Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă
Permalink to Dictatorul african

luni, 29 mai 2017, 4:48

Dictatorul african

La câți avocați are pe bloguri, unde postacii de serviciu sar ca arși dacă îndrăznești să le critici idolul, Răzvan Burleanu ar trebui să se simtă în deplină siguranță.

Permalink to Mersi, Șumi!

Mersi, Șumi!

Cu toate că a bătut-o pe Astra după prelungiri și lovituri de departajare, Voluntari a câștigat Cupa României pe merit.

duminică, 28 mai 2017, 5:06

Permalink to Nepotul Geană

Nepotul Geană

Învingătoare în așa-zisul derby al Moldovei, 1-0 la Botoșani, Poli Iași s-a distanțat în fruntea play-out-ului și, cu două etape înainte de căderea cortinei, are șanse serioase să termine pe locul 1.

vineri, 26 mai 2017, 4:02

Permalink to Păcăliciul federal

Păcăliciul federal

Nu-i o alarmă falsă, e un real pericol, iminent, ca FRF să ajungă în sapă de lemn, amenințată cu falimentul, în cazul în care ea va pierde printr-o decizie definitivă procesul cu Adrian Mititelu privind desființarea abuzivă a Universității Craiova.

miercuri, 24 mai 2017, 4:13

Permalink to Drumul greșit

Drumul greșit

Invitat luni seară la Tribuna Zero de la Europa FM, unde a primit un număr-record de telefoane din partea iubitorilor fotbalului, Gică Hagi a evitat să discute despre problema titlului de campioană.

marți, 23 mai 2017, 4:19

Permalink to „Cheia” lui Daum

„Cheia” lui Daum

Pentru meciurile cu Polonia și Chile, programate pe 10 și, respectiv, 13 iunie, selecționerul a anunțat 31 de jucători, plus 5 de rezervă, gata să răspundă la nevoie.

luni, 22 mai 2017, 4:46

Permalink to O minciună sfruntată

O minciună sfruntată

Iar o să se smiorcăie unii că am ceva de împărțit cu Răzvan Burleanu și cu trupeții lui, dar nu pot să tac când descopăr că administrația care taie și spânzură la Casa Fotbalului își arogă iarăși niște merite pe care nu le are.

duminică, 21 mai 2017, 12:02