Gusti Roman

Am pasit in gazetaria sportiva in 1995 si am parcurs pas cu pas etapele ei, din era printului in era digitala

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Gusti Roman
Marti se va lansa Dieta cu ciocolata, o carte de nutritie in care Diana Artene explica si principiile unei activitati sportive sanatoase

Diana Artene lanseaza marti, 18 mai 2021, impreuna cu editura BookZone, probabil cea mai bine informata carte de nutritie: Dieta cu ciocolata. Diana Artene este doctor in nutritie oncologica, cu dubla licenta in fiziokinetoterapie si nutritie-dietetica, master in stiintele nutritiei […]

...

LPF cere redeschiderea stadioanelor, dar in conditii de siguranta! O initiativa foarte buna, care merita macar discutata!

Justin Stefan, secretarul general al LPF, a anuntat ieri pe facebook ca a cerut MTS sa analizeze posibilitatea deschiderii stadioanelor: „Intrebare fara raspuns: de ce partiile de schi sunt deschise, iar stadioanele de fotbal sunt inchise? Ambele sunt facilitati sportive. […]

...

10 intrebari pentru Ovidiu Burca dupa Snagov – Rapid 3-2

Sincer, stiind povestea echipei din Snagov, citind despre antrenorul ei, acuzat la randul sau de meciuri trucate,si vaznd cotele dinaintea meciului direct cu Rapid (12 la 1 solist, 25 la 1 pauza, 1 final), victoria gazdelor 3-2 (2-0) mi s-a […]

...

Mesaj pentru Ionuț Lupescu!

Draga Ionut! Ultimii ani ai carierei tale iti dau dreptul de a fi privit ca un candidat ideal pentru alegerile FRF din aprilie. Esti sobru, serios, dedicat fotbalului si ai acumulat o experienta interesanta in structura de conducere a fotbalului […]

...

Cum mi-a redat Botosaniul sentimentele de suporter!

Constatare:

FC Botosani a fost permanent in top 7 in clasamentul primei ligi in acest sezon si pastreaza sanse matematice la play off.

FC Botosani este calificata in sferturile Cupei!

FC Botosani a vandut in acest sezon de aproape 1,4 […]

...

Mesaj pentru Ionuț Lupescu!

Draga Ionut! Ultimii ani ai carierei tale iti dau dreptul de a fi privit ca un candidat ideal pentru alegerile FRF din aprilie. Esti sobru, serios, dedicat fotbalului si ai acumulat o experienta interesanta in structura de conducere a fotbalului […]

Permalink to Mesaj pentru Ionuț Lupescu!
marți, 27 februarie 2018, 10:17

Draga Ionut! Ultimii ani ai carierei tale iti dau dreptul de a fi privit ca un candidat ideal pentru alegerile FRF din aprilie. Esti sobru, serios, dedicat fotbalului si ai acumulat o experienta interesanta in structura de conducere a fotbalului european.

Tot sobru, serios si dedicat fotbalului pareai si cand ai luat pozitie din dreptul AFAN fata de Mircea Sandu si gasca lui, tot sobru, serios si dedicat fotbalului pareai si cand ai trecut in barca lui Mircea Sandu, alaturi de care ai convietuit vreo 5 ani.

Sunt de acord, toata lumea greseste, iar lucrurile, ideile, uneori chiar si principiile se pot indrepta! Toti suntem datori sa vedem unde gresim si sa indreptam.

Pot intelege greselile trecutului, le pot accepta si pot crede ca acum ai experienta si dorinta de a face lucrurile foarte bine si in folosul fotbalului romanesc.

Am o singura dorinta! Sa vad acum ca poti constientiza ca raul fotbalului romanesc a fost facut de personaje ca Mircea Sandu si acolitii sai si ca poti sa te delimitezi de ei. Serios! Pentru ca mi-e teama ca prin tine, acesti „oameni de fotbal” se vor intoarce ca un criminal la locul unde si-a ucis victima, isi vor sterge cutitul de sange si se vor apuca din nou de treaba!

Ai destui oameni desptepti in jurul tau, n-ai nevoie de Mircea Sandu, Kassai, Prunea (stii prea bine cate grozavii a facut Prunea cat a fost in FRF, ca e un personaj care se comporta ca un golan etc) si altii ca ei.

Sa nu uitam niciodata ca …

La adapostul rezultatelor unei generatii efectiv de aur, crescuta insa inainte de ’89, Nasu’ si ai lui au devalizat fotbalul romanesc, ucigindu-l ca fenomen si competitie, golindu-l de valori si de eroi.

Sa nu uitam cum au lasat arbitrii sa-si faca de cap (sub conducerea lui Mircea Sandu au intrat in puscarie cei mai multi capi ai arbitrajului romanesc), cum au lasat Cooperativa anilor ’90 sa distruga spiritul competitiei, cum au lasat mina libera tuturor personajelor sa scurga banii cluburilor in toate buzunarele posibile, mai putin in contul cluburilor! (sa nu uitam de contractul lui Ilie Dumitrescu – in lire la Federatia engleza, in dolari la cea romana, sa nu uitam de transferul fotbalistilor la firme dubioase, care apoi luau toti banii in detrimentul cluburilor etc), cum au sters din propriul orgoliu cluburi ca Universitatea Craiova, Progresul Bucuresti sau Poli Timisoara de pe harta fotbalului, cum au lasat sa moara prin ignoranta piramida fotbalului romanesc: structura de copii si juniori, cum n-au facut nici o injectie de know-how in fotbalul romanesc pentru ca ei in afara de distractie si chiolhanuri n-au vazut nimic in deplasarile pe care le-au facut la Europene, Mondiale sau cupe europene si cum s-au premiat dupa mari insucese!

Abia cand te vei delimita de aceste personaje, Ionut, voi crede ca esti candidatul ideal si in caz ca vei castiga nu voi pune sub semnul intrebarii urmatoarele tale decizii. Cat timp le vei avea in anturaj, dubiosenia lor va plana si peste tine!

Comentarii (68)Adaugă comentariu

Observator (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 10:39

Poti sa te folosesti de cunostintele + ale oricui. N-are rost sa privesti cu manie in trecut si sa nu adopti masurile bune pentru ca vezi Doamne care 'dusman' le-a avut inaintea ta. Asta nu inseamna ca dispare intransigenta si spiritul neechivoc al unui management de elita si necesar fotbalului nostru pestrit si moralmente in 'carantina'...

Turdeanul (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 10:52

Daca cei care voteaza nu il aleg pe Lupescu, ne meritam soarta. Sa ai un astfel de candidat ...

ovidiu_3003 (31 comentarii)  •  27 februarie 2018, 10:56

...hai sa dezimformam lumea ca sa ne iasa articolul ...mai Gusti...Universitatea Craiova ...a disparut temporar din fotbal numai din cauza falitului prichindelu ...Nasu l a impedicat sa plateasca salariile la antrenori si jucatori ...sa aiba intarzieri si de 8 luni ? Voi sunteti ziaristi din Capitala care nu va pricepeti la fotbalul oltean absolut deloc ...sa nu mai scrii minciuni despre Univ Craiova ...ca te descalifici ca si jurnalist ...nu pentru buCurestenii tai ...ci pentru restul tarii . Voi nu vreti insanatosirea fotbalului romanesc in intregul lui ...vreti numai sa castige fcsb prin orice mijloace ...rusine sa va fie ...

Șerban (2 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:06

Chestia cu delegarea arbitrilor la meciuri ați tratat-o „elegant”, dar este bine că i-ați pomenit de acest păcat grav. Pe de altă parte ar fi de dorit să lămurească de ce-i anti Rădoi. Adică l-a persiflat până l-a gonit de la Națională și a făcut așa încât să-i fie dificil a sta pe banca Stelei la meciurile din Europa. Subiectivismul față de Rădoi excede condiția de antistelist. I-a „suflat” vreo iubită?! Juca mai bine ca el pe același post?

doru (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:18

Si acest demers,este privit ,exclusiv din prisma mahalagiilor bucuresteni,cu toate ca Lupo nu este bucurestean,dar e contaminat de josnicia tipic bucuresteana.OMUL bucurestean este edublat de un *** grobian cu vocabular josnic,cu apucaturi de tata,predispus sa laude puscariile,dornic ca vecinul sau sa faca intai puscarie si apoi sa prinda un loc ca Prunea,sa poata injura in numele meu pe oricine.Nimeni nu va reusi NIMIC in acest sport cu materialul uman existent acum in tara.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

doze (3 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:27

gusti nu ai continuat propozitia. "Delimitează-te de Sandu, Kassai și Prunea, pana castigi alegerile"

doze (3 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:29

Lupescu e sageata lor. a hotilor.

nic (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:29

corect comentariul tau DOMNULE GUSTI ROMAN ,LUPESCU a facut parte din echipa lui M.SANDU ,dar mare lucru nu cred ca poate sa faca ,fara bani investitori nu vin in footbalul nostru slab ,care se joaca cu 100 de persoane in tribuna ???!! in GERMANIA ,ANGLIA si un joc intre echipele de pe locul 16 si 17 se joaca cu casa inchisa ,peste 50.000 de suporteri ,sponsori ,bami din drepturile tv si alte venituri ,inainte de 1990 cand au fost descoperiti si formati jucatori ,,ASA ZISEI GENERATI DE AUR ,, echipele erau conduse de anumite ramuri industriale cu ar fi SIDERURGIA LA ,GALATI,RESITA HUNEDOARA ,AU DISPARUT SIDERURIGIA AU DISPARUT ECHIPELE ,LA FEL IN MINERIT ,JIUL PETROSANI,MINERUL BAIA -MARE ,MINERUL ANINA ,SI ALTELE , aceste nu vor mai reveni nici o data ,suntem tara din europa care in ultimi 25 de ani au disparut cele mai multe echipe ,fara echipe nu ai jucatori nu ai de unde face selectia pt.nationala ,totul pleca de la economie tarile care au economie puternica au si echipe de fotbal dar nu numai sunt tari si in alte sporturi ,tara noastra nu mai are economie care sa produca venit nici macar la nivelul lui 1989 cel mai slab an economic a lui nea nicu .

Un spectator (2 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:29

Daca vrea cu adevarat o ascensiune a fotbalului autohton, va trebui sa colaboreze inteligent cu cei implicati efectiv in fenomen, fara ranchiuna. Inteligenta unui coordonator si sef adevarat prin aceasta se caracterizeaza. Mult succes, victoria este a lui !

alin popa (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:29

Greseala in acest articol este ca se inainteaza idea ca Lupescu nu ar fi constient de oamenii cu care s-a inhaitat, sau ca el nu a fost la fel de mizerabil ca Prunea cat timp a fost la federatie. Sa nu uitam cum l-a tradat pe Popescu si i-a asigurant un nou mandat lui Sandu, pentru simplu fapt ca la negocieri a primit un post mai bun. Burleanu este un mizerabil, iti vine sa plangi cand vezi pe mana cui a ajuns federatia. Dar cumva imi provoaca un mai mare sentiment de *** aceasta tentativa de spalare a lui Lupescu, un oportunist care cand a avut sansa de a schimba ceva in fotbalul romanesc a ales un post din care sa poata fura. L-a tradat pe Popescu, l-a lucrat pe Hagi, cautati analizele arbitrajelor in perioada in care delegarile au fost facute de Lupescu - a fost masacru!!! Cautati tunurile date prin firma de marketing cu care lucra FRF in perioada aia. Mai bine inchidem tot decat sa-i vad inapoi pe Lupescu, Prunea, Sandu. Trist moment.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mg (3 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:30

..chiar aşa, va avea curajul să le trântească uşa'n nas lui Prunea-gură mare şi Mircea Sandu-binefăcătorul fotbalului autohton post-decembrist ? Gurile rele zic că vrea să se folosească de şefia federaţiei, ca trambulină pentru un viitor post cu adevărat important la UEFA.. Iar pentru asta va avea nevoie de linişte..

Mitaru (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:31

Ionut, daca o "arzi" cu oameni ca Mircea Sandu, care are curajul dupa atatia ani sa spuna ca altii au "nenorocit" fotbalul, cand doar el si Mitica sunt principalii responsabili pentru asta inseamna ca te descalifici singur dragul meu. Inteleg ca el are inca putere, si te poate ajuta sa o capeti, dar te rog, descotoreste-te de el! Acel om este un impostor, un manipulator, un cancer al fotbalului. Si te rog sa privesti obiectiv, nu subiectiv. Caci subiectiv, inteleg cate a facut pentru tine, caci fara el poate erai un nimeni, umbrit doar de ideea ca esti un fost fotbalist "al generatiei de aur", generatie care pana una alta nu a castigat nimic, iar ei i s-a acordat muuult prea mult credit. Pana una alta Hagi este un blatist, ajutat de banii lui jiji sa traiasca, Prunea este un golan, Popescu un condamnat, Raducioiu un om care uita romana pe aeroport, Piturca un ranchiunos si un om care nu va face niciodata performanta adevarata, samd. Inteleg ca astia te ajuta sa ai putere, dar nu sunt niciunul atat de benefic sportului, doar pentru ca altii mai buni nu s-au aratat inca. Nu uita amanuntele astea, ca ele fac diferenta. Sper sa te impui, si sa ai o conduita dreapta, fara exceptie si decizii inteligente pe termen scurt, mediu si lung.

Vasile (3 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:34

Sunt curios care e spiritul competiției în fotbalul românesc în anul 2018... Licitația dintre primării? Care alocă mai mulți bani pentru salariile fotbaliștilor profesioniști?

vasco (27 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:37

Foarte bine punctat!Este foarte suspect modul in care toti cei care pe vremea lui sandu ,dragomir sugeau bine la fotbalul romanesc ,acum sunt antiburleni.Pentru mine,un simplu roman din nordul tarii asta inseamna ca de fapt ei nu vor sa puna umarul la reconstructia fotbalului romanesc ci doar sa revina la butoane,se prevad din nou vremuri bune,urmeaza organizarea Euro 2020,deci trai pe vatrai,bani de dijmuit...Nu am incredere in Ionut lupescu,a fost adus doar pentru ca are trecutul apropiat curat si chipurile competent,dar de fapt echipa gica popescu et comp e pregatita sa ia puterea .La lista de toxici devalizatori ai fotbalului romanesc mai puteai sa-i adaugi pe mitica dragomir si pe toti cei care au facut averi ilicite din trucari de meciuri,transferuri de jucatori,chiar pe acei jucatori complici la transferurile trucate ale fratilor samsari,pe complicii lor in afacere ,gica popescu,chivu,mutu,care stiu foarte bine magariile care se faceau,dar au tacut si au beneficiat si ei de pe urma lor.Vremurile acelea vor ei sa se intoarca.Din pacate dintre jucatorii "generatiei de aur"prea putini s-au dovedit a fi oameni de caracter,unii fiind chiar niste hahalere,vorba filozofilor de puscarie.Ca si restul societatii,fotbalul romanesc nu se va face bine repede,poate niciodata.

Razvan (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:37

Da, da...si pasii urmatori: delimitarea lui Dancila de Deagnea si a lui Ioanitoaia de capii Cooperativei. Oare exista inorogi?

costi 42 (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:39

ADUNA LANGA TINE IONUT TOT CE CREZI TU CA ESTE BUN,APOI SELECTEAZA DUPA CUM ISI FAC TREABA,SA NU UITI CA O PARTE DINTRE EI VOR VENI CU SCOPURI,CU TARNACOAPE,HARLETE,LOPETI SI ALTE OBIECTE NECESARE SAPATURILOR...

petre (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:41

lumea fotbalului e pestrita.......

Dr. Dan Patru Tudosie (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:46

Nu are cum sa se delimiteze de el. Mircea Sandu a fost acolo din doua motive: 1. clar il are cu multe la mana pe Ionut Lupescu din perioada in care cei doi au colaborat la FRF. 2. Mircea Sandu, asa retras cum e, inca poate aduce multe voturi. De ce? Pentru ca are foarte multi la mana de la chermeze si alte aranjamente facute si cu stirea lui. Bonusuri: 3. Sa nu uitam ca Lupescu a zis ca el nu negociaza cu nimeni pozitii. O minciuna crunta. 4. Sa nu uitam ca Lupescu si Prunea l-au facut praf si pulbere pe Popescu in 2009, cand Gica se batea cu Sandu. 5. Sa nu uitam halul in care Kaizerul l-a tradat pe Baci. La alegerile despre care vorbeam mai sus. 6. Membrii "Generatie de Aur" (e intre ghilimele fiindca chiar e de "aur"; n-a realizat absolut nimic) si toti acolitii lor vin pentru o bucata din ciolan. Atat si nimic mai mult. 7. Ei sunt salvatorii, ca sunt "din fotbal", dar am vazut cat din fotbal a fost Gica Popescu cu scoala sa de fotbal. A produs numai fotbalisti de duzina, la fel ca si Hagi, si a falimentat-o. Prunea a fost si el pe pozitii de conducere. In afara de scandaluri si situatii halucinante (politia chemata sa-l ia pe Napoli de la stadion) va mai amintiti de altceva? Nimic.

Ramon (4 comentarii)  •  27 februarie 2018, 11:51

FRF conduce cluburile de fotbal, nu le poate scimba activitatea, finantele, nici macar nu le poate plati salariile, nu naste jucători de valoare. Poate avea suspiciuni asupra arbitrajelor, dar nu este organ de ancheta asupra coruptiei. A fost un meci in care FRF a apreciat ca este aranjat, dar minunea a tinut o saptamana, neexistând probe. Sandu si Mitica au condus fotbalul asa cum a fost el, dar voi, ziaristii, care sunteti platiti sa vedeti coruptie peste tot (si pe vremea lui Caragiale coruptia era la fel de prezenta in societate) nu ati facut decat sa distrugeti interesul spectatorului pentru a asista la meciuri, tot trâmbițând aranjamente și ascultând ifosele patronului din Pipera. Aranjamente au fost si in 1935 si in 1947 si in anii 70 sau 88 și mai ales dupa, foarte putine meciuri au fost declarate oficial ca aranjate. Asa ca oferiti omului motive pentru a veni la meci, nu pentru a schimba canalul. Fără bani nu putem concura cu Elveția, nici măcar cu Albania, cine-i aduce daca totul est eputred, iar patroneii (care au fost) sunt închiși

Gusti Roman (437 comentarii)  •  27 februarie 2018, 12:01

Ramon - Sa nu uitam cum au lasat arbitrii sa-si faca de cap (sub conducerea lui Mircea Sandu au intrat in puscarie cei mai multi capi ai arbitrajului romanesc), cum au lasat Cooperativa anilor ’90 sa distruga spiritul competitiei, cum au lasat mina libera tuturor personajelor sa scurga banii cluburilor in toate buzunarele posibile, mai putin in contul cluburilor! (sa nu uitam de contractul lui Ilie Dumitrescu – in lire la Federatia engleza, in dolari la cea romana, sa nu uitam de transferul fotbalistilor la firme dubioase, care apoi luau toti banii in detrimentul cluburilor etc), cum au sters din propriul orgoliu cluburi ca Universitatea Craiova, Progresul Bucuresti sau Poli Timisoara de pe harta fotbalului, cum au lasat sa moara prin ignoranta piramida fotbalului romanesc: structura de copii si juniori, cum n-au facut nici o injectie de know-how in fotbalul romanesc pentru ca ei in afara de distractie si chiolhanuri n-au vazut nimic in deplasarile pe care le-au facut la Europene, Mondiale sau cupe europene si cum s-au premiat dupa mari insucese!

itu52 (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 12:05

Propun să fie trimis la tribul din Africa, cu textul ”te lapezi de Mircea Sandu”, pentru exorcizare. După 10 ședințe de spălare pe cap cu bozii, făină, puțină apă și multe lipăeli pe chelie va deveni candidatul ideal pentru merituasa noastră federație, organism inert, neputincios, care acționează retroactiv în funcție de cursul evenimentelor. Cum poate fi serioasă o instituție care stă la cheremul unor votanți rupți din lumea lui Caragiale. Ca totdeauna omul de rând își vede de treabă, remarcând încă o dată că ”peștele de la cap se împute”. Mai contează cine șterge putoarea?

Ion (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 12:12

cum poti sa zici de prunea asemenea baliverne?prunea dupa cate stiu a castigat multe procese cu frf burleanu pt abuzurile facute de acesta..unde a fost ca presedinte a facut performanta .iasu a jucat in europa sub administratia dansului ..ca spune lucrurilor pe nume si nu are limba aro de linns e dovada seriozitatii lui ..dece sa se delimiteze de sandu mircea?la experienta dlui sandu e un castig pt orice presedinte frf .sa nu faca anumite lucruri care posibil lear fi facutacesta cat a fost presedinte.dar mircea sandu a facut f multe lucruri bune ..in andatele lui nu sau desfiintt echipe sau adus impreuna cu cei de la liga zeci de mil pt echipele de liga 1 ..sa desfsurat finala de europa la bucuresti ,suntem tara care gazduieste mecuri campionatul european etc ..ionut trebuie sa experimenteze orice opinie ,sa aibe diloguri si sa fe deschis cu toti ,iar la final trage linie si impreuna cu ecipa tehnica une in practica ce e esential ..u trebuie sa fie ca burleanu fara comunicare cu lpf cu asociatiile sportive ,cu legislativul .DACA NU IL ALEGE PE LUPESCU INSEAMNA CA FRIPTURISTII SUNT SI IN FOTBAL PUTERNICI ,IARNOI SUFERIM DIN CAUZA LOR .SUNT DESTUI CARE ISI DAU VOTUL PT UN MAIEU,CHILOT UN CIORAP SI O MINGE SI DUPA SE PLANG CA NU AU CONDITII SA DESFASOARE ACTIVITATEA .PARCA SEAMANA CA IN OGLINDA CU CE SE INTAMPLA SI IN ALTE ALEGERI ..AR TREBUI CA PRESEDINTELE FRF SA FE LES SI DE SUPORTERI ,SA AIBA CATEVA VOTURI ,PRESA SPORTIVA ..ACUM CAND N CANDIDAT SUSTINUT DE LUMEA BUNA A FOTBALLI NU E ALES ..DESFIINTATI FRF-UL ..""" “Atitudinea pozitiva poate sa nu iti rezolve toate problemele , dar va deranja destul de multi oameni pentru a merita efortul.” – Herm Albright

custov (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 12:13

daca Prunea nu atunci nici gica popescu nu ,din cauza studiilor post liceale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poli 21 (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 12:13

In cazul lupescu & sandu, se potriveste zicala : cine se aseamana se aduna.

valy (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 12:23

indiferent cine va veni la conducerea frf tot o sa-i gasiti cate in luna si in stele. Lasatil pe cel ce va castiga alegerile sa-si faca treaba macar 6 luni si apoi veniti cu comentarii. cu stima

Emilian (2 comentarii)  •  27 februarie 2018, 12:24

Bun articol! Mai putin faza cu stergerea unor cluburi precum Univ. Craiova, Progresul, Poli Timisoara. Nu cred ca pot fi puse in carca lui Sandu falimentele financiare ale acestor cluburi. Ele s-au autodesfiintat.

marian (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 12:25

Toatal în acord cu cele spuse de autor (felicitări!) și cu alți câțiva de pe aici (vasco, militaru) care au o percepție corectă a fenomenului, inclusiv a acestei încercări de recucerire a redutei frf de către oamenii lui mircea zero sandu. Acțiunea lui lupescu e periculoasă pentru că vine din partea unuia care cică a lucrat în Europa. Sper ca toți cei care vor vota, să știe că acest moflei e la fel de vinovat c și sandu și dragomir pentru că nici măcar acum nu s-a delimitat de ei, deci dependența e clară!

george (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 12:43

ii face campanie lui Burleanu

Chalex (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 12:46

Domnul Gusti, dvs nu vedeti ca se loveste tare sub centura? Acum dvs veniti cu fel de fel de pretentii - cu cine sa se afiseze si cu cine nu, in campanie Lupescu - unii redactori GSP fiind exact in situatia celeor care clamau inainte de alegeri sa nu se prezinte lumea la vot pentru ca... n-ar avea pe cine vota?! Va place cum procedeaza Burleanu? Sunteti convins ca acele chiolhanuri si deplasari in strainatate, pe banii FRF, sunt metode "ortodoxe" de a castiga voturi? Uitati-va la atitudinea lui Burleanu in doua situatii similare: meciul de la Botosani a fost amanat pentru ca Iftime este pro Burleanu, iar meciul de la Sibiu nu, pentru ca Becali este un adversar declarat al lui Burleanu! Asa ca nu mai dati "sfaturi" ca in aceasta lupta pentru revigorarea fotbalului roamensc nu este loc de menajamente sau de "actiuni" cu carater moral!

Vâșglo (2 comentarii)  •  27 februarie 2018, 13:38

Mesajul ar trebui să fie pentru travestitús iróniçus facebuçistus, și ieșirile lui după ce-i trec spumele, de la gura aia diformă, și nu se mai comportă ca o maimuţă, în momentul acela în care primește bani și banane. Curúl feçalist este preferatul lui, pupăceala prin gard cu râgâie, și mai nou cu odrasla sa alcoolică. Tot din cauza hihodorei el a devenit din scriitor bătăuș in LOTF. Hai înapoi la cenaclu.

Mircea (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 13:40

Super articolul ! Problema este ca Lupescu, fiind ani de zile prezent la UEFA si revenind acum in tara, are nevoie de oameni care sa-l sprijine; contactul lui cu realitatea romaneasca este minimal, de aici si tendinta - normala de fapt - sa apeleze la oamenii pe care deja ii cunoaste. Iar un Mircea Sandu sau Prunea ( asta chiar este un farsor ) de abia asteapta sa se reabiliteze. Pt Lupescu, asta este o mare provocare: se inconjoara cu oamenii corupti si de domeniul trecutului, credibilitatea lui va scade in no time.

Vali Crintea (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 14:05

să citești, Lupescule, să citești articolul că e condensat deși transmite multe!

marian (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 14:13

Fals, Gusti ! Atunci cand infrunti cancerul fotbalului romanesc nu trebuie sa te delimitezi de nimeni dintre cei care au facut si bine in viata asta. Imi pare rau pentru tine. Ne cunoastem bine si stiu ca ai pariat pe un cal mort(burleanu). Normal ar fi sa ridici mana si sa recunosti ca ai gresit. Prietenia ta cu Vochin n-ar trebui sa conteze. Asta daca mai vrei sa fi credibil !

Che Guevara (7 comentarii)  •  27 februarie 2018, 14:19

Atat timp cat merge cu Mircea Sandu in alegeri nu va ajunge niciunde. Ne-am chinuit 20 de ani sa il dam jos pe tatal mafiei din fotbalul romanesc si Lupescu vrea sa ni-l aduca inapoi. Burleanu va castiga alegerile fara nici o problema.

17 Nentori Tirana (22 comentarii)  •  27 februarie 2018, 14:20

Opiniile lui Gusti ne-au lipsit, asta e iar bine venita, dar daca asta e „opinia gsp“ - cum sugereaza reclama – inseamna ca e egala verba volant, vorbe auzite la tv, ca incriminarile lui TuDorel TuaDorel. ---------------------------- Nu va intelg. Va e lene ori nu vreti ? Ca nu merita investigat daca I L upe a primit deja sustinere politica inteleg. Miroase de la o posta. Dar aveti scripta manent, chiar inregistrari video, IL upe despre Nas, Nasu despre IL upe, Raducioiu despre IL upe, date din cei 6 ani de FRF dintre care aproape 3 a fost singur Nasu cazind in blestemul lui, Mihai Rusu despre patronul Sportmagazin kicker si „calitatile lui manageriale“, interviurile lui I L upe – de fapt marurisiri inocente. Doar din „interviu I L upescu“, preluare din “UEFA Direct” mai 2013 ar putea fi acuzat de impostura, poate chiar fals in acte caci n-a studiat nimic la Köln, nu putea lua licenta pro, a fost ilegal antrenor - e drept ca doar 6 luni de neantrenor au dus taman la departamentul tehnic UEFA –, apoi spune ca si-a continuat „cariera academica“ !!! la UNEFS Bucuresti care il da si ca ilustru absolvent alaturi de Nadia Comaneci. Putem doar banui ca au mai fost si alti colegi alaturi de care si-a tocit coatele la cursuri. De la 7 ani la Dinamo, deci neamt, austriac, Kaiser cult - probabil de la masinile de pacanele fabricate in Germania – chiar el recunoaste ca a fost impins in echipa. Este halucinant, exact cei care si-au luat lectii de la niste frizeri de linga Titana in anul in care Steaua cistiga CCE au alcatuit apoi nucleul Nationalei timp de mai bine de 10 ani, exact cei care au dus in paragina baze sportive, au contribuit activ la disparitia TUTUROR echipelor fanion, exact cei care au ca Realizare datele din documentul MTS februar 2016 in care apar doar 12 mii de elevi legitimati in tot sportul din toata Romania !!!, exact aia care s-au balacit ieri in troaca sint azi CHEMAREA Patriei, simt ca TREBUIE sa ne duca spre viitorul luminos ! ------------------------------------ Apoi mai e si Manifestul PCR de ieri ! Am ratat intrarea pe scena. Cum a fost ? Un vinzator de *** pe o logica piramidala patineaza citiva metri inante de a se opri in aplauzele „invitatilor“ pe scena. Pina si mersul pe scena care arata mobilitate si energie e copiat. Discursul gol. Unde e programul ? Care e rolul lui Hagi ? Lalalala. Sa actionam cu responsabilitate in comun (ism), sprot de masa sanatos confundat cu sport de performanta ca la CSM Bucuresti, implicarea politicului in sport – dupa ce in 2014 I L upe ameninta de la UEFA cu dezafilierea caci G P se plimba de mina prin tara cu Niciolae Balacioiu. Moment comic, dupa afaceristul Negoita „da si la mine doamna Carmen stadion fara pista“ apare generalul Ilie „da si la mine doamna Gabi sala polivalenta cu 15 mii de locuri“, ca-mi plinge copilasii acasa.In locul echipelor fanion avem deja azi echipe ale primarilor si politicienilor, ciini de lupta, de distractie, instumente politice si nu de multe ori masini de spalat, fetele mele pentru opresti, baietii mei pentru olgute. -------------------------------------- Daca Becali si Hagi spun ca e bine inseamna ca-si taie singuri creaca. A cita oara ? CSM primeste de la Stat 15 milione euroi anual ! Cit ar primii oare echipa lui LacaStein CSM Steaua Exit ? Daca ar primi mai mult ar putea inchide desteptii pravalia. Bine, cit e doamna Gabi nu se va intimpla, se va mai putea bate cu Voluntari, Chiajna, cu mici clone de partid, … Dar daca pohteste primaria doamna Vasilica Viorica ori alta iubita din tinerete a tatucului, atunci cine stie ? I-am vazut pe LacaStein, TuDorel StoicaStein, dintre stein-ii care a dat cu spitu si a trait bine dupa aia fara sa faca nimic a lipsit doar neamtu Do-ri-nel. Din generatia de aur doar Hagi a dat ceva inapoi, a facut ceva maret si … CosticaStein Taplan care a reusit sa duca numele Steaua in balarii. Sa nu disperam, probabil el va fi juristul ori alesul pentru LPF !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

robert (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 14:22

Gusti Roman, de ce-l pui pe Florin Prunea la un loc cu mizeriile alea? Preferi un Gica Popescu si un iubitor de omenii precum Gica Hagi. Asta spune tot despre tine. Va e frica de Prunea.

vasim (6 comentarii)  •  27 februarie 2018, 14:26

Asocierea cu Mircea Sandu nu mi se pare deloc fericita. Multi a-ti zice se intoarce vechea gasca pe care am vrut sa o schimbam ? Dintre Sandu si Burleanu am zis ca e Burleanu de 10 ori mai bun, cel putin nu o sa fure in draci cum a furat Sandu! Acum ce sa zic, s-a gandit Lupescu ca fara Sandu nu are sanse! Stie el ce stie ... Daca are un caracter puternic stie sa il tina la respect pe Sandu, dar pierde la imagine oricum...

radu (4 comentarii)  •  27 februarie 2018, 15:08

Cu Lupescu presedinte cooperativa merge inainte ! Vom avea oameni educati in posturi de mare raspundere (ma refer la membrii generatiei care a castigat tot ) si puscariasi gen Gica Popescu care a dat faliment cu toate afacerile proprii.

Cristi (2 comentarii)  •  27 februarie 2018, 15:13

Ovidiu2093... Vrei sa pari destept dar nu sti nimic..... FC U CRAIOVA a fost dezafiliata ilegal de SANDU si gasca lui pe motiv ca au fost Comisiile ( una din frf) data in judecata.... Niciodata nu s-a pus problema achitarii salariilor ...desteptule...

Cristi (2 comentarii)  •  27 februarie 2018, 15:18

Emilian.....esti in erroare .... Dezafiliere nu inseamna autodesfintare.... Cazul FCU .... Falimentul a fost urmare a dezafilieri si expulzarii echipei de pe stadion ( ilegala dovedit in instanta definitiv ,dar tardiv din pacate)...

Stelian (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 17:38

Gusti s-ar părea că ai dreptate !!! Am rememorat tot ce ai postat . Se pare că scăpăm de *** și ai lui , și ne pricopsim cu Lupescu și gașca lui !! Se prea poate dar.........să lăsăm voturile să hotărască, tot așa cum le-am lăsat să hotărască și la alegerea unui ***(în fotbal) și gașca lui, apropo, atunci pe unde erai ???

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vasco (27 comentarii)  •  27 februarie 2018, 20:52

Azi ,cand am vazut la TV marea lansare,in stil politic euoroatlantic,a catindatului...am avut senzatia ca vad o adunatura de ciocli la capataiull fotbalului romanesc,sau o adunatura de sicilieni care se pupau intre ei,dar intre timp sesizai priviri ascunse,piezise,fiecare era acolo pentru a pupa mana noului(prezumtiv) nas si a-si ocupa locul cat mai in fata.M-a mirat,sincer ,prezenta lui Tudorel Stoica,dar...poate nu-l cunosc chiar asa de bine cum credeam,sau s-a mai schimbat.Vorba noastra ardeleneasca"ce m-as strica ghe ras sa-i bata Burleanu la alegeri...!"

17 Nentori Tirana (22 comentarii)  •  27 februarie 2018, 21:10

am copiat comentariul meu aparut aici instantaneu la ora 14:20 si l-am postat in articolul „opinie“ al lui Stucan, unde asteapta moderarea inca de la ora 17: 50. Poate cineva oferi o explicatie ? I-am pus o intrebare ? E prea mult pentru el ? Nu e si „opinia“ gsp ? Adun.

Boeangiu Marian (1 comentarii)  •  27 februarie 2018, 21:24

Scriu ca sa ma aflu in treaba ,ca sa ma bag in seama pentru ca Mitaru, Vasco, Dr. Tudose, s.a. au spus aproape tot ce e important ,elocvent ,despre tarele candidaturii lui Lupescu. Articolele lui Gusti si Stucan sunt oaze sa sanatate morala , repere de profesionalism onest. Voi si noi trebuie sa continuam in felul acesta pentru ca sa fie evident pentru cat mai multi oameni ca NU SUNTEM TOTI LA FEL. In politica si fotbal ajung la putere tot felul de mutanti si prin dezinformarea profesionista, kgb-ista prin care se inculca ideea ca nu ai pe cine sa alegi ca toti sunt la fel. NU, NU SUNT TOTI LA FEL! Exista un Valeriu Iftime, un Vochin, Pustai ,Popa, Enache, Edi Iordanescu ,Claudiu Niculescu, de ce nu Stucan ,Roman, TRU, Naum ...

BarfaDeTeatru (6 comentarii)  •  28 februarie 2018, 1:00

Gusti Roman. BRAVO! CONGRATULATIONS! Cel mai bun mesaj pe care lam citit vreodata despre Fotbalul Romanesc, parca la scris Radu Moraru (Nasul). BRAVO INCA O DATA!!!!!

Sorin (3 comentarii)  •  28 februarie 2018, 3:08

MM si Prunea (pt bip bip bip strigate cu o galeria impotriva unei alte echipe de fotbal...sunt imagini cu el care pot certifica ce spun) trebuiesc declarati persoana non grata in fotbal!! ***, cum sa ma conduca unul ca Prunea?!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Observator (3 comentarii)  •  28 februarie 2018, 8:24

@ GR Daca ati fi obiectiv, ar trebui sa fiti neutru in privinta viitoareleor alegeri; daca Lupescu are dezavantajul ... calitatii discutabile (nu detestabile) a sustinatorilor, ce argumente are burleanu? Eu nu-i vad nicio calitate; un uzurpator dovedit, un individ duplicitar si incompetent poate pune in umbra calitatile lui Lupescu? O.

Vâșglo (2 comentarii)  •  28 februarie 2018, 9:15

O întrebare ar trebui pusă și lui travestitus ironicus facebucistus: miţă te mai prostituezi, cum o făceai la Hotel Poarta Albă? Acolo se prostitua cu purcea și cu scuipinolii, dar și cu alţi deţinuţi. Acum el se prostituează numai via facebook, acolo unde un jurnalist de la stână stă să vadă ce a mai vomitat scrumbia, după ce î-și ia pastilele, și îi aduce elogii împreună cu asistaţii social și cu aurolacii Gării de Nord.

ovidiu_3003 (31 comentarii)  •  28 februarie 2018, 9:43

Cristi esti la fel de destept ca si ciracii tai din *** adeptii lui prichindelu ...FCU era retrogradata si neplatita cand a fost pe drept dezafiliata ...dar voi nu vreti binele fotbalului craiovean si implicit al celui romanesc ... Burlanoiu a cheltuit nejustificat banii fotbalului romanesc ...dar nici Lupescu nu mi inspira incredere ca ar cheltui chibzuit banii pe care ii mai are fotbalul romanesc ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dobrogeanu (1 comentarii)  •  28 februarie 2018, 9:54

Buna ziua, Ca dumneata vrei sa ii spui sincer aceste lucruri, intelegeam daca ii scriai personal astfel incat omul sa constientizeze perceptia pe care o lasa, poate fara sa vrea, in mintea celor care poate il vor in fruntea acestei federatii. Nu o faci si atunci singura varianta prin care incerci cu atata disperare sa-i legi tinichelele altora de coada acestui om este aceasta jalnica prestatie ce pare a fi foarte servila...Cui? Nu stiu. Dar, in afara de Mircea Sandu a carui imagine tenebroasa te fortezi atat de tare sa o asociezi lui Ionut Lupescu, la lansarea au fost multi oameni valorosi pentru fotbal. De ce nu depui tot atat efort ca sa ii asociezi imaginea de a lor? Pai tot din servilism. Pentru cine? Am acest ton, si aceasta reactie pentru ca dumneata, cel ce te consideri indrituit sa urci asemenea articole prin prisma asocierii cu GSP, ai o maxima lipsa de respect pentru Ionut Lupescu (putea sa-l cheme oricum)in momentul in care te adresezi cu un articol, noua cititorilor, adresandui-te cu numele mic incercand sa-l faci sa para mic. Din pacate, dumneata, nu ai reusit in profesia dumitale sa te ridici la nivelul profesional la care a reusit dumnealui in domeniul dumnealui. Si atunci, ce incerci sa faci cu acest articol este, pur si simplu lamentabil.

Comentează