Gusti Roman

Am pasit in gazetaria sportiva in 1995 si am parcurs pas cu pas etapele ei, din era printului in era digitala

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Gusti Roman
Marti se va lansa Dieta cu ciocolata, o carte de nutritie in care Diana Artene explica si principiile unei activitati sportive sanatoase

Diana Artene lanseaza marti, 18 mai 2021, impreuna cu editura BookZone, probabil cea mai bine informata carte de nutritie: Dieta cu ciocolata. Diana Artene este doctor in nutritie oncologica, cu dubla licenta in fiziokinetoterapie si nutritie-dietetica, master in stiintele nutritiei […]

...

LPF cere redeschiderea stadioanelor, dar in conditii de siguranta! O initiativa foarte buna, care merita macar discutata!

Justin Stefan, secretarul general al LPF, a anuntat ieri pe facebook ca a cerut MTS sa analizeze posibilitatea deschiderii stadioanelor: „Intrebare fara raspuns: de ce partiile de schi sunt deschise, iar stadioanele de fotbal sunt inchise? Ambele sunt facilitati sportive. […]

...

10 intrebari pentru Ovidiu Burca dupa Snagov – Rapid 3-2

Sincer, stiind povestea echipei din Snagov, citind despre antrenorul ei, acuzat la randul sau de meciuri trucate,si vaznd cotele dinaintea meciului direct cu Rapid (12 la 1 solist, 25 la 1 pauza, 1 final), victoria gazdelor 3-2 (2-0) mi s-a […]

...

Mesaj pentru Ionuț Lupescu!

Draga Ionut! Ultimii ani ai carierei tale iti dau dreptul de a fi privit ca un candidat ideal pentru alegerile FRF din aprilie. Esti sobru, serios, dedicat fotbalului si ai acumulat o experienta interesanta in structura de conducere a fotbalului […]

...

Cum mi-a redat Botosaniul sentimentele de suporter!

Constatare:

FC Botosani a fost permanent in top 7 in clasamentul primei ligi in acest sezon si pastreaza sanse matematice la play off.

FC Botosani este calificata in sferturile Cupei!

FC Botosani a vandut in acest sezon de aproape 1,4 […]

...

Mesaj pentru Ionuț Lupescu!

Draga Ionut! Ultimii ani ai carierei tale iti dau dreptul de a fi privit ca un candidat ideal pentru alegerile FRF din aprilie. Esti sobru, serios, dedicat fotbalului si ai acumulat o experienta interesanta in structura de conducere a fotbalului […]

Permalink to Mesaj pentru Ionuț Lupescu!
marți, 27 februarie 2018, 10:17

Draga Ionut! Ultimii ani ai carierei tale iti dau dreptul de a fi privit ca un candidat ideal pentru alegerile FRF din aprilie. Esti sobru, serios, dedicat fotbalului si ai acumulat o experienta interesanta in structura de conducere a fotbalului european.

Tot sobru, serios si dedicat fotbalului pareai si cand ai luat pozitie din dreptul AFAN fata de Mircea Sandu si gasca lui, tot sobru, serios si dedicat fotbalului pareai si cand ai trecut in barca lui Mircea Sandu, alaturi de care ai convietuit vreo 5 ani.

Sunt de acord, toata lumea greseste, iar lucrurile, ideile, uneori chiar si principiile se pot indrepta! Toti suntem datori sa vedem unde gresim si sa indreptam.

Pot intelege greselile trecutului, le pot accepta si pot crede ca acum ai experienta si dorinta de a face lucrurile foarte bine si in folosul fotbalului romanesc.

Am o singura dorinta! Sa vad acum ca poti constientiza ca raul fotbalului romanesc a fost facut de personaje ca Mircea Sandu si acolitii sai si ca poti sa te delimitezi de ei. Serios! Pentru ca mi-e teama ca prin tine, acesti „oameni de fotbal” se vor intoarce ca un criminal la locul unde si-a ucis victima, isi vor sterge cutitul de sange si se vor apuca din nou de treaba!

Ai destui oameni desptepti in jurul tau, n-ai nevoie de Mircea Sandu, Kassai, Prunea (stii prea bine cate grozavii a facut Prunea cat a fost in FRF, ca e un personaj care se comporta ca un golan etc) si altii ca ei.

Sa nu uitam niciodata ca …

La adapostul rezultatelor unei generatii efectiv de aur, crescuta insa inainte de ’89, Nasu’ si ai lui au devalizat fotbalul romanesc, ucigindu-l ca fenomen si competitie, golindu-l de valori si de eroi.

Sa nu uitam cum au lasat arbitrii sa-si faca de cap (sub conducerea lui Mircea Sandu au intrat in puscarie cei mai multi capi ai arbitrajului romanesc), cum au lasat Cooperativa anilor ’90 sa distruga spiritul competitiei, cum au lasat mina libera tuturor personajelor sa scurga banii cluburilor in toate buzunarele posibile, mai putin in contul cluburilor! (sa nu uitam de contractul lui Ilie Dumitrescu – in lire la Federatia engleza, in dolari la cea romana, sa nu uitam de transferul fotbalistilor la firme dubioase, care apoi luau toti banii in detrimentul cluburilor etc), cum au sters din propriul orgoliu cluburi ca Universitatea Craiova, Progresul Bucuresti sau Poli Timisoara de pe harta fotbalului, cum au lasat sa moara prin ignoranta piramida fotbalului romanesc: structura de copii si juniori, cum n-au facut nici o injectie de know-how in fotbalul romanesc pentru ca ei in afara de distractie si chiolhanuri n-au vazut nimic in deplasarile pe care le-au facut la Europene, Mondiale sau cupe europene si cum s-au premiat dupa mari insucese!

Abia cand te vei delimita de aceste personaje, Ionut, voi crede ca esti candidatul ideal si in caz ca vei castiga nu voi pune sub semnul intrebarii urmatoarele tale decizii. Cat timp le vei avea in anturaj, dubiosenia lor va plana si peste tine!

Comentarii (68)Adaugă comentariu

vasco (27 comentarii)  •  28 februarie 2018, 13:57

@Dobrogeanu,nu intelegi nimic,e clar.In afara de mircea sandu,printre oamenii valorosi din fotbal il incluzi si pe gica popescu?Stii ca este asociat in firma de impresari cu frati aceia care cu greu dar totusi au ajuns la puscarie?Dar de chivu stii ca e in aceeasi situatie,fiind om de casa?Dar dintre valorile acela prezente acolo poti sa-mi numesti doar unul care nu a fost in vreun fel legat si implicat in afaceri necurate cu numitii puscariasi si cu mircea sandu?Inclusiv "catindatul"?Ca sa nu te ostenesti de pomana,iti spun eu:niciunul!Chiar daca ar exista ar fi oricum prea putin,ii unesc aceleasi interese si crede-ma nu cele pentru fotbalul romanesc.Dar cred ca nu esti in stare sa accepti,poate esti acelasi gen si atunci chiar ii apreciezi...

Adrian.o (1 comentarii)  •  3 martie 2018, 22:08

Suberb articol!!!!!!!Si mai trebuia adăugat că groparul fotbalul.romanesc a lăsat ciolanul abia după ce și-a băgat în buzunare vreo câteva milioane de euro bani negri proveniți din "comisioane",rente viagere pentru el si tot neamu' lui si prime de necalificare!!!!!!!Cu asta națională ajunsese pe locul 55 si era ciuca bătăilor cu calificări ratate pe b banda rulanta la turneele finale dar ei își premiau amatorismul cu milioane de euro!!!!!!!Forza DNA!!!!!!!

Petro Burgener (3 comentarii)  •  4 martie 2018, 18:41

@17 Nentori Tirana, " Este halucinant, exact cei care si-au luat lectii de la niste frizeri de linga Titana in anul in care Steaua cistiga CCE au alcatuit apoi nucleul Nationalei timp de mai bine de 10 ani, exact cei care au dus in paragina baze sportive, au contribuit activ la disparitia TUTUROR echipelor fanion, exact cei care au ca Realizare datele din documentul MTS februar 2016 in care apar doar 12 mii de elevi legitimati in tot sportul din toata Romania !!!, exact aia care s-au balacit ieri in troaca sint azi CHEMAREA Patriei, simt ca TREBUIE sa ne duca spre viitorul luminos !" Poate ne spuneti si noua care sunt jucatorii de la Dinamo care au jucat dubla cu Nentori si apoi au fost nucleul nationalei mai bine de 10 ani si apoi au distrus ceea ce ati mai scris acolo! Nu de altceva dar sunt multi cei care nu au trait in acea perioada si s-ar putea sa va creada.

Che Guevara (7 comentarii)  •  8 martie 2018, 14:53

17.09.1986 1986/87 CWC 1/16 Final KS 17. Nentori Tirana - FC Dinamo Bucuresti 1:0 (0:0) 01.10.1986 1986/87 CWC 1/16 Final FC Dinamo Bucuresti - KS 17. Nentori Tirana 1:2 (0:1) Lot Dinamo Bucuresti 1986-1987 - Portari: Dumitru Moraru, Florin Prunea, Bogdan Stelea, Florin Tene. Fundași: Ioan Andone, Bogdan Bucur, Vasile Jercălău, Iulian Mihăescu, Alexandru Nicolae, Mircea Rednic, Nelu Stănescu. Mijlocași: Ilie Balaci, Marin Dragnea, Ionuț Lupescu, Dănuț Lupu, Dorin Mateuț, Lică Movilă, Alexandru Suciu, Ioan Varga, Nistor Văidean. Atacanți: Rodion Cămătaru, Marian Damaschin, Costel Orac, Florin Răducioiu

vasco (27 comentarii)  •  12 martie 2018, 8:49

Mafia patronata de fratii puscarie,coordonata si protejata de unii cu ochi albastri...Soarta fotbalului(si nu numai)romanesc..

Observator (3 comentarii)  •  24 martie 2018, 12:31

Pentru cei duri si puri care posteaza reactii: imaginea din acest moment de pe site-ul GSP, cu toata conducerea FRF butonand/tastand, este edificatoare pentru preocuparile si competenta (in fotbal) lor! O.

Che Guevara (7 comentarii)  •  24 martie 2018, 14:02

Competenti sau nu, cel putin sunt niste oameni corecti. Cei care incearca sa puna mana pe fotbalul romanesc nu vor fi impartiali. Vor da niste drepturi in plus pentru FCSB si Dinamo iar restul echipelor sa fie sanatoase! Oricine va ridica putin capul sau va incerca sa comenteze va fi amendat, terorizat, suspendat si apoi expulzat ca Mititelu. Vrem democratie sau vrem Bumbesti-Livezeni ?

Observator (3 comentarii)  •  24 martie 2018, 19:01

Corecti, cand si-au oferit prime nemeritate? Este corect burleanu, caruia i se suporta pana si chiria piperata si taxele aferente?! Postati mult si (foarte) prost, domnule!

vasco (27 comentarii)  •  28 martie 2018, 14:06

Mesaj pentru Ionut Lupescu:Eu,unul din nordul tarii,fara legatura cu Burleanu,iti transmit ca nu am nici cea mai mica incredere in bunele tale intentii cu privire la fotbalul romanesc.Punct!

Che Guevara (7 comentarii)  •  5 aprilie 2018, 14:46

@Observator: ma intereseaza mai putin ce prime isi da Burleanu in momentul asta. Ma intereseaza ca toatele echipele din Romania sa aiba sanse egale. Nu vreau ca atunci cand intra pe teren 2 formatii, una dintre ele sa fie avantajata din start. Nu vreau ca unii sa primeasca amenzi si suspendari pe la comisii iar altii sa fie iertati si mangaiati parinteste pe crestet. Burleanu a fost echidistant pana acum. Mircea Sandu nu a fost. Iar Mitica Dragomir a fost un demagog. Lupescu e din gasca cu ei - mafia PSD.

vasco (27 comentarii)  •  16 aprilie 2018, 17:50

Le e dor unora de vremea lui Sandu si Dragomir cand se umbla cu valize si se stabilea campioana si retrogradarea la Mitica la hotel...Cam de mult n-a mai luat fecesportbiscuiti campionatul...Dar daca vine al nostru...se intoarce roata.

vasco (27 comentarii)  •  16 aprilie 2018, 17:55

Sariti,sariti ca s-a trezit Hagi ca vrea echipe de copii ,juniori si tineret!!!Dar a uitat cand,la intelegere su Sandu si fratii samsari s-au desfiintat acele echipe,ca sa produca noile "academii" .ale lui si ale cumnatului material de vanzare pentru firma de impresariat,asa ca sa castige totul ei.De-aia era bun Sandu,ca subventiona mascat afacerea lui...Penibil!

vasco (27 comentarii)  •  20 aprilie 2018, 10:01

Mesaj pentru Ionut Lupescu: -:))))))) !

vasco (27 comentarii)  •  21 mai 2018, 11:29

Mesaj pentru Ionut Lupescu,dar mai ales pentru cei care-l impingeau acum o luna in fata:- ce mai faceti?Cum va mai simtiti?HA!HA!HA! DOMNUL prunea,cum mai munceste el in folosul fotbalului romanesc?:))))))Nici acum nu mi-a trecut bucuria de cand le-am vazut fetele...mai ales a lui prunea si a lui balaj!Ha!ha!Ha!

Stănescu Dan (1 comentarii)  •  7 aprilie 2019, 9:17

Este ușor să-l critici pe Mircea Sandu ,care a fost un om de fotbal,dar pe actualul președinte a FRF în comparație (pentru că a fost rivalul lui Lupescu la ultimile alegeri)nu spui nimic,de ce?Oare lucrurile nu se judecă după rezultate?Nu putem judeca mai bine situația actuală din fotbalul românesc invadat de fotbaliști anonimi din străinătate care au adus faulturile grave și stupide cu preponderenta.Judecam pe cine nu trebuie,dar atletismul,gimnastica,handbalul,voleiul,fotbalul au devenit

alt comentariu (3 comentarii)  •  7 iunie 2019, 22:24

corect de data asta

Comentează