Gusti Roman

Am pasit in gazetaria sportiva in 1995 si am parcurs pas cu pas etapele ei, din era printului in era digitala

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Gusti Roman
Marti se va lansa Dieta cu ciocolata, o carte de nutritie in care Diana Artene explica si principiile unei activitati sportive sanatoase

Diana Artene lanseaza marti, 18 mai 2021, impreuna cu editura BookZone, probabil cea mai bine informata carte de nutritie: Dieta cu ciocolata. Diana Artene este doctor in nutritie oncologica, cu dubla licenta in fiziokinetoterapie si nutritie-dietetica, master in stiintele nutritiei […]

...

LPF cere redeschiderea stadioanelor, dar in conditii de siguranta! O initiativa foarte buna, care merita macar discutata!

Justin Stefan, secretarul general al LPF, a anuntat ieri pe facebook ca a cerut MTS sa analizeze posibilitatea deschiderii stadioanelor: „Intrebare fara raspuns: de ce partiile de schi sunt deschise, iar stadioanele de fotbal sunt inchise? Ambele sunt facilitati sportive. […]

...

10 intrebari pentru Ovidiu Burca dupa Snagov – Rapid 3-2

Sincer, stiind povestea echipei din Snagov, citind despre antrenorul ei, acuzat la randul sau de meciuri trucate,si vaznd cotele dinaintea meciului direct cu Rapid (12 la 1 solist, 25 la 1 pauza, 1 final), victoria gazdelor 3-2 (2-0) mi s-a […]

...

Mesaj pentru Ionuț Lupescu!

Draga Ionut! Ultimii ani ai carierei tale iti dau dreptul de a fi privit ca un candidat ideal pentru alegerile FRF din aprilie. Esti sobru, serios, dedicat fotbalului si ai acumulat o experienta interesanta in structura de conducere a fotbalului […]

...

Cum mi-a redat Botosaniul sentimentele de suporter!

Constatare:

FC Botosani a fost permanent in top 7 in clasamentul primei ligi in acest sezon si pastreaza sanse matematice la play off.

FC Botosani este calificata in sferturile Cupei!

FC Botosani a vandut in acest sezon de aproape 1,4 […]

...

FRF recunoaste fair, concluzia: AMFB este pacalita clar de un candidat la functia de presedinte!

Am scris aici despre o incercare de inducere in eroare a comisiei care a validat participantii la alegerile pentru functia de presedinte AMFB!

Astfel, am cerut la FRF o pozitie oficiala pentru a vedea daca Sandu Viorel a condus o comisie permanenta […]

luni, 25 ianuarie 2016, 9:24

Am scris aici despre o incercare de inducere in eroare a comisiei care a validat participantii la alegerile pentru functia de presedinte AMFB!

Astfel, am cerut la FRF o pozitie oficiala pentru a vedea daca Sandu Viorel a condus o comisie permanenta a Federatiei, asa cum este definita in statut.

Cazul pe scurt:

  1. AMFB a publicat pe siteul sau conditiile pentru depunerea candidaturii: 
conditiiamfb

2. Candidatul Sandu Viorel a declarat pe propria raspundere ca indeplineste conditiile, iar comisia condusa, retineti, de Adrian Ghica si din care au mai facut parte Florentina Enache, Paula Pirlog si Elena Voicu i-a validat candidatura!

sanduviorel

Sandu Viorel spune ca a indeplinit de peste 4 ani functia de presedinte al Comisiei de Disciplina din cadrul CCA.

3. Am intrebat FRF daca aceasta Comisie de Disciplina din cadrul CCA este, conform statutului FRF, comisie permanenta.

Raspunsul Federatiei este foarte clar: Comisia de Disciplina din cadrul CCA nu este menitonata in articolul 41 al statutului FRF, acolo unde sint definite clar comisiile permanente! (vezi punctul 2)

Screen Shot 2016-01-25 at 17.50.55

Comisiile permanente sint specificate clar in statutul FRF din 2011:

Screen Shot 2016-01-25 at 21.02.21

 

Ca sint multi incompetenti la AMFB, asta am constatat-o cu virf si indesat in toti acesti ani in care au distrus fotbalul bucurestean.

Ca acceptarea candidaturii lui Sandu Viorel e cusuta cu ata alba, se vede de la o posta.

Pariul meu este ca acest Adrian Ghica nu-si va corecta greseala si nici ca actualul sef al AMFB, interimarul Rusu, ii va cere socoteala.

Vom asista astfel la un tur electoral fals, la fel cum au fost si ultimele alegeri la aceasta asociatie, nevalidate de tribunal!

Tineti pariul?

P.S. Multumesc biroului de presa al FRF pentru timpul scurt in care am primit raspunsul oficial.

 

 

Comentarii (1)Adaugă comentariu

Adu (2 comentarii)  •  8 februarie 2016, 7:42

Articolul pare bine documentat, dar lipseste ceva: ce inseamna AMFB? :)

Comentează