Gusti Roman

Am pasit in gazetaria sportiva in 1995 si am parcurs pas cu pas etapele ei, din era printului in era digitala

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Gusti Roman
Marti se va lansa Dieta cu ciocolata, o carte de nutritie in care Diana Artene explica si principiile unei activitati sportive sanatoase

Diana Artene lanseaza marti, 18 mai 2021, impreuna cu editura BookZone, probabil cea mai bine informata carte de nutritie: Dieta cu ciocolata. Diana Artene este doctor in nutritie oncologica, cu dubla licenta in fiziokinetoterapie si nutritie-dietetica, master in stiintele nutritiei […]

...

LPF cere redeschiderea stadioanelor, dar in conditii de siguranta! O initiativa foarte buna, care merita macar discutata!

Justin Stefan, secretarul general al LPF, a anuntat ieri pe facebook ca a cerut MTS sa analizeze posibilitatea deschiderii stadioanelor: „Intrebare fara raspuns: de ce partiile de schi sunt deschise, iar stadioanele de fotbal sunt inchise? Ambele sunt facilitati sportive. […]

...

10 intrebari pentru Ovidiu Burca dupa Snagov – Rapid 3-2

Sincer, stiind povestea echipei din Snagov, citind despre antrenorul ei, acuzat la randul sau de meciuri trucate,si vaznd cotele dinaintea meciului direct cu Rapid (12 la 1 solist, 25 la 1 pauza, 1 final), victoria gazdelor 3-2 (2-0) mi s-a […]

...

Mesaj pentru Ionuț Lupescu!

Draga Ionut! Ultimii ani ai carierei tale iti dau dreptul de a fi privit ca un candidat ideal pentru alegerile FRF din aprilie. Esti sobru, serios, dedicat fotbalului si ai acumulat o experienta interesanta in structura de conducere a fotbalului […]

...

Cum mi-a redat Botosaniul sentimentele de suporter!

Constatare:

FC Botosani a fost permanent in top 7 in clasamentul primei ligi in acest sezon si pastreaza sanse matematice la play off.

FC Botosani este calificata in sferturile Cupei!

FC Botosani a vandut in acest sezon de aproape 1,4 […]

...

Iata juriul concursului Blogul de sport al anului 2011!

S-au inscris 107 siteuri in concurs. Dupa doua saptamini de vot, au fost 30 de siteuri care au trecut pragul celor 250 de voturi, motiv pentru care am, hotarit sa le promovam pe toate in faza jurizarii. Aceasta pentru ca […]

miercuri, 15 februarie 2012, 10:01

S-au inscris 107 siteuri in concurs. Dupa doua saptamini de vot, au fost 30 de siteuri care au trecut pragul celor 250 de voturi, motiv pentru care am, hotarit sa le promovam pe toate in faza jurizarii. Aceasta pentru ca apreciem efortul pe care toti l-au facut in 2011 si pentru care au fost rasplatiti cu voturi de catre cititorii lor!

In scurt timp vom afisa clasamentul in functie de numarul de voturi, apoi dam startul etapei 3, publicarea in MySport a celui mai bun articol scris in 2011 pe fiecare din siteurile finaliste!

Aceste 30 de articole vor fi jurizate de catre un juriu format din ziaristi ai Gazetei Sporturilor si din ele vom selecta cistigatorii premiilor!

Nu uitati, aveti 4 zile (15,16,17,18 februarie) sa publicati in MySport articolul cel mai bun de pe blogul vostru finalist sscris in 2011.

V-as ramine recunoscator daca ati posta apoi aici linkul catre acesta 🙂

Juriul acestei editii a concursului:

– Andrei Vochin

– Cristian Geambasu

– Maria Andries

– Luminita Paul

– Catalin Oprisan

Cum se desfasoara jurizarea:

Fiecare membru al juriului citeste articolele intrate in faza finala si alcatuieste Top 10. In fiecare top, algoritmul de punctare este urmatorul.

Locul 1 = 10 puncte, locul 2 = 9 puncte …. locul 10 = un punct.

Se vor aduna punctele strinse de fiecare articol si se va alcatui topul final!

Podiumul acestui top final va fi premiat!

Locul 1: Laptop Dell Inspiron + aparat foto Panasonic + 3 luni expunere pe gsp.ro

Locul 2:  Laptop Dell Inspiron + aparat foto Panasonic

Locul 3: Laptop Assus K53U

Comentarii (111)Adaugă comentariu

mitica (1 comentarii)  •  22 februarie 2012, 15:03

cum era cu…
traficul si cu numarul de articole si cu calitatea comentariilor?
ati modificat regulamentul din mers…
VI SE PARE CA FACETI CEVA PROFESIONIST? nu difera cu nimic cu mizeria din fotbalul romanesc despre care umpleti ziarele!

Augustin Roman (437 comentarii)  •  22 februarie 2012, 17:26

Mitica, am mai explicat. Nu poti lua reper traficul atita vreme cit nu exista un instrument comun de masurare pe acele siteuri. Asta apropo de trafic.

Apropo de frecventa, n-am mai vrut sa conteze cantitatea!

Vom premia calitatea (cel mai bun articol scris pe blog/site in opinia celor care detin blogul/siteul) printr-un juriu foarte experimentat si format din ziaristi cu profil foarte diferit, dupa cum vedeti!

Rugamintea mea este sa ne relaxam. Este un concurs corect, fara „partipriuri”, toti cei care s-au inscris merita felicitati indiferent de locul pe care-l vor ocupa in final.

S-a ajuns la jigniri, la tot feluri de reactii otravite. Puneti putin stop si priviti mai detasti problema.

Miine voi anunta cistigatorul, iar pentru editia de duminica pregatim citeva pagini de colectie cu aceste texte!

Inca o data ii felicit pe toti cei care s-au inscris in concurs, indiferent ca si-au pierdut sau nu cumpatul in acest final. Accept opiniile divergente, nu accept jignirile! Asta sa fie clar!

Augustin Roman (437 comentarii)  •  22 februarie 2012, 17:31

Si inca o chestie. Este o prima editie a concursului. Voi deschide un topic in perioada urmatoare in care sa stringem idei pentru editia de la anul si o pregatim frumos din timp cu ce vom agrea impreuna.

Aveti din partea mea toata deschiderea. Ne spunem civilizat parerile, le argumentam, ajungem la un numitor comun si facem planul ca sa nu mai existe discutii. As dori sa nu ne mai ascundem dupa nicknameuri si sa lasam comentarii malitioase ca nu-si au locul aici. Merci

99sit (10 comentarii)  •  22 februarie 2012, 21:33

Probabil ca multi dintre noi au obosit dupa un concurs lung de aproape o luna si toate incertitudinile ( multe alimentate) au creat o stare de nervozitate.
Ca orice lucru si acest concurs se va putea imbunatati, iar daca va fi o a doua editie cu siguranta va fi mai ampla si mai bine organizata.
Eu unul zic ca a fost OK , ca si noi cei din fotbalul mic , premiile sunt bonus, important e sa participi.
Pana la anul , sanatate maxima tuturor!

Corvinul1921.ro (1 comentarii)  •  22 februarie 2012, 23:02

Salutare!

Articol Corvinul1921.ro – http://mysport.gsp.ro/corvinul1921/note/viata-de-corvinist-condamnati-la-speranta-8259.html

De abia acum am vazut ca trebuie sa postam si aici linkul.
Bafta tuturor!

Vlad (1 comentarii)  •  22 februarie 2012, 23:34

Adica pentru un blog sportiv nu este relevanta frecventa articolelor? Pai ce ar fi gsp doar cu articole de calitate, postate unul la doua saptamani? V-ati gandit ca poate unii au ales sa va trimite articole doar pentru a va atrage atentia, fara sa se astepte ca asta e singurul criteriu de departajare?

SportVest (1 comentarii)  •  23 februarie 2012, 2:17

Articol Sport Vest: http://mysport.gsp.ro/sportvest/note/analizapoli-steaua-0-0-cat-de-mult-au-lipsit-zicu-i-goga-8267.html

Articolul a fost postat la timp pe mysport (se poate vedea data), nu am stiut ca trebuie si aici.

Mihai (1 comentarii)  •  23 februarie 2012, 2:39

Domnule Gusti eu sunt chiar curios daca toti cei din juriu au apucat sa citeasca toate articolele tinand cont de timpul scurt si programul incarcat(ma gandesc) al fiecarui jurnalist. Plus de asta, probabil nu toata lumea a postat si aici linkurile s-au gasit ele toate pe mysport?

Eu unul am participat dar din pacate nu m-am calificat. poate la anul si mersi anticipat de raspuns.

Sa sustinem toti (fiecare in felul lui) SPORTUL ROMANESC!

Augustin Roman (437 comentarii)  •  23 februarie 2012, 11:05

Mihai, postarea aici a linkului a fost o rugaminte. Colegul meu Mitrut Docan, care este community managerul gsp, a urmarit toate articolele publicate in mysport. Fiecare dintre cei 5 membri ai juriului a avut la dispozitie 4 zile. Sint jurnalisti si oameni de calitate. Eu sint convins ca au citit si au facut topul in functie de cit de valoros li s-a parut fiecare articol!

Nicuvar (2 comentarii)  •  26 februarie 2012, 10:36

Eu l-am postat in 15 februarie, pe mysport, ca articol, la noutati. Nu stiam ca trebuie postat ca „opinie”. M-a atentionat Bogdan Fechita si am ajuns sa il postez inca o data. Dar am impresia ca nu a fost citit. Articolul de aici l-am vazut abia azi. Cu sarituri cu schiurile m-am prezentat la concurs.

http://mysport.gsp.ro/sikari/note/articolul-blogului-quotganduri-de-noapte-sportivequot-pentru-jurizare-8271.html

Augustin Roman (437 comentarii)  •  2 martie 2012, 16:00

Miine apare in editia tiparita articolul clasat pe locul 3, scris pe blogul doartenis.ro. Deci in Gazeta de simbata!

Comentează