Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Edward al 01-lea

După 0-1 cu Malmo, noul antrenor al CFR-ului este complet descoperit în faţa comparaţiei cu predecesorul. Iar asta e ultima lui grijă

Permalink to Edward al 01-lea
miercuri, 25 iulie 2018, 6:23

Între Electric Castle, de-abia încheiat, şi Untold, care stă să înceapă, Clujul fotbalistic nu a avut nimic electric şi a rămas o poveste nespusă. Capitală a mândrelor festivaluri de muzică tehno-pop (şi multe alte genuri) pe timpul verii, iar în restul anului capitală alternativă a Bucureştiului ros de vicii, Clujul era aşteptat să dea încă o palmă rivalilor dâmboviţeni la reapariţia în cupele europene.

Victimele sistemului?

În primul rând prin prestaţia echipei antrenate de Edward Iordănescu, fost Edi Iordănescu preţ de vreo 38 de ani din cei 39 de viaţă. În al doilea, printr-o prezenţă masivă a fanilor ardeleni la arena din Gruia. Nimic însă. Tăcere, ca atunci când la Castelul Banffy bântuie stafiile nobililor. Doar 6.500 de spectatori în tribune, cam de trei ori mai prost decât într-o seară modestă de concerte la Untold. Pe teren, Deac, Culio şi ceilalţi nu au arătat niciuna dintre calităţile care i-au consacrat campioni ai României. 4-1-4-1 sau 4-3-3? Sau 4-2-3-1? Chiar vreţi să râdem? Vi se pare că fotbaliştii echipelor noastre importante nu joacă din cauză că sunt victimele sistemului?

Antiteza Petrescu-Iordănescu

Ştiam că Dan Petrescu sacrifica voluntar spectacolul pe altarul rezultatului. Apărare organizată, atentă, căreia îi era interzis să improvizeze. Disciplină tactică transportată în zona automatismului, risc minim, exploatare la maximum a minimului de ocazii. Totul pe fondul unei agresivităţi transmise permanent de pe margine. Filosofie care a enervat, dar care aducea al 4-lea titlu pentru CFR. Tocmai de aceea am înţeles repede că opţiunea pentru Iordănescu junior era un mesaj pro-fotbal, nu doar pro-rezultat. Treaba pe care o făcuse la Astra îl recomanda. Puncte câştigate cu o echipă care se exprima generos, iată modelul de urmat!

Oamenii din fruntea clubului şi-au dat seama că stilul impus de Petrescu alunga oamenii de la stadion. Şi atunci s-au gândit să aducă pe cineva capabil să îmbine utilul cu plăcutul. Un joc care să desfete ochiul amatorului de fotbal şi rezultate care să gâdile conturile patronatului. Incitant proiect! Ceva care, păstrând proporţiile, semăna cu intenţia şefilor lui Bayern care îl înlocuiau pe Heynckes cu Guardiola. Au rezultat doar nişte titluri în Budesliga pe care bavarezii le câştigau oricum.

Zero din zero

În acest moment, Edward Iordănescu este pe punctul să pice primul examen cu adevărat important al carierei. Dar nu construind o formaţie mai ofensivă, care să păstreze trăsăturile puternice ale edificiului creat de Petrescu. În faţa lui Malmo, CFR a dus meschinăria fostului antrenor pe culmi nebănuite nici de acesta. Zero şuturi pe spaţiul porţii, deci zero ocazii. Iar asta cu un prim „11” care se confundă cu acela aliniat chiar de „fost”. Aceeaşi componenţă a echipei, cu o medie de vârstă de peste 30 de ani, aceeaşi reţinere de a-i folosi pe tineri (Păun, Costache, Ioniţă II), dar vulnerabilitate în apărare şi ciudată lipsă de motivaţie chiar la jucători gen Camora. Să fie toate acestea doar efectul unei schimbări de stil încă neincubate?

Sfătoşii

Fiindcă toţi antrenorii noştri promit rezultate şi un joc pe măsură peste nişte etape. Nu se ştie câte, dar în orice caz nu acum, zic dânşii, când fotbaliştii sunt storşi de puteri după cantonamente istovitoare. Nu acum când automatismele nu funcţionează încă, ne mai avertizează ei sfătoşi. Cum nu era nici Angelo Niculescu după 50 de ani de carieră. Dar, dragă domnule Edward, ce le-ar trebui lui Culio, Djokovici şi Hoban ca să se coordoneze la mijlocul terenului? Dar lui Deac şi lui Omrani să îl simtă pe Ţucudean? Dacă a venit alt antrenor, ei nu se mai cunosc, nu mai ştiu ce joacă?

Cristi „Mania”

Ia uite, am ajuns să îl regretăm deja pe Petrescu? Noi nu, dar exigenta conducere a clubului din Gruia este recunoscută pentru lipsa de răbdare. Şi probabil că Iordănescu ar trebui să îi spună lui Cristi „Mania” (aşa se pronunţă la Cluj numele tânărului fundaş dreapta) că totuşi CFR a pierdut, 0-1, meciul cu Malmo. Da, o formaţie fără strălucire, un fel de CFR varianta Petrescu. Că „Mania” era senin la interviuri şi părea că tocmai a făcut un pas mare spre calificare.

Comentarii (71)Adaugă comentariu

Dan T (46 comentarii)  •  25 iulie 2018, 18:48

Era minutul 90 si ei plimbau mingea in lateral din pase scurte de pe o parte pe cealalta a terenului, de-a latul, cum se zice. Asta e CFR-ul in era Edward.

Toader (116 comentarii)  •  25 iulie 2018, 18:49

CFR-ul, de cînd cu Pașcany, nu e Clujul. Se-aude ecoul fluierului. Fostul Stadion Municipal era neîncăpător la meciurie U-Cluj chiar din Divizia B. Parcă avea 28 de mii de locuri însă cînd juca Gloria Bistrița sau FC Baia-Mare nu puteai arunca un ac. Tot mă mir pentru cine joacă CFR-ul. Și încă ceva, fostul Stadion avea personalitate, era mai frumos, cum muuuult mai frumoasă este Sala Sporturilor decît Arena. Pe lîngă că cineva a făcut bani frumoși tot ceea ce-i legat de trecut trebuie fărîmat.

haidinamo (34 comentarii)  •  25 iulie 2018, 18:57

CFR e un fel de Real Madrid doar ca are jucatori mai prosti.

california (172 comentarii)  •  25 iulie 2018, 19:05

probabil ne-am obisnuit cu fotbalul de la mondial, dar eu nu-mi amintesc in cupele europene, o echipa romaneasca care sa fi jucat asa slab cu o echipa de batut; greseli elementare, jucatori lenti si fara motivatie, poate si pt. edi e palaria prea mare, te gandesti ca daca asta e campioana, ce dracu de fotbal avem? impresia care mi-au lasat-o e ca si daca mai jucau cateva reprize, tot nu dadeau gol, iar tucudean ar avea nevoie de vreo zece meciuri ca sa marcheze si el.

Catalin_cj (14 comentarii)  •  25 iulie 2018, 19:09

Aiurea. Au avut o ocazie. Aceea de a se face de ras. Și au profitat din plin de ea.

Catalin _cj (14 comentarii)  •  25 iulie 2018, 19:32

CFR a avut o ocazie. Aceea de a se face de ras. Și a profitat din plin de ea. Penibil..

Catalin_cj (14 comentarii)  •  25 iulie 2018, 19:34

Toader nu știu despre ce vorbești. Am fost la multe meciuri ale lui U. Singurele care umpleau arena din municipal erau cu Dinamo, Steaua sau echipele care erau pe locuri fruntașe. În rest o mana de chibiti ce spărgeau semințe. O fi fost U echipa fanion dar nici chiar asa

Stefan (1 comentarii)  •  25 iulie 2018, 19:36

Sunteti in pic invidios pe ardeleni vad ca. Clujul se dezvolta iar Bucurestiul o ia la vale. CFR nu joaca fotbal, aveti dreptate, dar e clar ca sunteti invidios ca ardelenii au castigat campionatul.

Andrei F (698 comentarii)  •  25 iulie 2018, 20:10

E greu in Europa fara Avram,Hategan,Burleanu...Si vad ca nu plange nimeni pentru coeficientul tarii...A ,ce s- a facut Steaua de ras la Giurgiu!!!Mai conteaza altceva? Inca citesc nenumarate articole care tot ii arata lui Becali ca nu se pricepe...Deci,va rog,,cunoscatorilor,, ,ajutati si restul de echipe ca uite,aveau nevoie de priceperea voastra!

octavian (109 comentarii)  •  25 iulie 2018, 20:22

Echipele suedeze ne-au cam batut.Jucatorii tineri ai cfr-ului nu au fost folositi de marele petrescu, care in China nu face nimic. Fotbal la comanda nu se poate. Cfr-ul la ora actuala nu are jucatori de primul esalon european.Totusi cred ca Edy va fi un antrenor bun. Timpul cat a lucrat la echipa a fost prea scurt. Achizitiile la echipa au fost facute tarziu si nu stim daca merita sau nu.. Cfr-ul are numai un semi jucator de gol.

Vali (27 comentarii)  •  25 iulie 2018, 20:45

Jucatorii CFR-ului sunt obisnuiti din campionatul intern sa joace tare, la intimidare . Arlauskis, Camora, Deac si ceilalti, urla la adversari, arbitri, chiar si coechipieri, atitudine care este sanctionata drastic in cupele europene . "Marele" portar Arlauskis, neavand posibilitatea sa tipe, protesteze, sa sfideze pe toata lumea, a "comis-o" ! Numai in Romania pot fi tolerate astfel de atitudini ale jucatorilor .

Carol K (146 comentarii)  •  25 iulie 2018, 21:17

Edward al 01-lea a stat exact 01 etape la CFR. Hai tati, cauta-i echipa.

?????? (278 comentarii)  •  25 iulie 2018, 21:44

De ce și-au propus totuși ăștia de la CFR Cluj să câștige campionatul ?

?????? (278 comentarii)  •  25 iulie 2018, 21:49

Considerați că CFR Cluj ''ar rămâne pe profit" după schimbarea a doi antrenori imediat după câștigarea campionatului, căci , ,,în plan sportiv", se pare că ,,rezultatele sunt în scădere evidentă" ?

nica fara frica ! (138 comentarii)  •  25 iulie 2018, 21:52

geambasule tocmai ai scris un articol inutil pt ca Edi a fost dat afara si deci subiectul nu mai e de actualitate !!!

a dica (129 comentarii)  •  25 iulie 2018, 22:06

Iordanescu, pro-fotbal? Sa fim seriosi! De ce l-a dat Niculae afara? Nu cumva ca nu juca nimic?

Andrei F (698 comentarii)  •  25 iulie 2018, 22:14

CFR sa nu se grabeasca cu instalarea la un antrenor nou...Nu de alta dar se pare ca si Petrescu o sa aiba nevoie de alta echipa...

gio (28 comentarii)  •  25 iulie 2018, 23:40

Acel moment in care realizezi ca si ziaristi experimentati gen Geambasu nu au cultura fotbalistica. Comparatia Petrescu- Heynckes,.. in mintea lui Geambasu germanul fiind precum Petrescu, adica un antrenor cu rezultate, dar cu joc nespectaculos, care alunga oamenii din tribune. Stimate ziarist, Jupp Heynckes este chiar un antrenor ofensiv, cu joc foarte spectaculos, iar in sezonul la care faceti referire, cel dinainte de venirea lui Guardiola, a castigat campionatul cu vreo 7 etape inainte de final, marcand cca 100 de goluri, 29 de victorii din 34, etc recorduri peste recorduri. Aaa, plus Liga Campionilor, dupa o semifinala castigata cu 7-0 la general contra Barcelonei si finala castigata cu Dortmund 2-1. Plus Cupa germaniei 3-2 cu Stuttgart. Eu zic sa mai analizati comparatia cu Petrescu.

Basilio (4 comentarii)  •  25 iulie 2018, 23:52

Imi pare rau pentru clujenii cinstiti care si-ar fi dorit o echipa onorabila in Europa. Si mai rau imi pare de Edi, un baiat civilizat , inteligent si mult incercat, chiar daca este un Iordanescu. Numai ca aceasta derulare era previzibila, Edi nimerind ca o lebada intr-un cuib de vipere ; iar viperele s-au muscat si intre ele, incercindu-se si eliminarea lui Mara si Copilu. Andrei F. -- si nu editorialistul -- a pus degetul pe rana :: fara burleanu si a sa troica -- hategan , coltescu si nu in ultimul rind, istvan kovacs -- adevarati cavaleri ai apocalipsei , echipa din gruia nu avea nici o sansa !!! Toader spune si el un mare adevar :: aceasta echipa are putina trecere chiar printre clujeni, ea este de fapt KVSC 1907 vopsita in CFR , asa pentru prostii de romani si este ecipa de suflet pentru comunitatea maghiara. Cu toate ca are 4 titluri si participari europene nimeni nu se simte legat de ea. Nici pina astazi gsp nu poate spune cine este patronul acestei echipe , cu toate ca la altele vine cu dosare intregi. Nici pina asrazi aceeasi gsp nu explica cum a intrat in insolventa--pentru a nu-si plati datoriile !!! --- si cum a iesit din insolventa, platind doar 5% din datorii , pentru ca imediat sa se lanseze spre un nou titlu, reusind cheltuieli de milioane de € !!! Nici pina astazi gazeta nu sufla o vorba despre cazul penal prin care lui Omrani i s-a prelungit contractul, iar comisiile fratelui burlean au aminat cit a fost nevoie pentru a se musamaliza . Asta e de fapt campioana din anul centenarului, iar Edi a cazut cumva la mijloc.

?????? (278 comentarii)  •  26 iulie 2018, 0:12

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/ 19 feb 2018 ,, Ziariştii care au sediul în Bucureşti, văd doar echipele din Bucureşti, ceilalţi suntem proşti, blatişti, câştigăm cu arbitrii şi aşa mai departe. Sunt mulţi aşa. Să suspectezi un meci cu Astra de blat este revoltător, incalificabil, total neprofesionist. Înseamnă că nu ştiu fotbal deloc, habar nu au. Se descalifică prin aceste lucuri”, spune Mureşan,"

di livio (158 comentarii)  •  26 iulie 2018, 0:17

sfatosii...pai un foarte imens sfatos esti chiar matale, mai draga domnule Geambasu...tri cincimi din articolele marca Geambasu is articole sfatoase...restu da doua cincimi is articole bune si foarte bune...nu stiu daca calculai bine ca nu le am cu tranzitivitatea matematica...articolu asta il cam stricasi cu sopirlite gen meme...gidilat conturile nobililor si bintuit stafia patronatului...da sa stii *** bintuie stafiile numa tacere nu-i...s-aud niste scirtiituri lugubre si dupa aia numa voci...si tate vocile lu nobili cer acelasi lucru...silva palinka

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

motanul incaltat (455 comentarii)  •  26 iulie 2018, 1:28

Daca aveti impresia ca anul acesta vreo formatie romaneasca va intra in grupele Europa League inseamna ca habar n-aveti de fotbal.....Suntem ultimii din Europa la toate capitolele inclusiv FOTBAL.

Marcel Anton (1 comentarii)  •  26 iulie 2018, 7:38

Clujenii le zic bucurestenilor Mitici . Pentru ei , Edward este un Mitic . Observati ca impreuna cu Iordanescu Jr. pleca si Mara , si Bilasco . Si ei toti Mitici . In schimb , ramane neaosul Muresan . Doctorul Muresan .

?????? (278 comentarii)  •  26 iulie 2018, 7:54

Nea Gigi Becali anunță "vânzări din stoc" la reduceri ? Pe când și palatul ? Ați zice că este fotbalul o afacere ?

Calin Rădulescu (3 comentarii)  •  26 iulie 2018, 7:56

EDI Iordănescu si-a demostrat valoarea la CFR CLUJ. 😑😑😑. Ce sa comenteze cand l-a bătut Malmo, o echipă cotată mult sub CFR pe transfermarket . Iordănescu jr rămâne un antrenor mediocru, care nu face fata la un nivel înalt.

Dan (11 comentarii)  •  26 iulie 2018, 8:24

Niciodată acest așa zis antrenor Iordanescu nu a arătat ceva ca și antrenor. Cfr a făcut o mare greșeală când l-a pus antrenor pe acest zero ca si antrenor. Acum e prea târziu calificarea este deja jucată. Dacă și ăsta este antrenor atunci suntem vai mama noastră.

?????? (278 comentarii)  •  26 iulie 2018, 8:51

Ați remarcat totuși că la meciul cu Malmo, Alex Ioniță, în poziție favorabilă în fața porții adverse aștepta ca arbitrul să semnalizeze ofsaid ?

Durden (270 comentarii)  •  26 iulie 2018, 8:53

Doua mentiuni. La heynckes cu guardiola a fost invers. Cu neamtul jucau mai spectaculos. Si 2: nu sunt de acord ca 0 suturi pe poarta = 0 ocazii (in general, nu cazul de fata). un sut centrare paralel cu poarta, pe langa care trece milimetric un atacant, face cat 10 suturi anemice care se pun la statistica

Ocsi (4 comentarii)  •  26 iulie 2018, 9:59

De acord cu Dvs. mai putin afirmatia despre Camora. Eu cred ca era singurul la care se putea obseva dorinta. Echipa sta prost din punct de vedere fizic. De pasat nu stie. Daca din nimereala te califici in cupele europene, si joci exclusiv pe centrari se mai intampla ca si adversarul sa stie jocul acesta englezesc. Eu un singur lucru nu inteleg : daca tot joci exclusiv pe centrari, de ce nu joaca stangaciul pe partea stanga, iar dreptaciul pe partea dreapta. Pana se intorc sa poata centra cu piciorul mai "bun"adversarii ii blocheaza. Nu permite sistemul? Daca imi puteti da un raspuns d-le Cristian. Sau se mai schimbe intre ei aripile in timpul meciului, Deac cu Paun sau Costache.

itu52 (288 comentarii)  •  26 iulie 2018, 10:01

CFR ne-a arătat în jocul cu Malmö, de ce Culio și ceilalți străini iubesc estul. Aici oamenii se simt comfortabil, sunt cineva. După principiul ”decât coadă la oraș, mai bine fruntaș la sat”, au venit din postura de second-hand din țara lor și profitând de ”ospitalitatea” excesivă a românilor, au preluat controlul, devenind vedete de necontestat. E ciudat, intră la noi în joc din prima, sunt gata adaptați, zburdă mulțumind lui dumnezeu că opoziția locală s-a predat fără luptă. În situația inversă, cea a plecării românilor în vest, lucrurile stau pe dos. Avem nevoie de o perioadă de adaptare, în primul rând socială, apoi la stilul și viteza de joc, unde mai pui că sunt supuși unui tir încrucișat de defăimare din partea autohtonilor, jucători, chiar și antrenori. Edi a riscat mult preluând o echipă plină de vulpoi bătrâni, nu cred că asta e valoarea lui. Cred că legiunea străină l-a sacrificat pentru a câștiga timp și a masca startul prost din acest sezon. Fotbaliștii noștri se lasă ușor dominați de exprimarea heirupistă a străinilor, prea ușor zeificăm oameni formați nu talentați, pentru că asta ne-au pus în farfurie părinții, canalele mass media, școala. Oscilăm între neputință și blegeală pentru că mental am fost plasați pe veci în spatele generației de ”***” iar latinitatea ne condamnă la tehnică nu la luptă și dăruire. Pentru că nu suntem în fruntea latinității, nu suntem nici la vârful tehnicii, de aia suntem condamnați să înotăm între două stiluri, neștiind care ne definește. Istoria ne-a arătat că am avut succes când am avut echipă/e după modelul: beton în apărate, mijloc disciplinat, harnic și tehnic iar atacul tehnic, combinativ. Laboratorul FRF, ar trebui să stabilească echipele de succes ale fotbalului românesc inclusiv naționale și să facă un profil, un tipar pentru fotbalul de club și reprezentativ. Nu lăsați nepricepuți ca noi să bâjbâie în știința jocului de fotbal și întâmplarea să vă facă fișa postului. Eu am schițat un profil de chibiț naiv, dumneavoastră aveți posibilitatea și îndatorirea să faceși un lucru serios. Dăcă nu știi ce vrei nu are rost să pleci la drum, nici la țară nu mai este valabil principiul ”da de”.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

aciduzzo (130 comentarii)  •  26 iulie 2018, 11:03

S-a demonstrat inca o data ca fotbalul nu poate fi mintit....mimat......fentat......asta a facut maestrul Petrescu....mentalitate la ciupeala.... ,, Nu conteaza domle cum joc....conteaza rezultatul''....... si uite asa a aparut titlul........ca Didier.....care spune ca fotbalul frumos e literatura.....ce se mai umflau in pene mai marii chefereului in ultimul meci cand celebrau titlul!!! Pai nu stiati naivilor..........ca sa nu va zic altfel....ca vine momentul adevarului...in Europa.....fara Avram, Hategan, Coltescu, Istvan si alte specimene....acolo nu tine....bun....nu-i un capat de tara 0-1.....daca esti echipa bate la Malmo si califica-te.....dar ce sa bati la Malmo cand tu n-ai avut un sut pe poarta tot meciul!! Iar baiatul lui Cascheta.....e tanar...are bani destui si el si dom gheneral....apuca-te tata de altceva.....deschide un En Gros....lanturi de Pizarii...... 3 policlinici sau spitale particulare.....e loc!! Lasa-ne cu antrenoratul tau ca ne-ai facut praf!! Ma uit la Dorinel Munteanu....cum sta la panda ...ca sacalul.... si apropos.....ca am vazut mai sus.....despre fenta din glezna a insolventei...nimic??....nimic????.....Intri...iesi...adio datorii......apoi bagi bani la greu....dintr-o data au aparut bani....si mai iei si titlul!!...Mai sa fie.....toti om fi prosti cum ne crede Muresan asta??...ca eu stiu insolvente la niste amarate de buticuri pe care le cauta organele si un gaura anusului.....numai la Cluj......tuto regolare....cum ar zice Pizzul......ca-n bancul cu turcii.....care dupa ce au dat buzna pe plaiurile mioritice, romanasii s-au ascuns in capitele cu fan.....turcii s-au prins...au dat fanul la o parte si au inceput sa le faca felul....la ***.....apoi turcii au plecat...dupa care romanii...ies...se intind....linistiti ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic..... ,, Ce prosti si turcii astia.....*** si nu ne-au gasit''!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

aciduzzo (130 comentarii)  •  26 iulie 2018, 11:21

Ok....ne-au cautat si-n *** si nu ne-au gasit!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex One (122 comentarii)  •  26 iulie 2018, 11:26

CFR a castigat campionatul pe "merit" indiscutabil, dupa metoda Viitorul, adica arbitarje ,s-a uitat Avram la Craiova cu Culio in careu la penalty, si prietenii, plus prostia Stelei la Iasi ! Atunci li s-au aliniat planetele ! E, acum se vede. Stau si ma minunez cat de jos poate ajunge caracterul acestui Muresan care acum nicio saptamana il ridica in slavi pe Edi dupa un joc modest la Craiova dar castigat iar acum nu stie cum sa scape de el ! Cat de josnic poate fi sa negocieze cu alt antrenor cel prezent fiind inca in functie ? Daca nu se leaga treaba cu portugezul ce-I spui lui Iordanescu ? Cum va apare acesta in ochii jucatorilor si a suporterilor ? Ca de plecat pana nu primeste clauza nici vorba . Ps. Numai naivii au luat Malmo la pret de matineu si mai cred ca doar poate Steaua va trece, nu e sigur nimic, de acest tur,restul echipelor noastre, AUT !

Andrei F (698 comentarii)  •  26 iulie 2018, 11:38

@Alex One Cumva sunteti nascut...ieri?Pai Muresan este cel care il dadea pe Miriuta antrenorul secolului si a doua zi l-a schimbat cu Dan Petrescu!Muresan este cel care s-a ocupat de contractul lui Omrani...Clujenii sunt cei care il facea mincinos pe MM cand asta spunea ca Dan Petrescu o sa antreneze in China...A,desigur si multi jurnalisti le-au tinut spatele...Jurnalistii vorbeau de Iordanescu Jr. ,Bergodi,Zenga,Rednic...care il schimbau anul trecut pe Dica...

?????? (278 comentarii)  •  26 iulie 2018, 12:18

Ați remarcat domnule Geambașu ce de comentarii aveți la articolul despre sunt comentariile ?

Cris (1 comentarii)  •  26 iulie 2018, 13:06

După râsul ăla de meci care i-a dezvăluit neputința totală, Iedi trebuia să plece singur. Cupele europene nu sunt pentru el, nici echipele care vor mai mult de locul 4-5 și eliminare la primul adversar, în Europa. Rușine celui care l-a crezut antrenor și i-a dat pe mână CFR-ul!

Flaviu (3 comentarii)  •  26 iulie 2018, 13:12

Comparatia Petrescu - Heynckes arata ca nu stiti fotbal, domnule Geambasu. Deloc.

cris6062 (1 comentarii)  •  26 iulie 2018, 13:14

A fost un meci dezastruos. Nu au jucat nimic cei de la CFR, nici ei nu stiau ce joaca. Toata lumea spune ca nu antrenorul e pe teren ci jucatorii. Pai! frate, antrenorul decide inaintea meciului modulul, tactica etc. In timpul meciului daca ceva nu merge trebuie sa gaseasca solutii pt a-si asigura victoria. S-a vazut in multe meciuri inclusiv la mondial ca un jucator introdus la un moment dat a marcat in urmatoarele 5-10 min max. A fost un dezastru meciul cu MALMO, o rusine pt fotbalul romanesc. Sper ca vor avea coloana si vor reveni in retur si se vor califica, pt ca o datoreazatuturor romanilor si fotbalului romanesc. Succes CFR!!!!

Chis Alexandru (55 comentarii)  •  26 iulie 2018, 13:19

Am inteles ca printre controverse ar fi si "vitaminizarea", element esential in mentinerea vigorii, mai ales cand batranetea fotbalistica iti bate la usa, si ca Edard I-a ar fi decis o alta "vitaminizare" care nu ar fi fost pe... placul jucatorilor intrati bine in deceniul al 4-lea de viata. Sa fie "vitaminizarea" acea "cheie petresciana" care a ferecat "lacatul ceferist"? Daca, Doamne-Fereste!, vreun laborator ambulant WADA ar poposi, asa, niz-nai, prin Cluj, credeti ca ar fi "bomboana pe coliva"... ceferista? Nu de alta dar la cate "urme infractionale" par a plana amenintator peste Gruia - iesirea din insolventa, plastografierea unor semnaturi, inducerea in eroare a unor instante de judecata, imprumuturi fictive, posibila stimulare aducatoare de titlu - "dosarul Muresan" pare a trage in jos nu numai persoana ci si echipa!

gio (28 comentarii)  •  26 iulie 2018, 15:14

@Alex One Si ma rog cine merita sa castige titlul? FCSB? de cate ori a batut FCSB pe CFR Cluj in meciurile directe? I-au egalat de 2 ori dupa min 90, altfel nici nu se mai ajungea la cazul Iasi. Au fost destule arbitraje nefavorabile CFRului (imi amintesc doar ce penalty s-a dictat impotriva lor la Iasi) la fel cum au fost si destule arbitraje pro-FCSB, dar suporterii vad mereu ce le convine.

?????? (278 comentarii)  •  26 iulie 2018, 15:26

@Remarcarăți domnule Geambașu câți comentatori ai articolelor aveți ? Mai zice și domnul Ioanițoaia ?

Andrei F (698 comentarii)  •  26 iulie 2018, 15:50

@gio Ar trebui sa cauti si sa revezi ultimul meci din campionatul trecut tot de la Cluj...Si atunci o echipa nu a atacat poarta adversa si Culio,Omrani ,Tucudean ,Arla ...se tavaleau pe jos asteptand fluierul final...

?????? (278 comentarii)  •  26 iulie 2018, 16:00

Ăia de la CFR Cluj îl plătesc pe nea Gigi Becalii ca purtător de cuvânt ? Ar face Iuliu Mureșan astfel de "afaceri" ?

Alex One (122 comentarii)  •  27 iulie 2018, 9:48

@Andei F, sunt nascut ceva mai demult si cunosc obiceiurile Muresanului inclusiv episodul cu Andone,cand se zice ca i-ar fi spus stai linistit ca nu tu ai castigat campionatul si l-a demis, dar parca de data asta s-a intrecut pe sine. Ma rog, tot incearca sa spuna ca altii iau deciziile el fiind platit doar sa le anunte. Posibil. Dar daca isi asuma situatiile ca azi sa spuna ceva si tot azi sau maine sa anunte contariul atunci e normal sa fie tratat ca atare,@ Gio, dupa al tau rationament nici CFR nu merita sa castige campionatul ca nu a invins Steaua. Eu am mentionat niste fapte concrete care avand in vedere momentele cand s-au petrecut respectiv finalul campionatului au fost incontestabil decisive. Va recomand excelentul si documentatul articol scris de Gabriel Chirea, il gasiti pe Twitter si Protv.ro, referitor la CFR, cititi si va minunati ! Toate golaniile facute in fotbal de toti patronii, unii platind cu libertatea, nu le egaleaza pe cele comise la CFR a carei conducere este, iata, bine merci, sigur cu sprijin din toate partile !

Andrei F (698 comentarii)  •  27 iulie 2018, 20:15

@ Alex One Andone a patit si el dar Miriuta...? Cum sa nu uiti daca presa nu are timp de CFR decat sa- i albeasca?

Comentează