Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Junior Morais şi Albă ca Zăpada

Destui au încercat să explice înfrângerea FCSB-ului pe baza schimbării sistemului de joc. Pe fundașul stânga fecesebist l-a împiedicat sistemul să-l marcheze pe Llullaku?

Permalink to Junior Morais şi Albă ca Zăpada
duminică, 22 iulie 2018, 6:09

Ce frumoasă este viaţa în România! Şi ce exemplu despre reintegrare dă această ţară ca un colţ de Rai. Despre cum oameni cu ani mulţi de puşcărie ies din spatele gratiilor pentru a se plasa în spatele telefonului şi al microfoanelor. Unde sunt aşteptaţi de onoratul public. Care deşi, chipurile, îi reneagă, este acela care urcă audienţele, sorbindu-le elucubraţiile. Sau banalităţile. Ori minciunile.

Expertiză în turme distribuite 4-2-3-1
Recomandarea patronului fecesebist de după meciul de la Giurgiu merită totuşi un premiu de realism. Îndemnul celui care vorbeşte prea mult, întrebat şi neîntrebat, dar cu siguranţă îndelung căutat de producătorii şi de realizatorii emisiunilor de profil a fost neechivoc. „Să ne întoarcem la oile noastre!”. Chemarea venind de la cineva cu expertiză în domeniu, unul care creşte turme de mioare în cartier rezidenţial din Bucreşti, chiar trebuie luată în seamă. Numai că G. Becali folosea zicala nu în sens mioritic, ci ca metaforă pentru revenirea la sistemul 4-2-3-1. Renunţând la neproductivul 4-3-3, sursă a înfrângerii în meciul cu Astra, în opinia crescătorului de oi şi proprietarului de fotbalişti.

Unii prea bătrâni, alţii prea necopţi
Până la urmă, de ce a pierdut FCSB în faţa Astrei antrenate de începătorul Marius Măldărăşanu? Simplu. Pentru că a jucat mai prost decât adversara. Dincolo de orice sistem, discuţie bună doar să ia faţa celor care mai cred în academicieni ai fotbalului. Ineficientă la construcţie, acolo unde Teixeira arată ca un om bătrân, ceea ce şi este, iar Florinel Coman, Tănase şi Nedelcu, perle de la Academia Hagi, s-au concurat în prostii. De aceea echipa pregătită de Dică şi impusă de Becali nu a avut substanţă. A fost doar o formă fără fond, şi aceea preţ de doar vreo 15 minute, la începutul întâlnirii cu fosta campioană.

Greutatea, da. Dar inteligenţa?
Adăugaţi aici apărarea subţire ca mierea ţinută la soare. Aşa-zisul marcaj al lui Junior Morais la faza golului înscris de Llullaku este o mostră de amatorism fotbalistic, fără vreo legătură cu sistemul. Bărbosul fundaş stânga al bucureştenilor arăta ca unul dintre piticii Albei ca Zăpada, atent să intre în graţiile frumoasei prinţese. Iar Planici nu poate fi două treimi din meci fundaş central şi treimea rămasă din întâlnire vârf de atac doar pentru că ţie, patron, manager sau băgător în seamă, ce eşti şi tu pe la echipă, ţi se pare că Gnohere este mai gras decât ar trebui. Iar dacă în cazul lui Harlem absenţa din teren ar fi, într-adevăr, provocată doar de un kilogram în plus la cântar, înseamnă că odată reglementată la sânge problema greutăţii corporale a jucătorilor, ar mai fi un pic de lucru la îmbunătăţirea inteligenţei în joc. Greşeşte cine spune că asta nu se pregăteşte.

Moruţan mai şi driblează
Nu voi dedica ultimele rânduri ale articolului ininteligibilului omolog giurgiuvean al lui G. Becali, deşi tentaţia este uriaşă. Am promis că nu mai promovăm penalii. Mă alătur în schimb unui grup restrâns, al nepricepuţilor care au fost plăcut impresionaţi de debutul lui Moruţan la FCSB. Tehnic, imaginativ, cu privirea spre teren, spre adversari, verticalizând permanent, driblând, atenţie, driblând!, Olimpiu a resuscitat „sistemul”. Sâmbătă seară i-a lipsit ultima pasă sau ultima execuţie. Oamenii de meserie spun că astea sunt lucruri care nu se educă.

Îmi place să cred că se înşală şi sper ca fotbalul nostru să ştie să cultive un talent cum nu sunt multe. Şi se pare că este cazul să îngropăm episodul U19, cu tricoul scos în meciul decisiv contra Ucrainei. Mă rog, cine nu şi-a scos niciodată tricoul poate să dea cu pietre.

Comentarii (38)Adaugă comentariu

gicapuia (32 comentarii)  •  22 iulie 2018, 19:12

Mbape si ... Gigie Desamp !

gicapuia (32 comentarii)  •  22 iulie 2018, 19:15

Mbape si Gigie Desamp. Semnul exclamarii.

motanul incaltat (455 comentarii)  •  22 iulie 2018, 19:44

Pt . oricine se uita cit de cit la fotbal---iese in prim-plan o evidenta.... Un mare fotbalist apare in prima liga in jurul virstei de 16 ani. La cel mult 18 el ar trebui sa debuteze la Nationala tarii respective. Asta se intimpla afara----asta s-a intimplat chiar si la noi in timpul comunismului. Ex: Ilie Balaci si chiar Hagi. Daca tu ai 19 sau si mai grav 21 si chiar 23 si esti considerat o viitoare vedeta-esti cel mult un jucator de duzina -Ianis Hagi- sau pur si simplu o NULITATE--Florinel Coman. Da au fost exceptii care s-au apucat tirziu de fotbal si au ajuns vedete, dar cazurile astea sunt cel mult 5 in toata lumea de cind s-a inventat fotbalul si nici un caz la noi.Ce face Becali- e normal isi promoveaza non-valorile ca fiind super vedete doar o da cineva 2-3 milioane. Ce face presa -ce pare sa fie de acord cu el este INACCEPTABIL.....Un lucru insa e sigur----presa romaneasca de sport este ca si afacere mai neproftabila decit sa cresti turme de mioare intr-un cartier rezidential dintr-o capitala europeana.......Daca se va continua asa, in 200-300 de ani Bucurestiul isi va schimba numele in Becalesti, dupa un cioban vestit -investitor in fotbal-care-si crestea si turmele de mioare in acelasi timp undeva la inceputul secolului 21.

Chis Alexandru (55 comentarii)  •  22 iulie 2018, 19:48

Degeaba analizati "ceea ce se vede" la FCSB, dle Geambasu! Cum explicati schimbarea la pauza a lui Nedelcu si mentinerea in teren a lui Junior Moraes? Evident ca "mutarile" au venit... "in plic", de la "antrenorul principal", Gigi Becali! Pe mine ma surprinde aceasta slugarnicie a lui Dica, tanar antrenor care nu are curajul sa-si faca jobul pentru, vorba poetului, "un pumn de techini"! Se pare ca Gigi Becali va continua cu experimentele, pe principiul: "fac ce vreau cu banii mei"! Asa ca slabe sperante ca FCSB sa faca ceva in acest campionat. Cat despre E.L., aceasta competitie va fi o adevarata "fata morgana". Si de acolo... dezastrul: demiterea lui Dica, aducerea unui antrenor ca Bergodi sau Dumitriu, formarea in continuare a echipei de catre "antrenorul principal", Gigi Becali, evolutii penibile ale unei foste campioane si cale libera pentru un nou titlu inspre Cluj.

Freddy RE (11 comentarii)  •  22 iulie 2018, 20:07

Si asta este esenta: "...cine nu şi-a scos niciodată tricoul poate să dea cu pietre." Chapeau!

lari (287 comentarii)  •  22 iulie 2018, 20:40

Atât de simplu ai pus adevărul în cuvinte: „Pentru că a jucat mai prost decât adversara”, încât nu mai este nimic de spus. Doar de analizat de către „experți” dedicați cauzei fecesebiste. Apropo, acest site mai are puțin și împlinește o sută de articole despre acest meci, analiști, comentatori profi, chibiți (ca mine), etc... caută cauza eșecului. :))

Gigel (6 comentarii)  •  22 iulie 2018, 21:10

"Unde sunt aşteptaţi de onoratul public. Care deşi, chipurile, îi reneagă, este acela care urcă audienţele, sorbindu-le elucubraţiile. " Pai stai maestre ca audientele vi le urca voua jurnalistilor si prezentatorilor. Voi alegeti sa ii prezentati pentru ca stiti ca o sa fie audienta. Crezi ca daca ati renunta sa prezentati stiri cu ei ar fi vreo revolta? S-ar strange oamenii in fata la GSP si ar incepe sa strige ca vor stiri cu Gigi si vor sa stie ce a mai zis MM pe Facebook? Iti zic eu ca nu. Dar nici voi n-ati mai avea atatea accesari. Voi sunteti aia care radeti cu ei prin telefon si care le cantati in struna si ii intrebati in fiecare zi daca il iau pe x sau y sau daca o sa joace z in meciul urmator. Faptul ca lumea ii cere nu reprezinta un motiv ca sa ii bagati in seama. Hitler inca are sustinatori dar nu ii baga nimeni in seama sa le faca publicitate. Faza e ca aia traiesc bine mersi si nebagati in seama dar voi daca renuntati la nea gigica si mana lui dreapta o sa ajungeti sa aveti salarii mai mici fara clickuri.

Toader (116 comentarii)  •  22 iulie 2018, 21:19

„Baiul cu fotbalul din ziua de azi este că oamenii de fotbal habar n-au de fotbal.” (Iohan Craif) Oare întîmplător nepricepuții, nu numai la noi, au ajuns să conducă fotbalul? De fapt în orice, nu numai în sport, e la fel. Un profesor de matematică, legat de „succesurile” sistemului de învățămînt, zicea că nu-i nici un plan ascuns, proștii se invită singuri. Da, dar cineva, cine?, trebuie să-i lase.

itu52 (288 comentarii)  •  22 iulie 2018, 22:00

Iarna de multe ori belelele ne vin dinspre Rusia, poate și vara trag ceva curenți dinspre gigantul din est _ nord-est, dar nu ne dăm seama, fiind mai cald.Cert este că năravul de la CM a ajuns la noi. Cei mari se prăbușesc, arată neputință pe teren și instabilitate în zona stafurilor. E cum nu se poate mai rău, acum când se dă bătălia pe puncte la indicii de reprezentare. Iar ne dăm cu stângu-n-dreptu. Avem talentul autodistrugerii bine înșurubat în gena națională, depășim de departe chestia cu capra vecinului. Nu capacitatea intelectuală ne face probleme, ci amărâta de coloană vertebrală, care nu poate susține atâta deșteptăciune. În alte domenii(ex. IT), cum zicea cineva, avem continuitate și mergem ceas, din bine în mai bine. Nu că ne-au inundat multinaționalele, dar avem referințe solide din partea giganților. La Microsoft, mai în glumă mai în serios, se zice că a doua limbă vorbită este româna. De ce? Continuitatea în domeniu. Am fost în fruntea ”lagărului comunist”, exportând calculatoare și minicalculatoare(Felix, Coral, Independent) în blocul comunist, în special RDG și China. După cotitură, specialiștii formați nu au avut contracandidați neaveniți, care să vină cu invenții în domeniu și nu au contaminat continua formare și perfecționare a tinerilor în domeniu. Totul a curs ață, ca axa numerelor reale. Ce-am avut în fotbal? Demolări și reconstrucții la marile cluburi în toată țara, dezbinarea generațiilor și introducerea în circuitul sportiv a mafiei provenite din zona bișniței comuniste. Peste toate s-a suprapus creșterea fără precedent a profesionalismului în fotbal. Vestul a demolat amatorismul estului atât în zona practicanților, dar mai ales în domeniul organizării. Ne-am trezit cu această EL, unde cei tari monopolizează permanent câte 3-4 locuri și alte câteva în calificări. Personal cred că am experimentat când nu trebuia, practic politicul a sabotat fotbalul românesc. A tăiat șirul succeselor pe care generația lui Hagi a pus-o în postura dublei finaliste și câștigătoare a Cupei Campionilor. Continuitatea garantează succesul în orice domeniu, nu o ai, nu ai trecut, istorie, nu contezi. Societatea în general nu mai are ligamente, se bălăngăne în bătaia vântului, are nevoie de câteva ancore morale solide. De unde le iei, din caruselul puterii înțepenit în penalii partidelor politice, neputinciose la reconfigurare pentru că elementul tânăr produce deja plusprodus în vest, USA, Canada și pe unde nu-ți trece prin cap. E greu, din ce în ce mai greu, cei tari strâng tot mai tare cureaua. Și bătaia pe firimituri devine o problemă. De la cupe, ne-am bucurat de bătălia pentru semifinale în primăvara UE, a două echipe românești, apoi de calificări în primăvară. Credeți că vom mai avea așa belșug?

Adrian (1 comentarii)  •  22 iulie 2018, 22:13

Salut Cristi, Un articol precis si exact ca o taietura de bisturiu. Sunt unii pe aici care dau vina pe ziaristi ca il promoveaza pe Becali. Poate ar trebui sa faceti publice accesarile declaratiilor oierului. Lucrurile ar fi atat de simple dupa aceea.

Andrei F (698 comentarii)  •  22 iulie 2018, 22:30

Reusiti sa va intreceti...Deci corectez si eu,al doilea articol intr- o zi contra Stelei...!!!!Daca Steaua juca si castiga cum a facut Astra tot gaseati ce sa spuneti negativ ...Reveneati la arbitrii care ar fi avantajat,reveneati la jucatorii stelisti care simuleaza,care comenteaza....asa vad ca nu va ,,miroase,, nimic.Oricum ,va scapa principalul: Steaua este o echipa din 14!!! Deci acordati aceeasi atentie si celorlalte echipe si macar din cand in cand scrieti si despre fotbalul feminin care l- ati descoperit la alegerile FRF.Steaua si Becali asa neprofesionisti totusi in ultimii mai bine de 10 ani s- a comportat destul de onorabil.Poate o fi venit vremea si ca Dinamo sa reuseasca ceva.Daca puteti, ajutati-i!!!Sau ati uitat ca exista Dinamo,ca si astia au un patron si ca etapa urmatoare intalnesc Steaua...???Sau asta faceti?

constantin (241 comentarii)  •  22 iulie 2018, 22:45

Punând accentul pe relaţia dintre fotbal şi realitate, fără a avea pretenţia că mă pricep prea mult la artă, aţi făcut un tablou realist al jocului, dar şi al tribunei oficiale. Iar dacă luăm în calcul faptul că realismul a apărut ca o reacţie împotriva romantismului, atunci putem spera. În toamnă, septembrie, octombrie şi noiembrie, ne loveşte realismul pur: Liga Naţiunilor. Toate cele patru echipe fac parte din aceeaşi grupă valorică, pe bază de calcule sofisticate... Nu mai merge că este Franţa, Olanda, nu... Suntem noi şi egali noştri în fotbalul european. Sunt curios, dar sceptic. Toamna Centenarului este un prilej minunat pentru o analiză realistă cu privire la cine am fost şi ce am ajuns în fotbal. Iar analiza ar trebui să se facă de la firul ierbii până la tribuna oficială.

Lestie (48 comentarii)  •  22 iulie 2018, 23:06

La Steaua, pestele se impute de la cap. Becali e pe dinafara, dar da ordine, Stoica e un derbedeu obraznic, care vede doar paiele din ochii altora, iar Dica e slab. Jucatorii, fireste, nu ii iau in seama, singura lor grija fiind sa treaca luna si sa incaseze salariile. In aceste conditii, echipa bucuresteana nu mai sperie pe nimeni, dovada ca Astra a maturat gazonul cu ea.

constantin (241 comentarii)  •  22 iulie 2018, 23:07

...egalii noştri. Am fentat articolul hotărât i. Scuze! Alţii fentează fotbalul şi nu cer scuze.

Alx (76 comentarii)  •  22 iulie 2018, 23:29

Vezi ca Gigi a câștigat la CEDO si oricum si-a ispășit pedeapsa.. Așa ca nu folosești corect cuvântul Penal.. Dar na jurnalist amator.

vasile (1 comentarii)  •  22 iulie 2018, 23:55

"Destui au încercat să explice înfrângerea FCSB-ului". Iata ca in lipsa lui ioanitoaia, a aparut altul care sa promoveze fcsb-ul si pe gigi. Bravo geambasule, ti-a lasat ioanitoaia tema de vacanta sa promovezi "valorile" in lipsa lui?

Toni (14 comentarii)  •  23 iulie 2018, 0:09

"Despre cum oameni cu ani mulţi de puşcărie ies din spatele gratiilor pentru a se plasa în spatele telefonului şi al microfoanelor. Unde sunt aşteptaţi de onoratul public. Care deşi, chipurile, îi reneagă, este acela care urcă audienţele, sorbindu-le elucubraţiile. Sau banalităţile. Ori minciunile." Dumneavoastra si colegii dumneavoastra ii asezati pe acesti .. indivizi in spatele microfonului, dumneavoastra si colegii dumneavoastra sunteti cei care ii intervievati, ii urmariti pe retelele de socializare pentru a reproduce mai apoi ce au guitat, sub titlul de "stire". Asa ca atata timp cat vor fi ziaristi infometati, acesti.. indivizi vor continua sa existe, si sa reprezinte un exemplu negativ pentru generatii de tineri care sunt indobitociti sa creada ca e ok sa te prostituezi pe retelele de socializare in goana dupa barbati cu bani, ca e ok sa faci puscarie atata timp cat iesi de acolo in 2-3 ani cu conturile pline, ca e ok sa-ti jignesti permanent public angajatii si/sau oamenii din subordine. Schimbarea incepe de la dumneavoastra, de la oamenii care tin in mainile lor educatia si curentele de opinie, prin presa online, televiziune, etc.

Tango Junior Mining Comp. (1 comentarii)  •  23 iulie 2018, 1:25

Ce atata tristete acolo, la ***? Bucurati-va! Fecesebeaua Nazdravana si Viitorul National al Blatismului au egalat la puncte Sepsi si Voluntariul! :))))))) Timpul nu e pierdut. Va miscati si voi mai cu talent?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

IMGB (22 comentarii)  •  23 iulie 2018, 5:24

La anu' Lupii galbeni vor hali toate *** Ciobandantelui !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Stanescu adrian (3 comentarii)  •  23 iulie 2018, 6:48

***! Asa de curiozitate te intreb: ai vazut vreo emisiune la care ai participat sa te vezi cat esti de aerian? La fiecare emisiune te remarci prin ineptii!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

JFM (151 comentarii)  •  23 iulie 2018, 8:00

Morutan e un driblangiu dar nu un numar 10 pentru o echipa de cupele europene. Noi nu avem asa ceva. Poate pustiul lansat ieri de Hagi sa fie, are aptitudini, la 16 ani joaca la fel de dezinvolt precum o facea Budescu dar asta o va arata cu timpul. E posibil si Morutan sa arate ca stie fotbal, nici el nu-i batran ca sa zici ca inca nu s-a maturizat. Am vrut sa remarc cum ura suporterilor lui Farul si-au transferat ura fata de Hagi la acel pusti f. talentat Alexi Pitu. Lovesc in el crezand ca astfel lovesc in Hagi. Am vazut si aici in Gazeta dar si pe alte forumuri. Sunt organizati, inraiti, platiti(?), ceva nu e in regula cu acesti indivizi. Hagi n-a facut decat sa le aduca titlul in Constanta in timp ce Farul nu exista iar cand a facut-o incepea sa tranteasca meciuri, reteta e verificata. Deocamdata nu spun mai multe, astept sa fiu provocat.

JFM (151 comentarii)  •  23 iulie 2018, 9:21

@ Alx La CEDO nu se judeca dosarele pe fond se cauta doar vicii de procedura care nu influenteaza solutia finala drept pentru care solicitantul poate primi o despagubire materiala de la Stat care e de ordinul a catorva mii de euro. Asa ca atunci cand o sa mai auzi la Antena 3, la care precis te uiti, ca Statul roman plateste pentru zeci de mii de dosare la CEDO sa sti ca suma per total nu se ridica nici la 1% la cati bani ar trebui sa returneze cei condamnati pentru coruptie, abuz in serviciu samd Pe de alta parte daca-ti executi condamnarea asta nu inseamna ca nu mai ai statut de condamnat, infractor, penal.... Executarea pedepsei nu te absolva de aceste apelative, toata viata asa vei ramane.

a dica (129 comentarii)  •  23 iulie 2018, 10:13

Ca sa implementezi un sistem trebuie, in primul rand, tu, antrenor sa-l intelegi. FCSB a aratat ca, desi are jucatori care au jucat si au performat in acest sistem, nu stie ce sa joace. Uitati-va la inceputul fazelor ofensive: in loc ca Nedelcu sa coboare intre fundasii centrali si sa initieze pasele care sa duca catre careul advers, cobora Popescu in dreapta si faza era initiata (prost de cele mai multe ori) de unul din fundasii centrali si de Popescu). Nedelcu era scos din joc mai tot timpul. Uitati-va ce juca Nedelcu la Viitorul (desena, cum zice Hagi) si ce-l pune Dica sa faca... Zice ca n-are forta... uitati-va cate mingii recupera la Viitorul si aparea si la sut pe 30 de metri. Am dat doar un exemplu. Se poate continua cu Benzar, Coman, Tanase... Se pare ca urmarim filmul "Cum poate o echipa sa ingroape fotbalisti valorosi din dorinta de a promova mediocri".

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  23 iulie 2018, 10:32

Unii generali vor doar soldati. Daca-si inlatura concurentii, plus ajung asa departe incit sa expedieze si sergentii de pe cimpul de lupta, vor termina sigur rau. -------------------- Vad un cerc de pasivi, vicios pe deasupra. Gica razboinica luminii isi alege pastorese ca sa numere ea oile iar pastoresele dau afara ciinii ... ca latra si nu mai pot magiciencele gandi in liniste. Astora le lipseste evident un taur, productie ioc, lucru manual. -------------------- M-am saturat sa tot enumar mereu aceleasi greseli, oamenii astia nu sint capabili sa invete din greseli, din contra se incapatineaza si persevereaza: "macar ca bataia de joc sa fie totala, Tanase, Coman si Nedelcu trec in tribuna !" Pai da, ca o sa fie singurii fani si o sa spere ca Dica si Mema vor da golurile victoriei. Rautatile astea dau evident afara fotbalisti ca sa joace ele, plus doi-trei Popesti cum juca si Radoi cu Breveld, Muniru si inca v-o trei prosti care sa-l numeasca Mister, iar in careu il aducea si el pe Tamas caci pe Tucudean l-a dat afara ca venea cu masini mai scumpe ca ale lui. Bineinteles pina sa-l dea si pe asta afara. I-a refuzat pe rind pe Anton, Bicfalvi, Teixeira, Alibec, Budescu, ... ca sa ia astia campionatul cu Astra. "N-am nevoie Nasule, stai linistit !" PiTurca i-ar fi adus pe Cocis, Lazar si fratii Niciolae ... macar o falimenta de-atunci si ne scapa de chinuri. Oli n-a fost in stare sa gestioneze un 1:0 si apoi 2:0 la pauza, n-a fost in stare sa-l scota pe impie dica t si bage un fotbalist dar acum cind clubul se indreapta evident spre faliment tot ei dau sfaturi. Acum e mai simplu, cine mai vine la FCSB ca sa fie antrenati de Dica si MM, de rude, nasi, fini si incepatori ? Sfa atuurile "prietenilor" sint acceptate caci ci banul simte lupii si nu mai stie incotro sa-si mine mioarele. ------------------------- Staf amator la o echipa care se vrea profesionista. Cu parere de rau dar Dica si MM au dovedit ca nu se pot impune decit prin forta si rautati. Nu pot conduce jucatori cu personalitate. Nici in teren nu mai exista de mult un lider, un fotbalist de referinta pentru cei tineri. Grav este ca fosta Steaua pierde fanii. Grav caci nu vad cine vine la meci ca sa-i vada pe magicienii Dica si MM. O sa aibe ei grije si de Morutan daca si-o ia in cap, de asta nu ma indoiesc. ------------------------ PS sa vedem daca Bratu invata ceva din ultimele zece minute cind Dinamo parea ca joaca cu un entuziasm de curtea scolii. Au jucat pe contre, au permis 3-4 ocazii mari unei echipe slabute, au fost de 4-5 ori prinsi in inferioritate numerica. Bine, uite ca toti incep odata, unii invata din greseli si experimente, altii nu.

Andrei F (698 comentarii)  •  23 iulie 2018, 11:23

@JFM (53 comentarii) • 23 iulie 2018, 9:21 Excelenta,e adevarat ca la CEDO nu se judeca dosarele pe fond dar ne pacalesti cand afirmi ca CEDO se ocupa doar cu despagubiri maeriale cand constata vicii de procedura.Daca CEDO constata ca procesul nu a fost corect judecat poate impune rejudecarea ....Asta nu mai tine de A3 ci de rea vointa sa afirmi altceva...Daca Becali are dreptate si a fost judecat pe un articol de CP care a intrat in vigoare dupa ce fapta a fost comisa atunci Becali nu o sa aiba parte de despagubiri materiale....O sa se rejudece.Nu stiu cazul in amanunt si nu afirm ca Becali a spus de aceasta data adevarul...O sa ne convingem cine minte.Cand sunt opinii diferite e bine sa astepti verdictul final.

JFM (151 comentarii)  •  23 iulie 2018, 12:14

@Andrei F ... Pe Becali il mint avocatii ca pe ultimul ***, de aia n-a castigat niciun proces, niciunde. La CEDO nu e proces, e actiune. Eu nu-l cred nici 5 minute pe Becali ceea ce spune la TV, mereu a manipulat asa cum i-a convenit iar a doua zi, dupa ce se dadea sentinta, aflam ca totul era exact invers. Ori nu intelege, ori isi bat avocatii joc de el ca sa il toace de bani, ori are mania asta de a se da victima in public poate, poate mai prosteste cativa.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (698 comentarii)  •  23 iulie 2018, 12:47

@JFM (54 comentarii) • 23 iulie 2018, 12:14 Se poate sa fie cum spuneti!Treaba este ca CEDO chiar a cerut informatii privind procesul lui Becali!Deci ceva nici la CEDO nu miroase bine pentru ca CEDO orice ati spune nu se sensibilizeaza la minciunile nimanui , astia se uita pe acte,pe legi...Cert este ca Becali in 3 dosare castigase in prima instanta!O fi si asta ceva...A,din intamplare fix dupa ce castigase Becali acesta apare pe o informare pentru Parlamentul European si fix de atunci Becali nu mai castiga nici un proces!Ne pacaliti in continuare,Becali castigase spre exemplu toate procesele ce priveau Steaua pana in 2013-2014...Asa se face ca Becali are o hartie de la statul roman pentru ca a fost anchetat daca a facut rele la achizitionarea Stelei...Nu a fost acuzat de nimic......In 2005 Becali se razboia cu Bodu de la Fisc pentru datoriile alea istorice ....Acuma intreb si eu ca fraierul:de ce numai Becali a fost anchetat nu si cei care au vandut sau au permis instrainarea?De ce nu mai vorbeste nimeni de datoriile istorice si mai toti vor doar marca,palmares...?

mg (232 comentarii)  •  23 iulie 2018, 16:12

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mariuss72 (18 comentarii)  •  23 iulie 2018, 18:27

"Am promis că nu mai promovăm penalii."...asta in timp ce proportia "articolelor" despre Becali si clovnul lui, MM, este covirsitoare. Nu va mai crede nimeni, domnule Geambasu, ziarul pentru care lucrati, a devenit de mult o gluma proasta.

?????? (278 comentarii)  •  23 iulie 2018, 20:51

Remarcați și faptul că nea Gigi Becali ar fi zis că nu este vinovat Dik al lui Gigi Becali că fotbaliștii de la FCSB nu ar fi venit mai inteligenți de acasă ca să joace un fotbal așa cum i-ar antrena Dică ?

patrutreitrei (18 comentarii)  •  23 iulie 2018, 22:43

1. ”Teixeira arată ca un om bătrân, ceea ce şi este”, mă scuzați, dar m-i se pare deplasat. Sau articolul este cumva pentru adolescenți? Bătrân pentru fotbal, cel mult. 2. Referitor la Morais și faza golului: problema este că plasamentul corect se învață până la aproximativ 12 ani. Dacă un jucător de U14 nu și-a însușit la perfecție lecția plasamentului, n-o va face niciodată.

Comentează