Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Antrenori sau paznici la stână?

Aşteptăm o reacţie din partea lui Costel Gâlcă! O replică pe care fostul tehnician să i-o dea fostului patron

Permalink to Antrenori sau paznici la stână?
vineri, 11 mai 2018, 9:41

Îl vrem pe Costel tăios, aşa cum a fost atunci după alegerile de la FRF, când l-a contrat pe Mihai Stoichiţă, care comentase ceva despre Generaţia de Aur. Altfel, vom crede de acum înainte că ultimul antrenor campion cu FCSB nu a fost decât simplu paznic la stână. Sau nici măcar.

Una din două
Sunt doar două variante. Ori şeful absolut al FCSB se dă mare, ceea ce face parte din a doua lui natură, ori adevărul este că toate succesele şi eşecurile roş-albaştrilor, nu o dată răsunătoare, nu sunt altceva decât rodul ordinelor tehnico-tactice ale acestuia. Pe scurt, pentru cine nu a urmărit intervenţia lui Becali de la DigiSport, lucrurile stau conform următoarei declaraţii.

„Şi din puşcărie comandam tot. Lui Gâlcă, de spuneţi voi că era mare personalitate. Din închisoare şi făceam schimbările. Da, comandam tot. Din puşcărie am luat titlul, staţi liniştiţi”

Arhitectul din puşcărie
Noi stăm liniştiţi, fiindcă tot ce spune unchiul lui Vasile G. confirmă bănuielile, zvonurile, şoaptele, rumorile, umorile şi, de fapt, ştirea nudă ca un fund de femeie pictat de maestrul Rubens. El Ciobandante dictează. Toootul! La fosta Steaua, actuala FCSB, el este cel care face şi desface, cel care alcătuieşte echipa şi dă afară jucătorii după ce îi transferă pe sume nu o dată nebuneşti. Şi reuşeşte asta de oriunde. Din palatul care are mai mult aur în mobilier decât cărţi în bibliotecă (de fapt, nici nu are bibliotecă, la ce ar servi, să aibă ce să roadă şoarecii?), de la stâna din curtea vilei din Pipera, unde îşi satisface atavismele transhumante. Din celula puşcăriei, perioadă fertilă de reflecţie fotbalistică şi de creaţie literară. De acolo pretinde Becali că a fost arhitectul ultimului titlu, iar Costel Gâlcă a fost numai şi numai interfaţa dintre el şi echipă.

Mai bine cu el dincolo!
Se vede treaba că lucrurile mergeau mai bine cu antrenorul de drept după gratii. Nu este o părere subiectivă, ci adevărul competiţional. Ultimul titlu fecesebist datează din 2015, când patronul îşi ispăşea, vorba vine, pedeapsa. Lipsit de libertatea de a intra în direct la emisiunile de profil, dar nelipsit de imaginaţie, deţinutul-antrenor reuşea ceea ce nici chiar el nu a mai reuşit dincoace de sistemul penitenciar.

Gâlcă are cuvântul!
Fabulează Becali? Posibil. Exagerează? Asta ştiam demult. Problema este că Gâlcă trebuie să lămurească situaţia. Să ne ofere versiunea lui. Sigur că poate să tacă şi să-l ignore. Tăcerea ar alimenta însă folclorul potrivit căruia antrenorii de pe bancă nu sunt decât portavoci ale antrenorului din umbră. De la lojă. Este nevoie de o intervenţie a lui Gâlcă. Hotărâtă, neechivocă, aşa ca din partea unui om cu personalitate care era vizat să devină selecţioner în cazul victoriei lui Ionuţ Lupescu la alegerile de la FRF. Şi nu numai Gâlcă este dator cu o atitudine fermă. Reghecampf, Rădoi, Dică, toţi cei care nu au avut puterea să-i spună nu lui Becali. Aşa cum au procedat la timpul lor Piţurcă, Bergodi sau Ilie Dumitrescu.

Ultima teorie lansată de piaţă este aceea că evoluând mizerabil la Iaşi, jucătorii au vrut să-şi saboteze antrenorul de facto. Să observăm că toate zvonurile şi ştirile non-fotbal care ne umplu mai nou viaţa nu sunt apanajul imaginaţiei bogat-maladive a ziariştilor, ci emanaţii ale corifeilor lumii fotbalului. Altfel, ei sunt primii care ne ceartă că nu scriem despre fenomen. Pase utile, şuturi la şi spre poartă, posesie, aşezări în teren, mă rog, numai chestii savante.

Linişte, are cuvântul Costel Gâlcă! Se pregăteşte Nicolae Dică.

Comentarii (37)Adaugă comentariu

aciduzzo (130 comentarii)  •  11 mai 2018, 10:29

Liniste.....are cuvantul Galca......joi.....dupa Miercurea Ciuc.....la rastimpuri cu popasuri.... cum ar fi zis Motu Pittis in celebrul ,, Cainele gradinarului'' al lui Lope de Vega. Galca nu mai are niciun cuvant si nici nu l-a avut vreodata! Si urmeaza Dica.....sigur ca urmeaza...da nu sa spuna ceva....ci sa-si faca bagajele!! Ca poate fi orice, mai putin antrenor la FCSB!! Vrand nevrand trebuie sa spunem lucrurilor pe nume: Becali nu a avut, nu are si nu va avea nicio treaba cu acest club de fotbal care s-a numit Steaua, se numeste FCSB si cine stie cum s-o mai numi in viitor, Pe Becali nu-l intereseaza decat urmatoarele lucruri din postura de imprumutator al acestui club de fotbal; faima desarta, laudarosenie, capital enorm de imagine pentru interese de cele mai multe ori meschine , marunte si primitive........ si bineinteles....BANI....BANI....BANI....mai ales BANI!! Atat si nimic altceva!! Si lucrurile astea ar trebui sa le stie si sa le vada orice asa zis antrenor care ar vrea sa preia acest club dupa iminentul sut in fund pe care si-l va lua Dica in cateva saptamani! Da.....la noi....saracia...promiscuitatea....lipsa coloanei vertebrale.....lipsa consecventei principiilor sanatoase .....***.....***.....limba in ureche.....toate astea fac sa avem tot felul de antrenori ***...ca vorba aia......70-80 de mii de euro nu-s de colo!! Sau cine stie cate sute de mii in functie de tonul sau toanele imprumutatorului!!!....Citeam inteviurile date de Ilie Barbulescu.....ce vremuri.....ce echipa...ce fotbalisti.....da Budescu un exetrior acum ...unu la trei meciuri......FABULOS....INCREDIBIL....GENIAL......nici nu mai stiu comentatorii ce sa mai spuna.....fotbal de doi lei....antrenori pe masura fotbalului si performante....liniste...cica vorbeste unul care i-a taiat limba tata popa ca n-a fost cuminte!!! Ce am fost .....si ce-am ajuns!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Hombre (23 comentarii)  •  11 mai 2018, 10:31

Pe ceilalti antrenori, Becali ii critica continuu: ca de ce nu a schimbat la pauza, ca de ce la bagat pe ala, ca pregatirea fizica e vraiste, etc. Lui Dica nu-i zice nimic, probabil pt ca face EXACT ce i se spune. Si cum sa critici un om care te asculta? Pe Galca l-a dat afara dupa ce a castigat tot cu o echipa intr-un picior si decimata de transferuri. L-a enervat ca nu il asculta. Acum nu se mai enerveaza. Daca e asa de mare geniu, sa ne explice de ce nu a luat titlul cand a cumparat tot ce era mai bun in Romania?

JFM (151 comentarii)  •  11 mai 2018, 10:32

De ce sa mai asteptam o replica? Galca a spus de atunci ca si-a condus echipa catre cele 3 trofee singur, fara "ajutorul" nimanui. Becali atunci era disperat sa obtina regim deschis de detentie, sa plece la Poarta Alba ca la Jilava il persecuta seful de acolo, mai avea infatisari la alte procese, avocati, nebunie totala. El numai de echipa nu mai avea timp. El isi aroga acum merite pt ca vasta e motivul pt care a intrat in fotbal. Sa se scoata pe el in evidenta. Acum face la fel, prefera sa-i termine psihic pe toti din club dar sa reiasa public ca el e tartor, ca mutarile de geniu el le face iar cand iese prost e Dica de vina, daca se baga el iesea bine. Despre asta vorbim, sa-i dai replica unui asemenea sociopat ar insemna sa te descalifici tu in fata intregii lumi.

durden (270 comentarii)  •  11 mai 2018, 10:37

Jenant articol. Chiar nu inteleg cum INCA mai e fascinant sa scrii despre becali in ziua de azi? Chiar nu v-ati plictisit?

Urod (270 comentarii)  •  11 mai 2018, 10:50

Toti antrnorii care au antrenat FCSB si care vor antrena de-acum incolo, isi merita soarta... Toata lumea stie cine este Becali, nu pot sa spuna ca nu stiau... De ce o fac?... Să spuna ei... Oricum, sunt lipsiti de personalitate, pt ca de bani nu cred ca stateau asa de prost. Dar probabil vestita fraza a lui coana Mița Stoichița, in care FCSB nu se refuza, ii face pe multi sa-si calce demnitatea in picioare.... Prima natura la Becali, este grandomania si nu a doua natura...In toate celelalte afaceri in care nu-i asigurau notorietate, este falimentar... Vezi Plopeni, Avicola Iasi, Arcom... Etc... Acolo nu i-a fost frica de faliment, in schimb la fotbal ii este mare frică...!!!!... Cu asta iși justifica el badaraniile care le face... Asta-i drama fotbalului românesc, iar el se va însănătoși doar cand Becali va dispare... Se aude de varianta Rednic... De-abia astept sa vad ce-o sa fie... Sa vad cum se cearta de la comisioane, jucatori... Etc... Nu sunt de plâns cei care accepta sa antreneze la FCSB.... De plâns este fotbalul care a dat naștere la asemenea indivizi... De fapt intreaga societatea românească a produs niște drame de 28 de ani.

Urod (270 comentarii)  •  11 mai 2018, 10:54

Am uitat sa spun, metaforic vorbind ai perfecta dreptate... Mai mult paznici la stâna decat antrenori... Iar pentru antrenorii care n-au acceptat comportamentul lui Becali, un sincer... BRAVO LOR...!!!!

Lup (2 comentarii)  •  11 mai 2018, 11:09

Gâlcă are și nu are obligația să îi răspundă lui Becali. A luat 3 trofee din trei posibile - ăsta ar fi un răspuns. Apoi a antrenat în Primera Division cu rezultate bune - alt răspuns. După plecare lui, au fost investiții mai mari, dar rezultate mai mici - alt răspuns. Becali e un fanfaron și, cel mai probabil, lucrurile au stat exact pe dos, printr-o observație de minimă atenție. De exemplu, în acest sezon, unde e cvasi-clar că Becali face echipa și schimbările, ordinele fiind executate imediat, acesta NU a recunoscut niciun moment dat acest comportament în mod direct. În schimb, se laudă că îi făcea schimbările lui Gâlcă din pușcărie, chestie puțin plauzibilă și greu de verificat. Cel mai probabil, tocmai din cauză că nu putea să se impună în fața lui Gâlcă, se răzbună, încercând să-l minimalizeze, inventând cedările astea; Gâlcă apare ca un ins fără coloană vertebrală și Becali ca un deștept. Nu-i așa, pentru că Gâlcă a demonstrat coloană vertebrală și competență ca antrenor, iar Becali a demonstrat că nu-i deloc deștept, după plecarea lui Gâlcă rezultatele fiind mai proaste, deci diferența fiind făcută de antrenor, nu de Becali. Dacă Becali ar fi făcut echipa pe vremea lui Gâlcă, aceleași rezultate de pe vremea lui Gâlcă ar fi fost și după plecarea lui. Nefiind aceleași rezultate și jocul fiind mult mai slab estetic, rezultă că Gâlcă făcea echipa pe vremea lui Gâlcă, iar Becali nu avea influență. Influența lui Becali s-a văzut după plecare lui Gâlcă, când investiții mult mai mari au adus rezultate mai mici și un joc incomparabil mai chinuitor. Mai pe scurt, Becali *** ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (698 comentarii)  •  11 mai 2018, 11:28

Articol de cancan...Domnule mare jurnalist, autor de articole -eveniment,daca Steaua lua campionatul in anii in care a pierdut nu erai dumneata primul care acuzai jocurile de culise?Si vai ce rau va produce Becali!Atat de rau incat daca se face o statistica a articolelor scrise, Becali este pe primul loc detasat!Becali o face si o desface dar are sigur dreptate ca a ramas singurul conducator de fotbal ramas de cand s-a apucat el de aceasta activitate...Sa fi reusit tocmai pentru ca presa -i este potrivnica?++++Relatia Galca -Becali a fost buna pana cand presa a intervenit si Galca era mereu atacat pe acest subiect incat trebuiau sa fie vizibile actele contra propriului patron si reactia asta a dus ca Steaua sa piarda in campionat o diferenta mare de puncte..Daca Becali este nociv fotbalului sau presei aveti posibilitatea sa nu-l mai pomeniti...Puteti sa scrieti articole despre partea buna a fotbalului si uite va laudati cu articolul-eveniment cu Burleanu,puteti continua cu saga vanzarii de la Dinamo,cu patronul cel iute de la Astra ...Sau puteti proceda exact cum procedati si dumneavoastra cand sunteti criticat:,,De ce cititi daca...,,.Apoi ce mari necazuri au avut Galca,Radoi sau Dica la Steaua!Trebuiau sa antreneze niste jucatori considerati cel putin de presa crema campionatului avand conditiile cele mai bune de pregatire,transport,recuperare iar ei ca antrenori aveau experienta aproape zero!Daca jucatorii erau antrenati chiar nu conta implicatiile lui Becali la echipa ....Presa asta independenta,competenta nu spune mai nimic de ce se aude ca era sau este la Porumboiu,Nicolaie sau Iancu...Si personal imi place mai mult locul doi decat sa-l castig pe primul cu metode necinstite ca,, factorii,,Kovaks,Petrescu,Avram ,echipe aflate in vacanta,sanctiuni dictate pentru alti ani...

Cris (99 comentarii)  •  11 mai 2018, 11:37

Foarte frumos compus literar articolul si foarte corect tratat subiectul! Felicitari! Si, da, asteptam cu totii confirmarea, dupa caz infirmarea a ceea ce face acest Becali la FCSB.

Andrei F (698 comentarii)  •  11 mai 2018, 11:47

@Urod (73 comentarii) • 11 mai 2018, 10:50 Pai Becali tocmai datorita epitetelor negative insirate de dumneavoastra a ramas in fotbal!Care om de buna credinta se baga in fotbal si sa vrea sa reziste in jungla asta?

Cristi (17 comentarii)  •  11 mai 2018, 12:22

Pacat pt Galca,un antrenor la locul lui si cu bun simt dar Becali cam are dreptate. A procedat asa cu toti antrenorii trecuti pe la Fcsb. In sezonul 2014-2015 Fcsb a condus prima parte a campionatului detasat cu 10-15 puncte. Apoi au plecat niste jucatori importanti ca Sanmartean, Keseru si apoi echipa a inceput sa piarda teren in fatza urmaritoarei ASA Targu Mures. Si incepuse debandada,Becali cu telefoane,presiuni si amenintari la Galca, Dan Petrescu se cam autopropunea antrenor la Fcsb si il suna insistent pe Becali cerandu-i sa-l demita pe fostul lui coleg de generatie, Reghekampf dadea si el tarcoale iar unii jucatori in frunte cu Adi Popa si Latovlevici stateau la gratare la Ghermanesti la resedinta lui Reghe. Iar in ultima etapa au avut noroc cu Astra care a invins pe Mures si i-a facut campioni ca ei n-au fost in stare sa invinga la Iasi. La finalul meciului stateau toti pe telefoane sa vada rezultatul de la Giurgiu. Si mai vorbim de echipe romanesti in Champions League.

Razvan (46 comentarii)  •  11 mai 2018, 12:30

Galca? Ce sa spuna Galca? Chiar daca ar avea ce, nu prea il ajuta vocabularul. Imi amintesc conferintele lui de presa, in care avea mai multe grimase si automangaieri pe gat si ceafa decat cuvinte! Cred ca cele 2 minute de cearta cu Slughita i'au secatuit energia verbala pe 5 ani! Antrenor? Sa fim seriosi! Nici macar pe vremea lui Piti nu juca Steaua asa imbacsit si haotic!

Andrei F (698 comentarii)  •  11 mai 2018, 12:33

@Cristi (10 comentarii) • 11 mai 2018, 12:22 Ultima etapa atunci a fost ASA-Otelul si Iasi -Steaua...Steaua era campiana daca invingea Iasul-a facut egal...ASA era campioana daca batea Otelul si Steaua se impiedica la Iasi...ASA nu a batut Otelul...Meciul Astra-ASA a fost mai inainte de acestea....

Chis Alexandru (105 comentarii)  •  11 mai 2018, 12:39

Dle Geambasu, cred ca ati "sartit (putin) calul" cu titlul: "Antrenori sau paznici la stana?", titlu care subintelege faptul ca jucatorii de la FCSB ar fi... oi! Mult mai inspirat erati daca tittrati: "Antrenori sau paznici de noapte?". Incercand si eu, la randul meu, sa "sar calul", cred ca la Iasi s-a jucat "la doua capete". Posibil ca jucatorii ieseni sa fi fost "stimulati ardeleneste" si sa-si fi asigurat o vacanta "de vis" cu banii din salariile... restante de pe ultimele sase luni, dar "compensati cu un spor de periclitate" de catre un mecena anonim (secret, nu spun cine!). De partea cealalta, faultul lui Qaka pare sa fi fost incercarea de "sprijin pro" pentru posibila sa viitoare echipa. Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca faultul era facut in interiorul careului... In rest, "circul cu balonul rotund" este "la el acasa" iar presa sportiva ar trebui sa fie bucuroasa ca exista un megaloman precum Becali care se da in stamba si care este cautat asiduu de redactii cu telefoanele pentru a se mai da in spectacol si a prognoza ceea ce se va intampla, mai ceva decat Perache Lupu.

Urod (270 comentarii)  •  11 mai 2018, 12:47

Nu inteleg rostul interviului cu Burleanu..?!!!...O spalare de imagine...!!!... Chiar nu inteleg... Ai oferit inca o data posibilitatea lui Burleanu de a-si etala ipocrizia.... S-a referit fix la Raducioiu si la alti fosti jucatori, cand a vorbit de șomeri si in nici un caz la Sandu, un pensionar, sau la Pompiliu Popescu, care oricum are o afacere a lui.... Burleanu n-a avut nimic in spatele lui care-l sa-l recomande pt functia asta... Ok, pentru schimbarea lui Sandu sunt de acord ca a fost un lucru bun, dar atât... La Lupescu a fost un veritabil furt... Nimic nu-l recomanda in fata lui Lupescu.... Iar felul mizerabil in care a luptat in campanie, il caracterizeaza perfect ca om... Sa nu-mi zici ca așai in campanie..... Nu a ezitat nici o clipa sa compromita activitatea intreaga activitate a lui Lupescu, nu a ezitat nici o clipa de a acuza de minciună pana si pe cei de la UEFA, in legatura cu raspunsul oferit catre GSP in legatura cu demisia lui Lupescu... Toate astea pt ca el n-a facut nimic palpabil in viața... N-a fost jucator, nu a creat locuri de munca, nimic... Nimic... Si bineînțeles ca FRF este doar o trambulina si sunt in stare sa spun de pe acum, ca va fi o trambulina pt mediul de la Stat si nu de la privat...99%....De ce spun asta...?!!!... Tocmai pt felul in care s-a agatat de acest scaun, profilul acestor oameni fara scrupule nu sunt compatibile cu mediul privat... Asta a invatat la Cotroceni... Nu stiu ce-ai vrut sa realizezi cu acest interviu, dar Burleanu este tipul de om din cauza carei societatea românească suferă de 28 de ani... Sa zicem ca poate este un pic mai spălat față de altii, dar fondul este același.... Puteti sa luati de buna cea spus tatal lui, el nu este si nu a fost un mare glumeț, el a fos un jucator decent, un truditor la mijlocul terenului....

Fane (133 comentarii)  •  11 mai 2018, 13:10

El Ciobandante si Ochiul si Timpanul (de la Astra) sunt cele mai toxice creaturi din neputinciosul nostru trosbal. Falimentul celor doi ar fi solutia salvatoare.

mg (232 comentarii)  •  11 mai 2018, 13:40

..când câştigi de 5 ori Liga Campionilor, cum a făcut-o Milanul cu Berlusconi preşedinte, mai contează că respectivul s-a băgat sau nu la echipă ? Sacchi, Capello sau Ancelotti au ridicat trofeele şi marafeţii fără să se plăngâ.. Problema apare când te bagi şi dai chix, ca-n bancul cu soacra, ginerele şi pokerul(nu ştie dar joacă..)

Radu (4 comentarii)  •  11 mai 2018, 14:46

Dnl. Geambasu, ce tot ii dati înainte cu Becali? Gâlcă dacă răspunde sau nu e treaba lui si cred ca, nu ar trebui sa se coboare la nivelul lui Becali, acest specimene ar trebui izolat si eliminat di presa. Dar cum sa faceti voi, ziaristi asa ceva cand va înghesuiți să comentați si sa desfaceti firul in patru la tot ce spune Becali. VOI SUNTETI ZIARISTI SPORTIVI SAU ZIARISTI CE FACETI PUBLICITATE LA ***?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Radu (4 comentarii)  •  11 mai 2018, 15:05

Dnl.Geambasu, în articolul dvs se vorbește de "antrenori sau paznici la ***? Eu am întrebat ,breasla dvs se ocupa de comentarii sportive sau de publicitate la ***? Dacă comentariul meu ă fost moderat , pt ca e jignitor dvs ar trebui sa va cereți scuze antrenorilor? Corect?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bârgaoanu Dragoş (48 comentarii)  •  11 mai 2018, 15:06

Evident..."paznici la ***!".Inspirată titlu.Felicitări!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cosmo (70 comentarii)  •  11 mai 2018, 15:17

Nu va veni nicio replica de la gâlcă, nu vrea sa se pună rău cu categoria angajatoare. Antrenorii se plâng, la modul general, de felul în care sunt tratați, dar se înghesuie și n-au nicio reținere sa fie angajați de alde Becali sau Niculae. Pai atunci nu-si merita soarta?

Cosmo (70 comentarii)  •  11 mai 2018, 15:39

Am uitat sa spun că mi-a făcut articolul, tonul și limbajul.

vasim2 (86 comentarii)  •  11 mai 2018, 16:05

Chiar nu v-ati saturat de Becali ? Sau tu chiar ai crezut ca nu se baga peste orice antrenor ? Si peste Reghe se baga si peste Olaroiu ... E clubul lui face omul ce vrea, dar bineinteles ca nu intelegem antrenorii care accepta asa ceva, doar pentru ca e FCSB.

a dica (129 comentarii)  •  11 mai 2018, 16:11

Nu cred ca Galca trebuie sa intre in jocul lui Becali. Sigur, presa ar vrea sa-i vada luandu-se la tranta, dar cred ca cel mai inteligent isi vede de treaba. A castigat trofee cu Steaua si dovada ca nu i-a cantat lui Becali in struna e ca a fost demis.

Marin (3 comentarii)  •  11 mai 2018, 16:16

Iti alegi victimele pentru un interes anume? Daca gresesc imi cer scuze! De ce nu zici nimic despre doctorul de la puscarie care a ajuns mare expert in fotbal? Va da afara de la Digi? Mara e neica nimeni si voi il ascultati ca pe un expert! Daca ai caracter spui adevarul! Daca vrei sa fii placut canta-le in struna la toti mascaricii! Mult succes!

Un spectator (45 comentarii)  •  11 mai 2018, 16:26

Excelenta eticheta cu El Ciobandante. Nu stim de ce schimba in permanenta antrenorii. Care sunt meritelelui, cand castiga sau pierde campionatul? Sau poate vrea sa dea culoare fotbalului romanesc. El strange la echipa tot ce este valoros in fotbalul romanesc. Oare de ce nu absolva cursul de antrenori, cum a facut si celelalte studii, ia licenta si ar avea nevoie doar de antrenori secunzi, precum MM Stoica , Mache si alti simbriasi.

Nica fără frica (138 comentarii)  •  11 mai 2018, 16:27

Geambasule ăsta e can can nicidecum jurnalism!!!! Oricum gsp nu mai are de mult timp treaba cu jurnalismul, totul e doar bârfă, instigare și scandal!!!

Urod (270 comentarii)  •  11 mai 2018, 16:32

@Fane...sunt si eu de acord cu tine....

itu52 (5 comentarii)  •  11 mai 2018, 16:47

Mă îndoiesc că palatul lui Becali se prăbușește sub greutatea aurului, nu-ți poți imagina câte lucruri pot sclipi numai cu un gram din prețiosul metal. Biografia lui Becali este mult mai complicată decât ne face să credem iubitorul de cornute. Să ne amintim că se învârtea în jurul echipei pe vremea când Valentin Ceaușescu vegea asupra acesteia. Fiu de președinte și absolvent de Oxford își împletea cărările cu ciorângul din mahalalele Bucureștiului. Cred mai de grabă, după felul în care mânuiește rozariul, că este un mare pescar de oameni. Viclean din fire și actor înăscut a fost alesul pentru preluarea circului Steaua-FCSB, menit să tulbure apele în lumea fotbalului. A văzut pușcăria ca împușcatul Adrian Năstase, numai când trebuiau făcute reportajele pentru prostime. Sigur, oficial are acoperire de la biberonul mieilor până la jilțul poleit cu aur, că în spate stă altă poveste, e greu de aflat. Cândva, dacă avem noroc, poate aburul condensează și avem ocazia să vedem cum au stat lucrurile cu adevărat.

vasco (267 comentarii)  •  11 mai 2018, 18:59

@itu52,foarte logic ce spui ,desi o faci intr-un mod destul de literar metaforic.Un biet mascarici,*** si labil psihic nu reusea niciodata singur sa faca ce a facut...Au fost jocuri,pe care el,in siretenia lui a reusit sa le aranjeze in favoarea lui...deocamdata. D-le Geambasu,e sigur ca Galca,precum altii,a suportat,pana la o vreme .ce e trist e ca desi intentia dvs.e de a-l discredita ,de fapt pana la urma il prea bagati in seama pe...nici nu stiu cum sa-i zic.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cristi (1 comentarii)  •  12 mai 2018, 0:07

Va mai aduceti aminte cand a intrat gigi becali la puscarie si vroia afara ca avea probleme medicale care ii puneau viata in pericol? Va aduceti aminte ce a spus gigi ca facea in puscarie dupa ce a fost eliberat? Cand spune adevarul? Cand era la bulau sau cand este afara?

Bogdan (17 comentarii)  •  12 mai 2018, 1:16

Galca vorbind, pica in plasa ziaristului atzatzator, deci va fi manipulat!Tacand, va lasa in lumea voastra mica de chibitzi, de ahtiati dupa click-uri si isi vede de viata lui. De ce mai conteaza ce spune Gigi ? Ah! de dragul audientei...si al fraierilor care isi dau cu parerea... Inca nu am vazut un ziarist care sa scrie ce ar fi trebuit sa faca Dica pentru a castiga la Iasi...dar hai sa-i dam cu barfa inainte!

motanul incaltat (455 comentarii)  •  12 mai 2018, 1:43

Gilca nu are ce sa spuna. Ca de altfel 90% din antrenorii Stelei si ai FCSB din era Becali. Numai nulitati. Ca sa poti sa vorbesti intr-un mediu academic sa zicem-trebuie sa fii citit inainte poate 1000 de carti. La fotbal nu trebuie sa citesti neaparat, trebuie sa fi facut ceva, undeva prin vest, vreodata. Daca nu ,nu ai ce sa vorbesti. Becali are dreptate dupa parerea mea.El comanda doar la nulitati. Ce ar putea sa-i spuna lui Guardiola, Mourinho sau Klopp de exemplu???? Demonstreaza ceva in Vest , apoi poti sa stergi pe jos cu Becali.Campionatul romanesc nu conteaza. A murit doar Jean Padureanu. Jocurile de culise au ramas......Hagi un zero barat deocamdata. Dan Petrescu idem. Sumudica idem.Restul sunt sub.....Nu-l includ pe Mangia el fiind italian. M-am referit doar la romani....

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  12 mai 2018, 8:35

...paznici...nu antrenori...

Comentează