Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Bătaia pe arbitri

"Românii" vor un străin, "ungurii" îşi doresc un fluieraş român. Trăim pe culmile absurdului. Sau ale interesului care desfiinţează orice urmă de morală?

Permalink to Bătaia pe arbitri
marți, 24 aprilie 2018, 11:40

Dacă e să fie arbitru străin, să fie posesor de ecuson FIFA şi reprezentant al unuia dintre primele cinci campionate ale Europei, condiţionează „ungurii”. Aşa se desfăşoară deocamdată derbyul FCSB-CFR. La limita regulamentului.

Teoria Relativităţii foarte restrânse

Echipa familiei Becali a votat cu Ionuţ Lupescu, iar CRF, formaţia ungurilor din Ardeal, a mers pe mâna lui Burleanu. Asta îi pune într-o situaţie privilegiată pe ardeleni şi într-una ingrată pe regăţeni. Nu vă inflamaţi! Ambele etichete îi aparţin patronului vicecampioanei şi nu corespund realităţii. În primul rând, fiindcă realitatea nu este atât de glisantă şi de flexibilă cum îşi închipuie cei care au citit în almanahul „Femeia” despre Teoria Relativităţii a lui Einstein.

FCSB este suma jucătorilor şi a suporterilor care continuă să creadă în continuitatea unei mari echipe. După cum CFR este o idee despre succesul rapid în fotbal pe baza pragmatismului. Lucru care îi uneşte pe întreprinzătorii de pretutindeni, indiferent că sunt români, unguri, nemţi, tătari sau turci. Asta ca să ştim cum stăm, că poate sunt unii mai nevricoşi şi cred că vin ungurii să ne strice petrecerea de 1 Decembrie.

Ce vor ăştia care joacă fotbal?

Ne întoarcem la fotbal şi în loc de fotbal vedem numai oameni nervoşi. În pragul crizei şi dezamăgiţi de ţara care nu le este recunoscătoare. Dan Petrescu îşi joacă mai departe rolul de persecutat politic, al cărui gulag nu este Siberia, nici măcar Simeria, ci Liga 1. Nu îl merită şi pace cloaca asta înfiorătoare unde totuşi a câştigat un titlu cu o formaţie născută din ciulinii Bărăganului şi dispărută tot acolo. E clar, mai ales că Poli Iaşi a avut proasta inspiraţie să joace împotriva CFR-ului ca şi când era meciul de care depindea supravieţuirea. Şi atunci nu este normal ca fostul fundaş dreapta al lui Chelsea să se întrebe ce-i mâna pe ei în luptă? Poate ambiţia de a juca fotbal, de a-şi respecta meseria, se gândesc unii dintre noi, mai naivi. Poate şi vreun stimulent extern, sugerează alţii. Că intern ştim că nu-i cazul. Asta însă trebuie demonstrat, nu doar sugerat.

Dar a-ţi apăra corect şansele, chiar dacă nu beneficiezi de un câştig imediat, concretizat pe tabelă sau în buzunare, este idealul întrecerii sportive. Ca dovadă că astea sunt poveşti de adormit microbiştii creduli, ca noi, nici fecesebiştii nu au înţeles prea bine de ce Viitorul a jucat atât de dedicat contra lor. Asta coroborat, vorba lui Ilie Dumitrescu, cu o tradiţie care spunea că elevii lui Hagi se înmuiau la partidele directe. Uite că nici tradiţia nu mai este ce era odinioară, iar asta uneori are efecte atât de reconfortante!

CCA asigură ordinea

Rămâne incertitudinea legată de arbitrul întâlnirii FCSB-CFR. Acesta este subiectul fierbinte al săptămânii, nu analiza legată de calităţile şi de slăbiciunile celor două formaţii care luptă să câştige titlul. Observaţi că nu presa şi nici suporterii împing discuţia în sensul amintit, ci onor oficialii celor două cluburi. Ei alimentează suspiciunea vecină cu isteria. Dar, de fapt, cine decide numele arbitrului? Simplu, Comisia Centrală a Arbitrilor. De capul ei sau influenţată de cineva? CCA este autonomă în relaţia cu FRF, cu precizarea că preşedintele acesteia este numit de conducătorul federaţiei.

Ionescu, nu Caragiale!

Asta înseamnă că grecul Kyros Vassaras, şeful CCA, are sarcina şi dreptul de a decide cine va conduce derbyul de duminica viitoare. El împreună cu vicepreşedintele Alexandru Deaconu, pe care Ion Crăciunescu l-a indicat în zeflemea drept cel mai potrivit să fluiere la meciul cu pricina. Dincolo de gluma tematică a fostului mare arbitru, rămâne faptul că Vassaras şi Deaconu şi-au complicat viaţa inutil, „consumându-i” pe Haţegan şi pe Bârsan la partidele CFR-ului şi FCSB-ului din weekendul trecut. Cum Horaţiu Feşnic este clujean, favoriţi devin outsiderii Colţescu şi Radu Petrescu! Să vă explic ce va fi la gura unui finanţator dacă arbitrul va fi Radu Petrescu şi acesta va greşi contra roş-albaştrilor? Mai bine nu.

„Românii” vor un străin, „ungurii” vor un român. Asta mi se pare mai aproape de Eugen Ionescu decât de Caragiale. Rinocerii ştiu de ce.

Comentarii (34)Adaugă comentariu

octavian (109 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 12:56

Indiferent de arbitru, cu ecuson fara escuson din 5 Euro sau nu, nemultumiri tot o sa fie. 90% dintre arbitrii gresesc pe baza de euro indiferent de unde provin. In mod corect CFR-eul ii mai bun ca FCSB, dar la noi sunt doua echipe adulate, Dinamo si FCSB.D-le Muresan de la CFR, renuntati la Dan luati-l urgent pe Edy. Dan nu foloseste bine jucatorii. Pe ionita l-a nenorocit.

Andrei F (698 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 13:43

,,Să vă explic ce va fi la gura unui finanţator dacă arbitrul va fi Radu Petrescu şi acesta va greşi contra roş-albaştrilor? Mai bine nu.,, Si mai bine va aminteati de campionatul trecut unde Radu Petrescu a decis el campioana nevazand doua de 11m...----Am ras cand am vazut scris ,, Observaţi că nu presa şi nici suporterii împing discuţia în sensul amintit, ci onor oficialii celor două cluburi.,,Pai daca citim GSP si Prosport,ne amintim emisiunile de dezbatere de dupa meciurile de fotbal,comentariile cititorilor la articolele pe tema arbitrajelor sigur ajungem la concluzia ca numai conducerea Steaua si CFR este interesata de numele arbitrului...----M-am amuzat si pentru ca-l introduceti pe Dumitrescu sa faca lucrul de care va acupati dv. de multe ori inainte de un meci Viitorul-Steaua-suspiciunile...

cluj_cluj (9 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 13:51

Stimabile... faci ce faci si induci in mintile slabe ideea ca fcsb e defavorizata. Sa avem pardon, in play-off este net ajutata si cfr net defavorizata. Cat despre meciul de la Iasi, nimeni nu le reproseaza iesenilor cum au jucat, ci problema e ce a jucat Hategan. Dupa ce am vazut ce s-a jucat tot ca arbitraj la viitorul - fcsb. Ciudat e ca arbitrii astia joaca intr-o singura directie adaugand vreo 2-3 puncte in zestrea unei anume echipe si luand cam tot atatea din zestrea alteia. Sa fie un anume personaj indragostit in trecut de brichete de vina? Cat despre ce va fi la gura unui finantator, va fi oricum Omul sufera de mania persecutiei in faza terminala.

Andrei F (698 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 14:10

@cluj_cluj (4 comentarii) • 24 aprilie 2018, 13:51 Adica trebuia sa se intample numai si numai cum s-a intamplat in sezonul regulat???Ma bucur ca va deranjeaza si pe voi arbitrajele...Cand altii tipau in sezonul regulat voua va placea si conducerea voastra avea mare incredere in arbitrii nostrii...Am vazut si eu articolul care va da pe voi foarte dezavantajati...Acolo de exemplu se da importanta mare loviturilor libere acordate eronat dar nu se spune nimic de eliminarile neacordate sau acordate eronat celorlaltii...De ex. eliminarea lui Pintili,eliminarea lui Petrescu,eliminarea din meciul cu Iasul a lui Comora...Daca ai neclaritati iti reamintesc ...Si sa amintesti de 2-3 puncte dupa cat ,,vant,, a impins echipa voastra in sezonul regulat?

JFM (151 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 14:20

FCSB a fost continuatorul a ceva care disparuse. i se putea spune Steaua atat timp cat nimeni nu si-a bagat privirea in actele facute intre Nea Viorel si Nea Gigi. Protejati de Viorel Hrebenciuc sa-si bage nasul si vreo institutie a Statului. In starea aceea de necunoastere lumea chiar credea ca totul e OK. Pana cand rolul lui Hrebe a ajuns aproape decorativ. In acel moment Armata a avut curajul sa deschida proces. Ministerul Apararii a demarat procesul prin care urma sa-si recastige clubul de legenda ajuns pe mana unor smecheri. Pana la sentinta finala Becali poutea pretinde ca e proprietarul Stelei. Dar s-a dovedit ca acele acte au fost ilegal intocmite deci clubul ramane Armatei, Ministerului. In acel moment s-a terminat si cu asazisa continuitate. Ceea ce se intampla acum cu suporterii e un fel de suparare ca nu mai au ei jucaria aia de legenda. in cativa ani se vor separa apele daca acum Becali trage cu dintii de titulatura Steaua desi stie ca face o ilegalitate, un furt. Pe partea cealalta acest titlu e cam dat. Se vede de la o posta cui anume. Se vede cum joaca echipele mai mici cu CFR-ul si cum li se inmoaie genunchii cu FCSB. Chiar si asa bucurestenii n-ar castiga fara arbitri si fara Budescu. Asa ca editia asta e jucata, nu mai prezinta interes, FCSB o sa joace in preliminariile UCL si nu va face nimic pt ca nu joaca nimic.

cluj_cluj (9 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 14:35

@Andrei F Faptul ca niste indivizi urla ca din gura de sarpe nu inseamna ca au si dreptate. Iarta-ma dar nici in sezonul regulat nu mi s-a parut ca fcsb ar fi dezavantajata fata de cfr, ci dimpotriva.

Cosu (42 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 14:36

JFM.....ia de aici comunistule frustrat................ Fotbal Club FCSB Formed: 1947 Nickname: Roș-albaștrii (The Red and Blues) UEFA club competition honours (runners-up in brackets) • European Champion Clubs' Cup (1): 1986, (1989) • UEFA Super Cup (1): 1986 Domestic honours (most recent triumph in brackets) League title: 26 (2015) Romanian Cup: 22 (2015) Ten-year European record (UEFA Champions League unless indicated otherwise) 2016/17: UEFA Europa League group stage (having transferred from UEFA Champions League play-offs) 2015/16: UEFA Europa League play-offs (having transferred from UEFA Champions League third qualifying round) 2014/15: UEFA Europa League group stage (having transferred from UEFA Champions League play-offs) 2013/14: group stage 2012/13: UEFA Europa League round of 16 2011/12: UEFA Europa League round of 32 2010/11: UEFA Europa League group stage 2009/10: UEFA Europa League group stage 2008/09: group stage 2007/08: group stage Records UEFA club competition • Biggest home win 6-0: FCSB v Aalborg BK 18/09/14, UEFA Europa League group stage 6-0: FCSB v BSC Young Boys 03/10/79, UEFA Cup Winners' Cup first round second leg • Biggest away win 1-5: AC Sparta Praha v FCSB 07/09/88, European Champion

zorrozabal (151 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 14:42

Despre meciul dintre Viitorul si FCSB se prea poate ca fcsebistii -daca va referiti la MM Stoica-sa nu fi inteles de ce o parte din jucatorii Viitorului "au jucat atat de dedicat"!Pentru ca erau obisnuiti altfel!Dar nu toti jucatorii Viitorului au fost atat de ambitiosi!Pana si comentatorul transmisiei meciului- de pe DIGI SPORT1- s-a minunat de "prestatia"portarului Gradinaru, la golul de 2-1! Iar dupa pauza... a fost pace! Cat despre Dan Petrescu...Cu toata galagia care o face-e departe rau de "talentul"lui MM Stoica-nu imi poate estompa senzatia ca joaca la doua capete si ca oricum nu ii e mintea la CFR Cluj si la prima ocazie va pleca!De preferinta in China dar nu ar refuza nici fcsb-ul cu toate ca acolo locul e *** de "managerul general"!dar mizeaza pe medierea lui Becali!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marian (31 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 14:42

pai si ce daca fesnic e din cluj domnule dar ceata aia din bucuresti cum arbitreaza fcsb ul?

Vanis (2 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 14:45

Cum arbitrii din Bucuresti arbitreaza dintotdeauna meciuri dintre echipe din Bucuresti si Cluj, Horatiu Fesnic de ce nu ar putea conduce un meci al unei echipe din Cluj cu una din Bucuresti? Vad ca intariti si Dumneavoastra ideea ca arbitrii din Bucuresti intruchipeaza "onestitatea" absoluta!

Basilio (2 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 14:56

Succes rapid datorat pragmatismului ? In loc de fraze mladioase, explica cum o echipa de abia iesita din insolventa, isi permite un dan petrescu si transferuri in cascada? Mizeaza ( intemeiat) ca isi va scoate banii la sigur? Mizeaza pe cel pe care l-a sustinut ca presedinte dar si pe cooperarea altora : viitorul, craiova, astra? Cum sa nu piarda lupescu alegerile, cind majestatea sa gica hagi ii ajuta pe fata favorita ? Hagi fiind chipurile un contestatar al lui burleanu. Apropo de insolventa, de ce nu faceti nici un comentariu cum au iesit aceste cluburi din insolventa ? Platind 5-10% din datorie ? Ia sa incerce un amarit sa intre in insolventa si sa iasa in aceleasi conditii! Ocoliti ,evident dezinteresat, subiectul.

MZM (198 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 15:11

Toate astea insa n-au niciun temei, daca-i un arbitru strain intre ei... Domnule Geambasu, acceptarea arbitrilor straini, cel putin la cateva jocuri foarte importante, ar elimina suspiciunile legate de arbitraj. Nu inteleg de ce dv., ziaristii, nu sustineti clar si decis acest demers. Pentru ca, iata, se petrec lucruri ciudate, ridicole: CFR Cluj, care a votat impotriva aducerii de arbitri straini, deci care are incredere in arbitrii nostri, tipa cel mai tare impotriva arbitrilor romani, pe care ii acuza de arbitraje partinitoare! Cum e posibil asa ceva?! Iar cand Steaua le cere sa-si dea acordul pentru un arbitru strain, la meciul lor de dumineca, clujenii pun conditii speciale, adica pun bete in roate! Deci vor tot un arbitru roman, desi CFR tipa in gura mare ca ea easte cea mai dezavantajata echipa, iar Steaua - cea mai avantajata! De ce se comporta astfel? Ca sa poata face, in continuare, presiune asupra arbitrilor nostri. Desigur, se sustine ca si arbitrii straini sunt oameni si gresesc si ei ca si ai nostri. Este foarte adevarat, numai ca aici vorbim de greseala...intentionata, suspiciune care dispare in cazul strainilor. Imi pare rau pentru Dan Ptrescu! A fost un mare jucator si este un foarte bun antrenor, dar in ultima vreme are o atitudine care nu-i face onoare. Pacat!

Sorin (5 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 15:16

Pentru domnul Geambasu si suporteri stelisti sau fecsb-isti care se tot se isterizeaza pe toate site-urile va reamintesc un lucru:anul trecut va furat Vitorul ati umblat pe la TAS cu jalba in protap, acum 2 ani v-a furat Astra cu Sumudica si astea in timp ce toata crema fotbalului se gasea si se mai gaseste la cea mai ,,iubita"echipa din Romania.Se pare ca anul asta a venit rindul CFR-ului sa-i fie numarate greselile de arbitraj.Acum 2 ani exact asa scriati si dvs domnule Geambasu si toata presa sportiva despre Sumudica cum scrieti astazi de Petrescu .Ce sa mai creada un suporter de fotbal care indrazneste sa nu tina cu echipa cea mai mediatizata de presa si de televiziuni care de dimineata pana seara numai Becali si fcsb .Apropo poate ungurul de la GIGISPORT unde sunteti un ziarist cu adevarat ,,IMPARTIAL" va scade salariul pe cate il primiti ca doar nu faceti munca patriotica degeaba sa ne explicati cum fura CFR-ul campionatul asta

Vali (27 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 15:31

Elevii lui Hagi s-au "inmuiat" in repriza a doua . De ce arbitrul Radu Petrescu, bucurestean, poate arbitra FCSB-CFR, iar clujeanul Horatiu Fesnic, nu ?!

CCC (13 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 15:32

Cel putin ciudat este ca cei care acuza fcsb ca au fost avantajati de arbitri sunt cei care refuza arbitrii straini. Ar trebui sa socoteasca punctele acumulate cu ajutorul arbitrilor in campionatul regulat si sa vada unde ar fi fost daca s-ar fi jucat pe tere. Da, este anormal ca o campioana sa fie “stabilita” in culise, cu ajutorul arbitrilor sau/si al adversarilor care trimit in teren echipe de juniori sau total dezinteresate de rezultat. Ni se pare ceva ciudat si iesit din comun cand o achipa care nu este implicata direct in lupta la titlu isi apara corect si cu ardoare sansele, ce s-a intamplat ce Viitorul si Iasul weekend-ul trecut. Eu unul am certitudinea ca nici acest campionat ne se va disputa corect pana la sfarsit iar castigatoarea, indiferent de numele ei va fi ajutata intr-un fel sau altul si evident, contestata de oponenti.

Chis Alexandru (105 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 16:09

Gurile reles sustin ca antecedentele lui Dan sunt direct legate de castigarea unui titlu "Prin cenusa Imperiului Bucsan". Tot gurile rele sustin ca antecedentele comune CFR-Steaua sunt legate de meciul de pomina de la Cluj dintre "U" si "CFR", cu un flagrant care, acelesi guri rele sustinca ar fi fost implicat si un fost patron tot pe la Cluj, flagrant ar fi fost "inlesnit" de un "ciripit cu iz de cale ferata" la o institutie fidela pe atunci unui ex-presedinte si axei Bucsaru-Paszkeny. Prin targ circula vorba ca ntecedentele CFR sunt direct legate de o suspecta iesire rapida din insolventa si de aparitia, peste noapte, a unui nabab "becher, nu spui cine, persoana importanta" care cica ar fi unul si acelasi cu cel care ar fi "suierat sus" ca sa ajunga preopinentul in "slonul de meditatii" si in "Academia Hagi" ca simplu vizitator. In rest vorbe, vorbe, vorbe...

Chis Alexandru (105 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 16:10

Evident, Bucsaru, nu Bucsan din "Steaua fara nume"...

petru (11 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 16:18

Interesant comentariul,dar, problema pe care ar trebui s-o abordati este aceia a greselilor flagrante comise de arbitrii in ultima etapa atatin ply-off cat si in play-out.Si,numai in cazul echipelor care se lupta pentru titlu si a celor pentru retrogadare.In aceasta etapa fluerasii au stabilit ierarhia,cea reala fiind 1.CFR-42 pcte,2.FCSB-41 pcte. Timisoarei i-au fost furate toate cele 3 pcte iar lui SEPSI-2 pcte.Eu afirm aceste adevaruri in urma celor stabilite de specialistul Craciunescu la DigiTv.Se pare ca ierarhia finala este stabilita deja.Si,dupa cum se constata,cu ajutorul arbitrilor.Voi chiar va faceti ca nu stiti ca Deaconu-finul si fostul subaltern in armata al lui Argaseala, este cel care conduce arbitrajul romanesc? Circul pe care-l fac Becali si Meme in mass-media sunt doar diversiuni.Eu sunt foarte sigur ca Argaseala a votat cu Burleanu la sefia FRF.

Cluj_cluj (9 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 16:19

@ccc sau nu ai priceput nimic, sau nu vrei sa pricepi. Nimeni nu refuza arbitri straini, cibarbitri din campionate exotice, asa cum vrea becali. Arbitri predispusi la a se lasa usor pacaliti de impiedicatul in firele de iarba a lui tanase sau da a trece cu vederea cotonolgelile lui pintilii....

cluj_cluj (9 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 16:26

@Chis Alexandru Daca tin eu bine minte, in acel meci de pomina, singurul prins cu valiza cu cocsei in dealul feleacului era parca din pipera, nu din cluj.

Bruce Lee (5 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 16:57

Dupa Mircea Lucescu a venit randul lui Dan Petrescu pe lista celor pe care vreti sa-i 'ciuruiti'. Am observat ca ironic v-ati inclus pe lista celor 'naivi' care nu cred ca ambiţia de a juca fotbal, de a-şi respecta meseria au fost si sunt crezurile lui Dan Petrescu. De fapt implicit spune-ti ca ambitia si respectul sunt atribute in care nu prea credeti dumneavoastra. De ce oare?! Poate ar fi mai bine sa analizati cum si de ce s-a ajuns la gradul acesta de incredere al multor oameni din fotbal in ceea ce este 'institutia Burleanu'. Mai important, venind vorba de misoginism faceti referinta la revista 'Femeia' ca find subiect de dispret cel putin atunci cand vine vorba de stiinta. La dumeneavostra credeti ca se poate pentru sa sunteti de partea celor care ciuruiesc, dar Mircea Lucescu este cel misogin pentru ca a aratat un raport gresit de forte in alegerile FRF. Un pic de rusinica si sper ca cei resposabili se vor sesiza pentru remarca dumeavostra misogina si profund jignitoare la adresa femeilor si vi se da dovedi ca relativitatea nu functioneaza exact asa cum credeti dumneavostra cand scrieti pe blogul GSP . Bafta in continuare cu astfel de lovitiuri bumerang.

Chis Alexandru (105 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 18:26

@cluj_cluj - Iti recomand mai mult lapte, poate te prinzi!

gioni (19 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 18:59

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gioni (19 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 19:15

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gioni (19 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 19:26

Bravo baaa sa apari la JIJI s[port sa elogiezi blaturile fcsb iste sa te incadrezi in minciuni

sundance kid (150 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 19:31

Eu as propune ca la derby-ul campionatului sa joace un fotbal frumos , "placut ochiului ". Stiu sunt bani multi la mijloc . Traim in Capitalism . Norocul meu ca macar in ce priveste fotbalul sau sportul in general am prins calitatea anilor dinainte de 90 '. Din pacate dupa 89' educatia s-a prabusit un alt capitol trecut la istorie . Clasicii sunt uriti si ignorati . In rest nu sunt nostalgic ca nu am de ce . In anii 70 ' iarna trebuia sa stau la un metru de calorifer si cu geamurile deschise pentru ca frigea . In anii 80' caloriferul facea tzurtzuri .

cluj_cluj (9 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 19:46

@chis_Alexandru esti tu prea subtil... cu soparlici de astea subversive, vesnic nedemonstrate. Sau est vreun baiat cu ochi albastrii si stii ce noi nu stim?

Andrei (222 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 20:00

"Asta însă trebuie demonstrat, nu doar sugerat." Buna afirmatia. Astept sa ti-o insusesti cand reiei epopeea dopajului in sport si in general cand te arunci in afirmatii hazardate care merg pentru click-bait, dar nu pentru jurnalismul de tinuta la care aspiri.

zorrozabal (151 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 20:01

Intr-adevar,cei de la Iasi au jucat cu multa determinare impotriva celor de la CFR Cluj!Dar la fel au jucat si impotriva celor de la fcsb,cand s-au agatat ca scaetii in lana pretioaselor oite!Care a fost deosebirea?In meciul cu fcsb cei de la Iasi au avut arbitrul impotriva- sau mai exact,de partea fcsb-ului- iar in meciul cu CFR au avut un penalty inventat de arbitru,iar adevaratul beneficiar a fost...tot fcsb!Iata ca si Hategan a sfarsit prin a fi sufocat de presiunea mediatica pusa pe el de specialistii in diversiuni ai fcsb-ului prin presa aservita!

sundance kid (150 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 20:01

Ce va spuneam ? Un alt clasic ignorat trecut a trecut in nefiinta ! I.C Giurescu . Dumnezeu sa-l odihneasca ! Cit mai respir mi-a mai ramas PRIMO si Dan Puric . CTP-ul are momente de genialitate dar si momente cind se comporta precum cei de la cirque de soleil si daca aluneca de pe sirma e jale mare !

Nick112 (1 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 20:06

Eu sunt suporter al CFR-ului. Sigur ca deranjeaza si greselile de arbitraj. Dar pe mine ma deranjeaza si mai mult faptul ca CFR joaca fotbal pana cand face 1-0 apoi sta pe teren sa treaca timpul. Apoi joaca iar dupa ce este egalata(daca mai are timp). Vezi numai meciurile din play-off cu Poli Iasi. Dar si altele. S-au pierdut multe puncte asa. Si e pacat pentru ca poate si are jucatori. Dar ii tine pe banca si prin tribune. Ca asta e tactica. Sa dam un gol si sa tragem de timp pana la final(vezi Arlauskis la iasi in min 40). Si mie nu imi place. Ca e paguboasa

Andrei F (698 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 20:33

@ cluj-cluj Pana sa- l vezi pe,, cotonogarul ,,Pintili ce va faceti ca pana acum la duritati intre CFR si Steaua lider este Mailat ? Cand iti place faci referire la specialisti...Pai specialistii au spus ca Pintili la meciul cu voi nu trebuia eliminat! Ca Mailat trebuia eliminat direct desi apoi a mai si comentat la arbiyru.Mai mult Comora in meciul cu Iasul trebuia eliminat!Pentru un cot nici macar un galben?Dan Perescu aproape la fiecare meci se cere afara...Deci care cotonogari cand CFR este renumita ca este echipa cea mai fizica,cea mai dura?Tare si aia ca voi vreti arbitri straini de soi.Din Brazilia nu vreti?Vorbiti de memorii...Pai ai tai au facut memoriu dar la ce fapte au facut ai tai ar trebui exclusi pe viata! Cum sa folosesti un jucator pe care apoi afirmi ca nu l- ai legitimat? Cum sa acuzi o alta echipa de furt si sa nu prezinti probe? Cum sa vrei sa vinzi clubul tocmai lui Becali ca sa castige ala campionatul ...?

Marius (3 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 21:53

De ce nu ar putea arbitra Fesnic?De ce ar conta ca este din Cluj?Cate meciuri ale echipelor bucurestene cu echipe din provincie au fost arbitrate de brigazi din Bucuresti?Atunci nu au fost probleme de moralitate?Arbitrii din Bucuresti sunt echidistanti iar ceilalti,nu?Daca si d-voastra gazetarii sunteti neincrezatori atunci ce sa zicem de suporterii adevarati?

motanul incaltat (455 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 5:12

Nu e vina lui Dan Petrescu ca se simte persecutat si ca tara asta nu-l merita. De vina e presa-cu sintagma ei *** de "Generatie de Aur" care a avut singurul merit ca a cistigat in USA-tinicheaua-adica absolut nimic.Si asta a fost cea mai mare performanta. Alchimia presei romanesti care a transformat NIMICUL in Aur. Sau o fi *** si n-am inteles noi , suporterii bine. In fine anumiti componenti -NU TOTI- respect Popescu-au impresia ca chiar au fost de aur-Hagi, Petrescu,Lupescu si altii---- si au impresia sa fie tratati ca bibelouri. Frate inca o data -NU AU CISTIGAT ABSOLUT NIMIC.

Comentează