Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Prizonier în Italia

Integrarea lui Ianis Hagi la Fiorentina se tot amână, iar Gică şi-a pierdut răbdarea. Are dreptate?

Permalink to Prizonier în Italia
duminică, 7 ianuarie 2018, 9:20

Transferul lui Ianis Hagi în Italia a fost o mare surpriză la vremea aceea. O surpriză încă şi mai mare este intenţia lui Gică Hagi de a-şi răscumpăra fiul de la Fiorentina. Cine este totuşi de vină că Ianis nu a jucat decât foarte puţin în tricoul viola?

Poate Gică să separe apele?
Pentru noi, ceilalţi, situaţia lui Ianis poate fi studiu de caz. Pentru Hagi tatăl este o prioritate absolută. Rolul de părinte este greu, mai greu decât cel de antrenor. Iar cel mai bun antrenor român al anului 2017 trebuie să păstreze echilibrul între datoria sfântă de tată şi pasiunea mistuitoare pentru fotbal. Poate Hagi senior să facă asta, să separe apele? Să fie echilibrat, obiectiv, să privească rece spre fiul lui? Dacă ar proceda aşa, nu ar mai fi Hagi, serios. Hagi este impetuos, visceral, pasionat, obsedat de fotbal, deci ipostaza omului calm, echilibrat nu ţine. A nu se înţelege de aici că Hagi este un apucat. Hagi este un om lucid, care se luptă mereu cu ceva. Cu prejudecăţile oamenilor mai ales.

O etapă lungă de un an şi jumătate
Tentează imaginea lui Ianis prizonier la italieni. Nu aşa stăteau lucrurile acum un an şi jumătate-doi. Un foarte tânăr fotbalist român semna peste noapte la o echipă de tradiţie din Serie A. Fiorentina. Ştirea lua prin surprindere lumea fotbalului din România, sceptică (şi) la vremea aceea în privinţa valorii lui Ianis. Tranzacţia a fost pusă de mulţi pe seama relaţiilor bune pe care Hagi şi apropiaţii lui le aveau în Peninsulă şi mutarea era privită ca o trambulină pentru cariera fiului. Părintele acceptase că Ianis, uns prematur căpitan la Viitorul, trebuia să parcurgă o mulţime de paşi pentru a ajunge jucător apt să evolueze în prima ligă italiană. De aceea naveta între formaţia Primavera (tineretul Fiorentinei) şi echipa mare nu părea altceva decât o etapă necesară. Etapa s-a prelungit însă. Peste aşteptările celor de acasă.

Jocul Fiorentinei
Aşa cum era previzibil, răbdarea lui Hagi a expirat. El, ca şi bunul său prieten Gică Popescu, consideră că nejucând Ianis a pierdut un an şi jumătate din carieră. Om al faptelor, Gică a plecat în Italia pentru a-şi salva fiul de la irosire. Seamănă a scenariu de film de acţiune, nu a telenovelă. Comunicatul Viitorului, clubul-mamă al lui Ianis, le-a strepezit dinţii italienilor, în ciuda celor două milioane de euro oferite pentru răscumpărarea tânărului jucător. În răspăr, Fiorentina anunţă că Ianis Hagi nu este de vânzare, nu pentru suma propusă de Gică Hagi în orice caz. Pe româneşte, italienii îşi fac ambiţia după ce au fost acuzaţi că l-au uitat în parcarea clubului pe Ianis. Mai mult, răspândesc zvonul că maleficul Hagi îşi vrea înapoi fiul pentru două milioane de euro, cât a plătit şi Fiorentina pe el, doar pentru a-l transfera mai departe şi mai scump.

Contraexemplul Federico Chiesa
Bun. Şi mai departe? Mai departe vom vedea că interesul guvernează în lumea fotbalului. De oriunde. De la noi, de la italieni şi de peste tot. Fiorentina nu va ţine cu dinţii de un fotbalist pe care nu contează. Se va ajunge la o înţelegere care să împace şi orgoliul lui Hagi şi mândria florentinilor. Asta nu rezolvă însă cazul propriu-zis. Tot nu ştim dacă Ianis a fost victima persecuţiei la Fiorentina, cu antrenorul Stefano Pioli ultimul pe listă, ori dacă valoarea lui fotbalistică nu se suprapune peste aşteptările tatălui. În sprijinul teoriei din urmă, fini cunoscători ai lui Il Calcio pun în discuţie contraexemplul Federico Chiesa, fiul mult mai cunoscutului Enrico Chiesa. Federico este cu doar un an mai mare decât Ianis, dar a strâns 45 de apariţii şi 7 goluri în tricoul viola din 2016, anul în care a venit la Fiorentina. Ca şi Ianis. Cu deosebirea că pentru prezenţele lui Ianis în tricoul violet sunt prea suficiente degetele unei mâini. Să fi fost „pilele” lui Federico mai mari decât ale lui Ianis? Sau a fost doar sita valorii cea care a cernut?

Să nu ne grăbim cu un răspuns, nici pe acolo nu umblă câinii cu covrigii corectitudinii în coadă. Şi cu adevărat interesant ar fi să aflăm ce gândeşte şi ce îşi doreşte Ianis. Poate că timpul petrecut printre străini l-a maturizat şi l-a învăţat că desprinderea de tutela părintească se produce nu doar atunci când te îmbraci mai fistichiu decât tatăl tău.

Comentarii (33)Adaugă comentariu

octavian (109 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 9:57

Cred ca Hagi a avut prea mare incredere in cei de la Fiorentina.Intelegerea a fost probabil cam superficiala.Pe de alta parte aveti dreptate D-le Cristian, e greu sa fi si tata si antrenor. Indiferent cum se va solutiona problema Ianis a pierdut.

Lup (20 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 10:01

Ianis e prizonierul ambițiilor tatălui său, nu al Fiorentinei. Motivul eșecului său e lipsa valorii, lipsa personalității și lipsa reperelor reale, care au fost distruse de 10 ani în care a fost permanent protejat și favorizat, în mod artificial, de către tatăl său, ceea ce-l transformă într-o victimă și caricatură în același timp.

Lica Surdu (13 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 10:07

Vanzarea lui Ianis la Fiorentina a fost o greseala imensa. Din pdv fotbalistic si al carierei jucatorului. Nu il recomanda absolut nimic pt campionatul italian. Din pdv financiar a fost o gura de oxigen pt Hagi senior. Cu parere de rau, dar mi se pare ca baiatul a fost sacrificat. Oricum intoarcem lucrurile, oricare ar fi fost motivele tatalui- lipsa de rabdare, lipsa de bani, orbirea, neacceptarea evidentelor, etc- dar nu italienii sunt de vina ca nu joaca baiatul. Ridicol sa crezi ca au ceva italienii cu el, exact ca si in cazul altor jucatori romani " persecutati" de antrenori. Scuza pur si simplu pe ni bila si hilara. Daca avea valoare de Serie A juca. Ianis trebuia sa ramana inca un an in Romania, sa joace meci de meci, sa creasca frumos, sa confirme, sa intre incet in vederile Selectionerului, sa debuteze la Nationala mare, dupa ce a confirmat la Tineret ( unde nici acolo nu rupe norii) cam acesta ar fi fost drumul corect si sanatos dupa parerea mea. Cu tot respectul, dar ii lipsesc inca multe sa joace titular in Serie A , la o echipa ca si Fiorentina. Restul e vrajeala de doi lei.

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 10:12

Da ...adevarat... Ianis Hagi ...se imbraca...fistichiu...

constantin (241 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 10:33

Nu cred că Ianis este lipsit de talent, pentru că am încredere în antrenorul Gică Hagi. Ştiu, ca tată, într-o anumită măsură, acesta poate fi subiectiv, dar nu cred este de-a dreptul aerian. Gică Hagi este Gică Hagi. A avut "ochi" pentru atâţia jucători veniţi de nicăieri şi se înşeală fundamental în privinţa fiului său? Nu pot crede aşa ceva. Probabil că Ianis a avut probleme de adaptare, de integrare. N-a ştiut să "intre" în echipă iar fotbalul este un joc colectiv. Dar astfel de probleme se rezolvă cu un psiholog bun. Hagi ştie ce este bine pentru fiul său şi am încredere în decizia pe care a luat-o. Însă jocul făcut de Fiorentina mi se pare mizerabil. Au dat două milioane de euro pe un jucător fără valoare, din punctul lor de vedere, şi acum nu vor să-l cedeze pentru aceeaşi sumă? Vor să transforme un transfer neinspirat într-un succes financiar? Dacă tatăl lui Ianis nu avea bani de răscumpărare, ce făceau italienii? Îl treceau la capitolul pierderi financiare... Propunerea lui Hagi mi se pare corectă: nici pierdere, nici câştig, ci răscumpărare.

ManX (83 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 12:20

Exact asta este si curiozitatea mea. Ce gândeste el, Ianis. Ce gândeste si ce crede în ceea ce priveste valoarea sa. Eu cred ca a fost si este constient ca nu are valoare de Fiorentina,sau de fotbalul italian, cel putin în acest moment. Sa dea Dumnezeu sa aiba succes în anii urmatori. Prea-l împinge Hagi si nu are rabdare. In Turcia ar avea mai putine sansa sa joace si mai ales sa joace cu rezultate bune. Cred ca ar trebui sa accepte oferte venite din partea echipelor din Italia din Seria A sau B. Daca vine în Romania sansele sale de a progresa în cariera sunt nule.

cj666 (13 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 12:21

Oameni buni.... Gheorghe Hagi a fost un talent imens... Ianis Hagi e doar un fix in capul tatalui sau. Lasati-l in pace, asta nu va fi fotbalist de mai mult de nivelul play-out-ului din Romania niciodata, oricat si-ar dori Hagi senior.

Bili (4 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 12:24

Hagi nu va da niciodata 2 mil Fiorentinei si nici eu nu as face-o,mai bine i-ar da banii fiului drept daune pentru managementul parintesc.Mai sta la Firenze 3-4 ani si va fi liber si cu banii luati.

Jean-Paul (174 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 12:55

Eu cred ca nu e o simpla sicana din partea Fiorentinei daca va pretinde sa i se dea mai mult de 2 milioane. Argumente? 1) L-au cumparat cu 2 milioane acum aproape 2 ani.... 1 bis) Numai dobanda la acele 2 milioane se ridica la vreo 2-3 sute de mii 2) L-au hranit. cazat, plimbat pe banii clubului 2 bis) Si, atentie, nu a mancat hrana de post, nici n-a dormit pe o rogojina 3) L-au antrenat, adica sper ca s-a lamurit cum e cu adevarat in fotbalul profesionist si asta costa, evident 3bis) Pushtiul a primit in plus si salariu, fara ca sa merite osteneala lui 4)Daca Hagi senior are pretentia ca fiul sau poate juca fara nici o problema in Serie A, inseamna ca italienii chiar s-au ocupat de el. Si asta costa, fiindca s-a adaugat ceva valoare... P.S. Cica, belgienii de la Anderlecht au socotit ca au cheltuit cu piticul nicusoara vreo 12 milioane dar vor sa recupereze macr vreo 5-6 daca prostii de la Praga n-au pe ce da banii: suma de transfer plus cheltuielile aferente de dupa. In concluzie: Hagi trebuie sa mai scoata ceva din buzunare daca isi vrea vedeta rascumparata......

petru ciurescu (13 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 12:55

Ca unul care nu este specialist,cred că Ianis este un fel de mingicar,fără viteză de reacţie,nesusţinut de fizic(priviţi ce plăpând este),care nu face faţă în niciun campionat adevărat.În plus,*** "***" cum vă place să vă exprimaţi,recunoaşteţi că a mai "sabotat" şi naţionala la care a mai fost şi căpitan.Halal geniu !Cel puţin două puncte le-am pierdut din cauza lui.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

FYRY (51 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 13:11

hagi e zero barat la orice implica inteligenta peste medie...e un fost mare fotbalist si atat.Cat despre odor...Hanis ...nu are loc sa zica ceva de tac su,o drama creata DIN NEPUTINTA TATALUI.

Chis Alexandru (105 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 13:19

Cazul Inis Hagi este aidoma legendei lui Icar. A vrut sa zboare mult prea repede si mult prea sus, astfel ca propriul tata i-a "frant aripile"!

criticul (15 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 14:26

Ianis Hagi a fost vândut de tatăl său,Gheorghe Hagi la Fiorentina din postura de,,semifabricat'',el nefiind pus la punct cu multe lucruri care nu trebuie să lipsească din,,arsenalul''oricărui fotbalist care se respectă: forță,rezistență fizică,viteză,etc.,etc.Gheorghe Hagi l-a vândut celor de la Fiorentina pe 2000000 de euro,iar italienii s-au luat ulterior cu mâinile de cap când au văzut la câți parametrii trebuie ,,să lucreze''pentru a-l face pe Ianis Hagi bun pentru Serie A.Acum italienii se simt înșelați de către Gheorghe Hagi,de aceea ei joacă la fel de tare ca cei de la Viitorul.

pricep (1 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 15:09

Domnu' Geambasu, nu am mai vazut cazul asta cu alde Daminuta sau Alibec in Italia? La varsta lui, Hagi juniorul, poate fi considerat deja un fotbalist ratat. Nu are valoare, ce sa o mai dam la intors ca romanii. Fiorentina nu ii da drumul pentru ca vor sa-si recupereze banii dar sa si ia ceva inapoi, adica sa-l dea imprumut in Italia si sa primeasca in schimb niste jucatori mai buni cu potential. Dar sa nu ne mai imbatam cu apa "calda", vorba lui Piturca, si sa ne gandim ca Hagi, seniorul, va antrena in Premiership unde ii va nimici pe Guardiola si Conte. Numai sa nu intre in contre cu alde Conte si Jose, ca e prapad!

seba (157 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 15:22

cred ca l-am vazut pe ians doar in vreo doua meciuri cand evolua in liga 1. pe de-o parte are niste calitati care imi plac: eleganta, viziune, tehnica. pe de alta parte ii lipsesc altele esentiale: viteza, explozie, forta (forta va veni in timp). era foarte putin probabil sa se impuna in italia in prima liga, la o echipa de talia fiorentinei. mai ales la 18-19 ani. chiar daca fiorentina e undeva pe locurile 8 - 10, asteptarile sunt intotdeauna mari. acolo suporeterii au vazut doar in ultimii ani fotbalisti ca gilardino, mutu sau toni. nu mai zic de cei dinaintea lor. sa nu uitam ca in italia si-au incercat sansa, fara succes, si dica si alibec, doi dintre laureatii premiului de cel mai bun fotbalist roman al anului. chiriches, unul dintre cei mai bine cotati fotbalisti romani, unul dintre cei mai experimentati, nu joaca nici el in italia. cum ne puteam astepta de la ianis hagi sa se impuna? raportandu-ne doar la numele de familie? ianis hagi nu s-a impus nici in romania. nu trebuie sa-l comparam cu gica hagi sau cu mutu. trebuie sa-l comparam cu fotablisti de varsta lui, din generatia lui. acolo e adevarata lupta pentru el. una al naibi de grea. el concureaza cu unii baieti care joaca de foame, care cred ca nimeni nu i-a ajutat cu nimic in cariera si asta ii ambitioneaza tare. ians hagi provine dintr-o familie buna unde, cum se spune, nu i-a lipsit nimic: nu i-a fost foame, are un nume, a primit o educatie buna si tot ce are nevoie un copil . totusi, bunul simt si educatia nu te ajuta prea mult intr-un sport ca fotbalul. paradoxal, impreuna cu numele de hagi, pot fi un obstacol mult mai greu de depasit decat foamea. imi place tipul si sper sa devina un fotbalist bun.

Doru (1 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 16:09

Fitile ieftine si sarace de-ale lui Geambasu. Nu trebuie sa fii destept sa intelegi ca Geambasu il desfiinteaza pe Ianis Hagi. Nici macar sa se ascunda dupa perdea nu e in stare Geambasu

Andrei (222 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 16:28

Ianis Hagi e un jucator umflat si mediatizat excesiv de colegii dumitale. Nu e un caz tragic, nu e nici macar un caz. E o non-stire. Daca nu avea numele Hagi, nu prindea nici o nota de subsol in ziar. De altfel, si articolul tau e de fapt despre Gica Hagi si dilemele sale. Ianis e mai mult un pretext. Al tau, pentru a scrie despre Hagi sr., al colegilor tai de la editia online de scandal, de a smulge cat mai multe click-uri si comentarii anti-Ianis si anti-nepotism, pe care sa le poata insera ulterior Ioanitoaia in articolele sale pentru a face pe lupul moralist.

haideusicfr (141 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 17:46

Trist ,dar adevarat. Urecheat insa merita Hagi si nu baiatul. El si-a impins de la spate fiul sa plece de acasa,nefiind constient ca poate sa o pateasca. Acuma face tot ce poate sa-l aduca inapoi.Si bine actioneaza ,numai ca si aia sunt smecheri.Si pana la urma neomenosi. Cred ca sufera mai mult decat toti la un loc . Asta-i viata ,e dura, Ianis trebuie sa evadeze din "prizonierat".

ionnis (81 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 20:12

O sa se rateze grav de tot beizadeaua. hai ovidiu 3003 cu laturile :))

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 20:42

Intre Ianis Hagi si Fl Tanase ...nu stiu care dintre ei este mai prost ...parca tot Fl Tanase ...

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 20:46

Am vazut multi jucatori netalentati ca Ianis Hagi care au ajuns sa joace decent in fosta divizie A ...secretul a fost ca ii bagau mereu antrenorii la recomandarile pretioase ale sefilor PCR.

doze (13 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 21:17

toata lumea stie ce s-a intamplat in realitate. Gica l-a vandut acolo pe zero euro, poate a platit si toti euro cheltuiti cu ianis. acum l-a luat inapoi, ca italienii s-au convins

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 22:39

Refuz sa cred ca Fio a dat vreun ban pe un jucator tanar din Ro care nu avea nicio selectie la nationala ...cat de prosti ii credem noi pe italieni ?...dar voi astia care scrieti de 2 mili cat de prosti ne credeti pe noi cei care ne pricepem la fenomen ...chiar asa ?...sa inghitim pe nemestecate tot ce ab erati voi pe hartie ?...arata dovada ca s au platit 2 mili ...ca altfel nimeni nu va crede ...

Don Balon (2 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 22:59

Este suficient sa vezi ca in aceste 18 luni Ianis nu s-a schimbat fizic si nu a pus un gram de masa musculara,asta denota lene si lipsa de interes mergand pe premisa ca taticul vine cu colacul de salvare. Ca o comparatie ma uit la Manea,jucator crescut tot de Hagi, plecat din tara cu acelasi fizic rahitic ca si al lui Ianis dar intors o adevarata bestie, de ce la Manea se poate si la Ianis Nu?

haudinamo (34 comentarii)  •  7 ianuarie 2018, 23:50

Sa repatriem valorile! S-ar putea totusi ca fiul sa nu vrea sa se intoarca. Mai bine cersetor in rai decat capitanul lui taticu in lanurile de floarea soarelui.

Dr. Dan Patru Tudosie (56 comentarii)  •  8 ianuarie 2018, 0:04

In Italia vreo 95% dintre echipele din primele 3 ligi (peste 100 de "societati") sunt "de traditie". Fiorentina nu e in primele 10 cluburi ca numar de titluri in Serie A si singurele titluri sunt prin anii 60. De asemenea, Fiorentina nu are niciun trofeu european, desi foarte multe echipe italiene au. "De traditie". Pentru ca va pricepeti la fotbal. Da, un club de traditie, la fel ca si Pisa, ca si Cremonese sau AC Crema 1908 (UNA MIE NOUA SUTE OPT - asta da traditie), la care a evoluat Lucescu Razvan. A, da, stiu, dimensiunea e data de "echipa de traditie din Serie A". Nici la asta nu e intre primele 10. Dar macar ai incercat sa nu pari ca esti pe burta in fata reghelui.

ion ion (2 comentarii)  •  8 ianuarie 2018, 0:55

un articol relativ echilibrat (cu mici sfichiuiri dar fara excese), laudabil pentru geambasu

seba (157 comentarii)  •  8 ianuarie 2018, 2:12

@ dan patru: fiorentina este un brand al fotbalului italian. si este in top 10 echipe din italia (dupa cele mai multe criterii in primele 7-8), oricum ai lua-o: dupa trofee interne, numar de pariticipari in cupele europene, participari in fazele superioare ale cupelor europene, coeficient uefa, numar de spectatori, fotbalisti celebri care au jucat pentru echipa.

darras (4 comentarii)  •  8 ianuarie 2018, 6:22

Era greu de crezut că Ianis se va impune la Fiorentina, într-un campionat în care trebuie să ai forţă, dinamică, rezistenţă fizică ... În privinţa fizicului îmi aduc aminte că taică-su era mult mai bine legat, deşi crescut şi hrănit în comunism, decât Ianis la aceeaşi vârstă. De remarcat că şi seniorul, după 4 ani la Real şi Barca, cam intrase într-un fel de anonimat de la care l-a salvat Lucescu aducându-l la Brescia. Până la urmă Gică a cunoscut gloria la Galata, în fotbalul estic, mai pe gusturile sale şi el mai pe gusturile celor ce se ocupau de fotbal pe acolo. Poate e doar o impresie, dar am observat la Ianis o atitudine comună multor jucători români, numită suficienţă sau dacă vreţi ceva de genul: ,,Sunt bun, nu trebuie să vă dau vouă explicaţii''. Oricum, nu va reuşi la nivel mare în Occident, ca de altfel mulţi alţi puşti de la Viitorul, ci tot pe aici pe undeva - Turcia, Ucraina, Rusia ... Fotbalul nostru nu produce, precum cel din exIugoslavia, marfă pentru Occident: fizic corespunzător, tehnică în regim de viteză (nu mingicăreală), forţă mentală etc.

Dan (1 comentarii)  •  8 ianuarie 2018, 7:52

Domnul Geambasu , Federico Chiesa a fost sustinut de Fiorentina. A fost impins de la spate nu doar de club ci si de presa. Sau mai ales de presa si suporteri. Deoarece e fiul luiEnrico Chiesa. La ei nu isi bate nimeni joc de jucatorii tineri. Ei le fac cote imense. Nu stiu daca ati vazut primele 20 de meciuri ale lui Federico Chiesa la Fiorentina. Eu da. Fara sa fiu subiectiv va spun ca nici nu se vedea 80 de minute pe teren. Juca foarte prost. Si cu toate astea presa si publicul il sustineau. Ianis in schimb a fost o bataie de joc pentru toata lumea si va asigur ca e de 100 de ori mai bun decat chiesa.

Anonim (210 comentarii)  •  8 ianuarie 2018, 9:07

Pana la un punct, comentarii echilibrate; in ultima parte, dimpotriva, mai ales cand intervin cei care nu vad decat unele cluburi in fata ochilor! A.

aciduzzo (130 comentarii)  •  8 ianuarie 2018, 10:31

Hagi cel batran s-a grabit!! Mult s-a grabit! Avea tot timpul din lume sa-l transfere pe Ianis.....dar nu acum un an! Unde iti trimiti tu copilul? In ce fotbal? In Italia? Pai acolo numai cand ii vad masa musculara a lui Ianis si-mi dau seama ca nu poate juca la nivel inalt fizic nici macar 60 de minute! In Italia unde daca nu esti prgatit fizic 300% nu ai ce cauta! Nu mai spun inteligenta pentru abordari tactice, etc, etc. etc. etc....Ce-ar trebui sa-i zica acum Andrei lui Hagi?? Cine si cui mai da autografe!!? Vochin care oricum de cand s-a dus la Federatei este izbit serios de un val de antipatie ! A gresit! Gica Hagi a gresit!! Trabuia sa mai aiba rabdare......avea destul timp in fata Ianis!!

Andrei (17 comentarii)  •  8 ianuarie 2018, 13:26

@Dan, comentariul tau denota ca nu intelegi mai nimic din sportul asta., argumentele tale reprezentand un nonsens hazliu. E suficient sa-l pui pe Chiesa al' mic langa Hagi al' mic ca sa intelegi esentialul.

Comentează