Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Sfârşit de minciună

Danemarca, o naţională mediocră a Europei, a strâns cu 7 puncte mai mult decât România în aceste preliminarii

Permalink to Sfârşit de minciună
duminică, 8 octombrie 2017, 9:29

Ce ne-a spus, de fapt, acest 1-1 Danemarca în afară de ceea ce ştiam? Exceptând poveştile tocite, cu nordici rudimentari la capitolul tehnică. Dincolo de prejudecăţi, clişee, fetişuri şi obsesii. Meciul de la Copenhaga ne-a arătat minciuna întreţinută cam de toată lumea fotbalului.

Nu ne-am calificat la Mondialul rusesc nu din cauză că am avut adversari imposibili, ci pentru că ne-am prezentat sub orice critică. Cu o atitudine de echipă mică, stare întreţinută exact de cei destinaţi a genera încrederea. Conducătorii. Antrenori, ştabi federali.

Adevărul este că am avut o grupă accesibil spre uşoară şi ne-am făcut de râs. Despre Kazahstan şi Armenia nu prea are rost să vorbim. Fără Lewandowski, Polonia este o echipă medie. Nici cu el nu este vreo Germanie, Spanie sau Franţă.

Cât despre Danemarca, poate aţi văzut cum s-a lovit mingea de „starul” Eriksen la o preluare simplă cam pe la mijlocul primei reprize. Ştiţi cum spun(eau) copiii pe maidan. Ca de colţul mesei.

Dar pe atacantul cu 4 consoane consecutive în nume l-aţi văzut? Pe celebrul Bendtner, fost la Arsenal, fost atacant în general, căci despre el vorbim. Aţi băgat de seamă cum înota el atunci când a scăpat spre poarta lui Tătăruşanu?

Ce-i drept, atunci când, prin minutul 37, chiar ne-a înscris un gol, a fost oprit pentru un ofsaid inexistent. Danemarca, o naţională mediocră a Europei, a terminat grupa pe locul 2, cu 7 puncte peste România.

Cât despre viitor, ce să mai spunem? Dacă noul selecţioner vrea să îi cultive în continuare pe Dragoş Grigore, Hoban sau Pintilii, toţi săriţi binişor peste 30 de ani, chiar nu avem niciun viitor. Şi este problema noastră, nu a lui Contra, că el are o slăbiciune pentru Hoban, un jucător disciplinat şi atât. Sau pentru Andone, care este limpede că nu se potriveşte deloc stilului naţionalei noastre. Care o fi acela. Dar de „Budi” ce ziceţi? Mai greu decât cu kazahii, nu?

Nici nu atacăm, nici să ne apărăm ca lumea nu mai ştim. Vorba autorului „Scrisorii pierdute”, nu jucăm nici aşa, nici altminteri. Măcar personajele lui Caragiale aveau haz, ăştia ai noştri sunt nişte băieți triști, reanimați pe ultima sută de ambiția lui Contra. Nu e mare lucru, dar e mai mult decât nimic.

Comentarii (106)Adaugă comentariu

Lex (1 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 21:41

Articol fara sens . Da, grupa a fost relativ simpla, dar 1 vs 1 danemarca e la o clasa mai sus. Sa ne vedem lungul nasului cu fotbaliștii ăștia pe care ii avem stanciu chipciu si toti ăștia

JFM (151 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 21:43

Comentatorul TVR a spus la faza din min 37 cu golul anulat danezilor ca a fost ofside dupa reluare a nuantat ca a fost un ofside la limita,dar a fost.Saracul om,vedea o tara intreaga ca n-a fost nici urma de ofside dar precis ii era frica sa o spuna sa nu-l dea afara conducerea PSD,cu astia e bine sa fii patriot din minutul 1 pana se inchide emisia altfel te dau afara ca pe o masea stricata.

Ion N.Induplecatu (7 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 21:50

Hoban, Grigore, Chiricheș, Stancu, chipciu , pintilii și mai sunt câțiva care nu au ce să mai caute la națională.

Hombre (23 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 21:53

Da, era o grupa accesibila. Atunci cand am tras la sorti Polonia toti ne bucuram ca ne-a cazut cel mai usor cap de serie. De Danemarca ziceam ca o sa ne luptam cu ea, iar de muntenegru nici nu ne faceam probleme. Ei bine, nici ei nu si-au facut cu noi!

Calvin 1 (7 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:00

In primul rand nu are legatura ca un jucator e sarit de 30 de ani,conteaza ca e in forma sau nu ai altii mai bun pe post.Degeaba bagi tineri daca vor ajunge peste 2 ani ca Mitea sau Plesan. Iar Eriksen e cel mai bun danez din ultimii 25 de ani,e foarte tehnic in campionatul englez. In rest,tot prost jucam,ca in ultimii 15 ani.

El Cid (9 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:01

Geambașule o iei cătinel, cătinel pe urmele... Urechiatului ***, tolontănel..... vai și amar de scribangii din rumenita, așa bobor-așa bovestitori, ura și la Gară suficienții lu'pește.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Thomas brams (21 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:01

Jucam nimic.............. cu fotbalisti parati

Arsenie (1 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:04

Sunt de acord in mare parte cu ceea ce ati scris, domnule Geambasu. Dar e totusi important de precizat ca Pintilii nu a jucat azi, deci critica la adresa lui nu prea se justifica. Mai ales ca Pintilii a fost in aceasta campanie unul dintre jucatorii constanti si cu evolutii bune. Cei mai slabi de pe teren astazi mi s-au parut Andone si Deac. Cat despre Budescu, daca il vreti neaparat scos de la nationala, s-ar putea sa nu mai castigam nici macar cu echipe de talia Kazahstanului in viitoarele campanii..

cpt.ahab (36 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:05

Hoban a fost cel mai bun om al nostru. Da, Andone e inutil. Dar Nicusor Stanciu? Cu el avem viitor? Cu Chiriches, care nu-i capabil sa duca un meci cap- coada fara sa o comita macar o data? Cu Chipciu? Cu Bogdan Stancu? Nationala trebuie sa renunte la asa zisi senatori de drept care nu-si arata consistenta in joc decat martea si toamna. Si atunci, cand intalnesc desculti.

Mitza Baston (4 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:05

CUm bre ai ajuns la concluzia pe care o stiam de la acel Polonia - Romania 3-0? Ca nu avem jucatori? Nu conteaza tovarase cum sare mingia... la ei a sarit in poarta de mai multe ori decat la noi! Ce nu pricepeti este ca noi nu mai ajungem la poarta! ANdone NU POATE CENTRA SI DA CU CAPUL in aceeasi faza nenea. Am jucat cu Deac >30, Hoban >30,Pintilii> 30.... Dar nimic de gafeurul CHIRI$? Deasta nu l-a convocat Daum pe BUdescu. NU a facut NIMIC! Insa nici pe Ionita nu l-am vazut in dubla asta!

pascu (7 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:05

Domnilor, nu mai confundati nationala cu o echipa. Daca la o echipa iti poti creste in cativa ani jucatorii tineri, la nationala n-ai acest "privilegiu". Aici vor juca cei mai buni ai momentului indiferent ca au 18 sau 40 de ani. Si nu e obligatoriu sa fie aceiasi: poti schimba lotul chiar si in proportie mare, functie de adversarul pe care urmeaza sa-l intalnesti.

Sinisa (4 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:06

Fara suparare, subtire articolul de azi. Nu te mai citesc de acum incolo. Impamantenita in mentalitate ramane tendinta de a vorbi dintr-un fotoliu NUMAI despre ce e mai rau, de a scormoni pana gasim ceva de care sa ne legam. Probabil ca trebuia sa livrezi articolul in timp (pardon, un articol). *Cand vreodata in istorie s-a intors Romania intr-un meci fiind si condusa si cu om in minus? (nu, noi trebuie neaparat sa vorbim de Hoban, cel care ti-a salvat AZI (nu peste 3 ani) un gol ca si facut la Bendtner.

Un om (1 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:06

Ca de obicei domnul Geambasu nici o treaba. Un articol doar asa sa se afle in treaba. Daca tu crezi ca o preluare indica lipsa de valoarea a lui Eriksen te inseli amarnic. Vorbim despre un om de baza la echipa care a iesit pe 2 anul trecut in Premier League care practic coordoneaza toata echipa. 15 assisturi si 8 goluri anul trecut. Nici o treaba cu realitatea. Halal jurnalist.

motanul incaltat (455 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:07

Mai mult decit nimic inseamna tot nimic. Grupa a fost usoara pt o echipa pregatita ... Un examen este usor pt cineva care invata. Pt un repetent este extrem de greu . Noi suntem repetenti....Pina n-o sa avem jucatori care sa joace la marile echipe europene uitati de orice campionat european sau mondial. Personal imi doresc ISLANDA in grupa preliminara pt Euro 2020. SI alte echipe vorba ta medii spre bune care sa ne umileasca si acasa si-n deplasare. Nu vreau Germania, Italia , Spania sau Franta pt ca lumea ar spune ce vrei sa faci contra lor???? Vreau cum am mai zis Islanda, Croatia, Serbia, Polonia, Elvetia, Danemarca, Suedia sau Grecia...echipe care par accesibile la prime vedere dupa parerea "specialistilor" dar care sunt la ani lumina de echipa Romaniei-o generatie de ratati in adevaratul sens al cuvintului.......

Finu CDC (1 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:07

Echipa nationala ar trebuii sa aiba portile deschise pt toti fotbalistii indiferent de varsta din buletin.Echipa nationala nu este o echipa de club unde "viitorul" conteaza.La echipa nationala trebuie sa conteze prezentul.Iar daca prezentul spune ca Pintilii sau Hoban sunt cei mai buni jucatori romani pe posturile lor ei trebuie sa fie convocati si jucati indiferent ca au 30 sau 35 de ani.

Mihai (11 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:07

Da ne marca astia,plagiat,Polonia ,,,nu sunt mari echipe,problema este ca noi nu suntem nici macar contra.

Mircea (120 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:08

bine punctat chestia cu atitudinea; insa atitudinea vine din mentalitate iar mentalitatea este cel mai greu lucru de schimbat... Bine punctat si chestia cu " Dar de „Budi” ce ziceţi? Mai greu decât cu kazahii, nu? " Oare de ce jucatorii romani nu exceleaza si confirma in campionate puternice ? Este talentul sau atitudinea / mentaliatea ? De ce nu exista un leader ?

Lucian (2 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:08

Un rezultat bun, peste asteptari, mai ales ca a fost scos in 10. Sa nu uitam ca am "luat" 5 de la Danemarca prin 2002 si ii aveam titulari pe Popescu, Chivu, Mutu, Dorinel si in frunte pe antrenorul de astazi, Contra. Domnule Geambasi, cum a spus si Sumidica si sunt 100% de acord, nationala este a jucatorilor in cea mai buna forma, chiar daca nu mai sunt de viitor, chiar daca au 50 de ani, chiar daca nu au echipe de club s.a.m.d. Cred ca singurul roman nemultumit de acest rezultat, esti tu!

gigelos (96 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:09

Complicat . Vrei sa schimbi , vii cu copii ( cum trebuie in mod normal ) poate iei vreo 5 , apoi sare lumea de 14 m ca esti antrenor varza etc . Vrei sa vii cu 3-4 copii , pastrezi ceva batranei tristi ,scoti rezultat , se bucura boborul , se supara Geambasu ( pe buna dreptate ) . Publicul e creat de alde Geambasu ( nu de el , tot respectul ) de *** *** si de conducatorii ridicati in slavi ani de zile de respectiva presa . Trebuie anuntat NE APUCAM DE SCHIMBARE , copii ,faceti campionat de sperante , obligatoriu 2-3 sub 20 de ani in echipa de club , intelegere tacita intre conducatori cu maxim 5 ,, stranieri '' si asta e . Asa , ce sa faca Contra ? Sa dea cu subsemnatul ca de ce a luat 5 ? Joaca la alibi

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adi (1 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:10

D-le Geambasu, dragi cititori...o intrebare pentru toti....Lasand la o parte ca ne-am facut de ras in aceste preliminarii (app nu e prima oara)...NU VI SE PARE CA ATUNCI CAND VEDETI NATIONALA ROMANIEI JUCAND...PARCA VEDETI O ECHIPA DE ***, SPERIATI SI MAI ALES FARA PERSONALITATE?? Pe mine asta ma deranjeaza crunt...Bah....nu ai valoare...dar intra ba pe teren cu fruntea sus...mandru ca joci pt nationala...joaca cu tupeu..cu daruire...DE UNDE MILOAGA ASTA??? Nu pot pricepe...astept raspunsurile voastre sincere

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (698 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:13

Pai si daca aveti dreptate si Pintili,Hoban,Grigore sunt sariti de 30 de ani tot e bine sa mai stoarcem ce se poate de la ei...Punctele astea obtinute asa greu poate ne ajuta sa scapam de Germania,Franta,Spania...Nu spuneti dar e foarte adevarat ca un jucator nou a declarat jocul trecut ca a avut tremurici la picioare si nici meciul de astazi nu a aratat prea multe...Asta nu conteaza la tabloul general?

dinamo_fan (48 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:13

Contra a zis ca va lua decizii si va trage concluzii dupa ce mai vede de 2 ori meciul. Geambasu a tras concluziile si a dat verdictele dupa 15 minute de la finalul meciului: Danemarca este echipa mediocra pt ca Eriksen a gresit o preluare iar Polonia este o echipa medie fara Levandovski. Noaptea mintii nu altceva. Bai baiatule, vorba aia: daca taceai filozof ramaneai !

gigelos (96 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:14

Apropos . Chiar nu vede nimeni ca acest Chiriches este are ceva la capatana ? De fapt nu are nimic . De cand l-am vazut ca proaspat transferat in Anglia face nunta la castel in Italia , m-am lamurit .Baiatul e dus , e terminat , impresii si atat. O caricatura fara creier

Sorin Stanisel (4 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:14

Dl. Cristian Geambasu eu zic sa ne bucuram de acest rezultat. In Danemarca ora de educatie fizica si sport din scoala este ora in care se face sport. In Romania este ora in care tinerii stau la coltul scolii si fumeaza tutun, hasis sau marijuana. In Danemarca unui tanar care termina liceul ii fac cadou parintii o bicicleta, in Romania o masina second, second de 3 ori second hand la 1000 euro sa aibe baiatu' in ce asculta manele. In Danemarca statul investeste in sport si timp ce in Romania reprezentantii statului FURA din banii alocati pentru sport. Si daca mai vreti inca un motiv pentru care sa va bucurati domnule Cristian Geambasu Danemarca U 19 - Romania U 19 0-1, viitorul suna si mai rau...peste vreo 8-10 ani o sa ne amintim cu placere ca acum in aceasta seara am fost egalii danezilor.

california (172 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:14

jocul nationalei lui contra nu se deosebeste prea mult de cel al nationalei lui daum, insa are mai multa eficienta, aratand ca daca ne-am fi luat punctele de la toti cei de la care am fi putut sa le luam, acum am fi luptat si noi pana in ultimul meci pt. o calificare la baraj; oricum l-ai lua, daum a fost un regres; contra nu e mai inteligent, nu are insa mintea "prafuita" si cunoaste mai bine jucatorii romani; nu l-am inteles totusi cu andone; de cate ori trebuie sa i se dea sansa? de 30-40 ori? daca observati, el intra rar in posesia balonului, iar daca o face, il pierde repede; cand sa mai dea si goluri? (apropos, va aduceti aminte de un sut al sau pe poarta? apoi cei care trag tare cu intinerirea ar trebui sa o lase moale; daca ne-am fi bazat pe tinerii ganea, baluta, ionita (nici nu s-a stiut ca e in teren cu cazahii), am fi obtinut rezultatele lui daum; noroc cu batranii budescu si keseru in meciul cu cazahii si cu" batranii" deac, tucudean (la tineri nu mai poate intra), hoban, grigore sau chiar chiriches (cu toate gafele lui) in meciul din seara asta; desigur, unii nu vor mai fi valabili la euro 2020, dar ar fi putut fi valabili sa ne califice; nu poti face o nationala de tineri fara experienta (doar o avem pe cea de tineret) si sa astepti 3-4 ani pana se coc, asa cum promitea daum, ca nu mai ajungi niciodata la un turneu final; asa ca bravo lui daum si corului sau de laudaci! uite ca uitam, mai avem un tanar, dar la federatie: presedintele.

dan (16 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:15

Eu zic ca au fost schimbari la acest meci.pozitive.dar dvs dle jurnalist inseamna ca santetzi in the wrong business daca credeti ca lucrurile se pot schimba peste noapte.totul l a spus lovitura libera batuta de stanciu, expresia fetei lui Budescu care nu alearga deloc si gafele de neconceput ale lui chiriches.

Andrei (222 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:15

Inca un articol-ghiveci duminical marca Geambasu, care nu aduce nimic nou, nici un unghi inca nedeslusit, nici o analiza care sa ne ilumineze. Ne expune banalul pedaland in gol pe marginea grupei facile, a jocului sub-mediocru si al conducatorilor incompetenti. Singura surpriza e lipsa lui Daum din ecuatie. Inca astept de la cineva un articol barbatesc legat de prabusirea valorii stranierilor in ultimul deceniu. Caci, nu-i asa, in afara celor cateva campionate tari, nationalele, inclusiv Polonia din grupa noastra, isi selectioneaza jucatorii cu precadere din randul stranierilor. Asa ca, domnule Geambasu, in loc sa te complaci in clisee si platitudini scrise pe genunchi, cu stiloul mai-mai sa iti alunece printre degete, mai bine cauti sa scrii ceva care e mai aproape de pretentiile unui editorialist autentic. Stii tu, materiale care modeleaza opiniile cititorilor si le deschide mintea catre nou.

mircea (1 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:16

daca si din Eriksen sare mingea ca din coltul mesei :)) lasa ca sunt tehcnici al de Balasa,Baluta sau Hoban. numa voi ziaristii ii vedeti pe fotbalistii romani ff tehcnici sau f valorosi. si ei joaca prin liga 2 a din Turcia sau pe la Arabi.bravo ma!

Robert (1 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:18

Un comentariu pe care am putea să-l catalogam drept hazliu, total fara sens, mai mult ofensiv la adresa antrenorului roman și mai puțin cu referință la participarea României în grupa . Hoban și Deac trecuți binișor de 30 au scos-o din poarta noastra respectiv au introdus-o in a lor. Personal consider că Națională însemna un exercițiu de experienta, dorința de victorie, curaj, devotament, spirit de sacrificiu respectiv tenacitate. Indiferent de vârstă, echipa favorita sau interese politice meschine Națională este a românilor iar în această seară sperăm să se fi născut o noua echipa. Bafta băieți, bafta Contra....

Drack009 (4 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:19

Nu-i vezi pe cei trei la națională dar îl vezi pe veșnicul gafeur Chiricheș? Dacă e pe așa eu zic să faci un drum până la oftalmolog.

Alex One (122 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:19

Hopa, au aparut cunoscatorii,specialistii care evident care stiu tot dar firesc,nu-si asuma niciodata raspunderea, nici macar a opiniei. Domne, asta-i situatia stam prost la fotbalisti dar la ziaristi suntem prima !

Adu (66 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:19

Bre, clasamentul e clar. Romania e acolo unde e dupa punctele adunate. Ce dati vina pe alte tari, daca la noi in tara avem fosti puscariasi pentru infractiuni din fotbal cu influenta in Liga?! Cum sa avem fotbal bun in Romania, daca il organizeaza niste mafioti cu bani trecuti si prin puscarie pentru masluiri de campionate?! Daca astia mai au cuvant de spus in fotbal, e ca sa fure ei si mai mult...

Mihai (3 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:20

Ma asteptam sa dati de paman cu Burleana si cu Daum. Ce vedem la nationala este "recolta fotbalului intern (si cei de afara, tot din Liga I au plecat). Lipsa de politici de dezvoltare pe termen mediu si lung, implicarea politicului pe de o parte si a celor din zona pariurilor pe de alta, sunt generatoarele starii precare a sportului romanesc in general si a fotbalului in particular. Cam subtire, cam ca nationala noastra.

pascu (7 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:21

Mai tin sa adaug un lucru, legat de viitorul nationalei. Acesta nu se face aducand la prima reprezentativa tineri cu orice pret, chiar daca sunt talentati. Acesta se face la echipele nationale "mici", iar rezutatul Danemarca u19 Romania u19 ar trebui sa ne dea de gandit.

mariuss72 (18 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:22

Starul Eriksen e jucator de baza la Totenham de vreo patru ani, starurile noastre pe unde activeaza??? Un articol slabut din partea unui jurnalist care altadata era sclipitor...la fel ca si nationala noastra.

nea Ovi (1 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:22

Incepi prin a spune ca echipa era mai buna de atat dar conducatorii au tras-o in jos si inchei desfiintand jucatorii. Te contrazici si nu zici nimic de fapt.

radu (7 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:22

Danemarca echipa mediocra?! Eu cred ca sunteti putin increzut cand spuneti asta.Daca Danemarca e o echipa mediocra,cum suntem noi ceilalti din toate grupele care am terminat sau terminam campania de calificare sub locurile 2?! Ca era o echipa de batut e altceva,dar nu ca e o echipa mediocra.Facem pariu ca Danemarca se va califica la mondialul din Rusia?

Florian Geyer (43 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:24

Articol fara sens... toate astea se stiu. Geambasu acum si-a dat seama. Ne incapatanam sa dam vina pe Daum si pe Contra sau pe Federatie de parca Burleanu a jucat la mijloc si Puscas in atac... Geambasu chiar nu vede ca jucatorii sunt din lumea a treia si a patra a fotbalului? De aia nu ne-am calificat, nu din cauza staffului... te-am tot citit domnule geambasu, dar n-ai treaba cu sportul... scrii sa te afli in treaba

denethor (34 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:24

@JFM: mai lasa-ne cu PSD -ul asta ,aici se scrie despre fotbal.du-te si te culca...

Adu (66 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:30

Cat timp in fotbalul romanesc mai sunt acceptati fosti puscariasi care au facut puscarie pentru infractiuni in fotbal, nu cred ca e sansa de fotbal mai bun in Romania. Ei nu se lasa de la a jefui fotbalul, daca li se permite. De ce naiba mai sunt acceptati in fotbal oameni deja condamnati penal si care au facut si puscarie pentru infractiuni in fotbal?! Fiindca au bani mai multi de dat cui le permite sa fure mai mult?!

Sorinache (42 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:33

Am înțeles, vrea nea Ovidiu să sugerezi că Burleanu e de vină. Dar lămurește-ne care e treaba cu Budescu. Când nu joacă, de ce nu joacă. Când joacă, de ce a fost băgat. Zău, explică -ne si nouă, că de asta te citim. Să ne luminezi.

Alex One (122 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:33

@JFM, mergi in Piata acolo e locul vostru a cunoscatorilor in de toate,vezi ca s-a facut apelu' si nu te-au gasi la stalpul 22. Maine aut,iti cauti servici.

jeryman (14 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:34

dar cu stanciu chiricash si chiripciu avem viitor. de ce pintilii la nationala care nu a fost niciodata fotbalist si nu nedelcu de ce chirichash si nu nedelcearu sau altii baieti tineri , contra nu cred ca a avut timp sa se dumireasca de toti dar un lecru e cert pestele de la cap se impute si nationala de la capitan, acum ca avem timp la dispozitie propuneti un meci nationala lui contra si o echipa propusa de ziaristi sau de suporteri asa mi-a aduc aminte ca a facut lucescu on 1983 ar fi o idee foarte buna zic eu

andipanda (28 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:34

O poza corecta.

costy (3 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:41

Cand nu ai o federatie care sa fie facuta din oameni priceputi la fotbal nu ai campionat jucatorii adusi de afara sunt rezerve unde joaca cei de aici nu au valoare antrenori slabi ce pretenti sa ai ! Cu sistemu asta vom mai sta vreo 20 de ani !

Ciorel (10 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:46

"Starul" Eriksen este titular la Tottenham, o echipa de CL. Mingea se mai loveste ciudat si de Messi cateodata. Gata, l-ai catalogat dupa o preluare gresita. Reusitele din meciurile cu Polonia le-ai vazut? Iar "mediocra" echipa a Danemarcei este o fosta campioana a Europei, ceea ce, am tot curajul sa o spun, Romania nu va fi niciodata! Deci, daca Danemarca este mediocra, Romania cum a fost, este si va fi? Cat esti de superficial Geambasu. Si ignorant. Cred ca intai ai scris articolul si dupa aia ai inceput sa gandesti...trist.

Horatiu (1 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:50

Contra e mai praf decat Daum.

fakinlol (9 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 22:56

COntra nu e antrenor de construit echipe. El tot ce stie este sa faca pe durul si sa bage putina determinare in "baieti'. Azi nu am jucat nimic, din nou. Zero viitor, acum este clar.

Ciorel (10 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 23:01

Daca ar fi sa compar jocul/meciurile nationalei Romaniei cu articolele scrise de Geambasu in ultimul timp, valoarea ar fi aproximativ egala, adica submediocra! Apropo, tu nu iti iei concediu? Asa vreo cateva luni... Iti ofer eu o excursie pe viata, GRATIS, la Polul Nord.

11 (7 comentarii)  •  8 octombrie 2017, 23:03

Domnule Geambasu te pricepi la fotbal cum ama pricep eu la mecanica cuantica, priceperea ta la scris se rezuma la cunostintele de a tasta litere. In mintea ta limitata singurele echipe care ar trebui sa ne puna probleme sunt Germania, Franta si Spania. "Expertule" ! Am pierdut cu Albania! Albania! Daca ai avea un graunte de bun simt atunci ai demisiona in secunda doi si te-ai apuca de scris romane SF!

Comentează