Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Milan la Severin! Ce vreţi mai mult?

Deocamdată nu a zis nimeni chestia aceea cu "Măcar să cădem de pe un cal frumos". Urmează

Permalink to Milan la Severin! Ce vreţi mai mult?
vineri, 14 iulie 2017, 5:51

Dacă nu v-aţi dat seama, a venit toamna. Nu, nu a venit toamna? Nu încep şcolile, nu se culeg viile? Dar atunci de ce încep cupele europene? Anul nu mai are 12 luni, are doar 9? Ba da, are 12, dar pentru unii de la UEFA şi de la FIFA ar trebui să aibă 15. Nu are anul luni câte competiţii inventează dânşii.

Steaua se bucură, Pl-zen!, site-urile jubilează. „Noroc chior!”. Alături, Dinamo şi Craiova îşi fac curaj. Să vedem cum e şi cu bucuria asta stelistă, care-i mai mult a lui Becali decât a lui Dică. Viktoria Plzen este totuşi vicecampioana Cehiei. O echipă care trăieşte din promovarea elementului local. În lot, majoritatea covârşitoare o constituie jucătorii cehi. Mai există şi câţiva slovaci, un fel de cehi răzvrătiţi, un croat şi una bucată austriac. Este mai bine Viktoria Plzen decât Ajax sau ȚSKA Moscova? Probabil că da, bucuria asta suspectă nu-i a bună.

Despre Craiova şi despre Dinamo ce să zicem? Primii cu AC Milan, ceilalţi cu Athletic Bilbao. Bravo lor! Deocamdată nu a zis nimeni chestia aceea cu „Măcar să cădem de pe un cal frumos”. Urmează. Sunt curios ce impresie le va face milaniştilor arena din Severin. Şi nu atât arena, cât drumul de la Craiova la Severin. Oltenia profundă. În unele locuri nu s-au schimbat prea multe de la plecarea ultimelor legiuni romane. Ataşaţi tradiţiilor, mulţi localnici merg şi azi cu căruţe şi şarete. Ce vreţi lecţie de istorie mai bună pentru Donnarumma şi Bonucci, noua senzaţie a rossonerilor?

Ca de obicei, Dinamo a tras lozul cel mare. Bilbao. Adică adversarul cel mai dificil. E şi o chestiune de noroc/ghinion, dar şi de lipsă a coeficientului. Bascii au un lot evaluat la peste 170 de milioane de euro, Dinamo se duce doar până la 17. De 10 ori mai puţin. Este Dinamo de 10 ori mai slabă decât echipa lui Muniain şi Iniaki Williams? Sigur că nu, dar singurul argument solid al bucureştenilor este că, la ora întâlnirii, adversarii nu vor avea niciun meci oficial disputat. Contra cere mobilizare generală, inclusiv din partea suporterilor, pentru un scor cât mai favorabil după partida tur din 27 iulie. Apoi, deplasarea la Bilbao, pe San Mames. Un stadion fără pistă. Visul dinamoviştilor. Vedeţi cum se leagă lucrurile?

Este frumos în cupele europene. Serios vorbind, la ce ne putem aştepta? Să nu ne facem de râs ar fi un obiectiv prea îndrăzneţ? Probabil că nu. Să încercăm să învăţăm ceva din aceste experienţe? Nu ar strica. Suntem totuşi la marginea Imperiului Fotbal, iar drumul spre capitalele acestuia nu se poate face cu căruţa.

Comentarii (46)Adaugă comentariu

nea Caisa (4 comentarii)  •  14 iulie 2017, 18:06

Slab articolul si, pana la urma, incomplet. Din toata discutia lipsesc complet ultimele doua campioane ale romaniei. Hai sa spunem ca astra este o echipa noua si fara prea multa calitate (un meci destul de reusit aseara, dar au sarit pur si simplu in ochi vreo 2-3 elemente total lipsite de valoare din primul 11), dar viitorului de ce nu ii putem pretinde rezultate decente? Au pierdut un singur titular si au adus cativa jucatori cu mare experienta, dar tind sa cred ca o eventuala eliminare categorica ar trece pe sub radar mai mult decat esecuri ale lui dinamo, craiova, nu mai vorbesc de fcsb. De ce oare, este totusi campioana en titre?

17 Mentori dementori (18 comentarii)  •  14 iulie 2017, 18:15

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Laurentiu (1 comentarii)  •  14 iulie 2017, 18:19

Cred ca Milan la Bailesti ar fi fost si mai tare.

stelian (5 comentarii)  •  14 iulie 2017, 18:27

Contează drumul fraiere ??Dacă cei de la Milan vin prin Timișoara cam cum ar arăta drumul Timișoara - Turnu Severin ??? Crezi că mai bun ??? Ai parcurs în ultimii 2 ani traseul Craiova - Turnu Severin - Timișoara ???? Apropo de cum se leagă, ne-a demonstrat-o umbra STELEI(fcsb) anul trecut cu M.C. !!!! Vrei căruță, renunță, i-ați măgar e mai profitabil !!!!

17 Nentori Tontolana – fost Tirana (677 comentarii)  •  14 iulie 2017, 18:31

Vreau sa bage juniorii. Daca mai apare pestisorul de aur, vreau pe Hotogan arbitru. Daca ... ultima dorinta, sa nu joace seara ca poate ramine juvetii fara lumina si perde calificarea.

Marcel (14 comentarii)  •  14 iulie 2017, 18:56

Suntem cu 1000 de ani in urma Europei indiferent despre ce subiect discutam. Credeti ca italienii nu au aflat ?! Stie toata lumea ca suntem coada cozii in orice domeniu. De ce am fi altfel la fotbal ? Si ce sa facem ? Sa ascundem populatia, cand vin occidentalii ? Pai numai daca ne ascundem, Europa nu va observa ca noi folosim caruta iar ei Alfromeo.

Vic (2 comentarii)  •  14 iulie 2017, 19:11

Dinamovist iputzit

alb_rosu_in_VN (116 comentarii)  •  14 iulie 2017, 19:23

Cei mai puternici adversari din grupele in care au fost plasate atat Dinamo cat si Craiova. Nici una dintre adversare nu vine din turul preliminar precedent. Sanse minime pentru ambele formati romanesti . Ne amagim cu faptul ca (cine isi mai aduce aminte), in 2005, Dinamo si Rapid cazusera impotriva lui Everton, respectiv Feyenoord si totusi s-au calificat. Atunci era play-off, acum e abia turul 3, iar grupele competitiei par o utopie in acest moment. Raman ceva sanse pentru Astra, care pare oricum mai slaba decat anul trecut. Mizez totusi pe ambitia lui Contra de a demonstra ca e un antrenor valoros, care merita sa antreneze din nou in Spania. E o buna ocazie pentru el de a le lua ochii spaniolilor. Craiova pare victima sigura. E atat de greu sa-i dai gol lui Donnarumma! Si antrenorul italian al Craiovei are ceva de aratat conationalilor lui. Asta e singura noastra sansa.

Carol K (146 comentarii)  •  14 iulie 2017, 19:24

Bilbao mai tare decat Milan ?!? Hai sa fim seriosi.

Alin Niva (5 comentarii)  •  14 iulie 2017, 20:20

Felicitări domnule Geambașu! Un articol de stand up comedy. Fara ironie. Cred ca mai putea fi adăugat: "acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare." Nu ar strica

pawn (106 comentarii)  •  14 iulie 2017, 20:26

@Marcel nu suntem chiar cu 1000 de ani in urma. bineinteles ca dupa 25 de ani de ceausescu si 10 ani de basescu am ramas la coada, dar nu e chiar asa. pur si simplu suntem mai departati (geografic) de nucleul de prosperitate (germania-franta-anglia). lucrul asta se vede si la bulgari, si la ex-iugoslavi, ba si la unguri.

seba (157 comentarii)  •  14 iulie 2017, 20:28

ha ha ha, oltenii picara cu marele Milan! nu mai pot de ras :)) cate despre dinamo si basci, abia astept sa-i revad pe munian, susaeta si ceilalti la bucuresti.

oltenia force one (57 comentarii)  •  14 iulie 2017, 20:34

Sincer,ai cam amestecat varza cu fasolea,si Bilbao cu carutele!!! Indiferent de rezultat,un meci cu Milan,nu trebuie ratat,de noi ,de chibiti !Jucatorii Craiovei...sa-i vedem la treaba!

oltenia force one (57 comentarii)  •  14 iulie 2017, 20:35

Macar sa cadem de pe un cal frumos!Sic !

Adi (4 comentarii)  •  14 iulie 2017, 20:39

Milan la Chiajna oricum făceau de la aeroport până la Chiajna *** Bucureștiului cat faci de la Craiova la Severin .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adi (4 comentarii)  •  14 iulie 2017, 20:41

De ce așteaptă comentariul meu moderare ?

Adi (4 comentarii)  •  14 iulie 2017, 20:43

Trebuia să scriu șoseaua de centură a Bucureștiului vai cât de pisici suntem dacă am scris centura Bucureștiului *** ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cosmin (2 comentarii)  •  14 iulie 2017, 20:44

As fi vrut ca AC Milan, sa vina in Craiova, pe Ion Oblemenco, cu 30.000 de suporteri in tribune !!!

Adi (4 comentarii)  •  14 iulie 2017, 20:45

Penibililor îmi șterg contul de idunic oricum la voi nu trebuie sa intre nimeni sa va ridice ratingul că nu meritați .

Vic (2 comentarii)  •  14 iulie 2017, 20:47

Ati vrut toti ca viitoru’(l) sa fie campioana!!! Face viitorul puncte? Cred ca nu!!! Atunci nu mai plangeti ca jucati cu Bilbao sau Milan.. craiova si dInamo joaca in Europa acum pe punctele adunate de FCSB

pawn (106 comentarii)  •  14 iulie 2017, 21:57

a, lasand la o parte personalitatea jovial-antipatica a lui "gica". nea' craioveanu, care facea propaganda electorala lui basescu in spania, acum reorientandu-se rapid spre noua echipa a craiovei, ca doar trebuie si "nea gica" sa traiasca, nu? adica sa "traiasca bine".

Therealreddog (4 comentarii)  •  14 iulie 2017, 22:27

Sunt momentan in Italia, A4 pana la Udine e super, dar drumurile de tara pana la Adriatica nu sunt mai bune ca in Romania, din contra. Nu cred că drumurile sunt marea noastra problema. Diferenta e de valoare intre loturi, comparatia cu 170 milioane vs 17 e cea mai elocventă. Dar nu joacă doar numele si banii, daca nu crezi si nu risti, nu ai sanse niciodata. Pana la urma de ce nu ar fi posibil?

Craiova1 (1 comentarii)  •  14 iulie 2017, 22:41

domnule Geambasu , la mata la Buzau saracia este de zece ori mai profunda decat intre Craiova si Severin. Data viitoare cand te duci acasa sa-ti *** bine ochi pe geam ca sa vezi diferenta....Vorbind de Oltenia acea portiune de drum este total nereprezentaviva ,deci nu amesteca acolo pe toata lumea....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dr. Dan Patru Tudosie (56 comentarii)  •  15 iulie 2017, 0:09

Un nou editorial pe care l-am savurat. Felicitarile mele!

iarba tare (1 comentarii)  •  15 iulie 2017, 2:06

"Milan la Severin! Ce vreţi mai mult?" - bre, poate "ce vreM mai mult"???Sau e vorba de "Tu si restul"? Tare mi-e ca daca suntem anu asta in perioada "o data la 100 de ani" cand batem si noi un colos mondial si trecem de ei, vei scrie la persoana I plural. pana atunci aroganta si motto-ul "eu sunt mai deosebit decat restu" isi spune cuvantul. Ai scris vre-un articol in '94??? sau atunci erai in piata cu sticla in mana si strigai din tot sufletul "eu sunt rommaaann"!!Tu-ia masii' de mentalitate...

Eugen DELCEA (1 comentarii)  •  15 iulie 2017, 3:14

"Măcar să cădem de pe un cal frumos" zise...Geambaşu. Calu' ăla e Milan, nu Bilbao, că numai roşu vezi în faţă ! Acu', şi io văd roşu, ca oltean şi-ţi spun : Ia calu' meu şi du-te ! Căruţa nu ţi-o dau, o fac baricadă în faţa italienilor de la Milan...

Bulănelu (16 comentarii)  •  15 iulie 2017, 4:57

Craiolguța iese cea mai șifonată din chestia asta! Cât s-a străduit săraca, lucra la noul stadion de mama focului, ziua și noaptea, vara, toamna târziu, apoi iarna chiar înainte de alegeri... Ziceai ca pe 1 martie 2017 noul stadion va fi mărțișorul mândru de pe pieptul de bărbată a Liei-Olguța sau Lia-Olguței... LMFAO A ratat municipiul Craiova pe marele Milan, râde mititelu în ciudă... Eu sunt clujean și vă spun ca dacă ar veni CSU Craiova și AC Milan la Cluj, tribunele stadionului "Arena Cluj" ar fi pline, vă asigur.

Bulănelu (16 comentarii)  •  15 iulie 2017, 5:19

Referitor la drumul dintre Craiova și Drobeta Turnu-Severin, mi-e mai frică de un atentat la (sau sechestrat a) autocarul(ui) cu milanezi, comis de o naționalitate conlocuitoare pe la Strehaia, care conlocuitori, aflând câți euroi transportă respectivul vehicul, nu se vor abține să nu-i fure, cu chiloți, ghete, jambiere și tricouri cu tot pe fotbaliști! LOL

Mihai (9 comentarii)  •  15 iulie 2017, 8:08

Partea trista nu este ca o sa ne rupă Milan in două, ci faptul ca lenea, hotia si coruptia care sufocă acest oraș, a împiedicat o inaugurare perfectă. Cum ar fi fost primul meci OFICIAL contra lui Milan pe Oblemenco? Ce isterie, ce atmosfera, poate cu un rezultat onorabil era o parte din istorie. Ar fi însemnat enorm, plus ca era pe bune si mult mai ieftin decat un amical aranjat. Dumnezeu îți dă, dar daca tu ești lepră, degeaba iti dă, că tu ai tăiat frunze la câini in loc sa te pregătești ... Oltenia eterna gură mare si fapte puține, unde sa mai punem tupeul, delăsarea si prostia...PĂCAT!

Mihai (9 comentarii)  •  15 iulie 2017, 8:12

Primarul din Craiova a fost votat de 15% din locuitorii orașului. Sa nu se mai plângă pentru că sunt delăsători, oamenii de acolo din pacate isi merita soarta. Vom ajunge no man' s land, cuib de mafioți si de hoți, daca nu am ajuns deja acolo...

Obiectivul (6 comentarii)  •  15 iulie 2017, 8:51

Nea ziaristu,la tine in Bucale, nu sunt carute si sarete condu-se de porumbei carbonizati???

Stefan (1 comentarii)  •  15 iulie 2017, 9:44

Cred ca una din cele doua echipe,Dinamo si Craiova,va merge mai departe. Am sa zăbovesc un pic asupra Craiovei deoarece este echipa pe care o susțin eu. Craiova are un lot omogen care joaca de câțiva ani împreuna,a adus 2-3 jucatori bunicei si spun eu ca are șansa ei.Daca vorbeam de Milanul lui Sacchi sau Capello ar fi fost o utopie sa mai crezi la calificare, dar Milanul ultimilor ani a făcut dovada unei echipe șterse,apatice ce a navigat pe la mijlocul clasamentului in Italia,"reușind" sa nu prindă nici loc de Cupe europene anii trecuți. Este adevărat ca au făcut transferuri anul asta dar lotul nu este sudat,iar cu excepția lui Bonucci si Biglia restul nu îmi spun nimic. Așa ca este obligatoriu sa speram. Sa auzim numai de bine.

Alexamdru Chis (105 comentarii)  •  15 iulie 2017, 9:54

Toti reprezentantii echipelor romanesti in cupele europene s-au incurajat inainte de tragerea la sorti: Becli sa cada cu Viktoria Plzen; Bivolaru sa nu cada cu Omonia; Mutu sa nu cada cu Bilbao iar FCSB sa cada cu Plzen (pe care o cunoaste de pe vremea cand o invingea cu 4-1 la Plzen!); Marcel Popescu sa cada cu Milan ca de pe calul alb se cade mai comod; lui Edy Iordanescu sa nu-i stea in cale vreo echipa ucrainiana ca are fobie la "Maidan". Ce "rugaminti" a indeplinit Cel-de-Sus? Pai Becali este in al noulea cer, ca atunci cand au cazut cu cei pe care ii consiera "tort de ciocolata", "cozonac" sau "paine alba" (in care si-a cam pierdut dantura!) i-au cam dat peste gura sa pacatoasa; Edy Iordanescu s-a bazat pe sustinerea neconditionata a familiei, dar nu se stie daca aceasta are vreo "ruda de sange" prin "Maidanul" din Ucraina; marele vizionar Marcel Popescu spera ca acel cal alb sa nu fie prea inalt si *** sa nu-i pricinuiasca lui Mendia vreu accident de harnasament cauzat de o demitere fulger; pentru Bivolaru se poate preconiza o victorie a Viitorului numai in contextul in care toti jucatorii si conducatorii Omoniei vor juca la "Bet.com" impotriva propriei echipe; daca "marele Contra" va deslusi jocul celor de la Bilbao si va scapa doar cu un pasiv de 5-6 goluti, Mutu se va duce acolo unde a... "intarcat" iapa. In rest... Doamne-Ajuta!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

geo (1 comentarii)  •  15 iulie 2017, 11:45

Nu vad care e problema cu Severinul. Severinul e un oras superb iar stadionul este unul din primele 4 stadioane din Romania ca facilitati, fiind recent modernizat. Singura problema e ca nu are 50.000 de locuri cat e cererea de bilete la Severin. Drumul Craiova Severin este ca in palma, mai bun decat pe Magheru din Bucuresti. Faptul ca sunt carute si cai face parte din farmecul Romaniei.

constantin (241 comentarii)  •  15 iulie 2017, 13:22

@Craiova1 Îţi recomand o excursie la Buzău ... pe E85, mai vezi şi matale cum arată un drum european. Apoi Drumul Vinului (Germania nu alta).. Pietroasele, Sărata Monteoru, Ciolanu... Bei un vin bun, faci o baie la Monteoru (poate te dor şalele de la gropile din Oltenia) şi apoi la mănăstire ca să te reculegi. O fi şi sărăcie, nu zic nu, dar nu mai multă ca în Oltenia. Dar de foame nu mori. Un cârnat de Pleşcoi, un covrig de Buzău, o bere din Simileasca, găsim. Apropo de sărăcie, în cel mai sărac cartier din Buzău, Simileasca, tot există o fabrică de bere. O fabrică... Nu căuta pe eticheta de la sticlă, nu scrie Buzău, ci adresa birourilor din Timişoara şi Cluj Napoca. Aşa-i în România. Zona Industrială funcţionează binişor. Dacă vrei să rămâi îţi găşim şi gazdă. La Stadionul Gloria nu este cazul să mergi, făcură ăştia de la FRF cam aceeaşi schemă ca la Craiova...Acum SCM Buzău joacă cu FC Tisău... Aici staţi mai bine, măcar pe voi vă bate Milanul la Severin. Că vă bate, bre. Referitor la celelalte meciuri din cupele europene, ce să spun? Suntem ca Luxemburgul: participăm. Voi la Severin aţi avea o şansă doar dacă aplicaţi tactica de luptă strămoşească. Folosiţi râul, ramul... Spuneţi-le că este o invazie de vipere. Poate că aşa vor lua măsuri de siguranţă care să vă avantajeze: vor dormi cu rândul şi cu becul aprins. Iar în timpul meciului, cine ştie, poate că se vor uita mai atent unde calcă decât unde pasează.

Anonim (210 comentarii)  •  15 iulie 2017, 13:51

Lasand la o parte patriotismul local despre care scriu unii, se poate circula binisor intre Craiova si Tr. Severin. Este pacat ca nu se poate juca pe noul Ion Oblemenco (cel mai frumos stadion din tara, pacat ca nu are in totalitate scaune rabatabile, fapt remediabil, in timp), dar si pe stadionul severinean pot fi destui spectatori. Ajungand la sansele echipelor romanesti, in mod sigur Milan nu prea este interesat sa izbandeasca in Europa League. Pregatire reluata tarziu, lipsa de meciuri oficiale si, mai ales, lipsa de interes pentru competitie, iata cateva argumente in favoarea oltenilor. Aproape acelasi lucru in cazul bascilor, desi spaniolii sunt mai harnicuti in strangerea punctelor care sa-i mentina pe primul loc in clasamentul coeficientilor. In plus, CFR i-a eliminat in Cupa UEFA- Intertoto, tot vara, tot fara acumularile necesare unui intreg nou sezon, deci exista un precedent romanesc (datand de acum 10 ani), pe langa cel mai recent, de la inceputul sezonului anterior! In ultimii ani, echipele romanesti au eliminat toate cluburile din Cehia si Slovacia, nu vad cum ar sta altfel lucrurile acum. In rest, vedem cum va fi contra celui mai performant club cipriot si a unei debutante din Ucraina! A.

Dinu (13 comentarii)  •  15 iulie 2017, 14:18

Aceste mistouri au loc pentru ca in acest an nu joaca CFR in cupele europene. Da, CFR Cluj, echipa pe care Cristian G. o uraste cu pasiune!

haideusicfr (141 comentarii)  •  15 iulie 2017, 14:35

Va inteleg si nu prea.... Strainii sunt mai intelegatori si mai finuti decat noi. Vor aprecia eforturile unei echipe care nu are stadion !!! dar joaca fotbal, asta e situatia. Cat despre Italia, nu e nici aceasta peste tot la fel.Nordul e la nivelul Germaniei , Sudul e la nivelul ..Romaniei.Nu am fost acolo ,asa mi s-a spus .Si inteleg.

Alex (1 comentarii)  •  15 iulie 2017, 17:52

cel mai impresionant o sa fie cand o sa treaca AC MILAN prin Strehaia :)) pe la Leo :))

motanul incaltat (455 comentarii)  •  15 iulie 2017, 18:16

Zici ca pe alocuri nimic nu s-a prea schimbat pe drumul intre Craiova si Severin. Eu zic ca nu pe alocuri ci in totalitate nu s-a schimbat nimic de pe vremea romanilor. Ba e chiar mai prost---carutele alea sunt jalnice, carele de lupta aratau mai bine pe vremea romanilor iar caii niste mirtoage amarite care nu au nici o legatura cu caii de pe timpul invaziei romane.Insa daca pe timpuri , Dacia reprezenta o regiune ce trebuia cucerita , acum nu intereseaza pe absolut nimeni. Chiar refugiati sirieni incep sa plinga.... Milanul are motive sa aibe motive de bucurie. Este ca si cum s-ar fi inventat teleportarea in timp cu 5000 de ani urma...Ar trbui insa multi ghizi care sa le explice ca Arena din Severin unde vor "lupta" se numeste un STADION DE FOTBAL .....

ares123 (14 comentarii)  •  15 iulie 2017, 18:28

Asta cu norocul Stelei si Ghinionul lui Dinamo are o singura explicatie...se numeste coeficient. Hai sa vedem mai intai cum stam la capitolul asta, ce puncte a acumulat fiecare in ultimii 5 ani...pe urma daca mai aveti chef sa invocati ghinionul nu aveti decat. Fiecare doarme asa cum si-a asternut.

Ilie (57 comentarii)  •  16 iulie 2017, 3:32

FCSB nu e Steaua, inca nu ati aflat ? CSA Steaua reincepe din Liga a 4a. Primul antrenament public are loc Luni 17/07 la ora 9h30. In Ghencea desigur, acolo unde ii e locul Stelei. FCSB nu e Steaua, incetati s-o numiti asa !

tarkus (15 comentarii)  •  16 iulie 2017, 5:00

Articolul contine o inadvertenta "Este Dinamo de 10 ori mai slabă decât echipa lui Muniain şi Iniaki Williams? Sigur că nu". Ba da, de mai mult de 10 ori mai slaba.

tarkus (15 comentarii)  •  16 iulie 2017, 5:04

Vad ca si aici apar povesti cu fantome talpagastene. CSA Steaua nu exista, nu e inregistrata, nu are certificat de identitate sportiva. Aud ca au stricat un stadion de rugby sa aiba unde juca fantoma. Halal

Alexamdru Chis (105 comentarii)  •  16 iulie 2017, 6:07

@ILIE, ai luat, cumva, la cunostinta de Comunicatul LPF legat de numele echipelor care au castigat campionatele nationale din 1949 incoace? Cumva nu esti interesat sa stii - pentru cultura ta de profan in fotbalul autohton - cam ce echipa a castigat Cupa Campionilor Europeni din Ramania? Nu cumva este... FCSB?

Ilie (57 comentarii)  •  16 iulie 2017, 13:01

Dle Alexamdru, cistigatoarea Cupei Campionilor Europeni din 1986 se numeste Steaua Bucuresti. FCSB exista si are palmares doar din 2003. Asta e valabil si ptr UEFA, e de ajuns sa te uiti pe site-ul lor. Asta doar daca vrei sa-ti mai dezvolti si tu cultura de profan si sa nu ramii doar profet al zeului Gigi

Comentează