Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Afacerea Nedelcu. Nu doar o afacere

Tânărul mijlocaş al Viitorului ar trebui să intre în depresie că a ratat transferul la Steaua? Sau să deschidă o sticlă de şampanie?

Permalink to Afacerea Nedelcu. Nu doar o afacere
duminică, 25 iunie 2017, 9:09

Afront. Gest de curaj. Sau inconştienţă. Aşa a fost perceput refuzul lui Dragoş Nedelcu de a semna transferul la Steaua. Normal, lumea s-a împărţit în două tabere. Cei care salută refuzul şi cei care nu îl înţeleg.

Adversarii Stelei/FCSB de o parte şi suporterii ei necondiţionaţi de cealaltă. Bineînţeles că mai există şi un grup al esteţilor tastaturii, care citesc în orice transfer ratat nu o eşuare a tratativelor dintre cluburi, jucător şi impresar, ci o dovadă irefutabilă a habarnismului jurnaliştilor.

Brânza e pe bani
Ar fi de comentat mai ales relaţia de afaceri pe care o pot dezvolta două cluburi care se bat în continuare la titlu, deşi campionatul s-a terminat. Dacă vii din afara lumii fotbalului, nu poţi înţelege nici măcar ideea în sine, darămite tratativele aproape finalizate dintre două grupări rivale ca Viitorul şi Steaua/FCSB, care se judecă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Dacă aparţii acestei lumi cu morală flexibilă nu vezi niciun impediment. Brânza e pe bani, cum ar zice patronul vicecampioanei.

Şi trebuie să fim pozitivi, să nu ne ascundem după unghii, cum ar proclama patronul-antrenorul-managerul-şlefuitorul de talente Hagi. Iar banii nu miros ca telemeaua şi, fie că sunt obţinuţi printr-un proces la Lausanne, fie vânzându-l pe Nedelcu echipei care îţi contestă calitatea de campioană, contează să îi ai în buzunar.

Rolul lui Pietro Chiodi
Odată lămuriţi asupra aspectului (a)moral al afacerii, oricum secundar pentru părţile implicate, să vedem de ce a refuzat Nedelcu transferul. Pietro Chiodi, agentul jucătorului, nu ne ajută prea mult. Italianul spune că ne respectă munca (mamma mia!), dar nu poate furniza elemente despre eşuarea tratativelor.

Apropiat al lui Hagi (prin intermediul lui s-a transferat Ianis la Fiorentina) şi mai nou adversar al fraţilor Becali, Chiodi este omul prin care Viitorul îşi vinde produsele de export pe piaţa occidentală. Dacă Pietro Chiodi l-a sfătuit pe Nedelcu să nu accepte propunerea Stelei, înseamnă că o face şi cu acceptul clubului din Ovidiu.

Înseamnă că are în portofoliu, poate nu acum, dar într-un viitor apropiat, o ofertă mai bună. Mai bună decât cele 1,5 milioane de euro oferite de Gigi Becali. O sumă frumoasă.

Nu scăpa nici dacă era Busquets
Dincolo de afaceri, fotbalul. Iar fotbalistic, lui Dragoş Nedelcu nu cred că îi va lipsi Steaua. Nu pentru că nu ar fi prins echipa ori că i-ar fi fost greu să coabiteze cu atâtea vedete. Dimpotrivă. El era soluţia viabilă pentru rezolvarea eternei probleme a jucătorului sub 21 de ani, capitol la care Steaua este repetentă cu aplauze.

Apropo şi de transferul finalizat al lui Teixeira, mai bătrân decât era Iordănescu în momentul finalei de la Sevilla ’86. La cei 20 de ani ai lui, Nedelcu nu avea nevoie să fie umilit de Becali. Că asta ar fi urmat, negreşit, că nu putea Nedelcu să joace ca Busquets, să zicem.

Asta apropo de postul pe care îl ocupă în teren tânărul mijlocaş defensiv crescut la Academia Viitorului. Şi a crescut şi la propriu, are 1,89 metri înălţime, talie demnă de marele fotbal. În concluzie, Dragoş Nedelcu va fi mai liniştit la Viitorul, chiar dacă Hagi nu este nici el genul de profesor care iese la bere cu elevii.

Fotbalist-marionetă sau fotbalist-om?
Paradoxal, rămânând acasă, Dragoş Nedelcu ar putea fi cel mai bun transfer al Viitorului pentru campania europeană. Să nu ne grăbim însă, fiindcă tocmai ce am vorbit despre morala flexibilă a fotbalului.

Nu exclud deloc ca discuţiile dintre campioană şi vicecampioană (aici vă las pe voi să alegeţi!) să fie reluate pe baza moralei supreme: banul. Ideal ar fi ca în acest punct să intervină şi personalitatea jucătorului, care să spună răspicat ce îşi doreşte.

Ne-am elibera astfel de prejudecata că fotbalistul este o marionetă în mâinile clubului şi ale agentului. Îmi place să cred că Hagi a modelat nu doar jucători talentaţi, ci şi oameni care judecă singuri.

Comentarii (35)Adaugă comentariu

Carol K (151 comentarii)  •  25 iunie 2017, 9:53

Nedelcu si in general jucatorii lui Hagi cresc intr-un mediu total profesionist.Au invatat din experienta unui Iancu poate si a lui Fl.Tanase a vazut ca Steaua e fundatura pe termen scurt ,abia dupa vreo 3 sezoane ai sanse sa pleci afara intr-un campionat bun.De ce sa nu pleci de anul acesta de la Viitorul mai ales ca Hagi e f.bine vazut afara,deja are un titlu castigat pe teren si aprecierile curg.Hagi te da si cu 2-3 mi nu-ti pune clauza de 30 sa stai sa astepti pe la altii pana da cineva pe tine ceva asta dupa ce-ti scade cota si te umileste public patronul de-acolo cum ii vine la gura cand il iau nervii. Refuzul lui Nedelcu nu e ceva intamplator ca sa spui "ce noroc a avut" "ar trebui sa dea de baut ca nu s-a dus"...Nu,a fost rodul unui rationament dar si a unor sfaturi venite de la oameni din club cu vechime in FRF dar si in structurile UEFA ! Felicitari pentru decizia luata.

Alexandru Chis (105 comentarii)  •  25 iunie 2017, 9:56

Da, dle Geambasu, va place sa credeti, dar asta nu insemna, automat, si realitatea. Nu am certitudini, dar comportamentul lui Nedelcu, si mai ales ceea ce a declarat "dupa", ma face sa cred ca el este tocmai ceea ce va placea sa credeti dvs, si anume ca este o marioneta! Desi certitudini nu exista - Dumnezeu i-a dat omului graiul ca sa-si ascunda gandurile - totusi ceea ce l-a intors din drum pe Nedelcu a fost "sfatul" lui Hagi care a decis sa nu mai vanda niciun jucator la FCSB. Indecizia lui nedelcu, dorinta sa de cere sfaturi in dreapta si-n stanga, denota faptul ca el a fost "intre Scylla si Caribda". A ales "sfatul antrenorului" care a fost: "Nu te duce, mai bine mergi in strainatate!". Prima parte a "sfatului" a fost realizata! Cu cea de-a doua, este ceva mai greu pentru ca nu va exista nici un club care sa-l achizitoneze si sa-l arunce in lupta imediat. Nedelcu va trece, inevitabil, prin "furcile caudine" ale unei divizii secunde sau al unor imprumuturi, traseu pe care nu este nimeni sigur ca-l ca traversa rapid si cu succes. Iar daca va interveni si vreo accidentare, atunci Nedelcu ar putea sa se inscrie pe acelasi "traseu" pe care s-au inscris majoritatea jucatorilor de la "Academie", adica un retur lipsit de glorie. Este foarte adevarat ca nici la FCSB viata nu este usoara, dar o "escala" la FCSB de 1-2 ani ar fi reprezentat pentru Nedelcu o oportunitate pe care nu i-a va conferi nici chiar Viitorul, in situatia in care va decide sa ramana acolo 1-2 ani. In plus, sunt convins ca Viitorul se va inscrie pe o panta rapid-descendenta si ca va ajunge sa inoate undeva, pe la mijlocul clasamentului. Cat despre nevoia de "lichiditati" a Academiei, nici o problema pentru ca am mai vazut lihniti de foame care se scobeau cu scobitoarea printre dinti dupa un post de o saptamana!

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  25 iunie 2017, 10:09

Nedelcu este un jucator bun ...pe cale sa devina ...foarte bun ...

Dolgoruki (44 comentarii)  •  25 iunie 2017, 10:17

Nedelcu este un fotbalist mediocru, numai un habarnist ca becali poate scoate 1,5 milioane pe el.De cealalta parte, daca nu era regula u21 nici nu prindea primul 11.Nu inteleg ce vede lumea la baiatul asta, gasesti fotbalisti cu duiumul in liga 1 de valoarea lui.Vreau sa-l vad pe Man fortat, este un fotbalist care poate ajuta fcsb-ul mult mai mult decat o putea face nedelcu

Dr jivago (7 comentarii)  •  25 iunie 2017, 11:26

Nu am inteles nimic..:)) de ce? Ptr ca vrei sa iei scamele de pe ambele sacouri ale impricinatilor:))) Spor la treaba !!!

Razvan (46 comentarii)  •  25 iunie 2017, 11:38

Nedelcu o sa ajunga prin Belgia, ca proprietate a vreunei echipe dubioase din Cipru si o sa lustruiasca banca cativa ani (ca Manea, R Petre,Hagi jr sau in trecut Balasa, Iancu si Alibec),dupa care va reveni glorios si pasager pe la Viitorul la respat. O forma Hagi caractere (mira-m-as, ca el nu prea are asa ceva), dar vopseste la jucatori de ma mir cum mai cumpara lumea de la el dupa atatea tepe. Cat despre FCSB si Becali...nu mai e de mult vreo onoare sa joci la aceasta echipa, sa fii carpa ciobanului si instrumentul hachitelor lui. O data in viata, totusi, sunt de acord cu puscariasul MM..daca Nedelcu face 1.5milioane.. a innebunit lumea! Probabil 59-75% ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  25 iunie 2017, 11:40

...pai o sa i urmarim cariera sa vedem daca a facut bine sau nu ...

Rubén (2 comentarii)  •  25 iunie 2017, 11:42

Tu ști ceva despre fotbal?? Ca din ce zici nu pare. În doi ani de zile nimeni nu o să-și mai aducă aminte de Nedelcu,cum or mai fost alții la fel de "buni" la tata Hagi.

ciurescu petru (13 comentarii)  •  25 iunie 2017, 11:49

Morală flexibilă?! Eufemistică exprimare. Care va să zică,ea există,dar lipseşte cu desăvârşire. Nu-i aşa,monşer ?

Whiteredarad (36 comentarii)  •  25 iunie 2017, 12:20

Articol de tipul " bla-bla-bla. Nedelcu nu pleaca la Steaua, dintr-un motiv simplu : nu doreste sa aiba soarta lui Denis Man, un jucator distrus de Steaua

Marcel (14 comentarii)  •  25 iunie 2017, 12:23

Cat ar mai valora Nedelcu daca ar fi avut 21 de ani si o zi ? Din punct de vedere sportiv, vi se pare ca Nedelcu este mai bun decat Pintilii si Boldrin, la un loc ? Pentru ca Boldrin s-a transferat cu 1.200.000 iar cota lui Pintilii este de 300.000, astfel incat cei doi, impreuna, ar valora cat Nedelcu.

Rubén (2 comentarii)  •  25 iunie 2017, 12:33

Cum a văzut ca vine Teixeira și ca a rămas și Pintilii, cunoscandu-si adevărată valoare, băiatu a decis sa rămână la "tati" acasă. Acolo sunt umflați bine. Și la preț. Dacă Ianis joaca pt Inter Primavera, Nedelcu probabil o sa ajungă la "Inter Toamna /Iarna" vreun satelit de-al interului în liga a 7-a chineza/coreeana. Bafta oricum și acolo. :)

Dtz (1 comentarii)  •  25 iunie 2017, 12:51

N-am inteles nimic...articol genul lui ioanitoia...parca acum 5-6 ani erau mai multe cojones prin redactia voastra..... nu suparati pe nimeni...scrieti la hai sa fie bine.....

Mozzie (28 comentarii)  •  25 iunie 2017, 13:20

MM spune ca nu-l regreta ca oricum valora de 5 ori mai putin...Mai trebuie sa ne punem intrebarea de ce n-a ajuns Nedelcu la Steaua ? E distrugatorul acolo,daca nu-i place lui MM un jucator degeaba-l vrea Becali dar si viceversa.Atmosfera de club "profesionist" ...Era sa uit,care vrea titlul la masa verde

Dan (11 comentarii)  •  25 iunie 2017, 13:31

Unul la mana prostimea trebuie sa inteleaga inclusiv Geambasu ca FCSB vrea sa-l transfere pe Nedelcu si nu Steaua. Sunt doua lucruri diferenta cu care prostimea trebuie sa se obisnuiasca.Din punctul de vedere despre Nedelcu bine a facut ca nu s-a dus la FCSB

gino (1 comentarii)  •  25 iunie 2017, 13:51

De ce Dtz articolul e in stil Ioanitoaia ca parca Ioanitoaia in capul vostru ii injura prea des pe Daum si pe Burleanu. Ce le mai place unora sa para teligenti.

Andrei F (698 comentarii)  •  25 iunie 2017, 14:00

Domnule,aveti dreptate!Si asta cand spuneti ca printre ziaristi,cititorii vad si habarnisti!Sa va exemplific chiar in cazul Nedelcu...Primul articol in care ni se spunea ca Nedelcu nu semneaza cu Becali ni se spunea ca ar fi deoarece jucatorul ceruse postul de titular cert in echipa...Un alt articol batea moneda pe faptul ca Nedelcu s-a speriat de transferul lui Texeira!Altul ca s-a sfatuit cu prietenul Marin si ar vrea si el afara...Desigur...exista si alte articole care se bat cap in cap...Certitudini aveti numai dv. cand ne spuneti ca Nedelcu era certat de Becali...Acuma nu am cum sa va critic...poate aveti globul de cristal,ceva de la Nostradamus...Iarasi cred ca gresiti cind impartiti lumea in doua...Eu uite ca am o a 3 parere...Salut caderea transferului pentru ca Nedelcu nu-mi aduc aminte ce fapte de vitejie sa fi reusit de trebuie scosi bani de mai mult decit de doua ori Budescu...Apoi ma bucur pentru ca presedintele Viitorului s-a scapat in presa si a declarat ca Viitorul trebuie sa vanda pentru a plati performanta de anul trecut...Salut caderea transferului pentru ca ma gandeam ca jurnalisti ca dv. care mereu ati vazut lucruri necurate intre Viitorul si FCSB ...si poate este bine ca cel putin acum sa nu fie contacte oficiale intre cluburi...Altfel mai este putin si nu stim cum trebuie sa joace Tanase,Hagi daca este rege...nu?

Nica fără frică (138 comentarii)  •  25 iunie 2017, 16:02

Hai Geambașule că ai luat-o razna!!! Ce rău le-a prins lui Gardos, Chiriches, Stanciu, Chipciu, Stancu și mulți alții că s-au transferat la Steaua!!! Păi în afară de Steaua cine mai transferă afară la echipe bune, nu la arabi sau echipe fantomă!? Așa a făcut și Ivan acum 2 ani și de atunci n-a prins niciun transfer și se zbate în anonimat! Steaua nu se refuză pt că dacă o refuzi ai de pierdut! Zi-mi și mie fotbaliști care au refuzat Steaua și nu le-a părut rău în final!? Mă refer la oferte concrete nu oferte imaginare apărute în presa! Plus că un milion jumate pt Nedelcu e un preț aberant de mare!

Vanboben (2 comentarii)  •  25 iunie 2017, 16:50

Domnule Geambasu! Va inteleg idolatria fata de "marele ***" si proiectul sau, dar vreau sa va amintesc cateva declaratii ale unui oficial de la viitorul, bivolaru si ale lui Nedelcu! Aproximativ si cu ghilimelele de rigoare: as prefera sa nu dam jucatori la Steaua, indiferent de oferta, dar avem nevoie de bani! Nu vrem sa intarim o echipa cu care ne luptam la titlu si care nu a procedat corect , contestandu-ne titlul la TAS (daca stii ca ai dreptate te supui domnule bivolaru si judecatii TAS! Si nu tragi de timp pentru ca verdictul sa se dea dupa preliminariile UCL!) Lui nedelcu nu ii convenea sistemul de joc de la Steaua! La negocieri trebuia sa participe si amtrenorul sa-i spuna ca are nevoie de el si cum va juca ( nu cumva marele fotbalist nedelcu dorea ca echipa sa inceapa cu el si sa se faca in jurul sau?)! Nedelcu: ne-am inteles la bani! Am ajuns la concluzia ca mai bine raman la viitorul si plec direct afara! M-am sfatuit cu Razban Marin si mi-a spus sa fac asa cum a facut si el! Sa tragem concluziile domnule Geambasu ! Viitorul are nevoie de bani si se foloseste de Steaua si Becali pentru a-i creste artificial cota lui nedelcu, in speranta unei oferte de afara! Sa fim sinceri cu noi, dar mai ales cu nedelcu! Valoarea sa nu depaseste 6-700 mii euro! Lui nedelcu i-a fost frica de presiunea de la Steaua si de faptul ca nu va fi titular, mai ales dupa prelungirea contractului lui Pintilii si venirea lui Teixeira! Clauzele impuse de impresar: 250 euro la meci jucat! Pai nu are contract? Salariul pentru ce il primeste? 500 euro la victorie si 50 mii la castigarea campionatului! Becali acorda prime pentru un pachet de victorii, in anumite conditii, iar de castigarea campionatului doar daca se accede in grupele UCL (150 mii euro) sau EL (50 mii euro)! Acestea clauze au fost puse pentru a fi refuzate si a avea motivatia declinarii ofertei! Ne-am inteles la bani, dar vreau sa raman la viitorul! Cum vine asta? Asta a aparut dupa ce Steaua a platit taxa de urgenta la TAS pentru viitorul, care are tot interesul, a su recunoscut acest fapt, ca judecata sa se amane pana dupa tragerea la sorti! Cei de la viitorul s-au suparat pe demersurile Stelei si au decis sa refuze oferta pentru nedelcu, scotandu-l la inaintare pe acesta!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bobi (1 comentarii)  •  25 iunie 2017, 17:01

Mi-a placut de Nedelcu , are o flexibilitate buna a vorbirii tinand cont de varsta lui, dar nu cred ca a luat o decizie buna . Ca sa te duci in strainatate trebuie sa ai niste meciuri europene prin grupe si din pacate doar Steaua are continuitate in acest lucru...

costi 42 (5 comentarii)  •  25 iunie 2017, 18:14

oamenii care se pricep la fotbal,stiu cu siguranta ca nu viitorul acastigat pe valoare campionatul,i-a fost daruit de hategan,sovre,petrescu,gaman+alti tipi cu influenta din politica romaneasca.grindeanu a spus ca fotbalul romanesc il enerveaza,il plictiseste,la fel si pe mine.cand vezi cum stliano filip ia jucatorul stelei incareu in brate da de pamant cu el arbitrul nu vede,acelas lucru la meciu l stelei cu viitorul,r.petrescu nu vede,gaman da 11m gratuit la viitorul-cfr,viitorul-astra 2 autogoluri si un 11m facute de acelas jucator de nationala,despre ce merit vorbim.cartile se fac la inceput de campionat,arbitrii merg cu dedicatii,fiindca romanii sant asa de prosti ca trebuie un grec sa dirijeze arbitri de la atena.bateti-va joc de fotbal si de tara,ca eu si majoritatea romanilor,ne uitam la spanioli,italieni,engleji,nemti,francezi si romania va ajunge pe locul 120,bine ca-l avem pe burleanu si inca cativa,sa fiti sanatosi la cap....

Sibelius (23 comentarii)  •  25 iunie 2017, 18:54

@ carol: imi spui te rog ce mare branza(ca sa ramanem in domeniu) au facut jucatorii transferati de Hagi direct afara: Mitrea, Mitrita, Balasa, Ianis, Manea, Chitu?

JFM (151 comentarii)  •  25 iunie 2017, 19:01

Pentru prima data in viata nu ma intereseaza editia noua de campionat,cer vor face echipele romanesti in Europa,ce jucatori se transfera la Steaua sau pleaca de la Steaua al carui suporter am fost,ce zice Becali,ce nu zice samd Fotbalul a intrat intr-o mare fundatura.

floww (4 comentarii)  •  25 iunie 2017, 19:08

Sper ca Nedelcu sa nu aiba nesansa lui Fl Tanase si sa aiba o accidentare atat de urata la Viitorul. sa vedem cum o sa-l trateze marele club profesionist. E unul pe aici care zice ca FCSB-ul la distrus pe Man, pai in primul an la Steaua, Stanciu era rezerva lui Iancu, apoi in urmatorul tot rezerva, a tacut, a muncit si aprins tranfer de 10 mil, sper ca si ceilalti tineri sa ia modelul asta, in rest geambasisme.

gigelos (96 comentarii)  •  25 iunie 2017, 20:58

Nu cred ca e vorba de bani . De bani poate a fost vorba la pustiul ala de la Arad , Man , l-a ținut pe bara ca să nu mai plătească 2 lei . Anderlecht nu a procedat asa . Dar cum sa schimbi un antrenor ca Hagi și un dascăl ca Bivolaru cu antrenorul Becali și secundul Dica ? Copilul trebuie sa crească, își da seama de asta , ce sa caute în cloaca de la Berceni? La primul meci prost îl distruge psihic cuobanul.Etapa 3 , Nedelcu valorează 25 milioane, etapa 4 , e un nenorocit, o hahalera, MM-ul la fel, mai ales ca nu și-a luat șpagă la transfer..bravo copile, succes ! L-am văzut, părea educat, cuminte, cu dorința sa progreseze.Banii vin oricum, sa nu grăbească lucrurile

Eugen Qytzu (25 comentarii)  •  25 iunie 2017, 22:14

Sunt de parere ca a facut si bine si rau ca nu a vrut la STEAUA (intentionat nu-i zic FCSB ca voi nu cu o clona aveti ceva de impartit ci cu vechea voastra rivala ) ! A facut bine ca acolo era intre ciocan si nicovala si nu se stia cand i se pune pata pe el Ciobanului. @ nu a facut bine TOCMAI c aacolo putea sa prinda mai multe meciuri internationale GRELE in care sa CREASCA ! dar si sa se caleasca psihic dupa frecusurile creditorului Stelist !!! Sa-l fereasca DUMNEZEU, de vre-o accidentare , ca macar la Steaua, era mai bine ajutat sa se recupereze si avea chiar mai multe oportunitati de a fi in primul 11.

simi (8 comentarii)  •  25 iunie 2017, 22:34

@costi42, tu esti frustrat tare...de ce nu spui acolo si cand a primit fcsb penalty cu Craiova la un hent la vreo 2 metri inafara careului?SI multe altele...

fcsb (57 comentarii)  •  25 iunie 2017, 23:41

Steaua nu se refuza!FCSB,da !

Andrei F (698 comentarii)  •  25 iunie 2017, 23:52

@simi. Maiestate...vorbesti -conform FRF -de alt campionat! Daca vrei Viitorul campioana da exemple corecte...Steaua a fost furata cand punctele nu au fost injumatatite...Un penalty al lui Petre contra arbitrajului lui Petrescu cu Viitorul si chiar si cu Dinamo FCSB trebuia sa aiba jucator in plus...

Ionut Alexe (8 comentarii)  •  26 iunie 2017, 8:56

Nedelcu e un jucator mediocru, Razvan Marin era peste el, la aceeasi varsta....iar pretul este exagerat, la fel ca si la Florinel Coman. Oamenii au pierdut contactul cu realitatea, la fel ca la Botosani, in cazul Morutan. Sa iesi putin in evidenta, intr-un campionat de un nivel foarte slab, este mult prea putin pt oamenii care chiar se pricep la fotbal. Daca erau asa buni, ii luau echipe mari si ii bagau in teren ca pe Messi, la 16 ani....restul e marketing pt a se face profit de pe urma lor si cred ca le fac mult rau jucatorilor pt ca ii fac sa creada ca sunt mult mai buni decat sunt in realitate. Cel mai bun indicator pt jucatori este dat de cupele europene si echipa nationala....din pacate, am ajuns la coada Europei si nici nu avem sanse sa iesim prea curand din groapa in care am intrat.

gogu kioru Stiinta Craiova (49 comentarii)  •  26 iunie 2017, 11:57

Sampanie!Bravo Nedelcu!Coloana vertebrala..!Banii ciobanului *** miros a smecherie,nemunca,tunuri,specula....!Bravo Nedelcu!!!!!!

mg (232 comentarii)  •  26 iunie 2017, 12:32

..dacă vrei să se bată granzii pentru tine ca pentru Mbappé, nu e de'ajuns să joci cu Avântu' Ciorogârla. Tre' să ai evoluţii bune cu echipe cunoscute, iar cupele europene bat la uşă. Vom vedea atunci dacă Nedelcu a fost bine sfătuit. Şi tatăl lui Ivan cerea marea cu sarea pentru briliantul lui şi s-a ales praful.. Oricât s-ar oftica unii, e o mică diferenţă între "a avea habar despre" şi "a te pricepe la".. În ciuda sfaturilor specialiştilor, găina ştie cel mai bine cum să facă oul..

Un spectator (45 comentarii)  •  26 iunie 2017, 16:08

FCSB si Viitorul se pregatesc sa joace in cupele europene? Va fi interesant de urmarit parcursul celor doua echipe romanesti. FCSB in anii trecuti se pregatea de cupele europene vanzand de zor, la preturi deocheate, jucatori care oricum nu au rupt gura targului pe nicaieri. Anul acesta, nevand ce vinde transfera deavalma de pe unde gaseste. Viitorul, i-a luat patentul. Vinde. Zice ca are inlocuitori. De acord ca are pepiniera de talente, dar experinta nu conteaza, sau rutina? Sau Hagi se pregateste sa scoata banii, pleaca si vrea sa lase inlocuitori ? Care in nici un caz nu vor fi ca patronul.

costi 42 (5 comentarii)  •  26 iunie 2017, 18:20

simi vad ca te crezi mare cunoscator in ale fotbalului,vizioneaza toate jocurile campionatlui fara ptima si ranchiuna si daca esti corect vei vedea ca eu mam referit la play-off,unde steaua a fost clar dezavantajata,fara sa amintesc,cum craiova ta ajucat cu juniorii cu meritoasa campioana Viitorul.nu doresc sa ma contrazic cu indivizi de teapa ta.nu pt.tine am comentat.

calinescu (33 comentarii)  •  26 iunie 2017, 18:28

AFACEREA MIROASE A CASCAVAL .......!!!!! CUM SA DAI 1.5 MILIOANE PE UN MEDIOCRU ABSOLUT .....!!!! DIN BAIATUL ASTA N-O SA IASA FOTBALIST NICIODATA ....!!!! OARE NU-I UN AVANS PENTRU NONCOMBATUL DE LA TASS ???????

Comentează