Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

A fi sau a nu fi. Proşti

Uitaţi teoriile despre blaturi! Abandonaţi scenariile! Redeveniţi copii, credeţi în basme! Este că deja vă simţiţi mai bine?

Permalink to A fi sau a nu fi. Proşti
marți, 9 mai 2017, 5:58

Ciudat. Miroase foarte urât în jur. Deşi suntem anunţaţi că finalul de play-off este o baie de corectitudine. Un duş de fair-play şi o saună de moralitate. Este atât de mult Caragiale în aceste declaraţii şi atât de puţin Rebreanu, că îţi vine să te refugiezi în literatură. În Pădurea Spânzuraţilor. Să pleci în munţi sau la pescuit. În ape tulburi, ca dânşii, propovăduitorii binelui pogorât asupra campionatului. Să te retragi, să pleci, să renunţi. Ce le-ar mai plăcea! Mai ales că de unii dintre noi au scăpat. Unii dintre noi au făcut-o deja. Au schimbat tabăra, au devenit oameni de fotbal. Iar oamenii de fotbal sunt altceva decât oamenii pur şi simplu. Ei sunt oamenii populaţi de certitudini.

Te opreşte lumea pe stradă şi te întreabă. Ai văzut circul de la Piteşti? Dar pe cel de la Cluj? Şi de cel de la Giurgiu de ce nu ziceţi nimic, fecesebiştilor „care” vă plăteşte Jiji? Pe net e răzmeriţă. Interesant este că steliştii văd blaturile dinamoviştilor şi ale Viitorului, nu şi pe ale echipei lor, după cum dinamoviştii strigă la stelişti şi la viitorişti. Suporterii Viitorului sunt mai puţini, dar nu mai puţin hotărâţi. Ei te excomunică la fiecare gând ireverenţios la adresa Majestăţii Sale, Regele de la Ovidiu.

Ce să înţelegi atunci când îl vezi pe Budescu dând gol din afara stadionului, dar nereuşind o pasă cumsecade contra Stelei? Dar de „mânjii” Craiovei contra bidiviilor Viitorului? Dar de resemnarea lui Gigi Mulţescu, tip baciul moldovean din Mioriţa? Ce să zici de intervenţiile hilare ale lui Traian Marc contra fostei lui echipe? O eclipsă de formă, desigur. La fel ca la Budescu, la fel ca în cazul lui Stan sau al lui Belu. Păcat că Belu nu a dat centrări prin spatele porţii decât din minutul 83. Puteam da titlul cronicii „La vita e Belu”.

Atmosfera explozivă de la vestiare, de după meciul Astra-Steaua, ne este livrată drept argument irefutabil împotriva blaturilor care ne-au năclăit creierii şi ca pledoarie pentru încrâncenarea care domneşte peste finalul play-off-ului. I-re-fu-ta-bil, înţelegeţi? Dar de marii noştri oameni de teatru aţi auzit? Fiindcă ei nu trebuie căutaţi doar pe la „Bulandra” sau pe la „Naţional”. Nu, ei stau pe banca tehnică, în birourile şefilor sau pe teren. Iar din faţa microfoanelor declamă. Şi îl iau la penaltyuri pe Duckdam, tocmai pe el! Ei, aceşti actori care intră atât de bine în rol că îţi vine să îi crezi, ţin în mână craniul campionatului, prin găvanele căruia se văd luminiţele şi fişicurile de bani din Champions League. Şi spun grav: „A fi sau a nu fi prost, aceasta-i întrebarea!”. Şi au dreptate, proştii suntem noi.

Comentarii (43)Adaugă comentariu

Cris (6 comentarii)  •  9 mai 2017, 18:24

Absolut de acord! nimic de completat.

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  9 mai 2017, 18:26

...adevar graiesti ...blaturile ne au inconjurat ...iar noi n avem probe ...

Lup (20 comentarii)  •  9 mai 2017, 19:28

Proști suntem noi, că citim toate platitudinile.

adrian (6 comentarii)  •  9 mai 2017, 19:30

remarca potrivit careia,fcsbistii nu vad sau se fac a nu vedea blaturile propriei echipe nu sta in picioare.garantez ca nu dunt singurul stelist scarbit dincolo de limite de ceea ce se intampla in acest final de campionat...de la circul de meci viitorul fcsb 3 1 era clar ca este anul lui hagi si ca oierul va fsce orice ca sa se indeplineasca.fiti cuminti,vorba parintelui necula,viitorul e campioana demult!.din sezonul viitor nu voi mai urmari niciun meci din mizeria interna,nici macar asa zisele derbyuri fcsb dinamo,pana cand fotbalul nostru se va recredibiliza,adica,evident,niciodata!liga1=ligaB,adica liga blaturilor ordinare.fabuloasa mizeria in care se scalda csucraiova:cica"noi suntem corecti,facem blat si cu viitorul di cu fcsb"!? csre caragiale,ce logica,care normalitate? respect dl rotaru!

drako (30 comentarii)  •  9 mai 2017, 19:34

dar cine orchestreaza blaturile,Geambasu ? si in folosul cui ? sunt si arbitrii actori in tragi-comedia asta ? unii ziaristi,cumva ???

ovidiuc (6 comentarii)  •  9 mai 2017, 19:35

Desi ma uit rar la fotbal de ani buni,mai citesc Gazeta Sporturilor.Reflex din vremea copilariei, cand stateam-era vremea lui nea Nicu- ore in sir in fata chioscului de ziare sa prind un exemplar.Ca se dadeau pe sub mana,doar cateva la vedere.Erau anii cooperativelor in toate domeniile.Totusi domnu Geambasu ca in acest an parca niciodata nu a fost.E deja prea de tot. Corect ar fi sa trimiti toti acesti fotbalisti , conducatori, antrenori, patroni de fotbal la munca in folosul comunitatii, sa mature strazile sa curete parcurile ,sa zugraveasca in orasele lor cladirile istorice,urmatorii 5 ani si sa le dai minim pe economie.Pacat pt ei ca a crescut minimul pe economie , nici acela nu il merita. Pana la urma e furt , pt ca iau o gramada de bani,acei patroni si acei fotbalisti, bani meritati-cat de cat- doar in ideea de competitie nu de mimare a ei.

alex (17 comentarii)  •  9 mai 2017, 19:49

Cica J Morais a luat 100000 euro de la Becali , drept pentru care s- a dat lovit la meciul echipei sale. Tot loviti s-au dat si alti doi jucatori ai Astrei. Cu sprijinul lui Sumudica. Asta e de DNA.

mandi (1 comentarii)  •  9 mai 2017, 19:57

dmn geambasu felicitari ,aveti dreptate..toti suntem jigniti grosolan de acesti ,,bisnitari ,,din acest sport in acelasi mod in care o fac si politicieni ,toti sunt o apa si /un pamant.toti sunt niste oportunisti,ordinari si fara scrupule care au scola de ,,actorie,, mitica dragomir .in frunte cu acesti *** hagi si becali.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vali (27 comentarii)  •  9 mai 2017, 20:02

Parca acest sistem play-off/play-out a fost introdus pentru a elimina aranjamentele din finalul campionatului !? Si, in special, pentru cat mai multe meciuri Steaua(acum FCSB)-Dinamo sau invers ! Asa cum sustineau mai toti oamenii de fotbal, si nu numai ei . Inclusiv specialistii din presa sportiva . V-ati lamurit ca nu sistemul competitional era de vina ?! Mehtenele s-au amplificat !

Cosmin (2 comentarii)  •  9 mai 2017, 20:08

Stiti ce cred eu? Eu cred ca nu dvs scrieti articolele care le semnati. Cred ca altcineva este autorul lor si vi le furnizeaza dvs , care le publicati ca fiind munca si abilitatea proprie. In realitate munca dvs nu are nicio valoare. Nu am nicio dovada, dar este evident ca Cristi Geambasu care il stim noi nu putea scrie articole de calitate, nu avea cum sa faca performanta... Tastes good, right? Cu stima si dispret!

Cetatean (1 comentarii)  •  9 mai 2017, 20:32

" Suporterii Viitorului sunt mai puţini.." Viitorul are suporteri???

floww (4 comentarii)  •  9 mai 2017, 20:41

Bine Geambasu, bagi rufele colorate cu cele albe si obtii straveziul dorit. Doggy- style forever.

miky (4 comentarii)  •  9 mai 2017, 21:24

Domnule Geambasu , daca este cunoscuta viitoarea campioana chiar si de o parte din ziaristi nu credeti ca ar fi mai bine ca meciurile din ultima etapa sa nu se mai dispute ?Nu s-ar mai face nici risipa de efort , nu s-ar mai face nici risipa de cerneala , jucatori ar pleca in vacanta mai devreme , investitori/patroni ar avea mai mult timp pentru a gandi noua strategie , suporteri/ultrasii nu s-ar mai injura pe foruri . Toata lumea s-ar mai calma .Toti vedem si vad aranjamente , cumetri si aliante , poate si dumneavoastra precum si colegi ar trebui sa o lasati mai moale .

taunul. (9 comentarii)  •  9 mai 2017, 21:28

Felicitari pentru articol !

Andrei (222 comentarii)  •  9 mai 2017, 21:33

@Geambasu. Dupa 1945 cate titluri de campion zici ca s-au castigat pe bune? Vreo zece, asa?

DT (129 comentarii)  •  9 mai 2017, 21:41

Opriti-va! Unde vreti sa ajungeti? Ati inebunit lumea. O sa va treziti singuri pe stadioane, cativa asa zisi reporteri si tehnicienii de la tv. Asta vreti? Despre jocul de fotbal propriu-zis de ce nu scrieti? Nu va pricepeti? Este mai usor sa invartiti cateva vorbe otravite care prind asa de usor in ziua de azi. Mergand pe rationamentele voastre, toate meciurile, din prima pana in ultima etapa, pot fi catalogate blat. Dar efectul maxim este acum cand se termina si cineva va castiga. Nu conteaza cine, e BLAT! Mie imi place fotbalul asa cum e el: cu greseli de arbitraj, cu ratari, gafe, realizari magnifice sau chifle cand nu te astepti, cu ambitie la rupere si chiar cu delasare. Toate astea trezesc sentimente si trairi intense, de la o extrema la alta. Ce vereti voi poate fi realizat printr-un soft si atunci nu ne mai trebuie stadioane , ci doar computere...

Vete (1 comentarii)  •  9 mai 2017, 21:55

Jenant... doar atat poti sa te autojustifici? Cand in februarie s a cerut schimbarea, s a cerut si schimbarea presei umile si vanduta banului

Marcello (52 comentarii)  •  9 mai 2017, 22:18

Corect si asa dupa cum au spus-o si alti "confrati" NU mai e nimic de adaugat...

Miky (4 comentarii)  •  9 mai 2017, 22:37

Domnule Geambasu sunt sigur ca a deranjat comentariul meu . Interesanta abordarea nu credeti ?Pe blogul domnului Ioanitoaia am abordat subiectul dintr-un alt unghi dar tot fara jigniri , nici dansul nu la postat .Daca tineti la cititori dumneavoastra mi-ati ramas dator cu un raspuns . O seara buna !

Daniel (2 comentarii)  •  9 mai 2017, 22:54

Sunt cu steaua dar nu știu în ce calitate vorbește și amenință george becali

XlX (12 comentarii)  •  9 mai 2017, 22:55

Dar ce, ii mai pasa cuiva? Dupa ce ca ajungem sa platim stadioane noi pentru niste societati care au mai multa treaba ca spalarea de bani decat cu fotbalul vreti sa ne mai intereseze cine castiga nu stiu ce meci?

observator_federal (32 comentarii)  •  9 mai 2017, 23:13

Si in anii trecuti au fost destule nereguli in fotbalul nostru si, necorectate la timp ba chiar amplificate de la un sezon la altul, ele au condus la confuzia totala de acum. Toata lumea contesta vehement si acuza pe toata lumea; suporterii se radicalizeaza (vorbim de suporterii echipelor care au suporteri) iar evolutiile in general penibile ale multor fotbalisti romani ce evolueaza in strainatate creeaza impresia ca aici, in fotbalul romanesc, au fost impuse "de la varf" false criterii de valoare si competenta - de unde si lipsa (cvasitotala) de incredere in FRF, LPF, arbitri, presa, in bunele intentii declarate... Pentru microbistii dezamagiti, o nota reconfortanta o constituie framantarile existentiale prin care trec smecherii de pana mai ieri, cei care incep sa-si puna azi intrebarea (legitima) daca nu cumva, in tot acest timp, nu au fost nimic altceva decat prosti...

Andrei F (698 comentarii)  •  9 mai 2017, 23:58

Poate domnul ziarist ne spunea si de a 4 forta implicata dincolo de cele 3 echipe implicate...Adica din 7 penaltyuri acordate in ultimele etape o fi fix intamplare ca doar o echipa a avut de 3 ori cistig de cauza pe tabela sau ca doua dinte candidate sunt iertate de 2 penaltyuri intr- un meci? Apoi sa nu uitam si de FRF...locul 5. Nu degeaba a declarat Burleanu ca lui i se datoreaza campionatele incinse,disputate pina in ultima etapa.Apoi dv. ati inteles de ce Reghe este suspendat si un alt antrenor care se aude la televizor cum insulta doua echipe nu este intrebat nimic?...Si domnule Geambasu,presa cred ca a fost a 6 parte implicata...Ce tare critica arbitrii cind greseau pentru o echipa si cum au tacut cind erau celelalte avantajate...Pai eu daca eram arbitru intelegeam demult mesajul...Gresesc contra Stelei si toata lumea e fericita!Deci...felicitari domnule Geambasu! In dreptul dv. mai trebuie mentionat ca mereu ati cerut ca fotbalul sa se joace pe teren! Desigur, numai inainte de Viitorul- Steaua!In rest se pare ca ati vazut numai cinste pina la acest articol...Si pentru ca vedeti sunt mai greu de cap ...ajutati- ma,ce blaturi a facut Steaua in acest campionat?

Bogdan (17 comentarii)  •  10 mai 2017, 0:01

Apar si eu ca cetateanul turmentat al lui Caragiale...si va intreb din nou domnule Geambasu: la nationala de fotbal pe plaja, cine face selectia domnule?...ca nu v-ati deranjat sa imi raspundeti ultima data!

Bogdan (17 comentarii)  •  10 mai 2017, 0:02

Sa mai intreb sau sa nu mai intreb?...aceasta este intrebarea mea!

Andrei F (698 comentarii)  •  10 mai 2017, 0:06

Scuze...din 7 pealtyuri care trebuiau acordate...Si Burleanu mai paote fi felicitat pentru programarea de comun acord desigur...a meciului Steaua -Iasi in pauza cauzata de meciurile selectionatelor nationale ,ocazie datorita careia o echipa ramasese fara 10 jucatori...

Miky (4 comentarii)  •  10 mai 2017, 0:18

@DT: Subscriu la comentariul facut . Pacat ca sa ajuns aici , mai vor oameni pe stadioane cu mentalitatea asta .Astia chiar nu inteleg ca poti lufta in fata portii sau ca arbitrul nu poate sa vada tot .

motanul incaltat (455 comentarii)  •  10 mai 2017, 1:00

Daca-mi confirmi ca si sefu , nea Ovi vede lucrurile la fel, inseamna ca nu e chiar totul pierdut. Dar stim mai bine adevarul....

Giovanni (5 comentarii)  •  10 mai 2017, 4:05

Sunteti niste mizerabili Geambasule .Nu a to invatat nimic due LA marii gazetarii CE aveti cu Craiova?

GHITA (24 comentarii)  •  10 mai 2017, 8:05

Eu unul,dar dupa cat sunt de goale stadioanele,nu sunt singurul,am ales sa nu fiu prost sau sa-mi doresc ca echipa mea sa castige prin orice mijloace,asa ca nu mai vizionez aceasta caricatura de campionat,prefer campionatele straine

dan b (129 comentarii)  •  10 mai 2017, 8:51

@ Cetatean. Da, Viitorul are suporteri. Destui. Daca nu-i consideram suporteri doar pe cei care stau cu spatele la teren in timpul meciului, injura ca la ei acasa, dau cu petarde si din cand in cand mai intra si pe teren sa prinda si un cadru prim-plan la tv.

Alexandru Chis (105 comentarii)  •  10 mai 2017, 9:01

Au fost blaturi la meciurile Astra-Viitorul? Aoaleu, au fost? A fost blat la meciul CFR-Dinamo? Aoleu, a fost? A fost blat la meciul CSU-Viitorul? Aoleu, a fost? A fost blat la meciul Astra-FCSB? Aoleu, a fost? Intrebarea este: "Dar unde nu a fost?". Evident ca fabulez, la fel ca semnatarul acestui material, intrucat nu sunt probe si, vorba stimabilului Trahanache: "Docomentul stimabile! Docomentul!". In rest, asteptam caderea cortinii peste inca o reprezentatie autohtona cu granzi care nu mint niciodata si pigmei care mint de ingheata... adevarul! Cumva a rostit cineva cuvantul sacru "prosti"? Haida-de! De unde atitia prosti, cand toti se cred destepti, mai ales atunci cand trebuie sa aleaga? Desteptaciunea este un fel de... Inaltare dupa 40 de zile de la terminarea campionatului, adica trebuie sa te "teleportezi" putin intr-o alta lume ca te renasti... destept. Prostilor ce suntem!

Lord Pepe (15 comentarii)  •  10 mai 2017, 9:03

Stelistii nu vad blaturile nimanui, pentru ca stelistii nu se uita la Liga 1. Nu avem echipa acolo, nu ne intereseaza. Dar voi sunteti prea nesimtiti ca sa intelegeti acest lucru.

Andrei F (698 comentarii)  •  10 mai 2017, 9:50

@ Lord Pepe Ca sa ramai tot lord si eu desigur nesimtit... cum demonstrezi tu ce tocmai ai afirmat? Ca sa- ti usurez munca tie care te lauzi ca ai vazut toate meciurile spune de ce crezi tu ca penaltyurile au fost acordate tocmai asa? Daca Stelei i se acorda un singur penalty din cele 2 de ce mai vorbeam acum? Sau daca lui Dinamo un singur penalty nu i se dadea cu Steaua?... Tu si presa credeti ca a fost intamplator?...Asta e meritul vostru asa ca nu va dati mai rotunzi decat e cazul...

aius (57 comentarii)  •  10 mai 2017, 10:04

Noi suntem prosti,chiar de doua ori!o data ca ne uitam la voi,si a doua oara,va mai si platim!!!

teo (18 comentarii)  •  10 mai 2017, 10:06

Viitorul va termina pe locul 3. Nu va reusi sa treca de CFR ptr ca este o echipa prea cruda Si daca vedeti blaturi in orice meci este vina voastra ca vedeti in orice lucru o conspiratie! Supararea vine din faptul ca FCSB este posibil sa piarda titlul De cind Becali a iesit de la puscarie totul a inceput sa miroasa Ce ziceti de faptul ca l-a cumparat pe Moraes inaintea meciului cu Astra? Asta nu este blat? Majoritatea comentatorilor sunt stelisti si cauta si gasesc motive in alte locuri ptr parcursul slab al echipei lor ! Ar fi trebuit sa-si dea seama mai demult ca Becali si Reghe sunt principalii vinovati!

vasglo (53 comentarii)  •  10 mai 2017, 11:07

Ce fel de competitie sportiva e aia in care participantul care nu poate castiga isi exprima preferinta pentru un alt competitor in detrimentul celorlati? Dar competitia in care participantii au ca unic scop sa impiedice numai pe unul dintre ei sa castige?…Ura/antipatia fata de o echipa nu inseamna ca poti sa faci rabat de la "principiile de fair-play si integritate a competitiei sportive"....

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  10 mai 2017, 11:42

Certitudini: 1.- Traian Marc a ajuns gratis la CFR e la Dinamo. A jucat un meci din ultimele zece, in celelalte n-a fost nici macar rezerva. Nu mai e speranta, face 35 de ani, nu poate fi vindut. Miriuta nu poate explica titularizarea lui in meciul cu Dinamo ! 2.- Clona Craiovei a titularizat patru tineri - care n-au mai fost nici rezerve - intr-un meci important pentru clasamentul final. Si-a anuntat cu zile bune intentia, a stirnit furie dar FRF si Liga n-au reactionat in nici un fel. Clasament inseamna bani ! Primele doua locuri pot insemna intre 10 si 30 milione EURO ! Cu ce scop ? Cu scopul de a „le-o trage“ echipelor Steaua si Dinamo !!! - scop declarat !!! --------------------------------------------------- Astia sint miticii domnule Geambasu, gloriosii urmasi ai romanilor. Stiti ca oltenii vor acum si numele de romanati, ca sa-si asume prin botez si mai clar istoria glorioasa a altora ? Fac si ei ce pot. Se umfla in pene dar pot face doar Rau altuia. Credeti ca n-au vrut sa faca strazi, poduri, sa educe oameni sa-si creasca copiii in curatenie ? - in Craiova se intra cu sabiile in asa zisele spitale. Vor. Dar NU pot. Ma gandesc de multe ori si la colega ta, oare ce-o face ea in Bu curesti inconjurata de prosti – dar prosti gramada care nu sint capabili sa intelega nimic si se dau unul cu mai multi neuroni ca altul – golani si mitocani. Iar sperante sint din ce in ce mai putine daca te uiti la „dezbaterile“ alesilor neamului prost – sint prosti de bubuie ! Acolo se vede cel mai bine ca acesti mitocani bine alesi se mai dau si destepti. Hai sa fim drepti si s-o spunem drept : nu va recunoste nimeni in Europa cu astfel de mitocani !!! Inteleg de ce-ti vine sa asculti muzica sovietica. ------------------------------------------------- PS Directia urmata de Romania - daca Steaua e furt de identitate aici ce mai este ? - se vede si in sport, o reintoarcere in anii 50, cu cluburi ministeriale si ale organelor locale de partid si de stat, centralizare si politizare, iar performanta nu pote fi la nivel european daca alesii locali, baronii locali dicteaza unde merg banii si victoriile. Arbitrilor le convine caci devin iar personaje principale. Iar aici va contrazic putin caci toate rautatile si blaturile nu ar fi posibile fara anumiti arbitrii. Acest campionat a fost decisiv influentat de Ovidiu Hategan si Radu Petrescu prin arbitraje efectiv golanesti. Acesti golani au ceva in comun, influenteaza rezultate din frageda pruncie. Multi uita ca „Ovidiu“ - cel care trebuie sa-i multumeasca lui VoChin – si-a inceput cariera infractionala la acel blat ordinar U Cluj – CFR Cluj 0-1 care s-a jucat cu 20 milioane pe masa – caci cistigatorea se califica in grupele C L datorita punctelor UEFA acumulate de Steaua. Imi pare rau, tinerii jucatori craioveni s-au descurcat bine, au vrut sa cistige, Bancu – dupa opinia mea fotbalistul anului - a jucat iar senzational. Dar „Ovidiu“ a aratat in acest meci ce poate face un golan, imi pare rau dar acest arbitru – nu stiu ce medic o fi dar eu nu m-as da pe mina lui –a arbitrat golaneste, a judecat toate duelurile in favoarea Viitorului, a inventat faulturi si i-a oprit de patru ori in mod nejustificat pe craioveni chiar in careu. Ca de obicei brazilienii din Ovidiu au faultat dur si au simulat cit cuprinde. De cici ori au plonjat in careu ca in bazin sperind ca „Ovidiu“ da si la mine ceva. Daca Liga mai insemna ceva ar fi cazul ca acsti doi asa zis arbitrii sa nu mai fie aceptati de cluburi ! Ar fi un inceput, sa scapam macar de golanii din arbitraj !

mg (232 comentarii)  •  10 mai 2017, 12:30

..Şumudică are ceva din Mickey Rourke, iar Hagi e Scufiţa Roşie, pândită de lupul cel rău prin Pădurea de Arginţi.. Reghe e figurant..

Alexandru Chis (105 comentarii)  •  10 mai 2017, 13:28

"@ teo", si eu cred ca Viitorul se va clasa pe locul trei, dar perceptia mea este cu totul alta legata FCSB. Cred, la fel ca si tine, ca Viitorul va pierde "pe mana ei" primul loc, pierzandu-si capul, mai ales daca nu reusesc sa inscrie primii. Vor intra in panica si spectrul "inecarii la mal" le va bloca psihic evolutia. CFR probabil ca nu va castiga dar un meci nul pentru Viitorul echivaleaza cu o... infrangere. Daca tu ai fi spus ca meciul Astra-FCSB a fost cel mai "reusit" blat, atunci te-as fi crezut ca esti impartial intrucat faptul ca nu a jucat Junior Moraes facea parte din "scenariu". Crezi ca intamplator Becali a facut acea hartie la FRF si LPF? Ei bine, nu! Prin acea hartie Becali "a aratat pisica" celor de la CFR, ca prea repede au reactionat Muresan si Miriuta, incercand sa linisteasca lucrurile. Parerea mea este ca Becali stie mult mai multe decat spune, despre anumite aranjamente, pe care numai lasa sa se inteleaga ca ar sti. Cert este ca Hagi si Viitorul vor juca sub o mare presiune si tare ma tem ca tinerii jucatori de la Viitorul vor claca. Cat despre comentatori, afirmatia ta este putin hazardata pentru ca foarte multi dintre ei au o simpatie deosebita fata de Hagi si, mai ales!, de ceea ce face Hagi la Viitorul. Daca rationamentul meu este corect - cel legat de meciul Astra-FCSB - atunci, in firea lucurilor Sumudica, Budescu, Moraes si Teixeira vor poposi la FCSB. Parerea mea a fost ca in acest meci Sumudica a avut rolul de a pazi poarta FCSB de rapidistii de la Astra, contrabalansand cu prestatiile jenante ale "neutrilor" si a lui Budescu. P.S. - Am auzit, de dimineata, interventia lui Sumudica la o publicatie si am inteles ca deja el si-a inceput "tonoul" inspre... FCSB!

Emilian (91 comentarii)  •  10 mai 2017, 17:29

Cristi, speculezi la greu ca un chibit de 2 lei! E in cultura noastra sa vedem blaturi peste tot, cred ca suntem singurii prin Europa care la orice presupusa greseala a unui arbitru scandam automat "Hotii, Hotii!". Prestatii slabe ca ale lui Budescu, Marc sau altii se vad cu nemiluita pe tot parcursul campionatului, nu doar in play-off! Fiecare acuza atunci cand rezultatul adversarelor la titlu nu corespunde asteptarilor proprii. Mi se pare aiurea sa vedem peste tot conspiratii complexe, asta presupune ca toti jucatorii, antrenorii si conducatorii joaca in piese de teatru si nimeni dintre actori nu scoate o vorba! Oare asa sa fie?! Ajungem la aceeasi intrebare: oare toti romanii sunt hoti?

luciann (26 comentarii)  •  10 mai 2017, 19:59

Doar Steaua joaca corect in play-off-ul asta! Astra a dat/ o sa dea cate sase puncte Viitorului si lui Dinamo, CFR-ul a dat sase puncte lui Dinamo, Craiova a dat trei puncte Viitorului,etc,etc! Chestia cu Budescu nu tine, e doar o "acoperire"! Pai cum a jucat Astra cu Steaua si cum a facut-o cu Viitorul?

luciann (26 comentarii)  •  10 mai 2017, 20:02

Deci recapituland, Dinamo a luat 12 puncte gratis (mai corect or sa ia) iar Viitorul nouà!!! Shumi a anuntat deja ca menajeaza titulari! Dupa ce a castigat cu 4-1 in tur!:))))))

Comentează