Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Maimuţa bună, maimuţa rea

Sulley Muniru trebuia pedepsit. Dar domnul Florin Tănase nu? Întrebăm şi noi, nu dăm cu rasismul!

Permalink to Maimuţa bună, maimuţa rea
marți, 11 aprilie 2017, 4:32

Florin Tănase i-a strigat „Maimuţă!” lui Sulley Muniru la un antrenament, iar Sulley Muniru l-a răsplătit nu cu apelativul „Arianule!”, ci cu un pumn în figură. Martorii oculari nu au precizat dacă a fost knockout sau doar un knockdown. Urmarea episodului este cunoscută. Cu o rapiditate demnă de o intervenţie a Statelor Unite în Siria, patronul a anunţat iminenta despărţire de jucătorul ghanez. De asemenea, atât antrenorul, cât şi directorul sportiv al Stelei/FCSB au recunoscut întâmplarea în regim de urgenţă. Curios, nimeni din staff nu a ţinut să spele rufele în familie. Conform tradiţiei. În acest caz, execuţia trebuia făcută în public. Cu clăbuci cu tot.

Folclorul pe culori
Florin Tănase a fost surprins de reacţia violentă a colegului de echipă fiindcă el este depozitarul unui întreg folclor. La fel ca mulţi alţii. Folclorul fotbalului, românesc, dar nu numai, adăposteşte o mulţime de ziceri simpatice, dar şi destule prostii. Cultivate ani la rând de gura spurcată a galeriilor, dar şi de înalţi oficiali amatori de balade ale peluzei, apelative de genul „maimuţă”, cu derivatele „cimpanzeu” sau „urangutan”, dar şi mai neaoşele „cioară” sau „indian” sunt în mod evident mostre de rasism. Rasism de cea mai neîndoielnică esenţă. Sigur că în sânul unei echipe sunt şi maimuţe bune, şi maimuţe rele. De exemplu, după golul în poarta Craiovei, Harlem Gnohere joacă rolul maimuţei bune. Cu evoluţii decente în ultima perioadă, Moke este maimuţa acceptată. Şi aşa mai departe. A nu se înţelege totuşi că fotbalul românesc este un centru de manevră pentru Ku Klux Klan.

Românii şi străinii
Nu am aflat nimic despre vreo sancţiune în contul lui Florin Tănase. Nu vi se pare totuşi inegal tratamentul, dincolo de punerea în funcţiune a complicatului mecanism al corectitudinii politice? Ajunge apelul la bunul-simţ. Logic era să fi suportat amândoi o pedeapsă. Provocat de Tănase, Muniru a reacţionat. La violenţă verbală a răspuns cu violenţă fizică. Dar Gigi Becali nu acceptă ca un „român de-ai lui” (n-a zis chiar aşa, ci «un român de-al meu») să fie lovit de un străin. Episodul de acum 10 ani, când belarusul Vasili Hamutovski a intrat în coliziune cu Rică Neaga, rămâne drept model şi studiu de caz. Nu mai ştim cum i-a zis Rică lui Vasili, probabil că nu maimuţă, dar epilogul conflictului a fost izgonirea „străinului” de la Steaua. Ceea ce urmează să se petreacă şi acum. Dar nu imediat, ci la finalul sezonului. Asta graţie intervenţiei lui Alibec, care, bravo lui!, a ţinut să-şi îmbuneze patronul.

I-aţi explicat lui Tănase?
Nu de clemenţa lui Becali este însă nevoie. Sau de pilele puse de Alibec. Ar fi igienic totuşi să ne mai curăţim repertoriul şi reprezentările zoologice din creier. Nu de alta, dar sărim de fund trei metri atunci când suntem făcuţi ţigani sau ciori şi ne inflamăm că pe afişe ale unor meciuri apărem – tot mai rar, ce-i drept – ca nişte lăutari mustăcioşi şi bruneţi şi nu în ipostaza de vikingi pletoşi şi blonzi. Am impresia că lui Florin Tănase nu i-a explicat nimeni că a greşit, după cum şi domnul Sulley ar fi indicat să urmeze o terapie de calmare, că nu este prima dată când, din exces de zel, sare cu picioarele pe un coechipier. FCSB are ocazia să arate că este de fapt Steaua tocmai lepădându-se de zgura rasismului şi a xenofobiei. Ştiţi de ce? Chiar trăim într-o lume în care ne luptăm cu maimuţele. Acelea care pun bombe şi intră cu camionul în noi.

Comentarii (59)Adaugă comentariu

grandetorito (4 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 16:54

Nu sunt de acord ca ambii sa fie pedepsiti cu aceeasi unitate de masura. Violenta verbala este foarte departe, ca gravitate, de violenta fizica. Astfel de lucruri se petrec frecvent intre coechipieri, nu e ceva nou. Dar de la o cearta si cateva injuraturi, la pumni si bataie... Este o cale lunga! Fotbalul este un sport de echipa si violenta fizica nu are ce cauta in sanul unei echipe.

dan65 (12 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 16:54

bine ba geambasule,era evident ca esti un luptator aprig impotriva discriminarii,dupa ce toata viata ai avut probleme din cauza preferintelor ***(dinamovist nu?).

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Monkey Bussines (1 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 16:56

Ce poti sa astepti de la un *** ca becali?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bârgaoanu Dragoş (48 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 16:58

Aşa ştie "războinicu'luminii" să fie civilizat şi drept.Unde nu e educație...nimic nu e!Probabil că *** nu a reuşit să-i dea educația pe care trebuia să i-o dea părinții!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cris (6 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 16:59

Da, adresarea cu apelativul „***” reprezinta o fapta de discriminare si se sanctioneaza, potrivit O.G. nr 137/2000, cu sanctiune contraventionala si/sau, dupa caz, cu sanctiune civila (despagubirea prejudiciului moral, daca s-a produs, prin angajarea raspunderii civile delictuale).

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ion Ion 2 (3 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 16:59

Bai Geambasule, nu mai da ba in echipa credinciosului religios Becali George. Ca doar crestinul Becali George nu e xenofob, rasist, antisemitm, incult, etc. Plus, sa nu uitam, are licenta MEGAPRO de antrenor, obtinuta prin Practica, pe toti antrenorii Stelei din ultimii 13 ani! As fi spus 17, de cand investeste la Steaua, dar in primii ani Piturcieni nu se baga prea des, era ucenic! Practic cei mai buni antrenori romani sunt Becali si Vochin, cu un plus pentru Vochin, ca el citeste si L'equipe!

Tostao (3 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 17:01

Dl Geambașu,mulțumesc pt articol. Chiar așteptăm o asemenea luare de poziție fără de tratamentul aplicat lui Muniru. Amenda data lui Muniru este uriașă si nedreapta. In condițiile in care a fost provocat de o ***. Pentru ca asta este Tanase. Dacă esti arhanghelul dreptății cum se crede acest oier,atunci ii pedepsești pe ambii vinovați. Pt ca sunt vinovați in egala măsura. Dar,nu te poți aștepta la o aprecierea corecta a situației respective si luarea unor măsuri adecvate,de la o maimuța (prin comportament). A se vedea ieșirea lui vis a vis de Rotaru,patronul Craiovei! Deci,despre ce vorbim?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Căpcă1 (13 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 17:05

Câtă vreme clubul va fi condus de o persoană care nu dă doi bani pe valori morale, care nu-nțelege cuvântul " etică" și care plătește un om nu pentru forța de muncă ci doar dintr-un capriciu, iar acel om devine sclav, în opinia lui , a patronului, despre ce vorbim aici ? Gigi Becali a ofilit cam tot pe ce-a pus mâna ( Avicola Iași, Arcom și mai știu eu ce alte active)În curând va pune pe chituci și o echipă de fotbal. A fost mediatizat excesiv și nemeritat. Nu are ancore spirituale sau etice corecte, face tapaj de presupusa sa ortodoxie dar, prin felul în care se poartă arată ca un fariseu, de ce credeți că , pentru el, respectul față de un om ar fi vreo valoare morală ?!

Gabriel (1 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 17:09

Nefericit tare titlul articolului...

lord belial (189 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 17:10

1 sunt de acord ca taranetele ala de fl tanase trebuia tinut pe banca. rasismul e de tot *** 2 daca as fi geambasu, nu as vorbi de rasism in fotbal. nu de alta, dar, nu mai mult de acum cateva luni, comentariile lui candeau a xenofobie si nationalism din ala prost, gen psd, la adresa lui daum. la fel si buzarin, olteanul cu coate ascutite. dar, repet, cu articolul sunt de acord. doar ca trebuia sa il scrie altcineva, nu un rocker batran. astia nu prea inteleg treaba cu corectitudinea politica.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cristian Geambaşu (913 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 17:18

Esti sigur ca nu ma confunzi? Rasist cu Daum? Pai tocmai ca am scris ca nu de felul cum arata si de unde vine trebuie sa ne luam, ci de modul in care antreneaza si cum arata echipa Romaniei. Ia colectia, te rog, si contrazice-ma

Cosu (42 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 17:12

A venit *** sa scrieti articolul astta ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adrian (1 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 17:43

Dar De Amorim..*** total inutila..care nu joaca nimic? Pe el in care *** il bagati?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Calman Ferenc (1 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 17:48

Eu nu sant de acord cu pedeapsa lui Munir ,eu las da afara pe Tanase pentru ca a facut o discriminare ,unde este adevarul.Daca as fi fost fi an locul lui Munir nu raspundeam cu forta las fi dat an judecata pe Tanase pentu acele vorbe.Dar aici este un club de fotbal si totul trebuia sa ramana cu usa anchisa

ottonelu (16 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 17:51

@grandetorito Stai jos, nota 4 (patru).

Bigdeal (2 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 17:57

Presupun ca Tanase viseaza la un transfer "afara". Cu asa vocabular... in Rusia, poate.

spinoza (26 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 18:01

Cristi! Tu ai fost acolo sa sti cum s-a intamplat?!

its1134 (2 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 18:11

În mare parte de acord. DOAR CĂ NU ÎNȚELEG DE CE A SPUNE ȚIGAN E RASISM. Bă, dacă e țigan.. de ce să nu-i spun țigan? Dacă bag un sinonim gen rrom, nu tot țigan înseamnă? Până și ei știu că-s țigani. Și pe fițuica GSP se întrece măsura. Se cenzurează automat rrom și țigan.. însemnând că NU AM VOIE NICI SĂ MĂ REFER la ei.. indiferent dacă o zic ca jignire sau nu. Este?

comentario23 (26 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 18:19

Daca faptele s-au desfasurat intr-adevar precum este descris in articol, atunci cred ca s-a creat un precedent destul de grav, care, pe termen lung, poate doar slabi unitatea vestiarului si afecta performantele echipei. Din punctul meu de vedere, se impun unitati de masura diferite, intrucat nu putem pune "=" intre o jignire verbala si violenta fizica. Mi se pare insa un gest revoltator, dezgustator; cum mai pot colabora acum cu Tanase Moke, Gnohere sau alti jucatori de culoare? Banuiesc ca intr-o tara normala ambii ar fi fost pedepsiti, clubul ar fi eliberat prompt un comunicat oficial in care sa se dezica de spusele tanarului jucator iar cel in cauza si-ar fi cerut scuze public si ar fi trebuit sa munceasca din greu pentru a-si castiga un loc printre titulari, avand in vedere parerea inapoiata pe care o are despre unii dintre colegii sai. Am citit ca pentru a fi admis la academia lui Hagi trebuie sa treci si un test de IQ, modelat probabil pe cerintele specifice fotbalului. Ma intreb daca n-ar fi util si unul de personalitate.

Silviu (39 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 18:21

"***" *** nu pateste nimic pentru ca asa "vrea" muschii "ortodoxului luminii" !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gio (1 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 18:36

Pai tot in ziarul vostru am citit ca cel dintai provocat a fost tanase, jignit si persiflar de muniru. Acuma ce era sa daca tanase, sa-si calibreze contrajignirile evitand cele rasiste? Pana la urma vinovatul mare este cel care a recurs la violenta fizica.

kos_tyn (16 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 18:42

pentru linistea lui gembasu, conform roi fcsb, tanase a fost amendat cu 1000 euro. multumit?. basescu pentru ca a zis '*** ....' putea sa primeasca dupa lege 1000 de... lei, adica 500 in 24 ore

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

strul (11 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 19:28

Geambasule , acuma tu de ce ii faci pe presupusii *** , *** ? Tu de ce nu dai un exemplu de educatie , ca poate invata tinerii de la tine ? Daca zici ca il iubesti asa mult , ia - l la tine la ziar , globalistule ! Mai e ceva ce poate nu stii , se spune : de ce dai , nu stii sa injuri ? Raspunsul *** tau a fost disproportionat ca forta , nu gasesti ? Democratia asta intrece cu mult cenzura socialista , ca daca acuzi un negru sau un *** de orice , gata esti rasist ! Oricum , chiar daca nu ii spunea Tanase , ala tot aia era ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ionnis (81 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 19:48

L-a batut, dar a meritat. Tanase e un *** cu iq redus. Se vede dupa privirea lui goala de la interviuri :))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MZM (198 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 19:53

Mult zgomot pentru nimic. Dar pentru ca s-a petrecut la Steaua, faptul trebuie mediatizat, dezavuat, infierat, nu-i asa? La toate echipele de fotbal apar frecvent incidente intre jucatori, care se lasa cu injuraturi sau cu... pumni. Si asta pentru ca sunt barbati. Daca ar fi... eunuci probabil ca nu s-ar certa deloc.

Ionut (1 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 20:10

Si baiatul asta a trecut testul de inteligenta cerut de Hagi la Viitorul?

its1134 (2 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 20:29

@MZM Normal că se scrie mult pentru că e la Steaua. De aceea se scrie mult despre Barcelona - că-s mulți care vor să citească. Pe același principiu, de ce nu scriu ăia din The Washington Post despre crima dintr-un sat din Botoșani? PENTRU CĂ NU INTERESEAZĂ PE NIMENI. E atât de simplu.. dar frustrarea și o foarte probabilă lipsă de inteligență, te orbește. Stai jos, ai nota 4.

octavian (19 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 20:53

E greude stabilit cine a dat tonul la insulte.VIOLENTA DE LIMBAJ poate provoca efecte nebanuite.. Cuvintele dor de multe ori mai tare ca pumnul. Ranile fizice pot provoca chiar moarte. Ambele trebuie evitate.Culmea este ca avem ACADEMII DE FOTBAL. Ambii trebuie pedepsiti egal.Sa ne imaginam ca amandoi ar juca cu Polonia si ar da doua goluri fiecare..Ar fi o impacare delicata pe cinste.Si apoi am luao de la capat.Ca fotbalisti suntem.

Adi.NY (7 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 21:22

Titlul este de prost gust!!! Cum iti permiti sa pui asemenea titlu articolului? Daca preluai titlul din ceea ce a spus Tanase era de inteles, dar tu ai preluat pur si simplu termenul rasist, fara nici macar sa pui ghilimele, si l-ai folosit si tu. Din titlul tau lasi sa se-nteleaga ca-l consideri pe Muniru ***. As vrea sa cred ca nu esti rasist, ci doar ai probleme cu exprimarea.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cristian (7 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 21:43

Esti simplu Geambasule. Tu intrebi, noi raspundem: Tanase nu trebuia pedepsit! Te-ai lamurit acum, veninosule? Esti mai rasist ca Tanase de 14.000 de ori. Sau doar atat te-a dus bibilica cand ai dat titlul?....

haideusicfr (141 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 21:53

De acord de aceasta data cu punctul de vedere al domnului Geambasu. Cu precizarea ca mult mai vinovat este scandurica asta cu aere de vedeta.Nu stiu de ce se considear superior unei " ***". Tot o " ***" a ***. Cam mai bine de 100 de ani mai erau si acolo astfel de limitati mintal ca Tanase asta. Oare sa ne separe 100 de ani de SUA? Ca mentalitate vorbesc. In aceeasi categorie a rasistilor de doi bani intra persoane cu o raspundere mult mai mare ca Becali ,Hagi. Citeam mai deunazi ca bunica lui Halep nu si-ar dori ca tenismana sa se marite cu un roman. Cu un aroman ,da ala e bun mai ales daca si tac*su e la mititica. Unde am ajuns ,asta e Becali e aroman si se tine mandru de el.Si el a afacut puscarie si verii lui .Si hagi e rasist .Dar a jucat in Spania si Turcia. Oare cum l-ar privi daca ar avea un jucator turc in echipa ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

haideusicfr (141 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 22:05

Muniru cat timp a jucat la CFR a fost linistit. Un baiat vesel,modest , cu simt al umorului ,locuia in Marasti probabil intr-un apartament sau garsoniera . Il tin minte si acum ,venea pe jos de la antrenament ,cu un tricou al CFR-ului cu numele lui pe spate. Si o sapca purtata hoteste intr-o parte. Acolo la Bucuresti si in special la Steaua e o problema ,parca e o oaza de rautate ,de prostie si demagogie. Rasismul este apanajul sedidoctilor al celor fara prea multa educatie ,gen Becali,Hagi ,Ceausescu ,Hitler. Si asta ultimul era zidar. Ceausescu pantofar. Astora cand li se da puterea in mana o dau in stamba. Asta e ,penibila situatia ,vad ca si o serie de cititori il condamna mai mult pe Muniru. ***.A meritat-o slabanogul ala din Delta Dunarii sau de unde o fi.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Costy (26 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 22:48

Ciobanul intotdeauna a stiut sa dea din gura (stricat nu coerent), dar vorba umbla ca nu prea se pricepe sa dea si cu pumnul. Mi se pare absolut normal sa tina cu "al lui".

An O’nym (6 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 23:14

Se pare ce nu insistati suficient asupra decidentului de la fcsb. Ia sa ne amintim ce-s alea jigniri ptr el : "M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut ***, eu l-am facut ***, dar nu ne-am insultat.".

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

nica fara frica ! (138 comentarii)  •  11 aprilie 2017, 23:29

suntem o natie de masochisti !!!!!....bine a zis Marica......dam in romani ca sa luam apararea la straini !!!....si ne mai miram ca am ajuns *** si *** in tara noastra !!!......geambasule , ia-l acasa si consoleaza-l pe muniru si toti africanii asa cum te pricepi tu mai bine !!!!....suntem cea mai de *** tara din lume !!!!!.....din cauza la ....ca tine geambasule a ajuns Europa sa *** !!!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Jos_cenzura (96 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 0:22

Mie mi-a placut cum a reactionat Dani Alves cand i s-a aruncat o banana din tribune. A desfacut-o si a muscat din ea. Asa se combate rasismul, nu cu pumnii (ca Muniru) sau cu ministere pompoase ca CNCD unde se lafaie tot felul de paraziti pe spinarea poporului.

Geo (16 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 0:31

Din pacate, modul de abordare provoca mai mult rau decat sa puna lucrurile la punct. Ati dat verdictul, Tanase i-a zis "maimuta" si ati transpus-o si celorlalti fotbalisti de culoare de la Steaua, ca si cum asta daca nu s-a intamplat deja, precis se va intampla candva. In primul rand ca nu aveti de unde sti ca Tanase chiar i-a zis ceea ce pretindeti ca i-a zis. Mai apoi, la fotbal, se mai intra si la antrenamente cateodata mai tare. Se mai aprind spiritele, se zic tot felul de vorbe, dar cand sari sa-l lovesti pe un coleg, pe care il astepti sa te sprijine in meciul urmator, e cam mult. Nu mai pozati in arhanghelii dreptatii, mai ales ca nu stiti cu exactitate ce s-a intamplat. Banuiti numai ce s-a intamplat, presupuneti ce au facut sau ce au zis cei doi si teseti o intreaga imagine negativa bazandu-va pe nimic. Mai degraba intaratati decat sa calmati spiritele atunci cand dati sentinte pe baza unor franturi de adevar.

dan (2 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 6:24

*** prostanaca si nesuferita care poate spune asa ceva!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan (2 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 6:27

geambasu a stiut ca urmeaza un amalgam de critici cind a pus acest titlu lui cine ii da voie sa faca maimute pe toata lumea, probabil nu sa vazut in oglinda de cind era copil1

incasul (3 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 6:46

Asta e marca Gigi Becali asa stie el sa rezolve conflictul si sa faca dreptate. Dar ce este mai deranjant e faptul ca trebuie sa iasa el la tv si sa se dea in spectacolul grotesc pe care il face de fiecare data . Un mascarici este si va ramane intodeauna acest cioban.

Mooooo Ciorilor (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 6:54

E dreprul oricui sa se apere de acestec *** imputite. Negrii si turcii Sunt niste gunoaie subumane si nu au ce cauta in Europa.

Groparulclown (25 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 8:41

Domnule Geambasu, iti racesti gura degeaba. Ce te astepti intr-o tara in care, rasisimul, xenofobia, homofobia sunt acceptate si promovate? O tara in care peste 70% din populatie e creationista.

Vmdmarius (10 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 8:44

Nu mai luați apărarea la străinii

Marius (10 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 8:48

Voi ziariștilor nu mai luați atât de mult apărarea la străini ,fiindcă nu cunoașteți realitatea ,adică Tanase îl face maimuță și Muniru îi da un pumn ,dar nu este nici o problema ! Dacă se întâmplă așa ceva în străinătate ,românașii nostru era făcut pachet ! Așa ați luat și apărarea la arabi și uitați ce se întâmplă ! Dacă dumneata

Dani (81 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 9:12

Geambasule, iar vinzi cai verzi pe pereti? Sintem satui de atita "corectitudine politica". Atunci cind se intilnesc indivizi apartinind unor societati foarte diferite din toate punctele de vedere, rasismul este o conduita normala, de bun simt. Iar pentru cultura ta generala (pe care nu o ai), afla ca negrii sint mult mai rasisti decit albii. Pina la urma, nu era mai bine sa-i lasam in mizeria lor, sa rabde de foame in Africa? Sa fim seriosi, nici un negru purtator de tricou, aciuat prin tara noastra, nu "straluceste" in joc...maninca degeaba un cozonac in locul unor jucatori autohtoni mult mai bine dotati sportiv. Si, oricum, nici pe tine nu te intereseaza corectitudinea politica, ci doar piinea pe care o maninci din acest text submediocru cu pretentii de articol...daca scandalul n-ar aduce audienta, tu nu te-ai mai deranja sa scrii despre asa ceva. Si mai ai pretentia sa te numesti "jurnalist sportiv"?

Brandremist (22 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 10:17

Nimeni nu spune că Tănase ar fi trebuit să fie pedepsit la fel de aspru ca Muniru. Dar nu i s-a întâmplat ABSOLUT nimic. E o atitudine urâtă și neprofesionistă când ai în echipa ta alți africani. E o atitudine ipocrită când te gândești cât de ofensat e românul atunci când e confundat cu... ***. Dar cel mai mult mă deranjează cocoloșirea asta: practic coana Mița l-a luat sub aripa ei și îl protejează ea de lumea rea că doar e un românaș firav, tânăr și necopt. Acum ar trebui să fie tras la răspundere pt comportamentul său, să învețe și el că faptele sale au și consecințe. În schimb el e doar mângâiat părintește pe creștet. Cum să ne mai mirăm atunci că Stanciu nu se descurcă în Belgia? Așa a fost învățat, să fie adulat de fiecare dată când dădea o pasă decentă și să îi fie trecute cu vederea toate derapajele comise(pt că au fost destule și în cazul lui).

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

zagna (27 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 10:25

Daca ar fi demonstrat ca este fotalist, Muniru nu patea nimic. Dar, la cat credit a avut si nu a confirmat, asta a fost un motiv sa scape de el...

drako (30 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 10:32

mai slabiti-ne cu politically correctness ! n-avem dupa ce bea apa,dar ne tinem batzosi si schelalaim unde altii latra !

haideusicfr (141 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 10:52

Brandermist: Ce a facut Tanasa e mult mai grav decat replica lui Muniru.In tarile civilizate ( cu adevarat) se pedepseste cu inchisoarea .Rasismul!

mg (232 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 12:03

..Tănase e cârlanul preferat.. Cu faţa lui de miel nevinovat, habar n'are ce'i ăla un xenofob. Se gândeşte probabil la vreun personaj de playstation dotat cu lasere.. El a fost pur şi simplu măgar aşa cum e şi faţă de ceilalţi coechipieri, mai mult ca sigur. Şi puştii de la grădi se caftesc prin curte, asta nepresupunând război între taţi, mai ales acum în săptămâna mare..:)

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 12:21

Foarte bine Muniru ! Pacat ca prostii nu inteleg nici pumnul. ---------------------------------- Muniru e orice, numai miscari de fotbalist nu are. Poate Tanase a vrut sa-i spuna „gimnast“. Hai sa ne inchipuim ca jucam fotbal cu niste gimnasti care se antreneaza la inele, paralele, fac tumbe pe sol. Nici nu stii cum sa te aperi. Tanase probabil s-a fost lovit de el la antrenament. Daca ii spunea gimnast Muniru nu intelegea nimic. A ales sa-i spuna *** si s-a ales cu un pumn in gura. Foarte bine. La ce se astepta ? Chiar daca e doar caterinca, Muniru nu e Balint ca sa nu intelega nimic caci pe unde a trait el n-a vazut prosti gramada. Ce sa faca ? Sa rida si sa-i spuna, „ba tu ai doi neuroni, unul in plus !“ asa cum rid romanii unii de altii ? Sa nu va fie frica de gimnasti ci de prosti. Gambi, poti sa pui pe afise bronzati, mustati, tambale, dar caracteristica neamului prost nu. Aflatul in treaba, caterinca, prostia de neimaginat, n-o poate afisa nici KGB-ul. E un virus care se ia si prin telefon. Aveti grije domnule Geambasu ca v-am vazut incoltit de doi virusi. Eu nu stiu daca Muniru, Bizonu, Moke s-ar putea intelege cu Tudorel Stoica. Sint in toate tarile oameni care nu stiu sa citesca dar toti sint in stare sa lege doua vorbe ori tac dreacului din gura. Romanii nu pot sa taca. Intra in direct la televizor. Sotia de obicei pleaca si uda florile, dar multumita de DIGI a ramas cu gura cascata. Ma intreba cine sint ca din astia n-a mai vazut. Balint. Ce vreu sa zic e ca ea e mai obisnuita, ea se mai uita la emisiuni de divertisment unde fac unii pe prostii, ea se mai uita si la lumea animalelelor, la catei, pisici, papagali, maimitici … si totusi asa ceva n-a mai vazut. Ce vreau sa zic. Poate fi invidios si Papa de la Roma. Deja cind l-a vazut pe Leș a inceput cu crucile. Bravo DIGI sotia mea – cind nu are schimbul doi ori trei - va prefera Fotbalclub in loc de desene animate.

Comentează