Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
Campioana unei mari discipline

A cui a fost inspiraţia? A lui Dan Petrescu sau a lui Ianis Hagi? Că Petrescu l-a trimis pe Damian Djokovici în teren după ce faultul dur al lui Ianis l-a scos de pe teren pe Bordeianu. Iar mijlocaşul croat […]

...

Audaces fortuna cu Deac sau cu Tase?

Liga Profesionistă de Fotbal a comandat obiectul unui artist plastic, acesta şi-a făcut treaba cum a ştiut el mai bine, aşa că ori Mario Camora, ori Florin Tănase va ridica duminică seară o operă de artă deasupra capului. Sau este […]

...

A la turca în Nemţia, bre!

Trebuie să ne hotărâm în ce lume vrem să trăim. Sau în ce lume ne-ar plăcea să trăim. Măcar pentru confortul conştiinţei, dacă nu putem schimba orânduirile, oamenii. Mai ales oamenii. Bunăoară, lui Mesut Ozil, Ilkay Gundogan şi Marius Şumudică […]

...

Pentru încă o săptămână de suspans

Dacă îţi permiţi să îi ţii pe bancă pe Bălaşa (pe care îl căina Hagi că nu este convocat la naţională, deşi era convocat!?), pe Nedelcu, Budescu, Man şi Cristi Tănase, adică încă aproape o echipă întreagă capabilă să se […]

...

Bătaie pe banii noştri! Nu vă simţiţi puţin furaţi?

10 minute fără gol în contul CSM-ului. În handbal, asta înseamnă o veşnicie. Şi o problemă de eficacitate care nu poate fi pusă doar pe seama ostilității barelor porţii apărate de Grimsbo. Bella Gullden ratează prima aruncare de la 7 […]

...

Noi, cei fără suflet!

Planeta salută victoria Barcelonei. Planeta celebrează triumful Barcelonei. O venerează şi urmează să o sanctifice. Câţiva necredincioşi nu participă la sărbătoare. Ce facem cu ei?

Permalink to Noi, cei fără suflet!
joi, 9 martie 2017, 5:35

Universul s-a îmbrăcat în blaugrana, de la chinezi la togolezi şi până la alfacentaurezi, iar cei care nu se bucură, cei care nu participă la sărbătoare urmează a fi expulzaţi într-o galaxie rece, a oamenilor răi, negri în cerul gurii. Acolo să stea, să-şi roadă de sub unghii şi să bea venin! Amin!

Doar câţiva tâmpiţi!

Pe scurt, cam aşa stau lucrurile. Dacă nu participi la bucuria generalizată şi generată de calificarea Barcelonei în dauna PSG-ului, înseamnă că eşti un om mic şi pricinos. Unul care nu are nici suflet, nici ştiinţă de fotbal. Un individ măcinat de resentimente, o persoană tristă, asta în cel mai bun caz. Dacă de la Michael Owen până la Gigi Becali oamenii buni au trăit extazul, ce să mai zici? Că doar nu ne-am tâmpit cu toţii! Doar câţiva. Aţi înţeles deja. Aparţin acestei categorii detestabile, dar, din fericire, restrânse. Mă număr printre vietăţile Pământului, că oameni nu ne mai putem numi, care nu se bucură cum se cuvine pentru această clipă istorică a fotbalului, a civilizaţiei, a umanităţii în formele ei superioare. Şi da, confirm, este o problemă cu noi. Atunci când lumea îşi strigă fericirea (fericirea se strigă?), noi ne aflăm în treabă şi observăm că:

Paris Saint-Germain, cuminte ca o cadână qatariană, nu a pus probleme adversarului preţ de 60 de minute. Iar asta s-a întâmplat din cauză că Unai Emery a greşit grav tactica. Acelaşi Unai Emery care croise strategia câştigătoare la meciul de pe Parc des Princes. S-a prostit Emery în două săptămâni, acel Emery pe care îl omagiam într-un articol intitulat bombastic „Antrenor Emeryt”? Nu, dar a arătat că nu stăpâneşte încă exerciţiul marilor partide. I-a fost frică şi a transmis frica echipei pe care o pregăteşte. Rabiot, cel mai bun mijlocaş al lui PSG la Paris, a fost o umbră pe Camp Nou nu doar din cauza unei bruşte lipse de formă. La fel Verratti. Nu mai vorbim despre apatia lui Thiago Silva, conaţionalul lui Neymar.

Barcelona şi-a jucat cartea, Luis Enrique a aliniat o formulă ofensivă, dar catalanii nu au prins o zi de graţie. Se simt uzura, rutina. Saţietatea celui îndopat cu trofee. Au apărut câteva pete de rugină pe sub vopseaua emailată. Messi s-a străduit, dar nu a epatat, Iniesta şi-a pierdut precizia de ceasornicar, Rakitici nu este Xavi. Primele două goluri au fost rodul greşelilor infantile ale fundaşilor parizieni, totul culminând cu execuţia hilară, a la Steliano Filip, a lui Kurzawa. Barcelona are însă meritul incontestabil că şi-a tratat cu voinţă penuria de inspiraţie. A insistat şi a crezut până în ultima clipă.

Arbitrul turco-german Deniz Aytekin a înţeles şi el importanţa istorică a momentului, inventând două penaltyuri cu acoperire regulamentară pentru catalani. Omul şi-a făcut treaba şi cu siguranţă că nu îl paşte vreo dojană din partea forurilor superioare de la UEFA. De la vlădica de la Nyon până la opinca de la Vaslui, lumea îşi dorea o minune la Barcelona. Iar minunea s-a împlinit. Pe ogoare şi în birourile elegante, lumea numai despre asta vorbeşte.

De aceea, a nu te bucura de calificarea Barcăi este totuna cu a fluiera în catedrala Sagrada Familia. Blasfemie la pachet cu observaţia că Parcul Guel al aceluiaşi Gaudi ar putea fi privit şi ca un loc de agrement pentru copii, la limita dintre kitsch şi artă pop. Prin urmare, dacă nu accepţi că Barcelona este cel mai frumos oraş din lume şi nu participi la extazul victoriei, alături de „valurile de mândrie catalană care coboară în teren” (citat din Emil Grădinescu), te descalifici. În loc de concluzie la acest articol mustind de răutate şi de invidie, redau un schimb de replici între doi oameni care îmi sunt prieteni şi care sunt ei înşişi prieteni. Precizare necesară, dialogul a avut loc cu două ore înaintea meciului Barcelona-PSG.

– Ce zici, reuşiţi remontada?
– Nu cred. Dar ştii că eu ţin cu Barcelona. Şi ţin cu Barcelona pentru Messi.
– Ţi-e greu să ţii cu Messi?
– ?!
– Adică, te-ai gândit vreodată cum e să ţii cu altă echipă decât aceea cu care ţine toată lumea şi să ai ca fotbalist preferat alt fotbalist decât pe cel pe care îl iubeşte toată lumea?

Comentarii (97)Adaugă comentariu

Daniel (11 comentarii)  •  9 martie 2017, 21:46

@Stimabililor care nu puteti accepta ca fotbalul te pedepseste cand iti bati joc de el: Si pentru comentariile voastre IUBIM Barcelona!!! Visca Barca. Intotdeauna altul este de vina:gazonul ud,presiunea fanilor, lipsa unor piese importante dar mai ales arbitrajul. Dupa 4-0 in tur Barca nu a acuzat nimic legat de jocul uneori dur al PSG-ului."Noi am fost de vina"! au spus ei,asta fata de alte dati cand au acuzat arbitrajul. Acum veniti si va plangeti de arbitraj. Buna scuza! Intoarceti-va de unde ati iesit!

Gabriel (3 comentarii)  •  9 martie 2017, 21:48

Jenante randuri ale ( sic! )box-to-box jurnalistului ! Dar sa nu cerem mult de la semnatar. Atata intelege din fotbal, de-atata scrie !

Lol (1 comentarii)  •  9 martie 2017, 22:01

Inteleg frustrare care exista printre oameni cand aud de Barca, pentru ca Barca si-a trait perioada de glorie maxima in acesti ultimi 10+ ani. Dar e incorect sa fie judecati fanii Barcei pe principiul ca tin cu Barca doar pentru ca e "la moda". Unii am prins si vremurile de dinainte. Cand sa castige Barca Liga Campionilor nu era cel mai probabil scenariu. Unii tinem cu Barca si de pe vremea lui Kluivert , Rivaldo , Overmars etc. Si aia era o echipa foarte frumoasa dar nu la fel de frumoasa si eficienta ca cea de azi. La final, sa spui ca e gresit sa tinem cu Messi si cu Barca doar pentru ca e la moda, e ca si cum te-ai lua de cei care au fost fani Maradona , Pele , Di Stefano etc in vremurile lor de glorie. Normal ca ne uitam la fotbal sa vedem spectacol si Messi + Barca fac spectacol. Adica sa tin cu cine ? Cu Avantu' Ploiesti doar pentru ca nu mai tine altcineva cu ei ? Frumoasa logica

Tepes (7 comentarii)  •  9 martie 2017, 22:15

Furaciune pe fata !!! Sau poate interes major de la vreo casa de pariuri !? 2 penalty inventate si pare-se si ofside la ultimul gol !!! Jenant! Urat mirositor ! Bravo Cristi Geambasu pt celeritate !

Theo (8 comentarii)  •  9 martie 2017, 22:23

@daniel si @nentori tirana ala cu lupii tai si @altii Voi sunteti ok, sau doar va prefaceti ca sunteti? Uitati-va cu atentie la asta https://m0.sportsjoe.ie/wp-content/uploads/2017/03/08231435/KindlyAggressiveEyra-size_restricted.gif si mai lasati-ne sa respiram. Auzi la ala cu pacea, iubirea, ADEVARUL, omenirea care a castigat o poveste moralizatoare ... ce a castigat ma??? Pe aia care dupa ce ca au salarii nesimtit de mari, nu isi platesc taxele, in schimb de un amarat care nu are ce manca plateste pana la ultimul euro taxele? A castigat ADEVARUL pe clownul Neymar, care de la 1m distanta de orice adversar, se arunca in cap mai frumos ca saritorii de la trambulina? In loc de rosu pentru Suarez (al doilea cartonas galben, pentru simulare) se ajunge la povesti moralizatoare care ajuta omenirea. Frate, lumea asta se duce de rapa incet incet pe zi ce trece. O echipa de 750 de milioane de euro, care era mare favorita in aceasta dubla, se califica dubios in fata unei alte echipe de 450 de milioane de euro ... si asta a devenit Paradisul vostru ...

Stefan (3 comentarii)  •  9 martie 2017, 22:26

Domnule, matale vrei sa zici ceva, dar nu o zici. Nu cumva sa ramana scris. Suferi clar de un complex elitist, nu stiu daca e de superioritate, ar fi prea putin. Stii faza din Seinfeld: de ce s-ar uita cineva la serial ? (Si vine si raspunsul) Pentru ca e la TV. Asa si articolul asta. Acum nici eu nu imi dau seama ce ma impinge sa comentez, asta dupa ce e al doilea articol semnat de matale pe care il citesc. Azi !!! Si poate al patrulea in viata mea. O singura nelamurire am - oare in minutul 91 arbitrul mai spera in remuntada in momentul in care a dictat penalty ? Sa nu uitam ca era 4-1. Iar jucatorul pe care il iubeste toata lumea nu e Messi (dovedit statistic). E jucatorul care, in primul rand, se iubeste el pe el. Nu dam nume. Se da cu gel si are pampoane de blanita la pantofi (sa le zicem pantofi desi seamana cu condurii). Numai bine iti doresc si ... succesuri.

Daniel (11 comentarii)  •  9 martie 2017, 22:34

Si un ultim comentariu: dlui CG. Sunt multe de spus despre modul in care intelegeti fotbalul. Astazi doar atat:" Mircea Lucescu : in min 92 m-am dus la culcare.Eram satul de circul lui Unai Emery". Atat intelegeti din fotbal, de-atata scrieti !(bravo Gabriel)

Bagheera (4 comentarii)  •  9 martie 2017, 22:37

D-le Geambasu, daca la primul penalty mai poti argumenta ca Neymar a calculat PERFECT cum sa intre in Meunier (dar e penalty de dat), la cel de-al doilea Suarez e lovit si peste picior. Impardonabil este sa ierti hentul lui Mascherano! Asta inseamna sa CREZI. Sustinut de o calitate incontestabila a jucatorilor. Ca privitor avizat al fenomenului, nu are cum sa nu iti placa ce facut Barca. Ce sa apreciati? Antijocul de tip Sorin Cartu al lui Emery?

Mircea Ioan (2 comentarii)  •  9 martie 2017, 23:15

Perfect de acord. La fel e și în muzică și în mult prea multe domenii, prea mulți sunt mainstream. Ce ne facem totuși cu emoțiile, cu entuziasmul și cu bucuria jocului? Poate că trofeele pot să justifice orice dar nu și sentimentele autentice...

Andrei (38 comentarii)  •  9 martie 2017, 23:25

@ Cristi Geambasu: Cristi, cand ai 4-0 in tur si nu esti in stare sa tii de scor, moral vorbind (si de bun simt) nu te poti plange de 11m date gratuit. Altfel, da, Barcelona e tratat ca un bun (comercial) universal si nu de oricare, ci de consum, asa ca trebuie gustat din plin, ca asa e "trendul". Nici eu nu am cazut pe spate, dar am o scuza: tin cu Real. P.S. Ce cota a avut la pariuri scorul 6-1?

jiji contra (2 comentarii)  •  9 martie 2017, 23:43

Unul dintre multi alti frustrati madrilisti,un nimeni pe lume care daca l-ar chema Barcelona sa curete bocancii lui Messi s-ar duce in maini pana acolo...menttalitate balcanica...adica de ce sa ne bucuram de remontada reusita de barcelona daca nu e din romanica?tu pacaliciule da-ti cu parerea despre derby-urile astea autohtone gen mosorul cavadinesti-chindia targoviste ca nivelul tau de jurnalist este exact cam pe acolo....

Nicu Manole (1 comentarii)  •  9 martie 2017, 23:59

Mic , pricinos , fara stiinta de fotbal, daca nu te bucuri de calificarea Barcelonei, d-le Geambasu ! Eu fac parte din aceasta categorie ! Nu pot sari in sus de bucurie, nefiind suporter a nici uneia dintre echipe, la o mascarada nemaivazuta in fotbalul mondial. O vorba spune caci la fotbal si la agricultura, se pricepe toata lumea ! Dar ce a vazut toata lumea, nu este , parerea mea de sarbatorit ! Deja din 2010 , cu o castigatoare impinsa de la spate cu sute de milioane de euro, am inteles ca UCL nu mai este competitia curata, pe care o urmaream cu sufletul la gura pana cand o suma imensa de bani au facu ca inter ( nu sunt ***, scriu intentionat cu i mic ) sa castige acest trofeu. Cei ce vad o minune, un miracol, calificarea Barcelonei, sa priveasca mai atenti dupa euforia de aseara, fazele cu penalty-urile acordate si neacordate, lovituri libere acordate usor si apoi sa ne bucuram de fotbal ! RUSINE ! A fost odata, ca niciodata, o competitie ,unde cine juca fotbal, mergea mai departe !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Stefan (1 comentarii)  •  10 martie 2017, 0:43

Superba pozitie! Lipsa de personalitate naste monstri. Asa cum si lipsa pasiunilor naste capcauni. Ma intreb cati din cei care exulta acum pentru barcelonieni au, de fapt, o echipa favorita?

Titi (1 comentarii)  •  10 martie 2017, 1:44

Domnu Geambasu, asteptam articolul dvs. sa vad in ce tabara sunteti. Erau 50/50 sanse. Atat ati inteles din meci, ca toti tin cu barcelona pt messi. Eu sunt fan Realmadrid, si am tinut aseara cu fotbalul, am vrut sa se duca pana la capat acea minune. N ai cum sa nu tii cu cineva care se lupta tot meciul asa. Nu e vorba de echipa, putea fi oricine, daca dupa 0-4 in tur lupta,si apoi o ia de la capat la 3-1... N ati fost tinut in brate cand erati mic, nush, nu va puteti bucura sincer pt nimik. Bine ca scrieti juma din articole despre Dinamo. Lasati fotbalul adevarat, ce nu pricepeti, altora. Si nebunul de radu banciu e in aceeasi barca. :))

Marian (23 comentarii)  •  10 martie 2017, 2:58

Am devenit suporter al Barcelonei in 1992 de cand au invins Sampdoria pe Wembley in finala Cupei Campionilor Europeni. Aveam 14 ani. De ce? Nu pentru ca mi-ar fi placut Barcelona extraordinar de mult ci pentru ca Sampdoria eliminase Dinamo cu vreo 3 ani inainte din Cupa Cupelor dupa 2 egaluri foarte italienesti. Nu sunt fan Dinamo si nici nu am fost vreodata. Sunt roman. Cred ca am suferit destul de mult ca fan al Barcelonei in anii '90 si inceputul anilor 2000, cand Real Madrid il fura Barcei pe Figo si castiga 3 ligi ale campionilor, ca sa ma pot bucura ca i-au crescut pe Messi et co. care la randul lor au reusit sa domine fotbalul european ca nimeni altii. Inteleg ca sunt multi "bandwgoneri" printre fanii Barcelonei de azi dar nu puteti generaliza. Va dau dreptate, totusi, intr-o privinta. Daca Messi juca pentru Real Madrid si reuseau ce a reusit Barcelona contra PSG, nu m-as fi bucurat nici eu :)

sundance kid (81 comentarii)  •  10 martie 2017, 5:44

Bine ba marinica , bine !! Tu in ce tzara ai emigrat ?

sundance kid (81 comentarii)  •  10 martie 2017, 5:47

Apropo sunt convins ca daca nu se dadeau alea doua penaltiuri atit editorialisul cit si cei care acum se simt contrariati de arbitru turc l-ar fi acuzat ca de ce nu le-a dat !! Vorba lui Toma ? Ca asa-i in tenis ..))

almaviva (15 comentarii)  •  10 martie 2017, 7:17

Aveti mare dreptate, dle Geambasu! A fost un meci revoltator din multe puncte de vedere: meciul in sine a fost anost, cuplat cu acea cadere inexplicabila a lui PSG, arbitrul a fost tendentios - furt pe fata ca-n Liga lui Mitica - , comportamentul scandalos al unor Neymar, Suarez a fost de nivel Liga Mexicana si tot asa. Imaginea serii: Suarez plonjand in careul advers cu mana la gat de parca inhala Zyklon B. O rusine de meci!

Montgomerry (12 comentarii)  •  10 martie 2017, 7:47

Da si eu sunt negru in cerul gurii,pentru ca nu ma bucura victoria Barcei. E musai sa fiu fan Barca?Nu.Asa ca nu ma pot bucura.Dincolo de erorile decisive de arbitraj, PSG-ul lui Unai Emery,isi merita soarta cu varf si indesat.A venit pe Nou Camp ca o echipa mica,mica de tot.A adoptat tactica lui Helenio Herrera de acum aproape 60 de ani.Ehei,fotbalul e altul acum.

Doctor (1 comentarii)  •  10 martie 2017, 7:48

Editorialist gesepe: minte multa nu se cere!

Unu (3 comentarii)  •  10 martie 2017, 8:23

Un articol fara sens. Sa spui ca cei care nu se bucura de victoria Barcei sunt sau ar trebui "exilati", mi se pare ca denota o prostie grava din partea celui care afirma asa ceva. Si mai grav pentru persoana care si-a dat acordul ca asa ceva sa fie publicat. Evident ca nu ma astept ca fanii lui Halal Madrid sa se bucure, fanii lui PSG si altii care sunt contra Barcei, dar totusi.... Sa fim seriosi, Unai Emery a jucat cu teama acest retur. De ce? Nu are un lot slab, putea sa joace ceva mai calculat, mai atent, avand in vedere ca are un lot destul de bun. E usor de vorbit de pe margine. PS: intre 14 februarie si 8 martie sunt 3 saptamani, nu 2. Macar atata lucru putea fi scris corect in articol.

Cristian Geambaşu (693 comentarii)  •  10 martie 2017, 13:37

Idem. N-ai înțeles. Sau n-ai fost atent. Era o ironie, una evidentă. Dar așa se întîmplă. Cind citim in fuga sau pe diagonala

dan (33 comentarii)  •  10 martie 2017, 8:35

Antrenorul lui PSG si-a demonstrat limitele in acest meci. Cu toate ca el cunostea bine Barcelona (doar a antrenat Sevilla inainte, nu?) nu a fost in stare sa-si mobilizeze echipa. Penibil. In rest, multa lume a asteptat o rasturnare de situatie fiindca cu cit un lucru e mai putin probabil sa se intimple cu atit el e dorit si asteptat mai mult...Simplu.

dodo (77 comentarii)  •  10 martie 2017, 8:38

Domnu inginer, daca ,,Planeta celebrează triumful Barcelonei,, eu trebuie sa ma bucur daca tin cu francezii ? Trebuie sa il laud pe Messi daca face figuratie pe teren ? Doar Luce are voie sa se planga de arbitrii si ghinion ? Teama mi-e ca tot CR7 - inamicul nr. 1 al planetei - va lua si campionatul si CCE ! Si foarte putini vor sarbatori. De oftica !

Cristian Geambaşu (693 comentarii)  •  10 martie 2017, 13:39

N-ai înțeles. Dar nu contează. Sau poate ca da

Dragos (1 comentarii)  •  10 martie 2017, 8:38

Dar dvs, domnule Geambasu, va ganditi vreodata sa acceptati ca nu tineti cu Barcelona pentru ca tin foarte multi oameni cu aceasta echipa? aceasta incrancenare in a fi deosebit o impartiti cu "jurnalistul" Radu Banciu care scuipa ieri pe FCB de parca i-ar fi violat tatal si omorat mama. Pacat...

Un Simplu Vagabond (2 comentarii)  •  10 martie 2017, 10:04

REFEREEmontada ...

Un Simplu Vagabond (2 comentarii)  •  10 martie 2017, 10:04

REFEREEmontada

Michael_the_brave (1 comentarii)  •  10 martie 2017, 10:08

Ce sa faca si domnul C.G. ? ca sa isi vanda "marfa" / articolul, trebuie sa atraga atentia prin originalitatea opiniei. Este de fapt un hater "nativ" - atrage si asta audienta ( si la emisiunile TV ), doar ca se exprima in mod civilizat fata de frustratii de mai jos ( si multi altii care s-au abtinut aici, dar s-au manifestat pe alte site-uri ) care pun mai presus de un meci de fotbal ( de un deosebit dramatism si frumesete a intrecerii sportive ) probleme de genul "salariilor nesimtit de mari..." , erori de arbitraj, interese financiare, etc. Cat si ce inteleg acesti oameni din tabara celor "fara suflet" - asa cum se auto-clasifica editorialistul C.G. - din acest meci de fotbal, se vede in comentariile lor "originale"sau mai degraba meschine daca nu sunt chiar stupide. Cineva trebuia sa fie capitanul echipei hater-ilor, iar D-l Geambasu candideaza cu succes la acest pseudo-titlu. Si pt ca toata lumea este plictisita de laudele aduse celor care au invins in acest duel, a scrie ceva dintr-o alta perspectiva a fost o oprtunitate care nu poate fi ratata de un ziarist de elita oportunist, ne-talentat si care, probabil ca majoritatea comentatorilor din presa de specialitate ( scrisa sau TV ), nu au practicat acest sport nici macar in curtea scolii, ce sa mai punem in discutie implicarea in vreo competitie sportiva, care sa-i apropie macar de un nivel de bun simt in privinta intelegerii fenomenului sportiv numit fotbal. Este usor sa arunci in derizoriu efortul unor oameni ( cu salarii de milioane de Euro, care, ne-platindu-si taxele, au avut bani din care sa-l mituiasca pe arbitrul german/turc sa le acorde 2 penalty-uri ) dand vina pe arbitraj, sau pe erorile tactice ale lui Emery, etc. Vis-a-vis de erorile de arbitraj invocate nu cred ca dl. editorialist a ascultat opiniile specialistilor in arbitraj prezentate atat la Digi cat si la Dolce, etc., si nici pe cele ale fotbalisitilor ( nu jucatorilor de fotbal ), antrenorilor, deci ale adevaratilor specialisti din fenomen. Domnia-sa este de fapt un "datator cu parerea", prea putin autorizat, care nu face decat sa castige o paine dand cu degetul in taste pe acest site, sau cu gura pe la Digisport TV. Evident ca isi are fanii lui, care astfel il tin "in viata", din aceeasi categorie ( restransa totusi numeric ) cu el: hater-i, frustrati, etc. Energiile negative pe care si le refuleaza aceste persoane se rasfrang tot impotriva lor consumandu-le proprii neuroni, oricum obositi de viata. Succes ; atept cu interes urmatorul articol pe aceeasi "linie", stimabile !

Dolgoruki (44 comentarii)  •  10 martie 2017, 10:26

ca fan al barcei de pe vremea lui rivaldo, klujvert, overmaars, luis enrique, cocu, puyol etc. mai simt onorat sa traiesc cea mai glorioasa perioada fotbalistica din istoria clublui si chiar a fotbalului mondial.Inca un articol menit sa redea frustrarea eternilor inferiori.

romanderoman (1 comentarii)  •  10 martie 2017, 10:30

Ce face reclama din om. Cati isi mai aduc aminte de "ajutoarele" primite de Barsa,Real,Juve,Bayern,United-Fergie time, de la Cavalerii Fluierului in competitiile interne si in cele internationale? Dar ce sa faci in timpul liber ? Nu e mai usor sa va uitati la Tv, la fotbal si sa sustineti echipa favorita si favorizata sa castige ? Ca doar nu te duci la serviciu sa rada colegii de tine ca ai tinut cu pierzatorii ?

Dani (1 comentarii)  •  10 martie 2017, 10:47

Cum ai scris și în articol, nu ești altceva decât un om mic, frustrat cu mentalitate impamantenita de loser ce cauta alibi în loc sa își găsească forță în propria persoana. Dacă ai echipa de un miliard, 4 0 în tur si 1 3 în min 88 si pierzi calificarea te lași de meserie. Sau, în cazul excepțional în care te numești geambașu o sa îți găsești scuze și o sa te minți singur ca tu ești bun dar nu te vede nimeni. Penibil, jenant..

Florin (17 comentarii)  •  10 martie 2017, 10:57

Asta cu "tinutul" cu echipe straine e frectie la picior de lemn

mg (140 comentarii)  •  10 martie 2017, 11:03

Cu riscul de a fi considerat "mic şi pricinos" sau în genere "tâmpit" zic că articolul e corect şi curajos(sau doar incitant..), cu câteva(scuzabile) ieşiri în decor. Mă refer la aluziile că Gaudi ar fi un diletant de prost gust(cam asta înseamnă kitsch) şi la faptul că noi românii(cei din Vaslui mai cu seamă) am fi nişte opincari. Şi încă ceva, de la Emil Grădinescu poţi lua liniştit lecţii :)

Dan (1 comentarii)  •  10 martie 2017, 11:27

Nu sunt fan Geambasu. Cred ca, de foarte multe ori, mai ales in comentariile de pe Digi, pierde poteca. Dar acest articol este pertinent si la obiect. Dicolo de imaginea de echipa mica a PSG-ului Barca a fost ajutata. Prea mult pentru un meci de CL. Sunt de acord ca iti doresti sa se intample minuni, ca sa te simti bine, apoi, ca ai fost contemporan cu ele. Dar nu cu orice pret.

mariuss72 (14 comentarii)  •  10 martie 2017, 12:05

Excelent articol, ca de obicei! Sa lasam vulgul sa ne acuze de "frustrare", se pare ca asta e noul termen pe buzele celor care nu pot fi in stare sa accepte si alte puncte de vedere. Ochelarii de cal au revenit la moda.

Marian T (5 comentarii)  •  10 martie 2017, 12:58

E simplu domnule Geambasu ! Nu iti place fotbalul,si nu stii sa te bucuri !

tomas orzan (6 comentarii)  •  10 martie 2017, 13:22

Blaga spunea -Nu stii ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi? Cred ca ai strans suficient noroi si sper sa-ti revad nuferii unor articole care sa ma faca sa te pastrez in categoria unui Tudor Octavian sau Maria Andries, nicidecum in categoria Ovidiu Ioanitoaia, de care ma feresc precum C.Ronaldo de bun simt.

brazvan (47 comentarii)  •  10 martie 2017, 13:23

nene geambașu, l-aș lua acasă pe domnul acela de ți-a zis matale "hater nativ"...

bazileon (82 comentarii)  •  10 martie 2017, 16:55

Dle Geambasu, ati inteles exact pe dos. Noua, celor care ne-am bucurat, mai mult sau mai putin, de performanta Barcei, nu ne pasa de loc de ceilalti si mahnirea lor. Dar faptul ca aceasta victorie uimitoare la sta in gat unor cetateni ce nu-si pot stapani revolta, ba nici macar limbajul (vezi invectivele de scelerat ale lui R. Banciu, visceralitatatea majoritatii postarilor antiBarca), pe langa uimire si ingrijorare, da, exalta aceasta satisfactie la nivel de "in your face". Ca doar nu asteptati intelegere & compasiune!

bazileon (82 comentarii)  •  10 martie 2017, 17:14

Cat despre "miracol", el s-a produs la Paris. Caci, helas, greu mai ajung la trofee europene francezii. S-a chinuit vreo doua decenii un OM (mai un Tapie, mai un Valenciennes), a pleluat stafeta OL, acum a venit randul PSGului. Dar tot mofluzi raman. Trebuie, cum ar spune Hagi, "sa mai creasca".

Nick (1 comentarii)  •  10 martie 2017, 17:32

Eu cred ca au pierdut calificarea din momentul in care au facut acel clip cu Verratti,Matuidi....si spuneau ca ar fi multumiti daca meciul s-ar termina cu scorul de 5-1.

17 Nentori Tirana (441 comentarii)  •  10 martie 2017, 20:29

M-am chinuit sa-i raspund lui Theo caci are de multe ori comentarii bune. Am vrut sa-mi justific postarea anterioara la care face el referire, o critica si te lauda pe tine. Totul absolut civilizat. Asta nu e lipsa de suflet. De ce esti magar ?

di livio (54 comentarii)  •  12 martie 2017, 13:49

Exagerezi.Scrierile tale sint tare incilcite.Dupa aia zici ca n-am inteles ce-ai scris,geniule.Mai invata de la Cosasu.Ca pe el il intelegem

vasco (3 comentarii)  •  13 martie 2017, 7:26

Perfect de acord cu articolul si cu comentariile lui @Theo.Restul...,niste *** care nu inteleg decat ca mingea a intrat in ate de sase ori si ca Barcelona a meritat...deci.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Jos_cenzura (68 comentarii)  •  15 martie 2017, 16:43

Am inteles ca arbitrul partidei ar fi fost urecheat destul de tare de UEFA pentru erorile comise.

Jos_cenzura (68 comentarii)  •  15 martie 2017, 16:45

Barcelona este un *** de oras. Cunosc numai in Mexic vreo 10-15 orase mult mai frumoase (si mai curate).

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează