Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
Campioana unei mari discipline

A cui a fost inspiraţia? A lui Dan Petrescu sau a lui Ianis Hagi? Că Petrescu l-a trimis pe Damian Djokovici în teren după ce faultul dur al lui Ianis l-a scos de pe teren pe Bordeianu. Iar mijlocaşul croat […]

...

Audaces fortuna cu Deac sau cu Tase?

Liga Profesionistă de Fotbal a comandat obiectul unui artist plastic, acesta şi-a făcut treaba cum a ştiut el mai bine, aşa că ori Mario Camora, ori Florin Tănase va ridica duminică seară o operă de artă deasupra capului. Sau este […]

...

A la turca în Nemţia, bre!

Trebuie să ne hotărâm în ce lume vrem să trăim. Sau în ce lume ne-ar plăcea să trăim. Măcar pentru confortul conştiinţei, dacă nu putem schimba orânduirile, oamenii. Mai ales oamenii. Bunăoară, lui Mesut Ozil, Ilkay Gundogan şi Marius Şumudică […]

...

Pentru încă o săptămână de suspans

Dacă îţi permiţi să îi ţii pe bancă pe Bălaşa (pe care îl căina Hagi că nu este convocat la naţională, deşi era convocat!?), pe Nedelcu, Budescu, Man şi Cristi Tănase, adică încă aproape o echipă întreagă capabilă să se […]

...

Bătaie pe banii noştri! Nu vă simţiţi puţin furaţi?

10 minute fără gol în contul CSM-ului. În handbal, asta înseamnă o veşnicie. Şi o problemă de eficacitate care nu poate fi pusă doar pe seama ostilității barelor porţii apărate de Grimsbo. Bella Gullden ratează prima aruncare de la 7 […]

...

Pierdem. Uneori eroic, dar pierdem

Belgia a venit mai bine pregătită psihic la Bucureşti. Aceasta nu este o trăsătură naţională, ci o metodă de antrenament

Permalink to Pierdem. Uneori eroic, dar pierdem
sâmbătă, 11 februarie 2017, 7:06

Ne lipseşte ceva. Senzaţia devine explicită al doilea sfârşit de săptămână la rând. După Cupa Davis, în care băieţii s-au acoperit de belaruşine la Minsk, a venit meciul fetelor. Altceva. Nu ruşine, dar înfrângere. Fed Cup, România contra Belgiei. Belgia, ţara campioanelor Justine Henine şi Kim Clijsters. Dar Belgia nu a venit la Bucureşti cu Henin şi Clijsters. Ele sunt istorie. Mare.

Sală coafată, public cuminte

Sala Polivalentă fardată cât să pară totuşi un loc civilizat de disputare a competiţiilor sportive în anul 2017. Suprafaţă de joc bună, îţi dai seama după cum sună mingea, dotare tehnică în regulă, inclusiv sistemul hawkeye. Lume multă, civilizată, parcă prea civilizată faţă de ce am văzut în locuri teoretic mai spilcuite decât Bucureştiul. Dar un public participativ şi ataşat echipei noastre. În tribună, Ion Ţiriac, în deja clasica lui geacă de piele, de motociclist bogat, proprietar de Harley Davidson, care îşi satisface capriciile senectuţii.

Ţiriac meditativ

Ţiriac în tribună, meditând parcă la wildcard-ul primit de Şarapova de la amicul lui, Manolo Santana. Santana, directorul turneului de la Madrid, dar al cărui proprietar este chiar el, Ion Ţiriac. Santana, legendă vie a tenisului spaniol, uns director taman de domnul mustăcios, a cedat farmecelor ochilor albaştri ai Mariei şi puterii de convingere a mai marilor doamne şi domni de la WTA. Dar îngândurarea lui Ţiriac poate avea legătură mai ales cu ce se întâmplă pe teren. Şi lângă acesta, acolo unde în premieră absolută stă prietenul, pierdut, renegat şi regăsit, Ilie Năstase. Ilie, proaspătul căpitan nejucător al echipe de Fed Cup a României.

Niculescu defensivă

Monica Niculescu a fost ea însăşi în partida pe care a disputat-o cu Kirsten Flipkens. Asta înseamnă că a jucat defensiv, că şi-a folosit în exces obsedantul slice de forehand, care nu mai este demult un handicap pentru adversare, că a ezitat să vină la fileu, neştiind să profite de rarele situaţii când Flipkens făcea pasul înapoi. Scorul, 6-3, 6-4 pentru belgiancă, redă fidel evenimentele, iar momentele de joc bun ale Monicăi, cu pumnul strâns în semn de reuşită şi concentrare, s-au pierdut în noianul de greşeli. Figura tristă a româncei, aproape podidită de plâns în perioadele când jocul îi şchiopăta, a întregit impresia de inferioritate psihică în faţa unei contemporane şi supravieţuitoare a epocii de aur a tenisului feminin belgian. Contemporană, nu egală a maestrelor Justine şi Kim. Flipkens este însă o jucătoare tenace, precisă şi cu un plan de joc (ofensiv). Tot ce nu este Niculescu.

Îngerii şi monştrii Soranei

Sorana Cîrstea împotriva Yaninei Wickmayer era meciul vedetă şi întâlnirea de care depinde rămânerea României în cursă. Sorana Cîrstea venea recomandată de optimea de finală de la Melbourne. Sorana, proprietara unor lovituri curate, fluente, uneori strălucitoare. Lovituri de jucătoare mare, virusate nu o dată de probleme încă nerezolvate la deplasarea stânga-dreapta. Dar Sorana este populată şi de nişte monştri care o îndeamnă să facă tot soiul de prostii. De exemplu, să piardă un set de la 5-2. Sau să servească dublă greşeală la prima minge a tiebreak-ului setului întâi. Cam mare alternanţa între reuşite şi nereuşite. Prea fragilă carcasa mentală, la fel ca în cazul Monicăi Niculescu.

Psihic fragil sau neantrenat?

Cu accente eroice, Sorana s-a scuturat de povara greşelilor neforţate, găsind drumul spre un set doi la fel de strâns ca primul şi către un decisiv în care s-a mers pe sârmă. 6-7, 7-5, 5-7. Câştigă Wickmayer. Şi discuţia rămâne. Este o tară naţională această fragilitate emoţională? Nu suntem nici antropologi, nici sociologi, deci intrăm pe un teritoriu plin de capcane. Putem presupune totuşi că fetele noastre, ca şi băieţii, au lipsuri la acest capitol din motive mult mai terestre. Care ţin de antrenori. De mediul lânced în care au crescut. De fatalismul pe care continuăm să-l cultivăm ca pe o floare rară. Forţa psihică se antrenează şi ea. Oricum, ne lipseşte ceva. Să-i zicem fibra. Sau poate, în situaţia noastră precisă, belgiencele au fost pur şi simplu mai bune. Wickmayer a fost un zid de voinţă, Flipkens de hotărâre.

Altfel, Ilie Năstase a părut mai implicat decât Andrei Pavel la Minsk acum o săptămână. Şi a avut mereu ceva de comentat cu blonda arbitră de scaun. Dar nu el a pierdut meciul. România-Belgia 0-2 după prima zi. Un scor al naibii de periculos, se ştie.

Comentarii (39)Adaugă comentariu

zzz (20 comentarii)  •  11 februarie 2017, 19:44

Sportul romanesc e jos de tot. Nu stiu daca se poate mai jos..Prezentul nu ne mai ofera nicio satisfactie iar din spate nu vine nimeni. De cand am inceput 2017 avem rusini peste rusini. Echipele de club de volei au iesit toate din primul tur (si sunt 7 la numar). Echipele de club de baschet au fost toate eliminate din grupele lor. Romania 2-3 Belarus. Astazi la rugby am fost umiliti pur si simplu de niste chelneri la rugby!!!! 38-41 cu Germania (nu am gresit scorul). Astazi la fed cup ne-am facut de ras cu belgia...din nou. Suntem singura echipa cred care pierde 3 meciuri la rand acasa (cehia, germania,belgia). Nu stiu de ce in anumite sporturi ne mai prezentam...pe bune. Dam doar ocazia europenilor sa-si intareasca ideea ca suntem vai mama noastra. Risipim orice urma de indoiala ca suntem morti de foame si cu pantalonii *** cand ies in ultima vreme sportivii romani prin Europa. Infrangeri pe linie... Sportul in romania e mort si ingropat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Thomas brams (17 comentarii)  •  11 februarie 2017, 19:46

Nema valoare

Alex (1 comentarii)  •  11 februarie 2017, 21:12

"public cuminte" ma intreb cat ai contribuit tu in acel public? ...Ingerii si demonii Soranei? daca esti spectator de tenis si mai ales daca ai fost in sala ti-ai fi putut da seama ca acel meci putea sa aiba pe oricare castigator, insa daca ai si jucat tenis vreodata stii ca nu iti poti mentine aceeasi performanta pe tot parcursul meciului, ai etape si etape...Daca de Niculescu mai poti spune ceva , poti avea o urma de indoiala ca nu a dat totul, de Sorana sunt sunt sigur ca dupa 3 ore si 20 de minute a dat totul, accidentata si strangand din dinti a luptat si doar cateva puncte a facut ca acum sa nu vorbim de o victoriei a ei.

dinamo_fan (39 comentarii)  •  11 februarie 2017, 21:35

Domnule Geambasu...scapati-va va rog de analfabetii aia cu maxim 4 clase pe care i-ati angajat in redactie si care cenzureaza "FED Cup". Halucinant ! Azi ati atins un minim istoric din punct de vedere jurnalistic. RIP !

Dan M. (9 comentarii)  •  11 februarie 2017, 21:53

S-au dus lupte grele la Polivalenta. In ambele meciuri. E vorba despre sport, si in sport, cand unul castiga, celalalt pierde. Nu ma asteptam sa fie asa de grele meciurile. Belgiencele au fost mai bune, trebuie sa recunosc. O fi periculos scorul de 2-0 la fotbal, insa tenisul e altceva.

Burebista (31 comentarii)  •  11 februarie 2017, 22:04

@zzz: stai cuminte ca se poate mult mai rau... o sa ajungem de nu osa mai avem nimic in tara asta... nu vorbesc numai de sport... eu cred ca exista un plan bine pus la punct sa distruga natiunea romana... un popor care nu face sport si care nu investeste in sport e deja mort... stai ca o sa vezi ce ajungem... daca nu ne trezim... eu am mai scris aici ca e un miracol ca inca mai scoatem rezultate... Putine dar scoatem... ganditi-va cati sportivi legitimati avem si cati au altii... cat investim noi si cat altii... si atunci ce asteptari ai de la sportivi?? Dau si ei cat pot... cateodata se mai autodepasesc ca si fetele la handbal... locul 3 la Mondiale, locul 5 la Europene... cu cateva sute de jucatoare profesioniste... stii cate are Germania sau Franta?? Sa nu mai vorbim de altii... stii cate avem la tenis??? Si ce conditii au?? Dar la tenis de masa?? Si suntem printre primii in Europa!! Locul doi... argint... cu o mana de jucatoare in toata Romania!! Contra unei armate de asiatice naturalizate de toate tarile importante ale Europei... care castiga de zece ori mai mult ca ale noastre.. nu ti se pare un miracol???

ANTON LUPAN (10 comentarii)  •  11 februarie 2017, 22:07

Multe nu ar fi de zis!Raman cu imaginea lui Ilie Nastase,din ce in ce mai penibil,in absolut orice face!In afara de mestecatul acela ***,de *** acela de ***,aceasta fosta glorie a tenisului,a fost adus aici pe post de mascota,poate doar in virtutea faptului ca se pricepe la ...femei!Da,se pricepe si inca foarte bine,dar din alt punct de vedere.....sigur,nu la tenis!N-am vazut un sfat in pauze....o imbarbatare,doar aplauzele alea penibile si ridicatul ala in picioare dupa fiecare minge reusita de ale noastre....miscare absolut gratuita!!Sa-mi fie cu iertare,Niculescu este antitalent...iar Carstea....atata poate!Jenant,dar asta ne e valoarea!Poate cu Halep valida si cu o alta atitudine ,era 1-1 dupa prima zi...dar machidoana nu-mi mai inspira incredere absolut DELOC!Cred ca si-a atins maximumul de potenta tenisistica,ca sa ma exprim elegant!Mergem inainte!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ottonelu (16 comentarii)  •  11 februarie 2017, 22:25

Senzaţia devine explicită al doilea sfârşit de săptămână la rând. Senzaţia devine explicită al doilea sfârşit de săptămână la rând. Senzaţia devine explicită al doilea sfârşit de săptămână la rând.

ottonelu (16 comentarii)  •  11 februarie 2017, 22:26

Ne lipseşte ceva. Ne lipseşte ceva. Ne lipseşte ceva.

Cri (1 comentarii)  •  11 februarie 2017, 23:45

Oradea la baschet încă e in Cupe europene

bubucul (51 comentarii)  •  11 februarie 2017, 23:55

Mulțumesc pentru articol!

Alexandru Chis (95 comentarii)  •  12 februarie 2017, 7:21

Cred că fata aceasta a fost concepută fie în timpul unui cutremur, fie în timpul unui raid de bombardament, că prea este speriată ca de bombe! O asemenea labilitate psihică nu poate fi mascată și mă surprinde că Nasty i-a acordat încredere. Uitați-vă la rrictusul feței și la ochii acestei jucătoare în timpul unui banal interviu și veți înțelege că pe această sportivă(!) nu te poți baza. Noroc cu dna Ruzici care ne-a "luminat" în privința Simonei, trecând în revistă "infirmeria courturilor" din cele mai vechi timpuri și până la "idolul" său, mai fragilă și mai perisabilă chiar și decât oul puiului de pupăză!

dodo (77 comentarii)  •  12 februarie 2017, 8:34

Domnu inginer, nu sunteti nici jurnalist, nici sportiv, nici impartial. Nu credeti ca ar trebui sa incercati prin alte locuri ?

17 Nentori Tirana (441 comentarii)  •  12 februarie 2017, 9:46

Atit. "A fost fileul moale" – iar noi, in nemernicia noastra, le controlam la cap. Azi e alta zi. Una care ne place. Fara grije, azi le tin si eu pumnii, asa ca pa ele, ca noi daca am fi in locul lor … PS Am pariat cu savantul sovietic Dreamaiorski Theatronow. Eu, ca le batem de le suna apa in cap, ca 0-2 … ES de la NY, ca nu, ca n-au crescut la Vaslui, ca nu le place sa fie batute inainte, …, ca … Pleasca ... Peron ... E in joc antrop.logia nationala, asa ca ma duc personal sa le tin pumnii.

naica (33 comentarii)  •  12 februarie 2017, 10:04

Despre lipsa de educatie a lui Nastase nu comentezi nimic ? Asta e antrenor ? De fiecare data cand era dat in prm-planuri, nu facea decat sa mestece. Ca o rumegatoare sadea, chiar si cand discuta cu arbitrii... Oare ce altceva a facut bine acest " antrenor"in afara de faptul ca a reusit sa se afle la fata locului? Pacat !

Cristian Geambaşu (693 comentarii)  •  12 februarie 2017, 17:05

Am sugerat in final cam care a fost rolul lui Nastase. Asta este, nu faptul ca a a imbatrinit e deranjant, ci ca a imbatrinit urit.

Anonim (210 comentarii)  •  12 februarie 2017, 10:53

A cerceta evolutia fetelor in tenis este o incercare echivalenta cu scrierea unui tratat de psihologie! ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

seba (155 comentarii)  •  12 februarie 2017, 11:06

belgiencele au fost mai bune. de fapt, nu e vorba doar de ieri. cred ca sunt mai bune, chiar daca locul din clasament spune altceva. meciul soranei a fost foarte frumos si cu ceva noroc ar fi putut egala scorul total. a gresit mult in momente importante. da, scorul de 2-0 e al naibi de periculos in in tenis, ca si in fotbal. pentru cel care e condus. publicul ar fi putut fi putut fi mai galagios. e fed cup, nu teatru, nu film. imi pare rau ca intr-un oras de doua milioane de locuitori nu se strang cinci mii de suporteri cand joaca romania.

mg (140 comentarii)  •  12 februarie 2017, 11:07

şi Monica este "o jucătoare tenace, precisă şi cu un plan de joc" iar "obsedantul slice de forehand" este foarte eficient în continuare, insă poate fi contracarat cu veniri dese la fileu, dacă ştii voleul, şi Flipkens îl ştie foarte bine. Este şi inteligentă dar a prins pur şi simplu o zi foarte bună. Să nu uităm că Monica a demolat-o la Hobart(ca să nu enumerăm căte victime celebre are la activ). Cu Sorana e mai complicat. Nu şi-a recăpătat pe deplin încrederea în joc deocamdată, dar e pe drumul cel bun. Să le acordăm incredere şi susţinere în continuare. Aşa mi se pare corect. Restul sunt răutăcisme specifice, din păcate pt tine.

Cristian Geambaşu (693 comentarii)  •  12 februarie 2017, 17:03

Rautacisme? Dar chiar asa sa pierdem pe linie, cu toate cele 3 fete la simplu, e Ok? Nu va doare un pic, nu aveti senzatia ca prea se repeta scenariul cu aproape oricine am juca? O, da, sa fim bonisti, pacifisti. Sa ne asezam linistiti la „locurli” noastre. Sa nu scindam natiunea in doua. Cunosc teoria si cam de unde vine

alex (5 comentarii)  •  12 februarie 2017, 12:13

"Lume multă, civilizată, parcă prea civilizată faţă de ce am văzut în locuri teoretic mai spilcuite decât Bucureştiul." Esti tot mai ranchiunos cu varsta. Dupa un an de zile inca te iei de publicul din Cluj. Ce rost avea remarca in contextul asta? Inteleg prostiile astea despre regiuni cand apar in comentarii, dar nu le vad rostul in articol (care, de altfel, a fost echilibrat, spre deosebire de cele pe care le scrii la adresa Simonei).

Cristian Geambaşu (693 comentarii)  •  12 februarie 2017, 17:00

Nu era vorba despre Cluj, chiar nu era. Ma gindeam cum fac francezii sau americanii, de exemplu, la meciurile lor de Cupa Davis. Ce ciobanie e acolo sub haina de „patriotism”. Dar uite ca poate unii sunt mai banuitori cu virsta, nu doar mai ranchiunosi

Dolgoruki (44 comentarii)  •  12 februarie 2017, 16:24

publicul romanesc e la pamant.La cluj avem o gloata de unguro-ardeleni care se cred patrioti dar totul e doar de impresie si pe deasupra sunt si afoni ai sporturilor(indiferent care o fi ele), la bucuresti avem o gloata de dezinteresati care cand merg la orice fel de eveniment privesc ca la teatru.Cred ca ar trebui sa lasam aceste 2 orase de pe harta evenimentelor sportive, sa ne mai mutam cu ele si prin alte zone unde putem gasi adevarato romani cunoscatori si iubitori de sport, nu doar aplaudaci si habarnisti

Dan (3 comentarii)  •  12 februarie 2017, 16:57

Pai se confirma ca suntem cea mai proasta rasa din europa

pebi (1 comentarii)  •  12 februarie 2017, 17:15

incredibil!!!!!suntem mai buni la tenis,dar psihic suntem la pamant Ce fac oamenii care sunt acolo ,in echipa, sa le motiveze pe jucatoare?Cum de belgiencele ,care pareau dominate coplesitor,ramaneau mereu,mereu neclintite sa arunce mingea inapoi,indiferent cum...iar ale noastre greseau...?!In sala noastra,cu publicul nostru,cu un tenis mai bun trebuia sa vedem niste fete scrasnind din dinti pentru victorie,nu cu atitudine plangacioasa la primele nereusite...Si Simona nu avea atitudine incurajatoare,parca-i era frica sa strige,sa se agite...era jenata!!Ce naiba,Nastase?Nu mai mesteca continuu,fa ceea ce trebuie sa le motivezi!!!!!FRT pregateste aceste meciuri!!!!

ANTON LUPAN (10 comentarii)  •  12 februarie 2017, 18:20

....restul e tacere....Raman doar cu impresia pozitiva a faptului ca singura din echipa noastra care a luptat cu adevarat si a pus suflet a fost Sorana!In rest,ma mentin cu afirmatia ca Niculeasca este un monument de prostie omeneasca si ca joaca din inertie,este incapabila sa isi adapteze jocul in functie de adversar,ea atata stie,atata face,un rudiment teribil si un chin sa urmaresti meciurile acestei nevinovate si inocente posesoare de antitalent urias!Blegu este aceeasi!Daca ii iese e bine,daca nu-nu!Jalnic,sa pierdem pe linie!Chiar si in aceste conditii,nu pot s-o regret pe Halep,o tot mai mare deceptie in sine!Parca ii era lene sa se ridice si sa incurajeze...era artificiala,absenta si plictisita!Nastase?Sa-mi fie cu iertare-O CARICATURA si un mitocan perfect***Urat imbatraneste....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bogdan a (16 comentarii)  •  12 februarie 2017, 19:39

Dupa titlu, puteam sa jur ca e articolul tau, inainte sa vad autorul :) Esti mereu prezent, mereu pe faza, mereu acolo. La infrangeri. Cat de trista sa-ti fie viata, incat sa scrii (aproape) numai la infrangeri ?! Numai despre lucruri negative ?! Esti romanul sadea, romanul mioritic, inferior. Intruchiparea perfecta a eroilor articolelor tale. Eclipsezi total demonii Soranei, Mr Antichrist of sports !

alex (5 comentarii)  •  12 februarie 2017, 20:52

"Nu era vorba despre Cluj, chiar nu era. Ma gindeam cum fac francezii sau americanii, de exemplu, la meciurile lor de Cupa Davis. Ce ciobanie e acolo sub haina de „patriotism”. Dar uite ca poate unii sunt mai banuitori cu virsta, nu doar mai ranchiunosi". My bad then :). Pe de alta parte, si eu am o senzatie de frustrare cand vine vorba de fete. Simt ca nu isi confirma potentialul. Anul trecut la Cluj mi s-a parut ca au fost crispate din cauza publicului (cel putin Irina, si Simona de fiecare data in primul meci. Si-a dorit prea mult). Poate ca a fost la fel si de data asta (nu am urmarit meciul).

JE (28 comentarii)  •  12 februarie 2017, 23:27

....da da da.... suntem zeii tenisului si doar labilitatea poetica a psihicului nu ne lasa sa invingem......si ce sa ne facem ?.... ca e problema fundamentala a existentei ratingului...... lol, si daca nu mai avem nici footbal ... nu-i bai, este becali, dragomir si toti infractorii condamnati de cel putin o instanta ce sunt promovati de gazeta....

gilos (34 comentarii)  •  13 februarie 2017, 8:37

Fara Halepoaica echipa de Fed Cup este zero

mg (140 comentarii)  •  13 februarie 2017, 11:05

@Cristian Geambaşu, ok au pierdut o bătălie. Ce facem acum, le'ngropăm ? Poate n'ai observat da' fanii britanici rămân lângă la echipă în momentele grele. Să-ţi traduc imnu' lu' Liverpool ? Din păcate nouă ne lipseşte cultura sportului şi a fair play-ului. În rest, crede-mă că nu 's o babă de la Cotroceni, dimpotrivă(dovadă postările mele chiar pe blogspot, caută şi vei găsi). Eşti prea agresiv pt multă lume, nu doar pt mine, da' ai şi calităţi. Una dintre ele e că nu cenzurezi postările incomode(care şi ele dau rating, nu-i aşa..? :) )

Cristian Geambaşu (693 comentarii)  •  13 februarie 2017, 14:24

Nu le ingropam, dar trebuie sa intelegem de ce au pierdut, fiindca doar cu incurajari fade nu se rezolva nimic. Daca suntem sinceri si critici, nu inseamna ca nu tinem la ele. Nu vreau sa fiu agresiv, incerc sa afirm-scriu lucruri pe care in general lumea chiar daca le percepe se fereste sa le rosteasca. Crede-ma, nu este un exercitiu usor, mi-ar fi mult mai simplu sa o balmajesc, sa spun lucruri la doua capete.
Si, sincer, nu ma deranjeaza parerile contrare, ci badarania. Apropo de trimiterea la babele imbrobodite de la Cotroceni. Si tataitii cu caciuli de astrahan

popa constantin (6 comentarii)  •  13 februarie 2017, 13:28

cica nu s-ar fi intamplat NIMIC si , ca mai mult decat atat , ar fi fost un FLEAC , caci doar NE_AU CIURUIT ...pana una alta ar trebui sa-i ,, multumim '' unchiului ' ca ,, investeste '' ARMONIE la echipa , iar d.na ALINA TECSOR n-o sa reuseasca , oricat s-ar stradui , sa faca FLOTARI PERFECTE , a la Daren ......***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

jijij (6 comentarii)  •  13 februarie 2017, 13:36

mascariciul de nastase era imbracat ca un homless;uitati-va la Yanih Noah sa vedeti cum trebuie sa arate un capitan nejucator civilizat: io cred ca daca ilie (balarie) venea imbracat in uniforma de general al armatei rumine (de la tiri vorbire) sigur cistigam razboiul.

sorin (27 comentarii)  •  13 februarie 2017, 14:58

Propunere: Pentru FED CUP sa se construiasca un teren de tenis in curte la Obregia si in loc de capitanul nejucator de fete sa se ocupe un colectiv multidisciplinar din spital. Asa poate nu vom mai fi scosi din minti de incapacitatea cronica de concentrare a enervantelor demoazele. Cat despre meciurile lor disputate in diverse turnee am renuntat de mult sa le mai urmaresc (din aceleasi motive ) P.S. Discutand odata cu un englez despre reprezentantii Romanicai in diverse sporturi atunci cand am adus vorba despre tenisul feminin m-am trezit "pus la punct " cu raspunsul : ala nu-i tenis.

mg (140 comentarii)  •  13 februarie 2017, 16:58

Dacă pierd "nu ne mai reprezintă" nu'i aşa ? De eşti tu acela nu-ţi sunt mumă eu. Să le demolăm. Chiar şi marele Ilie Năstase, pe care unii văd că-l tăvălesc prin noroi, avea mari probleme să joace când i se cânta imnul. Cu salatiera pe masă pierdea la un Stan Smith pe care-l bădea în turnee. Şi să nu-mi spui că Năstase n-a avut psihic de competiţie sau că a lălăit-o fără chef, că nu te cred. A fost şi rămâne numărul unu mondial, iar acum încearcă să ajute. Şi el şi fetele merită mai mult respect din partea noastră. Dacă ţie pancartele din piaţa Victoriei ţi se par bădărăneşti, e problema ta..

Cristian Geambaşu (693 comentarii)  •  13 februarie 2017, 17:31

N-ai inteles nimic. Pacat. Asta ai priceput, ca sunt contra oamenilor din Piata Victoriei?

ANTON LUPAN (10 comentarii)  •  13 februarie 2017, 17:46

Nastase a fost un munte de talent si nimic mai mult!Unii numeau geniale prostiile lui de pe teren si din afara,maimutarerile de *** ce le facea cu arbitrii,plus betiile si faptul ca era un erotoman desavarsit!Nimic nu-i stirbeste din talent,rezultatele lui stau marturie!Toata viata lui personala dezastruoasa,nu ma deranjeaza!Ce a facut pe post de asa zis antrenor,sau responsabil cu hei-rup-ul,nu stiu ce sa zic?!?!De multe ori parea ca un buldog care rumega ceva si nu intelege nimic!Nu stiu daca un HAI,FETELOR-avea efectul unui puseu de adrenalina sau reprezenta ceva pozitiv?!?!Simpla lui prezenta,nu inseamna un plus!Daca nu isi controleaza mai mult expresia faciala de buldog si modul cum poate ajuta cua devarat echipa,mai bine ne lipsim de prezenta-i ridicola!Domnul MG-esti ridicol,de unde si pana unde Nastase a fost si va ramane forever nr 1?!?!Nimeni nu poate face acest lucru!!!Iar chestia cu pancartele din Piata,e de-a dreptul absurda?!?!WTF,ca sa ma exprim modern!!!???

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Anonim (210 comentarii)  •  13 februarie 2017, 20:51

Am scris-o, dar mi s-a cenzurat o parte a postarii anterioare. Oricum, ideea era ca nu trebuie sa ne "batem capul" cu aceste sincope din jocul fetelor, este o pierdere de timp. pretios. Are legatura si cu eternul feminin, nciodata usor de inteles! De lipsa de constanta sufera aproape toate, chiar si nemtoaica Kerber, mai ales dupa ce ajunsese nr. 1 mondial. Atunci, de ce ne mai miram de labilitatea psihica a celor de ginta latina sau de origine slava? Inca ceva: cum se aminteste numele lui Nastase, cum sar denigratorii de profesie! A.

Comentează