Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Nu sunteţi şi generalul nostru!

Federaţia pare să fi devenit prizoniera toanelor propriului angajat. A lui Iordănescu

Permalink to Nu sunteţi şi generalul nostru!
sâmbătă, 19 martie 2016, 9:28

Articolul 1
Anghel Iordănescu este selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României.
Articolul 2, alineatul 1
Pentru că este selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Anghel Iordănescu trebuie să selecţioneze. Conform fişei postului, cu asta se ocupă selecţionerul, cu selecţia.
Articolul 2, alineatul 2
Totodată, selecţionerul îi pregăteşte pe cei pe care îi selecţionează. Îi antrenează şi stabileşte un program adecvat prin care, la ora meciurilor oficiale, naţionala să se prezinte în formă maximă.
Articolul 3
Selecţionerul are obligaţia să îi convoace la lotul naţional pe cei mai buni fotbalişti români, din ţară şi din străinătate, indiferent de vârstă, culoarea pielii, convingeri religioase, opţiuni politice şi, mai ales, indiferent de echipa la care sunt legitimaţi.
Articolul 4
Selecţionerul echipei naţionale de fotbal masculin a României nu este şi proprietarul echipei naţionale a României. El este un angajat al Federaţiei Române de Fotbal şi administratorul temporar al echipei naţionale.
Articolul 5
Selecţionerul echipei naţionale a României nu este şeful FRF, el este subordonat preşedintelui şi Comitetului Executiv al amintitei organizaţii.
Articolul 6
Selecţionerul echipei naţionale a României nu elaborează calendarul competiţional, el îşi desfăşoară activitatea în perioadele desemnate anume în calendarul internaţional pentru echipele reprezentative.

Din ambiguitate sărim în absurd
Ştiindu-l om meticulos şi milităros pe Anghel Iordănescu, am întocmit acest regulament ad-hoc pentru a clarifica drepturile şi îndatoririle selecţionerului. Conform tradiţiei, regulamentele care guvernează funcţionarea fotbalului nostru strălucesc prin ambiguitate, aşa că am zis să dăm o mână de ajutor. Cu atât mai mult că trăim cu senzaţia că FRF a devenit prizoniera propriului angajat. Nu putem explica altfel lipsa de reacţie a conducerii federaţiei, în afara unor mici săgeţi ale lui Răzvan Burleanu, la încăpăţânarea organizării inutilului turneu din Turcia ori imixtiunea selecţionerului în programul Ligii 1, al Cupei României şi Cupei Ligii. De ce această nonreacţie? Poate şi din cauză că Iordănescu a acceptat un post declinat de Olăroiu, Dan Petrescu sau Lucescu, variantele scumpe şi inaccesibile FRF. Inaccesibile inclusiv pentru viitorul apropiat, după Euro 2016. Ce ne facem dacă ne lasă nea Puiu?

Trei, Doamne, şi toţi trei!
Aşa cum era de aşteptat, tăcerea şefilor lui Iordănescu a născut repede alţi monştri. Şi nu sacri, ci de conduită. În lotul de 25 de jucători chemaţi pentru meciurile amicale cu Lituania şi cu Spania există trei convocări pe care din politeţe le vom numi controversate. Altfel ar fi trebuit să le numim scandaloase. Florin Tănase de la Viitorul, victimă a unei ciudate accidentări înaintea derbyului cu Steaua, joacă modest în ultima vreme. Când evolua bine, selecţionerul nu avea ochi pentru el. Silviu Lung jr. în schimb nu a mai jucat deloc, după accidentare pierzând locul de titular la Astra în faţa lui Gavrilaş. Deci numai bun să fie selecţionat şi preferat lui Florin Niţă! Cu Adrian Ropotan lucrurile sunt mai simple, am scris şi cu altă ocazie. Fostul dinamovist a ales cu sufletul! Sau pe sufletul lui nea Puiu, semnând cu Pandurii, formaţie antrenată de Edi Iordănescu. Ca şi Săpunaru mai înainte, ca şi Pintilii.

Qatar, da, China, nu
Să mai observăm că plecând în divizia secundă din China, Budescu pare să fi ieşit din azimutul selecţionerului. Nu şi Steliano Filip, care, jucând mai rău decât în divizia a doua din China, continuă să fie chemat la lot. Nu şi Dragoş Grigore de la Al Sailiya, autorul recent al unui autogol de generic în formidabilul campionat al Qatarului. Şi să nu îmi spuneţi că alegerile selecţionerului nu pot fi comentate şi că dumnealui este suveranul opţiunilor sale. Când acţiunile antrenorului sunt cusute cu aţa albă a intereselor şi a prudenţei care miroase a frică, nu putem sta liniştiţi. Asta în măsura în care, nu mai puţin români în buletin şi în suflet decât Anghel Iordănescu, ne pasă şi nouă de echipa naţională.

Comentarii (46)Adaugă comentariu

dodo (93 comentarii)  •  19 martie 2016, 9:33

Geambasule, tu esti dinamovist si antistelist. Pro Luce, adica antifotbal ! Impartialitate 0 ! Lasa-ne !

felix (37 comentarii)  •  19 martie 2016, 9:47

bune observatiile dar nu conteaza ptr ca nu vor fi titulari la euro. poate doar Grigore

gemeralul (1 comentarii)  •  19 martie 2016, 9:48

Corect nea Geambasule. ne-am pomenit cu un general de Giurgiu ca acolo ii place la Tata Puiu sa joace. Desigur ii e frica de stadioanele cu peste 10.000 de spectatori, c-asa e la armata: nationala trebuie sa fie discreta.

Lucky (5 comentarii)  •  19 martie 2016, 9:50

Care "al nostru"? Zi-i "nu sunteţi generalul meu". De ce vorbeşti in numele altora, al suporterilor? Dumneata, Geambaşu, eşti un om care câştigă mulţi bani rotind palavre (în general îmbârligături) despre un sport cu care ai foarte puţine tangenţe reale. "Noi" avem la fel de multe sau mai puţine tangenţe reale, dar plătim, nu suntem plătiţi, aşa că vezi-ţi de tine, nu de noi. "Noi", în ciuda divergentelor permanente de opinie dintre "noi" pe toate subiectele posibile, avem o opinie comună despre ziariştii ca tine. Printre altele, când se furişează spre "noi", îmbrăcându-se cu tricoul nostru, pe care nu îl merită, îi dispreţuim şi mai mult decât o facem de obicei.

Sorin Munteanu (3 comentarii)  •  19 martie 2016, 9:58

Pe acest general facut ca Oprea, Nastase sau citi or mai fi nu-l duce capul si pace. Nu ca ailalti ar da pe dinafara. Doar atit cit sa-si recalculeze pensiile.

Liviu Dragnea (6 comentarii)  •  19 martie 2016, 10:13

Ne trebuie antrenor. Vezi la handbal ce face unul care stie meserie.

Liviu Dragnea (6 comentarii)  •  19 martie 2016, 10:15

Nea Puiu acest Ghita Tadici al Romaniei.

Tehnicu… (5 comentarii)  •  19 martie 2016, 10:38

...2 generali, 2 *** = iordanescu & nastase!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

florin (3 comentarii)  •  19 martie 2016, 11:03

Subiectiv,tendentios,rautacios si sperficial.

sorin munteanu (28 comentarii)  •  19 martie 2016, 11:30

Ca si alti generali (Oprea, Nastase) nici Iordanescu nu face exceptie in ceea ce priveste marimea creierului. Singurul lucru pe carer il face serios este sa pupe icoane. Poate pentru ca inainte de 89 nu prea avea voie si acum e la recuperat.El cu Becali ar face o perecche exceptionala si foarte iubita de Daniel

Flaviu (69 comentarii)  •  19 martie 2016, 12:03

Te erijezi intr-un formator de opinie, d-nule Geambasu si nu esti așa ceva. Citesc Gazeta si site-ul si consider ca ați aj o gasca ce nu mai are nimic de spus. Sunteti sub Liga1 ca nivel, noi plătim si voi va duceti razboaiele personale si va urmariti interesele, din pacate. Acum dai in Iordanescu...Publicati, domnii mei , un serial in Gazeta, având ca subiect perioada 90-00 ca o cunoasteti f bine: despre Alban, Dinu , Sandu, Lise, Becali, Iordanescu-***, selectia 94, 96,98(mai ales), Piturca 99, Jenei-manta-*** 2000 etc. Acolo sunt o parte din cauzele pt care fotbalul nostru este in situația asta. Scrieti, analizati, analizati inclusiv perioada 2002-2008, trageti concluzii pertinente, identificati vinovati, clanuri si interese. Atunci va veți putea considera formatori de opinie , iar salariul pe care oricum îl luați si prin contribuția cititorilor, va fii meritat. Dacă nu, lăsați pe alții.. Apropo: 1. Considerati, domnule Geambasu ca Budescu are val internațională, la nivelul unui turneu final? 2. A-ți amintit vreodată ca 6 jucatori din lotul CM 98, au împreuna 19 jocuri oficiale la naționala, dintre care 13 la acel turneu si nici unul după aceea ?

Dan (30 comentarii)  •  19 martie 2016, 12:07

Valoarea lui Anghel Iordanescu ca antrenor s-a vazut in mandatul Rapid si in cel de selectioner al Greciei. Marele meu regret este ca la CM 1994 din SUA nu am avut pe banca un alt selectioner.

robert20006 (5 comentarii)  •  19 martie 2016, 12:28

Generalul Iordanescu cand a fost intrebat mai acu o sapt la dolce sport de faptul daca FCSB este continuarea echipei la care a jucat,a evitat un raspuns!!!cum poate fi catalogat acest om cd a facut front comunt cu singurul care a incercat si aproape a reusit sa distruga Steaua??Cand a cazut guvernul si implicit "demisia"lui Oprea,apoi cand au aparut doasarele in care sper sa fie si condamnat daca se gaseste vinovat,generaul nostru nu mai era om.Prietenia acestio generali de carton cu plagiate peste plagiate(demonstrate) a facut mult rau cel putin echipei Steaua

Mihai Badea (11 comentarii)  •  19 martie 2016, 12:34

În subtitlu se găsește o greșeală gramaticală. Corect este "Ale lui Iordănescu". Iar corect și politicos: "Ale lui Puiu Iordănescu" sau chiar "Ale domnului Iordănescu".

Cristian Geambaşu (913 comentarii)  •  19 martie 2016, 12:41

Nu cred ca aveti dreptate, acordul se face cu „federatia, prizoniera”, nu cu „toanele”. Deci, este „a lui Iordanescu”. Nu „ale lui Iordanescu”. Cit despre domnia domnului Iordanescu, dati-mi voie sa ma abtin. Nu este nimic jignitor sa spui numele unui om de notorietate fara sa-l domnesti. Este o practica obisnuita in toata lumea. Mai ales in presa. Sper ca m-am facut inteles. Si crezut

Flaviu (69 comentarii)  •  19 martie 2016, 12:50

Dan, ai dreptate cu Grecia, cu Rapidul... Contracte mari, rezultate zero.. Referitor, la 94... Analizati ... G Popescu la marcaj contra lui K Andersson , asta a fost ideea antrenorului.. Iar in prelungiri 11 contra 10 nu schimbi( mai aveai o schimbare) , iar Popescu îl pierde pe ăla din marcaj a 20-a oară. . Popescu care avea cu totul alte calitati decât marcajul.. Iar d-nul antrenor privea cu icoana in palma si cu conturile pline ( sau in devenire pline). P.S. Schimbarea n-a făcut-o nici pana azi. In meciul ăla a făcut doar una..

lucian (4 comentarii)  •  19 martie 2016, 13:01

Are bietul om dreptate, desi aparent ideea fiind a ta ii dai ce directie doresti. Acordul e cu "toanele"." Prizoniera toanelor", si apoi explici care e angajatul cu toane( Iordanescu,impricinatul), nicidecum ca e prizoniera lui Iordanescu.

Andrei F (698 comentarii)  •  19 martie 2016, 13:02

Ce jurnalist consecvent!Postarea trecuta ne spunea ca Hagi nu e Hagi pe considerent de Tanase care de ce se accidenteaza fix inainte de meciul cu Steaua.Acum acelasi Tanase este un nimeni si ca ce cauta la nationala...Pina la urma sa inteleg ca Geambasu facea presiune sa intre Tanase cu Steaua pentru ai usura meciul?Desigur,nici Giambasu nu stie...

razvan (1 comentarii)  •  19 martie 2016, 13:06

a beneficiat de generatia lui hagi, asta a fost norocul lui in rest mediocru ca si profesionist, foarte dusmanos , razbunator, gandire stalinista . la ce grupa norocoasa am avut acuma a trebuit sa ne tremure chilotii si cu pescarii, rusine. niste *** politice el si tot frf POLITRUCI. in romania unde a intervenit politicul sa ales praful asa o sa fie si cu fotbalul. RIP FOTBAL.RO

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  19 martie 2016, 13:51

Foarte bun articol ...curajos ...un articol care ar trebui sa i puna pe ganduri pe cei din conducerea FRF...la C.E. in urma noastra o sa fie doar Albania ...

Flaviu (69 comentarii)  •  19 martie 2016, 14:09

Corect, Razvan ... As mai adaugă o trasatura a profilului selectionerului: oportunismul. Simte banul si se îndreaptă intr-acolo. Exemple: gasca Steaua 74-80 echipa ok , dar un an sus unul jos ( după interes) , prietenia cu Valentin, cu Vardinoianis, preluarea Stelei in 1992( știți pe cine a lucrat pe la spate?), naționala 93-98( ,rugati-i pe băieții cărora le-am greșit , sa ma ierte'- Iulie 1998), naționala 02-04( penibil), cariera politica, momentul actual... Un personaj fals, un smecher cu masca..

cris4co (14 comentarii)  •  19 martie 2016, 14:52

mai tineti si voi Post...

Mihai Badea (11 comentarii)  •  19 martie 2016, 14:57

Dacă acordul se face cu "prizoniera", avem o eroare de logicä.

emg (62 comentarii)  •  19 martie 2016, 15:06

bine zis, cu naduf!

Costy (1 comentarii)  •  19 martie 2016, 15:11

Este limpede faptul ca Iordanescu a fost si este antipatizat de formatorii de opinie importanti pentru ca nu si-a dorit niciodata ca relatia lui cu presa sa fie bazata pe prietenie ci pe respect.Fara a dezvolta , relatia presei cu Lucescu stirbeste obiectivitatea modului de tratament aplicat lui Iordanescu.Sunt foarte sigur ca dl.Geambasu nu simpatiza cu Iordanescu nici macar in 1994 asa cum a facut intotdeauna cu Lucescu.

FYRY (51 comentarii)  •  19 martie 2016, 15:48

LUCKY...TU ESTI DEFAPT UN ***

FYRY (51 comentarii)  •  19 martie 2016, 15:49

DODO IN FRANCEZA INSEAMNA FUND

Flaviu (69 comentarii)  •  19 martie 2016, 16:03

1. Eu nu ii consider formatori de opinie pt ca un astfel de om de presa expune idei generale pe care le consolidează cu exemple si analize concrete, pertinente si echidistante, ceea ce nu e cazul, din păcate , cu majoritatea ziaristilor sportivi. 2. Părerea mea este ca selecționerul este un personaj fabricat, o papusa ghidonata cu sfori, de diversi , papusari' si ,regizori'. Comparatia cu un antrenor cu activitate continua, cu rezultate la nivel internațional , nici nu se poate face. 3. Așa ca este mai puțin important ce preferinte are d-nul Geambasu( dacă intr-adevăr are ). Ar fii important ca acest domn ziarist , sa devină cu adevărat un formatori de opinie si sa slujeasca cu adevărat fotbalul. Nu de alta, dar îl citesc tinerii si copii , iar ei trebuie educați corect. Acolo, la ei, este cheia pt viitor.

Costin (1 comentarii)  •  19 martie 2016, 16:06

Domnule Geambasu ati cam sarit calul. Nu credeti ?

mihai stefan (10 comentarii)  •  19 martie 2016, 16:33

ce buna ar fi dinamo, daca n-ar fi nenorocitul de Iordanescu! of, ce tristi suntem cu totii...

Bogdan (1 comentarii)  •  19 martie 2016, 17:28

Sa fim realiști, Steliano Filip joaca bine doar ca are ieșiri ceea ce nu o sa-și permită la națională, dar hai sa vorbim de "pintilie" așa Cum îi zice duckadam angajat al clubului de atâția ani și respectivul "pintilie"și el cu vechime pe la stana, pe "pintilie" ce îl mai recomanda pe la națională?

Resiteanu’ Exilat (54 comentarii)  •  19 martie 2016, 18:01

1. In primul rand (considerand la propriu ) a'l considera pe Iordanescu un general, este o insulta la adresa capitanului meu Pandi din Timisoara - un ofiter de CARIERA - si nu un mitocan comunist ca multi degenerati lingai ai trecutului rusinos). Au mau fost si sunt multi altii, adevarati oameni de arme , care sunt jigniti de aceste titluri acordate de autoritati unor indivizi care au activat la anumite cluburi securisto-militare ca fotbalisti , nimic mai mult. Rusine autoritatilor ca mai continua cu obiceiurile comuniste! 2. Iordanescu nu a fost niciodata mai mult decat un antrenor mediocru - pentru ca a preluat o echipa formata deja de altii si a refuzat a selectiona jucatori precum TIMOFTE) si nu a fost in stare sa gestioneze un avantaj de 2-1 in partida cu Suedia in 1994, echipa advera avand si un om in mi.nus. 3. Iordanescu nu e decat un fost jucator (oarecum bun), un individ corupt si complet depasit.

Jos_cenzura (96 comentarii)  •  19 martie 2016, 18:55

Păi dacă dreptul selecționerului este să aleagă jucătorii pentru echipă, de ce îl tot criticați pentru alegerile sale? Aveți dreptul moral să-l judecați după rezultate. Iar până acum, a calificat echipa la Euro, a avut câteva meciuri mediocre și câteva foarte bune, cu un joc ofensiv și plăcut. De ce îl sabotați atâta pe selecționer (fie că îl cheamă Iordănescu, Pițurcă sau Lucescu Jr.)? Chiar credeți că atâta negativism e necesar ca să vă vindeți ziarul? Mai luați un concediu la tropice, o să vedeți viața cu alți ochi și poate scrieți un pic mai pozitiv.

Claudiu (41 comentarii)  •  19 martie 2016, 19:00

Va citesc articolul de la 10,000 km departare.. (la propriu, nu la figurat) si nu pot sa nu-mi amintesc de unul din motivele pentru care am lasat in spate tara natala: "talentul" majoritatii de a-si procura un nume, bani, reputatie, respect.. PE CARCA ALTORA!!! De ce dle Geambasu dati in Generalul Iordanescu? Nu cumva sunteti si dumneavoastra angajat FRF?? Sau ati fost? Concret, nu este colegul dumneavoastra? Sau a fost?? Ca nu va urmaresc indeaproape. Chiar asa, ma intreb, oare cu varsta, toate functioneaza la fel, ca la-nceput? Si oricum, cum poate un soldat, eventual din prima linie, sa inteleaga strategia unui general? Acum cand trebuie sustinut, cand mai avem doi pasi pana la turneu, am inceput atacurile? Ne intrebam: ce ne facem fara el?..dar in acelasi timp, ii dam un picior in fund? Cine nu are batrani si mai ales, nu are grija de ei.. va plange mai devreme sau mai tarziu! Asa ca, va rog din suflet, avand in vedere ca nu "produceti" efectiv NIMIC concret pentru bucuria ceteanului, microbistului, nu mai jigniti, acuzati, blamati acest om, care, asa cum e.. ne-a adus singurele bucurii din fotbalul romanesc, cu care am creacut si care ne-a insuflat dragostea de fotbal!

roland (5 comentarii)  •  19 martie 2016, 21:51

Multumesc Claudiu!!! Ai spus ce as fi vrut sa spun eu.

antiprosti (5 comentarii)  •  19 martie 2016, 21:58

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

roland (5 comentarii)  •  19 martie 2016, 21:59

Nu stiti decat sa sabotati si sa criticati domnilor. Acum avem nevoie sa fim uniti, sa ajutam, sa punem umarul daca putem. E echipa Noastra! La ce ajuta criticile? Sfaturi, idei??? Ceva ajutor? Trebuie sa facem o echipa acum nu sa facem scandal. Stiti ce mi-au spus niste nord irlandezi? Ca au fost foarte surprinsi sa vada ca jucatorii nostri se cearta in timpul meciului si isi reproseaza lucruri in loc sa joace. Atunci au stiut ca vor castiga. Ce vrem? Sa castigam sau sa ne certam?

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  19 martie 2016, 22:39

Bisturiu ! Lipseste Articolul final. Tata Pius, cu girofar tata, ia-l pe Base si pe Cocos 2 caruia i-a tot dat stele pentru ca i-a bagat pasarea vopsita in pat, cereti cetatenie si valea ! Daca nu la Tiraspor poate te pune antrenor in Coreea de Nord ! Valea ! Moldovan pina dupa CE !

dan munteanu (1 comentarii)  •  19 martie 2016, 22:40

Greseala gramaticala clara in subtitlu, poti sa verifici luni intreband un profesor de limba romana.

Claudiu (1 comentarii)  •  20 martie 2016, 0:16

Caini latra ursul trece,apa trece pietrele raman,etc;va raciti gura de pomana,asa a fost de cand lumea la nationala,nu s-a schimbat nimic,n-o sa se schimbe nimic !!!

Olteanu (5 comentarii)  •  20 martie 2016, 6:34

Oricum ar fi, Iordanescu ramane cel mai bun antrenor roman. Ca sa scrii un articol pentru a critica o selectie mi se pare penibil. Pacat totusi de Budescu

Mozzie (4 comentarii)  •  20 martie 2016, 7:56

Chemi un atacant de duzina care joaca in Play Out doar pt ca i se face o reclama agresiva din partea propriului club dar lasi acasa cel mai bun atacant al liderului ? Nu chemi mijlocasi in mare forma ca Bicfalvi sau Fl.Matei dar il iei pe Ropotan ? Ce esti du generale selectioner sau activist de partid pus sa promoveze jucatori ai echipelor *** ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Serban (15 comentarii)  •  20 martie 2016, 8:45

Geamba,iar ai dat-o-n bara! Iti spune omul ca faci o greseala gramaticala si tu insisti ca ai dreptate!!! Sunt sigur ca nu esti sarac cu duhul dar,conform proverbului,ala cu..."fudulul",cam asa apari. Scoate repede "toanele" din fraza si esti salvat,nu mai vede nimeni eroarea! Sau renunta la "A lui Iordanescu",oricum stim cine e "propriul angajat". Impreuna,adunate intr-un subtitlu,nu au nicio noima! Ne spui ca "Federaţia pare să fi devenit prizoniera toanelor propriului angajat". A cui prizoniera?A toanelor!(Analiza gramaticala;nu prea ai facut gramatica la Facultatea de Mecanica si pe aia de la scoala generala din Buzau ai uitat-o!)."A lui Iordanescu" urmeaza ca nuca in perete.Nu are nicio logica! Sunt sigur ca ai vrut sa ne spui ca e prizoniera lui Puiu,dar spune-ne-o!"Prizoniera lui Iordanescu"! Sau:"Federaţia pare să fi devenit prizoniera toanelor propriului angajat,Iordanescu".Sau cum vrei tu,dar sa fie logic,nu asa cum ai facut-o si te mai si dai cocos ca ai dreptate!Nu ai! Oricum,exprimarea e de nivelul lui Becali! Sau Hagi! Sau a majoritatii cititorilor GSP! Aha,acu' m-am prins,tu ai scris articolul pentru acestia, sa inteleaga si ei...saracii!!! Esti smecher de Bucuresti,pehlivanule! Sau de Buzau,sau poate chiar de "5 Calarasi"(acolo mi-am baut si eu ficatii,tot ca stagiar la acelasi combinat!)?!?!?!?! In rest,despre selectioner...tot respectul! Ai dreptate! Si ai pus bine problema! Pacat ca nu ti-ai recunoscut greseala!Toti gresim,mai rau e cand perseveram!

rammstein (42 comentarii)  •  20 martie 2016, 9:00

este o rusine de om !!!....uneperistul asta pupator de cruci si icoane (si de funduri) ar trebui trimis la pretenul lui gabi oprea .....cum e campionatul asta asa -i si *** asta de om.....pai nu vedeti cum mafia comunista incerca sa salveze echipa comitetului central al partidului din voluntari ?????...oare cine conducea clubul la scornicesti ???...aud ???>....iti vine sa vomiti cand vezi asemenea campionat.....iar machidonului sa-i nu-i para rau pentru ca daca acum se afla in liga I !!!....e victorie monumentala asupra stelei atunci cand a avut nevoie!!!!...ca care nationala ???? ....aia de ***??....aia de pile si ***>>>>>>>>>>.????????????

Adi (1 comentarii)  •  20 martie 2016, 11:27

E o problema cu titlul articolului pentru ca Anghel Iordanescu e general, si daca e general e generalul Romaniei, adica al tuturor romanilor. In ce priveste antrenorul Anghel Iordanescu este antrenorul echipei nationale, adica a jucatorilor care o compun. Domnul Geambasu de data asta a dat-o cu bata-n balta. Stimabile esti...

Eugen (2 comentarii)  •  20 martie 2016, 12:14

Generalul in discutie a cules roadele muncii lui IENEI siPITURCA.

Comentează