Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Cine minte, Tudor sau Mamele?

Pînă unde poate merge prezumţia de nevinovăţie la greşelile unui fundaş? Dar implicarea unui arbitru în joc?

Permalink to Cine minte, Tudor sau Mamele?
marți, 23 februarie 2016, 9:06

Un antrenor trecut prin multe în viaţă şi în meserie îmi atrage atenţia. „Ai observat ce nenorociri se întâmplă în Liga 1?”. Mă uit la el nedumerit, dornic să îmi continuu în tihnă ziua de duminică.

Una dintre puţinele zile libere de duminică. Omul insistă, simţindu-mă neîncrezător şi destul de neconectat la subiect. „Nu i-ai văzut pe Mamele şi pe Tincu, şi la meciul cu Dinamo, şi la cel cu Steaua? Ascultă-mă pe mine, blaturi ca acum nu s-au făcut niciodată. E cel mai murdar final de campionat!” Am rămas pe gânduri. Efectul discuţiei cu experimentatul antrenor? Nu mi-a stricat duminica, dar m-a scos din zona aceea de confort care este fatală ziaristului. Şi mi-a adus aminte ceva.

Momentul 0
Cînd eram mai tineri şi mai bănuitori, vedeam blaturi peste tot. Aşa ni se spunea, „peste tot vedeţi numai blaturi!” Vedeam şi scriam. Şi vorbeam. Eram certaţi de oamenii din fotbal pe tonuri care parcurgeau traseul de la dojană părintească la ameninţare interlopă. Nici cu suporterii nu o duceam mai bine. De la etapă la etapă ne făceam alţi duşmani. Iar duşmanii de ieri deveneau fanii tăi la zi, dacă la rând veneau „ceilalţi”. Ca orice luptă inegală şi caraghioasă, dar sinceră şi tenace, cruciada pixurilor noastre nu a rămas fără rezultat. „Momentul 0”, adică abandonarea obligaţiilor şi datoriilor din „Cooperativă”, decretată de conducătorii cluburilor primei divizii la începutul anilor 2000, nu a curăţat fotbalul românesc. A lăsat în urmă o mizerie uriaşă şi a propus o curăţenie îndoielnică. „Momentul 0” mai însemna şi că noi nu fuseserăm nebuni.

„Băi, eşti nesimţit?”
Înapoi în prezent! Credinciosul, neînfricatul şi poliglotul posesor de 5 limbi străine Alexandru Tudor nu a scris nimic în raport despre suspiciunea că fundaşii centrali ai Chiajnei nu şi-ar fi apărat corect şansele în meciul cu Dinamo. Nici lui Adrian Comănescu nu i s-a părut nimic dubios când a arbitrat Chiajna-Steaua. Vorbim despre Iulian Mamele şi Răzvan Tincu.

Şi mai vorbim despre suspiciunea lui Tudor transmisă cât se poate de limpede antrenorului celor doi, Adrian Falub. „Scoate stoperii, că la fiecare fază caută faultul în careu”, i-ar fi strigat Tudor lui Falub conform DigiSport. Replica principalului împricinat nu a întârziat.

Mai mult, intervievat de gsp.ro, Iulian Mamele a contraatacat. Confirmă că Tudor i-a transmis lui Falub că el şi Tincu „au fost jenanţi”, dar aduce elemente noi în discuţie. De exemplu, că Alexandru Tudor l-ar fi încurajat pe Rotariu să alerge şi să ajungă o minge pasată de Palici. „O ajungi, o ajungi!”, îi striga arbitrul transformat în suporter. Dialogul relatat de fundaş este cu adevărat fabulos, halucinant şi supercalifragilistic. „Băi, eşti nesimţit? Nu se poate aşa ceva”, îi zice justiţiarul Mamele lui Tudor. La care Tudor răspunde: „Ce vrei, dom’le, ce vrei? Dacă joacă bine, n-am cum să nu le zic?”

Slabi sau falşi?
Iulian Mamele şi Răzvan Tincu au fost notaţi cu 3 şi cu 4 în Gazetă după meciul contra lui Dinamo. Exact aceleaşi note le-au primit cei doi apărători ai Chiajnei şi după meciul cu Steaua. 3 şi 4.

De ce au jucat atât de prost – „Am fost vinovat la vreo 3 goluri”, mărturiseşte senin Mamele -, rămîne de stabilit. Suspect de prost au jucat băieţii pregătiţi de Falub şi enervant de repetitiv-căutate greşelile lor. Genul acela de greşeli căutate cu lumânarea şi care sar în ochi. Bineînţeles că Mamele „ca fiecare sportiv şi cetăţean” e decis să-şi apere „munca şi reputaţia”, la fel ca Fane Bărboianu mai an. Iulian ameninţă cu procesul, cu comisiile. Sper că nu cu Procesul de la Nurnberg şi nu cu Comisia Warren de investigare a morţii lui JF Kennedy.

Nu-i exclus ca la adăpostul înţelepciunii câştigate prin înaintarea în vârstă, reflexele noastre să fi suferit ceva atrofieri. În această persoană întâi plural îmi permit să-l includ şi pe Ion Crăciunescu. Fostul mare arbitru îl atenţionează pe Tudor că a făcut afimaţii periculoase şi că are nevoie de dovezi. Eu ţin minte că un anume Ion Crăciunescu nu se sfia să oprească meciul dacă simţea că e mascaradă, fără să-i ceară permisiune mentorului George N. Gherghe.

Comentarii (35)Adaugă comentariu

tisi (20 comentarii)  •  23 februarie 2016, 9:46

Cred ca toti ciuntesc un pic adevarul, inclusiv acel "antrenor trecut prin multe in viata si in meserie" pentru ca : - nu vrem sa vedem ca avem niste antrenori "praf" (apropo acel antrenor cate blaturi a demascat sau cati internationali a format?); - nu vrem sa recunoastem ca multi jucatori n-au valoare pentru liga 1 ('superjucatorul" Kone a invins aseara singur echipa de "nestemate" a "marelui" antrenor Reghencampf. O fi fost blat?); -incercam sa ascundem calitatea profesionala indoielnica a lucratorilor din fotbal in spatele unor blaturi inchipuite ( intr-o suta de meciuri cu steaua si dinamo nu stiu daca chiajna va castiga vreunul?); - lipsa adevaratilor patroni in fotbalul romanesc ( aveturierii au vandut toti jucatorii valorosi care i-am avut si si-au lut zborul sau au devenit "scriitori), si multe altele.... Ca sa fiu si eu doct precum "antrenorul trecut prin multe" oare Mamele si Tincu or fi vrut sa ia "rosu" sa nu joace cu echipa genialului trio Dragomir-Casai- Stefan!

Valentin (1 comentarii)  •  23 februarie 2016, 9:54

Sunt de acord ca blaturi au existat si inca mai exista, dar toata tevatura asta care se face pe marginea unor presupuse incurajari ale lui Tudor catre jucatorii lui Dinamo mi se pare cel putin hilara aici referindu-ma la modul cum au fost relatate de jucatorul Concordiei.Pot fi acuzat de subiectivism deoarece marturisesc ca sunt fan Dinamo si totodata avand in vedere ca am 39 de ani am vazut cu ochii mei si pe stadion si la tv meciuri destule blat ale lui Dinamo insa aici nu cred ca e cazul.Dinamo nu avea nevoie Sambata ca jucatorii adversi sa fie blat .In momentul de fata este o echipa care joaca un fotbal bun asa chiar si cu 'bizoni' din astia supraponderali si cu fotbalisti nu jucatori de fotbal fara nume.

Cristi (3 comentarii)  •  23 februarie 2016, 10:05

Mizeria numita liga 1 nu poate fi oprita,este o alta ramura a mafiei de la noi.Poate intra si mama D.N.A-ului ,firele sunt conectate in zeci de ani de cooperativa ,toti stiu si nimeni nu vorbeste .Se mai acuza uneori ,la nervi,dar totul se acopera( "am glumit ,mai zic si eu la suparare,parca voi nu ma stiti"). Iar noi ,impartiti in tabere (dinamovisti,stelisti,olteni,moldoveni......) acceptam acest circ ieftin si ne acuzam unii pe altii .Paine si circ ? Nu...doar circ.

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  23 februarie 2016, 10:31

Fcsb o sa termine in clasament dupa dinamo ...nu prinde nici locul trei ...

vasile (20 comentarii)  •  23 februarie 2016, 14:02

Alo CANCAN lasati ma dinamo ca sunteti penibili cu blat si minciuni.....Vezi ca de actualitate este treaba cu Milionul disparut de la Federatie cand era Mircea Sandu presedinte IOANITOAIA unde esti ? daca era Burleanu aveai deja 3 articole scrise

vasile (20 comentarii)  •  23 februarie 2016, 14:07

si tu Cristiane esti Impotriva la tot ce inseamna Dinamo. transformati GSP in ce au transformat aia ANTENELE deveniti Penibili Ioanitoaia a facut un articol alaltaieri, ieri o cucoana parca si astazi vii si tu tot despre acelasi meci si presupuneri rusinica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marin (30 comentarii)  •  23 februarie 2016, 14:10

daca si cu parca se plimbau in barca

gabi (1 comentarii)  •  23 februarie 2016, 14:14

de orice poate fi acuzat tudor dar nu ca a tinut cu dinamo....uitati-va un pic la statistica meciurilor arbitrate de tudor cu dinamo....toata lumea stie ca fan steaua ....fara cuvinte

Stelist=Roman (33 comentarii)  •  23 februarie 2016, 15:00

De ce ar minti Tudor??? Mamele stie ca Tudor nu minte si reactioneaza normal, negand categoric si folosind cea mai buna arma,,,atacul.

Radu Petrescu (1 comentarii)  •  23 februarie 2016, 15:01

Daca Mamele a fost "blat" atunci ce sa mai zicem despre fundasii stelei din meciul cu Voluntari. Iar Tudor tot timpul a arbitrat pro-Steaua. Facem o retrospectiva: Viitorul - Steaua 14.12.2015 Hamroun face de doua ori hent, o data in careu. Astra - Steaua 11.03.2015 Toşca iertat de o eliminare, pentru fault din postura din ultim apărător. Botosani-Steaua 01.08.2015 penalty la intrarea lui Toşca asupra lui Batin. Pe 5 mai 2007, Steaua a castigat la Unirea dupa un gol marcat din penalty de Vali Badea in minutul 32 al partidei. Alexandru Tudor a inventat atunci lovitura de la 11 metri la o simulare jenanta a lui Vasilica Cristocea. Chiar sunt curios daca e vreun meci in care Tudor nu a ajutat Steaua.

blueredsky (41 comentarii)  •  23 februarie 2016, 15:04

@Cristi: excelent! Acesta este purul adevar.....

dinamo_fan (48 comentarii)  •  23 februarie 2016, 15:40

Ce nu inteleg eu e cum de dupa meciul de la Chiajna cu Steaua, cu aceleasi note 3 si 4 nimeni nu a sesizat pe nimeni si nimeni nu s-a autosesizat. Adica atunci cand o echipa care ia bataie de la Voluntari 3-1 bate 2-0 la Chiajna printre fundasi visatori totul e normal. Cand Dinamo bate acasa pe Chiajna printre aceeasi fundasi visatori e suspiciune de blat. Amuzant.

Catalin (1 comentarii)  •  23 februarie 2016, 15:57

Pai e frumos, domnule jurnalist? Ati citat din vorbele ilustrului fotbalist Mamele, dar din ce a scris Alexandru Tudor nu ati amintit nimic. De exemplu, el explica intr-un comunicat ca nu la Rotariu striga "o ajungi" ci la colegul lui tusier, iar expresia era "o ajungE", pentru ca tusierul sa ramana conectat la faza. Nu prea e frumos cu impartialitatea asta partiala :)

Alin (17 comentarii)  •  23 februarie 2016, 16:20

Ar trebui investigata si prestatia lui Tamas (alcool) si fulgerul Enache din meciul cu Voluntari. Nici unul nu se omoara sa il opreasca pe Kone.

george (8 comentarii)  •  23 februarie 2016, 16:24

Sa presupunem ca sunt de acord cu afirmatiile dumneavoastra domnule Geambasu. Daca fundasii chiajnei au fost "blat" in meciurile cu steaua si dinamo (nu prea cred ca este asa, fiindca ambii au mai avut evolutii dezastruoase de-a lungul timpului si nu doar impotriva "granzilor"), ce putem spune despre Tamas, Pintili, Bourceanu, Chipciu, Momcilovici.... in urma meciului dintre voluntari si steaua? Daca principiul conform caruia Mamele si Tincu au fost blat in ultimele 2 meciuri este real, atunci jucatorii stelei,mai sus enumerati, cu siguranta au jucat la pariuri o victorie a voluntariului, fiindca altfel nu s-ar explica evolutia execrabila, si nici nu m-ar mira daca ar fi asa avand in vedere ca sunt platiti cu salariul mediu pe economie! Daca evolutiile slabe ale acestor jucatori sunt justificate de un eventual non-combat nu ar fi un capat de tara, dar tare mi-e teama ca asta e valoarea jucatorilor la ora actuala, ceea ce ar fi cel putin ingrijorator in perspectiva campionatului european! P.S. Mi-e greu sa cred ca un arbitru (spun asta din proprie experienta), mai ales de nivelul lui Tudor, si-ar permite sa spuna unui antrenor, in timpul meciului, ca jucatorii sunt "blat". Cred mai degraba ca a vrut sa-si justifice. anticipat, eventualele eliminari....

Krys-Bucuresti (10 comentarii)  •  23 februarie 2016, 16:25

Nu minte nici Tudor ... Nu minte nici Mamele ...A mintit doar Stucan, cand a inventat un subiect la comanda stapanului vostru Jiji ...

Claudiu (1 comentarii)  •  23 februarie 2016, 16:29

domnule jurnalist alte subiecte legate de clubul DINAMO mai aveti ? ,toata presa stie ,la fel si cititorii ,ca simpatizati fatis cu marea echipa f csb !!!

victor peneaca (2 comentarii)  •  23 februarie 2016, 16:42

Domnule Geambasu sunteti ziarist sportiv si notiunea de ziarist este sinonima cu impartialitatea. La cate emisiuni ati fost invitat in care sa nu fie atins in treacat (un sfert de emisiune) subiectul fcsb? Uitati-va in ziarele de sport si numarati cate articole sunt scrise despre echipa de pe primul loc si cate despre echipa de pe locul 5. pe vremuri dupa etapa de la sfarsitul saptamanii citeam in ziarul Sportul Popular cronicile tuturor meciurilor vedeam notele jucatorilor nu citeam numai despre o singura echipa. Este drept atunci eram comunisti si ziaristii isi primeau doar salariul. De ce nu scoate fcsb o fituica in care sa scrieti doar despre ea iar in ziarele de specialitate sa citim de restul echipelor. Ma pun in situatia unui suporter al Iasului echipa angrenata in lupta pentru play off. Credeti ca un suporter al unei echipe oarecare este mai putin interesat decat un suporter al fcsb de echipa lui. Ideea ca nu gasiti subiecte este falsa. Dumneavoastra si cand spun dvs ma refer la toti ziaristii sportivi aveti datoria sa ne prezentati faptele. Lucrati la un ziar de sport si nu este de datoria dvs sa interpretati in stilul personal aceste fapte. Referitor la ce ne-ati reletat vis-a-vis deTudor sunt basme pentru cei care nu gandesc. Nu avea Tudor de ce sa imbarbateze jucatorii vreunei echipe. Mi se pare mai credibil ce a spus ca se adresa tusierului pentru a urmari in continuare faza. Faptul ca Mamele i s-ar fi adresat cu "nesimtitule"si Tudor nu i-ar fi dat instantaneu rosu pune la indoiala toata declaratia fotbalistului. Si haideti sa fim seriosi Mamele vs Tudor? Cine este acest Mamele ca daca scrieti doar de fcsb nu cunoastem jucatori care nu au jucat la fcsb. De ce avea Dinamo nevoie sa fac blat cu Chiajna? Daca tot faceti o analiza analizati toate aspectele. Pacat ca nu o sa citeasca nimeni acest coment si mai ales imi pare rau ca nu o sa-l cititi dvs.

Catalin (1 comentarii)  •  23 februarie 2016, 16:42

Ce spui "nea" Cristi de "blatul" lui Tamas de aseara, cand s-a ferit de Kone? Sau de Marica, care "nu a vrut" s-a nimereasca poarta? Sau....

georgege (19 comentarii)  •  23 februarie 2016, 17:09

hopa.. sa nu se scrie va rugam ceva urat despre dinamo.. ca ne suparam.. steaua , daca castiga vreun meci este pt ca prodanca are jucatori pe la adversari , daca pierde , toata lumea e fericita , steaua nu are voie sa castige .. ca e blat.. Sper sa se vada in meciurile din play off adevarata valoare a echipelor.. si cei care joaca cel mai bun fotbal sa ia campionatul.. in rest , bafta dinamo , poate se pregatesc si anul asta de champions league..

Stelist=Roman (33 comentarii)  •  23 februarie 2016, 17:31

Ati inteles domnule Geambasu ce vor sa apuna toti trolli si postacii antistelisti in comentariile mai mult decat penibile care intoxica articolul dumneavoastra? Vor sa spuna toti ca unul ca...Steaua e de vina! Daca Steaua castiga cu Voluntari era blat, la egal...tot blat era. Daca pierdea la Chiajna ce spuneau postacii platiti si trolli? Ca a fost clar blat! La un egal la fel dar, Doamne fereste sa spui ceva despre Dinamo care, in opinia lor, este cea mei si cea mai.

Paul (2 comentarii)  •  23 februarie 2016, 17:40

Excelent articolul dvs. domnule Geambasu ! Va rog insa ca in egala masura si poate cu aceiasi retorica sa va intrebati pana unde pot sa ajunga greselile unor fundasi precum Tamas si Enache. Nu lipsita de "substanta" este si prestatia remarcabila a inchizatorului Pintili ! Daca intra in sfera discutilor un posibil blat in meciul Dinamo-Chiajna, din perspectiva evolutiei unor fundasi, atunci in egala masura ar trebui analizata si prestatia jucatorilor mai sus mentionati. Rog ca pe rezumatul meciului sa observati la golurile 2 si 3 inscrise de Voluntati, modalitatea in care jucatorii incriminati au inteles sa gestioneze fazele respective. La golul doi Enache a sprintat la un moment dat dupa Kone, iar in momentul in care s-a apropiat de acesta a incetinit apoi a abandonat faza, iar Tamas l-a talonat pe acelasi Kone fara sa puna piciorul la minge. Cum e posibil ca un jucator sa pornesca pe mijlocul terenului intr-o cursa de peste 60 de metri urmata de gol fara ca cineva sa intervina ? De remarcat e si faptul ca la golul numarul 3, Tamas dar mai ales Pintilii aleargau in directia opusa cu ce de alergare a lui Kone ! In contextul aratat pare discutabila titularizarea lui Enache, viitorul fin a lui Reghencamf ! Liga I a devenit mizerabila si datorita atitudinii unor jurnalisti care se limiteaza doar la ridicarea unor osanale adreate unor cluburi, conducatori, impresari sau antrenori. Se urmaresc scandalurile si tot felul de increngaturi colaterale fenomenului fotbalistic. Cu largul concurs duplicitar ale televiziunilor Liga I a devenit un spectacol jalnic.

LEFTER POPESCU (20 comentarii)  •  23 februarie 2016, 18:22

Domnule Geambasu, . vreau sa cred ca nu ati aterizat de ieri de astazi in fotbalul romanesc. . Arbitrul Tudor este un FCSB-ist inascut, care a bagat cateva titluri si bani in buzunarul de la spate ai nadragilor lui GIGI VALIZA , iar reactia sa de a merge la antrenorul chejnenilor pentru ai spune ca fundasii sai dau la oase PUTERNIC si in acest fel il va face sa acorde lovituri libere din careu (11 m) impotriva dorintei sale (de fcsbist)are LOGICA pentru ca asa FCSB-ul are in continuare un vajnic sustinator in el. Deci d-le Geambasu nu mai cautati "acul in carul cu fan" pentru ca Tudor nu doarme de dragul FCSB-ului sau de suflet.

dani (31 comentarii)  •  23 februarie 2016, 18:53

Un fotbal Mafiot, murdar, cu arbitraje scandaloase, care stabilesc an de an campioana si cine trebuie sa retrogradeze, fara spectatori-s-au saturat oamenii de circul penibil-neperformant. Acest sport popular pt romani, acaparat de sistemul ticalosit, ar trebui curatat de catre DNA. Pe linga rusinea care o poarta Romania si romanii, in Europa si in toata lumea, Mafia fotbalului romanesc, a imbogatit peste masura personaje abjecte, de notorietate publica.Pina cind?

Michael (2 comentarii)  •  23 februarie 2016, 19:04

Dle Geambașu, ați demonstrat încă o data atașamentul puternic fata de clovnul agramat al fotbalului românesc. Ați fost - ca de obicei - "imparțial", așa cum ar trebui sa fie orice ziarist. Nu faceți decât sa ii convingeți din ce in ce mai mult pe cei care au dorit după Decembrie 1989 schimbarea si normalitatea ca aici nu se poate: Hoții îmbogățiți peste noapte si lacheii lor vor absolut totul! Asta pana când o sa ramaneti doar voi si o sa va mâncați unii pe ceilalți

ZONA MAGHERU (96 comentarii)  •  23 februarie 2016, 21:15

Mie manele mi s-a parut cel mai bun jucator de pe teren . Daca nu era el sa impiedice actiunile dinamovistilor din interiorul careului advers probabil le dadeam cel putin 6 bucati . Arbitrajul nu ma intereseaza asa mult . Ma intereseaza mult mai mult jocul in sine si de jucat a jucat numai dinamo chiar daca adversarii au fost privati de un 11 metri care putea sa mai intirzie macelul un timp .

Mb (2 comentarii)  •  23 februarie 2016, 21:38

Dumneata, domnule Geambasu! Dumneata minti de ingheata apa fiarta.

cincinalul_patru_ani (8 comentarii)  •  24 februarie 2016, 1:39

Domnule Geambasu, am o intrebare: cat de echidistanti ar trebui sa credem ca sunteti (toti cei din redactie) cand elaborati gazeta tiparita cand dupa o infrangere jenanta a campionilor pe frontispiciul tiparit al ziarului apar titluri in total dezacord cu impactul evenimentelor, gen 'Selfie pe Mont Blanc' sau 'Seful Pompierilor' cand stim prea bine cum ar fi aratat titlurile dupa o victorie mica mica sau chiar un egal al 'celestilor' sau o infrangere a lui Dinamo. Sa nu ne ascundem, nici macar nu e vorba de nuante, vorbim de concretetea evidentei:). Va intreb pe dumenavoastra pt ca sunt sigurul de la care ma astept la un raspuns, ba chiar sincer si direct?!

cincinalul_patru_ani (8 comentarii)  •  24 februarie 2016, 1:42

*sunteti, rectific

cincinalul_patru_ani (8 comentarii)  •  24 februarie 2016, 1:56

Si acum dupa ce am citit si articolul, nu sunt ironic, sincer am intrat pe articolul dumneavoastra doar pt cele enumerate mai sus, chiar e atat de improbabil ca aia 2 sa fie atat de slabi incat sa greseasca? Cu Dinamo si Steaua? Din ce inteleg, fata de perioada incriminata a cooperativei acum ar fi vorba de cazuri singulare de jucatori, Chiajna chiar are nevoie de puncte. Nu-i vad atat de elaborati incat sa joace pe cont propriu. De data asta nu sunt de acord cu dvs, sa nu ducem suspiciunea mai departe decat merita. In cine sa mai avem incredere in viata asta daca un amarat de aparator de la Chiajna ne joaca pe degete?

cincinalul_patru_ani (8 comentarii)  •  24 februarie 2016, 2:14

Ok, inca o rectificare, desi nu inteleg de ce suntei 'temut' va apreciez foarte mult elaborarea, deci nu am intrat aici doar pt o curiozitate personala, sunteti oricum pe primul loc pe scara valorilor in jurnalism, cel putin din punctul meu de vedere si cel putin pt GSP. Toate bune!

Cristian Geambaşu (913 comentarii)  •  24 februarie 2016, 10:43

Imi pun si eu intrebari, nu am dat verdicte fiindca stiu ca suntem pe un teren minat cand vorbim despre blaturi. Ma gandesc in continuare daca nu ne-am pierdut reflexele de a nu manca tot ce zboara. Dar, foarte sincer si eu si deloc ironic, puteti sa va bazati pe echidistanta noastra. Ati observat de altfel, apropo de articolul meu, cum dintr-o data am devenit fcsb-ist din dinamovist? Cum am indraznit sa pun o intrebare, unde era inclusa si Steaua-FCSB, cum au sarit suporterii din Stefan cel Mare sa ma arate cu degetul ca sunt(em) sluga/slugile lui Becali!

cucu (53 comentarii)  •  24 februarie 2016, 3:42

Nu v_ati saturat de Brad Pitt care face 7, 8 meciuri praf pe sezon si arbitreaza in continuare?

Adu (66 comentarii)  •  24 februarie 2016, 13:00

Din cate am observat, cand doi oameni de fotbal se contrazic, de regula mint amandoi, fiecare aparandu-si un interes personal. Cand doi oameni de fotbal se pun de acord, tot amandoi ii mint pe altii, ca sa isi apere interesul comun! :D

Divort Rapid (3 comentarii)  •  24 februarie 2016, 13:52

Amandoi, tot o apa si un pamant!

Comentează