Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Roman sau român? Poate doar fotbalist

Discuţia despre revenirea lui Radu Ştefan la echipa naţională propune un nou episod. Nea Puiu urmează să joace rolul peţitorului

Permalink to Roman sau român? Poate doar fotbalist
sâmbătă, 30 ianuarie 2016, 11:28

Ştefan Daniel Radu debuta în echipa naţională într-un meci amical contra Moldovei în 2007. Nu împlinise încă 21 de ani. Ştefan Daniel Radu juca la Dinamo, unde făcea cuplu cu Cosmin Moţi în centrul liniei defensive. Probabil cel mai bun cuplu de fundaşi centrali ai lui Dinamo de la Sandu Gabriel şi Sătmăreanu II încoace. Asta pentru cine îşi mai aminteşte cine erau Sandu Gabriel şi Sătmăreanu II. Peste încă un an, tînărul nostru erou se transfera în Italia, la una dintre cele mai aristocrate grupări fotbalistice din Peninsulă. Pentru următorii 10 ani, „naţionala” părea să fi cîştigat un fundaş de picior stîng, bun şi pe flanc, şi în centru.

Aşa cum bănuiesc că aţi înţeles, Ştefan Daniel Radu este unul şi acelaşi om cu Radu Ştefan, jucătorul lui Lazio din 2008. Radu Ştefan continuă şi astăzi să fie jucătorul lazialilor, pentru care a strîns deja aproape 200 de prezenţe în Serie A. Acolo unde a prins perioade şi mai bune, şi mai rele, acolo unde a fost şi lider, a se citi căpitan, şi rezervă. Din perspectiva carierei internaţionale, lucrurile sînt simple şi neclare totodată. După mai multe absenţe cusute cu aţa verde a unor certificate medicale, Radu Ştefan şi-a întrerupt unilateral relaţia cu echipa naţională. Acolo unde nu s-ar fi simţit primit cu braţele deschise. Acesta este motivul pentru care unul dintre foarte puţinii fotbalişti români care evoluează constant la un club cu nume din fotbalul cu atestat de înaltă calitate nu şi-a construit o carieră la echipa naţională.

Caz rar, nu unic, Radu Ştefan a închis din proprie iniţiativă uşa care ducea spre reprezentativă, alegînd să îşi consume energia exclusiv la echipa de club. Comoditate sau pragmatism? Şi, şi. Radu are la Lazio o frecvenţă de peste 20 de partide oficiale pe sezon şi o medie a notelor de 5,5, ceea ce îl plasează în zona dintre mediocru şi acceptabil pe o scară a valorii fotbalistice. Totuşi, din cauza absenţei de durată a lui Raţ, se reia discuţia despre o alternativă viabilă pe postul de fundaş stînga în vederea Euro 2016. Iar Radu Ştefan rămîne o soluţie măcar decentă, mai ales că el poate fi folosit şi ca fundaş central de picior stîng. Unde a şi evoluat ultima etapă pentru Lazio! Cu Gardoş ieşit din schemă din cauza unei convalescenţe care se prelungeşte nedefinit, cu Chiricheş care joacă la Napoli cînd i se accidentează colegii sau cînd le naşte nevasta şi cu Dragoş Grigore alungat de Toulouse undeva prin Qatar, prezenţa unui fotbalist cvasititular în Italia la o formaţie alta decît Frosinone sau Carpi pare un lux. Pe care, teoretic, ni-l permitem.

De-a lungul ultimilor ani, au fost mai multe tentative de a-l întoarce din drum pe Radu Ştefan, chit că toate drumurile duc la Roma. Inclusiv Ovidiu Ioaniţoaia acum cîţiva ani a avut o discuţie amicală cu el, din care au rezultat un alt refuz şi un excelent interviu. La început de mandat, preşedintele Răzvan Burleanu şi-a încercat şi el norocul, bazîndu-se pe schimbarea lui Piţurcă, omul care ar fi stat la originea boicotului decretat de Radu Ştefan. Ilie Dumitrescu susţinea la DigiSport că merită încercat din nou şi că Puiu Iordănescu, de la înălţimea prestigiului personal şi a calităţii de selecţioner, ar fi cel mai nimerit să o facă.

Radu Ştefan nu a mai jucat pentru România din 22 martie 2013, de la Ungaria-România 2-2, preliminarii pentru Cupa Mondială din 2014. Ştefan Radu are 29 de ani şi este sub contract cu Lazio Roma pînă în 2020, deci are o mie de motive să-şi protejeze interesul personal şi să fie puţin receptiv la ipotetica glorie oferită de „naţională”. Puiu Iordănescu are o mie de motive să nu se roage de Radu Ştefan. Rigiditatea, încăpăţînarea, spiritul cazon, inerţia ar fi doar cîteva. Îl vedeţi pe nea Puiu la un bistecca fiorentina udat cu un Montepulciano D’Abruzzo cum se roagă de Radu Ştefan să vină la Euro?

Comentarii (39)Adaugă comentariu

mihaic3001 (31 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 12:05

Hai să fim serioși … Ăsta-i antrenor … Tată Puiu ???

cristi (89 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 12:06

Radu Stefan a dat peste o clica de ingamfati stelisti care de fiecare data il lua la misto ,politica mentinuta si astazi cand sant extrem de favorizati de federatie.Sper ca acest campionat sa se termine corect si cei de la Steaua sa stea acasa si sa nu mai fie convocati.

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 12:09

…motivul cel mai bun este ca avem destui jucatori mai buni decat Stefan Radu …Vatajelu ii da clasa si lui si lu’ Rat…dar nu l vede nimeni …m am saturat de jucatori batrani care joaca doar ca au experienta …si pe teren nu arata nimic …

Naica (34 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 13:06

Nici nu e nevoie de un oportunist care i-a avut ca exemple pe grozavu’ chivu si mai apoi pe increzutu’ radoi…

Dragons (1 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 13:42

Cu respect dl Geambasu, dar cuplul Rednic – Andone de la mijlocul anilor 80′ a fost mult mai bun decat Moti – Radu Stefan. Macar si prin prisma confruntarilor europene pe care Dinamo le avea in acea vreme … Oricum Radu Stefan e cu siguranta peste ceea ce avem acum la nationala.

vlad (96 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 13:46

Eu va spun doar atat: daca Radu Stefan revine la Nationala, eu nu mai merg la niciun meci pe stadion, la niciunul. Cum sa stai sa te rogi de un om ca asta, care a renuntat fara motiv la Nationala??? In plus, va aduceti aminte ce s-a intampla la ultimul meci jucat de el, cu Ungaria??? Pe banda lui a fost bulevard, a fost facut praf de niste jucatori anonimi…. nu, Dzsudzsak nu a fost pe partea aia. Luand asta in considerare pot spune cu destula siguranta ca omul a fost blat in meciul ala. A trantit meciul, ne putea costa prezenta la baraj, practic a vrut sa nu mai fie chemat vreodata la Nationala… si noi tot ne gandim sa-l imploram sa revina!!! Penibil.

laur (287 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 14:13

Omul nu se simte la nivelul înalt cerut de către cei ce presară trifoi pe gazonul patriei. De altfel, cum să fii: ”zona dintre mediocru şi acceptabil pe o scară a valorii fotbalistice” între valorile de vârf, ziaristic acceptate ca vârfuri de către voi, cei care cuvântați cu greutatea cuvintelor, zi de zi.

cgx (43 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 14:27

Sa se spuna adevarul despre Radu Stefan – el nu vine pt ca cloaca de Fcsb-isti de la Nationala racolata de fostii consilieri ai ex-puscariasului Becali au avut un conflict cu el undeva prin 2012-2013 .

Deranjat de modul in care fcsbistii de la antrenorii fosti consilieri ai expucariasului numitii Piturca si tata Puiu se comportau la nationala Radu Stefan a declarat ca se retrage de la echipa .

Deci daca e cineva ‘ vinovat’ ca nu vine Radu Stefan – nu este el si nu sunt alte cauze decat cei 25 de ani de ani de antrenori ai actualei clone Fcsb ex steaua .

Sunt curios cum organele statului nu cerceteaza cum tocmai ex consilierii puscariasului ajung antrenori la Nationala cum Tanase si restul fcsbistilor au jucat in orice conditii si acest santaj facut de ex puscariasul Becali fostbalistilor romani : nu joci la Fcsb – nu joci la Nationala ( exceptie face fiul antrenor ca daca esti la Pandurii apari brusc la Nationala de la retrogradare inca )

Antrenor la Nationala Romaniei ajungi doar daca ai fost consilierul ex puscariasului becali

Fotbalist la Nationala ajungi daca te lasi umilit de fostul puscarias ii cazi in genunchi si accepti sa ii fi oaie .

Deci Radu Stefan de acest sistem capusat de fostul puscarias Becali fuge si refuza sa se mai prezinte la Nationala si nu ca bla bla echipa de club si etc – a dat si o declaratie clara in acest sens cand a refuzat sa mai vina in conditiile caracatitei Fcsb de la Nationala .
Dar presa vad ca nu vrea sa redea declaratia si pt clickuri usoare sta in genunchi in fata unui ex puscarias . Pacat .

NU (8 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 14:28

dar crezi ca e ok sa aduci la euro un fotbalist ce a refuzat sa joace in prliminarii, in dauna unuia care a venit la fiecare convocare ? altminteri r. stefan este un fundas banal. ca fundas stanga, rat, batran chiar, are o clasa peste el. ii pregatim pe filip, tosca (acelasi stil cu stefan, stoper sau fundas stanga) ,vatajelu. nu avem nevoie de lazial. ca stoper ,poate, dar chiriches ,gigore, gaman, papp, goian, in viitor marc sau nedelcearu…nu, nu avem nevoie de stefan radu.

cicero (14 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 14:32

Mult mai bun ar fi un Amarone

Stelist=Roman (33 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 14:32

Exagerat. Exista un articol in care spune clar ca este deschis oricarei convocari la Nationala doar ca…acele convocari sunt doar ipotetice, la nationala ajungand pe bani jucatori terminati gen sapunaru, dragos grigore, torje sau ropotan sau pseudofotbalisti de la clubul de suflet al puterii care nu au confirmat nimic niciodata, ,,tinerele sperante” nedelcearu, steliano filip sau rotariu. Nationala Romaniei a fost si este facute pe pile, pe interesele unor cefe late, lipitori, capuse care traiesc din sangele federatiei pe care o sug fara nici o remuscare sau frica ca cor plati candva.

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 14:43

Stefan Radu nu iubeste tara in care s a nascut …dar mai presus detoate de cate ori a evoluat pentru Nationala a facut o prost si foarte prost …de ce vreti ca lumea sa l injure si pe el cum l au injurat dinamovistii si oltenii pe Gheorghe Popescu ?…unii l au injurat fiindca juca foarte prost …iar ceilalti fiindca s a dus la rivala lor de moarte…

flavius (1 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 14:55

Comunistul de Iordanescu,spun asta pentru ca vorbeste exact ca si Ceausescu,un cuvant 3 secunde pauza,si asa mai departe,nu il va chema pe Radu Stefan la nationala deoarece ,Steaua-Becali,si Pandurii-FIUL,sunt piste mai bune pentru el sa scoata un ban in plus.Amin!

sada (2 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 15:16

radu stefan nu merita sa fie prezent la Euro si nu merita nici un fel de rugaminti din partea nimanui. Singurul care a fost demn de asa ceva a fost Hagi punct.

nu conteaza (3 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 15:27

1. cuplul moti – radu stefan a fost mult sub cuplul andone – rednic.
2. daca nu vrea sa vina sa fie sanatos.

Daniel (1 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 15:46

Eu il respect foarte tare pentru hotararea asta. Decat patriot ca alde Tamas, care chipurile vin la nationala sa se lupte pentru culorile tarii..prostii,ei de fapt, abia asteapta convocarea sa se lupte cu sticlele de vin prin carciumi alaturi de Torje, Mutu etc. Prefer incapatzanarea lui decat patriotismul fals si semianalfabet al unora. Ca sa nu mai zic de tararea asta muribunda a lui Mutu spre Euro 2016.. ca sa ce , se ne mai rateze un penalty? Singurul beneficiu al prezentei lui Mutu la nationala ar fi ca s ar uita si pitipoancele de Dorobanti la meciuri.

adi_stelistul (454 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 15:52

Nu stiu de ce refuza cu atata obstinatie nationala. O evolutie buna in tricoul nationalei a fost intotdeauna, pentru oricine, o trambulina spre un nivel superior in cariera. Mare pacat, e un jucator foarte bun. Poate totusi il vom vedea in lotul din Franta.

ciupi (376 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 16:12

tare nevoie am avea de el la europene! personal cred ca ii displace sa stea pe banca si mai mult de-aia nu vine. chiar daca se reface pana la vara, rat nu mai e ce-a fost odata, dar daca nu se va gasi omul care sa-l induplece a renunta la renuntare – iar eu nu-l vad pe acest om – ne putem gandi doar cu regret la faptul ca unul dintre cei mai buna fotbalisti – nu jucatori de fotbal, din astia sunt cu miile – pe care i-a avut romania in ultimul deceniu, nu va fi in franta la vara.

Cristi (1 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 16:37

Cand am vazut articolul am crezut ca il vorbesti de rau mai ales ca vazusem emisiunea de acum 2 zile in care erai destul de transant in legatura cu valoarea lui si refuzul de a veni la nationala. Dupa ce am citit articolul m-am linistit. Cuvinte ok, nimic foarte transant.

Andrei (1 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 17:18

Normal ar trebui sa vina daca este chemat, insa asta e , mai sunt si alti jucatori

stefn (1 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 17:54

Doar nu suntem retardati sa ajungem sa ne rugam de „gluma” asta de jucator care nu stiu de ce nu renunta si la cetatenie …toata lumea ar fi fericita.

Mihalcea (2 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 18:01

Radu Ștefan a jucat pentru echipa națională. Dar Radu Ștefan a încetat să mai vină la echipa națională. De ce? Poate pentru că ceva nu e în regula acolo iar echipa asta națională, de fapt, e doar o bișnițăreală ieftină. Poate cineva să contrazică o asemenea concluzie? Poate cineva să justifice pertinent faptul că echipa națională reprezintă doar o afacere stelisto-fecesebistă atât sub conducerea lui M. Sandu cât și a Burleanului. Poate cineva să explice cum de fiecare selecționer are afinități pentru o serie de jucători care nu au nimic în comun cu fotbalul. Există vreo justificare pentru care selecționerul țipă sus și tare că Budescu dacă vrea naționala e mai bine să ajungă la fecesebe? Dar Pintilii/Sânmărtean/Grigore pe unde au jucat de a putut fi observați de dl. selecționer. Se întâmplă lucruri extrem de scârboase la așa-zisa echipă națională încât pe mine nu mă miră refuzul unui anumit jucător de răspunde convocărilor. R.Ștefan nu a avut nevoie de selecții ca să se impună în Italia. Alții au venit învârtindu-se dar nu din dragoste pentru națiune ci pentru că era singurul moment în care mai prindeau meciuri (ei fiind eterne rezerve la echipele de club). De ce să te mire că un om observă lucrurile astea și nu mai vrea să ia legătura cu un grup de oameni mici? Până la urmă R. Ștefan și-a construit o carieră de fotbalist, fără apariții în reviste de scandal și tatuaje ca majoritatea vedetelor noastre false. Cu părere de rău o spun că actuala echipă națională nu mai provoacă vreo emoție și asta nu din cauza rezultatelor proaste ci din cauza oamenilor care au acaparat-o și care arată fără nicio perdea că, în fapt, asta nu este echipa poporului ci echipa intereselor lor (personale sau sentimentale).

cineva (35 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 18:06

cred ca Radu e un baiat INTELEPT si PRAGMATIC ,care a priceput ca nu e cazul sa mai piarda timpul pe la atelierul de vopsit fotbalisti numit simbolic Echipa Nationala . Priviti ce se intampla cu cantonamentul asta atat de diputat , tocat de bani aiurea pentru orgolii personale si interesele unora in a vopsii fotbalisti. Cand echipa nationala respectiv FRF si selectionerul isi vor RESPECTA CU ADEVARAT STATUTUL SI MENIREA si nu vor mai fi doar un balci penibil s-ar putea ca si jucatori ca Radu sa vina cu placere.

Cd (1 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 18:28

Stefan Radu este un jucator foarte apreciat la Lazio unde a obtinut ceva performante. Eu sunt de parere ca este un fotbalist mai mult decat decent cam peste ce avem acum la nationala mai ales in zona fundasilor.

dragan (4 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 18:35

cum ne place noua sa ridicam la rangul de vedeta un mediocru. Ca sa mai auda lumea de el , il vedem „dorit” de nu stiu ce echipe. Nici vorba. De ce ar dori un mediocru. Doar ca joca la Lazio. SI ce a facut Lazio de cand este mediocrul asta la ei ?. Sincer , nu stiu de ce joaca si la Lazio, posilbil sa fie dragutul cuiva, ca altfel.Si de ce il tot bagati in sema pentru Nationala. El stie ca nu poate si de aceea refuza, iar evolutiile lui au fost un dezastru. . Are dreptate Vlad. BUlevard… pe partea lui.

QCD (9 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 19:01

si totusi ce atata tam-tam pentru un fundas insipid ? Omul nu-si doreste sa vina, sa-l lasam in pace. Sunt lazial de ani si ani de zile dar tipul imi este absolut indifferent, as cumpara un tricou cu numarul lui doar daca as avea de ales intre el si un tricou al Romei.

io (6 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 19:33

vlad: singurul blat in meciul ala a fost Goian. Desi are peste 4.7m inaltime, a reusit performanta sa piarda un duel aerian si am primit gol. Iar penalty-ul comis este unul din categoria jocurilor strategice/pariuri (un fault stupid, intr-o zona fara niciun pericol).

mitroi2008 (6 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 20:06

Normal ca tot Steaua e de vina ca nu vrea asta sa vina la nationala, asa cum sugereaza mai jos fanii echipei infiintate de militia romana.

Claudiu (1 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 20:50

Nu am avut ocazia sa-l cunosc personal pe Radu Stefan si cred ca sunt foarte putine persoane care stiu exact motivul pentru care Fane Radu refuza nationala. Insa, cred ca unul din motive este bataia de joc de care avea parte la nationala, partea staffului stelist. Imi aduc aminte de un Claudiu Niculescu intr-o forma de exceptie, care primea cateva minute intr-un amical cu Turcia … De ce Andrei Marc nu a fost chemat la nationala? Ii respect decizia lu’ Fane Radu, lasa ca ii merge bine la Lazio, dupa Cristi Chivu poate cel mai respectat roman ce s-a perindat prin Italia, in ultimele ani.

flo (1 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 21:38

dle Geambasu….se scrie una bistecca..daca doriti sa folositi cuvinte din limba italiana…s-ar traduce cu ” o friptura „

octav (7 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 22:05

Domnule Geambasu daca spuneti ca Sandu Gabriel+ Satmareanu II au fost cei mai cei unde este domnule intelectualul, marea valoare Cornel Dinu ? Retras in 1983 parca, a jucat ani in sir, acolo pe spate, asa ca? Sigur personajul mai mult cu gura, scandalul si betia dar orisicat a fost acolo, nu?

Radu (1 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 22:25

Radu Ștefan trebuia de mult timp să joace la nat. La modul să fie întrebat personal cu cine se simte mai bine pe teren,adică să se înceapă echipă cu el.baaa e căpitan la Lazio, sunteți nebuni cu toții.ba acolo daca nu dai totul te linșează suporterii pe stradă,da?deci, chemati-l acum și faceți echipă în funcție de radu Ștefan, nu glumesc, și sunt stelist.e căpitan la laziooo baaaa!!!!

WAX (41 comentarii)  •  30 ianuarie 2016, 23:18

cum sa vina omul ,daca atunci cand era chemat, nu evolua ori intra in min 86 ? BARBUGIUL STIE DE CE ….

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  31 ianuarie 2016, 0:40

Ciudat cum generalu nea tata puiu nu cere pedepsirea lui Stefan Radu.

marius (10 comentarii)  •  31 ianuarie 2016, 1:19

frumos articolul ,dar in final cand faci reclama la mancarea si vinul italian nu cred ca ar fii cazul ! in italia ca si in orice tara din occident, produsele de baut s au mancare sunt mult , mult sub cele din Romania ! occidentul stie sa is laude produsele proprii ! noi , romanii laudam tot pe occidentali ! de ce ?

baaaa cristi (1 comentarii)  •  31 ianuarie 2016, 1:55

Scrie si tu ceva serios. Macar odata in viata. Dar inainte de asta cere-ti scuze de la Radu Stefan.

FYRY (51 comentarii)  •  31 ianuarie 2016, 8:56

in ipotetica cina de petzit le as recomanda pappardelle sulla lepre(pt lepra de radu)udate cu un brunello siro pacenti di montalcino 2001( pt chitra de burlica),si un castagnaccio.pofta buna

Alex (1 comentarii)  •  31 ianuarie 2016, 15:10

As spune, mai degraba, destept. La cati jucatori au ajuns la nationala doar pentru ca au un „nume” si nu pentru performantele din teren…

Vlad (1 comentarii)  •  1 februarie 2016, 9:22

Din 100 de romani 99 afirma ca ar pleca din tara o perioada buna. una in care ar munci, ar agonisi dar mai ales una in care sa nu mai traiasca stilul romanesc. Sa nu mai stii si sa nu te mai atinga nimic legat de Romania. Sa vii la nationala antrenata de, la fel de, agramatul si ingustul tata Puiu, administrata de o federatie condusa de Burleanu si cu o suflare semnificativa de inculti care il asteapta pe Mutu sa ne/se ajute, atunci inseamna ca nu esti chiar intreg la cap. Asadar, dincolo de ifosele lui Radu, mi se pare absolut normal sa stea calm la Roma si nu agasat la Romania.

Comentează