Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Şi tu, Darren, ce făceai?

Simona Halep juca mai bine atunci cînd nu avea antrenor, iar noi o certam că este zgîrcită. Dar nu noi trebuie să explicăm de ce se întîmplă aşa

Permalink to Şi tu, Darren, ce făceai?
marți, 19 ianuarie 2016, 2:57

Se mai întîmplase acum 37 de ani, în 1979, pe cînd tenisul se juca bine mersi cu racheta de lemn, iar Melbourne era un Grand Slam frecventat sporadic de marii campioni europeni şi americani. De atunci încoace, nici o altă jucătoare situată pe unul dintre primele două locuri ale ierarhiei mondiale nu mai pierduse la Australian Open în primul tur. Atunci, a fost Virgina Ruzici, care pornea din poziţia de primă favorită a turneului. Acum, a fost Simona Halep, a doua în clasamentul WTA şi tot a doua favorită la cîştigarea întrecerii de la Antipozi.

Subtilă ironie a sorţii, Virginia Ruzici este astăzi managerul Simonei Halep. Asta dacă nu a fost cumva fosta cîştigătoare şi finalistă de la Roland Garros a fost concediată între timp. Dar nu Ruzici a pierdut meciul de marţi dimineaţă, ci Halep. Oare? Nu antrenorul Darren Cahill a pierdut în faţa chinezoaicei Shuai Zheng, ci Simona Halep. Sîntem siguri că aşa stau lucrurile? Nu are şi Cahill o cît de modestă contribuţie la prăbuşirea Simonei? Fiindcă a fost o implozie ce am văzut astăzi, nu o înfrîngere. Întreb, nu dau cu racheta.

Ca să te scoţi în astfel de situaţii, scrii ceva de genul „Îi las pe specialişti să explice cauzele acestei înfrîngeri pe cît de dureroase, pe atît de neaşteptate”. Şi te extragi elegant din peisaj, glosînd mai apoi despre singurătatea campionului. Să încercăm totuşi să judecăm cu minţile noastre. Halep a arătat rău pe arena Margaret Court. Rău din punct de vedere fizic şi la un nivel foarte scăzut al atitudinii. Unde s-au evaporat toate armele care au făcut din ea una dintre jucătoarele cele mai expansive ale circuitului? Unde sînt voinţa, încrederea, puterea de luptă, vitalitatea fizică, loviturile precise, concentrarea, ambiţia? Trufia de a înfrunta coloşii (sau coloasele?!)? Toate sînt o amintire. În loc, a rămas o jucătoare precaută, prudentă, previzibilă, fără vlagă şi lipsită de liniştea interioară care transmite adversarei de dincolo de fileu mesajul forţei ei. Ca un om rănit, suferind, aşa arată Simona mai nou. Iar prădătoarele simt imediat sîngerarea.

Probabil că la toate aceste întrebări ar fi interesant să răspundă Darren Cahill, altfel un foarte bun companion la plimbări prin orăşelele copiilor din Sydney şi la înfulecat îngheţată. Ştiu foarte bine că la Grand Slam-uri (aflate sub egida ITF) antrenorul nu poate interveni cu sfaturi între game-uri ca la turneele WTA. Dar am citit pe chipul lui o nepăsare alarmantă. Şi nu pretind că Darren ar fi incompatibil cu Simona ori că nu îşi dă interesul. Habar nu am ce se întîmplă. Faptul este că Simona arată mai rău ca niciodată cu Darren Cahill antrenor full time. Mai rău decît arăta atunci cînd Cahill lucra part time. Ca să nu mai spunem că ea zburda atunci cînd pur şi simplu nu avea antrenor, iar noi o certam că de ce nu are.

Acum nu o certăm. Putem doar să ne exprimăm perplexitatea, dezamăgirea. Explicaţiile tehnice, savantele explicaţii profesionale trebuie să vină de la „echipa” din jurul Simonei. Care nu arată deloc ca o echipă, ci ca o adunare de momîi întoarse cu cheia, care, după caz, zîmbesc şi se entuziasmează sau se încruntă şi se prefac îngrijoraţi. Explicaţiile astea nu ar fi pentru noi, ci pentru ea. Pînă nu e prea tîrziu.

Comentarii (81)Adaugă comentariu

IOn (7 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:07

Ea are probleme cu mentalul, in rest totul este ok. Nu observati ca nu-si poate apara punctele castigate cu 1 an inainte in acelasi turneu niciodata? Mereu cand este presiune cedeaza…

Florin (11 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:09

Darren ala e un papagal. Nu stiu unde e antrenorul ala din 2013.

fax (2 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:18

Simona are o relatie de dragoste cu Darren. Urmeaza o perioada gen Wozniacki-Rory, dar isi va reveni. Sa fim sanatosi!

Gabi (1 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:18

Poate știe și Teia Sponte ceva!

adi_stelistul (454 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:20

Mi se pare ca aveti dreptate.

mihai gabriel (15 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:28

Sigur , ca orice roman aruncam cu mizerii imediat in antrenor stiind pana la urma cine este Darren…. Adevarul este ca nu ne place sa ne uitam in gura noastra.Cand cu un an in urma, Ubi Tennis vorbea despre Simona ca lipsita de valoare ne/am incordat muschii inclusiv subsemnatul si l/am certat pe moderator ca nu are dreptate.Cand lumea spunea pe aaceleasi canale de tennis ne suparam si ne luam la tranta cu cei care spuneau anumite lucruri atunci cand Darren nu era antrenor Asta se intampla cu peste un an in urma, cand mai multi postaci romanasi si/au dat intalnire pe Ubi Tennis sa/l ia la impins vagoane pe moderator, cum isi perimte domne sa sustina ca romanca nu are valoare???….DaR ne/am intrebat oare, inclusiv eu, daca are dreptate sau nu?
DaCa ma uit peste statistici, un singur turneu Montatory( ce inseamna categoria a doua) o finala de grand slam si o semifinala in patru ani de zile….o fi mult o fi putin pentru o jucatoare care isi doreste sa se mentina sus????
Sigur sunt destule titluri, de categoria a treia sau a patra,titluri care pe jucatorii de top ii cam lasa rece, cam la acelasi lucru se referea de multe ori si moderatorul de pe Ubi Tennis, de restul va las pe dumneavoastra sa trageti concluziile….

Mihai (1 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:29

Geambasule tu ai vazut meciul? Ai vz cu cine a jucat ??? Nu o mai pupa in … !!! E cel mai slab nr 2 din istorie. Acum 15 ani halep nu era nici locul 50 . Dar si tu esti lafel k ea !slabi! Pai scrie adv despre halep ce f negi evidenta ! A pierdut cu „cichicean”

victor L (285 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:29

Urit din partea Simonei si a lui Darren ca nu il fac mindru pe dl Geambasu.
Nu acum 37 de ani, ci azi a fost eliminat si Nadal.
Sa ne spuna noua, tovarasul Darren Cahill, dece n-o antreneaza pe Simona sa ajunga pe locul intii!
NB,
Darren nu va avea curajul ziaristului Geambasu, dar o stie si el si Simona si multi dintre cei care o sustinem si cind pierde, ca Simona nu va putea sa ajunga niciodata pe locul intii; poate nu va cistiga niciun mare Slem.
Un mare dezavantaj de la natura: constitutia fizica.
Hai Simona!
Si Irina si Monica si Alexandra si Andreea .
Deocamdata altele mai bune nu avem, voi sinteti.

mihai gabriel (15 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:31

Florin, pe antrenorul ala din 2013 Fisset se numeste, l/a dat afara printr/un sms, antreneaza viitoarea numar 1 mondial : Victoria Azarenca, jucatoare de care Halep acum 2 saptamani a fugit de friica….se vede ca nu te pricepi la tennis:)))))))

zugun (3 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:32

Cat de mult si multi am asteptat turneul cu speranta si incredere, ca Simona poate triumfa…..dar….si totusi, EA ne poate bucura, altcineva sigur nu !!!Sa criticam este usor, sa speram …trebuie, sa plangem…da este omeneste !! Hai Simona !!

dan (29 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:35

OMG asta nu e bine. Sper sa treaca Mental. Foarte important e mentalul. Multi sunt buni, dar putin dovedesc, oare de ce? Doar caracterele tari se mentin. Acolo trebuie lucrat!

pop ion (29 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:36

Halep a fost intotdeauna supraapreciata. Ce-i drept, prin punctele obtinute la turnee mai mult sau mai putin importante, a ajuns pe locul 2 WTA. Din pacate, este un loc 2 mincinos, care nu va putea in veci sa devina locul 1. Pe de alta parte, daca te uiti la ce fizic are, te miri ca a ajuns asa de sus… Concluzia: sa mai joace ce, cum si cat mai poate, sa adune bani, dar sa nu mai vorbeasca niciodata despre castigarea unui turneu de Mare Slam. Locul ei este in turneele de mana a doua, eventual a treia, care nu sunt nici ele de lepadat prin prisma insumarii castigurilor banesti.

Ionut (8 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:41

Hai sa nu zicem de antrenor, nu de alta dar nu degeaba e printre cei mai buni. Cu el, adevaratii campioni au castigat titluri la cele 4 mari turnee ale anului. Halep e una dintre cele mai netalentate jucatoare ce au ajuns asa de sus in tenis si nu cred ca intelege foarte multe din ce i se spune. Chiar ea a recunoscut ca nu-i place sa fie in centrul atentiei iar in acest moment toti sunt cu ochii pe ea iar cu mentalul este la pamant, nu face fata presiunii. A fost ok cat a fost outsider si a jucat fara presiune. Asta face diferenta intre campioni si ceilalti.

der_grosse (50 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:42

vanatiare de orori -> ‘Asta dacă nu a fost cumva fosta cîştigătoare şi finalistă de la Roland Garros a fost concediată între timp” . scris la nervi articolul? pierdut la pariuri ceva? 😀

Tom (70 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:42

Părerea mea este că Simona a avut ca prim obiectiv al anului câștigarea AO, având în vedere faptul că anul trecut, cele mai bune rezultate le-a avut pe hard. A forțat prea mult se pare, pregătirea din iarnă, mizând pe faptul că adversarele vor face o pregătire obișnuită și crezând că astfel va avea un plus față de ele. Astfel se explică nevindecarea completă la tendonul lui Achile și oboseala, lipsa de vitalitate. Pe de altă parte, Simona nu poate/nu știe să gestioneze presiunea normală la acest nivel. Se gândește probabil prea mult la imagine, la ce zice presa, ceilalți. Acesta, să fim sinceri, nu este mentalitate de mare campion și mă tem că de acum va începe declinul ei. Dacă va reuși totuși să se „scuture”, să mai lase de-o-parte familia și să nu-i mai care după ea, să rămână doar ea cu staff-ul, să se concentreze la turneul pe care îl joacă, dacă va fi mai puțin sensibilă la critici și laude, probabil că va deveni acea mare camioană. Să avem încredere în ea? Hai să-i mai dăm o șansă! Măcar până la Rolland Garros…

mihai gabriel (15 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:42

si victor l…se pricepe la tenis, 1.cu cine a jucat Nadal si ci cine a jucat Halep????….2.Cate titluri de GS, are Nadal si cate are Halep????….3.Nadal vine dupa o accidentare urata care l/a tinut pe tusa aproape 1 an de zile la fel ca si un alt fost nr 1 mondial V Azarenka, 4 sigur se intampla ca inmtr/un turneu de GS sa si pierzi iti promite subsemnatul ca data viitoare Nadal nu va mai pierde dar se poate intampla si data viitoare insa apoi nu se va mai intampla….in schimb cand pierzi in primul tur la wimbledon anul trecut , nu faci mare branza la France Open , la US Open te impotmolesti de o jucatoare considerata si probabil nu pe buna dreptate mult sub valoartea ta si vine A O. si din nou clachezi in primul tur…..baiatule tu habar ai despre ce vorbesti?….

alex (107 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:47

Bună ziua!

Cristina Neagu are dreptate când spune că, atunci când ești sus și ai sincope, lumea dă în tine cu vorbe rele imediat ce se ivește ocazia!
Eu sunt fericit că trăim într-o țară prosperă, cu oameni de toată isprava, în care nivelul de trai este ridicat, iar procentul din PIB pentru educatie este de 10% iar cel pentru sport ține aproape!
Sunt bucuros că excelăm în toate domeniile!
De ce?
Păi, cine e dra. Simona Halep să ne ne aducă nouă, ditamai nația perfectă, atîta rușine încât nu-mi pot reveni din Șoc! )
Baftă, Simona!
Eu îți doresc sănătate!
O zi faină să aveți!

Silviu (2 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:53

În țara asta, orice nulitate, orice șomer cu 7 clase, orice coafează cu bacalaureat, își dă cu părerea despre numărul doi mondial într-un domeniu, indiferent care ar fi acela.
Numărul 2 mondial.
Mulți dintre voi nu ați fost locul 2 nici măcar la grădiniță.
Spune multe despre voi.
Sunteți niște nesimțiți…

rico (2 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 15:53

iar a lovit la pariuri tata halep ceva cascaval ;)))

seasonstraveler (10 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 16:00

Ne bucuram împreună cu ea la victorii și ne descoperim critici și cunoscatori la înfrângeri. Este probabil cea mai dureroasa înfrângere de pana acum. Problema nu e înfrângere cat faptul ca un nr.133 a umilit pur și simplu nr.2. Și mai problematic e începutul sfârșitului. S-au cam terminat resursele. Va fi o mare surpriza calificarea în sferturile unui turneu important anul asta. Cat despre Grand Slam. …. NICIODATĂ! În viata asta nici turnee Premier nu mai câștiga, iar Turneul Campioanelor va rămâne amintire!

victor L (285 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 16:00

@ mihai gabriel,
te contrazici in tot ce spui, dar nu e o problema: problema ta este ca Halep te face de ris pe tine ca roman. Asa-i?
Eu l-am adus pe Nadal in discutie pentru ca a fost (poate va mai fi, nu stiu) un mare tenismen, si uite ca a pierdut in primul meci. Crezi ca spaniolii il vor scalpa cum faceti voi cu Simona?
Vedeti-va lungul nasului si bucurati-va de ceea ce aveti, nu scuipati!

Vladimir (1 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 16:02

Simona Halep si-a luat un antrenor care gandeste in stil australian si Nu romanesc.Nu am nimic cu Darren Cahill, dar cred ca-i mananca banii lui Simona,chiar nu ati vazut ce fite facea ca Simona noastra ii dadea un salariu cam cat merita. Simona sa faca bine sa-si faca o echipa romaneasca 100% in rest sa se ajute singur, tenisul este prin excelenta un sport individual.
Bafta Simona si nu te lasa ! si fara laude,stai analizeaza ce nu a mers,ce fac cei din staff-ul tau, trebuiau sa stie s cand a supt de la tata mamei aceasta chinezoaica.fara indoiala pentru ea(nn.chinezoiaica 0este un rezultat bun si doar atat!

coco (3 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 16:05

as vrea sa ma insel, dar eu cred ca Simona si-a atins potentialul maxim in 2014. De atunci ea nu mai progreseaza. Si prima vina este a ei, nu a altcuiva.

emil (8 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 16:05

Va rog frumos sa-mi spuneti ceva la ce nu ne pricepem (noi, romanii) ? De votat, votam de 25 de ani numai solutii politice care nu pot da gres.. De vreo doi ani , ne-a „intrat pe teava” , Simona ! (dracu-a pus-o sa ajunga aproape zilnic in jurnale sau tv ! :)) )… O admir ! O admir pt calitatile ei exceptionale , pt caderile ei, pt out-urile ei.. Pt pasivitate, pt agresivitate.. Am incredere in incapatanarea ei de a se autodepasi . Bafta, Simona!

Cornel Vena (1 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 16:07

Sa va spun cat de dureros a fost as vad la televizor PERFORMANTA lui Halep. Chiar dela incalzire,déjà arata epuizarea si lipsa de lupta caracteristice ei in mod normal.

mihai gabriel (15 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 16:08

din nou pentru victor l, dar si pentru alti care tot dau in fata cu, constitutia atletica, ca tot va pricepeti la tenis…Justine Henin: 1.67, 7 turnee de GS castigate de 2 ori finalista, fosta nr.1 mondial. medaliata cu aur la Olimpiada ………S.Halep… 1.68…nici un titlu de GS …..asa/i place romanului sa se bage in seama ca se pricepe la tot…pe bune, Cristi, am intalnit romani cu 8 clase care incercau sa/mi tina prelegeri de filosofie si imi vorbeau despre Kant, dar de fapt ceea ce spunea cred ca era inventat de el:))))

cineva (35 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 16:11

presa te creaza tocmai pentru a a vea ce distruge ulterior .Este un perpetum mobile mediatic ce reprezinta esenta unui fenomen , s anume presa . Simona nu e vreun super woman asa cum nu e nici asa cum o fac altii cea mai slaba sau proasta . E o sportiva ce si-a depasit cu mult conditia si atunci cand nu -si va mai pune singura presiune pe propriul potential s-ar putea sa avem surpriza chiar sa castige un Grand Slem .
Respect pentru ceea ce ai relizat Simona si succes in continuare , suntem alaturi de tine chiar si atunci cand lucrurile nu merg cum am vrea .

aladyn (1 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 16:18

Halep are mai multe probleme-in acest moment s-a prezentat complet nepregatita-fara jocuri. De ce? Pt ca-i este teama de accidentari si a strans deja un nr de puncte si o suma importanta de bani. In ultimii 2ani a jucat doar jumatate de meciuri ce ar fi trebuit sa joace. Nu se intelege cu absolut nici un atrenor-de fapt nu se intelege cu nimeni-este crescuta un pic izolat, nu suporta sfaturi considera ca ea stie mai bine ce sa faca. Cahill e pus doar pt ca e mai intelegator si nu se prinde de toate toanele ei si toate injuraturile si nervozitatile ei-de fapt ea nu intelege nici jumatate din indicatiile lui. De cativa ani ea isi face traseul, antrenamentele, viata-asa cum vrea ea-nu da socoteala nimanui. Are tendinta de a se ingrasa rapid -mananca f mult si imediat se ingrasa si pierde din mobilitate. In ultimii ani nu a progresat aproape deloc-a lucrat serios doar serviciul cu Fissette-restul loviturilor le face doar din instinct.Ea de 2 ani incoace de fapt este cam aceasi jucatoare ca inainte de a deveni celebra-cine o cunoaste stie ca asa a fost totdeauna-alterneaza meciuri bune cu altele penibile. Considera ca orice sfat din afara este daunator- nu-si cunoaste nici o adversara ca lumea-nu are imaginatie, scanteia de a anticipa urmatoarea lovitura lipseste-pricipala sa arma o reprezinta deplasarea-picioarele-dar daca nu are meciuri in picioare este greoaie. Inca nu poate castiga meciuri ca marile jucatoare doar din experienta pt ca e instabila si nu analizeaza ca lumea jocul adversarelor. Bineinteles ca i s-a si urcat la cap si se crede buricul pamantului-nu se intelege ca lumea cu nici o colega din Romania(din contra). Totusi a reusit lucruri incredibile si o sa ramana in istorie-mai poate inca juca la nivel inalt desi pe zi ce trece apar jucatoare noi excelente(vin cateva rusoaice care or sa rada tot). Cred ca nu o sa castige vreun mare turneu decat cu un culoar foarte favorabil. Ruzici ar putea sa o mai influenteze dar e greu sa suporti crizele de nervi ale lui simo si familiei ei care considera ca ei stiu mai bine ce sa faca.

dex (10 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 16:26

Ia lasa-ti-o ba in pace sa se pregateasca de Champions League. Pardon, de FED Cup

abece (44 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 16:33

asta cu familia e buna…si adevarata.Toate neamurile, prietene si ce o mai avea sunt carate in spate la turneele mari.Se duc si alea sa vada australia, america, china pe banii halepoaicei, iar ea le incanta cu niste performante epice si pline de consistenta.N-am mai vazut la nicio jucatoare/jucator atatia oameni in loje la toate turneele

alnik63 (10 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 16:39

cristi ,in trecut era o placere s-o urmaresti pe simona,juca cu mingi lungi pe liniile laterale isi obosea adversara plasa mingia in colturi etc,acum este o alta simona joaca cu mingi pe centru ii pune mingia pe lovitura adversarei,si in loc ca ea sa controleze jocul este tocmai invers adversara o plimba pe ea din colt in colt facand-o sa greseasca.in setul 2 la inceput cand simona a jucat tenisul ei din trecut,cand a plimbat-o pe chinezoaica din colt in colt atunci si scorul a fost 3-1 pentru ea.din pacate dupa a jucat iar cu mingii pe centru facand-o pe chinezoaica sa-i plaseze ea acum mingii pe colturi,ducand la obosirea simonei si facand-o sa gerseasca aproape la orice minge

whiteredarad (36 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 16:41

S-o luam pe rand : „nu am mari asteptari la AO” sint vorbele Simonei (!?) Oare de ce ?. Apoi,Simona s-a transformat intr-un fel de Caroline Wosniacki, da inapoi, liftat, mult pe mijloc,dar nu mai pune forta,nici surpriza. Pe serviciul ei break-ul este usor de facut. Este extrem de previzibila. Apoi, Simona si-a pierdut increderea, asta vine de la neputinta. De toate astea o vina apartine si antrenorului. De cand l-a abandonat pe Fissette, jocul Simonei este ori inconstant , ori la un nivel, slab. Ce va urma ? Desigur coborarea in clasament. Va fi dificil de remontat. Sint curios daca va renunta , rapid la antrenor, cum are obiceiul.

Gabi (2 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 16:41

Am vazut meciul cap-coada. Nu stiu de ce,dar n-am avut nici un moment sentimentul ca Simona va intoarce meciul. Sincer nu ma asteptam la o asemenea rusine. Sa te bata nr 133 mondial e o ” mare performanta”. Si sa revenim cu picioarele pe pamint. N-are fata de locul 1 mondial poate sa se dea ea si-n cur si-n cap. E surprinzator cum e si locul 2….dar cred ca de-aici incepe coborasul….eu il vad abrupt. Dar sa dea cel de sus sa ma insel.

Florin (1 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 16:42

Buna ziua,
Am incredere ca Halep isi cunoaste problemele si le va rezolva. Va reveni mai puternica si ne vom bucura din nou de rezultatele ei. Azi a avut o zi proasta, cum ni se intampla tuturor la job-urile noastre. Numai bine !

Adevaratul Florin (1 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 16:57

Azarenka nu trece de sferturi la Australian Open.

Maxentiu (64 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 17:19

Cind esti pe locul 2 in lume si nu te descurci fara sfaturile antrenorului ca sa treci in primul tur de o adversara venita din calificari, poate ar trebui sa te apuci de alt sport.

q (10 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 17:20

chinezoaica asta e o antiromanca inversunata.tocmai ne-a batut campeoana.iar antrenorul ei este un ratat su frustrat cand i-a spus ,halep este de batut astazi, vei invinge.

simi (2 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 17:39

UUpppsss……….

Of, of, of si aoleu
a mai trecut un turneu
nici pe asta nu l-am luat
si iara v-ati suparat
las ca merg io la Paris
si fac un turneu de vis
ca acolo joc io bine
sa nu va luati iar de mine
nici Serena, nici Maria
n-o sa-mi fure bucuria
sa castig si un grand slam
si pe urma mai vedem !

Simona Halep

….. mai radem si noi un pic ……..

Beatrix Ciurel (12 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 17:41

Oare s-a terminat *colaborarea* Halep – Tiriac ? S-a terminat influenta miliardarlui aftiat dupa mistreti ? Sau s fost mult mai puternic mirosul de bani de la casele de pariuri si, implicit, o usa larg deschisa pt competitiile viitoare cu banii murdari castigati de aici ?
In orice caz o stiam pe halep un maimutoi impins FORTAT de la spate.

CONCLUZIE – *prefacuta* merita cu prisosinta sa fie port-drapelul României la J.O.

Cristi (3 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 18:18

Mai ramane sa dam vina pe conditiile meteo,ora de disputare a meciului,publocul care nu a sustinut-o,tiriac ca nu a invitat-o la vanatoare…..etc.
Valoarea unui sportiv este data de performante iar Simona nu a avut si nu cred ca va avea o performanta notabila.Mici „ciupeli” tipic mioritice si cam atat.
Astept cu interes urmatoarea reclama tv ,probabil la medicamente de inima.

fedix (1 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 18:19

Cei care spun ca noi nu ne apreciem valorile , se inseala. Apreciem valoarea , dar nu suferim impostura. Simona Halep ocupa un nemeritat loc 2. Cu toate acestea , niciun alt sportiv roman nu a avut parte de o sustinere atat de mare a mass-media .

Andrei (2 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 19:35

Ce sa faca Darren? Statea in boxa lui cum e regula la GS. Sau asteptai sa se dea cu fundu’ de pamant ca sa puncteze la impresia aristica si sa primeasca de la tine o bila alba? Inca un non-subiect marca Cristian Geambasu.

MZM (198 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 19:35

Aladin a lamurit lucrurile in legatura cu Simona. Cred ca are dreptate 100%.
Rigorile sportului de performanta (mai ales cel individual) nu pot fi suportate chiar de toata lumea. Asa ca sa-i multumim Simonei pentru tot ce a facut si (poate) va mai face si sa nu ne suparam cand pierde. Atat poate copila!

corsarul100 (2 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 19:40

Asta e nr.2 in prostie,nu in tenis!! Ma mira ca a acceptat sa joace la Fed Cup!!!Ce atata nr.2 in sus …nr.2 in jos…ca ea este acolo dintr-o intamplare.Prea e bagata in seama si si-a luat lumea in cap. Vedeta lu peste!!! bai,nr.2:)))..sa ajungi pe locul 222 anul asta!!!

eu (1 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 19:43

pentru pop ion : punctele simonei sunt castigate acolo unde au fost si celelalte jucatoare : maxim 16 turnee conteaza la calcul ( adica degeaba castigi multe mici , nu se pun ) , obligatoriu 4 GS(daca esti sanatos) , 5 premier mandatory si ceva premier 900 (daca esti in primele 10 );regulamentul il gasesti pe site-ul wta. prin urmare punctele simonei sunt de locul 2 , celelalte jucatoare au participat la aceleasi turneee(sunt obligate de regulament) si n-au facut puncte! simplu.Cele bolnave , nu se pun ( vika a partcipat si ea la destule , dar revine dupa accidentaree , iar sharapova intr-adevar a lipsit o perioada).In concluzie , simona putea fi , in cel mai rau caz , locul 3 ( dupa sharapopva). E simplu , punctele simonei si a celorlate dupa ea ( serena e alta liga) sunt explicitate simplu pe site.

corsarul100 (2 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 19:44

Auzi nr.2:))),pe bune ca e de ras!! mie imi plac versurile astea: ce bine imi pare ca ai luat teapa/ce bine imi pare ca ai piedut!! Tie iti plac?

radu (1 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 20:09

Ai jucat bine dar, partenerei tale i-a intrat totul si nu-i o catastrofa;nu exista
perfectiune.Multa lume-i ireala,dorinta de a cistiga, a fost;citi din noi realizam tot ce ne propunem? SUCCES ,TE IUBIM ASA CUM ESTI. NU VREM NUMAI VICTORII .TE VREM FERICITA.

Mihai Marian (34 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 20:53

In Romania cand esti criticat esti invidios sau rau.Chestia asta a ajuns sport national.Nu ma mir ca non valorile sunt promovate.Daca vom lauda pentru fiecare chiestie minuscula ,ridicand o la rang de mare realizare si ne vom plange ca nu suntem apreciati la justa noastra valoare de mari realizatori si uita nu realizam mediocritatea din jurul nostru,clar nu avem ce cauta acolo sus,pentru simplul fapt ca nu traim in lumea reala ci in una imaginara in care totul e roz.Uitati va la tara noastra inc are traim,Totul e vraiste din aceasta cauza.Cei care conduc realizeaza mai nimic si sunt suparati nevoie mare pe popor ca nu i apreciaza,ca nu le apreciaza mediocritatea,Critica e buna si am vazut aici critica cu bun simt,cu argumente,pe cand cei care se plang si impusca pe cei ce critica nu realizeaza declinul Simonei si o fac sa traiasca intr o lumea in care doar ea crede,dar care in realitate e asa cum a fost in turul l la Austrailian Open.Asta e realitatea dura pe care cei care o sustin ca e „valoare neinteleasa si criticata”si ea nu o vede.Asta e purul adevar.Un antrenor bun ca Fisset a vazut asta pentru ca nu era un pupincurist si a incercat sa i arate si ,ba mai mult sa corecteze.Asta ia a dus concedierea din partea Simonei,pentru ca unul ca el nu avea ce sa caute in palatul de clestar!

Nicco (26 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 21:01

Atunci cand primesti un sfat, sigur, trebuie ca sfatul in sine sa fie bun si util dar, inainte de asta, trebuie ca tu, cel ce primeste sfatul, sa-l intelegi si sa fii in stare sa-l pui in practica.

Sampras (1 comentarii)  •  19 ianuarie 2016, 21:13

raspunsul e simplu: fisette

Comentează