Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Cei care-şi doresc mai puţin victoria

Se întîmplă exact ce bănuiam. Steaua şi ASA pregătesc meciurile decisive în cele mai mici detalii

Permalink to Cei care-şi doresc mai puţin victoria
duminică, 17 mai 2015, 6:03

Nu ştiu lucruri, ca Ionuţ Negoiţă. Nu ştiu cînd, unde, cît, dar pot bănui cu cine. Da, este de prost gust să te apuci să scrii împotriva curentului care aplaudă superbul sprint al Stelei şi al lui ASA Tîrgu-Mureş în lupta pentru titlul de campioană.

Toată lumea se bucură de frumuseţea de gol al lui Voiculeţ şi respiră aerul proaspăt de sub Tîmpa după dubla reuşită a lui Rusescu şi vine unul negru în cerul gurii care vede că în Raiul meciurilor de la Braşov şi de la Tîrgu-Mureş erau unii care miroseau de la o poştă a smoală.

Steaua şi ASA au pregătit bine meciurile cu FC Braşov şi cu Petrolul. Antrenorii au fost mai activi decît de obicei – iar asta nu-i de colea fiindcă Gâlcă şi Ciobotariu nu sînt nişte tipi care dau pe afară de exuberanţă -, au mutat cînd şi cu cine trebuia, jucătorii au tras de ei mai mult decît de obicei, chit că limitele tehnice le-au pus piedici nenumărate.

Dar oricît de perfectă, pregătirea meciului nu este rotundă dacă în ecuaţie nu intră şi puţin condiment adăugat de unii adversari. Nu îi vom numi urît „blătuitori”, Doamne fereşte! Cuvîntul ăsta evocînd timpuri tulburi trebuie să dispară, mai ales acum cînd un parlament întreg luptă pentru triumful prezumţiei de nevinovăţie a unora care mai aveau să fure şi fenomenul de fotosinteză, nu doar pădurile patriei.

Ei, jucătorii despre care vorbim acum şi aici sînt doar cei care îşi doresc mai puţin victoria decît ceilalţi coechipieri. C-aşa-i în fotbal, unii îşi doresc mai mult victoria, alţii mai puţin. Sau deloc. Astfel, o echipă ca Braşovul arată ca un balaur cu mai multe capete.

Unele muşcă din apărarea unde Toşca s-a încălţat invers, celelalte (Novakovici, Leko) scot flăcări pe nări, dar spre poarta proprie, acolo unde Mutu are grijă să respingă exact spre centrul suprafeţei de pedeapsă, acolo unde aştepta latul, şpiţul sau ristul lui Rusescu. Aţi observat ce interesant s-au apărat braşovenii şi la faza golului de 2-2, tot al lui Rusescu? În zonă!

În momentul pasei înapoi a lui Tănase spre Rusescu, centrul careului era degajat, ca un club de noapte după o razie a poliţiei. Şi în fond, de ce să-ţi rupi picioarele pentru Ioan Neculaie, care nu te-a mai plătit de un secol, care tocmai ţine un colocviu despre faliment cu Adrian Porumboiu?

Să ne mutăm la Tîrgu-Mureş, acolo unde a dat recital Astafei. La prima evadare, mai tare ca a lui Contador, Victoraş a şutat, nejenat, ca într-o minge medicinală, deşi avea doi coechipieri în careu, care aşteptau pasa precum puii de curcă boabele de porumb.

Mă rog, poetul tot poet, am zis. Apoi poetul s-a transformat în autor de science fiction. Ba nu, de thriller. La a doua evadare, ca Lance odinioară, pe ieşirea din poartă a lui Stancioiu, Astafei a luat la ţintă un punct situat între peluză şi tribuna a doua. I-a ieşit! De ce nu ţi-ai pus pe umeri steagul tricolor, la sfîrşitul meciului, Victoraş dragă, nu eşti mîndru că eşti român şi ardelean?

Presimt că în afară de sudalmele suporterilor stelişti şi mureşeni, urmează şi un reproş academic din partea lui Valentin Sinescu, antrenorul Petrolului. Căruia „îi repugnă abandonul deontologiei profesionale” din partea unor reporteri, care, săracii, l-au întrebat pe cine vede campioană. Aşa este, domnule Sinescu, nişte inculţi!

Numai de la înălţimea erudiţiei şi vocabularului dumneavoastră, demne de un campionat al cîştigătorilor Nobelului pentru literatură, aţi putut observa că Victoraş s-a achitat bine de sarcinile de joc, dincolo de cîteva inerente scurtcircuite cauzate de efortul prelungit. Un singur lucru nu reuşeşte cultura sau glazura ei, stimate domnule antrenor, nu ne salvează de penibil.

Comentarii (76)Adaugă comentariu

dudu (4 comentarii)  •  18 mai 2015, 2:37

Mda. Nenea Geambasu se chinuie sa fie impartial si cauta blatu in carul cu fan. Adevarul, cred eu, este ca d-lui nu a vazut meciul Stelei cu Brasovul. Pentru ca la faza aia, cu tanase lasat singur si pasa in spate la Rusescu, toata lumea se astepta sa se dicteze off side. Si Tanase are un moment de ezitare in care nu mai urmareste mingea, apoi vede ca nu se dicteaza nimic si continua. Ca sa compari faza aia, cu momentele de tragi-comedie de la ASA-Petrolul, iti trebuie multa imaginatie. Si nu ma refer neaparat la Astafei, ci si la momentele penibile din apararea Petrolului, cand fundasii refuzau sa iasa la blocarea centrarilor sau suturilor spre poarta.

portardelegenda (35 comentarii)  •  18 mai 2015, 6:51

si apropo de cat de mult va pasa voua de fotbal : nu atacati niciodata adevaratele probleme fundamentale ale fotbalului .Legislatia si regulamentele ligii si federatie precum si pacaleala aia de sindicat ce in mod natural ar trebui sa contrabalanseze puterea patronilor . A deschis unul odata subiectul pe la o emisiune si realizatorul a pus iute batista pe tambal trimitand discutia in derizoriu .Asa ca mai lasatii voi pe amaratii astia de fotbalisti ,,blatuitori” care de fapt nu exista (cel putin nu in procentele pe care le sugerati voi in fiecare ocazie unde exista o miza) si ocupati-va de adevaratele probleme de profunzime ale fotbalului . SAU NU CUMVA SUNTETI BLAT CU AIA DIN FRF SI LIGA SI TOT CIRCUL PE CARE IL FACETI VOI ESTE DE FATADA CAM CUM SUNT SI AIA DIN PARLAMENT CE SE CEARTA IN CAMPANIE SI SE PUPA DUPA CAMPANIE . CE SPUI D_LE GEAMBASU NU CUMMVA ESTI BLAT ???

un anonim (12 comentarii)  •  18 mai 2015, 8:34

Un articol foarte bun si real,felicitari!!!!!Dar despre lupta de la retrogradare?Despre meciul Viitorul-chiajna?Vad ca multa lume se fereste sa comenteze acest blat ordinar!Hagi,pardon scuzatima REGELE nu trebuie atacat despre el numai de bine,dar demnitatea,cinsteasi onestitatea lui sunt moarte!!!!Pacat ca sunt promovati acesti REGI ai fotbalului cand ei sunt in realitate niste TRADATORI!!!!!!!

mircea (1 comentarii)  •  18 mai 2015, 8:42

vasglo,chiar ai drepotate cu echipa steaua singura echipa corupta din fotbalul romanesc,condamnta de TAS in frunte cu patronul ei….nu ar avea ce cauta competitiile europene.

missupop (2 comentarii)  •  18 mai 2015, 9:03

penibil penibil penibil. fanii fcsb vad blat la asa in conditiile in care petrolul a jucat la rupere, inclusiv astafei ala criticat de geambasu( oare de ce ca arata? pai cati mari fotbalisti rateaza din pozitii si mai bune si nu ii acuza nimeni de blat?) care a facut un excelent meci in aparare. ce sa mai zic de meciul de la brasov? un portar. mutu, a facut tot posibilul sa nu apere suturile celor de la fcsb! altul in atac, tara parca, dupa primul gol, speriat, a facut tot posibilul sa rateze din situatii unu la unu cu portarul. dar la asa a fost blat iar la brasov nu. unii fani fcsb cauta orice mijloc prin care echipa lor favorita sa ajunga iarasi, nemeritat, campiona. e problema lor. dpdv fotbalist nu merita, fcsb arata ca o echipa de mijlocul campionatului si fara blaturi gen meciul de la brasov ( vad ca lumea s-a uitat prea usor epoca blatista reghe), fara ajutorul arbitrilotr, fcsb e doar o echipa de mijlocul clasamentului, plina de vedete( doar in viziunea ziaristilor pupincuristii pro fcsb care impanzesc redactiile dar si studiorile tv)>

vasglo (53 comentarii)  •  18 mai 2015, 9:17

Daca este de inteles atitudinea unor cititori, microbisti deci, in mare masura subiectivi, de a cauta similitudini cu iz de justificari intre prestatia jenanta a Petrolului la Targu Mures sau, ma rog, a unor jucatori, si cea a Brasovului acasa cu Steaua, este total de neinteles ca unii „corifei” ai presei sportive, care nu mai accepta pareri contrarii pe propriul blog (sic), sa gaseasca asemanari intre jocul ploiesteanului/muresan Astafei si cel al brasoveanului Tira (nu este cazul tau, draga Cristi!.), asta este chiar o surpriza…
Sa nu stie lumea ca Astafei e nascut si crescut in Targu Mures, nu si-a ascuns niciodata dorinta ca ASA sa castige titlul national, iar Petrolul este o echipa care nu mai are niciun obiectiv de indeplinit (fiind in insolventa nu poate participa in cupele europene)? Sa nu se cunoasca faptul ca pentru Brasov partida cu Steaua era vitala in lupta pentru evitarea retrogradarii?
Asa ca, stimabililor, intre jocul lui Astafei si cel al lui Tira, intre jocul Petrolului cu ASA si cel al Brasovului cu Steaua, nu e nici macar o „tira” de asemanare!..:))

Andrei F (698 comentarii)  •  18 mai 2015, 9:18

Am si eu o intrebare…De ce ultimele meciuri nu se joaca toate de la aceiasi ora?…Eu ma uit pe clasament si vad o lupta si pentru locul 3 si diferenta fata de locul 5 este mare la banii care se incaseaza si chiar palmares….Desigur ca FRF si LPF se manifesta in continuare ca si cum sunt cumparati de banii din televiziuni…In Spania de ce se poate desi acolo sumele de bani sunt ametitoare fata de ce este la noi?…Si Burleanu o tot da ca a infiintat nu stiu ce comisie impotriva blaturilor, se lauda ca din cauza lui campionatul este imprevizibil pina la sfirsit dar nu face lucruri simple -valabile la altii-care chiar ar fi adus o nota de corectitudine…Si eu ma gindesc ca acesta ar fi scopul lui si nu cel de asigurare a spectacolului…Altfel se naste alta intrebare…Daca se doreste egalizarea valorilor in campionat barem sa se spuna si sa nu mai fie fraieri care arunca degeaba cu zecile de milioane…Chiar se pot baga toate echipele in isolventa…Si desigur daca vrea Burleanu sa ne spuna campioana cind doreste el…Campionatul vizibil a fost rasturnat de cind a aparut in iarna si restul de bani …S-a spus atunci ca banii de la DIGI a salvat chiar majoritatea echipelor de la faliment…Cu ce costuri de integritate pentru ca eu sunt sigur ca o clauza a fost si ,,spectacolul,imprevizibilul,, de care avem parte…Burleanu ar trebui sa se ancheteze in primul rind pe el…

vasglo (53 comentarii)  •  18 mai 2015, 9:37

@mircea

Te rog, fii mai citet..:)) Cand si cum Steaua a fost „condamnta de TAS in frunte cu patronul ei…”??!!…

Andrei F (698 comentarii)  •  18 mai 2015, 12:00

@vasglo .Si FRF si UEFA au judecat Steaua dupa cazul Valiza…FRF a dat penalizare in puncte iar UEFA a dat parca 3 sau 5 ani in care Steaua este monitorizata…Un fel de pedeapsa cu suspendare dar la o eventuala noua culpa se tinea cont si de vechia culpa…Atit a putut si Uefa sa faca…Tot atunci a fost judecat si un club din Turcia pe o speta de trucaje de meciuri cu arbitrii iar turcii au fost exclusi din competitiile europene…
In plus FRF si Uefa au judecat dupa normele de atunci….Acum este mult mai grav sa te prinda cu orice…
Atunci,dupa cazul valiza ,FRF a reactionat si a intarit regulamentul.Acum de ex. dupa scandalul Muresan ,o fapta similara probabil ca s-ar judeca la fel…Mai mult…Sunt cluburi care se pling de arbitraj…Raspunsul FRF prin gura lui Chivorchian,,se va judeca arbitrajul peste citeva saptamini,,- de fapt se va dezbate arbitrajul dupa terminarea campionatului…
Din pacate se pare ca o sa-l regretam pe Sandu M….

radu (2 comentarii)  •  18 mai 2015, 12:03

Trebuie vândut ziarul…Așa că și imaginația trebuie pusă la treabă… Ia uite, să-mi pun și eu puțin imaginația la încercare și să zic: Hagi, stelist, nașu lui Becali… Înțelegere în trei, cu Brașovul… ”Ne dai toate trei punctele la Brașov și ți le dă Hagi înapoi etapa viitoare…”… Dacă câștigă Brașovul la Viitorul lui Hagi să vedem cum vor dezvolta gazetiștii subiectul…

vasglo (53 comentarii)  •  18 mai 2015, 12:09

Citesc in Gazeta si varianta ca Brasovul a fost retrogradata de portarul Mutu, mai precis de catre antrenorul Szabo, care l-a bagat la meciul cu Steaua, dupa 5 saptamani de pauza.
Adica antrenorul Szabo (sic), cel care l-a titularizat pe portarul Mutu, ar fi fost blat cu Steaua, pentru ca echipa ardeleana din Brasov sa retrogradeze si sa trimita astfel titlul la Bucuresti, in dauna altei echipe ardelene, din Targu Mures!!…… Mare „mitic” trebuie sa fie si Szabo asta!!..:)) Fratilor, jurnalisti opriti-va! Chiar vreti sa-si dea seama si ultimul microbist ca, de fapt, unii dintre voi sunt „blat” ….??!!..:))

emil P. (1 comentarii)  •  18 mai 2015, 12:25

Diferenta intre Tara si Astafei e ca primul rata pentru bani iar al doilea pentru familia si orasul lui cu riscul de a pierde bani ( e o diferenta esentiala !!!)

rocco (1 comentarii)  •  18 mai 2015, 13:43

Asaftei a jucat exact cum a jucat banel nicolita in wc sb-viitorul.nu am auzit atunci nimic.propun Asaftei si Banel candidati la premiul fair-play😄😄😄

vasglo (53 comentarii)  •  18 mai 2015, 17:29

Doi „corifei” ai presei sportive romanesti, care se respecta!..:)) Unul zice ca nimeni n-a „fraudat fotbalul”, altul zice ca toti au fraudat!! Care este adevarul??!!….Adevarul este ca naivii „cotizeaza”…..!!:))))

lucid (29 comentarii)  •  18 mai 2015, 17:35

Brasov-Steaua blat? Ha,ha,ha.Pai Brasovul are nevoie de puncte ca de aer.De unde sa le recupereze? La celalalt ASA-Petrolul se observa ca de prin min 70 erau spatii din ce in ce mai mari si in preajma careului de 16m.ASA-istii erau invitatii sa suteze la poarta.Asa au jucat petrolistii cu Steaua? Una peste alta cartile sunt facute pentru ASA.Stiu bine federalii si arbitrii.

alex (5 comentarii)  •  18 mai 2015, 18:09

Acuzam fara dovezi, fara ceva concret. Probabil si portarul Stelei a facut blat pentru ca nu a fost in stare sa scoata o minge penibila trimisa din lovitura libera.

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  18 mai 2015, 22:19

Ploiestenii le-au cerut jucatorilor sa piarda. FRF n-a reactionat. Meciul a fost suspect de blat. FRF nu reactioneaza. Dupa 12 „greseli“ grave ale arbitrilor, toate in favoarea ASA, FRF nu vede un BLAT evident ! Nu s-a schimbat nimic, ne-am pus in zadar speranta in Burleanu, care dezamageste si iar dezamageste.

1- Gazarii au jucat doar la mijloc. Nu au intrat in careul advers nici fara minge. Chipurile voiau 3 puncte dar trageau de la 30 m aiurea. N-ar fi dat gol niciodata.
2- In aparare au fost pasivi, mai mult au stat , in plus departe de adversar. Pe final, exasperati de neputinta ASA, au iesit pina la mijloc fara sa marcheze pe nimeni. ASA primea mingea cadou si ataca iar si iar. Pe final gazarii stateau efectiv pe loc in careu, de parca ar fi plantati, departe de adversar. Revedeti fazele premergatoare „sutului de duminica“ care a dus la gol.
3- Portarul a cautat galbenul din primul minut. A vrut sa-si bage mingea in plasa la o centrare fara pericol paralel cu poarta. A reusit sa sara mai sus ca la gol.
4- Au mai fost 2 tentative clare de autogol: o minge lobata peste portarul iesit si o deviere imparabila. Au fost doar doua tentative timide de fault in careu caci adversarii erau departe si lasati sa preia. Greu sa-i trintesti. Asa ceva reuseau doar adversarii bine motivati ai CeFuRa.
5- Gazarii, chipurile luptau, dar n-au facut tot meciul nici un fault. ASA a facut 6 faulturi de galben !
6- Jucatorul cu casca a fost pe fata. A vrut neaparat sa arate tuturor ca el isi bate joc de Steaua.
A stricat toate fazele de la inceput pina la sfirsit. Este motivul pentru care a ramas pe teren.
N-am vazut niciodata asa un caz. A luat decizii unice. In situatia de 3 contra 1 cu portarul iesit n-a incercat sa avanseze, sa paseze, sa lobeze ci a sutat jos departe de poarta. Apoi, lovindu-se mingea de el, a ajuns in situatia de 1 la 1 cu portarul, ambii in alergare. Este singurul lucator din lume, nu-mi amintesc altul in multi ani de fotbal care a ales sa trimita mingea tare la 20 m peste poarta !
Apoi reactiile inexistente ale coechipierilor de care s-ar presupune ca si-a batut joc. Reactia inexistenta de pe banca, a antrenorilor, rezervelor.
7- Dupa fiecare faza stricata, „poetul“ si „creatotul de moda“ cu casca, se plimba afisind o mutra impertinenta care arata ca a cintarit bine fazele spre a arata ca el ar fi putut dar n-a vrut. A sfidat o competitie, un intreg campionat !
8- Cel cu casca e bine merci. Dupa meci a fost laudat de antrenor ! Alta sfidare ! Antrenorul asta se da elevat caci insira cuvinte, vorbe. Dar freza-i e slinoasa iar dintii de jos ii lipsesc, asa ca suiera a cult si in acelasi timp anti, aici anti Steaua, apoi sfideaza antrenorii colegi si presa, care chipurile discuta doar platitudini de genul „sper sa facem 8 puncte in urmatoarele 3 meciuri“. Deci iata un academician care a terminat si clasa a doua.
9- Sint in continuare suspecte delegarile arbitrilor la meciurile ASA. Par alesi cu grije. Nu se poate ca FRF sa nu fi auzit ca gazarii, sper sa nu mai aud niciodata numele Petrolul, vor juca doar de forma asa ca au ales un arbitru fara curaj. Normal trebuia sa dea 6 galbene si o eliminare. Daca gazarii chiar ereau interesati, meciul putea sa-i scape arbitrului din mina. Sint curios pe cine trimit la Giurgiu. „Potrivit“ ar fi Avram.

La urma un punct important:
10 !- Nimeni nu numara echipele pe unde s-au perindat in ultimul timp Narcis Raducanu, Vama, DS si incringaturile dintre acesti presedinti cu jucatorii si impresarii ! O intreaga mafie. Oare cum vor juca cei de la Astra ? Un lot bun de care si-au batut mafia joc, asa de mare incit nu cred ca Nicolae a avut in ultimii ani controlul la echipa lui.

PS
Petrolul ar trebui retrogradata iar Astafei scos pe viata din sportul de performanta !

Andrei F (698 comentarii)  •  19 mai 2015, 9:54

,,Cei care-şi doresc mai puţin victoria,,…si cei care vad numai ce vor…Comica replica dv. cind Craciunescu spune ca 3 mureseni puteau fi eliminati…Si nu era un capat de tara deoarece tot pe acel stadion a fost eliminat Mamele si tot pentru fauturi stupide…Dar chiar sa spuneti ca ati vazut meciul si nu vi s-a parut nimic deosebit la arbitraj…Chiar si comentatorii meciului au spus ca muresenii se joaca cu focul…

ion sdrobis (2 comentarii)  •  19 mai 2015, 13:13

CRISTI ,aseară la emisiune spuneai lucruri care se petrec jenent de DES…in fotbalul nostru . Da, se petrec ori unde,dar la modul MIZERABIL ca la noi mai rar !
BRAVO,bine că mai există câte un STRIGĂT …ÎN DEȘERT,DAR EXISTĂ !!!

ion sdrobis (2 comentarii)  •  19 mai 2015, 13:15

BRAVO,BRAVO, BRAVO !!!

cristinel (1 comentarii)  •  19 mai 2015, 18:23

Aceasi teza despre blaturile din fotbal o poate sustine orice lucrator in comert care iese imbracat in trening dintr-o casa de pariuri.La fel ca si domnul Geambasu, el are perspicacitate si stie sa observe lucrurile din jur din care trage concluzii gen Dan Brown.Conspiratie, extraterestrii si Astafei care fix la meciul asta s-a gasit sa rateze(ca pana acum lovea mingea rafinat ca Messi si tare ca Akinfewa.Serios, l-a vazut cineva pe Astafei sa dea bine in basica macar o data?)
Singura diferenta intre personajul imaginat si domnul Geambasu e ca cel din urma nu iese imbracat in trening dintr-o casa de pariuri.
Cine vorbeste de ridicol bai nene?

Liviu (4 comentarii)  •  20 mai 2015, 14:06

UN GEST ONORANT AL LUI SUMUDICA, DE RAPIDIST ADEVARAT, AR FI FOST SA DEMISIONEZE DE LA ECHIPA INAINTE DE MECIUL DE DUMINICA. Ce-l mai leaga pe el de Astra ? 2 meciuri ? la finele campionatului, oricum pleaca.. Si asa e de doar cateva etape si a facut o figura foarte buna ca antrenor la Giurgiu.. PLEACA SUMI, DIN RESPECT PENTRU NEGURA GIULESTIULUI DIN ACESTE ZILE ! ! ! !

cristian (6 comentarii)  •  20 mai 2015, 15:48

Ataaaaat!

Sumudica-i cel mai tare
Stim toti ca o are mare
In trecut l-am necajit
Dar el stie c-am glumit

Antrenor e number one
El serveste doar curcan
Meseria de-antrenor
Pentru el e Palme D’Or

N-are fite,e corect
Lumea zice,cam suspect
Pe-adversari ii bate tare
Mai ceva ca pe covoare

Dupa meci e one man show
Zambesti pana-ti vine rau
Chiar de pierde sau castiga
Spune totul fara frica

Noi speram sa ne ajute
Targu-Mures sa-l scufunde
Cu Sumi ca antrenor
Steaua are viitor!

dani (31 comentarii)  •  20 mai 2015, 15:56

Daca Wcsb cistiga acest campionat, o face numai datorita BLATURILOR! S-ar prea putea ca Dl Gigi Becali, sa mai mearga la Bulau, pt trucare de meciuri. Cu cei de la U Cluj, Dinamo si Brasov. Hai DNA!

Comentează