Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

O mamă de bătaie. Sau un tată?

Cazul Andradei Surdeanu ne arată cît sîntem de nepregătiţi în faţa violenţei familiale. Şi cît sîntem de înapoiaţi.

Să nu facem valuri, aşa ne îndeamnă mama Andradei. Să nu tulburăm concordia familiei Surdeanu. Mulţi cititori ne transmit cumva acelaşi mesaj. […]

miercuri, 3 decembrie 2014, 4:02

Cazul Andradei Surdeanu ne arată cît sîntem de nepregătiţi în faţa violenţei familiale. Şi cît sîntem de înapoiaţi.

Să nu facem valuri, aşa ne îndeamnă mama Andradei. Să nu tulburăm concordia familiei Surdeanu. Mulţi cititori ne transmit cumva acelaşi mesaj. Lăsaţi-l în pace pe domnul Lucian, nu vă mai băgaţi în sufletul bietei fete, care suflet este pereche cu al tatălui prieten, coechipier, companion şi tovarăş de arme! Şi… Şi atît. La urma urmei, ce mare lucru o palmă, două, trei patru?, ne strigă oamenii. Ce, voi nu v-aţi bătut copiii niciodată? Ia nu mai fiţi ipocriţi! Şi dacă nu ştiaţi, o palmă părintească este ca un pansament pe o rană sîngerîndă. O necesitate puţin cam dureroasă, ce-i drept. O carabă de ofiţer în rezervă peste obrăjorul fraged al unei adolescente este ca un exerciţiu fizic prelungit, care îţi întinde pînă la limita suportabilului muşchii. Ca un medicament amar, care îţi curăţă organismul de rău. Apropo de medicamente, atenţie mare la instrucţiunile de utilizare! Cultura populară trebuie privită ca un fel de medicină homeopată, nu ca panaceu.

Foarte pe scurt dacă nu ştiaţi. Dar ştiaţi deja. Andrada este adolescenta care a mîncat bătaie de la tatăl Lucian pentru că a pierdut un meci de tenis. După cum observaţi, însăşi bogăţia limbii române („a mîncat bătaie”) face valuri, aşa că este greu să urmăm îndemnul doamnei Alina Surdeanu, mama Andradei. Chit că familia Surdeanu a pus scut în faţa răutăţii lumii înconjurătoare pentru a-l apăra pe domnul Lucian, fost pilot militar de vînătoare care într-un moment precis al vieţii şi carierei dumisale a lăsat manşa avionului pentru a se dedica studiului tenisului. Portretul zugrăvit de mama Alina este pe cît de înduioşător, pe atît de hollywoodian. Tatăl energic şi coleric, alături de fiica lui, bucăţică ruptă, plecaţi să cucerească lumea. Lumea tenisului. Banii lumii tenisului. Ce, la Hollywood se lucrează pe capace de bere?

Nefiind psiholog, nu mă aventurez în diagnostice. Pot bănui totuşi că tînăra Andrada acceptă teroarea paternă, pe care o şi venerează de la un punct încolo, dintr-un sentiment al sacrificiului/renunţării care i-a fost insuflat de tatăl educat în spirit cazon. Dacă este şi sinceră în potopul de mesaje postate pe Facebook, este chiar îngrijorător. Acolo, Andrada nu se victimizează. Andrada se demonizează. Micuţul drăcuşor nerecunoscător şi obraznic care i-a luat minţile tăticuţului cel bun şi generos. Apoi mămicuţa care înţelege complicitatea fiică-tată. O înţelege şi o stimulează. Familia unită, familia celulă de bază a societăţii.

Este şi asta o variantă. Bineînţeles, nu cea adevărată. Este versiunea pentru „lumea rea”. Pentru presa care dă buzna cu bocancii în sufletele oamenilor. Totuşi, ca parte minusculă a acestei prese detestabile, v-aş atrage atenţia, domnule Lucian, doamnă Alina şi dragă Andrada, că nu este deloc bine ce faceţi. Nu toţi copiii aşteaptă corecţia fizică a părinţilor atunci cînd greşesc. Nu toţi părinţii îşi bat copiii în numele accesului spre o carieră bănoasă. Nu toţi părinţii îşi bat copiii, fiindcă acceptă că progeniturile lor s-au născut nişte oameni obişnuiţi, fără însuşiri care să producă plusvaloare. Asta nu înseamnă că ei nu sînt severi atunci cînd este cazul. Asta nu înseamnă că nu au ambiţii pentru copiii lor. Au şi îi iubesc. Mă rog, poate nu chiar atît de explicit ca în poza aceea cheek to cheek care a inundat reţelele de socializare.

Comentarii (35)Adaugă comentariu

mitroi2008 (6 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 16:24

Aici nu este vorba de moral/imoral. Cazul este penal, deci nu mai poate fi facut vreun comentariu.

cpt.ahab (96 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 16:33

Suntem nedrepti cu nenea Pilotu’! Nu a facut decat sa-i arate cum e cu slice-ul, lungul de linie, smash-ul si lovitura de dreapta. Acum, e adevarat ca in loc de zgura( pomenita doar in contextul bancului) a folosit obrazul delicat al fetei, dar avem si noi prea multe pretentii!
Si mai anapoda mi se pare reactia mamei. N-ar fi nici primul, nici ultimul caz cand mama, orbita de amorul fata de macho-ul de langa ea, permite traumatizarea propriului copil, ba chiar si cautionand apucaturile de om al cavernelor!

George (14 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 16:33

Panaceu universal egal pleonasm. In rest, sunt de acord cu dvs, dle Geambasu. In Romania troneaza cultura tatalui autoritar, inclusiv in politica, de ajuns sa privesti ultimii zece ani.

noname (2 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 16:34

Este greu, noi nu stim sa ne educam copiii intr-un alt mod, poate lipsa financiara este unul din motive. In Romania un copil care „si-a luat-o in cap” este greu de stapanit fara o palma si frica de cineva. Tarile de care noi suntem departe adopta tot felul de noi tactici, premii si recompense ciudat vazute de oameni ca noi (lumea a-III-a). Dar sa fim seriosi, putem aplica noi o asemenea tactica? Ce sa le oferim copiilor? O ceapa? In sportul nostru inca domina mentalitatea comunista de care toti comentam si nu suntem de acord dar intr-un final plangem anii de glorie ai sportului romanesc. Concluzia este ca bun sau rea sa facut performanta, acum coministi pe jumatate si noua mentalitate democrata de care beneficiaza „strainii” ne aduce nimic, pentru ca noi am luat doar jumatatea proasta a comunistilor si jumatatea proasta a tarilor libere. Suntem un popor care niciodata nu se satura sa il arate cu degetul pe cel de langa, sa il invete… este deja prea mult.

Gabriel Bratu (30 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 16:43

Sa zica mersi ca n-a facut asta in Germania, ca o baga pe maneca.

kos_tyn (16 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 16:46

„Cazul Andradei Surdeanu ne arată cît sîntem de nepregătiţi în faţa violenţei familiale. Şi cît sîntem de înapoiaţi.” Gura pacatosului adevar graieste. Teoretic esti ziarist sportiv si ar trebui sa stii. Cunosti un caz asemanator din gimnastica americana?

Adi (56 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 17:25

WTA sau ITF ar putea sa-l sanctioneze drastic de asemenea. Astfel de comportament in sport nu are nicio scuza psihica – din moment ce sportivii se considera ca trebuie sa fie fair-play si cu respect fata de oricine din sport, inclusiv fata de membrii propriei echipe si/sau familii. Violenta familiala in public, din cauza unui joc pierdut, asta nu ar trebui acceptat in niciun sport. Pai ce sa faca un fotbalist care a dat un autogol nefericit, sa il stalceasca restul echipei in bataie?!

AlexC (2 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 17:35

Domnule Geambasu, ceea ce s-a intamplat pe acel teren este foarte simplu de explicat. Orice turneu de tenis are premii in bani. Exact cum ati spus si in articol, nu se joaca pe capace de bere iar parintii tocmai asta urmaresc. Tinand cont de faptul ca parintii sunt cei care „gospodaresc” sumele de bani pana cand juniorii devin adulti, criza isi poate avea justificarea in faptul ca acel parinte (desi e mult spus, nu prea poate fi numit asa) s-a trezit ca fii-sa i-a pierdut banii sau din bani. Omul a ramas fara o suma iar noi suntem cu toti capabili sa ne dam seama ca pentru unii sunt lucruri mai importante decat familia. Cand e vorba de banii nu mai exista copii, parinti, frati, surori, rude. Eu ma intreb un singur lucru: oare tenisul a fost alegerea fetei sau un hobby al inculpatului care s-a gandit ca fii-sa poate fi o masina de facut bani de care sa se foloseasca chiar el?

cynic (37 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 17:37

modul retrograd de gandire in care masculul feroce este capul in societate isi are radacinile in religie.

Dorin (6 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 17:50

Tu cati copii ai, Cristi?

gicapuia (32 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 17:58

Dupa cum spune copila, scatoalcele nu le-a luat ca a pierdut meciul. Pentru ca a pierdut meciul taicasu a vrut sa o pedepseasca luindu-i telefonul. Numai ca tenismena in loc sa accepte pedeapsa si sa-i dea telefonul omeneste, ea la aruncat pe jos. Pai e frumos!!!
Poporul roman e plin de proverbe cu tilc. Unul spune ca bataia e rupta din rai.
Doua scatoalce sanatoase date la timp fac cit 100 de sedinte la psihoterapet. Unde mai pui ca sunt gratis.
Nu vor fi de acord cu mine decit cei care ori nu au avut copii or de educatia lor s-au ocupat bunicii ca eisa0i scuzam, erau ocupati sa faca bani.

vasim (86 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 18:05

Suntem o societate foarte inapoiata!
Atat femeile cat si copii primesc corectzii corporale de la sotii/tazii lor si totul este acceptat de societate ca si cand ar fi normal!
Violentza atat asupra femeilor cat si asupra copiilor in Romania este scapata de sub control!
Din nefericire nici autoritatiile nu sunt pregatite pentru a stopa aceste lucruri!
Una este legea si alta este aplicarea ei!
In Romania avem lege adaptata la cerintele uniunii europene dar nimeni nu este pus ca sa controleze ca legea se respecta!

satul ludogoretz next door toalbania (23 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 18:09

Asta e o „boala a poporului roman in general . De obicei parintii care sunt violenti au crescut la rindul lor intr-o familie violenta . Cum se trateaza ? Simplu . Educatie . Doar ca pentru asta e nevoie de bani . Romania nu are buget pentru educatie . Cit despre copil ? Copiii tind sa-si idolatrizeze parintii mai ales daca sunt manipulatori . Probabil ca la rindul acest copil cind va deveni matur se va purta la fel cu copiii lui crezind ca asa e normal . Si apoi se mai mira toti de ce ne fug copiii de acasa mai ales in adoloscenta .

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 18:18

…performanta cere sacrificii …

Cipinho (10 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 18:30

Sunt de parere ca aceasta poveste face o deosebita reclama familiei Surdeanu. Asa ca tot raul spre bine in sanul familiei:
– dintr-un nimeni, fata devine arhicunoscuta. in plus prin acest nefericit eveniment sunt convins ca fetei i-a venit mintea la cap, s-a ambitionat sa arate ca e o jucatoare foarte buna (cine spune ca o fata cu un caracter coleric se va demoraliza de la acest incident, habar n-are despre cum functioneaza psihicul uman)
– tatal dupa 7 zile in puscarie sunt convins ca n-o va mai lovi vreodata si va gasi alte metode de incurajare. oricum la prima vedere acest incident nu mi se pare extrem de exagerat, cine compara o palma la nervi cu bataia (loviri repetate) nu are prea multa minte.
– sincer chiar as vrea sa apara pe net inregistrarea respectiva caci am inteles ca a fost filmata toata scena si voi da un verdict la vremea respectiva. pana atunci din declaratiile fetei nu mi se pare ca omul trebuie pus la zid cum fac majoritatea. e greu de crezut ca fata a inventat acele declaratii doar de teama, dar repet, aceea inregistrare ar putea sa rapsunda la multe intrebari.

jimmybitza (2 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 20:20

sa lovesti un copil pentru ca a pierdut in sport este o lasitate iesita din comun..de ce? pai lasand la o parte psihologia copilului, ” viteazul ” de 2 bani este un fortos care nu inteleg de ce nu se razbuna pe Kliciko ..de ce ? pai sa arate ce barbat cu puteri fizice de nestapanit are..in fine un nimeni care in America ar face acum declaratii dupa gratii..insa copilul acesta va inchipuiti in ce mediu stresant traieste daca si mama care i-a dat viata aproba violenta ?pacat ca nu se sesizeaza nimeni din…era sa zic Romania…ce asta-i tara in care se respecta ceva..doar banii si interesele meschine , indiferent daca sunt ale unor cretini cu nume de parinti…!

خريد و فروش خودرو دست دوم (1 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 21:31

great post thank you for your good site

ing.CPV (20 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 23:02

Eu n’am dus dorul de bataie. Tatal meu,iesit
„proaspat” de la Jilava, imi tragea bataie ca ma luam
de profesori ca nu stiau sa-si citeasca lectia la catedra.
Mai baiete-imi zicea. Acestia vor zice ca eu te invat sa
faci asa ceva.Si eu nu vreau sa ma intorc acolo de un-
de am venit.
Aveam un prieten ,coleg, care ca si mine o lua pe
„cocoasa”. Cand ii vedeam pe amandoi parintii impreuna ne exprimam: uite zbirii !Oricand I-am mul-
tumit tatalui meu pentru grija lui fata de educatia co-
piilor. Si dupa ce mi-am luat licenta (32 ani) sarutam
mana parintilor la orice intalnire. Aceste maini m-au
facut OM.
Ca parinte am fost ,oricand, pus in situatia de a fi
arestat.Odata am fost intrebat: De ce ii pedepsesc fizic?
Eu nu ii pedepsesc.Eu le fac educatie romaneasca.
SUNT PREA SARAC SA PORT UN LUCRU IEFTIN !
Fetele au terminat facultati inainte de a termina
liceul (la 19 ani).Baietii si-au facut cate un colegiu.Sunt
mandru de ei .Si ei ma complimenteaza cu:ESTI CEL MAI BUN TATIC DIN LUME.Deviza (OBSERVATIA) mea
a fost: America ,mai mult ca ori cand, are nevoie de
OAMENI DESTEPTI.
Noi n’am avut masini si nici celulare pe care sa le
aruncam parintilor (IN OCHI) ca ne fac observatie,
parinti care isi cheltuiesc banii si nervii sa ajunga copi-
lul „MARE”.
VAI DE PARINTII CARE NU ASCULTA DE COPII.

mmdemm (16 comentarii)  •  3 decembrie 2014, 23:54

dicolo de corectia fizica pe care multi romani o practica, aici sunt doua lucruri foarte grave.
1. A lovit-o in public
2. a lovit-o peste fata destul de tare, incat i-a provocat hemoragie nazal.
Care sunt impicatiile? Va puteti imagina ce se intampla cand nu sunt in public?
Pentru care argumentati ca multi parinti (incluzind muti dintre cei care posteaza aici) care aplica corectii fizice copiilor lor. Cati dintre voi v-ati lovi copiii in public atat de tare incat sa le dea sangele pe nas?

maximuspqr (58 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 1:25

Urita intimplare ,batem copii,vecini,sotii,animale…facem caz exact aiurea,se intimpla peste tot,numai ca in tarile mai civilizate si cu populatie mai educata,astfel de fapte chiar se pedepsesc. Acum ca fata spune ce spune…ce ai vrea sa faca? Sotia la fel,probabil nu e prima palma si nici ultima. Hizo,Belu si Bitang,Tadici,Zdrobis,un antrenor fost la Craiova,etc,pumni palme,injuraturi…in scoli se mai da cite o palma,Politia…nici nu mai pomenesc,asa sintem,nervosi,violenti,stresati,provocatori. Noi romanii si vecinii slavi avem totusi un plus de talent la violenta domestica,alcoolul,saracia si lipsa de educatie si libertate cica sint cauzele:)
„Mai bea el dar e gospodar-eiii,nu a batut o degeaba,a facut ea ceva-da si copii sint obraznici-eu te am facut,eu te omor-Baltagul,Miorita,Vlad Tepes…asta i treaba:)
Pace!

maximuspqr (58 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 1:26

Buna scriere,poate totusi ne trezim!

petrache (87 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 1:51

In tari civilizate bruta asta ar fi acum in puscarie. In general, parintii care distrug copilaria fiilor si fiicelor lor pentru o obsesie sportiva sant niste cabotini. Tovarasul caporal Surdeanu este pe deasupra si un cabotin violent. Copii nu sant cai de curse. Nu vad unde este dezabterea.

ricco (52 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 3:19

In copilarie am luat citeva batai ca la Plevna si Verdun… Si mama si tata se impingeau unul pe altul pentru a-si face loc sa ma poata lovi mai bine…
Si totusi, as vrea ca toti cei care sar cu acuzatiile la adresa tatalui sa inteleaga O DATA PENTRU TOTDEAUNA ca omul si-a iesit din fiere NU pentru ca fica lui a pierdut meciul ci DATORITA ATITUDINII EI cu siguranta LAMENTABILE… Am vazut-o pe fiica lui in citeva poze in care apare ca o DESCREIERATA, gen Mily Cyrus… Sint de acord, emotional si financiar un parinte investeste o avere pentru un vis: acela de a-si vedea copilul mare jucator / jucatoare de tenis iar ATITUDINEA EI l-a scos din sarite PE BUNA DREPTATE si ca urmare, dupa fiica, a pierdut si el in fata ‘opiniei publice’ pentru ca a facut un gest nesabuit…

corvette59 (43 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 4:36

Hmmmm ! Spune undeva,intr-o carte sfinta, ca nebunul ce-si cruta nuiaua ,isi uraste copilul.

bazileon (8 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 9:00

La noi antrenorii bat la greu, chiar daca nu sunt tati. Imi amintesc de o palma in plin stadion 23 August, aplicata de Lucescu Mircea lui Raducioiu (care ratase un 11m).

liviu (35 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 12:23

@ricco si altii ca el. Sunteti de compatimit.Citesti si te crucesti: tata si mama se repezeau care sa-l plesneasca mai tare pe bietul baiat.Si se pare ca este foarte mandru de tratament. Modelul prezentat este chiar apreciat ! Pentru restul, care am crescut in familii normale, cele relatate sunt detestabile. Dar sa va relatez o alta situatie: in plina strada un tanar ii aplica o binemeritata corectie partenerei. La interventia unui trecator in apararea femeii, ce credeti ca se petrece ? Cei doi sar la bataie pe bietul om. Cea mai vehementa era doamna, care tipa sa nu se amestece nimeni in viata lor ! Se pare ca sutem departe de civilizatie ! Nu degeaba suntem singura tara comunista care si-a omorat proprii cetateni si conducatori de Craciun acum 25 de ani !

mircea (4 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 14:00

parintii nu au voie sa- si bata odraslele ,dar copiii au voie sa-si bata profesorii? Copiii au voie sa faca sex in scoala,sa bea in scoala sa fumeze si sa consume alcool la varste fragede.?

mircea (4 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 14:04

Prea mult caz pentru o intamplare banala A mai fost o italianca tenismena pe care o mai bateatata-l ei Nu v-am vazut si nu ati scris niciodata de modul cum se comporta tadici cu handbalistele de la zalau

Florin (55 comentarii)  •  4 decembrie 2014, 17:20

Suntem tampiti de cizma ruseasca.

In ce sens?

Daca studiati sindromul Stockholm, victima dezvolta afectivitate si intelegere pentru aggressor, e o amara adaptare a sufletului la agresiune.

Cand ai fost agresat repetat sau indelung, dezvolti asta. Cand il vezi pe altul ca e agresat, prin empatie simti din nou cum era cand erai victima.

E un domino al decaderii si lasitatii considerate spiritualitate.

De-asta suntem un popor de lasi, pentru ca nu rupem lantul asta, nu avem un reper al demnitatii care sa fi rezistat sub comunism si iliescianism. Dar aici nu e vorba despre politica.

florin (11 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 0:37

Nesimtirea copiilor trebuie tratata, cu bataie fara bataie asta e de discutat. Ca s a intamplat la tata si fiica si in public asta iarasi e de discutat. Dar ce e de discutat e de fapt ce vrea Mironica cu articolul asta – mai tembel articol nu am mai mai vazut, ohh ba da cand da in Steaua. Ce parere ai de chestia cu stirea cu sigla stelei acordata MAPN ului, o jecmaneala legiferata de justitia romana, care justitie? Rusine mafiei din justitie. In locul stelistilor m as duce peste ei sa le dau cu sigla in nas.

Panda (50 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 15:38

O muma de bataie!

horia (7 comentarii)  •  5 decembrie 2014, 17:21

in nfl adrian peterson a fost suspendat pe timp nelimitat(pana cand se termina ancheta de catre procurori)pt ca si-a lovit baiatul de 4 ani,si acesta a ramas cu vanatai.el este cel mai bun jucator de la vikings si a fost suspendat imediat de catre club.mai are copii si a spus ca era adeptul aplicarii de corectii,pt ca asa a fost educat si el.
acum a recunoscut ca metoda nu e buna.
sotia lui nu a rugat publicul sa nu le strice feng-shuiul familiei.

ing.CPV (20 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 9:24

Articol destul de bun.
Mi-au placut comentariile de la 27 si 28 si de la
30,31 sau 32 .Foarte bine documentat si cu mult
bun simt.Nici acum nu ne prea convine sinceritatea !
ing.Ciubuc Viorel

petrache (87 comentarii)  •  7 decembrie 2014, 5:31

Citind unele din comentariile de aici (care aplauda comportamentul brutal al parintilor catre copii) nu ma mir ca asemenea lucruri se mai intampla in Romania. Este nivelul educational al (unora din) compatriotii mei la nivelul talibanilor din lumea a patra?

soriendo (1 comentarii)  •  7 decembrie 2014, 20:27

fata asta oare chiar isi doreste sa faca tenis ? sau tatl ei s-a uitat intr-o zi la Halep a calculate cam cat castiga pe meci si a zis ca asa ar fi cel mai profitabil sa isi exploateze fata ? intr-o tara in care parintii sunt disperati sa isi duca copii la TV sa ii faca „vedete” prin orice compromisuri si prin frizarea ridicolului de cele mai multe ori ni s-a prezentat o familie mai abila in as exprima materialismul si lipsa de iubire reala fata de propriul copil . Sa nu uitam ca romanii sunt pe primul loc la abndonatul copiilor fie ca ii incurca cand ei au de plecat la munca in vest fie ca pot si nu exista consecinte.

Comentează