Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Marcel, vei fi ars pe rug!

Un fost mare fotbalist român crede că şi dacă ne vom califica, mergem în Brazilia ca să fim ciuca bătăilor. Ce facem, îl excomunicăm?

Marcel Răducanu nu este un personaj la modă. Conform normelor în vigoare, nici un bun român. […]

luni, 18 noiembrie 2013, 9:23

Un fost mare fotbalist român crede că şi dacă ne vom califica, mergem în Brazilia ca să fim ciuca bătăilor. Ce facem, îl excomunicăm?

Marcel Răducanu nu este un personaj la modă. Conform normelor în vigoare, nici un bun român. Îl recomandă toate defectele cumulate. Nu este un om bogat, nu trăieşte în România şi vorbeşte de rău echipa naţională de fotbal. Pentru cine nu ştie, Marcel Răducanu a fost cîndva fotbalist. Un mare fotbalist. A jucat la Steaua de 229 de ori, înscriind 94 de goluri, şi pentru echipa naţională de 21 de ori. Mult mai puţin decît Cociş. I-a dat gol lui Clemence cînd am bătut Anglia la Bucureşti în 1980. După 2-1 în România, anul următor se disputa meciul de la Londra, unde Valentin Stănescu, selecţionerul de atunci, l-a uitat pe bancă. Nu corespundea planului tactic al antrenorului. Ha, ha! La ora respectivă, Marcel Răducanu deţinea titlul de cel mai bun fotbalist român.

„Dar măcar ăla a reuşit să facă 0-0 pe Wembley, aşa că s-a scos”, rememora Marcel episodul care l-a împins să părăsească ţara ca transfug. Discuţia în studio se purta, evident, pe subiectul Maxim-echipa naţională, ca prelungire la înfrîngerea de pe „Karaiskakis”. Fostul internaţional, care trăieşte de 32 de ani în Germania, tocmai spusese că şi dacă se va califica la turneul final, naţionala României va merge acolo „ca să fie ciuca bătăilor” şi „să joace fotbal pe Copacabana”. Cuvintele celui care l-a crescut pe Mario Goetze la şcoala lui din Dortmund au sunat sec la telefonul DigiSport. Ca lama unui fierăstrău care taie la milimetru. Nemţeşte.

E posibil ca Marcel Răducanu să fie nedrept cu „băieţii”. Şi el, ca şi toţi cei care cred că Alex Maxim ar fi fost şi va fi soluţia salvatoare şi calificatoare. Este o luptă surdă zilele acestea între cei care cred şi cei care nu cred. Un război rece pe un subiect fierbinte. La nuanţe, şi între cei care mai cred şi cei care nu mai cred, dar au crezut. Bogăţia timpilor limbii române nu ascunde însă conflictul microbist între „credincioşi” şi „necredincioşi”, între partizanii iubirii de patrie la modul pozitiv absolut şi cetăţenii predispuşi la critică, bancuri, băşcălie, caterincă şi alte manifestări rebeloido-schizoide.

Ar fi foarte simplu să spunem în acest loc că primii, dreptcredincioşii întru dragostea pentru naţională-tricolor-România, nu au exerciţiul libertăţii de opinie, prin antiteză cu ceilalţi, liber-cugetătorii care se hrănesc tocmai din paradoxuri şi critică veninoasă, ca formă superioră a aceleiaşi mult cîntate iubiri de patrie-naţională-tricolor-România. Lărgind puţin cadrul, dincolo de graniţele patriei, fiindcă nu tot ce se întîmplă la noi este unic, este interesant să vedem cum au tratat francezii momentul înfrîngerii din prima partidă contra Ucrainei. Tonuri triste, dar blînde. Resemnare cu irizaţii de speranţă. Vestită pentru sarcasm, virulenţă şi ingeniozitate a pamfletului, presa din Hexagon a vehiculat titluri cuminţi precum „Alarmă roşie!” (L’Equipe) ori analize benigne de genul „un retur extrem de complicat” (Le Monde).

Şi-au pierdut ziariştii francezi spiritul critic? Sau în timpurile complicate pe care le trăim – criză economică şi morală – simt că publicului obosit de tot soiul de încercări nu trebuie să-i dai fiere, ci doze micuţe de miere bio? Înclin spre a doua variantă. Trăim pe o planetă din ce în ce mai călduţă pe care judecăţile reci se topesc în oceanele gîndirii pozitiviste. De aceea, Marcel Răducanu şi toţi cei care gîndesc abrupt nu mai sînt la modă. Deocamdată. Modele vin şi trec, istoria e ciclică, iar balonul este rotund.

Îl salut pe Marcel Răducanu pentru sinceritatea lui antipatică. Şi dacă nu vom fi excomunicaţi pînă marţi, ne vom bucura împreună pentru calificarea României.

Comentarii (79)Adaugă comentariu

serghei (47 comentarii)  •  18 noiembrie 2013, 17:20

@dan88, meriti respect doar atunci cand acorzi respect. Cum el, Marcel Raducanu, a sarit calul de cateva ori, cuvintul „respect” si persoana lui nu prea se potrivesc.

Iar legat de maretia lui Raducanu, un jucator mare e cunoscut de toata lumea, mic sau mare, crestin sau musulman, femeie sau barbat. Fa testul asta sa vezi cata lume a auzit in afara Germaniei de Marcel Raducanu. Cred ca fanii lui Espanyol Barcelona de pilda, stiu mai multe despre Claudiu „Bloc-notes” Raducanu, decat de Marcel Raducanu.

gigel mardare (5 comentarii)  •  18 noiembrie 2013, 17:28

@ Razvan
De acord 100% cu Razvan.

Inadmisibile declaratiile lui Piturca vis a vis de valoarea jucatorilor, si vreau sa amintesc ca este a treia oara cand face astfel de declaratii. A facut ceva asemanator, „la misto – cum zice el” referitor la jucatorii Stelei.

Cum mai poti spera la o colaborare buna cu ei dupa asemenea declaratii?

NIMENI din managementul de pe vremea cand era el jucator nu si-a permis sa spuna asa ceva despre un jucator.

Cand selectionerul echipei nationale spune asa ceva inseamna ca el nu crede in misiunea lui.

Eu cred ca Federatia ar trebui sa discute serios cu Piturca, pe care eu il respect pentru tot ce a facut el si ca jucator si ca antrenor, pentru ca pozitia lui nu-i permite sa spuna ce spune.

Eu cred, de asemenea, ca lui Piturca ar trebui sa i se ceara sa isi prezinte public scuze fata de jucatori daca mai vrea sa ramana acolo.

andrei (222 comentarii)  •  18 noiembrie 2013, 17:40

Geambasu, nu-mi pari a sti foarte clar ce inseamna gandire pozitivista. Te-ai gandit doar ca da bine acolo, suna destept. Asa-i?

geronimo72 (5 comentarii)  •  18 noiembrie 2013, 18:15

serghei…din ce vad esti…masochist! 😀 taci din gura cumetre, esti praf! cu scuzele de rigoare, da…ai tot dreptul sa vorbesti…fie si prostii, dar in acest caz nu te plange ca…o sa ai frigiderul plin de „carne” de sarbatori! 😉 marcel raducanu…un fotbalist unic in felul sau! cum unici in felul lor au fost dobrin, dumitrache, balaci, hagi, belodedici…
cat priveste nationala…sunt 2 aspecte: ne cam facem prea multe iluzii in raport cu valoarea fotbalului nostru, asta primo; secondo…dupa ce ca suntemla pamant….mai avem si un „selectionez” expirat, fricos, adept al tacticii „mergem la mica ciupeala”….dupa ce ca stai prost la capitolul jucatori valorosi(deci jucatori cum erau acum vreo 20 de ani , cel putin 6-7 in nationala) mai faci si selectia extrem de „neinspirata”(sa fiu bland) iar primul 11 in aceeasi idee! nu sunt adpetul ideii ca maxim ne ducea pana in semifinalele CM, dar la jucatori expirati si lipsiti de orice zvac, fantezie SI FORMA SPORTIVA AI….TU SA IL BAGI PE COPILUL ALA CARE E N PRIM-PLAN IN BUNDESLIGA….DOAR CATEVA MINUTE? asta denota ori nepricepere ori rea-intentie, oricare din cazuri fiind GRAVE! sa incepi cu un lobont care ultimul sau meci a fost in urma cu o luna la…nationala; cand ai un portar, deasemenea pe val, care a intrat in poarta unei echipe destul de importante din anglia, iar in ultimele 4-5 meciuri a avut prestatii apreciate…mai e ceva de adaugat? plus inca 2-3 maini moarte(cocis a fost absolut demential prin inocenta spuselor sale: „nici eu nu ma asteptam sa fiu titular”, si spune multe despre felul cum face acest „selectionez” echipa nationala, cum o „gandeste”)…a nu fi inteles gresit: nu poate afirma nimeni ca succesul era garantat cu aceste schimbari, dar de ce sa faci ..pipi contra vantului, cand poti face cu el in spate?

goghe (16 comentarii)  •  18 noiembrie 2013, 18:29

Marcel Raducanu – un Dinu care sta in alta tara. Doua caractere asemanatoare. Nici unul nici altul nu au realizat NIMIC notabil dupa ce si-au incheiat cariera de fotbalist. Ambii arunca cu laturi si sint „specialisti”.
Dinu a avut nationala pe mina si si-a batut joc de ea. Si de Dinamo la fel. Daca Piturca-cel-hulit ar fi avut fotbalistii peste care a fost vataf Dinu, ii gemea vitrina de trofeee. Lui Raducanu, nefiind cu domiciliul stabil in Romania, nu a avut nimeni curaj in tara lui de adoptie sa ii dea vreo echipa pe mina. A fost atit de mare si atit de bun ca nici nu l-au deranjat cu o intrebare.
Il baga in seaman insa din cind in cind presa romaneasca si atunci se trezeste sa emita judecati de valoare. In lei vechi …

kkciosuldelahamangia (42 comentarii)  •  18 noiembrie 2013, 20:05

a mai fost o generatie a nationalei care nu au cistigat nici un trofeu, supraevaluata de ziaristi, si care a fost ciuca batailor la C.E.96.

nicu marin (1 comentarii)  •  18 noiembrie 2013, 20:06

Chiar nu vede nimeni din presa ca nu avem echipa de mondiale ? chiar nu vede nimeni din marii specialisti de pe aici ca nu jucam nimic? Am aceeasi parere ca a dlui Raducanu: daca va fi sa mergem desi nu se va intampla in Brazilia mergem sa fim ciuca batailor. Chiar suntem toti niste zombi in tara asta care ne hranim cu iluzii ???

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  18 noiembrie 2013, 20:48

Marcelino a fost unul din cei mai mari fotbalisti ai Romaniei si unul din cei mai buni straini care au evoluat in Germania.
Nu stiu ce stranier s-ar mai duce la un meci al Stelei cu un steag imens tricolor precum Marcelino. Asa ca …

Daca nici cei mai mari fotbalisti nu mai au voie sa vorbeasca unde ajungem?

Cazuti in cap sint cei care nu vad umpluturile de mediocritati din lot. Titulari!!! Goian, Rat la 32 de ani, Cocis, Lazar revitalizati, Lobont, Torje, Grozav cu zero,132, respectiv 112 min. jucate, iar vesnica speranta Marica n-a jucat practic de 8 ani. Nu-mi amintesc de o preluare. Doar devieri, cazaturi si reprosuri. Nu-mi amintesc de o singura ocazie, de un sut pe poarta. Daca grecii jucau fara portar se termina 3:0. Pai dupa pauza astia incep sa se faulteze singuri, sa se agate de adversari, devin pericole nationale. Chiar fara accidentari si crize de forma te astepti la cel putin 6 schimbari dupa pauza.

Este de neimaginat prostia ori ticalosenia unora care ne cer sa laudam si sa avem incredere. Pai ba Popescule, Cocis, Rat si Torje vor fi huiduiti de la prima pasa gresita.
Trebuie sa fi dement sa-i bagi titulari. Ce specialisti sinteti daca cereti in doua zile o schimbare a sistemului jucat ani de zile si reinventati mijlocasi? Grigore si Hoban de ce-au mai fost chemati daca nu putem avea incredere in ei? Nici macar nu remarcati ca va contraziceti. Sint umpluturi ori nu? Daca nu, ar trebiui sa fie titulari. Astia macar pot lupta, pot da goluri, au jucat si mai ales nu vor fi huiduiti.
Pe PiTurca-Moromete asta, care risca sa moara cu mediocritatile astea de git, draga GP, n-ai decit sa-i dai un pupic. Altii, care risca sa se faca de ras cu tricolorul pe la meciuri, Marcelino, continua sa creada ca „Nationala” nu e mosia lui PiTurca. Voi tontalailor, federatia viitoare si cea actuala trebuia sa-l puneti de mult la punct. Dupa ultimul meci trebuia sa fie uitat intr-o camera la controale vamale. Caci asta isi bate pur si simplu joc de toti!

Marian (2 comentarii)  •  18 noiembrie 2013, 20:49

Erată: „dribler”, nu „driblior” (din DEX citire).

@serghei,

„Sunt unii care chiar cred ca fostii fotbalisti au dreptul sa jigneasca jucatorii actuali doar pentru ca sunt bagati in seama.”

Aici ai dreptate. Chiar dacă au fost mari fotbaliști, nu înseamnă că trebuie să-i jignească pe fotbaliștii actuali.

Lereter (40 comentarii)  •  18 noiembrie 2013, 21:45

Sa fie sanatos Marcel Raducanu,cu ideile lui. Numai sa ne calificam in Brazilia,intreg fotbalul romanesc ar avea de castigat !. Ma sperie insa statistica ce spune ca nimeni nu a reusit sa intoarca un tur pierdut ,la doua diferenta.Fotbalul romanesc edtye atipic,nu poate juca cu echipele ce te coplesesc cu presing avansat,dar poate respira cu echipe latine. Nu as fi asa pesimist,ca Raducanu,mai ales ca el are frustrarea neamtului naturalizat,dar care nu prea e recunoscut ca e neamt.

zelea c (3 comentarii)  •  18 noiembrie 2013, 21:47

marcel raducanu a fost un mare fotbalist! era o placere sa-l vezi jucand !l-am vazut jucand si dupa ce a fugit !(m-am bucurat pentru el si eu regret ca nu am plecat mai devreme !)si este un om realist .Nu avem fotbal ,nu avem popor (avem turma )aproape nu avem nici tara iar noi vrem sa facem pe patriotii !eroare asta ne amageste si mai mult .Iar cand ii spui prostului ca este destept el chiar o crede ! asa este cu turma ,din Romania !BRAVO MARCEL ,BRAVO CRISTIAN GEAMBASU ! Lasati romanasii sa se amageasca ,sa creada ca pot fi campioni mondiali !da in 94se putea sa realizam o performanta exceptionala ,dar tot mentalitatea ne-a jucat feste :ne multumin intotdeauna ,cu putin !

serghei (47 comentarii)  •  18 noiembrie 2013, 22:40

@geronimo72, mi se rupe mie ca ma injura unii pe aici, mai ales unii ale caror comentarii sunt pline de pleonasme. Eu am zis ceva, cine e de acord foarte bine, cine nu, iar bine.

serghei (47 comentarii)  •  18 noiembrie 2013, 22:59

@nicu marin, asta cu de ce sa mai mergi la mondial, ca tot vei fi ciuca batailor acolo e cea mai tampita afirmatie pe care am auzit-o in ultimul timp. Pun pariu ca nimeni nu se astepta ca Grecia sa devina campioana europeana in 2004. Nu cred ca se aseptau oamenii nici macar sa iasa din grupe, d-apoi sa mai joace finala. Faptul ca a si castigat-o, pe terenul gazdei, Portugalia, a fost un soc si mai mare pentru toti. Un soc si o lectie: ai incredere mereu in sansa ta si poate, POATE, intr-o zi, vei reusi ceea ce la un moment dat a parut aproape imposibil. Poate a vazut si Marcel Raducanu Euro 2004, dar, chiar de o fi vazut turneul, ma-ndoiesc ca a bagat ceva la cap.

Fotbalul a fost si va fi plin de surprize, chit ca surpriza se va numi Grecia, APOEL sau alta echipa. Cine ne baga in cap ca suntem praf, prosti si ca nu avem nicio sansa sa facem ceva ar trebui ignorat, pentru ca nu merita bagat in seama. Si prin faptul ca am ajuns la baraj, lasand acasa o echipa ca Turcia, net mai valoroasa decat a noastra – numai Arda Turan face cat jumatate din echipa Romaniei – si tot am realizat ceva.

Romania are nevoie de oameni care au incredere in ea, nu de derbedei si nesimtiti care ii dau in cap cu fiecare ocazie pe care o au.

Murmurel (6 comentarii)  •  18 noiembrie 2013, 23:38

Are dreptate Marcel si daca ne mintim singuri nu ne ajuta cu nimic. Dortmund era acum 10 ani in pragul falimentului sai s-au reprofilat pe a cresate proprii jucatori in primul rind din lipsa de bani. Au facut-o insa f. bine si echipa de acum e in parte echipa care batea tot la juniori. Fara sa ai o infrastructura care sa-si merite numele si sa te ocupi de copii si juniori nu mai ai in ziua de azi nici-o sansa. La banii care se vehiculeaza azi in fotbal, ori esti profesionist ori stai acasa si incaseaza München, Barca, Madrid, samd banii!

ion c (15 comentarii)  •  18 noiembrie 2013, 23:52

Are dreptate Marcel, fotbalul ar avea de pierdut cu asa o echipa la Mondiale. Am vazut pe mai multe ecrane meciurile de baraj in paralel, si este o diferenta enorma intre oricare dintre Portugalia/Suedia/Franta/Ucraina si Romania din a 2-a repriza. Parca sunt de pe alte planete.
Dar dincolo de asta, mi-a placut finalul articolului (cu „gîndirea pozitivista”). Traim intr-o lume tot mai ridicola si „corecta politic”, uniforma, banala si plicticoasa. Macar putin spectacol sa vedem la Mondiale (fara Romania), cel putin pana se va interzice si fotbalul pe goluri, asa pentru ca sa fim cu totii egali in globalizarea cu fatza umana…

motanul incaltat (455 comentarii)  •  19 noiembrie 2013, 3:44

Degeaba esti impotriva lui—-are dreptate. O sa-ti dau un exemplu: poti pierde cind joci fotbal -si sunt nenumarate ex: Barcelona cu Chelsea…..sau poti pierde doar facind figuratie si nu cu o super-echipa ci cu una modesta… Noi asta am facut—figuratie cu o echipa modesta. Acum vine returul: 3-1 este un scor fff periculos,dai 2-0 acasa si te califici. Banal nu:un gol in prima repriza , unul in a 2-a…. Numai ca pt.asta trebuie sa joci fotbal si sa fii mai bun ca adversarul. Sincer acum : Chiar crezi ca putem face asta cu grecii???Eu nu….Si daca nu cu grecii ,atunci cu cine???Spania, Italia, Germania, Olanda, Rusia sau Brazilia????Da are grija Grecia de noi sa nu fim de risul planetei….

Carol_K (2 comentarii)  •  19 noiembrie 2013, 5:40

Salut declaratia lui Marcel…El a fost si ramane un artist la fel ca si Nastase in tenis ori Gatu in handbal,n-ai cum sa te superi ca Marcel vorbeste liber ! Vedem cu totii ceea ce se intampla,ce valoare au acesti jucatori de azi si cam cum arata jocul Romaniei in ansamblu.Am spus „jocul” ? Pardon,corect era…. antijocul !

ciupi (376 comentarii)  •  19 noiembrie 2013, 5:45

nu vom fi nicio ciuca a batailor, iar noi stim cu totii asta, fiindca inima e una si judecata n-are nicio legatura cu ea. in ceea ce il priveste pe maxim, toata aceste contre dintre incapatzanarea lui piturca si ceea ce gandesc toti oamenii de fotbal ii vor face diseara mai mult rau decat bine, la fel cum se va intampla si cu chiriches, de la care lumea asteapta mai mult decat i se poate cere.

marian (85 comentarii)  •  19 noiembrie 2013, 9:22

Din pacate pentru Marcel, situatia lui este si mai dramatica … Arsul pe rug ca arsul pe rug, dar, de fapt, pentru FRF parerea lui nu conteaza.

microbist (2 comentarii)  •  19 noiembrie 2013, 10:03

nu mai e loc de sentimentalisme ieftine si lacrimogene. mediocritatea in care ne balacim ca tara si-a pus amprenta si asupra fotbalului . antrenor lipsit de valoare aspect care se reflecta in selectie si joc . incapatanat ,orgolios si limitat. nationala e tratata de acest individ ca pe amanta lui . gresala apartine celor care promoveaza astfel de indivizi . cine sunt ei ? sandel,dragomir, lupescu…va spun ceva numele astea ?!! mediocritate ,oportunism ,lipsa de scrupule . marcel raducanu ? un mare fotbalist . doare diacnosticul pus de el ,dar are mare dreptate . respect !

alex (15 comentarii)  •  19 noiembrie 2013, 13:43

Cand a castigat Romania vreun trofeu? Niciodata. Nu am ajuns nici macar in semifinale. Rusia, Iugoslavia, Croatia, Bulgaria, Ungaria, Turcia, Cehia, au atins acest deziderat, noi nu!

contabil (94 comentarii)  •  19 noiembrie 2013, 19:25

pai omul are dreptate, eu nu inteleg fanatismul unor romani, sau mai exact ingustimea gandirii lor

Paul Chiratcu (7 comentarii)  •  19 noiembrie 2013, 20:13

🙂
mishto
diferit de presa zilelor trecute
hai sa fim pozitivi ca este prea multa rautate in tara asta si nu foloseste la nimic

Adi (56 comentarii)  •  19 noiembrie 2013, 23:03

Profetii trebuie respectati. Daca au fost pesimisti si au profetit ce nu place tuturor, nu e vina lor. Ei doar spun ce gandesc. Chiar daca asta nu foloseste nimanui. Cu asta se ocupa presa, sa inventeze profeti noi, degeaba… sau de ochii lumii…

stresu (10 comentarii)  •  20 noiembrie 2013, 17:31

Trebuia sa se bage in seama si TRADATORUL m. raducanu.

Cand a fost „de rau” a dat bir cu fugitii si a tacut mult. De catva timp a inceput sa prinda din nou curaj si sa se bage in seama

Nu suport tradatorii

Ciprian (13 comentarii)  •  20 noiembrie 2013, 19:51

La cate turnee finale ne-a calificat Marcel Raducanu ?

Silviu (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2013, 4:00

Total de acord cu M. Raducanu , Mutu a avut si el dreptatea lui pe undeva insa un singur lucrul e clar ! Nu am meritat nici macar o secunda calificarea la mondiale , s-a vazut practic din ultimele 3 meciuri pre-baraj ca nu jucam absolut nimic , dar am fost pozitivi … dar cat sa mai fim pozitivi cand unii indivizi isi bat joc de fotbal? de suporteri? totul in dauna banilor … procente pt eventuale transferi , bani din clauze , etc

Ca la noi la nimeni , ne meritam soarta dragilor ..pt ca noi nu facem nimic sa schimbam lucrulile , ele nu se vor schimba de la sine ..

stalky (2 comentarii)  •  21 noiembrie 2013, 16:31

Ars pe rug!? De ce? E crudul adevar.Ce credeti ca ne astepta in Brazilia daca noi ne chinuim cu Grecia? Sau peste noapte vom devenii zmei? Aiurea.Ne macelareau aia.Mai bine asa,scapam de UMILINTA.
Cate suturi am trimis pe spatiul portii in cele doua meciuri cu Grecia?

stalky (2 comentarii)  •  21 noiembrie 2013, 16:45

serghei prietene ca sa faci un anumit lucru trebuie sa AI CU CE.Daca nu ai,stai in banca ta ca altfel te faci de ras Adevarat?
Asta e,…… noi NU AVEM CU CE.
Am dovedit-o cu varf si indesat.
In cine sa avem incredere?Avem in cine?
Sa fim optimisti,sa avem speranta ca moare ultima.Da adevarat,dar la noi intodeauna moare.

Comentează