Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Eu, Actualul

O necesară explicaţie despre cum stau lucrurile cu noi, oamenii prezentului.

Eu sînt Actualul. Sînt un om ocupat şi activ. Om de afaceri şi investitor în fotbal. Totuşi, mi-am rupt cîteva minute din şedinţa de bord ca să vă explic […]

vineri, 4 octombrie 2013, 8:58

O necesară explicaţie despre cum stau lucrurile cu noi, oamenii prezentului.

Eu sînt Actualul. Sînt un om ocupat şi activ. Om de afaceri şi investitor în fotbal. Totuşi, mi-am rupt cîteva minute din şedinţa de bord ca să vă explic cîte ceva. Aţi înţeles bine, eu sînt Actualul. Puteţi să îmi spuneţi şi Ionuţ. Sau Mihai, sau Laurenţiu. Eu sînt tot ce nu este el. Pentru că el este Fostul. Puteţi să îi spuneţi şi Cornel. Sau Tudorel. Sau Ladislau. Nu contează, el este Fostul. Fosta Glorie, cum s-a nărăvit să i se spună. Cu nume şi pronume. Pardon, şi prenume. Nu săriţi aşa, că am şi gramatică în portofoliu. Deşi e un moft. Nu ajută la nimic. Contează ce ai în portofel, nu în portofoliu. În schimb, el ţine la chestiile astea. Tradiţie, memorie, istorie, geografie, gramatică. Recunoştinţă, respect. Deci sentimente. Lucruri inutile.

Dacă eu îmi pierdeam vremea cu aşa ceva nu mai ajungeam niciodată să conduc. Afaceri, oameni. Să le dau o pîine de mîncat unor amărîţi care nu ştiu decît să fie nemulţumiţi. Lefegii rupţi în coate care suspină după te miri ce. Nu ştiu decît să cîrîie împotriva mea şi să plîngă după tinereţea rătăcită în alte vremuri. Auzi, dom’le, au nostalgii! Şi insomnii. Sună ziariştii în crucea nopţii ca să se confeseze. În timp ce eu îmi încarc bateriile şi notebook-ul pentru o nouă zi de muncă, el îşi plînge de milă, se psihanalizează. Am zis bine, nu? V-am spus eu că dacă vreau sînt cult, ce aveţi impresia că doar Fostul a auzit de Freud? El, care fumează ţigări de foi şi arde gazul. Toţi foştii sînt o apă şi-un pămînt. Bătrîni şi demodaţi. Bolnavi şi fuduli. Decrepiţi. Cuvîntul ăsta l-am învăţat ieri la un brifing cu un mahăr din marketing. Aşa că să mă mai lase cu oftaturile lui Fostul ăsta. Că dacă îi zici să intre pe skype de pe tabletă, înţelege că trebuie să-şi ia medicamentul doar după ce a dat sumarul de urină pentru analize.

De aceea m-am decis să îi fac o evaluare. La mine nu contează, are 25 sau 65 de ani, totuna. Să văd dacă merită să ocupe un loc în schemă. Competenţe, abilităţi. Intrări, ieşiri, nu filosofii. E criză, dolarul se duce la vale, nepurtatul centurii de siguranţă costă 16 milioane de lei vechi, deci am nevoie de persoane responsabile, nu de plîngăcioşi. Uite, pentru mine, salariatul model este B. E tînăr. Nu pune întrebări, ghiceşte ordinul înainte ca eu să apuc să-i cer ceva. Nu are păreri, asta îl face genial. Nu are trecut, dar are ţoale de firmă şi ceas Rolex. Nu are cultură generală, asta iar mi-a plăcut foarte tare. Cultura generală îţi perturbă atenţia. B nu are selecţii la echipa naţională, nu a cîştigat Cupa Campionilor Europeni, dar vorbeşte limba fotbaliştilor. Ascultă aceeaşi muzică, refuză ca şi ei să citească orice text mai lung decît o postare pe Facebook. Mai presus de orice, ştie să facă bani, nu îi papă ca Fostul. Bravo, B!

PS Fostul a picat evaluarea. Nu la competenţe în lucrul cu PC-ul, ci la testul de limba română. Nici mie nu mi-a venit să cred ce greşeală a făcut intelectualul. A scris „Echipa care cîştigă nu se schimbă” în loc să scrie „Echipa pe care cîştigă nu se schimbă”. Pentru că sînt un om cu suflet, am decis să-l păstrez. Îl plătesc din dividendele de la Spa, că tot nu-l mai spală toate apele cîte prostii a zis.

Comentarii (44)Adaugă comentariu

Florin (9 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 9:25

Genial….ati mai spus si cu alte ocazii si dvs si colegii dvs: nu ai cum sa compari oameni sau fotbalisti precum Tudorel, Ladislau sau/mai ales Cornel cand nu i-ai vazut vreodata jucand sau traind pentru acest fenomen.
Dar traim vremurile portofelului nu al portofoliului…Felicitari pt articol!!!!

GentleGiant (57 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 9:35

Cu alte cuvinte, un om mai Recent, asa…

marcel zadda (8 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 9:45

exclent! mulțumim, domnule geambașu!

No9 (9 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 9:59

Sper doar ca acest articol sa abia ecou putenric. Sa penetreze cat mai multe timpane si sa provoace, macar pentru cateva secunde, ” une remise en question” in randul celor cu portofele groase si portofolii subtiri.

Felicitari, domnule Geambasu.

gima (30 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 10:15

bravo Cristi! felicitări

huu (1 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 10:33

excelent!
este tipic pentru noi.noi nu vom fi fosti niciodata. deosebit de aplicabil (nu numai in fotbal). respect!

red (3 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 10:53

cuvinte aruncate fara nicio noima pt da impresia prostilor ca e un articol deosebit. ce`i aia mahar din marketing?

catalin florea (1 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 11:19

FELICITARI DOMNULE GEAMBASU.

leu alb-albastru (25 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 11:24

suntem insa destui si de ne-neglijat, care apreciem si respectam Fostii ce si-au rupt tibiile si au facut istorie, decat actualii, majoritari neveniti din iarba, dar cu pretentii de atoate-cunoscatori intr-ale fotbalului!

geo (9 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 11:25

corect Cristi, da problema apare cand legendele jignesc fotbalistii actuali doar pe motivul ca nu sunt de Dinamo si au creditat actionari care au ingroapat clubul .. fiind acizi doar atunci cand noii actionari nu le mai platesc la timp salariul, subiectul e mai alunecos..

bazileon (82 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 11:25

Ce legatura are jocul lui Cornel cu actualul Dinu, o piatra de gatul lui Dinamo? Numai in ultimii ani Dinu a luat o leafa grasa de la Dinamo ca sa nu faca nimic. Tinut ca un Cid imbalsamat, desi nu speria pe nimeni, a cautionat devalizarea clubului de catre Netoiu, Borcea, Badea ejusdem farinae via fratii Becali. Asta e rostul unei „glorii”? Acum, in pericol sa nu mai primeasca suszisa leafa, face tara(z)boi prin proxies. Adica ce se va intampla cu Dinamo daca dl Dinu va fi pensionat (cu mult mai blajin decat l-a „pensionat” dumnealui (in calitate de „actual”!)pe Nicolae-Nicusor, si el la vremea sa o glorie? Mai mult control, dle G.!

razvan (11 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 11:29

FELICITARI,GENIAL!OGLINDESTE PERFECT REALITATEA TRISTA DIN ROMANIA!

Mista (23 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 11:30

Domnule Geambasu, in general imi pun mainile in cap cand va citesc articolele. Dar astazi, parca mi-ati dat o palma morala. Mi-a placut foarte mult acest articol, a avut calitate, sare si piper. O zi buna.

Marian Cristea (2 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 11:40

Superb articol! Felicitari, Mr. Geambasu! 🙂

laurentiu (2 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 11:49

🙂 “Echipa pe care cîştigă nu se schimbă”

MiMi (3 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 11:53

Oare de ce abia acum apare un astfel de articol? Cumva exista posibilitatea ca fanii stelisti sa va sara in cap ? De aceea ati asteptat sa apara un mic circ si la Dinamo? Cum puteti sa puneti in aceeasi oala ambele situatii? Vi se pare ca Negoita se comporta precum Mimi?

un caine (13 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 11:57

Domnule Geambasu,exista o mare diferenta intre Cornel Dinu si Tudorel Stoica,respectiv Ladislau Boloni:Cornel Dinu este platit de Dinamo, pe cand ceilalti 2 nu.Spuneti-mi va rog numele a 5 jucatori descoperiti in ultimii 6 ani de Cornel Dinu si transferati de Dinamo.Pana la urma care este rolul lui Cornel Dinu la Dinamo?Ce performanta externa are in ultimii 25 de ani Cornel Dinu ca antrenor la Dinamo?

Mircea (4 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 12:01

Gresiti motivatia domnul Geambasu! Pai cine saboteaza toti,dar toti antrenorii de 15 ani incoace la Dinamo? Cine ataca in presa ,facind din tintar armasar in loc sa discute la masa misterioasa a administratorului delegat? Sau cine a girat jaful clubului timp de n spe mii de transferuri frauduloase pe care sau cladit averi(vezi borcea)?
Haideti ,va rog, nu mai o ardeti in sofisme si faceti o retrospectiva a tot ce a ainsemnat relatia Dinu -Dinamo. Tot respectul pentru jucatorul Dinu,a fost la acelasi nivel cu Beckenbauer. Dar conducatorul Dinu? La ce nivel a fost ,este? UN DINAMOVIST

titidinmagura (4 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 12:17

Apreciez denumirea „Eu, Actualul”. Si ca, pentru acest pamflet, ati fi putut utiliza „Io, Actualu”. Mai putin originala este denumirea „Fostul”. Daca pentru un „Actual” pamfletul este timid-acid, pentru un „Fost” il gasesc sensibil-umilitor.

Florin (55 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 12:45

Simpatic articolul, din pacate totul se reduce la conflictul intre generatii.

La un club mare te-ai astepta sa existe un proiect pe care sa-l inteleaga si angajatii si gloriile, dar:

Steaua are antrenor si atat – nu planifica pe termen lung, nu are relatii decente cu alte cluburi si cu suporterii – e un foc de paie;

Dinamo e un sat fara caini, daca se poate asa ceva – adica suporterii au fost eliminati „din schema” si se face business de taraba – dai teapa unui club mic sa iei un jucator ieftin si sa il vinzi mai scump unei echipe de locurile 10-14 de afara.

Sa se certe cat vor, mai bine l-ar angaja pe Muresan de la cfr, ca le face pe termen lung si relatia cu arbitrii ;)).

prazarul 1 (6 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 12:56

Ma rog,adevarul e undeva pe la mijloc.
Apreciem ce au facut fostele glorii ca si fotbalisti,dar nimeni si nimic nu le da dreptul sa jigneasca actualii fotbalisti sa ii faca cu ou si cu otet de fiecare data cand fac cate o greseala.
Cand Steaua a invins pe Ayax ,nu l-am vazut pe Tudorel Stoica sa laude macar jucatorii ,daca nu si antrenorul cu staful sau .
Dar la primul esec,repede a inceput sa arunce cu cuvinte grele.
Poate ca doar atat poate.
Iar Cornel Dinu pentru banii pe care ii ia de la Dinamo ar trebui sa mai si faca ceva ,nu doar sa critice ca pana la urma este un angajat al clubului.

Florin (55 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 13:00

Apropo, vad destule similitudini intre steaua 86 si steaua 2013:
– mijlocasi centrali buni,-
– antrenor cu origini straine (si caruia nu ii tremura chilotii in momente decisive) si
– un mic Ceausescu, care de data asta e mai la vedere si mai lipsit de bun simt decat cel real.

Ce a intuit Loti e real (fara respect nu se cladeste o relatie profunda), iar fanii de azi sub influenta micului Ceausescu devin mai mult o trena galagioasa a succesului echipei decat suporteri adevarati.

Sa va fie de bine si sa veniti in Giulesti cu umbrela!!!!!

matei (2 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 13:23

Ar mai fi o varianta foarte reprezentativa pentru gramatica”Actualului” .”Echipa care decat castiga nu se schimba „.Excelent articol,felicitari!

bogdan (21 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 13:23

frumos stilul articolului, dar din pacate Mister Dinu nu-l merita.
Daca Dinu ar fi ramas la stadiul de fotbalist de referinta si antrenor bun (pe o perioada scurta) atunci ar fi meritat din plin acest articol.
In situatia actuala, ca salariat din managementul clubului care actioneaza precum un independent oarecare nu prea merita acest respect.

Era decent si frumos din partea lui daca demisiona in vara si nu ajungea sa se milogeasca acum sa fie mentinut cu o sinecura de la Dinamo. Ar fi ramas cu respectul tuturor.

Michele (4 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 13:47

ziaristilor,ce-l mai plangeti pe Cornel Dinu…cu el infiltrat in Clubul Dinamo aveati o gramada de „”barfe” care faceau mult rau clubului DINAMO!!!

sandmann (52 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 13:56

foarte dificil de comentat pe subiectul asta .E un subiect sensibil si cred ca pana la urma orice decizie s-ar lua ar avea „acoperire regulamentara”

flo (100 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 14:08

Dinu fotbalistul e una, Dinu administrator de legat e alta. Clubul asta e devalizat de 15 ani, Dinu a avut functii de conducere in tot acest timp, mai mult sau mai putin importante (sa nu uitam ca este si actionar…procent infim, dar tot actionar se numea). cum a reactionat el, omul din interior, care le stia pe toate? Avea toate parghiile necesare pt a-i denunta pe impostori, pt a denunta faptele… dar, nu, el a preferat tacerea, in schimbul unui os de ros, aruncat, asa, in scarba!
Plus de asta, Dinu era angajat la societatea condusa de Negoita. Sa nu uitam ca in calitatea sa de angajat i-a atacat dur pe cei care il plateau, sa nu uitam ca in calitatea sa de angajat la societatea lui Negoita jignea jucatorii la emisiuni TV (unul era popandau, altul era culegator de nuci…cat de antipatici ti-ar fi, oricat de slabi ar fi, lucrurile astea nu se fac in public). Pentru cat a fost remunerat, Dinu Cornel a facut prea putin pentru Dinamo, in schimb era f activ la televiziunile comerciale care-l invitau pt a-i asculta delirul.
Concluzia: Dinu Cornel a participat, direct si indirect, la devalizarea clubului Dinamo si trebuie eliminat!

lord belial (189 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 14:12

hai ca toti astia care va invirtiti in jurul sportului – incluzindu-i si pe ziaristi – doar au auzit de freud, ca si dinu.
nu inseamna ca ati si citit ceva de freud.

departe de mine sa sprijin niste auto-intitulati neoconi precum negoita-3- lei- in- buzunar sau niste slugi cu suflete slute precum miai stoica, insa nici cu alde dl dinu nu mi-e frica. daca va e dor de el, mergeti la smart’s si ascultati-l cum opineaza uneori oportun, alteori inoportun, pe la mese.

insa am ris la ultimul pasaj. si sa fie inteles, tin cu fostele glorii, nu cu milionarii de carton.

io (17 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 14:22

wow !!! in afara de faptul ca aveti totala dreptate vreau sa remarc …. aciditatea. dinamovist (in varsta) fiind inteleg tot ce ati scris domnule Geambasu.

Bocanci (25 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 14:23

Orice firma privata isi construieste niste principii, o istorie cu care se mandreste. FC Becali a deviat de la raposata Steaua si a inceput propria istorie de la zero in 2003. Nu inteleg de ce legende precum Iordanescu, Dumitrescu sau Lacatus s-au asociat intr-un fel sau altul cu gibonul, ca nu mureau de foame. Jenei si Stoica au coloana vertebrala, dar n-ar trebui sa vorbeasca despre FC Becali, ca asta nu e Steaua. Piturca nu e legenda, e nevertebrata, ca si menajera NN, azi e prieten cu gibonu, maine nu mai e.

ccc (14 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 14:33

Domnul Dinu ,

Si vedeti ca ma adresez cum domnul , in nici un caz sa il atac ordinar ,

isi inceteaza contractul cu DInamo la 10 octombrie si este supus la o evaluare , care este marea problema ? frica de evaluare ?

Nu dumneavoastra sunteti asa coltos pt evaluari periodice staff jucatori manageri antrenori ? Pai de ce nu si domnul Dinu ? Ca si domnul Dinu , Dinamo are cateva SUTE DE EX-jucatori , Mateut ? Augustin ? Lucescu ? Raducioiu ? Claudiu Niculescu ? e loc de 400-500 de fosti jucatori la un club ? nu cred

Domnul DInu este de atata timp la DInamo iar rezultatele sunt dezastruoase .. dc nu ar fi timpul sa nu mai fim mintiti ?

Domnul Dinu cel care i-a pupat mana lui Giovani , care linge farfuriile la retaurant la Danciulescu , care mistocareste si utilizeaza clubul Dinamo in interes personal de peste 10 ani , el nu poate fi evaluat ?

Domnul Dinu alaturi de un blatist – Grigore si de un Danciulescu care nu mai pleaca odata si le tine locul lui Buia Balint sau Rotariu , sunt distrugatorii lui Dinamo din ultimii 5 ani , intern si extern

Ei si-au sapat toti antrenorii , au facut echipa la Dinamo cum au vrut ei cu rezultatele dezastruoase pe care le stiti , si ei opresc dezvoltarea lui DInamo

Pana ce nu vor pleca : DINU , DANCIULESCU , GRIGORE BLAT , MUNTEANU , si cei plictisiti de DInamo : BLATgradean , Luchin si CURtean , DInamo nu isi va reveni , antrenorii vor fi sapati , patronul santajat si jucatorii tineri nu vor avea loc

Cum dumneavoastra Domnule Geambasu ati scris mai demult ca nu vreti sa mai asistati la evenimente si bucurii pe care apoi sa aflati ca au fost trucate , asa si noi vrem Dinamo curat sa nu mai avem niste oameni trucati de trecut la Dinamo

Dinamo nu Stie sa Moara

Cu Stima

io (17 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 14:50

dinu e un om de cultura (mai ales fotbalistica). am avut onoarea sa-l intalnesc. mi-as dori ca multi fotbalisti sau fosti fotbalisti sa se poata macar exprima ca el. pe dinu trebuie DOAR sa-l asculti si sa-l poti urmari 🙂 … restul e….
sa ne traiesti mister !!
domnule Negoita va rog (macar) sa vorbiti cu monumentul nostru, al dinamovistilor.
P.S. ca sa raspund unui comentariu anterior, dinu nu a descoperit nimic in ultimii 5 ani pt ca nu se mai ocupa cu asa ceva, insa ultima lui „descoperire” este generatia HALDAN.

marin (3 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 14:55

In lumea asta sunt multe echipe mari, cu istorie bogata, pe la care au trecut numerosi jucatori. Sunt sute, daca nu mii, de jucatori care reprezinta gloriile cluburilor respective. Dar nu toti sunt amintiti de fiecare data cand echipa obtine rezultate bune, nu toate gloriile isi dau cu pararea cand echipa actuala pierde. Nu se baga in seama, stau in banca lor si participa la diferite actiuni de recunoastere a meritului lor. La noi, faptul ca ai jucat pentru o echipa de fotbal de face automat atotstiutor. Ganditi-va la toti oamenii care au excelat in domeniul lor de activitate, iar dupa pensionare nu au mai fost cautati sau aclamati de nimeni. De ce ar fi fotbalistii tratati altfel. Eu cred ei ar trebui sa fie recunoscatori cluburilor ca le-a oferit ocazia sa faca performanta. Boloni a jucat multi ani la ASA Tg.Mures, dar doar la Steaua a facut performanta. Bumbescu, Piturca au jucat la cluburi care nu reprezentau mare lucru. Dar tot la Steaua au facut performanta. Dar in Romania este la moda sa musti mana care te-a hranit. Este la moda sa dai in Steaua. Indiferent de cine conduce clubul (temporar), nu este fair play sa-i faci atmosfera negativa, in timp ce afirmi ca-l iubesti. Stiu ca asta place mercenarilor din presa, dar fanilor nu cred ca le place.

keano (1 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 15:07

@ bazileon – perfect de acord cu tine! Tot respectul pentru trecutul de jucator, dar in loc sa ia atitudine fata de ceea ce au facut devalizatorii clubului, a preferat un loc caldut si bine platit. Este timpul sa iasa la pensie!

@#31 (25 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 15:17

Si io zic tot la fel. De acord sa puna fosti jucatori in posturi de conducere sau ca antrenori. Daca indeplinesc obiectivele, raman inca 3-4 ani. Daca nu, la revedere. Numai daca obiectivul lui Dinu a fost sa bage strambe peste tot, atunci a fost indeplinit. Altfel, sa stea acasa. Si sa aibe invitatie pe viata la meciuri, alaturi de alti 20-30 fosti mari fotbalisti, asa cum bine procedeaza Rapid.

Catalin (5 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 17:09

Cu ceva timp in urma il idolatrizam pe Cornel. Cornel este un superprofesinist, sclipitor si genial, nu-i contesta nimeni competentele sau gramatica. Doar moralitatea e contestabila. Cand Dinamo e antrenata de Dario,Liviu sau Gigi Cornel ii psihanalizează. Singurul iertat e tot Cornel, dar nu e el e altu’. De fapt Cornel ori nu se implica de loc sau da la temelie. Ar putea face multe insa alege sa critice doar ca sa ne arate ce mici suntem. Corabia lui Dinamo sta sa scufunde . Oare cum ne vom aduce aminte de Cornel, cu mina pe timona sau dand gauri cu burghiul in cala? Ce-i drept, pina si la aceasta ultima indeletnicire Cornel tot genial ramane.

Octavian Stăncioiu (10 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 17:33

Toate se inscriu in logica Noii Ordini, a omului de tip nou (pana la urma, Ceausescu a fost un vizionar…), revolutionar.
Istorie, traditii, mituri, legende, eroi – cuvinte ce vor deveni interzise.
Conteaza doar super-eroii de carton si de tabloide ai zilelor noastre.

ion (1 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 19:16

Ar trebui sa te documentezi si sa nu mai sustii idiotenii . Foarte multa nemernicie se ascunde in spatele acestei ” legende ” Pe de alta paarte Negoita conduce o afacere si fiind vorba de banii lui are dretul legal moral de a-si forma colectivul de conducere Sa nu uitan ca ” legenda ” era acolo cand clubul s-a prabusit Afacerea nu se tine cu ” legende ” ci cu oameni competenti .

max (10 comentarii)  •  4 octombrie 2013, 23:02

Nu am nici o simpatie pentru Negoita, dar nu am gasit in articolul dvs. nici un argument valabil pentru pastrarea lui Dinu in schema lui Dinamo. Marile cluburi isi tin fostele glorii aproape, cu conditia sa aduca in continuare valoare clubului. Unii sint scouteri, altii sint manageri, altii antrenori la vreo grupa de copii. Dinu ce face, concret, la Dinamo? Raspunsul la intrebarea asta ar fi mult mai util decit zeflemeaua pe care o incercati in acest articol.

don (2 comentarii)  •  5 octombrie 2013, 13:05

Dar pana la urma cu ce este util C.Dinu la dinamo ?Nu se implica decat cu mistocareala pe la televiziuni si cu aprecierea poporului sarb prieten .Sa coboare in iarba ,sa dea sfaturi antrenorului sau sa participe si sa-si dea acordul pentru achizitiile lui dinamo(care sint sub orice critica) parerea mea este ca nu ajuta cu absilut clubul dinamo imi pare rau ca o spun ca atunci cand era jucator ne-a bucurat de multe ori .

IO (144 comentarii)  •  5 octombrie 2013, 16:12

Din pacate sau poate ca nu, orice om este supus unei evaluari continue. In cazul lui Dinu s-a creat confuzia intre testare si evaluare. Dinu nu este pus sa dea „proba de joc”, lui i se evalueaza activitatea in club in ultimul (sau ultimii) an, asa cum se face cu ORICINE in toate corporatiile. Revenind la fotbal, nu-l pui pe Kaka sa dea proba de joc, dar ii evaluezi contributia la echipa. Deasemeni nu trebuie alaturat cazul lui Dinu cu cel a lui Tudorel Stoica. Ultimul nu este angajatul nimanui, ceea ce-l face de neatins pt mahalagii momentului.

arh.Gheorghe Petrescu (214 comentarii)  •  5 octombrie 2013, 22:45

Nu orice glorie ca fotbalist, poate fi antrenor sau altceva in staff-ul clubului sau. Avem atatea exemple. Numai ca in fotbalul actual, au aparut reguli si metode noi atat ca business cat si ca joc in fotbalul modern. A crescut viteza jocului, forta lui, rezistenta fizica in cele 90 de minute, noi scheme de asezare a jucatorilor in terenul de joc, o noua viziune de ansamblu a jocului cu balonul rotund si altele. Steaua a pierdut ambele partide din LC, datorita conditiei fizice insuficienta pentru 90 de minute si a vitezei jocului ei mai lent decat adversarele. Steaua nici nu s-a intarit cum trebuie. Daca nu investesti, nu ai de unde culege, roadele victoriilor in fotbalul MODERN. HAI STEAUA!

gigelos (39 comentarii)  •  7 octombrie 2013, 14:42

Marele ,,rau” de la Dinamo in acesti ani ( pe langa superinvestitorii primaverii – de fapt pe Borcica tot el l-a adus ) e dl procuror . Carcoteala , ce mari am fost – ce prosti suntem , fa-l p-ala ca e a lui Nea Mircea , hai sa mancam i noi o paine si atat . El a vandut echipa lui Nea Mircea cu bagabontii Becali , Albanezu etc din anii 90 la Telese Terme el l-a tinut departe de Dinamo – Lucescu nu a venit, normal , din eleganta . Deci Nea Cornele – in ultimii 20 de ani ce ai produs bre matale ? Ce program de lucru ai avut ? Vrajeala si la casierie . Pentru ce ? Ca ai fost mare fotbalist ?Ai fost .Dumitrache a fost mai mare . Si ? Ce bani a luat de la Dinamo . La pensie tata (maricica cred), la sprit cu Boanchis , gata .La revedere!

janpitesti (111 comentarii)  •  9 octombrie 2013, 20:11

timpurile se schimba mereu..

Comentează