Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Fantezii dinamoviste

Brazilianul Eric este ultima „ţintă” a celor din Ştefan cel Mare. Staţi liniştiţi, nu trage nimeni cu muniţie de război!

„Fantezie de pe Copacabana – Dinamo vrea să dea lovitura şi să-l transfere pe brazilianul Eric”. Ediţia de marţi, 5 […]

miercuri, 6 iunie 2012, 9:52

Brazilianul Eric este ultima „ţintă” a celor din Ştefan cel Mare. Staţi liniştiţi, nu trage nimeni cu muniţie de război!

„Fantezie de pe Copacabana – Dinamo vrea să dea lovitura şi să-l transfere pe brazilianul Eric”. Ediţia de marţi, 5 iunie, a Gazetei se deschide cu o veste extraordinară pentru suporterii echipei din Ştefan cel Mare. Dinamo nu se lasă mai prejos decît Steaua. Uau! L-a luat Reghe pe Pintilii, a răspuns şi Bonetti cu senegalezul Issa Ba de la Gaz Metan. Anunţă Steaua că Wesley şi Grozav au intrat pe lista priorităţilor pentru un Dream Team roş-albastru, Dinamo dă replica prin Eric. El este fantezistul de pe plajele din Rio. Mijlocaşul de 26 de ani stă lungit pe un prosp care reproduce steagul Braziliei cu „Ordem e progreso”. Zîmbeşte şi ţine în mînă un fruct tropical zemos, aşa cum este jocul lui ofensiv.

Deocamdată fantezistul Eric este doar o fantezie a şefilor dinamovişti. O poveste de adormit fanii creduli. În fond, ce costă să te comporţi ca şi cînd ai fi un element activ pe piaţa transferurilor? Antal, Sîrghi, Rîpă, Scutaru şi Axente au fost la rîndu-le alte poveşti cu cocoşul roşu. Mai exact, cînd roşu, cînd alb. Roşu de furie, alb de frică. Ni se dă de înţeles că toate sînt tranzacţii aproape finalizate, au mai rămas doar lucuri nesemnificative de pus la punct. Cum ar fi sumele de transfer, contractele jucătorilor. Şi, fiţi pe pace, totul e o chestiune de ore, hai, de zile!

Da, ştiu, aţi mai văzut filmul acesta. L-am văzut împreună şi, preţ de cîteva episoade, ne-a prins. Părea atît de real, iar oamenii se implicau. Apoi a apărut elementul de greutate al scenariului. New Dinamo. Dar, surpriză, tinerii promişi au rămas în rezervă, iar veteranii au dus greul. Marius, Cătălin, Danciu. Şi la sfîrşit de tot, Cupa cucerită pe Naţional Arena după un sezon în care echipa rămăsese fără aer. Old Dinamo. Oamenii s-au bucurat, era un trofeu, motivul pentru investiţii într-o echipă care funcţionase la cota de avarie. Pentru o vreme, ei au uitat că totul se petrecea în lumea virtuală, acolo unde doar Pîrvulescu şi Chipciu s-au transferat la Dinamo de mai multe ori decît Eric. S-au prefăcut că nu văd diferenţa dintre austeritate şi sărăcie.

Veştile bune nu se termină însă aici pentru cei care ţin cu Dinamo. Georgian Păun s-a întors din Bulgaria, căci i-a expirat împrumutul. Zuluf şi Ispir au revenit şi ei la matcă, fraţii Bucă de la Dinamo II sînt gata să dea asaltul decisiv şi să prindă primul „11”. Vi se pare că am dat-o pe glumă? Vă înşelaţi, am început să gîndesc ca un acţionar dinamovist responsabil.

Comentarii (42)Adaugă comentariu

l0gan (14 comentarii)  •  6 iunie 2012, 10:41

ce vrei sa faci daca acolo sunt niste iresponsabili!!daca atat ii duce capu badea asta am crezut cu ceva timp in urma ca este creierul actionarilor si baza lui dinamo ….acum i mi dau seama de ce au plecat oamenii cu bani care vroiau sa faca ceva in acest club si cine este principalu vinovat de ce merge dinamo prost in ziua de azi !!!!

Stefan (133 comentarii)  •  6 iunie 2012, 10:50

Perfect adevarat.Dar daca in fiecare an se intimpla acelasi lucru,de ce trebuie postata orice prostie iesita din gurile oficialilor de la majoritatea echipelor?Doar ca ceva trebuie scris?Isi aduce cineva aminte de cind nu s-a mai facut o analiza profesionista despre tactica folosita de echipe,eventual si in functie de adversar?Nu cifre statistice seci.Sau fara tabloidizare nu se poate trai?

Mihai80 (2 comentarii)  •  6 iunie 2012, 10:57

Excelent articol!!

Simplu si la obiect…eu chiar asa am gandit dupa castigarea Cupei R….gata am luat un trofeu vor urma ceva transferuri importante si inteligente…insa din pacate ii putem suspecta pe conducatorii lui Dinamo de orice nu si de inteligenta si mai ales de IMPLICARE.

Multumesc inca o data Cristi G., m-am regasit total in articolul tau desi as fi vrut sa nu fie asa 🙂

trist (6 comentarii)  •  6 iunie 2012, 10:59

este ca lumea s-a resemnat.Acum catva timp se mai gandea cate unu’ la schimbare actionariatului, la un om serios care sa investeasca in ideea ca nu scoti bani a doua zi. sa vin la stadionul ala urat pentru ce? sa isi bata toti bisnitarii joc de club prin furturi la transfer? de jucatori prin neprelungirea contractelor decat daca au peste 35 de ani? de mine cu preturile exorbitante ale biletelor?de toata lumea cu minciuni? o sa ne intoarcem la stadion cand o sa inceteze bataia de joc. venim o data la o suta de ani, sa ne amintim ce insemna Dinamo.dar cam atat

Band0ler0s (2 comentarii)  •  6 iunie 2012, 11:04

Geambasule, fugi de aici ca tu ne minti! :))))

brod (31 comentarii)  •  6 iunie 2012, 11:06

lOgan este noul pseudonim al preafericitului mercurialist borcea? care sunt ăia cu bani care ar fi vrut binele echipei? unde sunt banii luaţi pe jucători? să fim serioşi, acolo s-a băgat o mână lungă… apoi alta.. şi alta… care ia tot şi nu dă decât sfaturi – şi alea proaste.
măcar steaua şi l-a luat pe reghecampf, care… dacă a salvat chiajna de la retrogradare, are şanse şi cu ăia. dar dinamo aşteaptă alte minuni de la liberec, făcându-se că uită contra-minunea cu liberec de la bucureşti, în tur. ei vor doar pomană de la arbitri, că e mai ieftin.

sundance kid (39 comentarii)  •  6 iunie 2012, 11:10

Nu inteleg care e surpriza !! Odată ce Săvulescu si-a pus gaj vila din bucuresti sa poata inscrie echipa in competitie era clar ca nu au bani . Singurul lucru care nu inteleg e de ce cei 3 nu incercă să gasească un cumparator care sa demonstreze ca are posibilitati financiare . Walter a plecat de la noi si s-a apucat sa cumpere o grămadă de jucatori .Parca anul trecut se vorbea de Niculae sau cum il mai cheama de la Astra dar ceva nu a mers . Probabil că s-a speriat de datoriile care le are clubul pe care il păstoresc cei 3 . E o aiureala mare ce se petrece acolo .Oricum dacă tu nu stii ce se petrece acolo darămite noi . Noi doar speculam dar e clar ca nu sunt bani . Să asteptam sa vedem ce zice Bonetti si după aia să tragem concluziile necesare . Dinamo nu a căzut incă dar nici mult nu mai are tinind cont ca Cfr, Vaslui , Steaua si acum Petrolul dispun si de lot si de bani .Probabil si Rapidul o sa arate mai bine ca noi !! Nu cred că prindem locul 3 la anul fără niste transferuri pe masură .

DINAMO / Constanţa (3 comentarii)  •  6 iunie 2012, 11:17

Acţionarii lui Dinamo nu mai au bani de investit…incearcă să ne ţină in joc de glezne până se incheie perioada de transferuri.Pe când la Dinamo juca unu’ de-i spune Vasile Turcu…se făceau investiţii, suporterii il luau la mişto, gazetarii il ironizau iar ceilaţi actionari dansau lasciv in jurul său, poate-poate mai scoate un milion pentru x sau pentru y.Acea perioadă s-a terminat, Vasile e departe(isi freacă mâinile de bucurie că a scăpat de corvoada numită Badea-Borcea), iar leşinaţii şi lingăii au rămas in continuare la conducerea clubului.Eu stiu un lucru : am bani in buzunar, merg intr-un bar să beau 10 beri…nu am bani, stau acasă nu merg pe acolo poate s-o găsi careva (liber de contract) să-mi ofere o bere de pomană…mai ales că acum e vara şi nu-mi ajunge o singură bere.Predaţi actele, vindeţi toti jucătorii să vă scoateţi marile investiţii de până acum şi lăsaţi DINAMO in mâinile unui om capabil să investească.Eu suporter dinamovist, prefer ca in acest an să retrogradăm din cauza lipsei jucătorilor pe care voi ii veti vinde…iar incepând din sezonul viitor să se nască un nou acţionariat capabil să facă din Dinamo, clubul care se bate an de an la primele locuri.
Cu voi, căpuşelor, in ultimii ani Dinamo a terminat doar pe locurile 5 si 6…sunteţi nişte nemernici !

sundance kid (39 comentarii)  •  6 iunie 2012, 11:21

Astept sa citesc ce scrie cel care se semneaza cu groparul caci eu nu citesc orice comentarii . Mereu imi aleg cu atentie comentariile care le citesc. Peste restul nici nu-mi arunc ochii .

Broscuţa Oac (4 comentarii)  •  6 iunie 2012, 11:28

Chiar nu vă daţi seama că din 22 decembrie 1989 Динамo e un mort-viu? Ce mai vreţi de la echipa asta? Îşi aşteaptă doar înmormântarea. Ar putea învia doar dacă s-ar muta la Groznâi sau la Tiraspol.

GYGY BERLOGEA (1 comentarii)  •  6 iunie 2012, 11:32

Din pacate aveti perfecta dreptate, D-le Geambasu. De foarte mult timp imi doresc sa se intample ceva bun la dINAMO, deja m-am plictisit de tot ce inseamna dINAMO, acum caut sa aleg intre CFR si U, eu fiind din Cluj.

biancorossi (56 comentarii)  •  6 iunie 2012, 11:39

broscuta oac,
din cel 32 de trofee ale lui dinamo,
17 sunt cucerite ante 89
si nu mai putin de 15 post 89.
6 titluri, 8 cupe si o supercupa.
QED.

Band0ler0s (2 comentarii)  •  6 iunie 2012, 11:44

@biancorossi fugi de aici ca tu ne minti :))))
si zambienii? unde sunt zambienii d-le Geambasu!

biancorossi (56 comentarii)  •  6 iunie 2012, 11:58

bando,broscuta face oac pentru ca din adancul elesteului de clestar ea inca nu a invatat vestitul slagar :
natasa, maia liubovaia, davai mne na pistoleti, nemtzii pa ulitzam…)))

l0gan (1 comentarii)  •  6 iunie 2012, 12:05

sa vezi ce se enerveaza badea cand o citi articolu si o ni l aduca pe rapa salajean antal eric si grozav numai sa va faca voua in ciuda!!!!
:))))))
ma bufneste rasu
pleaca badeo de la dinamo

DINAMO (4 comentarii)  •  6 iunie 2012, 12:08

@GYGY BERLOGEA
sper sa alegi cfr. U si Dinamo nu merita unul ca tine care schimba echipa iubita dupa cum bate vantul.

LiviuDinamo (7 comentarii)  •  6 iunie 2012, 12:11

Pleaca borceo de la Dinamo!!!

biancorossi (56 comentarii)  •  6 iunie 2012, 12:14

da, da, mister logan,
cand s-o enerva domnul badea definitiv si irevocabil (adica never), o sa ne aduca in Groapa tot lotul de supervedete din vestita trupa Da_mi_la Maciuca….)))

LLK (8 comentarii)  •  6 iunie 2012, 12:19

Ce articol!! Bv Geambasule stiu ca esti dinamovist…te simt din declaratii articole si aparitii tv :). Revenind la subiect mie unul ca si suporter dinamovist mi-a trecut de mult…ma oftic cand vad ca steaua cumpara crema iar Dinamo nici macar expiratii nu ii mai cumpara.Imi este sila de actionariatul actual.Nu o sa ne revenim niciodata atata vreme cat nu vor lasa echipa altcuiva.

edy (5 comentarii)  •  6 iunie 2012, 12:33

felicitari domnule geambasu pentru articol,e perfect adevarat numai ca fara grija faptul ca la meciul cu mioveni au fost numai 100 de oameni spune totul despre increderea pe care o mai au fanii dupa o gramada de ani de insuccese,de sperante desarte inselate an de an de acesti conducatori minunati pe care ii avem care in loc sa dea un ban sa ia un jucator de valoare incearca in zadar prin presa sa arunce o perdea de fum ca ei chiar vor sa bage bani sa faca transferuri ei bine ne-am saturat si linistea din tribune arata cam ce credem despre „incercarile lor zadarnice” de a asigura binele clubului

Eugen (1 comentarii)  •  6 iunie 2012, 13:12

Sunt „câine” bătrân, dar nu pot sa fiu subiectiv văzând ce se petrece la Dinamo de ani de zile, de când echipa agonizează. Bani nu (de când a plecat Turcu), transferuri nu (doar abureli prin presă și declarații demne de tabloide), jucători luați pe nimic și vânduți pe mai puțin și promisiuni cât cuprinde. Ce fel de management fac „lătrăii” din fruntea clubului rămâne un mister, cred ca și pentru ei. Oare misterul să fie diferența dintre jocul și rezultatele din tur și retur din ultimii ani? In tur suntem dulăi iar în retur cățeluși. S-ar putea sa se câștige ceva bănuți nu prea curați de aici. Sper să nu se supere Domnii Badea, Borcea și ceilalți pe mine pentru ceea ce scriu, dar a cam început să mă strângă lesa și să-mi lipsească mâncarea (meciuri frumoase, rezultate, nu bătaie de joc). Noi, suporterii, am ajuns sa fim tratați ca niște maidanezi. Vina este și a noastră, că nu „lătrăm” pe stadioane și că preferăm să stăm în coteț. Cred că a venit vremea să mai și mușcăm, să facem o „haită” care sa poată ajuta cu ceva clubul, nu o haita de „jigodii” care să fie interesată doar de bătălii cu alți suporteri, care nu ne ajută cu nimic pe noi, cei care iubim Dinamo, ci doar pe așa-zișii lideri de galerie, care nu au nimic de-a face cu Dinamo.

Dorel (2 comentarii)  •  6 iunie 2012, 13:42

@ LLK te inseli..nu este deloc dinamovist..doar ca nu este stelist ca majoritatea..si nu are nimic cu Dinamo…si scrie articole OBIECTIVE ..nu SUBIECTIVE cum fac majoritatea de la jesepe/prostsport

Steaua1986forever (1 comentarii)  •  6 iunie 2012, 13:53

@biancorossi-se vede cat esti de dinamovist daca tu zici ca aveati „17 trofee” cucerite inainte de 1989. Eu zic sa mai cauti….La 1 ianuarie 1990 aveati 13 campionate castigate si 7 cupe. Te las pe tine sa faci socoteala. Daca vrei, iti zic si cate trofee aveti dupa 1900 🙂 5 campionate, 5 cupe si 1 supercupa. Mai vrei sa discutam despre comunism ?

vasim (86 comentarii)  •  6 iunie 2012, 14:09

Borcea si Badea sa isi vanda actiunile la cineva potent si cu bani care vrea sa faca performantza!
Dinamo este un club cu traditie!
Cum sa isi bata joc de el 2 actionari impotentzi financiar?
Borcea ma enerveaza tot mai tare, cel putin inainte se ocupa cat de cat de echipa acum e si departe si nici nu face nimic.
De ce nu lasa locul liber la altcineva ?
Sa isi vanda actiunile!
Chiar si Tiriac zicea ca langa Badea ar veni, dar ceilaltzi actionari sa isi vanda actiunile lui Tiriac!
Daca nu e Tiriac precis vrea altcineva.
Mie unul si Badea mi se pare expirat, nu se pricepe la football.
Ori aduc un presedinte de club care se pricepe si ii dau mana libera, ori Badea ar trebui sa se retraga!
Pana si ultimul footbalist de la Dinamo Kone pleaca!
O sa ramanem ca 3-4 pensionari care joaca football gen Catalin Munteanu sau Danciulescu si restul sunt echipa de divizie a doua!
Cu un Alexe doar nu se face primavara… si nici o echipa de football!
Rusine vindeti clubul Badea&Borcea !!!

jan (8 comentarii)  •  6 iunie 2012, 14:34

ultima bomba! Dinamo i-a transferat pe Borcea, Badea,Becali si acum selupta pentru Turcu.

martin_dinca (17 comentarii)  •  6 iunie 2012, 15:06

Exista o sansa . Mica , dar exista ! Sa capuseze clanul becali pe TSKA SOFIA .
Sa ne rugam sa ii prosteasca pe aia sa le strice numai lor fotbalul , desi ei saracii nu au nicio vina . Doar asa scapa Dinamo de becalii , borcii si bazii care stau la mana lui giovani sa le dea el bani negri.

Paul (1 comentarii)  •  6 iunie 2012, 15:18

ai dreptate Geambasule … crezi ca le pasa ? niciodata de suporteri , dar le pasa de pariurile lor .
contam acum pe Zuluf si inca cativa no name .

calinescu_ (18 comentarii)  •  6 iunie 2012, 15:56

BINE FACI CA II BICIUIESTI NITEL MAI CRISTI ….!!!!
ESTI PRINTRE PUTINII COMENTATORI SPORTIVI CARE NU VOR RAUL LUI DINAMO SI DE ASTA TE RESPECT ….!!!!
SIGUR CA AR FI MINUNAT SA AVEM POSIBILITATEA SA NE BATEM PE PIATZA TRANSFERURILOR ….!!!!
INSA CU PUTINA INTELIGENTA PUTEM CULEGE SUPER JUCATORI …..
ASTA DACA NU NE BAZAM PE IMPRESARI CA PETRE FLORENTIN ……..!!!!(ZULUF …….)
AVEM NEVOIE DE UN KRUMOV , DE UN SIRGHI , DE GIANI KIRITZA ,PREDESCU , MENDY SAU SALAGEAN SI DE CE NU UN ASTAFEI SI CORDOS SAU POATE SI ANTAL …!!!
DECI AM MENTIONAT NUMAI JUCATORI LIBERI DE CONTRACT CARE POT ADUCE UN PLUS SUBSTANTIAL ….!!!
ASTA IN CAZUL CIND PASTRAM COLOANA PRINCIPALA :BALGRADEAN , MOTI COSMIN , JA JA KONE SI MARIUS NICULAE !!!!!
ERIK AR INSEMNA DOAR UN BONUS …!!!!

geo (19 comentarii)  •  6 iunie 2012, 16:34

pana nu pleaca capusele borcea si fekali…zero viitor.

respect Cristian Geambasu!!!

sundance kid (39 comentarii)  •  6 iunie 2012, 18:04

@ dorel . Cristian Geambasu este dinamovist doar ca asa intelege el sa isi facă datoria de ziarist adică să nu fie părtininitor de o parte sau de alta .Nu s-a inventat incă meseria de ziarist ultraș.Deși il banui ca are simpatii pentru dinamo nu cred ca e antistelist . Și mai bănui ceva . Bănui că tine cu bucurestiul desi nu e anti Provincie ca mine de exemplu. Cit despre Broscuta Oac ? Păi Broscuta Oac este prietenul meu bandOleros , un țigan simpatic . De fapt suntem amici dar cind se enerveaza devine saviola .

je (53 comentarii)  •  6 iunie 2012, 18:25

Bineee Cristi,

mai bine o ziceai direct: Dinamo este in faliment!!!

Saracilor, nici nu aveti dupa ce bea apa…sunteti vai mama voastra!!!

Gata cu caterinca, il las pe Borcica (care a scos cei mai multi bani din Dinamo) sa se pregateasca de liga Campionilor!!!!!
Borcica este campion la tepele date lui Dinamo! Atat.

gabidegiulesti (8 comentarii)  •  6 iunie 2012, 19:06

O mica observatie- ”fructul zemos” din mina lui Eric este o nuca de cocos verde. El soarbe cu un pai latele de cocos( nu e lapte, e un suc incolor, insa racoritor si reconfortant. Deci, nici verde si nici coapta nuca de cocos nu poate fi zemoasa.

durden (270 comentarii)  •  6 iunie 2012, 19:20

:(( ce nasol e cand o zice cineva direct.in sinea mea stiam lucrurile astea,dar preferam sa nu ma gandesc la ele…

biancorossi (56 comentarii)  •  6 iunie 2012, 20:31

steaua1986forever
la 22.12.1989 a luat sfarsit comunismul in Romania.
pana atunci dinamo avea 18 trofee (12 titluri si 6 cupe)
dupa 1989 a castigat 14 trofee (6 titluri, 7 cupe si o supercupa).
am avut o singura eroare, la numarul de cupe, erau 6 ante89, 7 post89.
acum este o statistica perfecta.

bagheera (9 comentarii)  •  6 iunie 2012, 21:54

Toate marile cluburi ale Romaniei au incaput pe mana unor CIOFLINGARI. Steaua, Dinamo, Rapid – PRAF, Timisoara si Craiova – nu mai exista, UTA, POLI IASI, Progresul, Sportul Studentesc, U Cluj – UNDE SUNT?

De ce nu sunt lasati Hagi si Popescu sa ia Steaua si Craiova? Pentru ca nu pot face porcarii…

Acesti oameni au castigat si castiga milioane pe an din cluburile astea, utlizand gainarii de doi lei: nu se platesc NICI un fel de taxe la stat, se tepuiesc jucatorii (Jiji este mare maestru la treaba cu imprumutul cu optiune de cumparare – joaca ala bine 2 luni, in ultima il scoate din schema ca sa nu il cumpere si ca sa nu-i dea bani), se mai tepuiesc intre ei, etc.

O singura solutie: NU VA MAI DUCETI la MECIURI, nu va mai uitati la DIGI la rusinea astea de campionat. Orice bilet cumparat si orice minut de audienta ii imbogateste pe oamenii astia.

Suporterii lui DINAMO si PELUZA Sud din Ghencea au inteles treaba ASTA. Si se comporta ca atare: cu demnitate.

Bagheera

p.s. Dupa ani de zile de abonament neintrerupt in Ghencea am renuntat acum 2 ani. Asa nu se mai poate.

p.p.s. D-le Geambasu, cine traieste BINE din vanzarea neroziilor spuse pe post (GSP TV dar nu numai) de domnii „patroni”? Ne mai uitam putin si la noi in curte? La dl. Samuila? La dl. Ivanovici?

Adi (2 comentarii)  •  6 iunie 2012, 22:37

Mare adevar graiesti, unul stiut de toata suflarea dinamovista, stim cu totii ca, ani buni, acesti „conducatori ” de la Dinamo, nu au facut decat sa faca bani pt ei (nicidecum pt club) din vanzari frauduloase de jucatori, dupa ce au epuizat varianta de „vanzare fotbalisti”, au trecut la vanzari de meciuri, pariuri pe meciuri etc……totusi nu inteleg unde sunt suporterii acestei echipe, vorbim mereu ca dinamo este o echipa de traditie, pai domnilor sustinatori adevarati, eroi din meciul cu steaua, in frunte cu DG si terminand cu CB, ar fi trebuit alungati pana acum cu pietre…..

conti (18 comentarii)  •  7 iunie 2012, 9:03

”Veştile bune nu se termină însă aici pentru cei care ţin cu Dinamo. Georgian Păun s-a întors din Bulgaria, căci i-a expirat împrumutul. Zuluf şi Ispir au revenit şi ei la matcă, fraţii Bucă de la Dinamo II sînt gata să dea asaltul decisiv şi să prindă primul “11″. Vi se pare că am dat-o pe glumă? Vă înşelaţi, am început să gîndesc ca un acţionar dinamovist responsabil.”

Domnul Geambasu are dreptate.Dar si noi care am scris si scriem de ani de zile avem dreptate.S-au pierdut 10 ani degeaba pentru ca in acesti ani Dinamo a fost gestionat prost,chiar foarte prost aproape de limita de avarie.Ca a ocupat fie pozitia 5 sau 6 asta nu este o performanta care sa faca cinste clubului Dinamo.
Daca pe vremea lui Tudor Postelnicu s-ar fi gandit asa era tragedie.Iar cei care gandeau ,sau cadeau in capcana de la locul 2 in jos plateau.Singura perioada din istoria clubului cand s-a acceptat si locul 2 a fost dupa 1984 cand s-a bagat Ceusescu la Steaua.Dar si atunci s-a opus rezistenta.
Astazi la Dinamo sunt furnicile care muncesc ,gen Danilescu,Batineanu si altii,iar conducatorii iau decizii pripite influentate in mare masura de fratii Becali si de nea Cornel.Dinamo are nevoie de reforme la nivel de club.Are nevoie de un lot numeros si valoros.Are nevoie de tineri.Aduceti-va aminte de TRAIAN IONESCU ,care avea radacini pentru racolare de tineri de valoare in fiecare oras capitala de judet.Avea spiritul Tanarului Dinamovist peste tot in tara de aceea avea de unde alege.Ce-l costa pe domnul Badea sa dea 10.000 de euro si sa cumpere 20.000 de tricouri alb rosii si sa le faca cadou unor copii din orasele resedinta de judet pentru a face o campanie pentru promovarea lui Dinamo.Acestea sa fie impartite cu autografe de o fosta glorie.Iar di avceasta echipa nu ar trewbui sa lipseasca DUDU GEORGESCU.Daca i s-ar da 500 de euro pe luna s-ar ocupa de antrenarea tuturor atacantilor lui Dinamo.Cred ca daca ar fi chemat ar face-o si GRATIS.
SI MAI TREBUIE FACUT CEVA.DATI-II credit lui Bonetti si ajutati-l cu jucatori ca sa schimbe ceva si sa faca performanta la DINAMO.
Aveti o mare responsabilitate, pentru ca fara performante dispar si banii si suporterii.

conti (18 comentarii)  •  7 iunie 2012, 9:29

Ar mai trebui facut ceva.La Dinamo pentru a antrena echipa a II a acum ar trebui adusi Ilie Balaci si Dudu Georgescu.E mare pacat ca doi dintre cei mai mari fotbalisti din toate timpurile di Romania nu sunt bagati in seama de fosta lor echipa,Dinamo Bucuresti.Chiar daca Balaci este copilul teribil al Craiovei, sufletul lui a a ramas in Stefan cel Mare.Numai pentru asta domnul Badea si ceilalti actionari ar trebui sa-i dea o sansa.Ilie Balaci nu are nevoie de bani, Ilie Balaci are nevoie de dragoste.Dati-ii o sansa lui Ilie si nu va dezamagi.Cu DUDU ar face treaba la dinamo.

adevar (89 comentarii)  •  7 iunie 2012, 15:34

Actualii ,,investitori” se comporta de parca au misiunea de a distruge DINAMO,ei nu par chiar asa de prosti,de asta spun ca ei au o misiune.

stando (64 comentarii)  •  7 iunie 2012, 16:42

Imi vine sa vars cand vad pe aici ca „Dinamo e un club cu traditie”. Traditia unor titluri scoase majoritatea cu forcepsul, cu arbitri blatuiti si ordin de la stapanire ? Traditia sovietica, comunista, securista care a dat tarii doua cluburi surogat, gen Steaua si Dinamo ? In mod normal si intr-o tara europeana cu adevarat aceste doua cluburi trebuiau dizolvate la momentul 1989, nici amintirea lor sa nu mai fie. Trebuia sa li se intample ce li s-a intamplat altora de acelasi soi, gen Viitorul Scornicesti sau Victoria Bucuresti. Dar comunismul si securismul nu au pierit in Romania si colac peste pupaza exista romani lobotomizati si trepanati care „tin” cu aceste doua anomalii sovieto-securiste: Steaua & Dinamo. Cat de ticalos poti sa fii sa iubesti doua simboluri rusesti aduse cu forta in tara asta ?

Alex (3 comentarii)  •  8 iunie 2012, 12:56

dle, Geambasu, pentru conformitate, desi tine mai mult de forma si este oarecum (!) scuzabil, necunoscand echipa Dinamo 2, NU exista doi frati Buca la Dinamo. ci un Doru Vasile „Nelu” Buca si, eventual, Dan Bucsa (un tanar talentat altminteri). Multumesc pentru o eventuala erata. Repet, de forma, dar care conteaza, totusi. sa auzim de bine!

conti (18 comentarii)  •  8 iunie 2012, 18:20

40 stando on 07.06.12 at 4:42 pm .
”Imi vine sa vars cand vad pe aici ca “Dinamo e un club cu traditie”. Cat de ticalos poti sa fii sa iubesti doua simboluri rusesti aduse cu forta in tara asta ?”

In dragoste nu exista ura.Trebuie sa fi foarte prost ca sa urasti in asa fel.Dinamo nu ajuns cel mai galoanat club din Romania pe traditia rusilor ,ci prin munca antrenorilor si sportivii sai.Pe Nicolae Linca nu l-au facut rusii campion olimpic ,pe fratii Cutov,Simion si pe alti sportivi de la Dinamo nu SISTEMUL i-a facut mari campioni ci munca si valoarea lor si a atator antrenori de la Dinamo.Desfiintarea clubului ar fii insemnat negarea succeselor atator sportivi care au adus glorie tarii si au facut ca tricolorul sa se inalte pe cele mai inalte culmi.Iata de ce clubul Dinamo este si va fi iubit .Asa suntem noi ramanii ,in loc sa ne vedem de necazurile noastre dam cu noroi tocmai in cei care ne-au adus atatea bucurii si ne-au facut fericiti.Fiecare e indreptatit sa tina cu cine vrea,chiar si ci Dinamo Moscova daca doreste ,dragostea nu se impune ,se traieste.
Problema e alta la DINAMO ,incompetenta conducatorilor si a celor 2 impresari.

Comentează