Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Om bogat, om respectat

Poate n-aţi înţeles pînă acum, sîntem datori să ne înclinăm în faţa acestor binefăcători care dau păpică fotbalului românesc.

Nici un moment de plictiseală! Steaua-Schalke s-a amînat şi se va juca pe 21 septembrie. Anunţul a fost făcut de Gigi […]

vineri, 9 septembrie 2011, 10:27

Poate n-aţi înţeles pînă acum, sîntem datori să ne înclinăm în faţa acestor binefăcători care dau păpică fotbalului românesc.

Nici un moment de plictiseală! Steaua-Schalke s-a amînat şi se va juca pe 21 septembrie. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali. În direct la GSP TV, cu sau fără ajutorului lui Petrică, la o oră de maximă audienţă pentru microbişti, undeva după pauza de prînz a bugetarilor şi escapada de după-amiază a celor din sectorul privat. După valul de optimism de ieri, cînd iarba cea nouă creştea într-o zi cît nu crescuse cea veche într-o lună, un comisar UEFA a pus frînă şi a reinstaurat starea de alertă.

Ordinea evenimentelor a respectat un scenariu în crescendo. Mai întîi am rumegat starea gazonului de pe Naţional Arena şi versurile Imnului marcelpavelizat, după aceea ce am văzut în direct o demonstraţie pe iPad, despre cum poate fi adus, plantat şi folosit un alt gazon nou-nouţ şi olandez pe deasupra, totul în interpretarea patronului Stelei. Era clar din aceste semne că meciul România-Franţa nu s-a încheiat. Efectele lui pentru naţională sînt limitate, căci am ieşit din cursa calificării cu slaba consolare că am cîştigat un punct şi cîţiva tineri jucători, dar rămîn importante pentru echipele din cupele europene. Care echipe se bazau pe măreaţa arenă pentru strălucitoarele apariţii din Champions League şi Europa League.

Iar de aici încolo încep frecuşurile dintre conducătorii cluburilor. Care pot fi, de la caz la caz, patroni, acţionari majoritari şi unici sau investitori. Oameni cu bani care pretind respect din partea celor fără bani. Dar oamenii cu bani sînt tot oameni, la fel cei fără, aşa că domnul Adrian Porumboiu îl dispreţuieşte pe domnnul Marius Stan, care domn Marius Stan îl trimite la vacile şi la boii lui pe domnul Porumboiu. Domnului Gigi Becali i-ar plăcea să-i comande pe toţi şi să glumească pe seama tuturor, inclusiv a prietenului „ţi”, domnul George Copos, care domn George Copos promite cu jumătate de gură să contribuie şi el la cîţiva metri pătraţi din mîndreţea de gazon olandez. Acelaşi domn Gigi Becali, iniţiatorul programului electoral „Patronul nostru, tătucul şi Dumnezeul nostru”, nu îl înghite pe domnul Marius Stan şi simte cum i se strepezesc dinţii cînd vine vorba despre domnul de la Vaslui. Care domn de la Vaslui…

Ajunge! Ei, toţi aceşti domni, vor ca patria să le recunoască meritele şi puterea, mărinimia şi contribuţia fundamentală la supravieţuirea fotbalului românesc. Ei între ei au voie să se jignească, să practice glumele groase. Plebea însă e datoare cu recunoştinţă pioasă. Cu devoţiune. Plebea, adică suporterii sînt buni să stea la casele de bilete şi să contribuie la audienţele record la televiziuni. Să-i facă un pic mai bogaţi pe cei bogaţi. Un tîrg foarte cinstit, nu-i aşa?

Comentarii (43)Adaugă comentariu

ochiul_critic (4 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 11:21

Asa a fost de cand e lumea asta d-le Geambasu.
Patricieni si plebei, nobili si sclavi, patroni sau baroni sau cum vreti sa le spuneti si…pu*imea…adica…mare parte din noi.
Scuze pentru exprimare, dar asta este realitatea.

adriani (8 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 11:37

Asta e de fapt democratia d-le Geambasu. Indiferent daca ne place sau nu.

Paul (2 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 12:01

Si pe toti astia, mentionati in articol, cine ii baga in seama, cine ii filmeaza, cine… scrie despre ei? Pai toate posturile sportive si toate ziarele de profil ne intoxica cu personajele astea si acum, tot voi va intrebati cine le-a dat atata tupeu!? Voi, presa!

miska (23 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 12:04

Ce pacat ca unii dintre acesti dOMNI nu vor intelege ironia din acest articol, ci dimpotriva, vor crede ca li se cuvin laude si osanale din partea „plebei” si a oficialilor federali pe buna dreptate. Datorita presei scrise si a audio-vizuale, acesti „CAMATARI” ai fotbalului, se cred niste „Solomoni” plini de intelepciune si putere de judecata, dreapta(stramba), variind in functie de interesele lor personale. ATI CREAT NISTE MONSTRII, ACUM SPALATIVA PE CAP CU EI!!!!!!!!!!

cneius (67 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 12:12

Bine ati venit in capitalism…

fratica (1 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 12:55

Adica??? Daca ai bani trebuie sa fii respectat si daca n-ai atunci nu??? Pai valoarea omului nu o da banul!!!! Cu bani nu cumperi: educatie, scoala, cultura generala, etc.!!!!
Poti sa ai cati bani vrei dar nu le poti cumpara pentru ca oricat te abtii, la un moment dat tot te dai in petec, intr-un fel sau altul prin: aroganta, sfidare, lipsa de respect, lipsa de cultura de cei 7 ani de acasa, … , deci paradoxal cu totul ca AI bani NU AI ATAT DE MULTE!!!!
Oricum acestia sunt de carton si mai devreme sau mai tarziu LI SE DAU FOC !!!!

catalin (14 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 12:57

sunt curios ce mai zice dl Stan acum :)) Unde o sa joace, dupa parerea dv, d-le Geambasu? DUpa toate astea, nu apare Becali cel mai corect dintre ei? Cred ca toti microbistii ar vrea un patron d’asta, pana la urma, ca macar baga bani la echipa… pe urma cred ca Porumboiu ar fi… O zi buna!

yut-stiinta (2 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 13:04

sunteti nebuni cu tot cu presa voastra!! numai de berbecali scrieti! ieri pe la tv, la doua televiziuni, mai ales la cea de aseara, patronul clubului u.craiova a venit cu toate actele legate de contracte, adresele primite de la frf privind suspendarea nelegala a echipei,legitimarea jucatorilor la alte echipe, etc..dovezi clare cu semnaturi si toate celelalte care dau dreptate clubului. sunt deja depuse si la judecatorie. abia astept sa scapam de mafiotii astia doi sandu si dragomir, sa facem curat in fotbal!..dar se pare ca pe voi ziaristii nu va intereaza ca echipa nationala nu are rezulate de ani buni, echipele de club nu fac nimic in europa, campionatul de tineret sperante nu mai exista, l-au distrus si pe asta, nu promovam tineret, etc, voua va place sa scrieti de jiji mereu!!! „felicitari” domnule geambasu si restul celor de la gsp si prosport!!!

Adi (2 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 13:08

Ceea ce nu imi place este ca, atunci cand va aflati in emisiuni televizate si Oierul intra pe post, in studioul respectiv se face liniste si se aude doar : aveti dreptate domnule B, asa e domnule B…etc. Ma uit pe gsp.ro si de 3 zile pe frontispiciu apare mareata poza lui a „Salvatorului”. Vreau sa vad pe prima pagina un sportiv nu infractori.

yut-stiinta (2 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 13:08

bine punctat Paul!! tot presa i-a „ridicat” in slavi si acum se mira de ce acesti oameni sunt luati ca exemple de catre tineri!!! de u.craiova de ce nu scrieti, de timisoara, de fc.arges, de uta?? sau astia nu va dau bani la redactie ca sa scrieti de ei. ganditi si voi ca prin moartea acestor cluburi, se mai pierde din farmecul fotbalului nostru , care s-asa sufera rau de tot, asta ‘multumita’ atotstiutorului dragomir si ‘corectului’ sandu..si datorita voua, presei, ca tot ii tineti in brate!!

D(r)acImpielitzat (11 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 13:13

Foarte bine evocat, dar nimic nou. Ce interesant aveti sa ne spuneti? Sau daca nu mai aveti nimic interesant de spus poate va apucati si sa faceti ceva folositor care sa ajute la schimbarea acestei stari deplorabile in care ne aflam?
Speranta moare ultima.

eu (9 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 13:14

asta ca se se vada ca manevre din-astea,gen cine are gura mai mare si e mai tare-n gura si mai cu tupeu,merg doar aici la noi la romanica..intre oameni de acelasi caracter,bineinteles..cand dai de unu mai dinspre ocean..iaca il lasa rece si -l dore in basca de ce bani ai tu si ce decibeli iti ies pe gura.

p.s Minunat cum trateaza becali suporterii stelei ca o marfa din care trebui sa scoata bani!
tare mi-as fi dorit,dar stiu ca nu se poate,ca la cluj sa fie 0 suporteri…sa nu ia nici macar praful de pe toba! Dar obedineti si pupincuristi,inca se mai gasesc din pacate!

Daniel (1 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 13:22

Buna ziua,

Este imposibil sa nu mai scrieti nimic de Becalii? Chiar nu putem sa citim ziarul/website-ul asta fara sa fabricati stiri din orice aberatie a acestui om. Este trist pentru o publicatie cu traditia Gazetei ca se coboare atat de jos incat 50% din materiale sa fie despre Gigi Becali. Nu este suficient ca cea mai mare echipa de club din Romania a fost „inghitita” de un om care murdareste istoria si numele Stelei? Scopul presei este sa informeze si sa educe nu sa prosteasca oamenii! De ce promovati un exemplu negativ pana in panzele albe? Eu unul vreau un ziar despre sport nu o gazeta a penibilului uman!

aaa (17 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 13:23

pana cand acesti becalioti vor avea un cuvant (Giovanni B—>Piturca un exemplu numai) in fotbalul romanesc niciodata nu vom avea performante! NICIODATA! As face si pariu pe asta!

asd (1 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 13:32

Domnule Geambasu, incepi sa-ti revii sau mi se pare mie? Aveti schimbarea in maini, incet incet, ignorati incultii din fotbal. Mult Succes!

Adi (2 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 13:33

cat trebuie sa platim sa pui un sondaj pe site in care sa fim intrebati : mai vreti sa il vedeti pe bbecalli la tv? Ca poate asa va dati seama ce ar trebui sa se numeasca presa sportiva.

denethor (34 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 14:01

domnule geambasu,ma insel sau ati fost prezent intr-o emisiune pe la un post tv,zilele astea cand se vorbea „in direct ” cu becali? parca v-am vazut…ce faceati acolo,va documentati pt. articolul asta?! :))

mircea (3 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 14:19

de ce trebuie sa fiti prezenti ,la toate timpeniile debitate de acest oier?

Sting (1 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 14:57

vorba unora de aici voi ii ridicati la cer, ii sunat toata ziua si apoi toti voi sariti cu gura, lasati-ne naibii odata cu berbecali , porcea si alti excroci, analfabeti si cocalari … AJUNGE, STOP !!!

cosmin (2 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 15:01

Domnule Geambasu!
Uitati cine e adevaratul vinovat ?
Cine ar fi Becali, Borcea, Stan si altii daca mass-media nu i-ar prezenta cu orixe pret!?
Daca ar fi un clasament cu articolele aparute in ziarele de sport ati avea surpriza sa constatati ca SPORTul ar fi pe ultimele locuri, pe primele ar fi porumbeii scosi pe gura de Becali, ce a mai facut cutare fotbalist, cu cine s-a cuplat X sau Y.
Nu va mai vaicariti ca de fiecare data o faceti cind sunteti luati peste picior.
V-ati obisnuit sa il zgindariti pe Becali, doar doar zice o perla si gata! v-ati scris articolele, ati umplut paginile cu „informatii” sportive.
Sa va fie rusine, apoi in caz ca va este rusine sa va faceti Mea Culpa si sa profesati meseria de gazetar sportiv nu de birfitor ca babele pe ulitza.

Uitati-va, din curiozitate, pe siteul de azi al GSP si o sa vedeti ca 6 stiri au legatura cu Becali.
Cind o sa incetati sa mai puneti Cancanul dupa Sport, o sa aveti credibilitate. Pina atunci … colectati cacarezele de la oile lui Becali.

Phoneme (2 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 15:05

„nu îl înghite pe domnul Marius Stan şi simte cum i se strepezesc dinţii cînd vine vorba despre domnul de la Vaslui. Care domn de la Vaslui…”
Care domn de la Vaslui? Mi se pare mie,sau il asociati pe Stan cu Vaslui, in loc de Otelul?
Oriucm ar fi, parerile baietilor ce au comentat aici sunt numai bune. In voi e puterea sa faceti ceva, ignorand scursurile astea ce conduc din umbra fotbalul. Parca va pasa de fotbal, poate prea mult (not).

Edi (3 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 15:18

becali inventeaza in fiecare zi alta prostie doar pentru a fi in atentia pseudojurnalistilor din romania, si voi insistati sa-i mirositi fiecare tampenie scoasa pe gusa. este a mia oara cand abereaza si niciunul dintre asazisii jurnalisti ai gazetei nu a consultat alta sursa, cea oficiala, site-ul uefa, ci a pus din nou botul la cioban. cat va veti mai pretinde ziaristi???

costanb (10 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 15:28

Daca ar fi cineva,competent si indrituit,sa faca verificari,cu privire la legalitatea „afacerilor” acestor dOMNI,ar putea constata cu usurinta,ca sunt murdare !!!
Lasannd la o parte,priceperea lor in materie de fotbal,poate cu exceptia lui Porumboiu (pe care nu-l simpatizez) avem portretul complet al parvenitilor.N-ar fi rau ca pe aceasta lista sa apara si cel mai mare LINGAU si pervers din Romania mimi Stoica,intrigant si furstarat,ca nimeni altul.

damian (1 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 15:53

cosmine ,esti tare frate..subscriu…cu asemenea jurnalisti de cancan la sport la ce sa ne asteptam.ar trebui sa-si caute job la cancan ,libertatea ,click.cred ca ar face cariera

nuconteaza (1 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 16:01

Domnule Geambasu, haideti sa facem un exercitiu. Ce-ar fi ca dumneavoastra si colegii de la gazeta si televiziune sa nu le mai scrieti/pronuntati numele ciumelor de patroni? Ignorati-i o luna(nu e mult), nu-i mai sunati, nu le mai cereti parerea despre joc, arbitrii, gazon, etc. Limitati-va la analiza obiectiva a jocului, consultati antrenorii si specialistii. Sunt convins ca audienta nu va scadea; ba din contra s-ar putea sa castigati admiratori. Sunt curios ce efect ar avea asupra conduitei lor o luna de ignorare totala. Sa ne prefacem ca nu exista! Pe imbecil il doare mai tare cand nu-l bagi in seama. Haideti sa-i educam!

george (6 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 16:54

Buna ziua domnule Geambasu,va spun un singur lucru acestii asa zisi patroni sunt creatia dumneavoastra a presei din Romania care in goana dupa senzational audiente si alte alea ii promovati la tv.Va transmit un singur lucru :Sunteti partasi dumneavoastra si cei din presa la ceia ce se intampla in fotbalul Romanesc deoarece prea ii mediatizati in exces.Am ajuns sa nu mai ma uit la tv si sa nu mai citesc ziarele din cauza unora care apar la tv de 10 ori pe zi,si au pagini intregi in ziar cu minciuni si neadevaruri.Cel mai concludent exemplu este cel cu Cristi Sapunaru care saracu a picat la mijloc din cauza ca presa a publicat si a mediatizat niste vorbe fara sa vada daca sunt adevarate.Nu inteleg de ce puneti botul la tot ce zice un parvenit,pur si simplu nu inteleg daca dumneavoastra credeti ca asa se face presa va transmit ca va inselati.Din cauza asta nu mai avem fotbal in tara asta fiindca nu stim sa ne respectam valorile si sai apreciem pe cei care merita.Prea ii ridicati in slavi si ii mediatizati pe uni aiurea,si mediatizarea asta se face in functie de valoare (exemplu ALEXE de la Dinamo lati transferat la Chelsea si in toata europa anul trecut iar acum joaca de Liga a 2 a).Mai putina cerneala pentru cei care nu o merita nu credeti dar mai multa pentru care cei cara au facut cate ceva pentru sportul Romanesc.Oare ce mai fac Ivan Patzaichin Nadia Comaneci Nicu Vlad si multi multi alti.

dragomir(nu mitica) (7 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 17:02

GSP.TV=G(gigi)S(spune)P(prostii)la TV.restul comentariilor sunt de prisos.

Adi (56 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 18:55

Gigi e un megaloman tolerat in presa si politica, pentru ca are gura mare si bani multi, si tolerat si de biserica atunci cand se da mare crestin, fiindca isi cumpara continuu spalari de pacate si spovedanii prin donatii mari. Fara bani, Gigi nu ar fi nimic altceva decat un caz clasic de megalomanie. Intrebati un psihiatru, daca aveti curaj, oameni din presa, si daca are si el curaj sa spuna adevarul! Ca la multi curajul se masoara in cati bani sunt in joc…

george (6 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 19:24

nuconteaza sunt intru totul de acord cu tine.Daca ar face asta cei din tv si presa promit ca a 2 a zi imi fac abonament la ambele ziare de sport.Ce tare ar fi sa nu le mai vad mutra la tv.

george (6 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 19:42

Toti cei care au postat aici au o singura dorinta draga presa sportiva:

Scrieti despre SPORT si ignorati ignorati ignorati si iar ignorati toti parveniti astia care sau inbogatit de pe urma statului facand tot felul de afaceri dubioase .

victor L (285 comentarii)  •  9 septembrie 2011, 22:20

Cu parere de rau, cuvinte aruncate pentru a umple un „spatiu”.
Dar Gigi nu doar unor fotbalisti le da o pîine, ci si multor jurnalisti care nu stiu sa scrie altceva decit ce a facut si face Gigi de cind se trezeste pina adoarme; in curind o sa aflam si ce viseaza cind doarme. Cu visele de peste zi ne tineti la curent.

McAnton (19 comentarii)  •  10 septembrie 2011, 5:38

Nu obosim a va reaminti – ceea ce a spus si si altii in acest colt- VOI presa i-ati inventat pe acesti banditi care v-au transformat in slugile lor . Aceasta prostitutie intelectuala – continui sa cred ca gazetaria sportiva tine de o elita a gandirii , gen Cosasu , Fanus , Barbu , chiar Manolescu- va face sa va ridicati putin nivelul de trai cu cativa arginti in plus nicidecum sa fiti la inaltimea uneor predecesori de prestigiu dupa cum banuiesc ca ati vrea .

ps Apropo Dle Geambasu , cand oieru din palat a interzis emisiunea PE BUNE ati avut vreo reactie ? Sau cand varu’oierului a scuipat pur si simplu in direct la TV v-ati oripilat cumva ? Dar de un Danton care spunea : Robespierre, tu me suivras ! , ari auzit ?

ps Altfel , titlul articolului este remarcabil . Sunt un fan Geambasu dar aeuncati-l pe oier din tren . Daca nu , o sa va acopere var’su cu flegme .

marc (8 comentarii)  •  10 septembrie 2011, 8:54

Acesti patroni,sunt in realitate camatari al cluburilor.Isi fac un nume,o notorietate si se cred mari specialisti.Un exemplu elocvent este Turcu ,un incult,ajuns mare investitor,Dinamo trebuind sa ii returneze banii.Uitati-va la Becali,el marele miliardar,plinge dupa banii de la UEFA.IMI ESTE SCIRBA DE ACESTI PARVENITI.FOTBAL ADEVARAT VEDEM IN GERMANIA,ANGLIA SPANIA,ITALIA.

IO (144 comentarii)  •  10 septembrie 2011, 10:42

Uite asa se castiga credibilitatea, cititorului de gazeta ii spui ce vrea sa auda despre Becali, lui Becali ii spui ce vrea el sa auda despre cititor.
Eu l-as intreba pe Becali cand are timp sa fie mare om de afaceri, cand are timp sa fie mare om politic ales cu acte in regula (oarecum) daca el e toata ziua la televizor mai rau decat ceausescu pe vremurile de aur (de trompeta).

Bogdan B. (22 comentarii)  •  10 septembrie 2011, 12:48

Presa sportiva o sa se mai faca in Romania cu adevarat atunci SI NUMAI ATUNCI cand NU o sa mai apara in direct la TV si in ziare opiniile lui Gigi Becali (mai ales!), Iancu, Porumboiu, Mititelu – astia patru au tinut cel mai jos stacheta bunului simt in campionatul trecut – si nici ale lui Dragomir, Borcea (de asta am scapat definitiv cu mutatul la Miami!), Copos, Meme, Gheorghe Vama si ceilalti de aceeasi teapa. Desigur, cu atat mai putin parerile fratilor Becali!! In ziua cand o sa vorbeasca dupa meciuri ANTRENORII si nu conducatorii – dar pentru asta trebuie si ZIARISTI CUNOSCATORI DE SPORT care sa stie ce sa ii intrebe despre joc, nu fufe luate de pe strada si bagate in presa! – atunci se va putea reveni la normal si cu presa sportiva, care in momentul de fata numai de sport nu mai poate pretinde ca e!

claudiu (11 comentarii)  •  10 septembrie 2011, 17:56

Domnule Geambsu.. nus stiu daca cititi mesajele astea… dar : pentru banii care ii dau oamenii astia… trebuie sa ii respectam cand ei nu respecta fairplay ul si bunul simt si care nu respecta fotbalul in general ?nici daca m-ar plati nu l-as respecta pentru ca nas fi mai bun decat mm stoica care nare coloana vertebrala. poate dvs puteti sa va inclinati in fata unui astfel de om. poate dvs aveti alta prioritate a principiilor ( $ > respect )

costi (4 comentarii)  •  11 septembrie 2011, 5:46

Cu regret constat ca nu sunteti acelasi in scris si in studioul gsp tv. PACAT!

titu (1 comentarii)  •  11 septembrie 2011, 7:52

aloooooooooooooooooooo……mai usor ! …..daca la emisiunile de sport nu vor mai aparea acesti parveniti si gropari ai fotbalului romanesc emisiunile si programele respective vor disparea ,caci asa zisii comentatori sportivi sunt incapabili ,slugi ,slab pregatiti profesional etc etc…suporterii ar trebui sa faca un lucru simplu cu care sa le dea peste bot acestor neispraviti : la etapa urmatoare nici-un spectator sa nu intre in stadioane ,nici-un fan sa nu intre pe emisiunile de sport…..suntem mai prosti ca ei daca nu facem nimic !!!!!!

McAnton (19 comentarii)  •  11 septembrie 2011, 12:05

Si totusi , Domnule Geambasu , nu aveti chiar nici o reactie la aceasta tornada de intrebari care bantuie cititorii Dvs?!

unul (5 comentarii)  •  11 septembrie 2011, 15:05

na Geambasule daca ai citit toate comentariile atunci poti sa-ti dai seama ca nu suntem toti p-r-o-s-t-i asa cum ne credeti voi cei din presa si „patronii”(mai bine spus spalatorii de bani)de cluburi,ei sunt numai si numai creatia voastra ,fara voi presa ei ar fi fost nimicuri

miron cozma (3 comentarii)  •  11 septembrie 2011, 15:10

acesti ,,baroni,,…ciobani…gazari..porcari…mitici..sandici…etc.,,,, au impresia ca ei au…inventat..fotbalul si ca fara ei….nu ar exista fotbal….de fapt acestia sant o specie autohtona de ..paraziti..si de care se pare ca nu vom scapa niciodata…..o sugestie de efect….ignoranta totala…pentru toata…cloaca…lor…. credeti ca …cativa din cloaca au partea lor de la..casele de pariuri??????’

Chris2-k mai e un Chris (60 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 10:20

nu inteleg….

Marcel (1 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:30

Sincer ma bucur ca am acum ocazia( cam tarziu!) sa spun ceva ce probabil ca stiu si jurnalisti , dar ..
Cand , eu , jurnalist sau redactor , proprietar al unei publicatii , vad ca in direct si fara replica , nu individ rupe ziarul , il calca in picioare , doar pentru ca nu ii convine ce scrie acel ziar despre el , si a doua zi merg din nou , umil la „”PALAT”” , ca apare ” INSUL” care face audienta , atunci VINA ESTE DOAR A MEA CARE ACCEPT SA FIU CALCAT IN PICIOARE DE UN PERSONAJ , CARE NU AR AJUNGE NICIODATA PE ” STICLA ” DACA JURNALISTII , SI TELEVIZIUNILE , nu ar umbla dupa audienta , indiferent de ce spune „” REALITATEA !
Ar mai fi multe de spus , dar ma opresc , sa vad daca acest comentariu apare sau ..supara pe cineva ??!!

Comentează