Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Pe bune, pe rele

Bucuraţi-vă, obraznicii ăştia de ziarişti au mai primit o lecţie! Afară cu Banciu şi cu Mironică! Afară cu jurnaliştii! Reflexul condiţionat. Sînt unii care îşi închipuie că la sfîrşit de săptămînă salivăm după divertisment şi refuzăm categoric lucrurile profunde. Sînt […]

sâmbătă, 12 februarie 2011, 4:56

Bucuraţi-vă, obraznicii ăştia de ziarişti au mai primit o lecţie! Afară cu Banciu şi cu Mironică! Afară cu jurnaliştii!

Reflexul condiţionat. Sînt unii care îşi închipuie că la sfîrşit de săptămînă salivăm după divertisment şi refuzăm categoric lucrurile profunde. Sînt cei foarte bine plătiţi pentru a alimenta programele cu filme uşurele, comedioare şi emisiuni la care „te rîzi”. Să ne spălăm creierul împreună, dacă pe cap o facem mai rar!

Contrar şabloanelor, „Pe bune” era o emisiune de umor sportiv care se derula în timpul săptămînii, după-amiaza. Realiza o audienţă semnificativă pentru un canal sportiv cum e sport.ro şi pentru ora la care se difuza. Mihai Mironică şi Radu Banciu practicau un sarcasm care nu cădea bine la stomacul personajelor din fotbal, mai ales greilor care se regăseau ridiculizaţi prin butaforie vestimentară şi alegorie verbală. Nu eram un fan al emisiunii, dar cînd îi urmăream mă amuzau dialogurile, de regulă mucalite şi inteligente. Nu le ieşea întotdeauna, fiindcă e greu să faci umor la normă. În general, e greu să faci umor.

Povestea dispariţiei emisiunii este cunoscută de acum. La intervenţia lui Gigi Becali, „Pe bune” a ieşit din program, unde s-au strecurat în contrapartidă reciproc avantajoasă meciurile amicale ale Stelei. Înainte ca trocul să intre în funcţiune, patronul stelist instituise embargoul asupra PRO TV şi sport.ro, interzise de o vreme la acţiunile formaţiei din Ghencea, printre altele, tocmai din cauza conţinutului neecumenic al emisiunii lui Mironică şi Banciu. După ani de răsfăţ, amor împărtăşit şi exclusivităţi, posturile din Pache Protopopescu se vedeau lipsite de însuşi obiectul adoraţiei lor. Steluţa. Iar această situaţie nu putea continua, stimaţi telespectatori!

Acum ne vom indigna împreună. Gigi Becali vinovat! O dată, de două ori, de trei ori, de cîte ori mai vrem noi. Gigi Becali instituie cenzura! Gigi Becali le bagă pumnul în gură lui Mironică şi lui Banciu! Gigi Becali atentează la libertatea presei! Capitalistul de transhumanţă ucide cuvîntul vitriolant. Latifundiarul din Pipera violează libertatea de expresie. Huo!

Iar acum ne vom calma împreună privind şi către tabăra care a capitulat, deşi a dovedit că are puterea de a răsturna o ditamai guvernare, nu un simplu euroi-parlamentar. Numai că libertatea lui Mironică şi a lui Banciu trecea prin interesele unui grup care nu e dispus să cedeze supremaţia. Pe nici un segment. Pentru nimic în lume. Cu preţul oricărui compromis. Aici nu era vorba că Banciu e antipatic, şi e!, ori că nu s-a încolonat în corul bocitoarelor lui Păunescu. Sau că Mironică îi ţinea isonul. Nu! E vorba că Luminăţiile lor din Pache trebuiau să-şi recupereze Steaua, jucăria preţioasă, aducătoare de rating. Formaţia poporului pentru Canalul poporului! Sau al Proporului?

Nu plîng pe umărul lui Mironică şi Banciu. Solidaritatea în breasla asta a devenit ceva caraghios. Observ doar că ziariştii sînt din ce în ce mai des obiecte sacrificate pe altarul interesului de trust. Aici e pericolul, nu la Gigi şi la cei ca el. Altfel, am convingerea că mulţi au aplaudat trecerea pe linie moartă a lui Banciu şi Mironică. Nişte hahalere de ziarişti. Nişte hahalere, ca toţi ziariştii. Unde aţi jucat, băi ziariştilor, fotbal?

Comentarii (82)Adaugă comentariu

Steaua1986forever (5 comentarii)  •  13 februarie 2011, 17:49

” Nu le ieşea întotdeauna”. Ar putea sa fie inlocuit cu „nu le iesea in 99% din cazuri”. A nu se intelege ca sunt un „fan” al oierului sau ca am aplaudat (daca este adevarat…desi sunt multe semne de intrebare) „uciderea” emisiunii la „comanda”. Nu, emisiunea aia a murit din lipsa de audienta, umor, idei, etc. Este parerea mea. Mironica este cel mai partinitor ziarist in viata iar Banciu are „carisma” si umorul unui legist de la IML. Plus foarte multe obsesii (unele ridicole ca cea cu „campionatul Frantei” altele complet daunatoare).

kosmyn93 (39 comentarii)  •  13 februarie 2011, 17:54

Multi care comentati pe aici sunteti intr-o eroare mare de tot. Pai nu conteaza daca emisiunea ”pe bune” era de calitate,avea sau nu avea audienta,cu siguranta ca,daca nu avea audienta era scoasa,sau invers. Si nu i-i mai plangeti pe mironcica sau pe obositul ala de banciu,ei vor ramane angajatii prostportului. Ceea ce voi nu realizati e ca,un cioban care patroneaza o echipa de fotbal isi permite si are marea onoare sa desfinteze o emisiune de sport,si tu sau eu am desfinta pe cineva care ne ia la misto,dar noi na-vem aceasta onoare. Intradevar,ciobanul Becali nu are niciovina,vinovati sunt cei care il ridica in slavi,( pe cel care a ajuns sa ne zica pe un post tv ca lui i-i place laptele de oaie mulsa in sufragerie de el insusi),jurnalistii. Jurnalisti,cica,de sport.

Nicolae Petre Mihai (24 comentarii)  •  13 februarie 2011, 18:06

Renuntarea la emisiune arata si cat de libera e presa de la noi. Dupa ce ca e proasta, lipsita total de valoare, e pe deasupra si supusa unor interese meschine. Prin alte parti nimeni nu ar fi avut curajul sa ceara, sa impuna ce a vrut Becali pentru ca prin alte parti exista o libertate a cuvantului. La noi, mass-media e o carpa cu care cateva personaje se sterg dupa cum au chef. Integritatea lipseste cu desavarsire. Daca asemenea personaje nu sunt refuzate vor incepe sa creada ca totul li se cuvine. Au ajuns toti dobitocii sa comande in tara asta. O meritam cu prisosinta. Nici Hitler nu accepta refuzuri si uite unde a ajuns. Nu ii mai pupati domne pe toti cretinii astia doar pentru niste farame de bani. Unde va e coloana vertebrala, unde va e profesionalismul? Chiar asa, ati ajuns servitorii unor ciobani? Li s-a dat atat de mult apa la moara incat au inceput sa se creada sfinti si sa fie pictati prin biserici. In ce lume traim? Suntem mai rau ca in Evul Mediu. Nu mai zic nimic de faptul ca Becali NU inseamna SPORT. Se pare ca nu pricepeti deloc asta. O tot tineti pe a voastra cu scandaluri, baruri, bombe, numai SPORT nu prezentati. Am tot scris, dar degeaba. Ba comentariile imi erau taiate pentru ca nu placeau (apropo de cenzura), fie nu va intereseaza parerile unor oameni cu capul pe umeri. Pe voi va intereseaza audientele facute pe carca majoritatii proaste a tarii.

pymy (1 comentarii)  •  13 februarie 2011, 18:26

Doamne, cata falsitate si ipocrizie. Geambasule dar de Oprisan ce ne zici? Era tot o emisiune de umor sportiv care a fost decalata cu vreo ora, de la 11:30 la 12:30, ceea ce a dus la demisia omului. Nu cumva ti se pare ca au fost aceleasi motive doar ca voi ati fost mai sireti?

Cristian Geambaşu (301 comentarii)  •  13 februarie 2011, 18:55

Dupa cum se poate vedea, aici nu functioneaza cenzura. Ma bucur ca majoritatea ginditi asa, nu faceti decit sa-mi confirmati banuielile.
Deci sa recapitulam, cu exceptiile la care mesajul a ajuns fara a fi fost rastalmacit. Presa e o chestie nociva, ziaristii sint niste slugi fara caracter. Si lipsite/lipsiti de talent. Talentul care, evident, musteste in oricine nu practica meseria asta. Si dreapta judecata. Si curajul. Si umorul. Si asa mai departe.

malex (4 comentarii)  •  13 februarie 2011, 19:16

kosmyn 93,
Frumos compus comentariul cu „ala” de la steaua, numai ca nu este valabil cu el. Sau este valabil in cazul in care, dumnezeule, iti dai seama ce valoare socio-umano-profesionala au ce-i ce ii solicita interviu. Pacat ca nu o sa-mi poti citi ce am scris.

Dive Bell (3 comentarii)  •  13 februarie 2011, 20:20

Abia acum imi dau seama ce bine ma simt, dupa ce am renuntat sa ma uit la Sport.ro si, incet, incet, am renuntat si la fotbal. Habar n-aveam de emisiunea asta (desi faptul ca e cu Mironica si Banciu m-ar fi facut s-o ocolesc instantaneu si sa schimb programul asa cum il schimb cand il vad pe cioban). Inca putin si o sa renunt si la GSP… Tine-ti-o tot asa, baieti, fufele, strambele si scandalurile nu o sa se termine niciodata. Stiu, voua va pasa de sport…

cosmin (9 comentarii)  •  13 februarie 2011, 21:00

pentru toti cei care comentati aiurea aici: inchiderea emisiunii la ordinul lui JIJI e posibil sa nu fi fost doar deoarece s-a interzis accesul PRO TV la diferite manifestari ale clubului STEAUA, ci si deoarece – nu stiu daca va aduceti aminte- JIJI spunea mai demult la „Nasul” cum i-a imprumutat bani lui Sarbu 🙂

dany (5 comentarii)  •  13 februarie 2011, 21:27

Toate emisiunile sunt genul „pamflet”: politice, culturale, educative, sportive… Ne-am cam saturat!

hitman92 (6 comentarii)  •  13 februarie 2011, 21:32

@Dive Bell …poate prea mult! :))

dww (4 comentarii)  •  13 februarie 2011, 23:37

pacat , ma amuza emisiunea lor nu mi-a venit sa cred cand am auzit de ce nu mai e in grila de programe,da se pare ca nu pot sa stea departe de prea iubitul gigi,apreciez ca le iei partea esti solidar desi recunosti ca nu iti foarte simpatici cei 2,si nu ai niciun interes doar sunt la un post dintr-un trust concurent

joy division (15 comentarii)  •  14 februarie 2011, 7:11

1.Nu l suport pe branciu(altfelun tip inteligent) e prea subiectiv pentru a fi ziaris(ma refer la ziaristi nu la maimutoi)
2.Interesul de trust e devina pana la un anumit punct…punctul ala este audienta.daca publicul vrea Becali(nu steaua) aicea e vina lui si prin extensie a noastra a tutuor inclusiv a ta domnule Geambasu.Ia incercati sa puneti un embargo pe declaratia maimtoior gen becali, borcea etc…nu puteti si stiide ce pentru ca va trebuie solidaritate in breasla(care dupa parerea matale a devenit caraghioasa) si uite asa ne ducem de rapa si dam vina ba pe becali , ba pe mitica, ba pe trusturi si daca suntem disperati chiar pe dumnezeu.pe toti mai putin pe noi insine…..
have a nice day!!

adytzu (25 comentarii)  •  14 februarie 2011, 7:43

voi comentati de altii si barna din ochii tai nu ovezi…cu Smiley TV ce ati avut???

dimi (14 comentarii)  •  14 februarie 2011, 9:32

vurba lui „Super”,chiar cei dela GSP si Sport.ro nu pot avea zilnic emisiuni fara Giji ? Oare cand va veni ziua cand n-o sa-l mai vedem pe acest ordinar cioban la TV ?Chiar nu v-ati saturat de el ?Eu unul am renuntat deja la show-urile voastre !Cand ti-e lumea mai draga si vrei sa afli o stire sau reactie a invitatilor ni se spune:”un moment ca-l avem la telefon pe patronul Gigi Becali „parca ni s-ar da legatura cu Washingtonul.Ati ajuns de rasul lumii !!!

toni (1 comentarii)  •  14 februarie 2011, 10:05

Mama, ce jale!!! Nu exista emisiune sportiva in tara asta in care moderatorii sa nu solicite niscai tampenii ridicate la arang de axioma din partea ciobanului agramat!!!Asta ii intereseaza pe moderatori (destul de limitati pentru ceeace fac), barfa, canacanurile, mizeria din spatele sportului, toti moderatorii de emisiuni, indiferent de gen, au luat-o pe urma idiotului de dan diaconescu. Ala are segmentul lui de piata, oligofreni, retardati, limitati si idioti dar cu astia faci rating la toate televiziumile??? Oricum si gazeta sporturilor (care sporturi, numai fotball…) si susanele, mizerie umana si alte scursuri. Cred ca voi renunta la ziar….

fibra (133 comentarii)  •  14 februarie 2011, 10:30

Promovarea oierului,gazarului,brutarului,zidarului si a intregii faune analfabete lipita de fotbal,nu poate aduce numai beneficii ziaristilor aserviti.”Creeatiile” acestea jurnalistico-mediatice,incet incet isi devoreaza creatorii. Ceea ce as zice ca nu e rau.Poate scapam odata de vip-urile analfabete si de ziaristii slugoi.Haideti sa intram odata in normalitate si sa discutem despre sport si nu despre toate cretinatatile emanate colateral de la analfabeti.

dansy (16 comentarii)  •  14 februarie 2011, 11:05

Domnule Geambasu aveam o parere cat de cat buna despre dvs.dar mi-am schimbat-o dupa citirea articoului.Pai la dvs la GSP se debiteaza numai prostii nu sunteti cu nimic mai prejos doar ca latrati pentru un alt sef:
Mitica Dragomir care va da posibilitatea sa transmiteti meciurile din Liga I.Va pun o singura intrebare la care sper sa-mi raspundeti:De ce nu ati facut o emisiune despre Mitica care si-a permis sa se antepronunte de mai multe ori in favoarea lui Piturca si contra U.Craiova.Pai el nu trebuie sa reprezinte interesele cluburilor?Ca sa imi dovediti ca sunbteti altfel incercati sa faceti aceasta emisiune cu Dragomir Dar nu cred ca aveti curajul.

adi (1 comentarii)  •  14 februarie 2011, 11:19

Domnule Cristian Geambaşu,
Tu personal esti multumit de ce inseamna presa sportiva in acest moment? Esti multumit cand esti invitat la o emisiune si 90% din timp vorbesc Becali, Iancu, Mititelu si celalalt Becali?

kosmyn93 (39 comentarii)  •  14 februarie 2011, 12:04

Va mai aduceti aminte de Arcanu,fostul portar al Craiovei si Brasovului?,acesta a avut tupeul,acum cativa ani,sa-l imite pe DUMITRU DRAGOMIR,SEFU’ LIGI DE FOTBAL PROFESIONISTE,MARELE ORACOL DIN BALCESTI,urmarea?,Arcanu,de la momentul ala,a cam disparut din prima liga,a mai continuat la niste echipe de liga a 2,sa fi fost doar o coincidenta apusul carierei lui?
Va mai aduceti aminte de Costi Stucan si Decebal Radulescu,fostii moderatori ai emisiuni ”contraatac”?,si ei au fost ”mutati”.
Va mai aduceti aminte de Emanuel Terezian?,la o emisiune a fost scuipat de marele DOMNITOR AL FOTBALISTILOR VANDUTI SI NEVANDUTI,MARELE AL PACINO AL FOTBALULUI ROMANESC,GIOVANI BECALI

LuciM (32 comentarii)  •  14 februarie 2011, 12:18

Salut,

Daca becali a reusit sa suspende o emisiune tv „ca asa vrea muschii lui” e clar cat de libera e presa in tara!
Nu cunosc prea bine emisiunea insa acum inteleg de ce toti il suna pe „intelept”,nu pentru „cugetarile” sale pretioase ci pt ca le e frica sa nu fie desfiintati .Sunteti cativa (din pacate doar cativa) ziaristi care aveti PUTERE si aici ma refer la caracter.Ramaneti CURATI,voi sunteti fermentul care puteti schimba ceva!Tocmai de aceea avem nevoie de libertatea presei,pentru a avea ADEVARUL si nu spalarea creierului.
Cu RESPECT

leroiv72 (10 comentarii)  •  14 februarie 2011, 12:22

din pacate sunteti la mijloc! cine are… sa nu isi faca emisiunea cu gigi, vasilica, borcica, mititelu, etc la telefon, risca sa fie scosi de pe sticla. suferiti din cauza „creaturilor” voastre…caci voi ati creat aceste „personagii”!!! cat priveste managementul celor ce conduc trusturile…no comment! si inca un lucru… se apropie licitatiile pt drepturile tv…sa-mi fie iertata parerea..dar sa plece licitatia de la 35 mil euro?!?! nu ma pricep io cam cum sta treaba cu publicitatea tv si altele de genul asta…dar cred ca voi, actualii detinatori ai drepturilor tv sunteti pe minus la greu! in fine…ideea este ca…este nesimtit de exagerat de mult acel pret! si culmea…e pretul de pornire! va propun sa faceti o coalitie cei care participa la licitatie…si sa nu oferiti nici unul pretul din start! sa coboare la 1 euro…si sa se ajunga la un maxim…de…ce sa zic…dupa parerea mea…maxim 10 mil/an! desi cred ca si atat este enorm cu valoarea si calitatea fotbalului romanesc(cu tot ce implica el, nu doar cele 90 min ale jocului)! nu ca m-ar durea pe mine de banii trustului care va castiga! nicidecum :)) dar tare mi-e ca vreun nou-venit pe piata va arunca cu „banu’ grup” si va lua el, flamand sa intre in forta pe piata, totul! sperand(aveti un deja-vu, nu?) ca se va „scoate” cerand si pe ai lui parinti, ca sa fie introdusi in grila de program a marilor operatori de cablu tv! si astfel publicul sa fie iar cel ce pierde…bine, sa fiu sincer…nu e prea mare pierderea! 😉

laurentiu (3 comentarii)  •  14 februarie 2011, 13:03

Ma bucur ca Gigi a reusit sa desfinteze o emisiune.Va urma Samuila care l-a suparat rau pe D.Dragomir.As dori sa urmeze si altii, pana cand veti intelege ca ceea ce faceti nu este PRESA SPORTIVA ci este CANCAN.Cand veti intelege ca noi vrem emisiuni sportive si ne-am saturat de toti agramatii si anagramatii pe care voi ii invitati,si care contribuie la degradarea emisiunilor.Schimbati-va la 180 grade si faceti emisiuni cu adevarat sportive cu ANALIZA FAZELOR cu INTERVIURI ALE JUCATORILOR,cu INVITATI din RANDUL ANTRENORILOR si FARA CONDUCATORI,fara GIGI, IANCU DRAGOMIR ,MITITELU,BORCEA ,etc.O veti face?NU CRED.Pentru ca va scadea reitingul.Va scadea, dar va creste CREDIBILITATEA voastra ca sunteti intradevar oameni de sport.Balacareala de care avem parte zi de zi va da roade pe termen scurt,sau mediu dar pe termen lung va esua.Si odata cu ea si ziaristi care nu vor intelege ca noi nu mai vrem CIRC.Uitati-va la analizele sportive care se fac in SPANIA,si veti vedea profesionalism adevarat,nu CATERINCA.Intrebati-l pe G.Craioveanu cum se face o emisiune de SPORT.Facetii sa dispara BUFONII de conducatori si scandalurile si atunci nu vor mai disparea emisiunile cu adevarat de SPORTIVE.O veti putea face ?Eu nu cred.

Cristi (6 comentarii)  •  14 februarie 2011, 13:04

Corect.Si eu ma uitam cu placere la acea emisiune si ma amuzam teribil .dar de cand am aflat ca au scos-o cu ajutorul ciobanului si au cedat santajului nu mai vizionez sport.ro.P.S. Sa nu creada cineva ca sunt fan g.s.p.-ului ca i la voi 90 la suta din program e compus din fam. becali(intentionat litera mica),iar restul ,mititelu si iancu(la fel intentionat).Cu respect.

johnneil (24 comentarii)  •  14 februarie 2011, 13:23

Stimate domn Geambasu,
Vorbiti de alte trusturi de presa. Dar de GSPTV nu aveti nimic de spus? Ca reancarca abonamentul telefonic familiei becali (cu litere mici). De cate ori vrei sa vezi ceva pe acel post se vorbeste cu acei indivizi. Zilnic se vorbeste sau se da in reluare acele discutii pana la obsedare cu acele personaje.
Doresc sa-mi transmiteti si mie pe adresa de mail (pe care il aveti) motivul pentru care nu a fost publicat comentariul meu de pe data de 13 02. Amanunt ajutator: Scris sub numele DARA 2501.
Multumesc! Pun pariu ca nu aveti argumente suficiente.

Kosmyn93 (1 comentarii)  •  14 februarie 2011, 13:28

Vreau sa vad si eu,la emisiunea „contraatac”,moderata de Silviu Sa-Muila,o zi fara cioban,se poate?

Sergiu (2 comentarii)  •  14 februarie 2011, 14:04

Câteva puncte de vedere Cristian.. Proprii şi personale – mai ales că abia acum am aflat „oficial” de ce nu mai este emisiunea în grila celor de la Sport.ro, cu toate că era de bănuit cam care ar fi răspunsul „plauzibil” . Uite cam ce cred eu :
1. Emisiunea era un pamflet, aşa cum bine era specificat la finalul ei, însă deranja pentru că devenise pentru „fotbalul” nostru cam ce e „Cronica Cârcotaşilor” pentru tot ce putem găsi pe ecranele televiziunilor noastre.
2. Normal că becaliotul s-a simţit ameninţat de emisiune pentru că nu suporta să fie luat în balon de 2 ziarişti „de doi bani” ..mai ales că în orice emisiune ţinta principală era şi marea lui dragoste „Dodel” – care „..poate sa facă orice”, doar e căpitan la Steaua, nu ?
3. Deranjanţi erau pentru toţi Banciu şi Mironică şi aici îi includ pe becalioţi, pe Borcea, Iancu, Ilie Dumitrescu şi toată şleahta lor..dar numai unul a declarat că nu mai intră pe post dacă mai aude de Banciu, şi anume Gigi. Şi uite că a fost luat în seamă.
4. Nu mă uit la gsp pentru că nu prind..gsp. Însă abia aşteptam sa îl prind pe Banciu pe sport.ro după ora 17 când intra în direct cu becali şi îl lua la „11 metri” ..îl simţeai pe becaliot prin telefon cum transpiră :))
5. Eram sigur că, la un moment dat, va fi scoasă emisiunea din grilă. Şi ştii de ce Cristiane ? Ia gândeşte-te tu cine e şef la sport la ProTv ? Şi cum cade el în limbă dupa JIJI si Steaua ?
6. Păcat de Banciu..vorbeşte fluent, cunoaşte fotbal, arde ce e de ars şi ştie ce si pe cine să întrebe ceva, iar mai important – nu stă în genunchi în faţa „investitorilor” dâmboviţeni..
I-au dat 15 minute acum în timpul ştirilor de la ora 18 ..şi se vede cât sunt de stresaţi Chican sau Ioana când începe Radu să vorbească, nu cumva să se ia de JIJI..
7. Banciu e un mucalit..şi nu se lua doar de Steaua..unde vedea ceva bun de „corectat” , înţepa ! Nu am să uit niciodată cum se lua de Turcu, cu ceasul lui „eftin” :)) ..sau de Iancu ..sau de Ilie Dumitrescu ..sau de Lucescu ..de Tamaş ..de oricine ! Era o plăcere când ajungeam acasă să-i văd o oră în timp ce mâncam..acum în schimb trebuie să văd de 4 săptămâni încoace, de ce nu ajunge Moraes la Steaua.. sau să-l aud pe JIJI cât e de inteligent..
8. RUŞINE ProTv + Sport.Ro !!! – V-aţi călcat pe mândrie, onoare şi demnitate !!! …şi totul pentru un analfabet care se crede mai ceva decât Ştefan cel Mare sau Vlad Ţepeş ..dar care vă mai scapă câte un leuţ sau vă explică în direct cum vă creşte vouă audienţa în momentul în care vă răspunde la telefon !
9. Cristi.. nu cred că ai putea încerca să îi explici lui Ioaniţoaia că ar trebui să nu îl mai băgaţi în seamă pe JIJI ..dar merită încercat, macar să ştii că ai făcut-o.. ce zici ? Încerci ? 🙂 Sau există realul pericol de a nu mai fi găsit nici tu pe gsp sau în Gazetă ? 🙂

AlterEgo (7 comentarii)  •  14 februarie 2011, 14:07

Chiar nu stiam ce s-a intamplat cu emisiunea.Multumesc pt. informatie. In rest , lucrurile sunt clare.

ulyse (5 comentarii)  •  14 februarie 2011, 14:31

Ce reguli am incalcat , faptul ca nu sunt de acord cu ce scrii ?
Rusine…
(admin: comentariile sunt cenzurate fie automat, fie de către moderatori, în funcţie de afirmaţiile defăimătoare sau neprobate, injurii şi spamuri. mulţumesc)

MUTU (6 comentarii)  •  14 februarie 2011, 14:41

Singurii care pica prost de aici sunt Pro TV… dar in cazul lor stiam deja despre ce e vorba. Banciu si Mironica si-au facut ceva reclama acum, sunt sigur ca o sa-i ia cineva pe bani mai buni… cat despre Gigi oricine era in locul lui facea la fel… anormal este angajatorul Pro TV care pentru 2 lei in plus face asa ceva.

Mircea M. Stoian (7 comentarii)  •  14 februarie 2011, 18:11

He he he!!! Ce bine imi pare ca s-au „curatat”!!!! OLEEEEEEEE

Dinny (405 comentarii)  •  16 februarie 2011, 12:26

In mare parte,sunt de acord cu tine,DAR….fiindca nu se poate fara un mic „dar”….daca asta au facut cei de la Sport.ro=PRO TV,voi…Domniile Voastre ce faceti ???
Credeti ca sunteti mai breji ?!?

Imm0rtal (4 comentarii)  •  16 februarie 2011, 19:35

“Pe bune” că i-a desfiinţat

Comentează