Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Ziua când Hanca trăiește în pielea Unicului Căpitan

Cazul Hanca răscolește amintiri dureroase. E vorba despre o poveste reală, tristă, petrecută acum mulți ani și neștiută de public.

Permalink to Ziua când Hanca trăiește în pielea Unicului Căpitan
vineri, 21 decembrie 2018, 12:23

Poza spune povestea postării de Facebook. O femeie dominatoare strigă printr-o portavoce la soțul ei copleșit, subdimensionat.

“Suntem alături de Sergiu Hanca.
Umilința pe care o trăim noi o dată pe săptămână, el o trăiește în fiecare zi.
Cu cât ai un nume de familie care sună mai muierește, cu atât trebuie să fii mai atent cu cine te însoțești”.

Și ca ironia să aibă o poleială de cultură e însoțită de un citat dintr-un autor de vorbe de duh și glumițe, Leopold Fechtner: „Soția mea a cântat duminica trecută în biserică și cel puțin 200 de persoane și-au schimbat religia”.

Aceste rânduri au apărut dimineață pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, o entitate care se recomandă organizație non-profit și care se mândrește cu reputația de cea mai creativă galerie de fotbal din România postrevoluționară.

E modul fanilor strânși sub acest nume-simbol de a-și bate joc de căpitanul actual al clubului. Vina? Evoluțiile lui slabe din acest sezon atroce pentru echipă și tupeul mijlocașului de a anunța că “Dinamo a murit pentru mine”.

Hanca este miștocărit pentru s-a revoltat după ce niște bizoni – poate membri ai ONG-ului Peluza Cătălin Hîldan, poate nu – i-au agresat soția în tribuna oficială a stadionului din Giurgiu. Informațiile luate în derâdere de pagina de Facebook a entității mai sus amintite sunt că Andreea Hanca a stârnit mânia celor din jurul ei după ce s-a bucurat la golul spectaculos al soțului, marcat la scorul de 0-4.

Pentru asta “a fost lovită și înjurată”, așa cum susține jucătorul!

Și tot pentru asta, Hanca este terfelit acum de cei care se pretind “cei mai frumoși suporteri din România”.

Nu este momentul să discutăm despre modul în care funcționează Asociația Peluza Cătălin Hîldan, neplătitoare de TVA, care exploatează un brand important pentru clubul Dinamo.

Nici despre faptul că galeria lui Dinamo avea bilete într-un sector din stânga tribunei oficiale, departe de peluză.

Nu discutăm nici despre pasivitatea autorităților din Giurgiu în fața unui incident produs într-un spațiu public, o situație pentru care poliția engleză ar fi declanșat o investigație înainte de terminarea meciului.

În așteptarea imaginilor video de pe camerele de supraveghere, cazul Hanca răscolește amintiri dureroase.

E vorba despre o poveste reală, tristă, petrecută acum mulți ani și neștiută de public.

Totul s-a întâmplat pe 9 mai 1999. Implicate într-o luptă dură, corp la corp, pentru titlu, Dinamo și Rapid s-au întâlnit în meciul direct din Ștefan cel Mare, iar echipa antrenată de Mircea Lucescu a câștigat cu 1-0 prin golul lui Pancu. A fost rezultatul care, practic, a dus titlul în Giulești.

La scurt timp după meci, pe o terasă din București, un fotbalist plângea, neconsolat.

Cu un an înainte, în martie 1998, cu câteva zile înaintea meciului de Cupă cu Rapid, fusese vizitat acasă de Ionuț Chirilă, angajat al clubului giuleștean și om de încredere al lui Lucescu. Atunci Cristian Borcea a chemat televiziunile pentru a filma ceea ce fanii și media au considerat o tentativă clară de corupere. Deși jucătorul nu s-a mișcat rău în înfrângerea cu 2-1, asupra sa a început să planeze umbra îndoielii.

Un an mai târziu, în minutul 80 al returului semifinalei de Cupă cu Steaua, fotbalistul a primit al doilea cartonaș galben, stupid, pentru un henț intenționat. Scorul era 3-1 pentru rivala din Ghecea, iar calificarea în finală era deja decisă după ce Steaua bătuse și în tur cu 2-1.

Pentru acel galben, jucătorul a ratat meciul decisiv cu Rapid care urma peste doar 3 zile.

La finalul derbyului care a risipit șansele la titlul ale lui Dinamo, fotbalistul era distrus. Un coleg de-al său a povestit peste câteva zile, sub protecția anonimatului: “Cei din galerie l-au acuzat că a luat galben intenționat cu Steaua pentru a sta în meciul cu Rapid. L-au acuzat că s-a vândut. Suferă enorm pentru asta”.

Numele celui acuzat de galeria lui Dinamo că și-a vândut sufletul la acel derby este Cătălin Hîldan.

Pe atunci nu era Unicul Căpitan.

Mort la 17 luni după acest episod, el dă acum numele ONG-ului care încurajează agresiunea și batjocura la adresa căpitanul lui Dinamo și a soției sale.

PS – E nevoie de două precizări.

  1. Mai mulți cititori invocă imaginile prezentate aseară de Digi drept dovada non-agresiunii asupra soției lui Hanca. Dar, atenție, acele imagini sunt filmate din momentul în care operatorul Digi a sesizat că se întâmplă ceva în acel sector de tribună și a dat drumul la cameră. Ele nu surprind începutul incidentului. În cadre se vede soția lui Hanca când strigă „Bă, grasule!” și „Voi vă bateți joc de Dinamo, bă!”. Ok, nu e o adresare ideală, dar în imagini apare clar o femeie revoltată și șocată.
  2. Deși dimineață, directorul sportiv al Astrei, Costel Lazăr, a spus că imaginile de pe camerele de supraveghere există și că le va pune la dispoziția autorităților, acceptând să le dea și presei, în orele următoare președintele Dani Coman a interzis categoric angajaților să ofere imaginile jurnaliștilor. Astfel, dovada concretă a incidentului va rămâne închisă într-un sertar. Asta dacă Astra chiar are imaginile, iar camerele de supraveghere de la stadion nu sunt de fapt niște carcase nefuncționale, necesare la număr pentru a îndeplini condițiile de licențiere.

Comentarii (97)Adaugă comentariu

adi_stelistul (35 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 15:42

Fara sa am pretentia ca ma pricep, cred ca la Dinamo asociatiile de suporteri au capatat pe parcurs un rol supradimensionat pentru ca, in luptele de putere din club (din vremea in care erau mai multi actionari), au fost folosite de o tabara sau alta. Exista argumente in favoarea acestui scenariu, legate de reactiile timide ale clubului impotriva suporterilor in cateva situatii in care acestia au facut rau clubului. Nu dau decat 3 astfel de situatii: bataia nocturna dintr-o benzinarie din Lovech, Bulgaria; scandalul de la Nijmegen, Olanda; patrunderea pe stadion la meciul tur cu Liberec la 0-2, in urma careia clubul a pierdut cu 0-3 la masa verde (sigur, pana la urma a iesit bine, dar daca la Liberec Dinamo castiga cu 3-1, nu e asa ca pierdeau calificarea doar din cauza suporterilor?). Toate aceste situatii au fost sanctionate intr-un fel sau altul de UEFA iar sanctiunea a incasat-o clubul. Ma rog, sigur ca vor sari multi pe aici sa imi explice, mandri, cum eu nu pot sa inteleg ce inseamna o galerie adevarata, dar imi asum riscul... Realitatea e destul de simpla: conducerea din acea vreme a lui Dinamo nu a reactionat adecvat (sper ca cea de acum sa fie mai ferma, macar in chestiunea aceasta dezgustatoare a agresiunii unor gealati la adresa unei femei). Sigur, categoric, nici situatia de dincoace, de la Becali, in care suporterii sunt desconsiderati (daca nu chiar loviti) nu e in regula, o echipa are nevoie de suporteri, insa cred ca e nevoie de un echilibru. Cand tribunele sunt dominate prea mult de asociatii de suporteri "entuziasti" e posibil ca asta sa se faca in detrimentul celorlati suporteri, care nu sunt la fel de galagiosi, dar sunt cu siguranta mai multi.

Maxentiu (17 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 15:42

Nu am nicio indoiala ca acea poveste cu Hildan e inventata. Dupa cum si scandalul cu Hanca e exagerat. Dar nu-i nimic, toata aceasta campanie furibunda impotriva lui Dinamo va avea efect de bumerang. Dinamovistii se vor mobiliza in jurul echipei si o vor ajuta sa iasa din pasa proasta in care se afla. Sint convins de asta.

Alex N. (1 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 15:43

Mr. Stucan, daca tot ni-l compari pe Hanca cu Hildan, arata-ne ma nene si noua, muritorilor de rand, imaginile in care sotia de fotbalist este lovita ai batjocorita. Ca nimeni nu le-a vazut. Absolut nimeni. Doar tu. Arata-ne si noua, Stucane, sa nu murim si noi prosti. Daca tot acuzi in stanga si in dreapta PCH, arata-ne si de ce...

adi_stelistul (35 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 15:44

A, da, plina de talc rememorarea celor doua intamplari cu Haldan. Nu stiu daca vor fi intelese cum trebuie.

MZM (19 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 15:44

Suporterii dinamovisti se comporta la fel ca rapidistii, adica isi saboteaza propria echipa. Nu stiu daca sotia fotbalistului a fost agresata sau nu, dar e suficient cat l-au injurat pe Hanca pentru a intelege cu cine avem de-a face: niste persoane fara educatie care, odata adunati laolalta, cred ca li se poate permite orice si li se poate ierta orice. Cum sa injuri ca la usa cortului un jucator? Cum sa-i ceri socoteala ca nu joaca foarte bine? Ce drept ai asupra lui? Omul joaca atat cat este in stare, cat il duc fortele si talentul la un moment dat, punct. Ar fi interesant de stiut cum s-ar simti acesti imberbi daca cineva i-ar injura ca nu sunt in stare sa ia ”bacul”? Astfel de ”suporteri” nu ajuta, ci imping echipa in prapastie. Dezastru Rapidului s-a datorat in mare parte ”minunatilor suporteri rapidisti”(cum i-a alintat presa) care, la fiecare joc, il injurau pe Copos (si pe familia acestuia) atat de ordinar, incat bietul finantator nu a mai putut suporta si a renuntat. Suporterii dinamovist au luato pe acelasi drum, adica razna, si vor ajunge cu echipa in acelasi loc precum Rapidul, respectiv diviziile inferioare! Daca asta doresc, s-o tina tot asa!

cutzu (1 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 15:48

bai inginerule! ce e cu pitipoancele alea in tribuna? cu mahalagioaica aia a lui Hanca? unde vezi bataie? nici nu a fost atinsa Hanca e praf de mult timp, cu un gol de generic la 0-4, nu castigam nimic Sa plece! Nu vom mai auzi de el!

BIZON din TRIBUNA (1 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 15:48

Cel mai prost articol scris de tine de cand esti jurnalist. Habar nu ai ce s-a intamplat in 1998, vorbesti din auzite, probabil iti mai povesteste Giovani ;) Si daca s-a intamplat asa in 1998, care era problema? Tu crezi ca noi suntem fatalaii aia cu coif in cap de la fcsb sau clovnii aia de la timisoara? Dupa sute de km, dupa ani de suferinta, crezi ca nu meritam nimic pe lumea asta??? Andreea a fost agresata? Esti sigur??? Hanca a zis ca Dinamo a murit pt el??? Nu, iti zic eu, doar l-a bagat in coma, el si altii ca el, dar Dinamo o sa iasa din coma curand, cu sau fara Hanca, marele fotbalist.....ajuns capitan peste noapte....

Costin Ștucan (75 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 16:06

@adi_stelistul, sunt de acord.

Dragostin (1 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 16:14

Respect pt Hanca. Vazand comentariile neanderthalilor e clar ca Dinamo nu e in stare sa isi stapaneasca suporterii si va ajunge acolo unde merita, adica jos de tot.

Radu (3 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 16:26

Atata timp cat nu se vede ca sotia fotbalistului a fost lovita,trasa de par(cum au spus sau scris unii,injurata si amenintata este bine dle Stiucan sa fii mai ponderat in acuzatii. Ce se vede la Digi TV nu arata nimic exagerat fata de multe alte eveniente in tribunele noastre sau europene. Dar este vorba de Dinamo si daca s-au tot scris minciuni sau exagerari despre echipa de fotbal de ce sa nu sa se faca un caz din acest conflict intre o sotie de fotbalist simpatic de razboinica si unul sau doi suorteri. Ce am vazut noi a fost doar un conflict verbal si sigur neortodox. Restul sunt banuieli sau suspiciuni de ascundere a adevarului. Cum Dinamo este un nume de club care SE VINDE si atrage interes hai sa lovim cat putem,ca doar suntem ziaristi care avem numai dreptate si suntem foarte priceputi. Daca Mircea Rednic va reusi(eu sunt sigur ca da) sa puna ecchipa acolo unde ii este locul,in elita fotbalului romanesc cred ca ziaristilor o sa le para rau. Asa ca il rog pe Mircea sa se puna serios la treaba,sa inlature enormele greseli de transferuri( plecari si mai ales sosiri)facute de antrenorii si conducatorii ultimilor ani

Unu’ (14 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 16:27

Țin minte un meci Feroe-Romania in deplasare (parca Budescu a dat 2 goluri) și într-un cadru din tribune era un grup de 10 persoane, 3 generații, mâncau , beau,râdeau, era clar că se simțeau bine. Noi batem femei pe stadion.

F31M (4 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 16:57

Calitatea unui popor provine din calitatea femeilor acelui popor. Intre pitzi-hanca asta si societatea romaneasca exista o stransa legatura de rudenie.

gdrag (1 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 17:18

Hanca trebuia dat afara demult. Am fost surpins ca Rednic l-a pastrat.

Vlad (1 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 17:43

Cinic ai penibil. Hildan a plâns dar a continuat sa joace pt Dinamo. Nu s-a dezis de Dinamo, nu a zis ca Dinamo a murit pt el, nu și-a luat jucăriile și a plecat. De prost gust aceasta comparație, goana pt senzațional ii duce pe așa zișii jurnaliști sa facă niște comparații grotești. Lasa omul sa se odihneasca, nu profita de pe urma lui sa scoți tu articole moralizatoare. Nu va exista niciodată nici măcar un strop de asemănare între Cătălin Hildan și un cocalar fițos și țoapa lui.

anti (12 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 17:43

Dar despre faptul ca "unicul capitan" Haldan ,a fost gonit de la echipa si a ajuns la Chindia de ce nu scrie nimeni? ori nu se stie? Catalin Haldan a facut parte din "Micul Ayax " din Targoviste,care a promovat in 96. Printre componentii de baza ai Chindiei se numara si Hildan,cel care fusese gonit din groapa. Daca nu se intimpla tragedia cu Hildan,nimeni din galeria cainilor,nu mai amintea de el.Targovistenii suni mai mindri ca Hildan a promovat cu Chindia in Liga 1,decat dinamovistii nerecunoscatori....

Andrei F (79 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 18:04

Stucane pentru ce va mai trebuie imaginile dupa camerele de luat vederi din stadionul din Giurgiu????Nu le aveti scumpilor pe cele de la meciurile Dinamo-Steaua unde jucatorii sunt loviti cu obiecte din tribuna?Sau de alea nu va pasa ?Sau nu conteaza?Nu voi ati declarat galeria Dinamo cea mai tare din parcare?Sa va fie de bine...Si voi sunteti dintre cei care ati lovit pe sotia lui Hanca...

geo (2 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 18:11

Stiucane ,care-i rolul tau la aceasta fituica? Esti cumva sub acoperire? Vrei sa-i inchizi si pe astia?...Hai ma ce draku , esti la fel de inteligent ca Viorica Dancila ...bubui de atata ....esti prea ***t chiar si ptr Romania.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Daminuta (3 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 18:23

O echipa de oameni si suporteri civilizați. La anul când vom juca în liga a 2 a la matineu o să fim mai buni și mai generoși cu jucătorii și soțiile acestora și nu o să mai vedeți în tribune astfel de manifestări pentru că..nu o să mai fie nimeni, nimeni. Așa că lăsați-ne să ne pregătim de liga campionilor.

jan (1 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 18:41

Nu stiu cat adevar este in acest conflict si ce s-a intamplat acolo,dar dupa meciul Romania-Serbia am asistat la o scena care m-a dezgustat si ma face sa nu mai merg la stadion. Aceiasi galerie a trecut pe langa un autoturism cu numere de Constanta care avea in ea un fular cu insemnele echipei Steaua. Acesti salbatici imbracati in negru au inceput sa loveasca cu pumnii si picioarele in autoturismul respectiv incercand sa-i sparga farurile si parbrizul. Noroc ca in masina nu era nimeni. Tot datorita lor Romania a jucat urmatorul meci fara spectatori. Va marturisesc ca nu sunt stelist dar m-a dezgustat aceasta scena.

Amby (1 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 19:12

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vali (3 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 19:48

Doar,, Dinamo București" poate ,citând un clasic in viata--Cornel Dinu,poate trece de la agonie la extaz, de la finețea unui suporter adevărat la mârlănia unui vagabond din Obor.Oacat de suporterii adevărați ai acestei echipe,care sunt terfeliți de comportamentul suburban al unei adunături de borfași care refulează în stadion,pentru care Dinamo reprezintă echipa din ,,Groapa"lui Eugen Barbu.Pentru ei New Dinamo ar trebuie mutată de lângă *** Floreasca la la *** ***... Mi-e dor de galeriile din trecut ,la meciurile la care veneau cu sora,prietena...fara sa fii obligat să asiste la spectacolul mizeriei,culminând cu salutul tradițional dintre jucători și galerii-hei,hei,m...cine vreau eu !!! Asanarea morala incepe de la FRF sau LPF,care ar trebui să pedepsească grav derapajele.Oare legile din Romania se opresc la poarta stadioanelor ???

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Razvan (8 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 19:56

Nu stiu daca s'a intamplat ceva acolo si daca lucrurile stau cum a spus dna Hanca sau nu. Ce vad este o sotie tipica de fotbalist roman (*** imbracat cat mai lucios si manifestandu'se cat mai zgomotos posibil), deranjata ca *** ei ii deranjeaza pe ceilalti, tipand, jignind si provocand, un frate tipic de sotie de fotbalist roman (un individ imbracat invariabil in training, dat cu 3 kile de parfum, sa acopere mirosul de transpiratie) sarind la bataie si apoi chemand stewarzii si cativa suporteri tipici de fotbal (proprietari absoluti ai modului adecvat de comportament vis a vis de echipa pe care o sustin). Ce nu vad e...fotbalistul! Hanca?! Nu'mi spune nimic! Ameninta ca pleaca...de unde? Joaca undeva?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vali (3 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 20:22

Este trist că reducem incidentul ,la comparații și observații de tipul ,,este vinovată că există",,,el este vinovat că este la Dinamo",,are ochii verzi și pantofi maro". Oameni buni,gestul este cel care contează !!!Lipsesc 7 ani de acasă,dublați de un obraz gros ,de opinca... Izolați fenomenul pentru frumusețea unei galerii care a dovedit că poate mai mult. Evoluați doamne iarta-ma odata,nu urcați din nou în copac... In afară de postări inteligente ,scrise pe picior ai reprezentanților acestor *** atât că intelect cât și că comportament,va ascunde-ti in scuze jenante.. ,,Zoe ,fii barbata și priveste-te in oglinda până nu este prea târziu !!!" Încă mai puteți schimba ceva !!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marcica (1 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 20:30

Asta este tara in care traim,cititi comentariul domnului Dinu,un adevarat dinamovist nu cei care cred ca tin cu echipa si sa spus totul, felicitari pt articol.

Targovistean (12 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 20:51

Dar ca Haldan a fost gonit din groapa si a jucat la Chindia,crezi? ca a promovat cu Chindia ,cu Micul Aiax in 96 crezi? de ce l au gonit dinamovistii din groapa si exilat la Targoviste? daca nu era tragedia aceia,mai era Haldan cel gonit la Targoviste,unicul capitan? ,poate Stucan nici nu stie ca Hildan a promovat cu Micul Aiax in 96 si a jucat meci de meci pt Chindia!

anti (12 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 21:06

Dle VALI, Groapa lui Eugen Barbu era la Cocioc ,unde e acum Parcul Tineretului,nicidecum pe Stefan cel Mare....

claudiu (1 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 21:57

Salut, Din punct de vedere jurnalist felicitari, tare de tot scris si argumentat. Din punct de vedere al adevarului, stii si tu ca nu i-a facut nimeni nimic, ea pleaca cu frica imediat ce unul vrea sa o scuipe, daca inainte o atinsese cineva era deja fugita. Nu stiu daca scopul tau e doar senzationalul, nu te judec, sau daca pur si simpku nu suporti anumite lucruri. Vreau doar sa stii ca noi stim ca nu a dat nimeni in ea, nu suntem toti usor de manipulat. Sper sa iti iasa banii, bafta!

Zidane92 (1 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 22:00

Costine tu ai văzut filmarea ? Se vede clar că nu o injura nimeni pe madam cu atât mai puțin să o lovească în schimb ea arata semne obscene înjură și incita la violenta, sa îți fie rușine și tie și instigatorilor din presa care ați transformat o *** de *** *** în vedeta!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vali (3 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 22:07

Pentru dl Anti Cand vorbesc de,,Groapa " lui Eugen Barbu,mă refeream la atmosfera,nu la localizare.Ma bucur totuși că mai am cu cine discuta literatura pe un canal de sport.Comentariile tale sunt ok,la obiect. Toată stima !!!

florin (2 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 22:07

Stiucane, te credeam baiat cu capul pe umeri. Aiurelile pe care le ai spus in articol sunt de a dreptul ridicole. Daca sotia lui Hanca chiar a fost agresata fizic, consecintele logice ar fi urmatoarele : plangere la politie, ancheta, perchezitii, video, daca exista, pus la dispozitia procurorului (indiferent de vointa lui Coman). Aberatia cu emblema, brandul, tva-ul etc sunt de necomentat. Imagineaza-ti nevasta lui Gerrard, bucurandu-se ostentativ la 4-1 pentru United. Cam cum zici ca ar fi reactionat fanii lui Liverpool? Pun pariu ca Hanca are oferta si a cautat pretext sa rezilieze contractul. Hai, sa vedem! Ori, ori!

F31M (4 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 22:37

In primul rand pornim de la un fake news inventat cu atata nesimtire cum rar mi-a fost dat sa vad. Vreau sa vad imagini cum e lovita, agresata, impinsa. Vreau sa aud/citesc martori. NIMIC!! Pe singurele imagini facute publice deocamdata, vedem ca nu i-au facut nimic, doar pe ea o vedem tipand ca o tzatza cu mainile in sold, pentru ca a simtit nevoia *** sa puna la punct o mana de oameni in toata firea. Si adresandu-se cu "ba". Puneti-o oameni buni prim ministru ca tot pe acolo cu netrebnica aia de Dancila se afla. In primul rand daca avea un raspuns de dat, te poti adresa cu "domnilor, va rog frumos .." si ai sa vezi cum castiga automat un pic de respect. Nu, baaaa baaaa voi sunteti de vina. Dar in primul rand trebuia sa pastreze tacerea, sa fie o doamna (oh, Doamne de unde sa cerem atata binecuvantare) sa realizeze ca s-a bucurat un pic excesiv (delir personal indreptatit pt ea de altfel) intr-un moment extrem de nefericit pt echipa. Daca era 1-0 pt Dinamo prin golul barbatului ei, era pupata de bucurie fi-ti convinsi. Sa revenim, preluand cele strigate de madame Hanca, sunt de vina cu ce suporterii fideli ce vin pe stadion fie vreme buna fie vremea rea? Joaca ei, antreneaza ei, sunt ei capi de decizie? Nu, ei sunt prostii care sunt mereu acolo si care tre sa inghita cand o *** de megasuperfotbalist ii apeleaza cu baaaaa!. V-a prostit *** asta pe toti de la om simplu la Cornel Dinu cu minciuna ei sunteti atat de dezamagitori cu totii. Arunca unul o piatra in balta si 200 de prosti se chinuie s-o scoata mai oameni buni. Daca o deranjau cu ceva, de lovit nu mai spun, Dumnezeule, sa-i identificam si afara cu ei de pe stadioane! Ca se bucura ca proasta la 4-1 ..ok omul de rand a raspuns in gluma in supararea lui cu shoppingul. Pt ca oamenii sunt suparati cand te conduce Astra cu 4-0 bomboana pe coliva. Cati dintre voi sunteti super trooper cand sunteti necajiti? Nimeni. Hai sa le dam in cap unor suporteri ca e usor. E usor sa doboram capete simple fara dovezi doar pe minciuni si fake news. Nu tin partea nimanui dar tin cu ADEVARUL. Nici macar nu locuiesc in Romania de vreo 20 de ani si blamez felul in care a ajuns societatea romaneasca insa nu e posibil sa faceti sa vuiasca presa pt o minciuna. O minciuna care devine tot mai clar ca ati promovat-o cu rea intentie si fara nici-o dovada concreta! Abia asteptam filmarile camerelor de luat vederi. Sa vedem ce aveti de spus. Sa vedeti cat sunteti de jos ca elemente de propagare a informatiei. Unde mai punem ca si domnul Sergiu (multumim pt momentele frumoase dar pleci cu un gust mizerabil), dupa cum a procedat, parca asta astepta. Parca isi arata fatza ca nu-i mai statea inima la Dinamo inca de cand i-a fost refuzat acel transfer afara. Pai si asta este o cauza domnilor pt parcursul echipe Dinamo. Mult succes Sergiule. Puteai sa ramai un nume decent in istoria lui Dinamo dar ai ales sa tragi podul de la mal pt niste inventii exagerate. Eu nu-ti reprosez decat ca n-ai avut ambitia sa reusesti cu adevarat in fotbal. In rest esti scuzat, mai ales ca esti tanar si de unde nu e nici Dumnezeu nu cere. In cativa ani o sa divortezi de *** si vei scapa, nu-ti face probleme. Regretele vor fi tardive. In final va propun un episod intamplat in Ligue 1 anul trecut, voi ziaristii trebuie sa aveti de stire. Intr-un meci Lille cu nu mai stiu cine, au intrat suporterii la final pe teren si pot sa va spun ca retin imagini in minte cu oameni care isi tineau copiii de mana in timp ce alergau dupa jucatori si ii loveau cu pumnii si picioarele. Daca nu ati vazut, cautati si vedeti, pe mine nu ma cheama ***-hanca sa va dau fake news si voi sa le haliti cu pofta pe nemestecate. Asadar, despre ce vorbim? Civilizatie? In fotbal exista multe exemplare care lasa de dorit si pe teren si in tribuna si in birouri. Dar va rog, spuneti adevarul si numai adevarul. Din niste insi ce au ingrosat vocea la o *** ce-i certa ca doamna educatoare acum 30 de ani, ati pictat niste monstri. Sa va fie rusine.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bogdan M. (1 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 22:56

Mama, Stucane, ai zis-o de...Stii tu. Nu degeaba faci parte din Gasca asta de Slugi care mai de care mai Penibile. In fine, asa cum spunea cineva mai sus, Catalin nu s-a lepadat de Dinamo. Asa cum face Mr. Hanca. Si sper din tot sufletul sa apara imaginile si sa nu se fi intamplat nimic. Apoi, Dinamo sa dea in judecata toata presa din Romania, inclusiv GSP si Digi. Ba chiar as spera sa nu vi se mai dea dreptul la a mai scrie vreodata. Ceea ce faceti voi de 3 luni nu se mai numeste "opinie". Ati macelarit clubul asta. Mi-e scarba de tot ceea ce inseamna "presa" in Romania, inclusiv paraziti ca voi, ce se hranesc din nereusitele unui club si ale unor suporteri care v-au facut mandri atunci cand au dus numele Romaniei sau ale unei echipe romanesti pe paginile marilor publicatii sau ale marilor trusturi din Vest. Si apropo, unde scrie ca trebuie sa te comporti ca la coada vacii daca cineva te intreaba ceva, chiar si sarcastic? Tu, mergi la shopping dupa articolul asta? Astept injuriile de rigoare, daca esti de acord cu d-na Hanca. Si fa-le publice, te rog.

zona magheru (20 comentarii)  •  21 decembrie 2018, 23:25

Sa ramina fericit cu Madam Julieta a lui tot restul vietii !

Alex (1 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 0:43

“Un coleg de-ai sai”, nu “un coleg de-al sau”. Aveam pretentia ca stii gramatica, mister...

?????? (95 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 1:37

Ați zice totuși că Sergiu Popovici juca mai bine la Dinamo în zona centrală a terenului, încercând chiar prin zona numărului 10 , a mijlocașului ofensiv ?

doze (1 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 2:23

e plina romania de pitipoance revoltate costinele. asta nu inseamna ca au dreptate.

IMGB (7 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 2:52

Stie cineva a cui ''pila'' este acest ''ziarist'' ......Costin Stucan ?

dan t (19 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 7:21

hai *** stucane! tu vorbesti de dreptate si respectarea unor reguli? atata timp cat perii personaje dubiose din fotbal,cat timp arunci pe piata in presa ,dezvaluiri senzationale,fara nici o noima sau final,atata timp cat tu si angajatii de la site ,moderati comentariile dupa bunul plac si reguli inventate pe moment,pe genunchi,ar trebui sa ti fie,sa va fie voua rusine! voi aceasta pseudo presa sunteti cei ce ati nascut fenomenul! daca vin,spectatori,de ce vin,daca nu vin,de ce nu vin! a mai fost si ideea ta cum ca clubul e vinovat! tu te ai gandit cand ai scris acea fraza?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (79 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 8:26

@ Bogdan M Ce bine ca mai sunt si oameni ca tine!!! Desigur fratioare ca la Giurgiu nu s- a intamplat nimic!!! La fel ca in meciurile cu Steaua unde televiziunile manaresc imaginile si jucatorii stelisti par loviti de obiecte aruncate de voi!!! De altfel voi cea mai tare galerie sunteti obictul manariei nu numai a presei romanesti ci si aocultei internationale!!! Politia de la Bilbao care de ofticosi ce sunt v- au dat afara din stadion!!! Cica si acum jandarmii olandezi au in sistemul lor o atentionare privind suporterii romani datorita voua desi cine mai stie de cand nu ati mai fost prin Olanda...Concluzia: desigur ca ADN- ul vostru nu permita ca sa se spuna despre voi -si deci sa va nedreptateasca - sau Doamne fereste sa intervina vreo autoritate pentru ca voi sunteti cei mai tari atat de tari incat autoritatile si presa nu va vad la adevarata valoare...Ca daca era adevarat ca voi ati lovi jucatorii in meciurile oficiale,ca voi ati fi fost prinsi cu petarde ,fumigene aruncate de jucatori vostrii spartanilor din tribuna...Deci ,,Bravo!!!,, voi sunteti cei mai nedreptatiti si desigur cea mai tare galerie...Fratioare imi amintesc de o bulgareala la un meci Steaua- Ceahlaul...S- a intrerupt meciul desi nimeni nu fusese lovit dar Multescu care la fel ca tine face parte din poporul ales...

Andrei F (79 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 8:30

@ F31m Da,da !!! Eu vreau si o reconstituire!!! Nu ar fi misto ca Andreea sa o mai incaseze odata?!?!Asta spre binele poporului dinamovist! Va creati o bucurie de Sarbatori...

Scorilo (10 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 9:40

Toată povestea e o făcătură, iar autorul a sărit repede cu articolul, mirosindu-i a scandal. Imaginile privind presupusa agresiune nu există, dar avem unele în care pițihanca agită spiritele pe acolo, doar-doar s-o învârti de vreun șut în fund. Hanca vrea să plece gratis, avea nevoie de un pretext, iar deontologii politically correct și feministele au și sărit în sus, mergând după fentă. Asta deși lipsește fundamentul acuzelor lor: dovada! Că veni vorba de deontologi, alt mare gureș a rămas fără permisul auto pentru viteză excesivă: Godină. E plină România de lupi moraliști!

17 Nentori Tirana (53 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 11:09

Ce pazeste FRF si Liga Profesionista ? Oare daca ne mutam toti in Germania devenim civilizati ? ---------------------- Daca nu era Stucan era altul, tensiunea raminea oricum, poate mai mare. E genul de intimplare care poate avea urmari daca nu este clarificata. Frumoasa si inimoasa sotie ar putea fi iar agresata, de data asta si fizic, poate chiar si sotul – desi reactia lui la cald este de inteles – ori chiar clubul Dinamo ar putea avea de suferit, poate fara a fi vinovat. Poate chiar fanii dinamovisti vor avea de suferit, poate nevinovati. Iar daca se va intimpla de data asta chiar ceva notabil atunci v-as intreb deja cine poarta vina ? Cei care cunosc adevarul si nu vorbesc, cei care nu clarifica cele intimplate ! Asta e clar caci sper ca e clar ca nu poate fi civilizata o galerie romaneasca de azi pe miine. --------------------- PS Hanca, fara suparare, eu nu mi-as lasa sotia in mijlocul fanilor. Pina la urma esti … cu cine te aduni ! Te superi ca vacarul pe sat … (nu mai stiu cum se zice dar sensul zicalei il cunosti cu siguranta)

alex91ro (2 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 19:28

Deocamdata nu exista nicio dovada care sa sustina presupusa agresiune, sigur ca aia din peluze sunt niste bizoni, dar imaginile arata clar ca *** se comporta ca o mahalagioaica si ca provoca, si in acelasi timp se vede clar ca nu este atinsa, cine are putin creier nu are nevoie de alte imagini, imaginile sunt graitoare si in mod cert punctul culminant al conflictului este surprins pe filmare.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pentru IMGB (1 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 21:31

@IMGB: acest pseudo "ziarist", stucan, i-a fost bagat pe gat la Sportul Romanesc lui Mitica Dragomir (directorul ziarului) in anii '90 la Sportul Romanesc ***. ***. Eram tehnoredactor atuncu la Sportul Romanesc si Mitica Dragomir ne-a avertizat sa avem grija ce vorbim ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dragos (2 comentarii)  •  22 decembrie 2018, 23:03

Si antipatic si prostalau stucan asta.

Comentează