Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Anamaria Prodan și plăcerea unui viol celebru

Impresarul anului în fotbalul românesc a avut o părere legată despre faimosul caz de viol în care este implicat Cristiano Ronaldo. De ce nu?

Permalink to Anamaria Prodan și plăcerea unui viol celebru
marți, 9 octombrie 2018, 1:03

Practic, o femeie de fotbal vorbește despre o altă femeie care susține că viața ei a fost distrusă de unul dintre starurile mondiale ale fotbalului.

Ce poate fi mai interesat mai ales că ambele doamne au domiciliul în Las Vegas?! Ambele știu ce înseamnă orașul luminilor fructate și al pierzaniei monetare, al tentațiilor carnale și al speranțelor false în deșert.

Invitată la DigiSport, agenta a încercat să intre în pielea victimei lui Ronaldo, i-a simțit karma, apoi a judecat-o sumar:

„Știi cum e cu femeile astea care își aduc aminte după 20 de ani că au fost violate de un bărbat? I-a plăcut atunci violul și și-a adus aminte după 20 de ani, când ăsta e Ronaldo. Dacă era neica-nimeni pe stradă…”

Femeia de fotbal a condamnat-o deja pe compatrioata sa penetrată anal de Ronaldo într-o vacanță  din 2009 (când – apropo – portughezul era deja faimos prin transferul proaspăt realizat la Real Madrid), iar râsul cu subînțeles din timpul discursului Anamariei Prodan a avut mai degrabă farmecul fermoarului de la prohabul unui violator după ce obiectul agresiunii se retrage în legalitate.

Când ești o femeie puternică, ai probabil tendința să crezi că o femeie nu poate fi violată. Ea este, în cel mai rău caz, o mofturoasă pusă pe căpătuire.

Când soțul ți se supune docil, când tu îi facilitezi calea, oferindu-te să plătești până și cazarea echipelor rivale celei antrenate de soț, când adversarii soțului îți mănâncă din palma de impresar, tu domini sexul masculin până aproape de punctul de a-l emascula. 

Singura ta teamă poate fi, eventual, că bărbații din peisaj ți-ar putea fura geanta de zeci de mii de euro în timp ce tu dai cu coasa, așa cum s-a întâmplat recent într-o emisiune de împerechere conjugală, într-o scenă de un umor involuntar excepțional.

Da, Anamaria Prodan știe că, scuzați cacofonia!, Kathryn Mayorga a savurat violul și acum profită de pe urma faimei lui Ronaldo.

E evident că impresara nu a citit nici măcar trei rânduri din investigația excelentă a colegilor de la Der Spiegel. De acolo ar fi aflat că Ronaldo i-a plătit deja americancei 375.000 de dolari în schimbul tăcerii sau că Ronaldo a admis într-o discuție internă cu avocații săi că Mayorga nu și-a dorit să facă sex cu el. L-a refuzat de mai multe ori și i-a strigat să se oprească.

Ar mai fi putut afla și că Mayorga a avut nevoie de tratament medical din cauza contactului sexual brutal și de consiliere psihiatrică pentru depresia periculoasă în care s-a adâncit.

Acum, ar fi interesant de știut reacția impresarei dacă ar afla că femeia care-l acuză pe Ronaldo de viol nici măcar nu s-a atins de banii acceptați, aparent, la presiunile părinților.

Probabil, răspunsul ei ar fi: “Da, dar acum vrea mai mult!”.

Anamaria Prodan nu e singura care gândește așa. Fanii lui Ronaldo din toată lumea îi iau apărarea fotbalistului într-un mod agresiv, acuzând-o pe Mayorga că e curvă.

Tânăra era angajată de un bar pe post de client fals. În seara aia, a dansat și a râs cu starul de la Real despre care știa doar că e un client important.

Jobul ei e unul normal într-o civilizație obsedată de eficientizarea profitului.

În fond, până și Ronaldo și-a dorit profit maxim din încasările sale și a acceptat să comită o evaziune fiscală de zeci de milioane de euro pentru care a fost condamnat cu suspendare. Și atunci ca și acum, a fost apărat feroce de fani, chiar dacă unii dintre susținători erau chiar cetățenii țărilor fentate de Ronaldo prin mutarea banilor în paradisuri fiscale. 

Anamaria Prodan știe și ea câte ceva despre eficientizarea profiturilor, ba chiar prin Las Vegas, dar ăsta e un subiect pentru altă zi.

Deocamdată, impresara cu o energie aproape bărbătească apără necondiționat un superfotbalist acuzat de viol și o acuză pe presupusa victimă că a savurat actul sexual.

E pe undeva normal pentru o femeie a cărei expresie favorită, susțin apropiații, ar fi “spălată e ca nouă”.

Comentarii (84)Adaugă comentariu

M deWylde (5 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 19:28

Multumesc, Costin Stucan! Multumesc pentru ca esti normal la cap intr-o societate deraiata! Ca barbat, imi este din ce in ce mai greata de barbati in ultimul timp. Cand e vorba de acuzatii de agresiune sexuala, se apara unii pe altii in grup, acuzand intotdeauna victima. Ce cauta in camera, de ce purta fusta scurta, de ce nu purta sutien pe sub rochie, de ce era fardata ca o ***, n-ai vazut ce sexi zambea, sigur ca isi dorea... Oare o sa invatam vreodata ca NU inseamna NU, si ca o femeie are dreptul sa spuna opreste-te chiar si in timpul sexului, iar daca tipul continua, asta se numeste viol? Sau chiar daca bei si flirtezi in bar o seara intreaga, si ea chiar iti spune: "hai in camera sa ne-o punem", dar odata ajunsi in camera ea spune: "m-am razgandit", indiferent de cat esti de infierbantat si de nervos ca aia si-a schimbat planurile, nu sari pe ea si o violezi?!?!?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Aurel (4 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 19:31

PS: nu știu detalii, dar dacă tipa nu a depus plângere la poliție și doar merge pe la televiziuni atunci (deși nu îmi place) trebuie să îi dau dreptate "doamnei palmier"

Adi (8 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 19:34

Ce de macho man pe aici. Nu, e nu, capisi? Despre palmier nimic de zis. ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bernard777 (7 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 19:37

Domnule Mde ***. Habar nu ai de tine dar de ce s-a intamplat acolo. Daca ai fi cautat sa afli amanunte ai fi descoperit altceva. Fata a fost in club, a dansat lasciv, au mers in camera, au facut sex, oral, normal, apoi asta micu, a incercat ***. Probababil, avand *** ***, a mers pina la capat. Ea recunoaste ca i-a cerut, la un moment dat, sa se opreasca. Probabil, dumneata, neavand treaba cu vreo femeie adevarata, nu sti cum e. Sa ajungi cu ea in pat si sa simti ***. Satulule de barbati macho! ***! Deci, FEMEIE L-A RECLAMAT IAR MAI APOI, A INCHIS OCHII PENTRU O SUMA DE BANI! Capisci? ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Facherul Runaldu (1 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 20:04

Doamna"Spălată e ca nouă" e odioasă, viol sau crimă nu poți să spui despre victimă că s-a simțit bine. Când citești sau auzi ceva de genul acesta, de regulă, te abții de la comentarii. Un articol slăbuț.

bernard777 (7 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 20:27

Pentru *** care nu ajung la struguri. Nu ai cum sa reclami dupa ce ai primit o suma de bani! Raporturi s-au intretinut. Fata spune ca el trebuia sa se opreasca la un moment dat. Se saturase? Avea un plan? Nu stim, ca nu am stat cu gura la scurgerea ei! Dar a facut ce si-a dorit si la un moment dat a spus, gata! Stop! A mers tot tacamul si Ronaldo a dorit si un pic roze! ***! Enoaptea mintii! E secolul bolnavilor! L-au gasit pe asta fara scoala dar plin de bani. Gata, m-am saturat de ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Belphegor (5 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 20:37

Știucane , singura persoană IMORALĂ în această afacere este *** care a venit după 1.000 de ani să acuze un multi milionar cum că ar fi violat-o. Apoi , după acea femeie vine Media aia coruptă din Occident... The MainStram Media... cea cu Fake News-uri despre care vorbea și Donald Trump... media aia cu Politically Correct ... media aia care se PREFACE cum că ar crede aceste aberații (dar) care vînd bine. Hai că ești un ziarist bun , este păcat să faci deontologie de asta ieftină care te face să pari un ridicol.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gabriel (5 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 20:40

MdeWylde... tu nu ești bărbat tu ești femeie. Și gândești ca una. Adică mincinoasă. Noroc că nu te poate vedea nimeni în spatele monitorului... sau mai știi!!!

Adi (8 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 20:50

Bai nenea bernard. Sunteti amabil sa ma învățați si pe mine cum e cu fetele? Cum le stii matale pe toate de parca ai fost de fata. Si ce ati băut in camera? Cu mata a fost de acord? L-a refuzat numai pe Ronaldo?

Bogdan (1 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 21:06

Domnule Stiucan, o avea *** Ronaldo de a fost asa de brutal contactul? Dar daca cei de la Bild exagereaza pentru a prinde povestea la public? de ce trebuie sa ii credem pe cuvant? Vreti sa ne spuneti ca fata aia nu stia cine e?''ca era un client important''...hai sa fim seriosi, o planeta intreaga il stie, fix ea nu stia cine e, tocmai dupa ce se transferase la Real...nu vi se pare ca sunteti cam ''politicaly corect'' si scuipati in directia vantului pentru a fi in pas cu turma? Oameni au dreptul la pareri, iar AnaProdaction a strecurat stirea prin mintea ei, deci daca o stiti, de ce o judecati? De ce nu il acuzati pe realizatorul emisiunii ca polueaza media cu personaje ca ea, dar o judecati pe ea, pentru felul ei de a fi?...ah, da! nu mai aveti subiecte interesante, e greu sa mergi in teritoriu si sa faci articole constructive, stai la birou in Bucale si dau fraierii subiecte de rontait pentru soareci de acasa, care prin click si factura la net si TV , iti baga dumitale si acolitilor salariul pe card...That's all folks!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

KAfka (1 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 21:25

Bun Bun , am inteles . Fata a mers in camera la Ronaldo s-a culcat cu el si cand ala *** femeia a zis Nu. Intrebarea ramane totusi. A fortat-o ala mai departe ? ca pana acum e numai versiunea ei si a nemtilor de la OGLINDA. Si cu prezumtia de nevinovatie cum ramane ? Dovezile in afara de marturia ei ? Cu tot respectul domnule Stucan dar mie mi se pare ca in ziua de azi pentru o femeie e foarte usor sa distruga cariera unui barbat doar cu acuzatii. O moda aproape. Am devenit atat de corecti ca nu mai tratam nimic rational ci doar emotional. Haideti sa incetam sa il numim pe Ronaldo violator pana cand nu e dovedit. Daca o sa se adevereasca ca a fortat-o dupa ce a spus NU atunci pedeapsa i se cuvine.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

asdasdea (1 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 22:31

Asculta...e cinic ...da' Prodanca are dreptate. Punct. Daca nu era Ronaldo ii durea la basca pe aia de la Spiegel si prin ricoseu, pe toti ziaristi care s-au gasit sa predice bunul simt. In lumea asta sunt zeci de mii de "nu" ca asta , in fiecare zi . Cum spune cineva mai sus, parca ati trait pe Marte pana acum. Cand o femeie zice un nu hotarat, (doar daca nu cumva are de'a face cu un deraiat mental) ramane nu! Saraca, psihicul sau distrus dupa momentul respectiv a rezistat 9 ani ...pana la urmatoarea rata.

Mihai (2 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 22:38

Apreciez sportivul Ronaldo si atât, nimic mai mult,dar acum vine o doamna angajată pe post de "***" merge cu el in camera ,pt ce,să-i vadă draperiile?Probabil si gelatul a oferit suma aia de bani pt ca era proaspăt transferat la Madrid si clar nu a fost sfătuit sa înceapă cu un can can .Apropia d-le Stucan,daca tot ați citit actele ,nu scrie acolo ca e confidențial,cum au fost făcute publice si de ce după atâția ani si după plecarea de la Madrid? Uite ca au mai apărut inca 2 doamne ce și-au amintit ca au fost si ele violate,ciudat cum milionarii ăștia violează așa mult,nu? La cat de mult vezi conspirații,blaturi,etc era de așteptat din partea ta sa cauți ceva pe linia Perez-Ronaldo-impresar-transferuri ,nu o poliță personala plătită doamnei Prodan pt conflictul din trecut

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cris4co (1 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 22:59

io zic ca e bine daca tanti violata nu-si aduce aminte de mine...

vasco (55 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 23:03

Costine,incepand cu madam ***,despre care se stie cam cate a fost in stare sa faca pentru a ajunge impresar de fotbalisti(au spus-o chiar cei care au lansat-o) si continuand cu majoritatea comentatorilor ,fac parte din cei aproximativ 80 la suta din populatia Romaniei cu drept de vot care apreciaza faptele unui violator si care se cred moderni,civilizati ,emancipati ,toleranti cand e vorba despre anumite minoritati sexuale...Sa ne mai mire ceva?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dudu (1 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 23:04

Curand o sa trebuiasca sa trecem intai pe la notar ca sa putem face sex cu o femeie (bifam tipurile de sex permis, pozitiile cate partide etc.). Sau sa ne cumparam camera de bord pardon de dormitor ca sa iti poti dovedi nevinovatia(cand esti nevinovat!!!).

gigix (3 comentarii)  •  9 octombrie 2018, 23:23

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sigur nu-i Weaver (1 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 0:00

Mare deceptie te-ai dovedit a fi, amice Stucan! Citeam anchetele minutios detaliate si coerente de pana azi si nu-mi venea sa cred ca apare ceva atat de profi la asa publicatie. Nu puteai sa pastrezi linia aia? Sau macar sa taci? Scrii ce-ti vine la penita (no pun intended la cuvantul 'penita')? Zi drept, te-ai simtit un mare aparator al dreptatii si adevarului cand ai scris "penetrata ***"? Inteleg ca o urasti din rarunchi pe sefa familiei de cocalari, chiar inteleg, dar sa folosesti pretextul asta de 2 bani ca s-o ataci in felul asta, mi se pare la fel de dezgustator ca si revelatia dureroasa de dupa ani a gagicii aleia. Amice, cocalari - necocalari, dar sa stii ca are dreptate victima ta de azi. Dar nu asa, ci o dreptate zdrobitoare, ca tot e un site de sport. In mod normal, o justitie demna de acest nume nici nu ar trebui sa accepte actiunea cuiva care a semnat o intelegere si a primit bani, iar dupa ani de zile se razgandeste brusc. Nu asa merge treaba. Iar articolul ala din Spiegel e pur si simplu patetic. In concluzie, cu pseudo articolul asta ai reusit sa : deceptionezi cel putin un fost simpatizant atacandpe cineva sub fals pretext, ai reusit sa te faci de ras in fata persoanei atacate, contesa de Reghedamf care de data asta spunand lucrurilor pe nume v-a facut de ras pe toti pescarii de subiecte din presa, si ai reusit sa te pozitionezi gresit fata de 'milionarul' Ronaldo. Sa-ti spun ceva despre el, amice, fiindca l-ai numit cu epitetul de bogat/avut/milionar : nu banii sunt definitorii ptr omul asta. Ci faptul ca e primul in profesia lui in lume si ca toata munca lui de a ajunge acolo este cunoscuta. Despre cati alti milionari din toti milionarii lumii poti spune aceste 2 lucruri simultan? A gresit amarnic, este foarte adevarat dar asta arata si naivitatea lui. PS ce zici de numele agentiei care-l reprezinta (atata merita retinut din Spiegel), nu-i fain?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

unul (1 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 0:20

:))))))) ce ne mai distram pe aici. ana maria are sot, 4 copii si propriile afaceri profitabile. astia fara sotie, copii si angajati la patron, ca stucan ca sa dam un exemplu pur intamplator, au tot timpul din lume sa comenteze despre unul si despre altul. cand ana este fericita in sanul familiei, unul nefericit si neimplinit o musca de dos

motanul incaltat (47 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 2:05

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei (1 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 3:46

Oameni buni, Femeile au dreptul sa se răzgândească; putea sa meargă cu el în camera si apoi sa zica sorry, m-am răzgândit, NO sex. Daca bărbatul apoi o forțează, e viol. Ce-i asa complicat? Nu spun ca asta s-a întâmplat, doar spun ca argumentul “s-a dus cu el in camera, deci nu e viol” nu e valid.

Matei (10 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 6:22

Singurul care il poate infunda pe Ronaldo este Tolontan. Asta daca va vrea sa deschida o investigatie

california (2 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 7:12

cuvintelor astea venite din partea unei profesioniste, ar trebui sa le dai crezare; citind spusele tale "tanara era angajata unui bar pe post de client fals", ma duce gandul ca tanara era angajata barului pe post de c....sub acoperire; dupa ce au cazut de acord sub directa obladuire si supraveghere a managerului barului sa faca o miuta in camera lui ronaldo, tanara a constatat ca vedeta suteaza in alt colt decat s-a asteptat ea; era prea tarziu, dar asta face parte din riscurile meseriei, pt. care a si fost recompensata cu mult mai mult decat ar fi pretins ea pt. astfel de serviciu; in america si nevestele se dau violate cand e vorba sa puna mana pe tot ce ai; nu ti se pare curios ca mai ales in ultima vreme s-a umplut de tinere neprihanite cazute victime ale unor persoane celebre si superbogate? ca unele dintre aceste persoane stau slab la caracter (din cauza asta nu-mi place ronaldo), e adevarat; dar cu caracterul c.......cum stam? iar acum ca am discutat prea mult despre sport, ce-ar fi sa ne spui ce a mai cugetat azi noapte gigi becali...

Andrei (23 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 7:48

Ziarele pe care le citezi sunt tabloide care traiesc din scandal. Ce cauta Mayorga oare in camera lui Ronaldo. Venise sa se uite la Netflix impreuna? Stucan, ai spirit critic zero, un cancanist comun si usor paranoic.

Dacia Automobile (6 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 9:12

@Bogdan Esti chiar qrost daca tu crezi ca in SUA stie lumea stie cine e Ronaldo ( in afara de o mana de microbisti).Sansa ca femeia asta sa stie cu cine avea de.a face sunt aproape de zero.

Chis Alexandru (4 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 10:23

Inteleg "supararile" unor barbati care "infiereaza cu manaie proletara" ceea ce cred ca nu ar fi moral dar, vorba lui Arghezi: "Una vorbesc si alta... fumeaza"! Ce zici dle Stucan, nu ai avut niciodata "vise" cu Ana Maria Prodan, vazandu-te ca ii "admiri" feminitatea si fiind suparat de faptul ca... "strugurii sunt acri"? Chiar nu inteleg ca acest "sex feminin" iti ofera atat de multe exemple de "dive" care au "razbit" in diverse domenii de activitate folosindu-se de "favorurile" pe care le-au oferit unor potentati social sau financiar? Chiar nu ai exemple insasi in viata politica a acestei tari? Cumva ai citit romanul "Maesto" de Stelian Tanase pentru a "lua la cunostinta" de modul in care se "promoveaza" sexul feminin in televiziune? Chiar vrei sa cred ca esti pur si imberb? Nu te uiti la fotografiile si clipurile care inunda aceasta publicatie in care tu, "omul integru" propovaduiesti virtutea dar dai o fugita pana in Costa Rica pentru a lua un interviu celei care a pervertit politica in perioada "iubitului Traian" si care se vedea o alter-Eva Peron a Romaniei? Si, in fond, cate "dive" de pe la noi... "se spala si sunt ca noi", voeba Anei Maria Prodan?

ticbis (20 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 11:18

@Dacia Automobile: Mai mult ca probabil, la vremea respectiva, "clienta sub acoperire" a barului respectiv din Las Vegas habar n-avea cine era "clientul" Cr. Ronaldo; stia doar ca are bani si atat; d-asta a si acceptat sa urce in camera lui pentru o partida de tabinet si mai apoi recompensa cu purcoiul ala de bani pentru prestatie, in schimbul discretiei (de altfel, specifica in bransa meseriei domnisoarei). Numai ca, acum, dupa 10 ani, te asigur ca domnisoara a aflat cu siguranta cine este Cristiano Ronaldo si si-a adus aminte brusc ce depresie a trait timp de 10 ani, cheltuind cei 375 de mii de dolari primiti pentru ceva ce colegele ei de breasla din Las Vegas nu aduna in intreaga lor activitate. Cine crede ca banii aia sunt si acum, neatinsi dupa 10 ani, in contul domnisoarei, e nu doar naiv...:) Asadar, s-a gandit ca e rost de-un alt tun financiar, cu atat mai mult cu cat, la ora actuala,, varsta si concurenta de pe piata bransei respective n-o mai califica nici macar pentru jobul de "client fals" prin barurile Americii :) Una peste alta, Prodanca are 100% dreptate in toate afirmatiile facute, chiar daca a folosit un limbaj ceva mai "colorat". Despre articolul lui Stucan, nimic nou sub soare... e evident de ce!:)))

mattteo (2 comentarii)  •  10 octombrie 2018, 17:17

Citat din text: "Femeia de fotbal a condamnat-o deja pe compatrioata sa penetrată *** de Ronaldo". Deduc de aici 2 lucruri: 1. Costin Stucan nu stie ce inseamna cuvantul "compatrioata". Daca Ana Prodan si fatuca in discutie locuiesc ambele in Los Angeles nu inseamna ca sunt compatrioate. Daca ai vrut sa zici de ele ca sunt femei amandoua, nu acesta era cuvantul potrivit ;))))))) 2. Costin Stucan deja l-a condamnat pe Ronaldo, desi stim cat de perfide sunt femeile si cate acuze pe nedrept s-au facut (inclusiv la tribunale) in ultimii ani. E imposibil sa mai crezi femeile dupa ce mii de barbati au fost condamnati pe nedrept in toata lumea si acum stau in inchisoare in timp ce ele sunt in libertate in fiecare seara de vineri sau sambata si si-o ard prin cluburi de nici nu mai stiu cum ajung acasa bete dimineata. Da, femeile au acest cinism, sa te bage la puscarie ani de zile si apoi sa nu se mai intrebe ce s-a intamplat cu tine, sa isi duca viata mai departe. Se numeste "dezumanizare", mai nou in lume "feminism"

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vasco (55 comentarii)  •  11 octombrie 2018, 18:05

Se pastreaza si printre postaci aceeasi proportie ca la imoralii care nu s-au dus la referendumul pentru famile.Articolul e un bun prilej de sondare a moralitatii populatiei.

Observator (24 comentarii)  •  11 octombrie 2018, 18:43

@Dacia Automobile Ajungem la un adevar trist (pentru ei) despre americani: infatuati si ignoranti! Sa ramana cu sporturile care-i pasioneaza - fotbalul lor si baseball-ul, pe ai caror practicanti ii cunosc la perfectie si pe care-i admira etapa de etapa! O.

Observator (24 comentarii)  •  15 octombrie 2018, 16:12

@ Costin Stucan Cate reactii pozitive a suscitat materialul tau? N-am citit toate postarile, dar cred ca nu-s decat vreo 4-5! Ce inseamna asta? Ca n-ai dovedit deloc simtul masurii cand ai dezaprobat reactia unei persoane ce cunoaste bine psihologia feminina; pentru tine au contat numele si reputatia celei care a demolat acuzatia de viol, nu intelesul celor afirmate! Lucrurile sunt simple: in loc sa fie mandra ca a fost, pentru o noapte, in gratiile unei celebritati (care arata si destul de bine), Mayorga s-a gandit sa mai stoarca niste bani si sa iasa din "conul de umbra" al tristei sale existente (cu ce s-o mai fi acupand acum, cand si-a mai pierdut din farmecul de atunci?)! Vezi ca o actrita de-a noastra s-a referit si ea, indirect, la caz, scotand in evidenta calitatile lusitanului! Nu scrii si despre M. Ghenea un articol? O.

Stefan (1 comentarii)  •  2 ianuarie 2022, 8:49

Eu nu as face sex cu Ana maria prodan nici pt.a fi platit cu aur in greutatea mea, am 90kg

Comentează