Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Românii și Europa, baba și fizica cuantică

A reînceput Liga Campionilor, cu două ore de disputare, cu o minge mai mult albastră, cu aceleași emoții care - prin repetiție - riscă să rutineze și, în plus, cu Steaua Roșie Belgrad, câștigătoarea competiției în 1991 care nu a jucat niciodată până acum în faza grupelor Champions League

Permalink to Românii și Europa, baba și fizica cuantică
miercuri, 19 septembrie 2018, 9:35

A fost frumos la televizor, într-o seară liniștită de septembrie.

Inter, apatică și anostă, a fost salvată de inspirația lui Spalletti și de voleul lui Icardi, jucătorii lui Klopp au alergat de parcă erau urmăriți de un roi de viespi turbate, iar Messi a început din nou să producă goluri pe bandă după un Mondial groaznic.

Nu e rău pentru telespectatori, mai ales că Liga produce bani și spectacol și diseară.

Iar mâine începe Europa League.

Doar că noi vom sta la televizor. Deja e a doua oară în ultimii trei ani când nicio echipă românească nu va juca în faza grupelor vreunei competiții europene. Fotbalul românesc se apropie cu pași repezi de Magadanul său, de capătul pustiu al lumii de unde începe oceanul de netraversat.

Ce ne încălzește și în această toamnă fără fotbal european este speranța că în curând vor veni copiii din noua generație. Băieții lui Hagi, tinerii de la alte echipe crescuți sub regula U21. Vedem semne pozitive peste tot în jur, ne entuziasmăm cu victoriile la juniori, lăudăm orice tânăr care dă un șut sănătos la poartă, dar preferăm să uităm că România a devenit specialistă în ratări de obiectiv.

Și ce ignorăm aproape complet este că nu avem cum să avem performanțe.

Mereu ne plângem că ne lipsesc banii. N-ar fi un handicap major, ținând cont că valoarea drepturilor TV din Liga 1 e peste cam toate ligile din jurul nostru, iar aceste țări au anul acesta echipe măcar în grupele Europa League.

E clar, nu știm ce să facem cu banii. De ce?

La FCSB, finanțatorul conduce tot, se implică în tot și ia orice decizie astfel încât să controleze tot. Fără rezultate, antrenorul e ținut pentru că ascultă docil mesajele din lojă. Conștienți că nu au un antrenor cu personalitate, jucătorii dau mai puțin randament, iar criticile finanțatorului le întunecă mintea. Tactica profitului rapid de pe urma jucătorilor tineri e deocamdată pusă la congelator din cauza faptului că fotbaliștii de viitor cumpărați de la Hagi nu confirmă decât în Liga 1. Și nu toți.

La Craiova, clubul nu se poate dezlipi de mentalitatea unui nou-născut care a primit toate drepturile și obligațiile unui adult legendar. Infuzia de străini îndoielnici continuă, iar jucătorii români sunt vânduți rând pe rând pentru a completa bugetul. Și mai e ceva, impresia de satelit neoficial furnizată în anumite meciuri jucate contra FCSB și Viitorul.

CFR Cluj e exemplul perfect de club fără o strategie managerială. Spre deosebire de anii lui Paszkany, în care organizarea sportivă era perfecționată în culise, CFR-ul de azi pare alcătuit dintr-un grup eterogen de anonimi adunați ad-hoc într-o piață și puși să conducă o multinațională. Eliminarea în fața luxemburghezilor de la Dudelange nu este doar semnalul că CFR e în faliment managerial, ci și semnul profetic că fotbalul românesc e aproape de prăbușirea totală.

Campioana din 2017, Viitorul, continuă să producă un număr impresionant de jucători tineri, ceea ce e de lăudat. Calitatea lor e, însă, cel puțin discutabilă. Deocamdată, Viitorul e doar o fabrică de speranțe, performanță nu tocmai greu de atins într-o țară în care puțini produc ceva și în care anumiți selecționeri ai loturilor de juniori primesc telefoane cu listele de convocări. Clubul născut din încăpățânarea lui Hagi și salvat de la faliment de compromisurile inestetice ale lui Hagi are nevoie de timp să se maturizeze, lucru demonstrat de eșecurile europene pe linie din ultimii ani.

Dinamo și Astra sunt ca două trupe de circ în turneu forțat prin țară. Clubul finanțat de Negoiță nu are rapacitatea din era Borcea, chiar dacă, financiar vorbind, ăsta nu e un lucru tocmai rău, dovadă condamnările din Dosarul Transferurilor. Fără un conducător abil, specializat în jocuri de culise, și cu un antrenor fără experiență, Dinamo are șanse infime să coaguleze o echipă puternică în viitorul apropiat.

La Astra, dependența de banii lui Becali e semnul unei boli cronice. Salvată de la faliment de sumele obținute pe jucătorii care au luat titlul în 2016 și de împrumuturile constante secrete de la finanțatorul FCSB, echipa lui Niculae trăiește ca un homeless din mila lui Becali. Și așa ne-am întors de unde am pornit.

Acestea erau echipele care ne-ar fi putut duce în Europa. Nu ne-au dus și nu e nicio surpriză în asta.

Microbiștilor români nu le rămâne decât să se uite la alții și să aștepte vara viitoare. Și dacă nu vara viitoare, poate peste două sau trei veri.

În era vitezei informaționale, în care timpul se comprimă, ce mai înseamnă o eternitate?

Comentarii (29)Adaugă comentariu

Dinamo_fan (41 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 10:10

Costin Stucan si jurnalismul sportiv...

geo (1 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 10:24

FRF si LPF sunt si ele de vina. A fost limitata legitimarea jucatorilor de afara. Va mai aduceti cu ce jucatori s-a afirmat CFR, in urma cu ceva ani, cu jucatori care nu jucasera pentru nationalele statelor lor. Nu mai poti ajunge tineri supertalentati din Africa - de exemplu - pentru ca nu au jucat la nationala. Oare afara - prin Olanda, Belgia si Franta - functioneaza regula asta tampita ? Ma indoiesc.

ManX (16 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 10:29

...deseara, Coco, deseara...spectacol diseara poti sa vezi pe Manele Tv.

Terente (1 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 10:30

As zice ca e o buna analiza a fotbalului romanesc dintr-un anumit unghi .E insa si o omisiune foarte importanta in toata expunerea : cazul Steaua-fcsb!Ce s-a intamplat cu echipa asta, cum a fost distrusa de clanurile mafiote?Chiar toti jurnalistii inchideti ochii si va ascundeti ca strutii capul in nisip?Stiu, banui ca e greu sa-ti provoci automutilare....

Alex One (23 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 10:33

Stucane, iar ai descoperit mersul pe jos si apa calda ? Par egzamplu, la FCSB finantatorul "conduce tot...." nu de azi de ieri ci dintotdeauna adica de cand echipa s-a calificat de 13 ori in 15 ani ! Daca portarul nu facea gafa aia cum scriai azi ? Despre reusitele lui Becali ? Nici vorba , un mucles asurzitor ! La Dinamo putini realizeaza ca situatia e mai rea decat in era Borcea &Co. Dosarul transferurilor a bagat cativa in puscarie insa echipa a supravietuit dar in momentul de fata daca se confirma printr-o hotarare judecatoreasca definitiva ca iesirea din insolventa s-a facut prin infractiune,ascunderea unor active, solutia automata este indiscutabil una singura, falimentul ! Din acest motiv nimeni nu se arunca sa cumpere Dinamo . Vezi ce se intampla daca specialistul vostru in stiinte juridice a plecat la Libertatea ? Nu mai are cine sa va lamureasca. PS. Cu fotbalul stam nasol, bine ca presa e brici !

aham (10 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 10:39

politica uefa si fifa ne duce din ce in ce mai jos. nu mai conteaza decat banii si zeci de ani de acum incolo nici un club din est nu va mai castiga nimic. nu este posibil sa te bati cu marile forte financiare. cum se poate schimba ceva? poate cu un boicot masiv la adesa cl .. care e impropriu numita asa. ce campioana e echipa de pe locul 5-6 din anglia? vorbim despre spectacol? poate si echipele din est ar face spectacol daca n-ar fi nevoite sa vanda ca sa traiasca. totul e o mare ipocrizie si discrepantele cresc de la an la an. este sinistru

observator_federal (7 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 10:49

Măcar Craiova și-a vândut fotbaliștii la echipe ce joacă în grupele Europa League (Slavia Praga, Rapid Viena, Genk - deși nu știu care este statutul lui Screciu la echipă). Mai sunt români și la Ludogorets, Dinamo Zagreb, Standard Liege și Lazio... Posibil să mai fie și alții, ar fi bine totuși să-i menționăm (să-i menționați), deși nu au urmat - exceptîndu-l pe Keseru - filiera FCSB...

Andrei F (79 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 11:03

Pai domnule jurnalist cand afirmati ca roadele introducerii jucatorului sub 21 de ani incepe sa se vada ...asta nu inseamna ca se abandoneaza prezentul pentru viitor( Viitorul)?Adica este intamplatar ca Viitorul cu atati tineri nu a produs nici o calificare doi ani la rand? Dupa 2 ani sigur se schimba jucatorii datorita celebrei Reguli!Nu a fost vizibil ca tinerii de la Steaua in duelurile fizice din Europa au fost depasiti clar? Ati urmarit ultima etapa a campionatului trecut dintre CFR- Viitorul? Pai tinererii nu au ajuns decat o singura data la poarta clujenilor batraniori...Mai este ceva de spus pe subiect? Cand se doreste transformarea echipelor de club in gradinite de ce mai vorbim de profesionism? Dumneata daca ai conduce o redactie si esti obligat sa angajezi tineri an de an ti- ar placea?Ar fi si rentabil,profesionist,echitabil? Dar si aplicati asta...?Adica an de an sa faceti loc unui nou ziarist..?---- In cazul Stelei se vad efectele cel mai bine a intineririi fortate...Becali a cumparat varfurile tinerei generatii pe bani grei...A fost vanduti Varela- 1 mil.,Tosca- 1 mil,Hanrumon- 2 mil.,Popa700 000,Tanase-1mil,Nita-2mil si au fost adusi vedete tinere pe care presa le dadea transferate afara pe bani grei la cluburi mari din Portugalia,Italia,Germania,Turcia...Pentru asta Becali a platit enorm si pentru mai nimic! Este clasica pacaleala cu Nedelcu care trebuia sa semneze cu Steaua dar a intervenit brusc un interes de afara care desigur ca nu a fost real si dupa ce Viitorul se face de ras in Europa Nedelcu ajunge in cele din urma la Steaua si pe banuti mai multi...Pai e clar ca un Varela ii da clasa lui Nedelcu si inca pe bani mai putini...Numai platind in plus un milion la contractul lui Varela Steaua tot ramanea pe plus cu cel putin un milion...Steaua in conditii normale a cumparat pe Stanciu cu mai putin de un milion!Se compara cu ce a urmat datorita interferentelor FRF?---- Si ca sa radem...dumneata nu ai auzit ca victoriile selectionatei sub 21 de ani se datoreaza schimbarii muzicii din vestiar?Asta ca sa amintim de profesionism?! Si al FRF si al GSP care ne- a dat stirea...---- Daca Liga 1 este un campionat slab ,tinerii fortati acum de unde sa castige valoare? Si cum sa fie astia in fata tinerilor romani care joaca de ani buni in campionatele straine la echipe puternice?Pana la urma o sa ne transformam in gradinite pentru cluburile de afara...Echipele de club au sa fie tot mai slabe...In plus cand se sacrifica prezentul se pierde si coeficientul de tara...In viitor se pare ca participarile in Europa au sa fie din ce in ce mai scurte pentru ca formatul competitiilor se tot schomba...Asta- i o informatie tot din GSP...--++Cand Steaua a fost de atatea ori in Europa a fost bine? Eu nu as zice asta dupa ce citesc presa sportiva romaneasca...Dumneavoastra i- ati laudat si mi- a scapat mie?Si ca studiu de caz...ce ziceti ,englezii care au dat bani in plus echipelor participante in cupele europene pentru punctele castigate care asigurau un coeficient de tara mare sunt mai fraieri ca FRF? Trebuiau si ei sa transforme cluburile in gradinite? Englezii invart in fotbal miliarde dar nu blocheaza cluburile pentru ca si echipa lor nationala nu are succese in campionatele mondiale sau europene...Dar cine sunt si englezii astia,nu?

Poison (1 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 11:42

Din nou un articol excelent. Bravo!

Adrian1 (3 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 13:16

Afirmatiile din articol sunt 100% corecte, dar lipseste (explicabil) un element foarte important: coruptia uriasa din presa sportiva, mai ales in relatia cu tot ce inseamna clanul becali (cu b nu cu B). Dezastrul actual nu ar fi fost posibil daca macar 10% dintre ziaristii sportivi care se ocupa de fotbal isi faceau onest meseria. Si da, Stucan scrie acum negru pe alb niste lucruri, cand faptele sunt de mult consumate iar fotbalul nostru suporta consecintele. Dar unde au fost campaniile de presa la data producerii evenimentelor? (exceptii notabile fiind dosarul transferurilor in care becali george nu exista si rafuiala politica numita gala Bute)

zorrozabal (21 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 13:53

Ai vrut sa bagi obisnuita "stramba"impotriva lui Dinamo cu"fara un conducator abil,specializat in jocuri de culise..."!Ca la fcsb?!

Florin T. (1 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 14:56

frf momentan nu a vandut drepturile tv pentru urmatorii ani, banii de acolo o sa se reduca drastic, nu vrea nimeni sa cumpere aceste drepturi

ieu (1 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 15:07

Aici trebuie sa semnalam ca, nu numai Astra traieste din mila lui Becali, dar si marea majoritate a pseudo-jurnalistilor sportivi! Dar, jurnalistii sportivi sa nu se umfle in pene ca de aia nu isi fac meseria cum trebuie! NUUUU! Aici intervine non-valoarea lor atat ca intelect cat si ca pricepere! Practic, TOTI jurnalistii sportivi(si aici includ si reporteri, prezentatori,etc) sunt la acelasi nivel intelectual si pricep fotbalul ca....George! Cum care George? Becali, normal! Si hai sa nu mai scriem articole lamentadu-ne de nivelul fotbalului, ca asta chiar este si asta e un lucru bun! Sa speram ca la anul cadem in turul -1 preliminar cu echipe din Likenstain(stie nea Puiu ce vorbim) sa ne dea aia cu fotbalul in cap! Si hai sa nu mai credem articolele scrise de pseudo-jurnalistul dinamovist Stucan, ziarist 360 de grade!?!?, care s-a transformat intr-un fan artificial Liverpool, doar pentru ca si-a luat 3 tricouri originale!

Abu (7 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 17:16

Articol foarte bun. Thx

17 Nentori Tirana (53 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 18:10

La FCSB – cu staf de Lehliu Gara nu poate fi Steaua – Becali cumpara jucatori buni dar crede ca acestia nu au nevoie de antrenori si staf. Din contra, baiat bun cum e, el crede ca Budescu si Alibec o sa le ridica cota antrenorilor, nu invers. Pe Dica a declarat de v-o zece ori ca il iubeste, pe MM il alinta si cind acesta declara ca mai bine se baga intr-o cutie de pantofi decit sa se intoarca la Steaua, l-o fi iubit si pe Radoi ca-i Finu. O analiza atenta arata ca cu cit a iubit un antrenor mai mult cu atit a avut rezultate mai slabe. Bine ca nu l-a cunoscut pe Freddie Mercury. ------------------- La Craiova iar nu ai dreptate ... ca nici nu inteleg de ce-ai pus-o pe pozitia a doua. O *** *** atenta arata ca la Clona e doar mina Domnului – ca-i Clona si o pedepsete. Bine ca nu a infiintat-o vr-un vecin de-al lu Dr Agnea ca avea Clona deja doua campionate cistigate. -------------------- La Cluj iar nu ai … ca doar au luat Campionatul. Poate vorbesti de clona dinamovosta U moldavia Cluj. O analiza atenta arata ca nu se pacalesc singuri, ca Jijinio, se misca repede si isi revin repede. Binea ca nu i-a infiintat Copos, bine ca au stadion ca altfel de mult i-ar fi dat psd-istii moldoveni de la U afara din oras, ca pe echipa lui Mititelu. --------------------- La Astra iar nu ai … ca doar Becali a oferit pretul corect iar tata Jeanii de azi fac afaceri nu invirteli. O analiza atenta arata ca fara Becali si Hagi … ce sport ai mai putea sa comentezi ? Bine ca nu sint maimulti investitori caci am termina mereu pe 5-8. ---------------------- La Viitorul iar nu ai … ca cum necum au luat si ei campionatu. O analiza atenta arata ca daca ar fi batut Calarasi – ca asa trebuia, mare surpriza – azi erau pe primul loc !!! Bine ca. ---------------------- SP dar o sa mai aiba Hagi ocazia sa-ti fluture articolili pi la urechi. Ba da tu di pi undi ai mai aparut ? In Teleorman se ZICE: " R si EU, baba si chilotii !"- ca Vasilica a facut si ea ceva cuantica, dar chiloti Dr Agnea nu i-a gasit.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marian Boeangiu (25 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 23:19

Excelenta analiza. Este adevarat ca ar suscita un interes deosebit discutia despre profesionalismul si valoarea jurnalistilor sportivi de la noi dar trebuie sa ne multumim cu imaginarea unei astfel de intreprinderi riscante sau chiar imposibile. Pana atunci sa ne bucuram de analizele de mare calitate ale unui jurnalist-jurnalist, care este Costin Stucan.

Che Guevara (31 comentarii)  •  19 septembrie 2018, 23:34

Cine e antrenorul momentului in Romania? Mirel Radoi. Din ce cauza? Pentru ca face performanta cu o selectionata U21 formata din jucatori care sunt obligati sa joace la cluburile lor. Astfel oamenii au maturitate in joc si mai mare incredere in ei insisi. Practic masura obligativitatii unui jucator U21 la Liga I ne transforma in candidati la trofee pe aceasta categorie de varsta. Vedeti cat e de usor sa faci pasul catre performanta? Trebuie luate cele mai bune decizii si imediat apar si rezultatele in fotbal.

IMGB (7 comentarii)  •  20 septembrie 2018, 6:04

Bine...bine ... dar de ce trebuie sa pui poza puscariasului la orice articol ? Si nu esti singurul.... ***' ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cernea (1 comentarii)  •  20 septembrie 2018, 7:37

Vertical si talentat Stucan. Cica lui Dinamo ii lipseste "un conducator abil, specializat in jocuri de culise." Adica asta e o critica la adresa lui Dinamo. Stucan cel drept si justitiar deplange tocmai lipsa infractionalitatii la Dinamo :))) Va dati seama ce *** ipocriti scriu la Gazeta?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (79 comentarii)  •  20 septembrie 2018, 9:25

@ Che Guevara Radoi e mare?!?! Pai nu este acelasi Radoi care la Steaua era interzis de FRF? Nu are cam aceleasi studii de care se facea mare caz in trecut? Numai in Romania se poate ca cel care era facut de presa si FRF in toate felurile astazi este mare erou!!!! Nu ca as avea ceva cu Radoi dar nu- mi plac fariseii...

Gary (3 comentarii)  •  20 septembrie 2018, 9:36

O singura remarca:atata timp cat GSP face rating folosind zilnic imaginea gretoasa a lui Becali,nu voi mai deschide acest site ! Anuntati-ma cand se schimba ceva. Bye.

haideusicfr (26 comentarii)  •  20 septembrie 2018, 13:49

Foarte bun articol.Din pacate ....

reloo (2 comentarii)  •  20 septembrie 2018, 16:16

Titlul este rautacios, sexist, agist si idiotic. Sunt multe doamne care se pricep la fizica cuantica. Ceva mai bine decat se pricepe amaratul care a semnat 'articolul' la scris despre sport. Maria Goeppert-Mayer poate nu spune prea multe, insa Jocelyn Bell Burnell ar trebui sa spuna ceva. Trebuia sa ia Nobelul acum ceva vreme. De curand, a donat un prestigios premiu de peste 2.5 milioane de euroi. Stucan nu intelege cat inseamna asta decat calculand bugetul pe un an al fcfcfcfcfc. Ar mai fi Vera Rubin, Margaret Geller, Helen Quinn, Sandra Faber. Unele inca mai traiesc, cum ar fi Faber sau Burnell, deci sunt pe lumea asta 'babe' care stiu multe despre fizica cuantica. Mai lasati cliseele astea... Nu va merge mintea nici macar brici, ce sa mai vorbim de laser:)

ovidiu_3003 (83 comentarii)  •  20 septembrie 2018, 19:28

Jiji n are bani ...el cumpara jucatori mai mult decat indoielnici ...

motanul incaltat (47 comentarii)  •  21 septembrie 2018, 1:38

Stii de ce este situatia asta???? Lipsa de profesionalism si mult *** fata de Hagi care nu a facut aproape nimic. Este ca si cind si-ar fi deschis o fabrica de eugenii proaste care nu le cauta nimeni in afara dar vrea subventii de la stat....Cel mai bun exemplu e fiu-su.... O sa plece asta in Vest la Sfintul Asteapta.....In Italia nici Crotone nu ar da 1 euro pe el.....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

IMGB (7 comentarii)  •  25 septembrie 2018, 6:01

Motanul incaltat nu e un vacar incaltat ... ce putea spune oare asa vulgar si jignitor mey Stucane ? Voi cenzurati si cuvintul CIOBAN ca vulgar si jignitor ... oare aveti fo idee de ce inseamna vulgar si jignitor ? Ori aveti indicatii pretioase ca tot ce nu lauda clanu' Becaliot si Hagiot trebuie cenzurat ... Hmm ? Ne-ati innebunit cu un rege care nu e rege .... ci doar un jucator bun ....pentru ca , sint convins, ca toata lumea stie ca adevaratul REGE a fost DOBRIN ...ne-ati innebunit cu pozele ''scriitorului'' de la Rahova .....ne-ati innebunit cu aceasta odrasla netalentata pe care , dupa cum minunat zice PISOIU' incaltat, nimeni din lume nu va da nici o kopeika . Voi sinteti ziarul lu' Becali si Hagi ? Mai sint si alte echipe in liga 1 .... cu patroni si manageri inteligenti de-adevaratelea .... nu manelisti si prefacutzi precum scamatorii care apar in fiecare zi cum deschizi ziarul ....

Comentează