Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

De ce, Gică?! Întreabă-ți vicepreședintele!

Poate unul dintre răspunsurile cerute de Hagi - poate cel mai puțin important, poate nu - se regăsește într-un meci jucat pe 21 aprilie 2012, când Viitorul vâna promovarea în Liga 1

Permalink to De ce, Gică?! Întreabă-ți vicepreședintele!
luni, 27 august 2018, 12:55

Viitorul – FCSB 1-4. În studiourile TV se pornește iarăși furtuna care face uitat meciul prost al campioanei din 2017.

“Ce fotbal am avut și ce fotbal avem acum? De ce nu spuneți, domnilor, de ce am ajuns aici?! De ce? Vreți să mă stricați cu toată lumea, mă scormoniți mereu”.

În platou la DigiSport se dă din picioare pe sub masă de tensiune. Intrat prin telefon după monologul de la conferință, Hagi transmite invitaților din studio o stare pe care o mai simt probabil doar infanteriștii pregătiți să sară peste parapet în gurile flămânde ale mitralierelor.

Deși sunt “frații” lui, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint manevrează cu grijă să nu-l supere pe “Gică”. Și ei știu că “Gică” exagerează, dar nu i-o pot spune franc. Cu atât mai puțin la televizor.

La un moment dat, Radu Naum nu mai suportă și izbucnește: “Gică, dar tu vezi când te lăudăm?! Te uiți când te lăudăm?!”.

Hagi tace o secundă, apoi le mulțumește concesiv celor din studio. Pare că Naum a găsit cheia pentru îmblânzirea uraganului, acel declic psihologic magic care poate schimba starea unui om într-o secundă.

Dar, după câteva clipe de calm, furtuna se pornește iar.

“De ce am ajuns aici, domnilor? De ce?”.

Poate unul dintre răspunsurile cerute de Hagi – poate cel mai puțin important, poate nu – se regăsește într-un meci jucat pe 21 aprilie 2012, când Viitorul vâna promovarea în Liga 1. La Mangalia, o echipă, Callatis – aflată în pragul falimentului, dar întărită cu jucători împrumutați de la Academia Hagi – întâlnea minunea răsărită în stepa Dobrogei, la Ovidiu. Înainte de meci, șeful lui Callatis a intrat în vestiar și le-a transmis jucătorilor săi un mesaj clar.

Povestește un fotbalist aflat în acel vestiar: “Ne-a zis că trebuie să stăm drepți și că Viitorul vor fi și ei drăguți cu noi. Și că poate ni-l vor împrumuta pe Alibec în sezonul viitor. S-a terminat 5-1 pentru Viitorul, după ce am condus noi cu 1-0. Au fost atât de drăguți cei de la Viitorul încât noi nu am văzut niciun ban. La fel s-a întâmplat și cu CSMS Iași”.

În victoria lejeră de la Mangalia, pentru Viitorul a marcat un hattrick chiar antrenorul FCSB de aseară, Nicolae Dică.

Echipa lui Hagi a promovat în acel sezon, după încă un meci cu cântec câștigat în ultima etapă cu Săgeata.

Peste câteva luni, a apărut și confirmarea oficială a celor spuse de jucătorul anonim. Într-o conferință de presă, ofițerul de integritate de la FRF, Ioan Hurdubaie, menționa meciul Callatis – Viitorul 1-5 pe lista partidelor detectate de UEFA ca având elemente clare de meci trucat pentru pariuri.

Ca să înțelegeți importanța informației, pe baza acestor rapoarte sunt suspendate echipele dacă federația vrea o investigație serioasă.

FRF a lăsat lucrurile așa, complice. Președintele de atunci, Mircea Sandu, finanța Academia Hagi cu fonduri de la UEFA pe care le ascundea altor școli de fotbal.

De atunci au trecut 6 ani, Hagi a câștigat între timp un titlu, dar fotbalul a ajuns la pământ.

Acum, patronul de la Ovidiu strigă în miez de noapte la televizor: “De ce, domnilor? De ce?”

O explicație minoră poate fi că, la doi ani de la meciul respectiv, șeful lui Callatis care ordona poziția de drepți în vestiar era numit vicepreședinte la Academia Hagi. Numele lui este Neculai Tănasă (foto, alături de Hagi) și rezistă deja în funcție de 4 ani, deși Hagi are renumele unui devorator de angajați.

În 2011, Tănasă era demascat de Ion Crăciunescu pentru că băgase în plicul arbitrilor un barem mai mare decât cel regulamentar, dar se apăra aruncând vina pe contabil. Reputația sa este controversată. Jucătorii pe care Tănasă i-a avut la Callatis susțin că el conducea clubul cu ajutorul lui Florin Roșcănianu, zis Piciu, un apropiat al interlopului Beinur Nuredin.

Tocmai pe el l-a adus Hagi în echipa sa cu care vrea să transforme fotbalul românesc.

La un an după cooptarea în conducerea Academiei, Neculai Tănasă a fost numit șeful filialei PSD Mangalia. Doi ani mai târziu era încă în funcția politică, deși lucra în paralel și la Viitorul.

Acum, spun sursele, Tănasă nu mai conduce PSD Mangalia, dar e în continuare în clubul lui Hagi, așa cum susține site-ul oficial al AGH.

Pe site-ul filialei partidului, nu există nicio informație privind schimbarea sa din funcție, iar la telefonul fix de la sediu nu răspunde nimeni. Pe site-ul LinkedIn, Tănasă scrie că este încă șeful filialei.

Cert este că, pe 9 iunie 2018, Neculai Tănasă (foto, al doilea din stânga) se afla în fruntea oamenilor aduși de PSD Mangalia în Piața Victoriei la uriașul miting de susținere al lui Liviu Dragnea. Când liderul partidului a rostit deja celebra frază “curățăm țara de mizeria împrăștiată de acești șobolani”, Tănasă a încuviințat cu siguranță din cap.

Tot așa a aprobat și aseară, în timp ce șeful său pe linie de fotbal urla la televizor:

“De ce, domnilor, a ajuns fotbalul în halul ăsta? De ce?”

Chiar așa, Gică, de ce nu-l întrebi pe Tănasă de ce?

PS – În minutul 45 al meciului Viitorul – FCSB 1-4, Ianis Hagi este filmat cu mâinile în șolduri, privind pasiv cum Ovidiu Popescu îi pasează lui Qaka chiar prin fața sa. Dacă există în fotbal un lucru pe care-l detestă un antrenor este tocmai ăsta: statul cu mâinile în șold în timp ce adversarul e în preajma ta.

Pe Ianis îl propune cu obstinație Hagi pentru naționala României din 2021. “O să vedeți, eu o să dau naționala peste 3 ani!”, a strigat aseară tatăl lui.

Asta va însemna oare că fotbalul românesc se schimbă?

VEZI AICI MOMENTUL ÎN CARE IANIS HAGI STĂ CU MÂINILE ÎN ȘOLD

Comentarii (130)Adaugă comentariu

Mario (1 comentarii)  •  27 august 2018, 15:04

Salut!Aici ești puțin răutăcios, Stucan!La faza cu Ianis punându-și mâinile in Șold!Daca ai văzut meciul,adu-ți aminte de fazele premergătoare ,sau minutele,aproape toată a doua repriza!Iani Hagi a alergat până la epuizare!!!Asa ca,nu fi rau,aici chiar ai fost.....Ce ai tu cu Hagi antrenorul ,asta e alta gâscă in alt paner...Numai bine!In restul comentariului tău s-ar putea sa ai dreptate!!!!Te saluta un fost DIV.A!

Einur (1 comentarii)  •  27 august 2018, 15:07

Felicitåri...bravo bravo bravo!punctul pe I!toți se codesc să spuna că jucătorii lui sunt niste cârnați umflați cu apă!toți perie. ..Stau capre..fac precum iezii..doar doar nu s-o supåra regele..care drept vorbind nu prea are coroană si nici alură!adevărul doare..dar trebuie spus!felicitåri!

Mario (1 comentarii)  •  27 august 2018, 15:13

Urât din partea ta Costine!!!Lasa copilul in pace,nu ai văzut ca era epuizat la cât a alergat?Deruleaza puțin ....Restul poate ai dreptate!Numai bine ...un fost Div.A!

silviu (3 comentarii)  •  27 august 2018, 15:13

Foarte bun articolul/analiza ! La obiect ! D-le Stucan ai dovedit inca odata ca esti un ziaris curajos.....dar.....ai mai "cistigat" citiva dusmani !

Roadghost (7 comentarii)  •  27 august 2018, 15:19

@stelu...mestere, daca citesti mai atent, vei vedeam ca parerea mea este diametral opusa celor emise de pawn sau de spinoza, deci poate in loc sa dai lectii de engleza ar trebui sa iti dezvolti niste abilitati de interpretare a unui text. Uite un pont gratuit: foloseste-ti ochii, evident ca trebuie, dar angajeaza in proces si ce ai intre ochi, si nu la nas ma refer:)) bafta!

pacific ionel (7 comentarii)  •  27 august 2018, 15:23

Mamă, mamă, Ștucane daca vine moș Ioanițoaia care le știe pe toate prin redacție la Gazetă fugi tată că nu te văd bine, cum să iei de miezul fotbalului romanesc. ''Regele'' a fost jignit, nasol. Cu alte cuvinte mister, nu știu detaliile cu omul lui Hagi cât sunt de reale, dar un sigur îl știu, ''regele'' chiar a ajuns să creadă că este rege. Și așai românii noștri fără cultură au ajuns sa-i creeze acest cult al personalității acestui *** cum tot același tip de români au mai creat un ''semi-zeu'' care a dus Românica de râpă timp de 25 de ani și a creat un popor de dobitoace. E greu de digerat asta, dar este adevărul care ne apasă greuuu.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

whiteredarad (5 comentarii)  •  27 august 2018, 15:23

Foarte urat ce face Dl Stucan. El are o ranchiuna mai veche, stiu ca i"i-a studiat" Viitorului si lui Hagi pina si IP-ul calculatoarelor. Cum o sa poata demonstra dl Stucan ca Hagi a trucat- el si nu altcineva- meciul respectiv ? Cu articole de presa vechi ?. De ce amesteca politicul , care ar fi in slujba lui Hagi ? Oare nu stie Dl Stucan ca la Viitorul banii lui Hagi sint principala forma de sustinere a tuturor echipelor ?. Oare nu a vazut Dl stucan ca Hagi asa " rau, prost,corupt "- cum il face dl stucan a iesit -totusi campion al Romaniei...nu doar la juniori-si asta anula si de multe ori) ci si la seniori. Deci...ai in cine sa lovesti...Poti sa il iei martor pe dl Craciuneascu, care la viata dansului , ( nu-i asa ? ), a fost doar "lapte si miere", care nu a stricat nici un meci,etc, etc. Este penibila intretinerea de catre Dl Stucan a unei campanii periodice impotriva lui Hagi. Desigur, "dai in magarul care trage", nu in cel puturos, desigur a te lua de hagi aduce comentarii, publicitate, dar... pentru mine este ....penibil. Stiu ca dl Stucan...o va tine tot asa, pentru ca scandalul si babacareala tin prostii in priza. Detest acest stil de presa si pe practicantii lui.

Gabriel (1 comentarii)  •  27 august 2018, 15:29

In pretul jucatorilor vanduti la FCBS intra si punctele castigate impotriva Viitorului.

aaa (10 comentarii)  •  27 august 2018, 15:31

Eu inca sper ca ai idee despre acest sport, fotbalul, de aceea inclin sa cred ca toate articolele astea in care faci pe comisarul Cattani, sunt facute doar pentru a intarata prostii. Insa daca tu chiar crezi ceea ce scrii, ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

muzzi (3 comentarii)  •  27 august 2018, 15:34

Bine bre, nea Stiucane, ti-ai mai spalat dintre multele pacate!

cortes (11 comentarii)  •  27 august 2018, 15:34

Hagi a depășit limita penibilului. Prin crizele de nervi de pe bancă și de la conferințele de presă își terfelește imaginea de fost mare fotbalist. Exprimarea lui Hagi este pur și simplu comică. Mai rar vezi un personaj public cu așa carențe de exprimare. Nu acceptă nici cea mai mică critică. Hagi este egolatru, tiranic, isteric, îngâmfat, irațional și de o incultură impresionantă.

Cristian (1 comentarii)  •  27 august 2018, 15:40

Cam cat de deștept te poți crede ,domnule stiucan sau cum te -oi mai numi ? Nu tu ești ăla care te scuipa Giovanni ? Ești varză murată ! Faci umbra degeaba Pământului !

teodor (1 comentarii)  •  27 august 2018, 15:41

Buna ziua, Tot respectul domnule Stucan ca ai curajul sa spui lucrurilor pe nume, cu argumente si date. Bravo!!

Blue-James (1 comentarii)  •  27 august 2018, 15:44

Gheorghe HAGI nu are nicio treaba cu performanta sportive, ca antrenor si manager!Urmareste doar sa isi vanda *** suprema fiind acest Iannis, jucator de Liga 3 cu indulgenta. Gica, vorbeste mai putin, esti penibil ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ioan Voicu (3 comentarii)  •  27 august 2018, 15:46

Excelent articolul,la fel și pasajul video ,ăsta este fotbalul profesionist la noi.....

Titus Mihai (3 comentarii)  •  27 august 2018, 15:58

In Romania avem o mare problema..toti se stiu la fobal si comenteaza in loc sa munceasca....daca asta nu se intelege....opritiva sa vorbiti de Hagi Ne dam buni fotbalisti dar nimeni nu face 2 lei pe afara. CANADA tocmai a vandut un jucator de 17 ani lui Bayern.....cu 20 de milioane, Când VA spune Hagi ca trebuie sa muncim mai mult se referea la toată Romania...

Toader (14 comentarii)  •  27 august 2018, 15:59

Pe leul mort se cațără și șoarecii (vorbă din bătrîni). Sînt 9 feluri de deșteptăciune (inteligență pentru fițoși) zic unii. Oricît s-ar strădui monopolul numit sistem de învățămînt să ne prostească, toate-s egale. Testele IQ măsoară, din păcate, doar una. Una dintre ele este legată de felul cum ști și poți să-ți miști trupul sau părți ale lui. Hagi este foarte deștept pe partea asta iar noi cei mulți, tot pe partea asta, împiedicați la minte. Pe de altă parte Hagi spune lucrurilor pe nume iar cei ce erau premiați la compuneri, scriu pretențios dar nu spun nimic.

Bârgaoanu Dragoş (9 comentarii)  •  27 august 2018, 16:15

Felicitări pt articol!Măscăriciul ăsta de Hagi s-a urcat în capul presei pt că i s-a permis!!!Acum urmează un articolaş d'ăla comic d'al tovarăşului Ovidiu Ioanițoaia...cu pupături prin toate găurile!

Cg (1 comentarii)  •  27 august 2018, 16:15

Stucan cel care le stie pe toate, esti si vei ramane un zero barat pe langa Hagi.

Roadghost (7 comentarii)  •  27 august 2018, 16:19

@toader...interesanta analogia ta cu leul mort pe care se urca soarecii. Dar cred ca cel mai relevant e de ce a murit leul...nu cumva a murit pt ca a inceput sa confunde jungla urbana cu savana, desconsiderand celelalte vietuitoare si crezand ca e regele animalelor la toate capitolele?? Si poate ca astfel a pierdut respectul soarecilor??

Abuabu (7 comentarii)  •  27 august 2018, 16:20

Foerte bun articol. Ma intreb acei postaci ce incearca sa denigreze valoarea acestui Articol si Jurnalist, daca sunt platiti , sau o fac de buna voie. Daca o fac pe gratis inseamna ca efectiv au un deficit intelectual adica sunt prosti cum se spune. Daca primesc bani, este ok, adica presteaza un serviciu.

Bogdan (7 comentarii)  •  27 august 2018, 16:23

Costine, decat sa te dai cu rolele prin Herastrau, mai bine ai aprofunda blaturile lui Hagi, ai lauda realegerea lui Burleanu si l-ai lasa pe Ianis in pace...el nu e vinovat ca e fiul lui Hagi, asa i-a fost soarta! De jucat in nationala nu va juca niciodata, deci nu e un subiect interesant fiul lui Hagi, insa il aduceti voi in atentia publicului bagandu-l in seama! E treaba lui Contra sa analizeze ce a jucat si ce nu, iar daca tot faci analize pe joc, explica-ne si unde a castigat Dica meciul, care a fost tactica castigatoare, care dueluri au dezechilibrat meciul, ce trebuia sa faca Hagi ca sa contracareze geniul lui Dica...si tot asa! Sau demasca intelegerea dintre Becali si Hagi!...pana atunci vei avea titluri de articole cu semnul intrebarii si la propriu si la figurat! PS: Daca eram in Italia, la cate dovezi lipsa ai, erai deja impuscat !

Lestie (13 comentarii)  •  27 august 2018, 16:26

Ce vrei, domnule, sa demonstrezi cu articolul asta? Stie toata lumea ca Viitorul a furat si la promovare, si la evitarea retrogradarii, si la castigarea titlului (indirect, beneficiind de cualitia anti-Steaua). Hagi, care nu e chiar asa de prost cum credem noi (e incult, e agramat, dar nu prost), apeleaza la chestia cu hotul care striga "hotii!". In plus, el stie ca nimeni, dintre cei cu putere de decizie, nu-i va cauta pricina, fiindca risca sa-si ridice in cap prostimea care il admira. indiferent de ceea ce face.

ticbis (20 comentarii)  •  27 august 2018, 16:54

@Toader: Cam asa este, cum spui tu. Pe de alta parte, trebuie sa-l intelegem si sa-l iertam pe Stucan; nu este si n-a fost niciodata jurnalist. Daca vreti, eu il percep mai degraba ca pe un troll; are exact acelasi stil de abordare in articole si comentarii ca si alte sute de astfel de personaje ce posteaza zilnic pe site, trolland la greu, mizand doar pe folclor si pe impresii, fara dovezi si fara logici concrete si realitati obiective. Mai mult decat sa se ocupe de aflarea IP-urilor userilor, nu poate. Asadar, domnul acesta poate fi orice, numai jurnalist, NU! N-are nicio treaba cu meseria! PS: D-le Stucan, daca te iei de Hagi, de Nadia, de Ilie sau de Simona fara sa ai nicio dovada concreta impotriva lor si macini doar barfe de doi lei la adresa lor, nu faci jurnalism, faci doar ceva ce e detestabil in toata lumea civilizata a presei si a publicului presei! Crede-ma, ce faci tu nu se numeste jurnalism; niciodata si nicaieri in lumea asta noua! Iti pot da exemple cu zecile, dar n-are rost... e degeaba! Bre, Stucane, a fi jurnalist inseamna altceva decat la ceea ce te pretezi tu... oricine poate face ce faci tu, sunt sute d-astia pe site... :)

Ioan Draia (1 comentarii)  •  27 august 2018, 16:59

Felicitari domnule Stucan ! Va mai sugerez cateva.- Daca vrei sa schimbi fotbalul Nu subordonezi o echipa unui jucator !- Daca vrei sa schimbi fotbalul nu formezi fotbalisti aducand INFRACTORI la academie ci aducand psiholog si profesori de limbi straine si educand acei tineri ca sa devina PROFESIONISTI.-Imi amintasc ca se lauda ca formeaza superfotbalisti ce vor merge doar la cluburi de top,iar TALENTUL care a debutat la 16 ani im nationala a fost vandut ca o leguma La KG. in cipru la Offshore !-Cum sa schimbi fotbalul candcomplicitatile cu Becali se vad de pe luna.Stie ca becali distruge personalitatea jucatorilor (deci distruge fotbalisti) si el tot acolo ii trimite. Si sunt mult mai multe iar fotbalul nostru este la nivel de Cipru si tindem spre Luxemburg !

Abuabu (7 comentarii)  •  27 august 2018, 17:12

@ticbis Mamä ce comentariu de PSD-ist de piata ai. Mosule vezi ca-ti pute gura a ceva, asa ca lasa-ne cu vrajala asta ieftina de teleorman.

Lup (6 comentarii)  •  27 august 2018, 17:17

Eu n-am mai văzut fotbalist cu mâinile în șold. Ianis face asta de zeci de ori pe meci. E o caricatură.

tudor (5 comentarii)  •  27 august 2018, 17:22

Adevărul supără. Pe mulți. Bun articol.

Andrei (23 comentarii)  •  27 august 2018, 17:27

Stucan, acelasi cancanist cu articole "incendiare". Dovezi, monser, dovezi, ca de scenarita sunt buni si betivii care sparg seminte in fata blocului.

Dodo (4 comentarii)  •  27 august 2018, 17:34

Eu unul nu ințeleg de ce sunt oamenii asa peotectori cu Hagi. Mă mândresc cu el aşa cum o fac toți. Am trait multe bucurii şi îi admir munca pe care o face la academie. Dar trebuie sa fiu la fel de echilibrat si cand vine vorba de lucrurile mai puțin bune şi mai puțin corecte. Vrem nu vrem, sau vor nu vor unii, ăsta este Gică Hagi. Este cel mai mare fotbalist al nostru, dar nu pot sa fiu de acord cu ieşirile lui, cu felul in care işi trateaza unii angajați sau fotbalişti (Vasilică Cristocea va poate da exemplul lui), nu pot sa fiu de acord cu ffelul in care vorbeşte el limba română, nici cu toate frustrarile lui, cu felul in care a ajuns echipa in scurt timp in Liga 1 (se intamplă sa fi jucat si eu in perioada aia pe la Liga 3 in seria respectivă). Este Hagi, dar totuşi...

Leo (1 comentarii)  •  27 august 2018, 17:44

Hagi a ajuns corespondentul marelui mustăcios PSD ist....in fotbal!un hot ordinar, care se sprijină pe prostime și pe presa aservita! Bravo domnule Știucan!nu credeam sa laud vreodată un ziarist sportiv roman....in alta ordine de idei.... Jos partidul comunist, și cel vechi și cel,m..t!

joviall (2 comentarii)  •  27 august 2018, 18:06

Un articol "incendiar" (ca marea majoritate a titlurilor de pe gsp.ro). Deci Viitorul a promovat in urma unei victorii in fata unei echipe aflate in faliment. Iar "bomba" e ca cineva a spus despre altcineva ca s-ar fi cerut acest lucru. Cine e acel cineva? A doua dovada e angajarea unui conducator de la acea echipa falimentara la Viitorul. Ciudat, ziaristul "uita" sa precizeze cand a fost facuta aceasta angajare. O "plata a serviciilor" dupa 2 ani, pentru ca asta ne spune matematica (2018 - 4 = 2014)? Iar despre cei care dau in copii ca sa-i loveasca pe parinti... Numai de bine. P.S. De ce toata lumea "uita" ca dupa meciul atat de blamat cu STEAUA, Viitorul a batut si Dimano?

galben (1 comentarii)  •  27 august 2018, 18:45

trebuia sa amintesti si despre "omenia" din anul 2013 in urma careia FCSB2 a ramas in liga 1....pe atunci in teren la FCSB2 se afla actualul antrenor Dica..

ClaudiuH (1 comentarii)  •  27 august 2018, 18:53

Romania...plina de regi si regine...briliante si safire :)) Pai daca noi avem un rege in fotbal si alte pietre pretioase ce sa mai spunem de Argentina...Brazilia...Spania...Germania...Croatia...Italia...si multe altele.... Multa vorba si mult interes financiar...in rest zero rezultate notabile... Asta este realitatea Romanesca... Bun articolul...ai curaj...nu ca alti ziaristi care scriu articole in care incerca din rasputeri sa nu șifoneze imagine marelui "rege"

laur (5 comentarii)  •  27 august 2018, 19:41

Mingea nu a trecut pe langa el!!! Nu avea nicio sansa sa intre in posesie cu sau fara maini in sold.

ticbis (20 comentarii)  •  27 august 2018, 20:01

@Abuabu: Gresit, n-ai inteles nimic! Comentariul meu s-a referit la nivelul de jurnalism practicat de Stucan; nimic altceva. Daca asta ti se pare tie pesedism, ai o problema. Nu e vina mea, nici a lui Stucan, ci a societatii in care traim cu totii; si eu, si tu, si Stucan. Daca nu reusesti sa pricepi niste lucruri de baza, e problema ta. Si a lui Stucan, desigur :))) Aici nu e vorba de partide, ci de felul in care isi face treaba fiecare roman in parte din Romania. Acum, stim cu totii ce produc asistatii pesedeului pentru Romania; ma asteptam insa la altceva din partea alora ce se autointituleaza jurnalisti. Din pacate, intre aia si astia nu se vede nicio diferenta. Cel putin, nu la nivelul civic al comentariilor si nici la articolul autorului. Romania e asta pe care o cititi voi aici! No offence!

George Phoenix (1 comentarii)  •  27 august 2018, 20:14

Am vazut interviul cu Hagi .Nici nu mai are importanta ce a spus, ci sa privim , in profunzimea acestui popor ,care se crede buricul pamantului , dar care nu e in stare de nimic .Nici in fotbal , nici in sport si nici in ..Nimic .Nu , nu suntem vinovati , ci altii ( agenturili straine ,soros) sunt vinovati , pentru toate nereusitele noastre .Fotbalistii nostri mor, aproape intotdeauna ..sperante.Mi-a placut enorm , declaratia lui C Niculescu ,La Digi tv , in timpul mondialului , cand spus franc, ca nu putem sa ne comparam cu popoare din fosta Iugoslavie , care mor cu tine de gat ..In toate domeniile , si nu numai in fotbal ! Noi suntem momai !

17 Nentori Tirana (53 comentarii)  •  27 august 2018, 20:19

N-am jignit pe cit ar fi meritat unii, am mereu ceva de spus ca si cei cel mult 10 % dintre comentatori, dar apar mereu numai jijniri grosolane la adresa lui Stucan - care fie vorba intre noi il jigneste grav pe Hagi - si la adresa lui Hagi care a facut pentru fotbal si tineri mai mult decit Statul si toti "finantatorii" la un loc. Asta sa fie noua politica gsp si mai "democratica" decit pe vremea lui Tonto si a maistrului ?

Costică (3 comentarii)  •  27 august 2018, 20:39

Ziaristule! Cum de nu ai sesizat că Hagi este de la PSD și că este rudă cu Dragnea? De fapt, ei au adus pesta porcină în țară!

Horatiu (1 comentarii)  •  27 august 2018, 20:46

Inteleg bine? Despre Hagi care a jucat la Steaua, Barcelona, Real, Galatasaray, nationala Romaniei cu performante de neegalat vorbeste Stucan care a fost dat afara de la sportul romanesc, sport.ro, prosport? E ca si cum Trump s-ar supara pe o musca

vasco (55 comentarii)  •  27 august 2018, 20:59

Articol curajos!Era de mult vremea sa-i puna cate cineva intrebari "regelui".dar nu foloseste la nimic,e paranoic rau de tot.Felicitari Costin Stucan!

Stepanachevici Alexandru (1 comentarii)  •  27 august 2018, 21:42

Cine ești bă Stiucane de tot timpul îl critici pe omul asta?Ce ai făcut tu pentru țara asta?Iti iei mizeriile astea de informații de la prietenii tai din PSD și încerci tot timpul să-l ridiculizezi pe Hagi .Probabil ești disperat ca nu mai apari pe la tv și nu știi ce sa faci sa te mai cheme și pe tine careva pe la tv.Tu ai văzut ce a făcut omul ăla la Ovidu doar cu banii lui?Daca încerci să-l asociezi pe Hagi cu PSD te înșeli.Voi îl lăudați pe ciobanul ăla de Becali tot timpul ca va plătește pe toți din presa.M-am saturat să-l văd numai pe Becali in fiecare zi la toate posturile de televiziune .Asa ca du-te la un șpriț cu prietenul tău Coldea,Dragnea și toți Comuniștii ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vlad (1 comentarii)  •  27 august 2018, 21:58

Il admir pe Hagi, dar trebuie sa aplece si capul cateodata..cum si noi o facem de 28 de ani. Felicitari,Costin!

nick70 (3 comentarii)  •  27 august 2018, 22:54

Mișto articolul dar zic și eu de draknea nimic, sigur Hagi era cu jandarmii pe 10 august dar doar atât?Ca lumea ziarul asta, este libertatea 2 în curând articole cu bianca drăgușanu și cu trașca sau măcar cu noua prietenă a lui Nasty ca să semene a sport ce ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

de pe ‘ici ‘sa (8 comentarii)  •  27 august 2018, 23:19

Viitorul blatiadei.

gio (16 comentarii)  •  27 august 2018, 23:49

Ca de obicei articolele lui Stucan sunt haotice, zici ca scrie despre zona crepusculara :)). Oricine intelege ca a fost ceva neinregula dar nu prea e clar ce. La Mangalia, Viitorul castiga printr-un blat, dar nu e clar ce tip blat. La pariuri? Daca era la pariuri primeau si invinsii ceva dar nu de la Hagi ci de la case sau intermediari. Daca era doar ca sa faca partie pt promovarea Viitorului atunci de ce meciul a fost suspectat pt pariuri? Care-i ideea cu Ianis? Ca n-are mare valoare asta vedem dar sa-l suspectam de blat pentru un moment de relaxare de amator e cam mult. Nici ideea cu ala de la PSD nu e clara, e Gica ancorat la partid? Si ce daca, halep nu e? Si marii campioni au intrarile lor.

cn (7 comentarii)  •  28 august 2018, 1:44

Curajos si documentat articol, dar cam haotic scris, cum a mai comentat cineva aici.

motanul incaltat (47 comentarii)  •  28 august 2018, 4:09

Bravo ! AI stil!!!! Incepi sa devii un GAZETAR DE SPORT!!!!!!!!!!!!!!

Matei (10 comentarii)  •  28 august 2018, 5:45

Ianis nu isi poate proba calitatile la Viitorul, trebuie sa mearga la alt club pentru a vedea daca intradevar are valoare si potential. Preferabil nu la FCSB. Tatal sau nu il ajuta tinandu-l la Viitorul. Insa meritele lui Hagi in formarea fotbalistilor tineri sunt incontestabile. Poate n-ar strica sa se puncteze si acest lucru, omul si-a investit mare parte din avere in acest proiect, inclusiv in arena. Cati mai fac asta in ziua de azi? La alte echipe municipalitatea duce greul, “patronii” sunt doar cu numele.

Alex One (23 comentarii)  •  28 august 2018, 7:41

Bai Stucane, anonimul ala n-are nume nici dupa atatia ani ? Pai asa oricine poate sa zica orice. E plina presa de declaratii si dezvaluiri ale unor persoane care "prefera anonimatul" ! Va mai mirati ca nu mai aveti pic de credibilitate ?

Comentează