Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Burleanu, mafia pariurilor și pila de la “doi ș-un sfert”

Pentru trei ani, fotbalul românesc a luptat în mod real cu mafia pariurilor. Și totul datorită nebuniei unui ziarist sportiv. Apoi, lupta a fost abandonată

Permalink to Burleanu, mafia pariurilor și pila de la “doi ș-un sfert”
marți, 17 aprilie 2018, 10:03

E probabil ultima seară a mandatului lui Răzvan Burleanu.

Acum 4 ani, actualul președinte câștiga alegerile și promitea schimbarea fotbalului românesc. Una dintre primele lui mișcări a fost să aducă în federație mai mulți ziariști, socotind probabil că va obține protecție din partea colegilor lor de breaslă rămași în exterior.

Unul dintre ei se numește Costin Negraru și în 2014 avea 26 de ani.

Jurnalistul n-a fost angajat la comunicare, ci ofițer de integritate al FRF, într-un departament format atunci dintr-un singur om. El.

Ce trebuia să facă un ziarist venit de la ProSport care se specializase de doi ani în investigarea meciurilor trucate? Orice, mai puțin să replice anchilozarea predecesorului său, bătrânul ofițer în rezervă Hurdubaie însărcinat de Mircea Sandu cu băgarea aranjamentelor sub preș.

În primele zile la federație, Negraru era să se îngroape sub formalitățile birocratice.

Altul ar fi rămas acolo, mutând hârtii de aici dincolo sub pretextul că el previne aranjamentele, nu le anchetează.

Este scuza perfectă sub care se ascund și cei de la UEFA, alibi transmis ca un virus în federațiile naționale.

Ziaristul de investigație s-a suit, însă, în propria mașină și a început să bată țara în lung și în lat. La un moment dat, Volkswagenul lui a cedat, dar Negraru a continuat să plece la Botoșani, Oradea sau Severin, uneori în miez de noapte.

Primea din ce în ce mai des telefoane de la jucători temători, neplătiți și obligați să trucheze meciuri, amenințați. Puțini aveau, însă, încredere să-i spună întreaga poveste și să depună și mărturie oficială. Timp de 3 ani, Negraru a fost ziarist de investigație, procuror și psiholog și tot în perioada asta a vrut de câteva ori să-și dea demisia.

Din eforturile lui generate de o pasiune vecină cu nebunia s-au născut și s-au finalizat cu suspendări 7 cazuri legate de trucarea de meciuri sau de implicare neregulamentară în pariuri. Cazul Șumudică este cel mai cunoscut. Tot în anii ăștia a adunat date extrem de valoroase despre personaje din fotbalul românesc implicate în mafia pariurilor, date care – corelate cu alte informații – pot duce la deschiderea altor dosare.

La reunirile UEFA și FIFA, la care participă ofițeri Interpol sau Europol, sunt prezentate regulat statistici cu cazuri finalizate de manipulare a rezultatelor. Știți câte federații din lume au 7 cazuri rezolvate în perioada asta?

Niciuna.

Asta conduce la două concluzii.

Ori fotbalul românesc este cel mai corupt din lume, ori Răzvan Burleanu a încercat cu adevărat să scape de sistemul care a născut Cooperativa și care continuă să genereze bani negri din trucare de meciuri pentru pariuri.

Culmea, niciuna dintre concluzii nu e reală.

În lume, sunt țări lovite mai grav de flagelul pariurilor. Printre ele, Albania, Turcia, Cipru sau, atenție mare, Italia sau Germania.

A doua variantă pică și ea. În primii trei ani de mandat, Burleanu a promis mereu că va întări departamentul de integritate pentru a intensifica lupta împotriva meciurilor trucate. La un moment dat, acum un an și ceva, în biroul de la FRF a apărut un bărbat din Bacău. Șeful federației i-a adus un coleg lui Negraru.

Numele lui e Virgil Pașcu, fost ofițer la “doi ș-un sfert” și prieten al familiei Burleanu.

El urma să-l ajute pe Negraru, folosindu-și experiența juridică.

Un tip blazat, trecut de 50 de ani, nou venitul a avut extrem de puțin timp la dispoziție să se acomodeze. Nu cunoaște nicio limbă străină, nu știe să folosească internetul și, mai important, nu are nicio motivație să declanșeze noi anchete.

În discuții, anunță că-și dorește 80 la sută muncă de prevenție.

La scurt timp după angajarea sa, UEFA l-a chemat pe Negraru la un interviu pentru postul de șef al departamentului de integritate. Apoi, a venit oferta de la Sportradar, compania care asigură datele și rapoartele secrete pe baza cărora UEFA informează federațiile sau ia decizii în privința meciurilor trucate.

Costin Negraru s-a mutat în Anglia, iar munca lui excelentă în zona de investigație l-a propulsat în doar câteva luni într-un post de manager în biroul de la Londra al companiei.

În Casa Fotbalului a rămas Virgil Pașcu călare pe un teanc de dosare pe care le mută de colo dincolo.

Lupta federației cu corupția s-a terminat odată cu apropierea alegerilor și cu activarea prietenilor lui Burleanu din diverse structuri de informații. Garată pe o linie moartă, va fi ținută acolo și în eventualul mandat al lui Ionuț Lupescu, un tip care are în echipa sa oameni conectați la interese îndoielnice.

Pentru trei ani, însă, fotbalul românesc a luptat în mod real cu mafia pariurilor.

Și totul datorită nebuniei unui ziarist sportiv.

Comentarii (46)Adaugă comentariu

Valentin (1 comentarii)  •  17 aprilie 2018, 22:19

Excelent articol, felicitări ! Iar munca domnului Negraru va fi mult mai vizibilă. Sper.

pawn (29 comentarii)  •  17 aprilie 2018, 22:39

mmm...cred ca aici e o problema de...tact, de intensitate a convingerii. in teorie, toti suntem drepti. si morali. la naiba, robespierre a fost drept (preferatul meu fiind danton, evident), stalin a fost pur si drept, c.z. codreanu era aproape de sfintenie. revazut (a nici nu mai stiu cata oara) "duelistii" lui ridley scott. "the enemies of reason have a certain blind look"... asa si aici, cu iacobinul asta care face din fotbalul romanesc cel-mai-corupt-sistem-din-emisfera-nordica. probabil se joaca niste bani si aici, habar n-am (la cate case de pariuri sunt in amaratele noastre orase), dar...daca vrei sa gasesti murdarie, gasesti si la gradinita.

ManX (16 comentarii)  •  17 aprilie 2018, 22:40

Ai uitat Belgia. Cu siguranta se fac si acum aranjamente. Acum vreo 10 ani a fost un scandal imens iar mafia chinezeasca era implicata. Si acum îl mai cauta pe chinez...:) A fost implicat si un jucator român, Mitu, parca-l chema. Cred ca a fost chiar golgeter anul ala, dar echipa sa aranja cele mai multe meciuri. Scandalul s-a stins asa de repede cum s-a aprins. Mitu a fost tranferat undeva prin Ukraina si nu s-a mai auzit de el.

Robert (2 comentarii)  •  17 aprilie 2018, 22:47

Foarte bun articolul!

Thomas (3 comentarii)  •  17 aprilie 2018, 22:49

Negraru era acolo cand meciurile trucate intre FCSB si Viitorul erau in toi. A facut ceva? A miscat ceva? NU. Astept sa fiu contrazis, Costin. Aici s-a ingropat echipa lui Burleanu din punct de vedere moral.

ovidiu_3003 (83 comentarii)  •  17 aprilie 2018, 22:51

toti trebuie sa luptam impotriva trucarii meciurilor...

Costin Ștucan (75 comentarii)  •  17 aprilie 2018, 22:51

@ManX Portarul uneia dintre echipele belgiene implicate a fost amenințat de chinez cu pistolul la tâmplă în vestiar. A făcut pe el la modul propriu de frică Este unul din cazurile majore de trucare de meciuri din fotbal.

Addy (9 comentarii)  •  17 aprilie 2018, 22:53

Super articol Costin. Din pacate, putini il inteleg si stiu despre ce e vorba. Dau o bere la Dreamer's la meciul cu Roma.

AdiL (2 comentarii)  •  17 aprilie 2018, 23:08

Am tot citit articole despre alegerile la FRF,in care se spunea ce au facut candidatii in trecut,cat de corupti si de ticalosi au fost,cum au muls de bani federatia,cluburile,America,Rusia si,mai ales,Botswana.Desi am citit zilnic cele doua mari site-uri sportive din Romania,nu am gasit nimic in legatura cu programul candidatilor la presedintia FRF.Macar vedeam care dintre ei minte mai frumos...Am aflat,in schimb,ca Lupescu vindea la federatie savarine si ecleruri prin firma sotiei lui,ca Burleanu facea cele mai crunte delapidari din cate au existat,ca au fost persoane extraordinar de capabile,dar care nu au fost lasate sa isi arate talentele etc.Nimic despre viitor,despre intentii,proiecte,finante...Atata vreme cat noi,microbistii,nu putem vota si nu avem niciun cuvant de spus in toata aceasta circaraie,nu vad de ce ne plictisiti cu tot felul de articolase fara fond.Daca cineva crede ca fotbalul din Romania revine unde am vrea cu totii,iesind presedinte unul sau altul,e chiar "autist"(ca sa o citez pe a doua minune blonda a politicii romanesti).Sportul isi va reveni cand isi va reveni societatea.Din pacate,nu se vad semne de revenire...

Mihnea (5 comentarii)  •  17 aprilie 2018, 23:18

Bravo! Ma bucur sa aud ca s-a incercat si altceva. Burleanu pierde ptr. ca nationala s-a facut de ras! In rest a fost mult mai putin corupt ca nasu etc. Lupescu va fii probabil Nasu 2!

ion (1 comentarii)  •  17 aprilie 2018, 23:22

ce sa inteleg, ca-l da burleanu pe frati-tu afara? interese sunt peste tot, la toate nivelurile, in orice domeniu. de la parlamentul romaniei pana la federatia de fotbal din anglia. nu mai vorbim de fifa/uefa. oricum articolul nu face decat sa te bage in ceata cu activitatea lui burleanu si, mai mult, cu tabara pe care o sustine costin

Coco (3 comentarii)  •  17 aprilie 2018, 23:43

Mdaa...ce sa spun...ma podidesc lacrimile. Articole facute pe prietenie. Nu neaga nimeni faptele prezentate, dar stilul dramatic-lacrimogen demn de un scenariu al unui film indian este de rasu-plansu'. "Totul datorita nebuniei unui ziarist sportiv"...hai sa nu exageram. Facand un mic joc de cuvinte si luand nebunia la propriu nu la figurat, cred ca intr-adevar aproape tot raul intamplat cu echipa nationala in mandatul lui Burleanu este DIN CAUZA tot a nebuniei reale a unui ziarist sportiv, colegul dvs Andrei Vochin, care efectiv de cand a dat de banii de la federatie si de functie, a luat-o razna si a facut experimente pe fotbalul romanesc, crezand ca e cel putin la fel de bun antrenor ca toti adevaratii antrenori romani, si permitandu-si sa treaca la un nivel asa-zis superior, adica la Daum. Mai grav e ca acum continua cu campania pro Burleanu. Asta arata ori ca a innebunit, ori ca stie ca nu are nicio sansa sa se mai intoarca la vechea sa meserie, fiindca a sa credibilitate se apropie vertiginos de zero barat. Asa ca meritele acelui domn despre care vorbiti sunt meritele sale, dar nu pentru ca e jurnalist sportiv, ci pentru ca asa a simtit dumnealui.Cat despre fatisa sustinere pe care dvs i o acordati non stop lui Burleanu, pot sa o inteleg, cata vreme inteleg ca aveti rude in actuala federatie (actuala federatie despre care noi, iubitorii sinceri ai fotbalului, speram ca pe 18 aprilie 2018 seara sa debina deja fosta ) .

Robert (1 comentarii)  •  17 aprilie 2018, 23:49

Felicitari lui Costin Negraru. In alta ordine de idei, ai luat peste picior intreaga echipa care l-a sustinut pe Lupescu. Ai cumva remuscari ca pentru asta va deconta fratele tau, care nu va fi acceptat de noua conducere FRF, mai ales ca pana si tu sustii ca probabil e ultima seara a mandatului lui Burleanu? Poti dormi linistit ca probabil ti-ai lasat un membru al familiei fara loc de munca?

ozon1963 (3 comentarii)  •  17 aprilie 2018, 23:51

Ba dar cat tupeu sa ai , D-l Stiucan! Ai fost dat afara din marea redactie ca s-a suparat ciobanul pe tine...Acum sa vii sa zici ca ala , Negraru , a rupt coruptia in doua ..si ca el e arhanghelul Gabriel ...am dat cautare oe google in engleza ...ce sa vezi ? nu apare marele apostol pe nicaieri! Ceva en francais din 25 mai 2015...something in engleza din 2017 cu Sumudica pariind....mari cazuri rezolvate!

Cristi (14 comentarii)  •  17 aprilie 2018, 23:54

Deci burleanu a angajat un ziarist de 26 de ani cu 2 ani experienta? Ne iei la misto? 2 ani inseamna 0 barat. Cu asa ceva voia sa se restructureze sistemul? Si apoi l au luat strainii ca pe Lupescu pt cat de competenti sunt angajatii Frf. Esti ilar!

Frenemy (6 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 0:11

Pana se rezolva coruptia din mafia pariurilor (adica niciodata), haideti sa jucam numai 2/1 sau 1/2 in liga a doua, macar sa ne alegem si noi cu ceva din mizeria asta !

Bogdan (1 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 0:34

Asta da articol. Pare ar fi primul articol bun pe care l-am citit in ultimii ani.

Boeangiu Marian (25 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 0:43

Esti JURNALIST ! FELICITARI ! Esti printre ff. putini oameni verticali de la inceput pana in prezent in tratarea subiectului alegeri frf. Sper sa nu te lasi dezamagit de oceanul de laturi ce te inconjoara.

Nimeni (1 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 2:06

Mai exista oameni de tip "The Insider"....mai au verticalitate !

ovi (1 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 2:13

Mai habarnist ca acest burlan,nu a avut federatia niciodata.

Che Guevara (31 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 2:28

Cea mai buna lupta impotriva mafiei pariurilor este sa nu pariezi. Daca ne vedem fiecare de treaba si ignoram orice fel de oferta dinspre casele de pariuri scapam de tot balamucul asta.

vlad (1 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 3:40

Felicitări pentru articol. Îl găsesc foarte potrivit pentru a descrie mandatul lui Burleanu: un amestec de lucruri bune și lucruri rele, după care, trăgând linie, nici nu mai știi ce să zici: că cei care au condus în acești ani sunt competenți ori incompetenți, bine intenționați ori rău intenționați... În orice caz, cu siguranță, ori nu sunt pe atât de competenți pe cât vor să pară, ori nu sunt atât de bine intenționați pe cât vor să pară, ori amândouă.

cineva (8 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 8:26

Iata un demers pe care trebuie insistat , respect d-lui Negraru si tie Costine ca promovezi nume ce merita promovate . Cand este , este si trebuie sa scoatem meritele in evidenta .

Ciprian (2 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 8:30

Felicitari pentru articole in general, si acest articol in special. Ceea ce faceti dumneavoastra inca ma mai aduce pe gsp.ro si ma atrage catre o presa facuta altfel, o presa in pas cu vremurile. Sanatate multa si nu bagati in seama haterii!!! Jos palaria! P.S.: nu va opriti, orice ar fi.

Alex One (23 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 8:31

Asa si, ce a patit Sumudica ? Si-a luat si asta basca ca sa le arate lui Stucan si Negraru unde-l doare cand vorbesc de pariurile lui. Obsesii. Apropo, o publicatie dadea aseara urmatoarele scoruri in alegerile de azi Lupescu 163, Burleanu 77 si Puscas 16 cica rezultat garantat 100% obtinut pe baza chestionarii directe a votantilor. Hai sa vedem, poate e ca la Ponta.

Adri (1 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 8:36

Mi se face sila doar stiind ca vine unul cu oameni gen Prunea in echipa. Punct si de la capat, doar ca de data asta fara generatia de fotbalsiti venita din epoca comunista si care au 'acoperit' cu performantele lor mizeriile din federatie si de la cluburi.

vasco (55 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 8:44

Niciodata un singur om nu poate face totul;depinde cine te ajuta,de cine te inconjori,pe cine te bazezi.Burleanu a fost prea putin ajutat si foarte mult icurcat .Prea mare e inertia si prea multi cei care regreta vremurile lui sandu,dragomir,ale lui kassai si ale fratilor impresari,unii dintre ei fiind in continuare implicati.Era greu pentru cineva care se opunea vechiului"regim" sa faca prea multe in asa de scurt timp...Noi, ca societate suntem prea bolnavi,asa ca ...nici o speranta pentru fotbalul si pentru societatea romaneasca in ansamblu.

Unu oarecare (3 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 9:08

Stucane, cum ramane cu articolul ala despre rugby? Acum au fost pedepsiti "spaniolii". Ma rog, pedepse vorba vine. 11 luni ala care a lovit miseleste pe la spate, 9 ala care a lovit din fatza. Restul 14 saptamani. De tot rasul. Nici la fotbal nu era asa bataie de joc. Mai hashtagul ala mizerabil? Mai pune-ti unul cu #JusticeforViborg pt fetele alea daneze care au o semifinala europeana sambata impotriva unei echipe norvegiene cu brigada norvegiana la centru. Am vazut pe Sporturi ca si-au facut userii hashtaguri jignitoare la adresa ta.

ahuramazda (2 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 9:33

Bravo. Super articol. Un nebun frumos a gasit niste dovezi iar altii le-au ingropat, cool. Asa vor face si prietenii lui lup ... escu, pentru ca nu vor indrazni sa atace interesele unor condamnati penali si ai altora asemenea, vorba ta, cu interese indoielnice. Felicitari.

gabriel (3 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 9:49

Costin Stucan , bravo pentru articol , ma inclin ... Poate continui tu munca lui Negraru ?

?????? (95 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 9:55

Apreciați că Lupescu, din poziția de director al comisiei tehnice a UEFA a avut mai multe informații despre "mafia pariurilor", fiind într-o poziție care i-ar fi permis să contribuie la combaterea fenomenului "meciurilor trucate" ? Apreciați că ar avea și "restanțe" la o astfel de "activitate" ?

Costin Ștucan (75 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 11:09

@gabriel Nu. Exclus. Eu am alt job.

Necula Daniel (2 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 12:08

Ce mai zici Stiucane? http://www.rugbyeurope.eu/decision-rugby-europe-judicial-committee

Krys (1 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 15:31

Burleanu e adevaratul psd-ist la aceste alegeri, alegeri care ar trebui sa fie libere ... - bani la votanti cu o zi inainte... - comisie doar cu angajati burlanisti... - scoaterea semnaturile de pe buletinele de vot pt a se putea frauda... - timp dublu alocat lui Burleanu fata de ceilalti candidati... - asocierea mincinoasa a lui Lupescu cu Dragnea...

steff (3 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 17:06

"E probabil ultima seară a mandatului lui Răzvan Burleanu" :))))

de pe ‘ici ‘sa (8 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 17:12

cata ipocrizie ! daca luptati cu mafia pariurilor ar trebui interzise orice fel de sponsorizare sau colaborare cu casele de pariuri, ar trebui sa dispara de pe tricourile jucatorilor, de pe reclamele din jurul gazonului si publicitatea din mass-media, altfel e ca medicul care sudeaza tigara de la tigara in timp ce-ti recomanda sa te lasi de fumat.

Mircea (1 comentarii)  •  18 aprilie 2018, 17:47

"E probabil ultima seară a mandatului lui Răzvan Burleanu..." Cred că aveți două probleme, la GSP. Peste aceea a răutăților la adresa lui R. Burleanu pot trece. Dar să nu fi mirosit, atîta minți înfoiate, că actualul președinte FRF va fi reales (fie și nu la scorul de azi)...

Musashimaru (1 comentarii)  •  19 aprilie 2018, 14:20

Va voi considera 100% de buna credinta cand veti recunoaste cum Liverpool a participat la trucarea celebrei finale de la Istanbul ,cu Milan, ori cum City a practicat un non combat acum in sferturile C.L. sau cum , de buna voie, a fost egalata de Crystal Pallace acum cativa ani de la 0-3 in min.81 sau tot in acel sezon cum Steven Gerrard le-a dat meciul pe tava celor de la Chelsea... Si le spun asta ca fan Arsenal, o echipa ce nu mai e bagata in seama de nimeni, datorita managementului ce n-are legatura cu performanta sportiva ! O solutie -iluzorie ce e drept- in Premier League este o unire a tuturor suporterilor din Anglia si, in urma unui hastag de tipul #everybodyleaveathalftime pe twitter, toti suporterii sa se ridice in pauza meciurilor si sa paraseasca arenele sambata cand se desfasoara meciurile etapei, in semn de protest pentru trucarea lor in Asia... Altfel, ati putea sa mai vorbiti daca a mai aparut vreun ziarist de statura lui Declan Hill, cel de acum mai multi ani cu cartea "How to fix a game" In rest, va tin pumnii in finala cu Real, dar cioclul in negru ori gazprom vor decide ...cine stie ce...

Urod (39 comentarii)  •  22 aprilie 2018, 12:06

Uite așa isi gasesc oamenii valoroși de munca in afară.... Asa isi va gasi si Lupescu de muncă, si altii si tot așa, iar voi rămâneți cu bucuriile de frustat ale lui Burleanu față de cei ce-au facut ceva in fotbal.... Lucescu, Lupescu, Chivu.... Iti dai deana cat de stramba este societatea românească....?!!!... Crezi ca asa putem ajunge si noi, acolo unde sunt altii demult...?!!!.... Te asigur ca nu... De-asta suntem unde suntem si tot aici o sa ne gasim si peste 20 de ani... Il facem pe Lucescu misogin, altul il face trădător de tara pentru ca el castiga bani pentru familia lui, ( probabil daca castiga bani si pentru familia lui Trasnea de la Buzau, era bun Lucescu).... Etc... Si vrem sa progresam...?!!!... Sa fim serioși... Misogin l-a facut Geambașu de la care am pretenții.... Deci nimic nu este intamplator, suntem exact ceea ce meritam iar oamenii buni si destepti pleaca afară... Pentru ce ar trebui sa-si sacrifice singura viata pe care o au de trait...?!!!

Adu (4 comentarii)  •  1 mai 2018, 0:43

La ce atata lupta?! Probabil UE va interzice fotbalul ca sport in urmatorii ani, fiindca e prea periculos pentru orice om sa mai mearga in tribune la un meci de fotbal, riscul de a fi atacat, accidentat, ranit, ucis, fiind prea mare din lipsa de securitate a spectatorilor la spectacolele sportive de fotbal.

dan t (19 comentarii)  •  13 mai 2018, 10:35

revin cu vesnica intrebare: de ce numai in anumite sambete si duminici sunt moderat? fara sa jignesc,sa mi fie moderat vreun com sau sa fie com muuuuuuulte in timp scurt? nu va puteti stapanii oamenii din subordine? chiar fac ce vor ,cei din redactie?

Canadianul (2 comentarii)  •  14 mai 2018, 8:57

De ce nu ai scris de blatturile Viitorul Fc.fcsb 2-5 sau blatturile cu Botosani-fc.fcsb ...chiajna -fc .fcsb ..toate pe era lui regheblatt ..aaaaaa ca esti platit de seful din berceni ....am inteles!!! Repede ai observat ca azi Astra nu a jucat bine.....da nu a jucat ca CFR ul a dominat fara drept de apel ...dar ce sa faci adevarul doare !!!!!!Rusine sa va fie !!!

Comentează