Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Noncombatul lui Becali și compromisul lui Burleanu

George Becali tocmai a declarat că FCSB a făcut intenționat un simplu act de prezență la Sibiu și nimeni nu realizează gravitatea vorbelor sale.

La câteva minute după umilința cu Hermannstadt, finanțatorul a intrat în direct prin telefon la DigiSport […]

Permalink to Noncombatul lui Becali și compromisul lui Burleanu
vineri, 2 martie 2018, 12:47

George Becali tocmai a declarat că FCSB a făcut intenționat un simplu act de prezență la Sibiu și nimeni nu realizează gravitatea vorbelor sale.

La câteva minute după umilința cu Hermannstadt, finanțatorul a intrat în direct prin telefon la DigiSport și a încercat să explice voalat faptul că le-a comandat jucătorilor și antrenorilor să piardă meciul.

Declarația sa e plină de vicleșuguri, cum ar fi că “am jucat fotbal ca să nu se spună despre noi că desconsiderăm competiția”, dar esența e evidentă.

Autodenunțul se arată în toată splendoarea în următoarele fraze:

“Le-am spus. “Singurul lucru care contează la acest meci, obiectivul, este acela de a vă feri de accidentări. Dacă vedeți că bagă alunecări luați mingea și le-o dați lor”

Și.

“Dică putea să vă spună ce le-am transmis eu? Putea să vă spună că a zis patronul „intraţi pe teren şi faceţi prezenţă?”

În Anglia, o asemenea declarație a unui finanțator despre un meci de FA Cup ar fi băgat clubul său într-o situație extrem de periculoasă. Desconsiderarea celei mai importante cupe din lume într-un mod ostentativ e un act aproape sinucigaș din punct de vedere fotbalistic.

În România, vorbele lui Becali au trecut aproape neobservate, deși în Regulamentul Disciplinar, la articolul 52.7 scrie:

Articolul 52 – Comportarea jignitoare, calomnioasă și declarații care afectează imaginea fotbalului
Cluburile ai căror jucători, antrenori sau oficiali afectează, în orice fel, imaginea unei competiții prin săvârșirea unor fapte de natură să ducă la discreditarea acesteia, se sancționează cu excluderea din competițiile în curs/sau viitoare de la una la două ediții competiționale.

Motivul noncombatului comandat de finanțator reiese din spusele acestuia. Becali consideră că organizatorul competiției, FRF, și-a bătut joc de clubul său, neamânând inițial partida.

În editorialul său de astăzi, Dan Udrea scrie că Burleanu a folosit Cupa ca pe o armă de represiune electorală. Pe FC Botoșani, care-l va susține la alegeri, a menajat-o, amânându-i meciul cu Poli Iași, în timp ce pe Astra și FCSB – cluburi care merg cu Lupescu – le-a programat să joace la -12 grade Celsius.

E o ipoteză serioasă, gravă și plauzibilă, în condițiile în care zăpada și gerul polar nu s-au oprit după graniță doar în Botoșani, ci au cuprins România de la un capăt la altul.

La fel de gravă este răzbunarea lui Becali.

Prejudiciul adus federației prin ieșirea din Cupă a FCSB poate fi cuantificat. O finală în care jucau Budescu, Florinel Coman sau Denis Man nu se poate compara la încasări cu una în care ar juca Dâlbea, Danci sau Blănaru, cu tot respectul față de fotbaliștii de la surprinzătoarea Hermannstadt.

Din biletele pentru o finală cu FCSB pe teren, federația ar fi încasat în jur de 300.000 de euro.

Doar că, în afara FRF, de pe urma noncombatului suferă și alții.

În urma eliminării FCSB, specialiștii din piața media estimează pierderea ProTV – una dintre televiziunile deținătoare de drepturi pentru Cupa României – la aproximativ 300.000 de euro.

Daunele produse fanilor nu pot fi calculate. Dar dacă un singur copil nevinovat, suporter FCSB, a plâns ieri după-amiază, amărât că favoriții săi au fost împrăștiați în cele patru vânturi de micuța Hermannstadt, atunci cinicul Becali are o culpă morală care întrece orice responsabilitate legală sau regulamentară.

Și nu este prima sau ultima sa culpă din fotbal.

Acum, conform regulamentului, FCSB riscă excluderea din Cupa României cel puțin în sezonul viitor. Practic, dacă Ionuț Lupescu va fi ales președintele federației, el ar putea moșteni o competiție fără unul din magneții care aduc imagine și bani.

Iar viitorul președinte ar avea atunci o castană fierbinte în mână. Să anuleze sancțiunea fostului președinte sau să o păstreze?

Până atunci, însă, castana proaspăt scoasă din foc e chiar în mâna lui Burleanu.

Să sancționeze sau nu FCSB?

Dacă păstrăm logica electorală a răzbunării, indusă zilele astea de Becali, clubul său va fi cu siguranță adus de FRF în fața Comisiei de Disciplină pentru declarațiile finanțatorului.

Dacă analizăm antecedentele din mandatul lui Răzvan Burleanu, mișcarea electorală a acestuia va fi alta.

Acum un an, Gazeta a dezvăluit o încălcare serioasă a regulamentelor FIFA de către Viitorul, clubul altui contestatar de-ai lui Burleanu. Clubul lui Hagi a omis intenționat să menționeze comisionul și numele impresarilor la transferul fictiv al lui Cristian Manea, iar dovada clară se află în sistemul electronic FIFA TMS gestionat de FRF.

După publicarea actelor aflate în baza de date Football Leaks, federația avea un caz limpede, iar sancțiunea pentru Viitorul era pasul logic.

Burleanu și echipa sa au ales să nu înceapă procedura disciplinară.

Motivul – rostit în birourile de la Casa Fotbalului – a fost teama de reacția publicului, scos în stradă acum 20 de ani de Hagi, nu de Burleanu.

Conducerea FRF a făcut un compromis electoral care o apropie periculos de mult de fosta conducere, de care Burleanu se disociază vehement de patru ani!

În cazul noncombatului mărturisit de Becali, va mai face încă unul.

PS – Cota oferită de casele de pariuri înainte de meci pe victoria Hermannstadt a fost de aproape 7. Cota pentru o victorie la scor ar fi însemnat o mină de aur pentru o persoană care știa că finanțatorul le-a transmis jucătorilor săi să facă figurație la Sibiu.

PS2 – Pentru cei care au comentat mai jos, spunând că George Becali nu este oficial FCSB. Iată ce spune Regulamentul Disciplinar al FRF:

Extras din Regulamentul Disciplinar, articolul 6.8:
Oficiali asimilaţi: acţionari, finanţatori, sponsori ori alte persoane a căror apartenenţă la clubul respectiv este de notorietate.

 

Comentarii (127)Adaugă comentariu

eu (1 comentarii)  •  2 martie 2018, 14:51

Nu sunt avocatul diavolului, dar berbecul-sef NU este oficial *** si prin urmare NU au ce sa ii faca conform regulamentului ..

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cip (3 comentarii)  •  2 martie 2018, 14:51

sunt jocurile politice la mijloc.....iar la mijloc sunt echipele de fotbal......si noi romanii......au fost 10.000 de oameni la meciul de la Sibiu care au inghetat 2 ore la -10 grade......se putea juca meciul, amana meciul, nu era nici o problema..........dar trebuia anuntata din timp fara atata circ.....arbitrul a iesit pe teren sa constate ca nu se poate juca dupa ce la tv se anuntase deja reprogramarea meciului.....ACEST CIRC S A DORIT A FI FACUT !

Mihai (10 comentarii)  •  2 martie 2018, 14:53

In continuare vad ca treci cu nonsalanta pe langa declaratia lui Burleanu cu privire la spagile date arbitrilor in perioada 2008-2014, dar vad ca cu fiecare ocazie arunci sageti catre Viitorul:))) In continuare, se vede ca atat timp cat e fratiorul bine mersi la FRF, nu te vei lega de Burleanu Si te rog, nu-mi aminti de cele 2 articole despre el in care ai vorbit mai mult de Sandu si Lupescu in ele.

Albusibiu (1 comentarii)  •  2 martie 2018, 14:54

Poate va veni o zi in care veti invata sa fiti demni. Sa nu mai creati vedete de paie si subiecte din focuri de paie. Plangeti ca niste babe pe seama jucatorilor lui Becali, carora ieri sibienii le-au dat clasa. Sa va spun insa cateva lucruri: pe un teren perfect, echipa din Sibiu se descurca si mai bine. Ca unul care urmaresc aceasta echipa stiu ca viteza de atac e principala lor calitate. Iar aceasta viteza a fost cumva incetinita ieri de teren. Meciul se putea juca oriunde si deznodamantul era acelasi. Accidentarile i-ar afecta si mai tare pe sibieni. Anul acesta au de dus o lupta grea pentru promovare. In cazul in care promovarea se rateaza insasi existenta clubului e pusa in pericol. Deci de ce sa ascultam de milogirea lui Becali, cand, pe partea cealalta, era in joc un intreg proiect fotbalistic? Cheia jocului a stat in faptul ca sibienii au luptat, aproape toate duelurile 1 la 1 le-au castigat. Cine nu vede asta n-are decat sa se uite in gura lui Becali si ale verilor sai.

gheorghe (8 comentarii)  •  2 martie 2018, 14:57

stucane, iarasi vii cu o chestie doar ca sa te arati special: e ok ca te iei de el ciobandante, dar cu conditia sa ai si argumente; asta cu meciul de la Sibiu, pe o temperatura de Siberia, e cusuta cu ata alba; fcsb a facut foarte bine cum a procedat: fotbalul nu merge la +35 si la -10; ferefe i-a obligat iar ei au raspuns cum au crezut ei ca e mai bine pentru interesele lor; prin asta, consider ca nu au facut nimic rusinos sau badaranesc, cum mai face *** uneori

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Jonathan (4 comentarii)  •  2 martie 2018, 15:01

@cosmin: nu ai dreptate, stucan va avea mereu trafic. El scrie insultandu-ne inteligenta si tot timpul se vor gasi cititori care ii vor spune cat de prost este

Adi (1 comentarii)  •  2 martie 2018, 15:14

Asta e jobul tau? Sa tragi subiecte de par? :)))) Poti sa faci de astea in gluma dar nu asa cu fata serioasa

Jonathan (4 comentarii)  •  2 martie 2018, 15:15

bai stucan, ziarist 360 de grade (vezi sa nu ametesti) , daca tot o arzi cu noi ziarist vigilent, insistent, polivalent (noi stim ca nu e asa si doar te lauzi) obtine o reactie de la Burleanu despre de ce a intwntionat sa introduca in regulament urmatorul pasaj: "Un candidat poate participa la alegeri doar dacă a îndeplinit un rol activ în cadrul fotbalului asociație (ca jucător sau ca oficial în cadrul FRF/LPF/AJF/AMFB sau structuri sportive) pentru cel puțin 2 ani în ultimii 5 ani anteriori datei la care este propus ca și candidat". Pana nu obtii o reactie despre acest lucru ramai un slabut. Daca nu stii cum sa ajungi la Burleanu, roaga-l pe fratele tau (care e platit de Burleanu) sa-ti intermedieze o intalnire.

Florin (1 comentarii)  •  2 martie 2018, 15:16

Cu ce e diferita situatia de cea a Craiovei de anul trecut cand si-au "odihnit" titularii cu Viitoru'?

ovidiu_3003 (83 comentarii)  •  2 martie 2018, 15:23

Jiji este cancerul fotbalului romanesc ...daca nu extirpam acest cancer vom avea mereu meciuri trucate ...

Noua Caprita rosie (1 comentarii)  •  2 martie 2018, 15:25

Costin, sa inteleg ca daca, de exemplu Mateut critica FRF sau cupa trebuie pedepsita dinam0? Doar este o persoana care apartine pe veci clubului. E illogic ce spui. In plus, Steaua a jucat cu o formative destul de apropiata de cea folosita in campionat. Nu te-am auzit zicand nimic de craiolguta anul; trecut in campionat contra viitorului. Sau toate se aplica doar impotriva Stelei?

DAV (2 comentarii)  •  2 martie 2018, 15:25

Grav,foarte grav.Era grav daca se accidentau jucatori de baza pentru o cupa care nu mai intereseaza pe nimeni la un meci programat cand nu trebuia,nu din buzunarul tau sau ai FRF-lui ii platesti. Este cum a spus Gigi,unii vor sa puna stapanire pe altii,articolul este scris in acest sens.

Andrei_Dumitrescu (6 comentarii)  •  2 martie 2018, 15:48

Au iesit lupii pe imas domnule Stucan. Au iesit sa-l scuze si sa-i gaseasca alibi astuia care vorbeste de stapani, de mosii si ca el da ordine .....asta care conduce din umbra...mogaldeata care se ascundea in tufisuri in fata Casei Vernescu, p-asta il apara "Stelistii" astia. Acum nu mai suntem Stelisti, suntem gigisti, talpanisti, fcsbisti, csaisti, orice fel de isti menit sa ne divizeze, il facem pe Helmuth EROUL de la Sevilla Slugadam si pe Lacatus dinam8vist, Balint un idi0t.....Steaua Bucuresti nu poate fi divizata dupa bunul plac al unora certati cu legea si in caz ca nu stiati Stelistilor, Steaua intotdeauna si-a propus ca obiectiv Cupa si Campionatul! Intrebati-l pe domnul Ienei!...... restul e cancan. Cat despre starea terenului de joc, se pare ca am uitat victoria cu valencia, meciul fatidic cu Slovenia din Ghencea samd......Terenul nu este o scuza sa desconsideri competitia si partenerul de competitie. I se pot imputa multe lui ciurli burli ca de ce nu a amanat meciul samd, insa asta nu scuza non-combat-ul din meciul cu Sibiu, ca tot ma contraziceam eu cu, cineva p-aici ca ii imput tot ce e negativ lui Fram si tocmai cand ii spuneam urechile ciulite si ochii pe TV ca el mereu reuseste sa ne surprinda (la fel ca Trump)....well ......Q.E.D. .....a facut-o de oaie. Sper ca Stelistii sa inceapa sa deschida ochii dupa 18 ani de vorbe vant si scandaluri fara sfarsit, nu ma mai iau de academiile conduse de MARII STELISTI..pffffffff.....sa raspunda pt declaratiile respective si sa nu mai tarasca Numele, Renumele si Istoria Stelei in raboaie personale.

Vlad (4 comentarii)  •  2 martie 2018, 15:49

Echipele italienesti fac non-combat an de an in Europa League... nu le sare nimeni in cap ca baga rezervele, ca nu studiaza adversarii sau ca nu se intrebuinteaza!! O fac pentru ca dau prioritate campionatului, nu o fac pentru interese mercantile sau mai stiu eu ce. La fel e si cazul FCSB. Oricum, nu cred ca au ratat calificarea intentionat, doar ca au jucat mizerabil.

OLDMAN (2 comentarii)  •  2 martie 2018, 15:52

Putini sunt cei care isi mai aduc aminte de vechile terenuri,care erau standardul vremii,acoperite cu zgura.Zgura nu era cu nimic mai moale decat stratul de gheata.Caderile,in acele conditii.nu erau deloc placute,ca atare jucatorii aveau tot interesul sa evite caderile "programate"spre deosebire de cei de azi,care ,cu talente demne de wrestling,incerca sa stoarca un penalty,sau macar o libera;asta e trista normalitate-nimeni nu mai condamna golul obtinut prin inselaciune-lipsa de fair play fiind doar nedegajarea mingii,cand adversarul se munceste sa redea cat mai fidel chinurile mortzii. Cat despre Bcali-el isi proteja,nu jucatorii,ci inestitia("marfa defecata"se vinde mai greu)

dudu (2 comentarii)  •  2 martie 2018, 16:02

Invocarea articolului 52 e subiectiva, ca nu spunem trasa de par. Gigi s-a autodenuntat atat ca sa-i fie clar lui Burleanu cine ce i-a facut. In definitiv, nu e prima oara in sezonul asta cand G.B. triseaza fotbalul, suporterii, spectatorii de la meci etc. Dar nu e defaimare, e mai degraba influentarea rezultatului. Si sa stam noi linistit ca nu va veni nimeni sa ii suspende pe Gigi sau pe Steaua, decat daca se va dori foarte tare asta. S-a vazut la cazul lui Sumudica, care pe regulament trebuia suspendat cel putin 2 ani pe un articol, dar i s-a aplicat alt articol si a fost suspendat 2 luni si alea amanate pana la Pastele Cailor. Daca vrei, poti. Iar Burleanu nu are niciun interes sa scoata Steaua din cupa sau campionat. Sunt alte metode...

Andrei_Dumitrescu (6 comentarii)  •  2 martie 2018, 16:12

Tot cancan-ul dinaintea meciului, adica acele .....eu i-am zis lui mm sa nu bagam echipa dar el mi-a zis ca desconsideram competitia si ca ne depuncteaza, i-am zis sa bagam echipa a doua si el mi-a zis ca tot asa ca desconsideram competitia...tot circul mediatic dinaintea meciului a fost special construit pt a-i oferi acestuia un alibi puternic. De aceea au si "jucat" Budescu, Man, Coman si Tanase, tocmai pt a intari puterea alibiului, pt ca ei nu pre s-au omorat cu firea pe teren, dovada scorul si prestatia din teren.....in ce situatie ingrata i-a pus atat pe jucatori cat si pe antrenorul Dica care au participat la un asemenea meci, sa iasa jucatorii si Dica sa ne spuna. Minte Fram cand a declarat ca: “Dică putea să vă spună ce le-am transmis eu? Putea să vă spună că a zis patronul „intraţi pe teren şi faceţi prezenţă?” sau nu? Sa aiba demnitate si integritate si sa ne spuna.

Costin (9 comentarii)  •  2 martie 2018, 16:34

Cursul asta de drept al penalilor se prelungeste inutil.

escu (1 comentarii)  •  2 martie 2018, 16:41

Nu este nici o surpriza ca voi taranimea continuati sa distrugeti orice si mereu va sapati intre voi, ca nu cumva vreunul sa reuseasca ceva! Ce-ati inceput in anii 50 continuati si astazi!

Mihai (1 comentarii)  •  2 martie 2018, 16:52

@costinstucan - "Oficiali asimilaţi: acţionari, finanţatori, sponsori ori alte persoane a căror apartenenţă la clubul respectiv este de notorietate." Ciobanete nu face parte din nici una dintre categoriile amintite mai sus, el isi imprumuta rudele pentru a imprumuta la randul lor FCSB, ca el ia deciziile...tot nu il poti asimila, de exemplu, daca seful galeriei lui Dinamo, Elias Bucurica, ar spune la TV, Radio ca a cerut jucatorilor lui Dinamo sa piarda meciul cu X, tot nu ai cum sa il asimilezi, chiar daca el este un dinamovist de notorietate si ar avea influenta sus amintita. Ciobanasul nu are nici o calitate in cadrul clubului, asociat nu, sponsor...nu exiata nici un nume de stana pe tricouri sau bannerele de pe margine, iar ca sa dovedesti apartenenta ai nevoie de un act material(Contract de sponsorizare, act constitutiv,etc). P.S. Eu nu cred ca omu vb aiurea, este unul dintre cei care se inconjoara de consilieri si toate tipurile de specialisti in consultanta, stie ca poate aduce prejudicii prin gura *** si sunt sigur ca s-a autoexclus din tot ce inseamna acte.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cortes (11 comentarii)  •  2 martie 2018, 16:54

Nu ne intereseaza cupa ba ne ***! Becali a gândit perfect (e tobă de fotbal). Prioritar e campionatul și calificarea din grupele Ligi Campionilor. ”Iubit de mulți. Urât de puțini. Respectat de toți. Inegalabilul Gigi Becali!”. Gigist până la moarte!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

its1134 (1 comentarii)  •  2 martie 2018, 16:58

Comentariile se împart în două. Cei care-i spun lui Ștucan că e prost și cei care știu deja că Ștucan e prost și preferă să spună că Becali e prost. Ambele categorii sunt valide! Costinele, ce faci tată, chiar așa? Ziarist nu ești, talentat clar nu, vigilent nu că ai scris la 18 ore mizeria asta, nu imediat, suspicios nu, ***, insistent DA.. că așa-i prostu'.. polivalent nu știu, doar în viața sexuală. =) Investigații nu prea, opinii de 2 lei și video content mai slab decât cel mai slab YouTuber. Ce să mai zic, ești dărâmat. Și n-o zic eu. O spune toată lumea. Lasă-te și lasă-ne mai bulă.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andy Sorin Boerescu (5 comentarii)  •  2 martie 2018, 17:04

Daca doar Dinamo Bucuresti joaca in play out,atunci de ce Steaua sa nu retrogradeze stiuletilor de porumb?????Sau trebuia sa si rupa picioarele pe patinoar,ca asa vrea domnul scriitor stiulete???

corleone (2 comentarii)  •  2 martie 2018, 17:28

Pentru @gogu si ceilalti fecesebisti, cititi Regulamentul Disciplinar al FRF si o sa descoperiti calitatea oficiala a idolului vostru din Pipera. - Articolul 4 – Persoane 1 - Următoarele persoane se află sub incidenţa acestui regulament: a) membrii afiliați la FRF și oficialii acestora, precum și oficialii LPF; b) sponsorii şi finanţatorii cluburilor; c) alte persoane a căror apartenenţă la un club este de notorietate şi nu a fost contestată până la momentul săvârşirii unei abateri; d) jucătorii, antrenorii; e) oficialii de meci; f) agenţii de jucători/intermediarii şi agenţii de meciuri sau persoane cu atributii echivalente; g) oricare persoană autorizată de FRF, LPF, AJF/AMFB sau un club să desfăşoare activităţi în legătură cu un joc, competiţie sau alte evenimente organizate de acestea; h) spectatorii. 2 - Persoanele menționate la alin. 1 sunt obligate, în orice moment, să recunoască principiile de bază ale fotbalului românesc, statutele și regulamentele FIFA/UEFA/FRF, precum și ”Legile Jocului” emise de IFAB. http://www.frf.ro/public/images/uploads/files/RD.pdf

auci (2 comentarii)  •  2 martie 2018, 18:22

Despre ce discutam? Despre o clona a unei echipe de Liga a 4-a pe care "cea mai mare echipa din Romania(dupa mintea bretonului Piturca) nu a putut s-o bata! Faptul ca HermanFuhrer nu a putut sa bata cu 10-0 o echipa care nu a "avut chef" de meciul asta e o problema! Dar hai sa-i lasam pe "expertii" gen Balint sau Ilie Dumitrescu care nu au vazut despre ce meci e vorba sa ne explice meciul! Propun ca Armata Romaniei sa intervina si sa faca rocada din cauza acestui meci: Lacatus sa vina antrenor la jucatorii lui Becali si sa aiba numele Steaua in Liga 1, iar Becali sa se duca in Liga a 4-a si sa conduca jucatorii aia de acolo! Bine, Lacatus e la fel de bun antrenor ca Becali, adica sunt paraleli cu fenomenul, desi unul a dat gol in finala de Champions si unul a dat cu branza in finala Turmelor Miorita!

Jonathan (4 comentarii)  •  2 martie 2018, 18:56

@its1134 :))))))) Vreau sa deschid un Fan Club its1134. A spus adevarul 100% :)))))) Talentatului asta 360 de grade, frate cu ala care e angajat si platit de Burleanu, i-a luat o zi intreaga (la o zi distanta de la declaratia lui gigi) sa scrie ineptia asta si sa ne demonstreze pentru a mia oara cat e de prost :))))))) parca te descriai vigilent intarziatule

silviu (3 comentarii)  •  2 martie 2018, 19:07

Bravo d-le Stucan , Apreciez articolul , apreciez curajul ! Nu e usor sa fii consecvent si sa spui adevarul cind in jurul tau sint multi si tari care sint convinsi ca legea o fac ei si scuipa in legea oficiala . Inca odata felicitari .

Mihai (1 comentarii)  •  2 martie 2018, 19:37

Dle Stiucan, explicatiile penibile ale lui becali nu sint decit niste petarde de presa...Omul incearca sa justifice cumva rusinea de la Sibiu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l luam in seama...Stiti vorba aia, un prost arunca piatra in apa si alti noua se arunca sa o scoata...Cred ca mult mai interesanta ar fi fost o discutie pe tema mocirlei de la Giurgiu si a atitudinii suspecte a jucatorilor dinamovisti...Care efectiv si-au bagat picioarele in acel meci, evitind orice fel de contact serios cu adversarul si parind total dezinteresati de soarta meciului...Or fi cainii slabi, dar nici chiar asa...Cei ce stiu fotbal, inteleg ce vreau sa spun...Sa fi avut de-a face cu cotele de la pariuri(4.70 victorie Astra, 1.90 victorie Dinamo)? Nu este exclus sa auzim ca, in curind, negoita si-a platit datoria catre badea...Intr-adevar, greu de demonstrat astfel de scenarii, dar astia prea ne iau de prosti pe toti...si becali si negoita si ceilalti "conducatori" din fotbalul romanesc...Doamne ajuta sa cistige Lupescu sefia frf! E poate ultima sansa a fotbalului romanesc!

Florin (3 comentarii)  •  2 martie 2018, 19:43

unii dintre voi chiar sunteti batuti in cap.....omul nu vorbeste de jucatorii care au fost in lotul fcsb-ului la acest meci.....doar despre declaratiile unui oficial de la fcsb, care trebuie sanctionat , conform regulamentului frf. putea gigel sa bage in teren si jucatori de la echipa a 4-a, nimeni nu-l putea sanctiona.

dan b (55 comentarii)  •  2 martie 2018, 20:05

Cine a desconsiderat competitia planificand meciuri in mijlocul ciclonului. Cine-i de vina? A, Hagi care a facut un "transfer fictiv". Ce-i aia transfer fictiv? Si mai lasa-ne cu Football Leaks ca acolo sunt numai inventii nedovedite. Numai minciuni!

Larkins (1 comentarii)  •  2 martie 2018, 20:16

Ce-ți mai place *** *** și să bagi râcă Știucane

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Jiji (6 comentarii)  •  2 martie 2018, 20:23

Ti ai greșit meseria baiatu meu

luciann (8 comentarii)  •  2 martie 2018, 20:39

Ca sa nu mai piarda televiziunile si federatia bani faceti (sa faca) ca in Italia, favoritele joaca acasa! Asa s-a revigorat cupa acolo! Si anul asta au o finala Juve-Milan!!!

pentru albusibiu (1 comentarii)  •  2 martie 2018, 20:39

Băi nenică, ne lași mă cu echipa ta de viteziști? Aveți grijă să nu vă prindă radarul, ia uite unde era echipa de Usaini Bolți și noi nu știam! Dacă FCSB vrea să joace, vă dă ceață, nu mai veni tu să bălmăjești aici că pe teren normal erați cei mai tari. Vă doresc să promovați ca să-ți demonstrez cât sunteți voi de buni și de viteziștii lui pește, nu de alta, dar și Sepsi s-au crezut meseriași și acum și-au dat seama că nu e ușor în Liga 1. Vă luați bătaie cu strigături de la Craiova, Astra, Viitorul, de CFR nici nu mai zic.

Che Guevara (31 comentarii)  •  2 martie 2018, 20:47

1. ati luat-o pe aratura cu "se accidentau jucatorii". Pai si FCSB si Sibiu au jucat pe acelasi teren. Cum puteau sa se accidenteze numai oameni din echipa lui Gigi? Ar fi fost ca in filmele cu Benny Hill cand tragea cu mitraliera la gramada si mureau numai soldati inamici. 2. Sa zicem ca riscau vreo accidentare totusi. Ati auzit vreun caz de fotbalist cre a cazut pe gheata si si-a rut piciorul? Sau s-a lovit la cap si a murit? Sunt 200 de ani de cand se joaca fotbal si nu au existat terenuri incalzite de la facerea lumii. Exista in analele fotbalului jucatorul X care a jucat pe un teren inghetat si i-a explodat capul de frig? 3. Ce mari valori are FCSB in echipa? Exista vreun jucator de 100 de milioane de Euro si ne e frica sa nu mai luam pe el banii de transfer? Exista vreun jucator pe care s-au platit 50 de milioane de Euro si ne e frica sa nu ne recuperam banii investiti ca da cu partile moi de gheata? 4. O astfel de abordare minimizeaza succesul jucatorilor sibieni. Si ei merita tot respectul si toata aprecierea pentru efortul depus in teren si pentru sufletul cu care au abordat partida dezintegrand practic "mandria Romaniei" - Europa Steaua / Romania Steaua / a luat 5 boabe la Roma!

Standdowncafe (3 comentarii)  •  2 martie 2018, 20:51

@Sir - Faptul ca in liga 2 nu e nevoie de terenuri incalzite nu inseamna ca e o dovada de consideratie deosebita pentru competitie. Intrebarea e adresata Dl Stucan in masura in care despicam in zece o declaratie si o numim desconsiderarea competitiei. Meciul de aseara nu a avut loc in liga 2, ci in cupa Romaniei, unde trebuie sa te aliniezi conditiilor superioare (bunul simt spune asta). Banuiesc eu ca in Liga 2 nu e nevoie nici de noctura ... asa-i ?, pai sa jucam la ora 14:00 cupa asa, pentru ca Sibiu Liga 2. Abia astept sa promoveze echipa asta, cumparati calorifere, ce faceti ? @Stucan - observ ca avem onoarea ca din cand in cand sa dai un reply - acel citat este atat de irelevant, prin simplul fapt ca este scris ambiguu, cu loc de interpretare la bunul plac al oricarui turi buri care ar dori sa faca chestii de genul celor descrise de tine in articol. Depasiti momentul declaratiei lu Gigi, mai bine zis ramaneti in urma lui si comentati despre cauza acestor intamplari - organizare defectuasa, dubla masura in amanarea sau neamanarea unor meciuri, rea vointa in a accepta amanarea la cerere a acestui meci....

tisi (3 comentarii)  •  2 martie 2018, 21:05

Felicitari domnule Stiucan pentru echidistanta dumneavoastra, nu neaparat in aceasta scriere ci in toata activitatea jurnalistica pe care o prestati, In rest vrajeli....FCSB a pierdut pe bune. Bocitoarele din presa ( nu faceti parte dintre acestea) plang pe umarul "sfantului" bisericos, gasindu-i echipei sale umflate, penibila la Sibiu, alibiuri, uneori chiar josnice..... I-a batut si gata...Unde este acum MeMe-ul cu jigniri ieftine, de Jilava.... In rest pentru cei din Media, care scadeti la audienta/ tiraj daca mai si pierde echipa d-lui Becali va propun o competitie cu FCSB, FCSB1(academia nasului), FCSB2 echipa suporterului Iftimie) si poate si Astra (o alta pepiniera) ... in care se va impune sigur si pe "bune" echipa celui care a adus bani Romaniei (nu lui) si puncte fotbalului romanesc (de care beneficiaza tot FCSB, in primul rand)...si incingeti hora, mai flacai....

?????? (95 comentarii)  •  2 martie 2018, 21:56

Echipa lui nea Gigi Becali nu i-a întâlnit pe ăia de la Flamurtari , căci probabil câștigau , dacă nimereau să joace cu cu ei ?

Cristi (24 comentarii)  •  2 martie 2018, 22:34

Bai, sunteti nebuni la cap cu teoriile astea cum ca FCSB ar fi pierdut deliberat? FCSB a pierdut, cu titularii, pt ca a fost net mai slaba in meciul cu sibienii si punct. S-a uitat cineva la meci in direct si a ajuns la concluzia asta sau ajungeti dupa ce spune Becali, incercand sa scuze prestatia jalnica a echipei sale? Nu va amagiti cu un astfel de alibi. FCSB joaca ffff prost. A fost inferioara in f multe meciuri adversarele mai slabe valoric. Practic, pe FCSB o poate bate orice echipa care joaca darz si de la egal la egal. Pai cum sa renunte la singurul trofeu pe care l-ar fi putut castiga, caci, la cum joaca FCSB in campionat, nu are nicio sansa sa castige in fata CFR-ului. Ar fi, este adevarat, f grav daca FCSB ar fi desconsiderat aceasta competitie. Dar este net mai grav faptul ca FCSB a fost, in realitate, net inferioara echipei de liga a doua. Asta este adevarul si sa nu ne ascundem, FCSB a inregistrat rusinea anului, a anilor.

Dan (5 comentarii)  •  2 martie 2018, 23:07

Este limpede ca lumina zilei ca Bekali, un fanfaron ipocrit prin definitie, a gasit o cale de iesire dintr-o situatie penibila. Infrangerea aceasta va cantari foarte greu in viitor asupra imaginii fcsb, si asa cat se poate de tulbure. Povestea cu terenul inghetat, dezghetat, prea uscat, prea noroios, sau cum o mai fi fost este pentru prosti. Sa ne aducem aminte pe ce teren a castigat Steaua meciul cu Valencia si, niciodata acest individ, scandalagiu notoriu, nu a facut vreo plangere similara. Trufia si grandomania cu care a tratat subiectul, cum, vezi Doamne, el are jucatori scumpi care nu-si risca gleznele fine pe astfel de terenuri, dovedesc limitele sale si lipsa de respect fata de Cupa Romaniei.Este cel mai nociv personaj ce polueaza fotbalul romanesc, dispus sa calce pe orice principii pentru a castiga bani. Asta il doare cel mai mult, nu lipsa performantei sau rusinea infrangerii.

?????? (95 comentarii)  •  2 martie 2018, 23:28

Cum considerați că ar trebui să "aprecieze" astfel de "partide" Comisia Tehnică și ce atitudini considerați că s-ar impune din partea specialiștilor Comisiei Tehnice ? Considerați că ar trebui întrebați și candidații la conducerea FRF ?

Archie (1 comentarii)  •  2 martie 2018, 23:37

As fi vrut articole la fel de incisive si anul trecut cand Craiolguta a facut noncombat cu Viitorul si anul acesta cand Astra a stat intr-o anumita pozitie cu chefereul. Sau in cazurile astea nu sunt copii care sa planga pentru ce se intampla in fotbalul romanesc. Daca ai fi un ziarist onest ai fi observat si anchetat faptul ca aproape in fiecare an campionatul se acorda celui care liciteaza mai mult. Acum 2 ani trebuia sa castige Niculae, trebuia sa-si scoata parleala, altfel se retragea din fotbal, anul trecut trebuia sa ia Hagi ca recompensa pentru academie, si-asa ameninta pe diverse canale ca pleaca sa antreneze pe la turci. Anul acesta e randul lui hArpy, a fost clar de la inceput.

motanul incaltat (47 comentarii)  •  3 martie 2018, 0:39

Problema voastra e ca pierde media 300.000 de euro ca nu joaca FCSB in finala. Pai atunci delarati-o cistigatoare ca sa va luati voi bani. Felicitari FCSB pt . ceea ce a facut. V-a tras clapa:pac-pac vorba lui Gigi. Intr-o economie de piata mai si pierzi bai ziarist de 2 bani....

JFM (16 comentarii)  •  3 martie 2018, 1:28

Cel mai scarbos personaj din fotbal EVER ! Aici a contribuit si supraexpunerea mediatica, Una e sa dai des un om educat, erudit care sa-ti faca placere sa-l auzi si alta un marlanel de la Pipera care tot ce-i trece prin cap adica numai prostii. Mai bine ar tacea.

Tepes (2 comentarii)  •  3 martie 2018, 1:29

sTUCAN, cel mai mare IDIOT. ***, esti femeia de servici. Mai iei bani l gsp? Ar trebui sa dai bani grei pentru CALOMNIE si PROSTIE.

johnny69 (1 comentarii)  •  3 martie 2018, 1:32

"Florin (1 comentarii) • 2 martie 2018, 15:16 Cu ce e diferita situatia de cea a Craiovei de anul trecut cand si-au "odihnit" titularii cu Viitoru'? " Daca ar fi chat as da copy paste la pana la refuz Anul trecut toti au facut non combat cu viitorul, doar sa nu ia stoia campionatul, pe cine vrem sa intim? Si asa va fi si anul acesta cu stoia toate echipele is vor da viiata, iar cu CheFuRaele se vor juca de-a fotbalul, si vor da motive foarte intemeiate arbitrilor foarte "obiectivi si profesionisti" sa bage faultul in careu pentruu un pinalty mult asteptat pentru viitoarea campioana. Voua vi se pare normall si fair ca inaintea inceputului de play off, toate echipele(chiar si cele cu stadioane de shasprezece stele, vezi craiolguta) sa aiba meciurile de cupa reprogramate, pe acealeasi conditii de vreme, iar doar un meci sa insiste in prostie, nu imi e rusine de scor, si nu imi era nici daca era 10-0, si asa mai au nevoie unii de astfel de stri in viata lor de mizerabili, ca desi tin cu alta echipa, atat ei cat si jucatorii respectivei echipe, uita sa joace de bucuria ca aceasta echipa a luat 5 de la necnigmeghen lazio din spania. Cat de fair play analizeaza tot ziaristu' lu peste in romania asta, cand uita sa fie corect si echidistant, si sa analizeze absolut toate pistele care ii stau drept in mufa. Sanatate sa va dea al de sus, ca prostie e multa in majortatea.

Zagna (11 comentarii)  •  3 martie 2018, 8:39

Sticane, citeste ce a zis Becali, nu traduce tu cum vrei... Jurnalist de "bagat joarda" !

teo (20 comentarii)  •  3 martie 2018, 9:18

Ai gasit un nou pretext de a te lua de HAGI ! Trateaza-te!

Alegz (1 comentarii)  •  3 martie 2018, 11:16

Ha ... comparati cu regulamentul in Anglia !? Acolo conform aceluiasi regulament echipa Hermannstadt NU avea dreptul sa fie afiliata la IFAB. Acolo au conditii de calitate a gazonului si NU accepta terenul arat de pe camp.

gogu kioru STIINTA Craiova (2 comentarii)  •  3 martie 2018, 12:04

Salut Stucane..!Ce pretentii putem avea de la un *** ***?El nu figureaza in organigrama fcsbeee??????????El imprumuta clubul cu bani,apoi trage triplu inapoi!Vina este a voastra a televiziunilor,a celor care il promovati si aduceti zilnic pe sticla si-n presa pe acest *** ***!

Comentează