Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Mesaj violent de la un fan pentru Hagi

Relația paradoxală dintre Hagi și Becali conține atâta mister și atâtea necunoscute, încât un ziarist nu are voie să nu-și dorească să poată asista la discuțiile reale dintre cei doi.

Permalink to Mesaj violent de la un fan pentru Hagi
joi, 10 august 2017, 1:36

“Eu muncesc gratis. Pe mine mă costă și când stau aici cu voi”.

Nici un jurnalist din sală nu a scos un cuvânt și, probabil, foarte puțini telespectatori au sesizat afrontul. Pur și simplu, Hagi reproșa în direct faptul că apare la televizor pentru a vorbi cu publicul, evident, prin intermediul media.

Momentul s-a petrecut aproape de finalul monologului de 13 minute care a ținut loc de conferință de presă, “o combinație între spovedanie, mania persecuției, critică, diatribă și delir”, așa cum a comentat tăios editorialistul Radu Paraschivescu, invitat în studioul Digi.

Gafa de PR comisă de Hagi ar fi considerată un păcat capital în fotbalul occidental, unde fiecare apariție publică e folosită pentru construirea imaginii care, la rândul ei, atrage sponsori și, în final, bani.

Logica antrenorului campioanei se zbate, însă, cu inconsecvență între scopul declarat de binefăcător dezinteresat al fotbalului și cel de investitor dornic de profit, o postură altfel deloc rușinoasă.

În declarațiile publice, Hagi nu s-a hotărât încă asupra rolului său, dar cu certitudine știe că nu iubește interacțiunea cu media, nici chiar atunci când aceasta i se culcă, supusă, la picioare.

Mai serios este că Hagi nu știe să gestioneze relația cu publicul, această variabilă esențială în creșterea organică a unui club.

Episoadele povestite de oameni din interiorul Academiei pot trece drept basme. Basmele lor, însă, au fost confirmat în ultima vreme, involuntar, prin diverse comunicate de presă ale AGH.

Surse din Academie susțin că, în repetate rânduri,  antrenorul-patron a țipat în autocar la angajații săi, numulțumit de faptul că a fost nevoit să plece de la stadion după meciuri prin mijlocul mulțimii care voia să se pozeze cu el.

Da, e adevărat. Hagi are momente în care simte că iubirea fanilor, condiționată de un selfie, îl costă timp.

Adică bani.

Nu credeți?

Miercuri seară, la Sport Total FM, un român cu dizabilități stabilit în Austria a povestit ce răspuns a primit pe mail din partea Academiei Hagi la întrebarea dacă există bilete de vânzare în sectorul rezervat oaspeților la apropiatul meci din deplasare cu Salzburg.

“Mi-au zis ca ei nu se complică cu așa ceva pentru că, dacă în sectorul oaspeților se întâmplă ceva, ei cad de vină și nu vor să plătească ei din cauza asta”.

Episodul a fost povestit pe Facebook de redactorul șef Narcis Drejan care nu crede că Hagi are habar de acest răspuns halucinant.

Probabil că Hagi nu știe.

Dar mâna de oameni, mulți dintre ei apropiați, care lucrează în departamentele cheie ale Academiei este aleasă de el.

Tot miercuri, s-a mai petrecut un episod de neînțeles.

Anunțați ca și transferați la echipe mari din Europa, Benzar și Nedelcu au ajuns până la urmă la FCSB, clubul care a vrut să-i fure titlul Viitorului la TAS.

Cu o seară înainte, Hagi vorbise despre o acțiune plătită și programată împotriva sa imediat după câștigarea titlului, însă a doua zi a acceptat să-i vândă doi jucători importanți exact celui pe care-l acuzase cu o seară înainte, fără a-i pronunțe numele!

Relația paradoxală dintre Hagi și Becali conține atâta mister și atâtea necunoscute, încât un ziarist nu are voie să nu-și dorească să poată asista la discuțiile reale dintre cei doi.

Vorbim despre un fin care, în cei 8 ani de existență ai clubului înființat de nașul său, a reprezentat probabil cea mai importantă sursă externă de bani pentru AGH.

Iar un fin al finului, primarul Florin Pandele, a contribuit și el cu o sponsorizare din bani publici.

Pentru puținii fani ai Viitorului, această legătură inexplicabilă are forța de a declanșa o criză de furie.

Daniel Gabriel Lungu este primul suporter oficial al clubului lui Hagi, primul lider al galeriei aflate încă în stadiu embrionar. Probabil la el se referea Hagi, marți seară, atunci când a susținut că i-a dispărut galeria din tribune. În același timp, Lungu a lucrat ca ospătar la hotelul Iaki, job care l-a transformat treptat într-un băiat bun la toate pentru fotbaliștii mai mereu cantonați în hotelul din Mamaia.

De Benzar și Nedelcu, Lungu era legat afectiv.

Plecat în mai în Germania, în căutarea unui câștig mai bun, omul care a compus imnul clubului împreună cu Răzvan Marin a izbucnit pe Facebook într-un mesaj extrem de dur, care nu poate fi reprodus integral.

“HAGI VS BECALI DOI BLATIȘTI, cea mai mare mafie din istoria fotbalului românesc se joaca între ei doi! Du-te dracu de cioban si de regele blaturilor, acum înțeleg de ce multi ma înjurau când luam apărarea lui Hagi! Unde in lumea asta sa pomenit sa iei campionatul si sa vinzi cei mai buni jucatori la rivala care a încercat sa îți fure titlul la TAS?!”.

Treceți peste duritatea cuvintelor și greșelile gramaticale.

Nu-i așa că întrebarea lui Lungu rămâne în picioare?

Comentarii (152)Adaugă comentariu

Calvin 1 (1 comentarii)  •  10 august 2017, 17:24

Becali a fost singurul care a dat o suma foarte mare pt doi jucatori care nu au confirmat in ultimul timp.La cat de usor se pierd tinerele talente de la noi,risca sa i piarda gratis. Hagi dupa ce ca a fost un jucator urias si a investit din banii lui ar trebui sa fie si bun si la relatia cu presa si as la gramatica,eventual sa si cante?Cerem perfectiune si ar trebui sa ne uitam la noi

Bonny (1 comentarii)  •  10 august 2017, 17:31

Delir mai mare decat cel pe care il traiti voi pe blogurile astea nu exista...asa ca stati linistiti, muritori de foame ce sunteti!

balan.Dr. (1 comentarii)  •  10 august 2017, 17:33

sä spui cä hagi este cel mai mare fotbalist din istorie inseamnä cä nu lai väzut pe DOBRIN,Balaci,si altii,a avut noroc cu alte vremuri 1

Nello Milano (2 comentarii)  •  10 august 2017, 17:33

PENTU ACEI LACHEI PROSTANACI SI INCULTI ( DEH ! LA ASA IDOLI ASA APLAUDACI ) CE IN VIRTUTEA APARTENENTEI LUI *** HAGI AGRAMATUL CLUBULUI STEAUA MAI CRED INCA CA IDOLII LOR STREPEZITI HAGI SI BECALI SUNT OAMENI ONESTI PRECUM INCREDEREA OARBA IN PSD ( VOTAT DE ACEIASI *** CE COMENTEAZA PARTINITOR SUSTINAND CLAUZA *** )AU DUS SI VOR DUCE DE RAPA FOTBALUL DEOARECE EI CA SI CONSUMATORI AR TREBUI SA CONSTIENTIZEZE CA SUNT MINTITI SI ABURITI DE DOUA *** INCULTE .VINA CE-A MAI MARE O AU ANUMITE PUBLICATII CE SUNT ASERVITE *** DE LA CELE DOUA *** DENATURAND ADEVARUL SI ELOGIIND ORI SI CE *** .BRAVO STIUCANE VAD CA AI *** SI NU AI UITAT CA UNUL DIN ACEASTA *** TE-A SCUIPAT SI AMENINTAT IN DIRECT .MIRAREA MEA CONSTA IN FAPTUL CA *** CIOBANULUI SI *** REJELUI *** NU TI-A CENZURAT ARTICOLUL. DAR POATE CA AI PROFITAT CA *** E IN..CONCEDIU LA ...*** DE. IAKI ..LA MARE.BRAVO *** !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Iulian (1 comentarii)  •  10 august 2017, 17:35

Asta ne lipsea, sa ascultam ce spun acesti dereglati ce se cred sefi de galerii. Nu prea vad seful galeriei de la Barcelona in presa . De ce ? Pt ca nu exista , si chiar de ar exista asemenea *** *** ca la noi acolo exista ziaristi ce pot procesa o informatie . Chiar ne meritam soarta.....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bârgaoanu Dragoş (9 comentarii)  •  10 august 2017, 17:36

Împăratul...***!Te-a umilit fină-tu şi ca antrenor, şi ca patron...Îi vezi p'ăia de la Craiova?????Ăia au ***!!!Nu-l dau pe Băluță DECÂT ÎN STRĂINĂTATE!PUNCT!Tu *** isteric prin stepa de la Ovidiu îl chemi pe Făgădău să-ți dea cupe, iar marioneta aia, nu te bagă-n seamă, Farul e vai de mama lui şi tu te umileşti în fața fcsb-ului.Ca manager eşti pământ de flori!Ca "bărbat"...la fel!Ai să te duci în cap şi ai să măcăneşti iar că românii nu'şi apreciază valorile!Respectul se câştigă, nu se cerşeşte!Acum plăteşti pt.rezultatele alea ciudățele din meciurile cu echipa lui Becali!Prin alea ți-ai umilit galeria...aşa micuță cum era.S-au săturat să'nghită vrăjeala ta ieftină!De fapt, n-au crezut-o niciodată...TREZEŞTE-TE!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Silviu (3 comentarii)  •  10 august 2017, 17:50

DE CE, DACA ESTI CORECT , NU SCRII CE A SPUS R.BENZAR , FOTBALIST IN LOTUL NATIONAL DESPRE HAGI SI SCRII CE A SPUS UN OSPATAR , FOST ANGAJAT AL REGELUI ? CE SEF DE GALERIE ESTE CAND EL E IN GERMANIA.POATE LA MECIURI SE TELEPORTEAZA. SAU SE AUD INCURAJARILE DIN GERMANIA. CHIAR CE PARERE AI DE DECLARATIA LUI R.BENZAR ?

Stelist (2 comentarii)  •  10 august 2017, 17:53

Stucane, ai scris ceva despre frf si n-am vazut? Păi tu compari iar afara cu tara asta? Tu esti normal sau din echipa vochin? Invata sa taci! Sa Să construiască burleanu cu vorbim ce a făcut bagi cu banii nemunciti si apoi vorbeste! Gloaba!

Tataie (1 comentarii)  •  10 august 2017, 18:06

Chiar si asa, naravul din fire n-are lecuire. Gigel ca meserias in fotbal face o treaba foarte buna acolo la Ovidiu, DAR, se pare ca omul Hagi este total diferit de antrenorul Hagi, care se vrea impartial si corect dar nu-i prea reuseste. Istoria legaturii cu celalalt gigel, mare patron din fotbalul romanesc, si fin pe deasupra, certati dealtfel, cu radacini dintre cele mai tenebroase se pare ca va continua, in ciuda declaratiilor belicoase din spatiul public.

ovidiu_3003 (83 comentarii)  •  10 august 2017, 18:13

...viitura n are galerie ...cine iubeste o echipa blatista |?

Lup (4 comentarii)  •  10 august 2017, 18:18

Mare filozofie... Nu există rivalități permanente, certuri permanente, supărări permanente, principii permanente. Există doar interese permanente. Și nu doar la fotbal, la Academie, la NATO, la UE, peste tot.

gigelos (12 comentarii)  •  10 august 2017, 18:42

Ce nu înțeleg, de ce vorbește Gica, îl are pe dl.Bivolaru , de ce se baga mereu el în fata ? De vorbit , nu știe, nerv nu are , e o tzatza , de ce nu sta în plan doi și sa comunice prin cineva priceput.De fapt știu de ce , e cutovlahul, vrea sa fie el mereu miezul.Un Gigi mai mic

Cosu (15 comentarii)  •  10 august 2017, 18:48

Kudos to you Crimson . Keep up the good work dude .

bebe (2 comentarii)  •  10 august 2017, 18:53

pai daca steaua e singura fraiera care sa-i dea o caruta de bani pe niste jucatori unflati de presa !!??hagi nu i-a vandut de drag,a facut-o ca sa-si achite imprumutul,...ce-i asa de greu de inteles. pana si unul ca stiucan,cu putin efort ,poate intelege asta. dar de...,daca nu suna putin a blat...,nu-i stire.

Argus (6 comentarii)  •  10 august 2017, 18:59

"...Unde in lumea asta sa pomenit sa iei campionatul si sa vinzi cei mai buni jucatori la rivala care a încercat sa îți fure titlul la TAS?!...”. Unde-i violenta mesajului? Fie ca Stiucan, confunda notiunea de "violent" cu cea de "indignat" (fie voit, a socotit ca "da mai bine"...") indignare a suporterului cu trairi si sperante intr-o continuitate a performantelor echipei! Indignare justificata in putine cuvinte, dar la obiect! Problema in sine, este apetitul de-adreptul morbid, prin care Becali vrea sa desfiinteze potentialele rivale, cumparand "tot", in conditiile in care, o poate face, pe fondul problemelor financiare ale echipelor, inclusiv Viitotul! Uita Stiucan, ca nu odata, Hagi a declarat ca urmareste cresterea de jucatori pe care sa-i vanda, ca investeste intr-o afacere! Ce este dovada unui "monument de prostie", este managementul (in care Mm este implicat, vinovat in aceiasi masura!), este de necontestat! Sa nu tii cont de importanta omogenizarii lotului, ca relatiilor de joc nu se pot face, tot schimband lotul, prima echipa (ultimele dovezi fiind prestatia lui Benzar si Golofca din meciul cu Politehnica Iasi) este ca si cum"iti dai su stangul in dreptul"! Ma deranjeaza acest tip de "Nita scandal face galagie", de "specialist" in punerea de "paie pe foc", altfel..."Talentat, vigilent, suspicios, insistent..."

tisi (3 comentarii)  •  10 august 2017, 18:59

Numai prin blaturi hagi a trecut in fiecare andintr-o liga in alta pana a ajuns in liga 1 unde ciobanul si Borcea l-au tinut in primii 2 ani..... de ce oare nu este apreciat Hagi in Constanta.....este un blatist si un avar .

seba (3 comentarii)  •  10 august 2017, 19:10

e clar ca hagi trece printr-o pasa foarte proasta si spune lucruri pe care si-ar dori sa nu le fi spus. prin ratarea calificarii in grupele UCL sau Europa League (probabil nu va trece de Salsburg) a pierdut foarte multi bani. e vorba de bani pentru proiectul lui, nu pentru el personal. imi pare rau sa-l vad in situatia asta. si nu cred ca e ok sa insistati pe tema asta.

++ (9 comentarii)  •  10 august 2017, 19:16

se vede de la o posta: Becali se revanseaza pentru cei 1-2 ani ca "angajat" al clubul Viitorul pe cind era in puscarie. ioanitoaia-gsp tace profund, inca nu a inteles nimic, doar Daum, cu jucatori de la Viitorul intre timp si Burleanu il intereseaza.

Misu (1 comentarii)  •  10 august 2017, 19:23

Hagi vinde jucatori echipei care ofera cei mai multi bani. Daca dadea CFR-ul acei bani ii avea pe cei doi jucatori. Asa cioban cum este, Becali este singurul care arunca cu bani dupa jucatorii bine cotati in fotbalul romanesc!!! Este singurul care priveste la jucatori ca la o afacere personala. Investeste mult si apoi ia lozul castigator, cand vinde un jucatori pe sume de 10 sau 20 de ori mai mari. Hai sa mai recunoastem ceva,Steaua este cea mai vizibila echipa romaneasca, indiferent cine castiga campionatul. Asa ca si jucatorii doresc sa vina la Steaua ca apoi sa poate sa fie remarcati de straini. Hai U Cluj!!!

Mozzie (3 comentarii)  •  10 august 2017, 19:33

Hagi are nevoie de bani,ce sa vanda mai intai ? Jucatorii de pe banca de rezerve ? E la mintea cocosului,baiatul ala ori e prost ori e prost.N-am stiut ca Viitorul are dintr-o data asa un atat de infocat sef de galerie...Cred ca e unul putin inventat ca sa iasa un articol care sa dea in Hagi.Ce ziceti,am ghicit ?

Gffg (2 comentarii)  •  10 august 2017, 19:52

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

enelu (1 comentarii)  •  10 august 2017, 19:55

Cred ca a venit ceva lumina si peste reteaua Becali & Co adica productie reclama vanzare. Hagi este un furnizor sustinut de retea, zice ca nu vinde decat afara, Becali vine cu oferta si e "refuzat" asteptand ca un fraier de afara sa muste momeala. Daca nu vine, atunci "marfa" trece la celalalt nivel de promovare (fcsb). Pe vremuri reclama era sustinuta si la nivel de reprezentativa unde se punea "marfa" la cel mai ridicat nivel (vezi cati antrenori stelisti au trecut pe acolo sustinuti de Becali & Co si ce scandal a fost facut cand au pierdut piata de promovare). Diverse trompete ies in presa la momentul oportun si dau declaratii din nimic fara sa-i intrebe cineva, ca "marfa" e beton valoreaza x si e mai buna decat y (vezi Porumboiu/Mitica Dragomir/etc)totul pentru un pret mai bun de luat de afara. Scenariul s-a tot repetat, sper ca l-a inteles mai multa lume acum. Relatia Becali/Hagi este clar de colaborare si intrajutorare, inclusiv castiga cine trebuie in meciurile directe. Teatru ieftin sau circ asa cum era pe vremuri relatia Steaua/ASA. Acum este capitalism si se produc bani multi pentru reteaua Becali & Co.

AdiL (2 comentarii)  •  10 august 2017, 19:55

Din nefericire,presa din Romania abunda in articole slabe,iar articolul de fata nu se dezminte.Daca as face o analiza a informatiei pe acest articol,domnul "ziarist" ar trebui sa se apuce de impins tava prin Germania,la schimb de tura cu domnul ospatar sef de galerie...Dar nu am timp si chef, constient fiind ca autorul acestui cancan mizerabil nu ar intelege nimic,daramite sa isi schimbe mentalitatea paguboasa.Astept cu nerabdare opiniile despre aceste transferuri ale "Floricicai Dansatoarea", "Mihaita din Berceni",precum si ale mai multor fosti angajati ai lui Hagi,bineinteles nemultumiti de viata...Ceea ce este imbucurator,e ca am citit multe comentarii logice, pertinente si de bun simt ale unor cititori,care l-au cam pus la punct pe domnul Stucan.

Mihai (2 comentarii)  •  10 august 2017, 20:02

Nu se intreaba nimeni de ce nu este Hagi in relatii bune cu suporterii echipei Farul,nici acum dar nici cand era in A sau B.Oare chiat toti sunt nebuni si Hagi este bun.Nu il mai cocolositi pe Hagi,scrieti adevarul si mai ales nu va asteptati la prea multe de la el si de la toti ca el.

Toteu (1 comentarii)  •  10 august 2017, 20:53

Ma oripileaza toti *** care o tot dau ca Hagi si Becali fac si desfac pe banii lor....Becali a furat si fura fiind pusculita pt Paunesti si colegii lor de securitate iar Hagi face doar pt ca a primit practic gratis o proprietate imensa valorand zeci de milioane la Mamaia furandu-ne pe toti. Hagi doar un nenorocit de machidon , tatal lui l a numit Gheorghe, dar el si-a numit copiii cu nume machidonesti, vorbeste in casa machidoneste iar la hotel a angajat doar machidoni si nu-i suporta pe romani. La fel ca Becali ii considera pe romani niste *** usor de furat si din pacate....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Costica Hriscu (4 comentarii)  •  10 august 2017, 21:09

Acest Stiucan se crede buricul pamintului in presa . El scrie numai bombe bine toate dezamorsate . Imi ammintesc faza cu Giovani *** . Ceilalti aplaudaci de-ai lui care ii tin isonul sint niste papa-lapte care il urasc pe Hagi . Din ce motive ? Nici ei nu stiu dar o dac ptr a se afla in treaba . Dar ar mai si gindi inainte de a scrie ceva ar fi foarte bine , dar cum sa faca asta cind lor le lipseste esentialul , adica putina minte in cap .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bulănelu (6 comentarii)  •  10 august 2017, 21:15

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bulănelu (6 comentarii)  •  10 august 2017, 21:18

te bag ma cretinouidule de lingau ioanitoaiaist in *** mumatii de pseudoziarist gen graur si gainusa

Octavian Stăncioiu (4 comentarii)  •  10 august 2017, 21:19

Domnule Ștucan, războiul dv. cu Hagi a devenit deja personal. E chiar plictisitor.

dinamo_fan (41 comentarii)  •  10 august 2017, 21:29

daca Becali a dat cea mai buna oferta, care e problema ?

marian (4 comentarii)  •  10 august 2017, 23:18

Jucatorul Hagi,a fost un real talent,la fel ca raposatul Dobrin,dar........antrenorul Hagi,este cel putin cu 5 clase sub Petrescu,Contra si chiar Miriuta.Are o frustare pe care o inteleg,nu stie sa puna in teren o echipa,vezi meciul de baraj cu Slovenia,cand a jucat la un moment dat cu 5 atacanti,degeaba se spune ca este interesata Galata,sau alta echipa mai mare,totul este o minciuna,nimeni nu este interesat de antrenorul Hagi.Am serioase dubii ca a castigat acest campionat corect si spun asta dupa ce s-a vehiculat,ca are nevoie de bani,ceea ce sa transformat in realitate,Academia ptr a respira in continuare are mare nevoie de bani,iar marele,care de fapt este atat de mic,antrenor o sa vanda tot. Are pe C.V castigator de campionat,ca antrenor,un mare campionat si gata,zice el,am demonstrat cat sunt de bun...............Stimate domnule Hag,daca detin o echipa de copii,sa fii sigur ca nu o sa apelez la serviciile dumitale,iar cel care o face,indiferent de campionat,va plati pentru nimic un.......nimici

Demolarii (8 comentarii)  •  10 august 2017, 23:32

Hagi face parte din sistemul denumit fotbalul romanesc. Faptul ca a luat titlu, arata ca e acceptat de sistem. Dar, sistemul permite actiuni nepermise. Vanzarea celor doi jucatori a fost fortata, ca si in cazul lui Andrei Vlad, de promisiunea unui castig marit, fapt precizat de Hagi in conferinta de presa amintita, cand spune ca nu poate plati mai mult de 5000 euro / luna. De altfel Fcsb si-a facut o startegie din a momii, dupa inceperea campionatului, fotbalistii aflati in forma de la echipele contracandidate. Sezonul trecut l-a luat pe De Amorim si Moke de la Astra, Gnohere de la Dinamo-care a semnat contractul in alb in septembrie-oare trebuia sa mearga Dinamo la TAS, Gnohere dupa semnarea contractului cu Fcsb a ratat un penalty pentru Dinamo cu ASA, iar cu punctele din acel meci putea fi campioana?Oricum, daca va pierde meciul cu Sepsi , Fcsb va contesta la TAS dreptul echipei din Sf Gheorghe de a fi in prima liga pe motiv ca L Sepsi joaca in Liga a II-a......revenind la lucruri serioase, LPF si FRF nu ar trebuii sa permita transferurile intre echipe din prima liga dupa etapa a II-a, cel mult a III-a. Transferurile externe sa fie posibile. Logica tine de munca de creare a loturilor, transferurile realizate fortat - gen Andrei Vlad- dezechilibreaza acele echipe creand un avantaj nemeritat. Cred ca pe langa rezultat, era suparat de situatia creata de ofertele venite pentru jucatorii sai , acestia nemaimplicandu-se la maxim, fara acordul sau. E frustrant sa nu mai ai control in propria casa...

BarfaDeTeatru (7 comentarii)  •  10 august 2017, 23:37

@ Iulian - Esti penibil rau. Cum poti sa injosesti un club din Vest, mai ales ca BARCELONA cu *** din fotbalul Romanesc? Nu tie rusine? In PRIMUL RAND, vagabonteala din OCCIDENT nu exista la un astfel de nivel penal ca in Romania. In OCCIDENT se face totul ca la carte, si nu are ce sa mai zica cineva ceva. DAR cand ai un Viitorul varza acum 5 sezoane, de a facut cel mai mare BLAT in ghencea ca era sa retrogradeze. Ce alte asteptari mai vreti de la fotbalul Romanesc? Si mai aveti si pe un zeflemist de Hagi, care are tupeu sa se dea mare ca Fotbalul Romanesc nu o sa mai fie, nu o sa mai faca, nu o sa mai dreaga, etc... ce a fost el si generatia lui! PAI NORMAL. CA Hagi si generatia lui au lasat si au vazut ce *** a furat fotbalul Romanesc, pe deasupra sa mai facut si neamuri/cumetrit cu ***. Culmea mai toata socieatea Romaneasca stia asta de vreo 10-15 ani, acum toti stie si isi da seama ce prostie de fotbal au tolerat si inghitit cu forta la cheremul unor *** si bisnitari.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Noua Caprita rosie (3 comentarii)  •  10 august 2017, 23:50

@ Bârgaoanu Dragoş - Esti prea naiv sa cezi ca CS Craiova il va vinde pe Baluta doar in strainatate. E de ajuns a sa vina o oferta buna si au uitat ce au declarat. Pretul platit pt jucatorii de la viitorul e prea mare fata de valoarea reala a lor, s-a dovedit ca jucatorii nostri sunt "umflati" si odata ce ajung intr-un fotbal normal clacheaza. Asa o sa fie, din pacate, si cu Baluta, mentalitatea noastra e diferita, in sens rau, de cea din afara. Avem destule exemple actuale: Stanciu, Rotariu, Marin si chiar mai nou Ivan. Asa ca prefera sa vanda la contracandidate tot felul de resapati la pret de vedete.

BarfaDeTeatru (7 comentarii)  •  10 august 2017, 23:54

@ Costica Hriscu - Vezi ca habar nu ai despre ce este vorba. ROMANIA in primul rand nu a avut Antrenori adevarati, mai ales la Nationala. De sia facut de cap un Hagi si gasca care o facuse el, de facea Nationala numai dupa placul lor. Clasicul exemplu, ultimul Campionat Euro cu Hagi ca antrenor de la ales pe mosul de Emerich Enei de vrajeala. Daca Nationala Romaniei avea antrenor adevarat, sau unul Strain, un Hagi si Generatia lui dadea stafeta urmatoarei generatii omeneste si ca la carte, fara fite si fumuri in cap, exact cum nea costat meciul contra ITALIEI, ratarea CM din Japonia si S Coreea. Si nu se lasa bisnitarimea din fotbalul Romanesc sa isi impuna petardele, doar ca ei sa isi ia cominsioanele, iar Nationala Romaniei sa sufere in a NU SE CALIFICA LA TURNEE, IN A JUCA UN ANTI-FOTBAL cu un antrenori t-i..gani impus de ei, pe deasupra ca deh... jucatorii vabagonzilor de bisnitari sunt limitati, etc.. etc... Deci chestii de baza care le vede si un orb! Iar unii lingaii si pupincuristi au tupeul sa vorbeasca? Facem pariu ca si HAGI a facut anumite ilegalitati cu jucatori etc.. dar a trebuit ca Gica Popescu sa se sacrifice, si pe deasupra ca vai ce sa zicem Hagi este rege, este de neatins. Si nu o sa ne mire ca peste vreo 5-10 ani sa auzim cum ca la usa lui HAGI bate Mascatii de la ANAF, DNA etc....

Noua Caprita rosie (3 comentarii)  •  10 august 2017, 23:55

Apar tot felul de "sef de galerie" care se cred cel putin la nivelul patronului si pesa ii ia in seama doar pt a face senzatie. Tot felul de "ultrasi" care nu sunt in stare sa isi plateasca un bilet de meci sau deplasarea si asteapta ca echipa sa ii sponsorizeze ajung detinatorii dreptatii si stabilesc cine sunt adevaratii suporteri. Cred ca acesti indivizi trebuie sa dispara din atentia publica si sa isi vada de teaba lor, mai ales ca din cauza lor echipele au terenul suspendat de multe ori.

gigi bec (6 comentarii)  •  11 august 2017, 1:05

Renunt sa mai intru pe site-ul asta sa va fac click-uri pt atacurile astea murdare, ridicole si ieftine la adresa lui Hagi. Scrieti ca niste *** batuti in cap si incercati sa prostiti opinia publica (de parca mai ii nevoie de ajutor cu asta). Sunteti jalnici, si asta ii putin spus. Toti la un loc nu veti realiza ce a realizat Hagi nici daca mai traiti o mie de vieti. La revedere.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

motanul incaltat (47 comentarii)  •  11 august 2017, 3:43

Dincolo de talentul pe care l-a avut -pt Romania-ca in Vest a spart gura tirgului doar in est la Galatasaray--Hagi ramine un mare *** ....Are un limbaj demn de un cioban cu 2 clase si o mentalitate de golan de Ferentari. Un *** total. Becali are 100 de clase peste el. Iar cei ce cred ca este vreun antrenor sunt mai *** ca el.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Super (1 comentarii)  •  11 august 2017, 3:52

Scopul unei academii este acela de a forma jucatori si de a-i vinde, la oricine plateste mai bine! Hagi a reusit si va face acest lucru an de an. Pacat ca nu auq depasit pe Apoel desi au avut multe ocazii atat in tur cat si in retur. Unii sunt plin de vorbe, altii stiu si fac. Respect Hagi! Lupta Hagi!

Nae (3 comentarii)  •  11 august 2017, 4:48

Intrebarea lui Lungu nu ramane in picioare fiindca treaba lui Hagi e sa produca fotbalisti si sa-i vanda oricum si daca obtin performante si daca nu obtin, iar interesul lui Hagi e sa vanda cat mai scump, dar singurul club(sau fraier) din Romania care plateste fara sa se uite la marfa e FCSB(sau Becali). Din pepiniera AGH iese anual o generatie de 20 dintre cei mai buni fotbalisti romani, care e necesar sa fie vanduti cand nu cumpara nimeni decat Becali. E o prostie sa nu-i vinzi lui Becali daca el vrea sa plateasca. Lungu vorbeste din "fierea" lui amara.

Marcello (5 comentarii)  •  11 august 2017, 5:42

Hagi, in momentul in care a pus ghetele in "cui" avea un serios capital de imagine si multa simpatie... Problema lui este ca nemaiputind sa joace fotbal, lumea il judeca si-l apreciaza doar dupa cum vorbeste si ce spune... Un sustinator "neconditionat" al lui Hagi spunea ca noi, publicul am fi de vina pentru ca ii cerem lui Hagi sa fie si Profesor de limba romana, ii cerem sa si cinte precum raposatul Pavaroti samd... Sa fie clar, cu toate ca Hagi e unul dintre cei mai mari AGRAMATI din Romania, dupa TETELU care ocupa primul loc, lumea NU l-ar judeca atit de aspru daca nu ar dovedi cu fiecare aparitie ca e UN PARVENIT MISOGIN CARE MAI SUFERA SI DE MANIA PERSECUTIEI... Hagi afirma cu o INCONSTIENTA TOTALA ca el lucreaza GRATIS la Viitorul... ASTA IN CIUDA MILIOANELOR PE CARE LE INCASEAZA IN URMA VINZARII NONSTOP A JUCATORILOR... Pai sa ne fie cu iertare, dar daca dl Hagi e patronul unui business, cine ar trebui sa vina sa-l plateasca ???... Butada ca el, Hagi lucreaza GRATIS a fost lansata prima data de cumnatul Gica Popescu, UN ALT GENIU NEINTELES AL ROMANIEI... Ce se mai poate spune... Orice comentarii suplimentare sint de prisos cu atit mai mult cu cit "MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE" si se va dovedi eventual MAGARIILE ORDINARE dintre Hagi si finul Becali care vezi doamne, A VRUT SA-I FURE TITLUL LA TASS... Asta e o Mare Mizerie REGIZATA DE AMINDOI pentru ca prostimea sa creada ca, vezi doamne, ei sint la "cutite", cind IN REALITATE, Hagi si Gigi Becali SINT IN PAT AMINDOI SI SE FACE "FERICITI" UNUL PE CELALALT... Hai, PA...

Marcello (5 comentarii)  •  11 august 2017, 5:49

Tocmai la sfirsit am facut-o de oaie si am vorbit exact ca Hagi, scriind "Hagi si Gigi Becali se "face" fericiti unul pe altul... SA-MI TUF UNA, cum ar zice prietenul meu TETELU...

Belisarius (1 comentarii)  •  11 august 2017, 8:58

Coruptie, nepotism si patronaj. Da o fi obsedat de bani si usor de cumparat. In mod normal conflictul de interes e indeajuns pentru porceduri penale. In lumea civilizata..

Englezu (2 comentarii)  •  11 august 2017, 9:05

As avea multe de spus, dar mă voi rezuma la o expresie din popor : " Așa este când ajunge C... cap și S.... patCanada " ! Și un mesaj lui Cristi Bivolaru : Ne cunoaștem de zeci de ani, din copilărie ! Ști cine sunt și știu cine ești ! Te respect, dar tine minte : nu-ți vinde sufletul pentru mizeriile din fotbalul românesc, pentru acest " rege " , care este departe de ce a fost că jucător de fotbal ! Poate acum mă vei înjură, treabă ta, dar mai târziu vei regreta și îmi vei da dreptate ! Succes, Cristi !

Englezu (2 comentarii)  •  11 august 2017, 9:07

Erata : a se citi : așa e când ajunge C... cap și S... pârcălab " ! Ah, P.C. !

17 Mentori dementori (1 comentarii)  •  11 august 2017, 11:37

Cel mai violent om este trąvesťitus *** façebucisťus ... această mąimuţă urlătoare, are în permanenţă criże care se lasă cu comportament de tuŕmā, cu spume la gură, cu strâmbarea gurii până atinge solul. În acest moment ea nu mai răspunde nici la numele de mm, şi trebuie închisă în cuşcă. Cu çuştile 2 pe 2 este obișnuită de când era cazată la hotel Poarta Albă, unde era femeia lui púrceą şi a scuipìnoĺilor, dar o mai dădeau la produś şi la alţi deţinuţi. Cu scuipìnőlul jiovani mai polemiza din când în când până când de la atâta ścuìpat începea să facă igrasie.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

lucid (1 comentarii)  •  11 august 2017, 11:38

Greselile gramaticale ale lui Lungu explica caracterul lui.Josnic.

ovidiu_3003 (83 comentarii)  •  13 august 2017, 9:13

...Hagi si generatia lui de ratati ...se cred iubiti de toti ...in realitate noi stim ca au fost niste mediocrii care ratau cand aveai mai multa nevoie de ei ...nu au reusit sa bata Franmta sau Italia din nenumarate incercari ...o generatie de ratati cum bine le am zis ...

Guderian (1 comentarii)  •  16 august 2017, 23:28

scrii cu rautate. hagi nu lua banii aia de nicaieri, banul e ban. sunt sigur ca hagi considera ca a facut o afacere exceptionala. si niciodata nu va intereseaza ce doreau jucatorii, pentru ca asta v-ar combate "convingerile", jucatorii si-au dorit sa mearga la becali. punct. apoi, "o dai" pe public, dar hagi s-a referit numai si numai la voi, la presa sportiva. nu are rost sa insist, probabil mi-ati cenzura mesajul. altceva este anacronic, hagi este si patron si antrenorul echipei!!! ca la noi la nimenea. hagi este, probabil, cel mai corect tip din fotbalul nostru, de aici toate aceste reactii "irationale" ale lui, cand va citeste sau va aude acuzele mincinoase, interesate, la adresa lui.

Gelu (2 comentarii)  •  23 august 2017, 0:15

Subscriu 1000 in suta cu Guderian

Comentează