Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

3 impresii despre Viitorul – Steaua 3-1

Specialiști și ziariști, haideți să nu ne ascundem după cuvinte! E momentul să nu căutăm explicații pentru înfrângerea Stelei în așezări tactice și în schimbări. Nu faptul că Reghecampf a început meciul cu trei mijlocași centrali a dus la prima […]

Permalink to 3 impresii despre Viitorul – Steaua 3-1
duminică, 19 martie 2017, 12:42

Specialiști și ziariști, haideți să nu ne ascundem după cuvinte! E momentul să nu căutăm explicații pentru înfrângerea Stelei în așezări tactice și în schimbări. Nu faptul că Reghecampf a început meciul cu trei mijlocași centrali a dus la prima victorie a Viitorului în fața Stelei după 4 ani.

 

DISPARIȚIA STELEI. DOI ANI LA RÂND

Cauza e alta.

Jucătorii Stelei au intrat pe teren ca și cum ar fi aflat încă de la vestiare că au pierdut meciul. Făcând o paralelă în timp, cam cu aceeași atitudine intrau jucătorii Ceahlăului pe gazonul din Bistrița și cei ai Gloriei la Piatra Neamț. Sau, mai recent, tot cei ai Stelei lui Reghecampf în acel 2-5 devenit de legendă cu Viitorul.

Pe vremuri, un astfel de meci ar fi ridicat semne de întrebare.

Acum, e disecat tactic din toate unghiurile numeroaselor camere TV, deși analiștii nu găsesc nimic relevant printre măruntaiele partidei, după ce au făcut incizia expertă.

Dacă vreți exemple, uitați-vă la Enache, la lejeritatea cu care se apără – de fapt, el nu se apără, ci se plimbă în careul mic – la faza primului gol!

Indiferența băieților lui Reghecampf într-un meci incredibil de important în lupta pentru titlu a fost observată și de Helmut Duckadam, deși eroul de la Sevilla ar fi putut foarte bine să caute scuze în altă parte: “Nu știu ce a fost cu relaxarea asta. Hai să nu zic că au luat jocul lejer, dar nu au fost concentrați. Nu au fost conectați la miza acestui joc”.

Duckadam a sesizat o atitudine pe care Steaua a mai arătat-o, nu demult, într-un alt moment cheie. Partida de la Ovidiu este a doua într-un interval de 11 luni în care echipa lui Reghecampf intră fără nerv pe teren în fața unei contracandidate la titlu. În aprilie 2016, Varela greșea de două ori decisiv într-un 0-2 cu Astra, un meci în care Steaua nu a existat și care a stabilit campioana din sezonul trecut.

După standardele nerăbdătorului Becali, a doua dispariție a echipei în mai puțin de un an într-un meci esențial ar trebui să ducă la demiterea antrenorului. Dar Reghecampf rezistă. Asta înseamnă că finanțatorul care, pe vremuri, alerga cu valize după adversari pentru un titlu de campioană ori a devenit mai înțelept, ori și-a dat seama că nu e anul lui.

Nici anul ăsta.

 

CEL MAI BUN PORTAR DIN LUME. PENTRU VIITORUL

“Două erori catastrofale”. Așa a caracterizat Duckadam gafele lui Florin Niță venite la finalul unei zile în care portarul de 30 de ani a aflat că va intra în lotul României pentru meciul cu Danemarca, în locul accidentatului Silviu Lung junior.

Venit la Steaua împreună cu Laurențiu Reghecampf, Niță i-a câștigat pe fani cu evoluțiile sale. Cu greu, își poate aminti cineva trei greșeli majore făcute de portar în ultimii 5 ani. Tocmai de aceea, la conferința de presă de după meciul precedent, Hagi spusese: “Sper ca Niță să greșească, în ultimele 6 meciuri cu Viitorul el a fost cel mai bun portar din lume”.

Energia pusă de Hagi în incantația de mai sus a circulat câteva zile în atmofera pământului, apoi s-a lăsat peste mintea lui Niță ca o ceață. La golul de 2-0, centrarea șutată de Morar s-a dus în poartă printre Niță și bară. Un gol curios și ridicol, în același timp. La 3-0, balonul șutat de Casap a trecut printre mâinile lui Niță, o gafă de copil pe care un portar matur pur și simplu nu are voie să o comită.

Acum 5 ani, Niță și-a început ascensiunea în carieră, devenind titular la Chiajna după un meci pierdut cu 4-0 la Vaslui. Titularul din acea seară, israelianul Baruch a greșit incredibil la primele trei goluri, determinându-l pe Mihai Stoica să declare amuzat: “Ăsta e primul hattrick al unui portar pe care-l văd. Are o singură scuză, o fi jucat la pariuri”.

Urmașul lui Baruch în poarta Concordiei lui Reghecampf, Niță a reușit la Ovidiu doar o dublă. Ce spune acum directorul sportiv al Stelei?

 

CINE ARE NEVOIE DE TAMAȘ

La flash-interviurile de după meci, Reghecampf l-a criticat pe Tamaș și, bărbătește, a susținut că steliștii nu trebuie să caute alibiuri în prestația arbitrului Hațegan. Curios, atunci când a fost rugat să-și dezvăluie planul tactic pentru meci, câteva minute mai târziu, antrenorul a folosit eliminarea lui Tamaș drept scuză: “Nu avem ce să vorbim despre planurile noastre. Am primit roșu în minutul 17”.

Printre șabloanele folosite în fotbal, există o teorie conform căreia o echipă aflată în inferioritate se mobilizează mai bine, că jucătorii încearcă să compenseze minusul, depășindu-și limitele. Evident, există și șablonul pentru adversara care are un om în plus și se relaxează.

La Ovidiu, Steaua nu a putut fi încadrată în niciun șablon. E valabil și pentru Tamaș, cel care și-a înfipt crampoanele în gamba lui Purece și a primit roșu rapid.

Întors la Steaua după ce a fost dat afară din cauza unui episod extrasportiv, fundașul central și-a plătit singur salariul pentru o vreme, în contul amenzii primite în perioada precedentă petrecută în club.

Tamaș este un continuu paradox. Are perioade din meciuri în care comite două penaltyuri în 20 de minute, apoi își bagă adversarii în buzunar. Când începi să crezi că Tamaș e un uriaș de netrecut, apare o greșeală ridicolă sau un roșu, cum s-a întâmplat când Steaua căuta febrilă calificarea pe terenul lui Villarreal.

Ultima eliminare din carieră ar putea avea un efect întârziat catastrofal. Viitorul a învins cu 3-1 și, debarasată de complexul Steaua, echipa lui Hagi se anunță viitoarea campioană.

Până atunci, Tamaș stă în meciul cu fosta sa echipă. Pentru Steaua pare o binecuvântare. Nu a învins-o pe Dinamo în niciunul dintre cele 7 meciuri cu fundașul de 33 de ani în teren.

Comentarii (80)Adaugă comentariu

Darius (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 2:02

Omule, tu esti bolnav cu capul. Daca pierdea era blat, daca a castigat ii blat. Am ajuns la concluzia ca, pentru tine cel mai bine e sa nu existe Hagi. Cred ca, ai fi cel mai fericit om daca, Hagi ar disparea din lumea asta. Daca pierdea Viitorul ce ziceai? Meriti tot ce e mai rau pe lumea asta sa ti se intample . Esti invidios, rautacios si MINCINOS.

Carol K (7 comentarii)  •  19 martie 2017, 5:50

Steaua a redevenit echipa din sezonul regular de fapt in acest an a surprins o singura data,repriza a doua cu CFR.In rest nu inteleg de ce trebuia o regie ca sa se intample de fapt o normalitate care dealtfel s-a si intamplat.Mereu exista un punct slab,un jucator care le comite.sa intelegem ca o face in mod special ? Ca a jucat la pariuri ? Mereu acelasi refren ? Daca a fost asa as fi comentat mai degraba gestul lui Tamas....Clar este altceva si anume ca exista o inconstanta suspecta a candidatelor la titlu de parca cineva le-ar impune sa nu se desprinda in castigatoare sau in invinsa,totul sa fie pe muchie,tensiunea sa atinga paroxismul,daca s-ar putea toate sau macar 3 sa mearga cap la cap eventual la final titlul sa se ia la un singur punct,thriller,AUDIENTA sa sparga toate recordurile,incasarile din publicitate sa aduca ceva bani acolo unde trebuie adica la cei care inca mai tin fotbalul in viata finantandu-l,inclusiv Liga,arbitrajul,observatorii comisiile de disciplina,absolut tot aparatul din sistem de acolo isi trage seva...Nu,aseara Viitorul a redevenit ea insasi,la fel si Steaua....Zic sa ne conservam suspiciunile pentru ceea ce va urma sa vina.

widoqq (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 8:11

La FCSB problema e mai simpla: 1. Indisciplina si betii -Tamas numai beat putea sa atace asa la mijlocul terenului. 2. Valoarea jucatorilor FCSBisti - Vezi cum i a trecut mingea un copil printre picioare, cu calcaiul, unui important fundas care vrea in Liga Campionilor. Simplu, nu?

cristi (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 8:18

DECI ORICE AR FI FOST, TU STIUCANE ESTI PE INVERS... PRADUIALA SA IASA NASU CAMPION,VANZARE PE FATA CA SA IASA FINUL CAMPION.. NU MAI BINE SA DISPARA VIITORUL SI STEAUA LUI GIGI,SA AI SI TU O CLIPA DE LINISTE ? TE-AI BULANIT DE TOT OMULE !

burlacu dorin (2 comentarii)  •  19 martie 2017, 8:25

Sa inteleg de aici ca gigi renunta la campionat....eu cred ca ai nevoie de consiliere,poate intelegi si tu acest fenomen,saracul de tine.....

tindar (2 comentarii)  •  19 martie 2017, 8:32

antrenor de doi lei plus calul troian-dinamovist tamas,sa urmariti evolutiile lui tamas in meciurile ramase,el va inclina balanta.

adrian (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 8:40

in sfarsit,spune cineva lucrurilor pe nume! desi sunt stelist sau mai exact fcsb-ist,nu mi-e teama sa o spun,se vede de la o posta,e anul viitorului,asa cum 2016 a fost anul astrei iar altadata al otelului,al urziceniul,al cfr-iului,etc.dealtfel,am rezistat 10 minute sa vad circul de aseara,dupa care am mutat pe sport adevarat,si nu regret:am vazut premierea unor barbati adevarati in rugby 6 nations.fcsb nu joaca prost intamplator,ci la comanda,sa iasa campioana cine trebuie.prost nu e cine face asta,ci,evident,fraierul care se uita la asa mizerii!.in ultimii 5-6 ani m-am desprins incet dar sigur de mocirla in care se scalda toti,inclusiv fcsb care pur si simplu nu ma mai reprezinta,insa,culmea,nu din cauza patronului,a identitatii,a siglei,sau a scandalurilor cu armata,ci,din pacate,din cauza atitudinii suspecte din prea multe meciuri.pentru mine,totul a a fost clar la un meci gaz metan-steaua 3-0 cu vreo 6 ani in urma.in 2016/2017 n-am vazut mai mult de 3 meciuri intregi ale fcsb,adunand minutele din meciuri diferite.in maxim 5 minute pot detecta gunoiul pe care ni-l servesc pe post de fotbal si prefer sa-mi ocup timpul cu orice altceva decat sa ma las otravit de asemenea circ.....

tindar (2 comentarii)  •  19 martie 2017, 8:46

dinamo o sa le dea si ei trei boabe si o sa le zboare gandul de castigare a campionatului,cu clujul au avut noroc chior ca nu a marcat paun,joci cu jucatori de la astra ,dinamo pierzi sigur,sa fi nebun si sa nu vezi ca tamas te caroteaza cand e miza mai mare iar enache se plimba ca o rata pe teren,asa juca el la astra?

teo (20 comentarii)  •  19 martie 2017, 8:51

Este evident ca sub conducerea lui Reghe, Steaua nu joaca nimic! Nici o conceptie tactica,fara trasee restabilite Fata de valoarea lotului, jocul Stelei e mult prea slab! Se impune o demisie!

Andrei F (79 comentarii)  •  19 martie 2017, 8:58

Sa fim fericiti pentru ca s- a inventat televiziunea si asa putem sa radem de acest,,ziarist,,...Sa fi fost Stucan mai multumit daca invingea Steaua? Ei as,era si mai acid... Stucan printre altele ar trebuii sa ne spuna daca a vazut golul lui Budescu de la Iasi sau un gol al lui Dan Petrescu in SUA...parca un gol tot al lui Dan Petrescu Angliei...Apoi Tamas care- si infinge crampoanele in adversar nu este decit alt vis care ne arata pornirile de groaza ale unui asa zis,,jurnalist,,...Bine ca s- a inventat televiziunea!Domnule Stucan...la Urzica ai incercat?

Natu Petre (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 8:59

Sta cu Dinamo, ptr ca ciobanul l -a pus sa se pregateasca de Liga campionilor.

Pruteanu (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 9:01

Parafrazându-l pe Caragiale: amice, ești ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (83 comentarii)  •  19 martie 2017, 9:09

...foarte bun articol ...fcsb a fost invinsa de la vestiare ...viitura nu a putut sa i dea gol in primna repriza desi avea om in plus ...dar dupa ce Nita a iesit de la vestiare ...a inceput prapadul ...

Andrei F (79 comentarii)  •  19 martie 2017, 9:11

Si domnule ,,jurnalist,,Nita a mai luat un gol de poveste cu Iasul...Atunci nu a fost blat?

Niculae Moromete (2 comentarii)  •  19 martie 2017, 9:15

E păcat în alegerea pe care o faci, propunând doar ipoteze ce ar demonstra datul la o parte al FCSB-ului. Viitorul nu are nici un merit, după abordarea ta! Nu contează decât ura pe care o ai față de Becali, ca și cum, dacă Dumnezeu îl rabdă ghiolban și înfumurat, neapărat, tu, trebuie să-l urăști. Viitorul a câștigat pentru că aseară au fost mai buni! Toate întâmplările despre care vorbești înciudat au făcut parte din superioritatea echipei lui Hagi! Împroșcându-l pe Becali și echipa lui, îl împroști și pe Hagi și echipa lui. Asta ți-ai dorit? Ceea ce reușești prin această abordare nu te arată nici talentat, nici vigilent, nici suspicios, nici insistent polivalent, ci te face mic, găunos, frustrat, limitat, la fel cu subiectul urii tale, Becali.

calinescu (7 comentarii)  •  19 martie 2017, 9:32

UITE CE ZICEAM EU DE NITZA :"17 Martie 2017, 16:19;HALAL PRESA SPORTIVA .....???? CE SA CAUTE ACEST BAIAT LA NATIONALA ROMANIEI ???? BRANESCU ARE 10 CLASE PESTE EL INSA NIMENI NU ZICE NIMIK ...!!! STEFAN RADU SAU MAXIM NU CONTEAZA PENTRU CA NU AU NIMC COMUN CU CLANUL ....!!!! " ASTA E MARKETINGUL CLANULUI: PRESA SPORTVA- DAUM- ADJUDECAT AFARA ...."

calinescu (7 comentarii)  •  19 martie 2017, 9:34

BRAVO COSTINE ,ESTI PRINTRE PUTINII ZIARISTI INDEPENDENTI DE CLAN ....!!!!!ESTI CEL MAI BUN ZIARIST SPORTIV DIN PRESA ROMANEASCA ...!!!

gigiunu (5 comentarii)  •  19 martie 2017, 9:39

stucane, esti penibil !!! am irosit 10 secunde din viata mea sa-ti las acest msg, dar chiar esti penibil, ba, "atotstivuitorule" in ale fotbalului ce esti...

Alin (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 9:40

Stiucane, in Polonia n-ai mai fost asa vigilent cum esti acum ;) Acum vad ca te dai dupa cum bate vantul, esti expert mare in fotbal, pariuri sportive, blaturi....

Dan (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 9:41

Stiucane și eu sunt convins ca este o reprocitate intre steaua și viitorul. Decât 2-a egaluri (2 puncte) mai bine 3 puncte pentru o victorie și un meci pierdut.

Dinamo-curat (8 comentarii)  •  19 martie 2017, 9:46

In sfarsit un ziarist caruia ii pica fisele.Viitorul campioana .Regele incoronat! Si cand vezi multa presa complice sau care se face ca nu vede iti vine sa te uiti doar la Liga Campionilor.

Ion (3 comentarii)  •  19 martie 2017, 9:52

Recent Real Madrid a facut egal acasa dupa ce Bale fusese eliminat...Deci si Real Madrid a fost blat? Steaua a jucat in deplasare la echipa cu care impartea primul loc...Real Madrid a jucat acasa cu o echipa anonima ...De ce nu ne explica Stucan de ce ar vrea Becali sa piarda bani pentru ca nu trebuie sa ne mintim,acum fiecare meci te poate imbogatii...Daca a fost blat scenariul a fost cel mai rau pentru ca Steaua pierde singurul fundas central de meserie pentru inca cel putin 2 jocuri...Stucane,Steaua vrea sa faca blat si cu Dinamo si cu Astra?...Cine te crede?!!

Cbn (2 comentarii)  •  19 martie 2017, 9:52

Incredibil!!! Nu pot sa cred!!! Băiatul acesta (C Stucan) chiar avea un "viitor" frumos acum câțiva ani, cum s-a "îndobitocit" așa oare? (Cine a văzut conferința lui Gica înțelege de ce am folosit cuvântul). O tot batem in piua cu anii de înfrângeri ai Viitorului, de parca nu era ... Viitorul Constanța, ci vreo Astra, CFR, Dinamo - sa poată câștiga oricând cu Steaua! Ce Dumnezeu, era doar o simpla echipa mică, abia formată, chiar speram victorii anuale contra Stelei? Dumnezeule, domnule ziarist, prin toți porii, cand ești pe sticla (se pare ca nici măcar la tv, ci in fata unui tv - mai nou), cand scrii - îți exprimi anti-Hagi-smul! Dar poți s-o faci, nu ești un roman corect. Plus ca poți sta liniștit: ți-ai ales suferința, rămâi cu ea! Noi, cei cu Gica, mergem in fata cu frumosul, cu entuziasmul si cu tinerețea! Asta e viața!

Mozzie (3 comentarii)  •  19 martie 2017, 10:05

Parca era vorba ca toate echipele sa traga pt Viitorul in detrimentul Stelei.N-am stiut ca si Steaua participa aici...Nu,echipa lui Hagi chiar joaca fotbal,aici e diferenta intre Viitorul si celelalte.Daca ei ar avea si ceva experienta automat ar aparea si o constanta in rezultate.Viitorul de azi nu trebuie sa beneficieze de "gafele" nimanui,ei nu au adversar in prima liga.Ca voi jurnalistii tot va intoarceti in trecut si vreti sa aratati ca exista antecedente nu faceti decat sa va descalificati.In acest moment Hagi are echipa cea mai buna si nu are nevoie de sprijinul nashului sau al altora,va castiga la pas.

Geta (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 10:07

Ce logică...Stucan ne spune că Viitorul- Steaua a fost un meci regizat și în același articol ne spune că Tamaș a băgat crampoanele în piciorul lui Purece... Probabil că și Hațegan o fi crezut că Enache meciul asta a vrut să și- o ia peste față dar Purice nu la picioare, Momcilovici trebuia să rupă bara iar Niță că a vrut să se facă de râs tocmai când a ajuns la națională...

gigelos (12 comentarii)  •  19 martie 2017, 10:08

Costine , stiu ca te bagi la discutii ..ce vrei sa spui ? Blat ? Acastigat Viitorul ...blat . Castiga St...pardon FCSB , blat 100 % . Egal ? ...intelegere clara . O mare parte din vina o aveti voi , ,, ziaristii'' . Cat au fost bani in fotbal , ati ridicat statui ,, conducatorilor '' acum incercati sa deveniti interesanti , cautand tot felul de chichite . De copilul ala Coman , nu zicem nimic ? Preluare la gol , stapanire de sine , am vrut sa zic ceva de Van Basten dar mi-e frica ca o ia si asta pe aratura , briliant, diamant etc . Concluzia mea , incep sa se vada roadele muncii lui Hagi cu imensa ( sunt sigur de asta ) contributie a lui Cristi Bivolaru . Atat . Reastul bla, bla

alex777 (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 10:19

Ma delectez in seara asta cu un meci. Aiurea. Tamas fault nejustificat iar per ansamblu, o echipa fcsb, resemnata. Da, multa calitate si ...stiti ceva. De ce atat consum de energie si blesteme!? Avem atatea canale de sport si atatea meciuri interesate de urmarit. Cum sa nu vad blaturile, aranjamentele ciobanului si modul in care a ajuns sa prosteasca mai toata mass - media din romanica. La revedere!

dan t (19 comentarii)  •  19 martie 2017, 10:24

inca odata se dovedeste ca ideea promovata de unii ziaristi,site uri....cum ca numai daca bagi bani....bani,bani...este complet gresita...! nu trebuie doar bani si nu banii sunt totul

Cristian (6 comentarii)  •  19 martie 2017, 10:30

Stucan cica combate pariurile iar el are emisiune de pariuri. Un fel de "omu' nu-i prost, dar cam e"

Unu (3 comentarii)  •  19 martie 2017, 10:39

Stiucane unii zic ca esti cu capu..... Eu zic ca esti golan.... Cine te plateste pt intepaturile astea?

ion manea (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 10:57

Ce cauta *** asta in presa sportiva ? Ma baitule vezi ca te asteapta prof. doctor Ciurea ! ...poate iti scoate ***....din cap !!!???

Ovidiu (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 11:03

Prietene mergi si te cauta de scenarita! Pai ce sa mai zici de dubla Barca-PSG? Daca se intampla asa ceva in Cupa Romaniei ai fi scris ca s-au inteles ca sa joace la pariuri. Iti dai seama ce cota ar fi fost pt rezultat final tur-retur? Dar nu, tu esti Mafalda... Talentat, vigilent si suspicios :D Si asa era penibil rau jesepeul, de ce dracu te-or fi primit inapoi doar ei stiu.

Petrica (2 comentarii)  •  19 martie 2017, 11:07

Toata saptamana s-a vorbit numai de blatul care urmeaza sa fie intre fcsb si fcsb 2. Chiar daca nu s-a intamplat asa, s-a vazut din avion ca blat tot a fost, pe invers, dar a fost. Ca sa le inchida gura pocnitorilor gigiste. In meciul retur o sa existe doar o singura echipa pe teren si aceea nu v-a fi formata din copiii lui Hagi. Plus ca fcsb 2 o sa piarda intentionat cel putin un meci pana la sfarsitul campionatului, ca doar trebuie sa-i tina locul cald lui gigi pentru a lui fcsb.

aaa (10 comentarii)  •  19 martie 2017, 11:19

Articol doar pentru a te face sa dai clik pe el,foame mare ca ziarist daca ai ajuns sa te vinzi in halul acesta doar pentru a avea impresia ca ai cititori.In cazul in care si tu crezi ca ceea ce ai scris este adevarat,atunci numara cate postari ai in care ti se spune ca esti ..dus.Iar cand iti spun mai multe persoane ca esti..beat,atunci trebuie sa mergi la culcare!

luis (5 comentarii)  •  19 martie 2017, 11:22

Singurul blat in toata povestea asta e ca unii n-ar trebui sa scrie in ziarele de sport, dar totusi li se permite.

Bogdan (7 comentarii)  •  19 martie 2017, 11:30

Draga domnule Stucan, nu sunt de acord cu dumneata, nu imi place cum scrii si ti-am citit articolul doar sa vad in ce mod te contrazici, tinand cont de articolul de acum 2 zile. Eu cred ca Steaua sau FCSB daca nu se autofinanteaza, va disparea. Dumneata nu crezi ca pentru Becali ar fi mai usor sa bage niste bani alaturi de nas si sa continue sa castige bani din fotbal, decat sa plateasca armatei o suma colosala pentru marca si palmares? In concluzie, daca vrei sa il citesti pe Becali, pune-te in locul lui si cauta moduri de a faca bani, din situatia lui de acum! La Hagi baga bani prin dos si tot pe acolo ii si scoate. Iar despre Hagi intreaba jucatorii care au jucat sub comanda lui, nu dureaza mult pana il salta DNA! PS: Ti-as fi pus intrebarea si acum 2 zile, insa ma enerveaza logarea pe site-ul gsp.ro...se pare ca pe blog e mai simplu.

luciann (8 comentarii)  •  19 martie 2017, 11:32

Stiucane pana mai ieri anuntai blatul in sens...invers! De ce n-ati spus (inainte de meci) ca o sa castige Viitorul? Toti erati sigur ca o sa bata Steaua si ca binenteles e blat! Na ca Hagi v-a dat peste nas! Iti spun eu de gafele lui Nita, au fost doua gafe majore chiar anul asta (deci intr-o luna si jumatate practic)! Cu Voluntariul (cand am pierdut doua puncte) si cu Dinamo in cupa ligii! O alta gafa majora cu Iasiul in toamna in campionat (alte doua puncte pierdute)! Na ca ai trei greseli majore in ultimele sase luni! Tu iti amintesti numai ce-ti convine!!!!

luciann (8 comentarii)  •  19 martie 2017, 11:33

...erati siguri

Florin Costea (2 comentarii)  •  19 martie 2017, 11:34

Din curiozitate am citit articolul tau .... esti penibil baiatule... Din cauza ta nu mai citesc gsp asa cum o perioada nu citeam nici Prosport . Ai d at scris ca meciul se termina 2-1 pentru FCSB. Acum ca sa terminat invers gasesti tot felul de scuze penibile . Esti un ziarist de doi lei.. O sa nenorocesti si ziarul asta .

luciann (8 comentarii)  •  19 martie 2017, 11:35

De meciurile Dinamo-Astra de anul trecut nimic? Fiecare a castigat unde trebuia, Astra in campionat si Dinamo in cupa! Si o alta echipa (Voluntariul) n-a castigat niciun punct cu Dinamo de cand a promovat! Dar alea nu sunt meciuri suspecte! Doar meciurile Stelei sunt suspecte...desi ne reprezinta cel mai bine in cupele europene!!!

luciann (8 comentarii)  •  19 martie 2017, 11:45

In concluzie...Steaua nu trebuie sa se mai prezinte la meciurile cu Viitorul! Orice rezultat face e blat! Pana acum nu era bine ca bateau mereu, acum cand au pierdut tot nu e bine ...ca au facut gafe! Pai ai dat bine exemplul de anul trecut cu gafele lui Varela care ne-au "costat" campionatul (si atunci au facut blat cu dusmanul?)! Asta e valoarea campionatului nostru la ora actuala! Nità a fost "blat" si cu Dinamo in cupa???

mihai robert (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 11:51

Lasa-te de sportul asta, Stucane, tata! Presteaza si tu o meserie in care nu ti se cere sa gandesti prea mult! Asa cum o faci tu de fiecare data cand te faci ca scrii!

ticbis (20 comentarii)  •  19 martie 2017, 12:35

Este incredibil cata greata poate provoca un asemenea articol publicat in presa sportiva de cineva care se autointituleaza jurnalist. Daca toate aberatiile insirate in acest text ar fi fost postate sub un nick anonim de un ultras dinamovist, rapidist sau talpanist sau de un troll haterist, mai intelegeam; insa daca un jurnalist sportiv se preteaza la asa ceva este de noaptea mintii. As fi curios sa ne explice autorul articolului, dupa parerea sa docta si experta, cam cu ce rezultat ar fi trebuit sa se termine meciul dintre Viitorul si Steaua ca sa nu-l suspecteze de blat? E chiar asa de greu de priceput ca aseara Viitorul a fost mai buna si mai norocoasa si ca Steaua a jucat prost si a gresit mai mult? E prima oara in istorie cand Steaua joaca prost sau cand Viitorul joaca foarte bine? Dupa parerea acestui "expert", Barcelona - PSG (6-1) a fost blat sau nu? Dupa parerea acestui "expert", in play-off-ul sezonului trecut cand Dinamo s-a predat in fata Astrei in ambele meciuri la cererea expresa a fanilor dinamovisti, aprobata si asumata prin declaratii publice de catre conducatorii, antrenorii si jucatorii lui Dinamo, a fost blat sau nu? V-a placut circul ala cu Sumudica si Rednic in prim-plan si declaratiile lor de dragoste eterna ce-i aduceau pe fanii dinamovisti in culmea extazului? Daca da, atunci eu consider ca in lumina acestor mizerii gratuite pe care astfel de "jurnalisti" le propaga cu o iresponsabilitate jalnica ar trebui ca la meciur retur, in functie de clasament si de sansele la titlu, fie Steaua, fie Viitorul sa joace cu echipa a doua, ca sa va saturati de scenarite. Regret, dar doar asa, poate, o sa va vina mintea la cap!

firsov (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 12:36

MAI STUCANE CRED CA TE_AI ""STRICAT""RAU DE TOT LA MANSARDA!!!!

johnnycash (1 comentarii)  •  19 martie 2017, 12:40

Felicitari pentru articol !

iustin (2 comentarii)  •  19 martie 2017, 13:00

Stiucane, cum dormi noaptea?

rammstein (4 comentarii)  •  19 martie 2017, 13:01

o rusine de meci !!!!!!!!...un blat ordinar .....cand l-am vazut pe paunescu in borcan !...numai la noi stau interlopii in custi de sticla cu *** si bautura linga ei !!...uitati-va la BAYERN,BARCA,REAL...unde stau oficialitaile ???....in tribuna normala ..... dar la noi la fanar si machidoni facem *** in timpul meciului.....cat despre meci ?...sa le fie rusine acelora care au regizat acest prost film!!...parca a fast mana banditului securist sergiu nicolaescu......tara de ***....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

andy (5 comentarii)  •  19 martie 2017, 13:02

Cand am citit titlul am crezut ca in articol se vorbeste despre blat dar dupa lecturare vreau sa zic ca sunt intru totul de acord cu scriitorul.Reghe e clar depasit iar Tamas joaca fara constanta,3 meciuri bune si 2 proaste sau o repriza cu 2 penaltiuri si una impecabil,neavand ce cauta la Steaua.

Florin071 (2 comentarii)  •  19 martie 2017, 13:07

Bai Stucane.... nu este vina ta pentru ceea ce scrii. Adica numai ***. Este vina celor care te platesc, ca mentin o asa *** intr o societate privata. Tu esti un om fara nici un dumnezeu. Un om invidios. Un om plin de ura. Un om plin de rautati . Un om foarte slab pregatit. Ce rezultat trebuia sa fie mai baiatule ca tu sa nu ai nimic de comentat? Daca era egal ..... era blat. Daca batea steaua era blat. Daca a batut viitorul ... tu spui ca a fost blat. ***. Rusine!!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei (8 comentarii)  •  19 martie 2017, 13:18

Ştucane, aşa-i că avem un fotbal curat doar, Steaua a pierdut cu Viitorul ?. Până acum asta era condiţia unui fotbal curat, să piardă Steaua, PENIBIL !

Comentează