Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Deac la Steaua. Secret. Suspect?

La 10 și un minut dimineața, imediat după ce știrea a fost anunțată în direct la emisiunea GSP Live (LINK), George Becali a dezmințit-o categoric.

“Nu mă interesează să îl aduc pe Deac. Nu am negociat pentru el și nimeni […]

Permalink to Deac la Steaua. Secret. Suspect?
joi, 16 martie 2017, 6:00

La 10 și un minut dimineața, imediat după ce știrea a fost anunțată în direct la emisiunea GSP Live (LINK), George Becali a dezmințit-o categoric.

“Nu mă interesează să îl aduc pe Deac. Nu am negociat pentru el și nimeni din club nu a vorbit despre el. Da, mi-a fost propus în iarnă. M-a întrebat Ana (n.red. – soția lui Laurențiu Reghecampf) dacă-l vreau și am spus că nu. Puteam să-l iau, dar după aceea s-a dus la CFR”, i-a spus finanțatorul unui jurnalist al Gazetei.

Două ore mai târziu, Becali s-a răzgândit. În direct la DigiSport, a spus: “Cu Ciprian Deac nu se poate discuta acum, e sub contract cu CFR. Din vară, mai vorbim, vedem”.

În niciunul dintre cazuri, Becali nu a spus adevărul.

Venirea lui Ciprian Deac la Steaua este ca și rezolvată. Mijlocașul de la CFR și-a negociat deja salariile pe următoarele sezoane, știe ce bonusuri va încasa în cazul calificării în grupele Champions League și așteaptă vara pentru a veni la București.

Însă, spre deosebire de alte negocieri, aducerea lui Deac nu trebuia să ajungă în presă. Cel puțin, nu acum! În ultimele zile, deși negocia cu un jucător important, George Becali nu a suflat o vorbă în intervențiile sale telefonice pe la diferite emisiuni. Finanțatorul care joacă perfect rolul de gură spartă, serile, la televizor, știe să păstreze un secret atunci când interesul lui o cere.

Vă veți întreba, evident, de ce aducerea lui Deac ar fi trebuit să fie secretă.

DE CE E NEVOIE DE DEAC

Înainte de a discuta despre asta, e nevoie să aflăm de ce are nevoie Steaua de Ciprian Deac.

La 31 de ani, mijlocașul ofensiv a depășit de mult vârful carierei sale și se îndreaptă grăbit spre retragere. Întors la CFR Cluj după un an petrecut la două echipe din curiosul Kazahstan, Deac nu-i mai poate aduce lui Becali profitul după care tânjește la fiecare transfer.

Deac are și un istoric medical încărcat. După o ruptură de ligamente încrucișate în 2012, mijlocașul a suferit o interveție la genunchi în 2014.

Pe partea economică, la 15.000 de euro pe lună, posibilul înlocuitor al lui De Amorim este neașteptat de scump.

Atunci, de ce vine Deac?

Și, dacă vine, plătește Steaua și o sumă de transfer?

Iuliu Mureșan spune că așteaptă o ofertă și că Deac mai are contract un an. După o oră, într-o declarație dată altor jurnaliști, durata contractului a crescut la “doi ani”.

Este același Mureșan despre care Becali declara acum câțiva ani că „a luat 50 de mii de dolari în plic la Steaua – CFR 1-0 din 2005. A vândut și a cumpărat meciuri fără știrea lui Paszkany”.

Rivale de moarte în 2008 în finalul unui campionat încheiat cu dosarul Valiza, CFR și Steaua au dezvoltat ulterior o relație neașteptat de strânsă. Rând pe rând, Pantelis Kapetanos, Sulley Muniru, Gregory Tade și Antonio Jakolis au migrat spre București, iar Becali le-a plătit sume importante celor pe care îi acuza cândva că au complotat să-l bage la pușcărie.

Paradoxul relației dintre CFR și Steaua zgârie retina precum foița aurită de pe coarnele cerbului aflat în curtea palatului Auschnitt.

CIFRE MAI SLABE CONTRA STELEI

Paradoxale sunt și evoluțiile lui Deac din cele două meciuri cu Steaua jucate în ultima lună. În primul, terminat 1-1, a greșit la golul adversarei, a dat gol și a primit un cartonaș roșu stupid. În al doilea, pierdut cu 2-0 și jucat cu câteva zile înainte de apariția informației că negociază cu Becali, Deac nu a existat.

Nu a fost singurul dispărut. Căpitanul Camora a jucat extrem de prost pe Național Arena. Cu o zi înainte de meci, portughezul a fost fotografiat scoțând bani de la un bancomat pentru a-i da iubitei sale care a intrat imediat pentru a paria într-o agenție.

Dovadă scăderii de formă în partidele cu Steaua stau și cifrele lui Deac de la ultimele meciuri.

  • MECI INDEX
  • Steaua – CFR 2-0 249
  • CFR – Steaua 1-1 290
  • CSM Iași – CFR 1-2 300
  • CFR Cluj – ASA 314
  • CFR – Viitorul 1-0 337

Remarcați, probabil, că indexul din meciurile cu Steaua este mai mic decât randamentul din celelalte partide.

Ce vreți să insinuați cu asta?, vor spune unii.

Nimic.

În lipsa unor probe clare, jurnaliștilor le rămâne să observe evenimentele dintr-o ligă în care antrenorul campioanei a fost suspendat pentru pariuri.

Nu s-a schimbat nimic față de anii 90.

PINALTI VS GINO. ÎMPRUMUTUL PE 3 ANI

Pe 30 octombrie 1997, ProSport titra „Oh, bieţi actori!”, după un meci Ceahlăul – FC Naţional 1-3, jucat între echipele Gheorghe Ștefan și Gino Iorgulescu, actualul șef al LPF. Jurnalistul Ioan Viorel remarca teatrul de pe gazon, dar a doua zi cele două cluburi au trimis faxuri de protest pe adresa ziarului.

La doar 5 zile după partidă, cele două cluburi au făcut o tranzacţie bizară. Axinia II şi Gheorghe Barbu erau împrumutaţi pentru, atenţie!, 3 sezoane de la Piatra Neamţ în Cotroceni, contra sumei totale de 200.000 de dolari!

Axinia, al cărui împrumut a costat halucinanta sumă la acea vreme de 150.000 de dolari, s-a întors la Ceahlăul după câteva luni, însă nimeni nu ştie dacă şi o parte din bani s-a întors în conturile lui FC Naţional!!

Genul acesta de tranzacţie este des practicat în Italia, acolo unde procurorii din cazul Calciopoli au observat coincidenţe între meciurile aranjate şi schimburi ulterioare de jucători între echipele implicate.

Este transferul secret al lui Deac un mod de a justifica banii pentru un meci prietenesc?

Să presupunem că nu, și că Iuliu Mureșan nu știa de negocierile jucătorului cu Becali.

În cazul acesta, Steaua trebuie sancționată pentru că a contactat un jucător aflat sub contract cu un alt club. Conform punctului 9 din articolul 23 al Regulamentului FRF privind Statutul și Transferul Jucătorului de Fotbal:

“Un club care dorește să încheie un contract cu un jucător profesionist trebuie să informeze în prealabil, în scris, clubul actual al jucătorului, înainte de a începe negocierile cu acesta. Un jucător profesionist are dreptul să încheie un contract cu un alt club în cazul în care contractul cu clubul său actual a expirat sau va expira în termen de șase luni. Orice încălcare a acestor dispoziții atrage aplicarea sancțiunilor corespunzătoare”

Sancțiunea corespunzătoare este o amendă de 1.500 de lei!

Vi se pare o sumă care să-l forțeze pe Becali să păstreze secretul asupra negocierilor?

PS – Pe seară, Becali a declarat că i se pare normal să plătească pentru transferul lui Deac: „Este moral să dăm bani, dar pe Semedo am dat un milion, pe Tade am dat jumătate de milion, m-au păcălit”.

Din nou, Becali a insistat că nu a discutat deocamdată cu fotbalistul.

Evident, este un neadevăr.

Deac va primi la Steaua un bonus de 100.000 de euro pentru calificarea în grupele Champions League, bani care nu i-au fost oferiți din cer, ci de Becali.

Comentarii (87)Adaugă comentariu

Andrei F (79 comentarii)  •  16 martie 2017, 22:23

Sa zicem ca rationamentl ziaristului este adevarat...Pai ce a facut ziaristul cind suporterii,oficialii unui club cereau ca echipa lor sa piarda un meci? Unde era ziaristul cind se clama incheierea unei aliante anti- Steaua acum in play- off?A cerut presa scuze inainte de ASA- Steaua cind vorbea de rudenia dintre Alexa si Reghe?...Astea nu sunt argumente Stucane? Sau asta- i de bine?

emg (1 comentarii)  •  16 martie 2017, 22:45

domnu costi ai capu plin de teorii ale conspiratiilor. si daca esti neutru, tot nu poti sa nu te amuzi de niste argumente ridicole. CFR – Steaua 1-1 290 CSM Iași – CFR 1-2 300 mare diferenta domne :)) la faptu ca atunci cand joci cu steaua e mai greu sa te remarci ca intrun meci cu echipe mai slabe te gandisi?

andrus (1 comentarii)  •  16 martie 2017, 22:49

Pana nu vii cu probe, ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

neagu solomon (2 comentarii)  •  16 martie 2017, 22:59

Seara buna d-le Stucan,pe langa faptul ca urati Steaua,nu sunteti nici bine informat pt. ca Pantelis Kapetanos a fost jucatorul Stelei venit de la Olimpiakos,iar dupa incetarea intelegeri cu Steaua si returul sau in Grecia a devenit jucatorul CFR-ului !!! Bazzzzzz,mai cititi domnilor jiaristi si dvs,ca de suntem o natie de politicieni,selectioneri,ziaristi,poieti,samd si ne dam seama de unele erori,ca sa ma exprim mai pe romaneste!!!!! Apropo's poate luam legatura si va bag intr-o sedinta de statistica in materie de fotbal,ca alta data nu mai gresiti anumite informatii,sa nu fiti penalizat de sefi !,

stiuCACAn (1 comentarii)  •  16 martie 2017, 23:28

bai *** in vine ia sa vedem si noi niscaiva dovezi, ce zici a? jurnalistu lu peste prajit. sau daca esti mafalda ia zi-ne si noua, astore de nu ne duce dovleacu, or fi fost manevre si pe ruta Barca-Real cu transferul lui Figo? sau poate cine stie, ceva intre Inter si AC cu Balotelli. Labanaria din fotbalul romanesc nu va disparea neam, mai cu seama cand exista consumatori de la lapte cald batut de mana ca matale. cu sictiru aferent, hai pa

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Petrica (2 comentarii)  •  16 martie 2017, 23:50

Inca o dovada clara ca in Romania, coruptia decide.

Cristian (5 comentarii)  •  17 martie 2017, 0:09

@ Andrei F: e nasol cand un ziarist nu canta in struna ciobanului si *** lui. Presa trebuie sa semnaleze orice neregula, nu sa-si ceara scuze pentru ca Reghe e inrudit cu Alexa sau Contra. @emg: ai putea sa faci urmatoarea comparatie: Steaua-CFR 2-0 249 si CFR-Viitorul 1-0 337!!!!! Nu cred ca Deac putea sa ajute fcsb-ul in meciul cu CSM Iasi. @ Costin Stiucan: Felicitari pentru articol! Cu siguranta ai deranjat toti fcsb-istii (aia care mai sunt), pentru ca ei nu fura niciodata, DOAR DINAMO BUCURESTI fura. Cum spune proverbul: Hotul striga,Hotiii! Acesta hotie "legala"se practica si la nivel mai mare, cazul Pogba cred ca este foarte revelator. Pogba nici vandut la kilogram, nici la centimetru nu face 110 milioane. Pogba poate sa inghita tone de anti-carcel si nu va ajunge niciodata la nivelul lui Schweinsteiger. Din pacate Mourinho nu a facut nici un ban la transferul lui Schweini. In Romania, un ziarist ca sa aiba succes trebuie sa se "prostitueze". Din pacate cei corecti si buni sunt din ce in ce mai putini si atunci cand spun niste lucruri adevarate, deranjeaza.

Dan (5 comentarii)  •  17 martie 2017, 0:29

Ai transferat *** de articole pe care le scriai la prostport la gazeta felicitari.Pacat ca nu lucrezi la S.R.I. Acum Sebastian Ghita era deja dupa gratii.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Liviu (7 comentarii)  •  17 martie 2017, 0:56

Pai de vreo 10 ani de cand a fost injurat de Becali si el colegul Radulescu, cei doi cu pricina cauta si ei pricine...ce sa faca?! @pawn La faza cu Everton chiar are dreptate. Ma rog. nu poti spune asta cu exactitate, dar cunoscand realitatea fotbalistica de atunci, are argumente solide. Everton urma sa reprezinte Anglia in CCE din postura de campioana si de detinatoare a Cupei Cupelor, dupa eliminase pe Bayern destul de clar. Mai mult, in ultimele 9 editii ale CCE, reprezentanta Angliei triumfase de 7 ori si pierduse o a opta finala cu un penalty dat pt. memoria victimelor de pe Heysel. @Costine, nu inteleg de ce nu te bagi in subiectele pe care le cunosti, cum ar fi istoria fotbalistica si te complici cu astfel de bazaconii... uneori ma gandesc ca nu va intereseaza daca 80% din cei care comenteaza va-njura, ci doar sa strangeti reactii...

edis (3 comentarii)  •  17 martie 2017, 0:57

Cunoastem politca lui neaJiji a luat jucatori blatisti cu nemiluita...va amintiti de cei de la Farul dupa ce au incurcat Rapidul ? Sau de transferul lui Badoi dupa sfertul istoric ,,,in carre cu totul intmplator acelasi Badoi il scapa sinqur cu Coman pe Nicolita la sinqurul qol stelist din qiulesti? Tot intamplator qolul l fost decisiv. Exemple pot continua cu duiumul!!

gio (12 comentarii)  •  17 martie 2017, 1:54

Conspiratiune marca "stucan" din care intelege fiecare ce vrea.. Ba pariuri, ba transferuri dubioase intre cele 2 cluburi, ba jucatori care au jucat slab contra stelei, deac si camora, din care ultimul e si cu pariurile. Culmea ar fi ca deac sa nu se transfere la steaua, credeti insa ca stucan o sa-si faca sa culpa? Nu si-a facut niciodata dupa numeroasele zvonuri conspirative din care se hraneste si care nu s-au adeverit.

Stelist=roman (9 comentarii)  •  17 martie 2017, 3:12

La 31 de ani, mijlocașul ofensiv a depășit de mult vârful carierei sale și se îndreaptă grăbit spre retragere....serios???? Wow, nu înțeleg cum un cineva care nu are nimic în comun cu acest sport dar nici cu aceasta profesie sa fie lăsat sa ne oripileze cu eliucubratiile-i ieftine și infantile pline de ură față de Steaua și față de cel care l-a umilit iremediabil în mod public, si care l-a marcat în mod nefast pe toată viața. Ești pe spate nene, continua sa te faci de ras și sa ne faci sa râdem în continuare. Apropo domnule ,,jurnalist sportiv", un fotbalist la 31-32 de ani se afla în apogeul carierei. ..dar de unde să știi tu asta când tu te ocupi doar cu cancan ieftin anti Becali.

Alex (1 comentarii)  •  17 martie 2017, 4:59

Oricât de atent aș citi și oricât de multă răbdare aș depune pentru a face asta, mă pierzi. Mă mir că nu te pierzi și pe tine

Cj666 (4 comentarii)  •  17 martie 2017, 5:06

O singura intrebare.... Cand dna va investiga nitel activitatea triunghiului de aur becali-anamaria-laurentiu in trucarea campionatelor in romania? Codruta, cee zici?

masseffect (3 comentarii)  •  17 martie 2017, 5:45

Am renuntat de ceva ani sa mai citesc gsp.De vreo cateva luni, 2 cam, mai intram in ultimul timp la servici cateva minute.Pana cand am observat acest Stucan ca are emisiune si articole.Sub orice critica.Ataca Steaua fara scrupule de cand era la ratatii concurenti.Acum a venit la gsp.Un alt motiv sa nu mai intru in viata mea pe acest site. Esti bolnav. omule.Esti plin de ura pt Steaua.Vezi acum tot felul de blaturi si te crezi Tolontan investigand muzeul cu radiatii.Nu e vorba ca deranjeaza articolul asta, este un articol mincinos si scris de ubn om ***. Daca gsp te-a angajat aici cred ca sunt kamikaze.Eu nu pot sa citesc un asemenea ziar cu asa articole scrise de un capiat.un ciudos si ofticat pe Steaua. Bine ca nu te-au angajat cei de la Digi ca innebuneam, mi-a mai ramas si mie un site de sport unde pot citi sport si nu aberatiile unor frustrati.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cineva (8 comentarii)  •  17 martie 2017, 7:42

Domnule Stiucan dincolo de OBIECTIVUL PRINCIPAL al dumneavoastra ca individ cat si ca institutie, acela de a avea RATING, TRAFIC sau cum doriti sa-l denumiti cred ca impreuna cu Mitica Dragomir , Mircea Sandu , Mircea Radulescu, Razvan Burleanu va puteti inscrie fara probleme in galeria DEMOLATORILOR FOTBALULUI .Evident in lumea fotbalului nu sunt toate roz dar dumneavoastra ca si jurnalisti mergeti la limita legii jucandu-va permanent cu ipoteze fara sa aduceti de cele mai multe ori DOVEZI CLARE SI CONCRETE ,infectand in permanenta fenomenul din care cu voluptate v-ati infruptat si inca va infruptati cu pofta in continuare. Avand in vedere ca FENOMENUL GAZDA este in moarte clinica astept cu calm si cu nerabdare momentul in care voi PARAZITII FENOMENULUI, NU VETI MAI AVEA DESPRE CE SA SCRIETI SI VETI CULEGE CEEA CE ATI SEMANAT ALATURI DE CEI ENUMERATI MAI SUS . Faptul ca este posibil sa credeti ceea ce scrieti ,lucru ce poate fi catalogat cu usurinta drept *** , devine deja banal si probabil se va vedea la batranete cand veti sfarsi singur intr-o garsoniera de frica ca nu cumva sa veniti in contact cu vreo persoana care conform modului dvs de a vedea viata , nu poate fi decat un posibi infractor ce va poate ataca sa va fure pensia sau lucrurile de valoare de prin casa . Trist dar cam astea va sunt perspectivele avand in vedere paranoia care va bantuie . Va doresc o primavara frumoasa si nu in ultimul rand SANATATE MENTALA . Cu stima

cineva (8 comentarii)  •  17 martie 2017, 7:48

P.S. daca ai fi jucat ,, o leaca " de fotbal ai fi realizat ca lucrurile despre care vorbesti tu pe aici sunt atat de greu de facut (asta ca sa nu spun imposibil) fara sa fie mai mult decat evidente incat pur si simplu ma umfla rasul cand iti citesc ipotezele. Nu ca nu ar fi teoretic posibil ci doar prin faptul ca pentru a alerga intre 10 si 14 km pe meci iti trebuie UA ANUME TIP DE CARACTER , ABSOLUT INCOMPATIBIL CU PROSTIILE PE CARE LE DEBITEZI TU *** IN CARE AIUREZI IN MAJORITATEA CAZURILOR .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (79 comentarii)  •  17 martie 2017, 8:07

@ Cristian. Cind presa facea impresie inainte de ASA- Steaua cu blatul ordinar care va fi...nimeni din presa nu a gasit nimerit sa gindeasca altfel ...Nici macar dupa meci cind rezultatul scontat nu s- a realizat...Eu nu gasesc nimerit ca la o singura echipa sa existe suspiciuni iar atunci cind rezultatul nu este cel scontat presa sa taca...Apoi este la fel cum ai spune ca numai femeile calca pe alaturi...Totusi este nevoie si de ceva barbati...In cazul nostru sa zicem ca stim cine este mituitorul dar de mituiti nu spunem nimic...?Astept sa vad daca Deac va ajunge la Steaua... La citi Deaci au fost...Presa il critica pe Becali pentru ca inaintea meciurilor transfera jucatori de la viitoarea adversara...Acum presa lasa impresia ca ar fi altceva dar nu vine si cu probe...Apoi...Deac ori este jucatorul terminat de accidentari,ori jucatorul care cu Steaua voit a jucat mai slab?Daca Stucan greseste ii ceri tu scuze jucatorului? De Tanase am uitat? Cite aluzii facea Geambasu,ca nu va juca impotriva Stelei voit...apoi dupa meci cind Tanase a jucat...Si revin...sezonul trecut la Astra- Dinamo presa nu a mirosit nimic desi suporterii,oficialii au dat declaratii total...nesportive.

Flaviu (7 comentarii)  •  17 martie 2017, 8:07

Probabil rationamentul expus este corect.. De asemenea știm ca astfel de metode se practica si s-au mai practicat.. Dar întreb si eu : unde erau ziaristii de sport când , in anii 90 si după 2000, axa Sa du- Lise -Giovanni a făcut legea in fotbalul românesc ( in general) si la selecțiile la loturile naționale ( in particular) ? Cine a analizat vreodată realist si corect , cum s-a făcut selectia pt CM94, CE96, CM98 ( aici s-a atins nivelul maxim al penibilului) si CE 2000? Atunci , in acei ani, s-au pus bazele distrugerii unui fotbal si așa nesustinut de o legislație coerenta si de investitori seriosi.. Ba mai mult, selectionerii din acea vreme sunt invitați la TV , sau sunati sa-si spună părerea , așa ca niște somitati ale fotbalului, când e de notorietate faptul ca au stat preș in fata lui Sandu si Giovanni.. De fapt primul dintre ei ( cel din 90) , a început prin a sta preș in fata lui Alban.. Dar tema propusă mai sus, este probabil neinteresanta pt dvs.. Mai interesant este modul in care eludeaza fiscul Ronaldo sau Mourinho.. P.S. Știți desigur ca Jenei a plecat la Oradea in timpul CM din Italia. Mie m-i se pare unic in istoria fotbalului. Oare care erau motivele?

Iftode (2 comentarii)  •  17 martie 2017, 8:19

Ce departe de duci la Axinia si National cand ai exemplul din curtea ciobanului,In 2006 dupa un meci cu cantec la Vaslui toata lumea e socata ca se plateste 1,5 milioane pe Bogadan Panait si Vali Badea. Daca Badea s-a scos cu meciul din liga,Panait s-a intors dupa 2 luni la Vaslui. Asta e scenariu patentat,insa daca ati tacut atunci nu cred ca mai are rost ,ati permis si voi ca acest cancer sa se extinda pana cand fotbalul a fost pus definitiv pe butuci.

aaa (10 comentarii)  •  17 martie 2017, 9:02

Trecand peste toate aberatiile acestui articol,as dori ca dnul Stucan sa se oblige sa dispara din presa romaneasca daca Deac nu o sa vina la echipa lui Becali.

durden (12 comentarii)  •  17 martie 2017, 9:37

Mah de ce *** te-a angajat gsp-ul pe tine?!?!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

antioier (2 comentarii)  •  17 martie 2017, 10:31

dl stucan eu cred ca suferi de scenarita rau...esti penibil si nu stiu cumde te au primit astia de la gsp...cand afirmi ceva e bine sa ai si dovezi...cand fcsb a facut egal cu A.S.A a fost blat? dle stucan dvstra nu serviti sportul,dvstra deserviti anumite persoane,in detrimentul altora...ceva in genul libidinosului de la fanatik...

Madalina (1 comentarii)  •  17 martie 2017, 10:38

esti un pr00st cu litere mari, *** e mare la tine si nu exista articol de al tau in care sa nu existe conspiratie din partea Stelei. felicitari dragule, de impartialitate ai auzit ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cucubau (2 comentarii)  •  17 martie 2017, 10:48

Vad ca stii si sumele exacte pe care le primeste Deac de la Gigi. Astea le-ai visat tu azi-noapte?

apparte (2 comentarii)  •  17 martie 2017, 11:13

Revenim cu indici InStat : Stanciu cu Sparta Praga 360, cu City 210! A fost blat, nu? Apropo, articolul e scris in moldoveneste? Pt ca asta aflam de la tine, ca niste impresari blatisti vorbesc si romaneste si moldoveneste! Nu zic ca Deac nu va ajunge la Steaua, orice e posibil, dar iti recomand sa asculti comentariul reprizei a doua (pe Digi) si declaratia de dupa meci a lui Iuliu MuresanMuresan si o sa ai surpriza sa constati ca pe comentariu se spune undeva dupa min 60-70 ca "Deac are o problema la picior", iar Muresan dupa meci :"Deac are glezna plina de sânge". P.S Vezi care a fost indicele lui Momcilovici, cel mai bun jucator din sezonul regulat si adversarul lui direct!

Florin (6 comentarii)  •  17 martie 2017, 11:58

Ba tu esti jurnalist? Ce *** cauti aici? Esti bolnav de paranoia!

Costin (9 comentarii)  •  17 martie 2017, 13:09

Ca sa se desfiinteze, acest club minunat FaCutSaBlatuiasca, trebuie sa intre in UCL, dupa care trebuie sa se imparta niste bani. Pana atunci ramaneti cu zambetele lui reghe si mm!

Jiji (2 comentarii)  •  17 martie 2017, 14:35

Domnu' ***,pardon Ştucan,chiar nu ai găsit subiect de scris?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gioni (20 comentarii)  •  17 martie 2017, 16:36

e un rebut sa facut de ris in GERMANIA a jucat vedeta 5 minute in BUNDESLIGA ca si RUSESCU3 minute in SPANIA aici la blaturi fac fata oricum nu mai contam in EUROPA cu Blatiada noastra

Andrei (4 comentarii)  •  17 martie 2017, 17:44

Dragă Ștucan, problema dumitale este aceea că ești mai puțin credibil chiar și decât *** Becali.Trist, dar adevărat!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

haideusicfr (26 comentarii)  •  18 martie 2017, 8:31

Partial de acord.Deac e in forma buna .Chiar foarte buna. Vrea sa mai faca ceva in final de cariera. A si declarat cand a venit la CFR ca la vara r pleca undeva spre mai "bine". De ce nu i-ar conveni Steaua? Decat cine stie prin "emirate"?. In meciul cu Steaua fost penibil. N-a jucat nimic .A fugit fara rost .El ,un fotbalist ce de obicei se implica. Cat despre valoare l-a scos din primii 11 pe Ruiz ,un jucator de valoare. Si care impreuna cu Nascimento faceau un cuplu puternic .Nici Bud nu mai joaca la fel nemaiavand "servantii" lui obisnuiti. Noroc cu Omrani ,un inlocuitor ,puternic ,tehnic pweructant. Deci se prea poate sa fie adevarat. Camora nu e stilul sa "ia" bani.In acest fel.Este unexemplu de corecttudine ,fidelitate ,profesionalism.

mata (1 comentarii)  •  18 martie 2017, 22:36

bai stiucane....io zic ca asta e blat frate...Steaua s-a lasat batuta......*** de ziarist....*** de om

ToniT (1 comentarii)  •  18 martie 2017, 23:04

"În lipsa unor probe clare, jurnaliștilor le rămâne să observe evenimentele dintr-o ligă... " Păi și în cazul ăsta Costine, de ce nu lași un jurnalist să se exprime? :)

costin_stucan (75 comentarii)  •  3 aprilie 2017, 12:16

@gio George Becali tocmai a anunțat că Deac va veni la FCSB din vară. O zi bună!

Comentează