Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Mureșan, ducele de Luxemburg

Președintele lui CFR e marele vinovat al rușinii pățite de campioana României în fața unui adversar cu care n-ar fi trebuit să aibă vreo emoție

Permalink to Mureșan, ducele de Luxemburg
sâmbătă, 1 septembrie 2018, 12:09

A câștigat patru titluri naționale, chiar dacă, aproape de fiecare dată, cu cântec. Plus Cupe naționale, Supercupe. S-a bucurat pe Olimpico și pe Old Trafford de niște victorii istorice. Așa cum se împăunează cu aceste rezultate, tot așa trebuie să-și asume și dezastrul de acum. Iuliu Mureșan are 64 de ani, de 14 e cu CFR-ul în prima ligă, a mai activat alți vreo trei-patru ani în ligile inferioare. Până să vină în fotbal, atras de Arpad Paszkany, cu care era (încă mai este?) prieten, nu văzuse încă un meci cap-coadă.

Imagine falsă
Iuliu Mureșan vrea să pară conducătorul occidental, detașat, superior, profesionist, corect cu toată lumea. Naivilor continuă să le livreze această imagine. În realitate omul e ascuns, uneltitor, răzbunător, gata să dea la o parte oricând pe oricine, prin orice fel de mijloace. Andone, Uhrin, Mandorlini, Cârțu, Rednic, Grigoraș, Miriuță, Edi Iordănescu, Mara, Bilașco, plus zeci de jucători pot depune mărturie. Inclusiv despre Conceicao spusese, cu doar câteva minute înainte de meci, că nu se pune problema să fie dat afară. La fel a zis despre mulți alții, iar din acel moment demiterile au fost chestiuni de ore.

Cuiul Dan Petrescu
Un an încheiat, Iuliu Mureșan a fost redus la tăcere de personalitatea lui Dan Petrescu. „Bursucul” aducea jucătorii, tot el făcea programul, stabilea contractele, primele. Mureșan îl lăuda la televizor pe Dan, dar se vedea că-i stă în gât, că din cauza lui nu poate să se miște liber. Dar perspectiva titlului estompa disconfortul. Când au apărut discuțiile cu plecarea lui Petrescu în China, președintele a răsuflat ușurat. Își recâștiga independența, dreptul la cuvânt. Dacă Dan n-ar fi părăsit CFR-ul, probabil că ar fi început lucrăturile. Chiar dacă era cam riscant, pentru că în cauză nu era vreun venetic sau vreun fost fotbalist de plan secund, ca Miriuță, ci un reprezentant de vârf al Generației de Aur.

Ciorba reîncălzită face bine la stomac
Edi Iordănescu a plecat de la Cluj pentru o vină mult mai mică decât o are Conceicao. Au plecat Mara și Bilașco, și ei cuișoare rămase de pe vremea cuiului Petrescu. Toni, numit „ciorbă reîncălzită” de Mircea Lucescu, era pansamentul gastric perfect, alimentul revigorant pentru stomacul atât de greu încercat al președintelui. Petrescu poate ar fi fost de acord cu portarul Jesus Fernandez, dar n-ar fi îngăduit niciodată aducerea unui exemplar împăiat ca Baptista sau a unor jucători de-o modestie lucie precum Lang sau Males. Cu Conceicao totul e posibil, inclusiv să-l lămurești pe Vâtcă să se dea lovit ca să apere Fernandez. Vâtcă n-a acceptat, a apărat, nelovit, cu Dinamo, după care a plecat la Voluntari, tăcând (nu gratis!) și refuzând să dezvolte subiectul.

Penibilul căldurii din vestiar
Despre întoarcerea din Luxemburg, o noapte întreagă, am mai vorbit. Un președinte cu aproape două decenii de experiență în fotbal n-ar fi trebuit să fie niciodată cu amatorismul unui astfel de program. Dar culmea penibilului a fost atinsă atunci când Mureșan s-a apucat să povestească despre caloriferele care mergeau în vestiarul din Luxemburg. De-aia a pierdut CFR-ul manșa tur cu 2-0, c-a fost cald în vestiar. Dar în retur de ce era 3-0 pentru Dudelange? Aduseseră luxemburghezii caloriferele cu ei și le montaseră în vestiarul gazdelor? Asemenea explicații merg doar la publicul preșcolar. Decât să spui așa ceva, mai bine taci. Noroc că n-a fost vreo fază de arbitraj, vreun aut acordat invers, că-l invoca și peste douăzeci de ani!

Acum nu sunt prea mulți?
Când, o dată cu Edi Iordănescu, au fost mătrășiți și au trebuit să iasă din peisaj Mara și Bilașco, Mureșan a rostit istoricul „oricum eram prea mulți”. Prea mulți par să fie și acum. Nu pentru că ar veni, cum se aude, Șfaițer, Daniel Stanciu sau chiar marele Rafa Gordillo. Chiar așa, ce să caute Gordillo în Gruia?

Nu! La CFR sunt prea mulți chiar și atunci când Iuliu Mureșan e singur într-o încăpere! El însuși înseamnă „prea mulți”.

După recâștigarea independenței de sub Dan Petrescu, după o vară întreagă de manevre și de chiverniseli soldate cu dubla penibilă în fața lui Dudelange, e momentul să invoci luciditatea, realismul și să te autoanalizezi, așa cum te-ai evaluat și în momentul victoriei de la Roma. Dacă-i consideri tot pe alții vinovați, înseamnă că s-a dat drumul la căldură în birou, în plină vară, și judecata n-a putut să fie limpede.

Deschide geamul, doctore, e nevoie de niște aer proaspăt!!

Comentarii (110)Adaugă comentariu

Andrei F (98 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 16:07

@Calu stefan (2 comentarii) • 1 septembrie 2018, 15:17 Muresan nu este bagat si in pacalirea lui Omrani?Cineva se deranjeaza?FRF cica a facut Departament de Integritate...Oricare alt club din Romania era PA la cate se intampla la CFR!Muresan era prezent la ,,povestea,,cu Jiul lui Siman,Muresan a fost si cand Voiculet a jucat la CFR fara sa aiba contract...

?????? (286 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 16:07

Ați zice că și Gigi Becali și Iuliu Mureșan au din ceea ce mai mult, prin atitudini, exprimare și decizii, din ceea ce a reprezentat Mitică Dragomir pentru fotbal ?

yeatsron (5 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 16:08

buzarine, in afara ca esti sluga lui bhecali, despre care n-am vazut niciun articol critic, ai si multa ura in tine! sa fie oare din cauza lipsei de talent? sau al iq-ului? sau amandoua...

constantin (6 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 16:16

Mureşan, alt mahăr care nu a avut jucării atunci când era mic. Eu cred că încă nu realizăm dimensiunea dezastrului. Băieţii ăştia de la Dude...sunt cu adevărat amatori, nu ca jucătorii noştri din perioada comunistă, care figurau ca angajaţi undeva dar mergeau la locul de muncă doar în excursie sau atunci când erau pedepsiţi. Oamenii ăştia lucrează cu adevărat şi practică fotbalul în timpul liber. Se învoiesc de la muncă pentru a merge în astfel de competiţii... Sunt fabuloase rezultatele lor! Nu că vă dau eu sugestii, dar fotbaliştilor din România le-ar prinde bine un reportaj în Luxemburg, despre viaţa celor care au învins, fără drept de apel, campioana României. Unii dintre fotbaliştii noştri au impresia că trebuie să primească 10 000 de euro/lună doar pentru faptul că sunt fotbalişti... Ia să vedem cum trăiesc amatorii care i-au bătut pe profesioniştii din fruntea clasamentului românesc.... ce maşini au? ce probleme? A nu se interpreta că îl scuz pe Mureşan, nici vorbă. Poate vedem şi cum trăieşte preşedintele de la Dude... Ce casă sau maşină are? Să le punem în oglindă. Consider că un asemenea şoc ar fi bun.

?????? (286 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 16:16

Ați zice că Mitică Dragomir "s-a clonat' în fotbal , prim Becali și Mureșan, deși ăștia doi i-au tineri talentați la fotbal și parcă încercă să îi convingă să renunțe la un astfel de sport ?

?????? (286 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 16:54

I-or considera "eretici'' ,că s-a spus că fotbalul ar fi o "religie" ?

lengyel attila (1 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 17:06

articol tendentios, plin de frustrare si ura, nici nu merita comentat, te uiti cine e autorul,dai din mina si treci la alte articole.La Cfr o sa fie liniste si echipa o sa recistige identitatea probabil la iarna odata cu parasutarea tuturor fotbalistilor romani originari din sud in frunte cu Tucudean, Manea ,Ionita,Costache etc si aducerea altor jucatori straini chiar din ligiile inferioare ,exact pe modelul Arpad P.

octavian (4 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 17:13

In fotbal s-a furat si se fura. Conducatorii si patronii procedeaza dictatorial. Sa veniti si cu alte exemple, nu este Muresan singurul si cel mai elocvent. La nivel mondial fotbalul este in primul rand o mare afacere.

?????? (286 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 17:22

Deci, opinați că s-ar putea zice că ,"nevând nicio treabă cu fotbalul, Mureșan și Gigi Becali chiar nu au nicio treabă cu fotbalul" ?

ovidiu (1 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 17:26

Echipele de fotbal care prin prestatia lor umilesc fotbalul romanesc ar trebuiii efectiv depunctate in campionat.

Claudiu Ciprian (1 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 17:27

Petrescu a adus cea mai mare *** la CFR... Balde.. si altii Muresan este sufletul CFRului si are toate meritele.. ca *** sudiste nu-l inghit il face cu atat mai palatabil ptr noi, ardelenii. Pe Dl. Buzarin ce il recomanda? ... un nimeni

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Se știe câte ceva….. (1 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 18:08

***.....*** .... da poate ne explică colaborarea dintre el și Paskany ăla batran de pe vremea cealaltă....ca sa înțeleagă și suporterii si oamenii de fotbal ce polițe sau datorii trebuie plătite, în continuare de familia ***..... După, poate o credem pe asta cu caldura....dar sa fie sincer...ca altfel "franarii" nu o sa înțeleagă cum se câștigă titlurile....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marius (1 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 18:12

Pacat Buzarine. Cand am avut puncte in liga mureai de ciuda. Acum te imburzi in rai. Eh asta e. Mergem cu cfr mai departe, matale tot la cornul oaiei vei sta. Asta iti e limita si never ever nu vei trece de stadiul de editor la gsp. Hai noroc sa ai. Si judecata dreapta.

rin08 (1 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 18:18

buzarin copil crestin tu nu ii ajundi la IULUI MURESAN nici la virful degetului mic cu realizarile tale de conducator de club sau de ziarist frustrarea e mare

Danny (1 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 18:31

data viitoare faceti un blat sa iasca campioana sepsi ... asta e vina comunismului .. pupati in dos .. niste nimeni cu functii :))) VAAAAAI A PIERDUT CFR`UL :)))) bhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sunteti nebuni ? pai ce echipa avea cfr`ul sa`i bata pe dudelange ? ca jucatorii buni de la cfr au ramas in liga 1 .. sunt imbracati in negru .. si au fluiere .. ati uitat cumva cum au luat titlul ? si pentru sustinatori "a umplut vitrina cu trofee " a umplut buzunarele la arbitrii :))) toata lumea spune . ca domne cfr a facut puncte cu roma cu bla bla .. cfr ul in momentul ala nu era cea mai buna echipa din romania .. ei au ajuns acolo datorita fluierasilor din liga 1 .... daca era in liga campionilor echipa cea mai buna din romania .. probabil ne calificam . si aduceam niste puncte tarii .. atat urlati ca steaua se face de ras.... voi va faceti de ras... cand luati munca stelei .. si da`ti campionatul ... lui urziceni lui otelul cfr... etc.... ca asa luati si voi de ciorba .. amaratilor .. Vaiiiiiiiiiiiii echipa stelara a cfr`ului a fost distrusa .. de dudelange ... Cfr`ul care are in lot mega jucatori .. au concurat cu juventus sa`l ia pe CR7 :)))))))))))) asa ne trebuie .. special pentru hateriii din romania aka dinamovistii care se bucura ca ne au scos rapid viena .. bucurati va ca aveti niste frati noi la rusini istorice .. hai voi strrigati i love stutgard real madrid .sau nush ce alte echipe "micute" ne au scos pe noi . ca noi suntem cu mec nec elfi dudelange malmo :)))))) So.. next year i hope Sepsi will be the ne leader

napoca republic (3 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 18:38

Buzarin plin de ura fatza de ardeleni ..nimic nou ..apare frustrarea prin faptul ca el insusi este din Sud si (lucru normal si firesc ) este o fiintza inferioara...Am citit inceputul ,dar nu am avut rabdare sa citesc tot "harticolul".=)

motanul incaltat (199 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 18:39

La echipe mici n-ai cum sa ai oameni mari....Avem doar echipe mici si oameni care le conduc si mai mici..... Daca ai ascultat interviul lui Becali dupa infringere a recunoscut o chestie colosala. Intrebat daca regreta ca a pierdut 10 milioane de euro a spus ca nu, regreta mai mult coeficientul pierdut zicind " Uitati-va la CSU- a picat cu balaurii-Milan, Leipzig -si au distrus-o..." Norocul nostru -ca este si o parte buna in orice dezastru- este ca la anul nu o sa mai cadem cu echipe mici de mina a 7-a- care sa ne faca de ras, o sa cadem cu echipe de mina 2 sau a 3-a care o sa ne distruga....

joscna (1 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 18:41

data viitoare faceti un blat sa iasca campioana sepsi ... asta e vina comunismului .. pupati in dos .. niste nimeni cu functii :))) VAAAAAI A PIERDUT CFR`UL :)))) bhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sunteti nebuni ? pai ce echipa avea cfr`ul sa`i bata pe dudelange ? ca jucatorii buni de la cfr au ramas in liga 1 .. sunt imbracati in negru .. si au fluiere .. ati uitat cumva cum au luat titlul ? si pentru sustinatori "a umplut vitrina cu trofee " a umplut buzunarele la arbitrii :))) toata lumea spune . ca domne cfr a facut puncte cu roma cu bla bla .. cfr ul in momentul ala nu era cea mai buna echipa din romania .. ei au ajuns acolo datorita fluierasilor din liga 1 .... daca era in liga campionilor echipa cea mai buna din romania .. probabil ne calificam . si aduceam niste puncte tarii .. atat urlati ca steaua se face de ras.... voi va faceti de ras... cand luati munca stelei .. si da`ti campionatul ... lui urziceni lui otelul cfr... etc.... ca asa luati si voi de ciorba .. amaratilor .. Vaiiiiiiiiiiiii echipa stelara a cfr`ului a fost distrusa .. de dudelange ... Cfr`ul care are in lot mega jucatori .. au concurat cu juventus sa`l ia pe CR7 :)))))))))))) asa ne trebuie .. special pentru hateriii din romania aka dinamovistii care se bucura ca ne au scos rapid viena .. bucurati va ca aveti niste frati noi la rusini istorice .. hai voi strrigati i love stutgard real madrid .sau nush ce alte echipe "micute" ne au scos pe noi . ca noi suntem cu mec nec elfi dudelange malmo :)))))) So.. next year i hope Sepsi will be the ne leader

Bogdan C.F.R. (1 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 18:43

Iar ai bagat pestele-n ziar, rusinea jurnalismului ! Dudelange a eliminat Legia Varsivia si Luxemburg e o echipa nationale onorabila, egala Frantei, nu demult ! Eventlentul momentului e eliminarea Stelei , sevrarea ei de banii europeni si, deci, previzibila ei decadere ! C.F.R. merge inainte! Hai C.F.R. , *** Steaua !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cris (14 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 18:46

Este cel putin dovada de muuult personalism/subiectivism, daca nu de prostie crancena, sa pui in dubiu corectitudinea trofeelor cfr ului, ocolind sa blamezi metodele prin care au castigat ceilalti. Si asta cand ai exemplul indubitabil de castigare prin metode necurate a cel putin 75% din trofeele stelei sau fcsb ului (cu al caror numar se mandresc pe tricouri, desi stim cu totii prin ce blaturi castigau trofee mai ales in comunism, dar si post, cu arbitrii si echipe serviabile lui jiji, ruda patronului real al fcsb).

de pe ‘ici ‘sa (7 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 19:08

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adrian (8 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 19:43

Toți sunt la fel in Cluj : fitiliști , nesinceri si mai ales umflați de o gomosenie care își are originea in construcțiile maghiare din centrul orașului ! In rest vopsea de grofi maghiari cu miros de opinci !

Zagna (18 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 20:20

Un comentariu profesionist, felicitari Alin ! Ma surprinde nr mare de fani ai doctorului de puscariasi, venit in fotbal cu apucaturi de la fostul loc de munca ...

Gintonic (19 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 20:33

Tare articolul !... Felicitari !!!

california (17 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 20:34

nu stiu cum e muresan, dar daca pt. evenimentul cu luxemburghezii este vinovat si de data asta este, prin lipsa de orientare, trebuie sa i se atribuie si rezultatele celor 15 ani amintiti; puse in balanta, tot pe plus mare iese; eu zic ca principalii vinovati sunt jucatorii; daca ei sunt valorosi si doar muresan e prost, trebuiau sa muste din luxemburghezi; ori asa jucatori indolenti si moi, ma refer la cei care au jucat, nu am vazut demult; cred ca si-au atins demult varful si acum sunt pe panta descendenta; nu inteleg cum, dupa asemenea rezultat, blegul de tucudean a fost rasplatit cu selectie la lotul national; pai daca in 180 minute nu a reusit sa dea un gol luxemburghezilor, nici macar selectionata statului, crede cineva ca va da gol sarbilor?

Clejanu gheorghe (1 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 21:07

Ai dreptatr A.B.

Freddy RE (19 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 21:08

@Codin: "Mureșan e un personaj toxic, un fel de tata Jean la o scara superioara!" - perfect adevarat. Daca Tata Jean era marijuana, pai domnu doctor e heroina in stare pura. Cat pentru Alin Buzarin: articol 99% corect. Ce lipseste? Ma intreb ce a facut dottore inainte de '89. Poate ne ajuti cu un PS. In rest, chapeau.

Florin (1 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 21:54

Foarte corecte afirmațiile din articol, dar credeti ca realitatea prezentată este înțeleasă si de acest membru al grupului de la cluj, care a sprijinit cfr sa castige atatea campionate, si sa plece făcând un bine atât clubului cat si fotbalului românesc?

miketheone (1 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 22:34

Iuliu Muresan este unul dintre artizanii declinului fotbalului romanesc. Sub masca de om civilizat care nu se coboara la nivelul miticilor, care este ofuscat de scandalurile oferite de personajele pitorestii, care de fapt nu se pricep la fenomen, a inteles sa creeze o altfel de cooperativa, care totusi a fost dupa chipul si asemanarea "Lordului" Padureanu.Doar ca mult mai sofisticata. Ceva in genul noi suntem din Ardeal, noi nu ne coboram la nivelu balcanismelor din alte zone ale tarii. Dar folosind exact aceleasi metode. Acum el primeste ceea ce merita, adica penebilitatea maxima. Adica se vede in toata splendoarea sa profesionalismul de care a dat dovada intotdeauna.

Tibisor (15 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 22:40

Bai mancatorule de praz , mai ai multa treaba cu CFR-ul , ca prea iti sta in gat ? Deja esti penibil !

pacific ionel (30 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 22:42

"Mister" Buzarin lovește din nou. Este clar că Mureșan are multe păcate și se identifică cu alte fenomene controversate și reprezintă o parte integrantă a fotbalului toxic românesc. Dar marea mea apăsare este creată de personajul care comentează caracterul și neprofesionalismul lui Iuliu Mureșan, adica domnul Buzarin care este un fel de cățeluș de serviciu. Când cineva sau ceva nu corespunde cu agenda este necesar să înceapă să latre și să scuipe cu venin. Domnule Buzărin poate că în mentalul colectiv s-au mai uitat de manevrele tale ca președinte la Brănești de ipocrizia și lipsa de coloană vertebrală de care ai dat dovadă prin articolele de toată jena scrise de-a lungul timpului, în care bălăcăreai și aruncai tot felul de invective la comandă pentru personaje care nu erau pe placul nucleului condus de mentorul matale Ioanițoaia. Durerea mare este că cetățeni ca tine au acces la Gazetă și scriu tot felul de elucubrații fără ca nimeni să vă tragă la răspundere . În opinia mea toți "carturarii" de teapa ta, cu penelul soios sunteti la fel de vinovați ca și Mureșan, Becali, Sandu, Mitică etc , pentru formarea fotbalului cloacă care există la ora actuală în Românica post decembristă. În rest, ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Titel TGV (1 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 22:50

Pt ca asta este mentalitatea de roman !!! Iesi in fatza doar la lucrurile bune; cum se intampla ceva negativ, cum ne ''pitim''!!! Doar nu o fi nebun sa recunoasca vre-o vina ........... Doamne fereste, cum sa isi asume vina la eliminarea din Europa League!!! Toti sunt de vina, mai putin D-l Muresan, Atotstiutorul !!!

pacific ionel (30 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 23:01

Dacă îmi apare mesaj că am mai spus asta de ce nu publicati ceea ce am avut de zis?

florin (5 comentarii)  •  1 septembrie 2018, 23:59

Pacaliciul asta de Muresan trebuie scos din fotbal. Daca cel despre care se spune ca e patron la CFR Cluj, Varga parca, are cat de cat grija de prestigiul, dar si de bugetul clubului, trebuie sa-i faca pasi, cat mai curand, lui Muresan dar si antrenorului! Este necesar sa intervina patronul pentru ca "onoarea" nu-i va permite intrusului sa-si dea demisia! Cica "a castigat patru titluri, bla, bla, bla..." Pai le-a castigat el??? Au facut-o jucatorii, au facut-o antrenorii... Aia pe care el i-a dat apoi afara...

loko (2 comentarii)  •  2 septembrie 2018, 8:13

Dacă ar avea puțină demnitate,după cât rău a provocat CFR-ului și-ar da demisia.

un manelist cu micul in furculita (1 comentarii)  •  2 septembrie 2018, 8:19

Alin Buzarin, ducele de rapa. Chiar daca cele scrise sunt adevarate, fara probe ele nu sunt altceva decat calomnie publica, nu jurnalism. Amatorism pur. Sunteti jale.

Dacian (1 comentarii)  •  2 septembrie 2018, 11:17

Excelent scris. Felicitari, domnule Buzarin. Ai cuprins tot ce trebuia despre acest personaj. Imi plac si trimiterile subtile.

petru (1 comentarii)  •  2 septembrie 2018, 12:39

Ramane cum am stabilit mai demult buzarine-esti un dusman infocat al CFR-ului si,in general,al ardelenilor ca orice mitic venetic care se respecta.

Adrian (3 comentarii)  •  2 septembrie 2018, 12:55

Ok omule.Dar este completa aceasta analiza.Muresan a ramas alaturi de echipa pe intreaga perioada a insolventei .Ce credeti ca a facut in acea perioada ?Analizati si asta....a negociat salariile jucatorilor ci inspectorul judiciar ,ptr. a ramane jucatoorii la echipa ,sa nu ajunga ca U Cluj sau Rapid.Apoi , cine credeti ca a adus noi investitorii ?Edi Iordanescu ? Dan petrescu ? Cine credetzi ca a negociat la masa credala sumele restante ptr. a se putea iesii din insolventa? Care apropo a costat peste 5,6 mil Euro .Ptr. aceasta suma sa-u facut cateva compromisuri peste capul lui,adevarat , iar aceste probleme le rezolva incet.Edi iordanescu a fost platit conform contractului si a negocierilor intre patzi .Dan Petrescu la fel .Omule ,intzelege ca este o societate ca oricare alta.Pe banii lor fac ce vor . Este un club privat fara ajutoare de la primarie ,fara stadioane facute din banii contribuabililor etc.Nu-*** mai baga nasu in CIORBA REINCALZITA platita din buzunaru altora ,nu ai tai .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cosmo (48 comentarii)  •  2 septembrie 2018, 15:32

Dacă ar fi avut pricepere și caracter, Mureșan ar fi fost președinte la branesti, nu la Cluj.

Bunica bate toba din piele de OAE (56 comentarii)  •  2 septembrie 2018, 17:24

@ Andrei F, 1 septembrie 2018, 16:07 "Muresan nu este bagat si in pacalirea lui Omrani?Cineva se deranjeaza?FRF cica ..." NU, mai, prun oltenesc! Omrani a fost pacalit de potlogarul Mara, care apoi s-a gasit sa se laude cu prostia asta la telefon exact la starostele dimbovitean de la saivanul popestean-leordean din Pipera, care apoi a spus public, la TV, ce a patit Omrani, dar cu acuzatia ca clubul din Cluj a facut asta, ca entitate juridica, nu smecherul Mara pe cont propriu. Intelegi? De asta s-a ajuns la conflict in conducerea de la Cluj: ca Mara a stricat in public imaginea clubului, si ca pastra bune relatii curente cu dusmanul declarat al clubului "ungurilor"! De asta a fost evacuat papagalul Mara. Ca o masea stricata. Cu tot cu Bilasco si copchilu care au facut umbra pamantului degeaba, la Cluj. De-aia a spus Iuliu Muresan ca oricum erau "prea multi". Muresan a fost PREA DOMN, "prea ca la tara", nu a batut toba in public cu ce i s-a reprosat in culise fostei echipe de conducere. "Povestea cu Jiul" o faceau TOTI in anii aia, "stimularea" adversarei adversarei a fost folosita zeci de ani, inclusiv in anii lui Ceausache, iti spun din proprie experienta, de ce Clujul ar fi trebuit sa fie fraiera celorlalti? Ca asa vrei tu? Iar atunci cand a facut-o Iuliu Muresan in 2004 (nu cu Siman, ci impotriva condamnatului Simota, cu "Gaz Metan", documenteaza-te inainte de a deschide pliscul!) NU ERA INTERZISA! In campionatul Spaniei se foloseste si acum, si nu este interzisa. Iuliu Muresan a recunoscut, CEILALTI NU (in tara unde acum 5 ani nimeni nu recunostea ca s-ar face blaturi, omerta miticeasca functiona perfect, ca acum sa reiasa din anchetele procurorilor germani si ale DNA ca a fost si ca este cel mai corupt campionat din Europa)! In schimb, era interzisa cand saivanul a uzitat de ea in 2008 si deci saivanul trebuia RETROGRADAT, conform regulamentului! Si a mai fost ceva asemanator cu saivanul, in alt an, pe la Piatra Neamt, dar iarasi starostele de mioare a scapat (contra spagi, ca doar se stie cum curge Dimbovita la vale...). Povestile cu pionii mitici Voiculet, Maftei, etc., consecinte ale inducerii falimentului de la Bucuresti, au fost toate manarii dimbovitene, starostele a aranjat anterior cu Ministerul Muncii si cu Fiscul cum sa se schimbe procedurile cu contractele jucatorilor, si apoi Fiscul, fara sa comunice ceva oficial, "ca din senin" (adica LA INSTIGAREA starostelui Gigel) a facut un control la Cluj pe contracte ce au functionat absolut legal ani in sir pana atunci, LA TOTI, si A INVENTAT ILEGALITATI ce apoi, contabilizate, au dus brusc la "datoriile" de milioane de euro ale Clujului si la procedura insolventei. Dimbovita a sperat ca este "lovitura de gratie" pentru "ungurii" de la Cluj, in vederea "indeplinirii idealurilor Centenarului intocmai, la timp si de calitate"... Uite ca nu v-a mers, miticilor! Si, tot legat de manariile dimbovitene, sper ca Gabriel Muresan (care s-a retras acum din activitate, la 36 de ani) sa fie cooptat in conducerea de la Cluj, fiindca a fost un jucator emblematic pentru KVSC, si pilonul moral al echipei, motiv pentru care conspiratia dimboviteana a aranjat ca sa fie eliminat repetat de pe teren, special pentru a se lovi in toata echipa Clujului, rivala *** Cel Mai Iubit!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Hajrá Róbert! (56 comentarii)  •  2 septembrie 2018, 17:39

https://www.gsp.ro/sporturi/atletism/video-performanta-de-exceptie-pentru-un-roman-robert-hajnal-a-alergat-in-cea-mai-dificila-cursa-din-lume-si-a-trecut-linia-de-sosire-pe-locul-2-cu-steagul-romaniei-547457.html ____________________________________________________________ https://www.youtube.com/watch?v=iwvfElMnyns

Andrei F (98 comentarii)  •  2 septembrie 2018, 19:56

@Bunica bate toba din piele de OAE (12 comentarii) • 2 septembrie 2018, 17:24 Domnule pacat ca nu mai exista Urzica pentru ca acolo aveai succes garantat!Adica Mara a pacalit un jucator dar Muresan a avut obraz?!Fata de cine?Omrani a ramas legat de glie datorita acelui act manarit!Unde vezi dumneata decenta la Muresan?Cazul Jiul este acelasi ca si cel in care Becali a fost condamnat...Voiculet nu are treaba cu insolventa CFR!!!!Aici ai dat cel mai rau in balarii...Voiculet a fost un jucator folosit de CFR dupa ce s-a intors de la ASA si cand jucatorul si-a cerut drepturile Instanta de Judecata a stabilit ca Voiculet are de dat bani CFR pentru ca de fapt Voiculet nu avea contract cu CFR!!!!Dar Voiculet a jucat meciuri oficiale pentru CFR .Cauta articole din presa si vezi daca am dreptate.Cazurile cu Maftei sau Ganea sunt legate de insolventa dar pentru ca ai adus asta in discutie...si aici conform jucatorilor a fost o inginerie.Pazkany si apropiatii au fost inscrisi si ei cu parti mai mari la caietul de insolventa si s-a tinut cont doar de ei...Ganea chiar a renuntat la fotbal dupa ce a patit la Cluj!As putea sa te rog sa cauti articole si despre cum CFR au reusit sa concesioneze stadionul si Rapidul nu desi apartineau de acelasi Minister...As putea sa -ti indic articlolele care aratau trecerea lui Paskany pe la Cotroceni...As putea sa-ti amintesc de Dorsin sau Bilica...As putea sa-ti amintesc de omenia lui Trica cu jucatori ai lui U inaintea meciului direct ca tot s-a intors asta la Cluj...Multe,multe...Cant o mai dai cu prunul oltenesc aminteste-ti pe cine simpatizati.Uite acum ma uit la meciul de la Cluj.Deja Viitorul a stabilit un record imens.A ajuns la poarta voastra de mai multe ori decat ultima etapa a campionatului trecut...

gio (23 comentarii)  •  2 septembrie 2018, 21:22

Buzarin.. ziarist.. CFR a castigat "cu cantec" dupa parerea Gazetei Sporturilor, ziar care a sustinut vizibil cauza FCSBului. Nici la capitolul arbitraje nici la cel al aranjamentelor CFR nu i-a depasit pe FCSB, daca nu credeti uitati-va la FCSB- Botosani asta seara sa mai vedeti o mostra. Ma mir ca si la Manchester sau Roma nu au castigat tot "cu cantec". Realitatea este si nu puteti ascunde ca CFR a facut intr-o editie de Liga campionilor 10 puncte, adica cat a facut FCSB in ultimele 6 participari in grupele CL. Asa, cu cantec..

vir (3 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 1:46

Buzarin dragul de el este un securist spagar , care pt o ciorba cu smantana si ardei iute, si bineinteles cu paine, de la giovani scria absolut tot ce i se dicta . Pana nu dispare si generatia asta e tare greu

ianiu (1 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 8:08

Aberație, d-le Buzărin...cum puteți spune că Dudelange este un ”adversar cu care n-ar fi trebuit să aibă vreo emoție”? Totuși echipa luxemburgheză a eliminat-o pe Legia Varșovia care nu este deloc mai prejos decât CFR, dimpotrivă. Despre acest lucru nu vorbește nimeni...doar de umilințe. Totuși, cine suntem noi de avem așteptări atât de mari?

catalin_cj (7 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 9:57

Buzarine cred ca esti cel mai putin indreptati sa vorbesti despre CFR. Ai fost ani de-a randul veninos la adresa clubului din Gruia si lingau cu clubul din Popesti Leordeni. Tot timpul ai aruncat dejectiile care te incarca in directia lui Muresan si a celor de acolo. Nu spun ca Muresan e sfant, departe de mine gandul, dar sa vorbesti tu, dupa ce ai facut si ai luat parte la mizeriile ligii 1 despre cei cu care ai lucrat e o lipsa de caracter si deontologie. Am urmarit de-a lungul vremii articolele tale ***, in nici unul din ele nu evaluezi jocul echipei sau munca jucatorilor, ataci intruna clubul. Poate daca articolele tale ar folosi un limbaj decent, asa cum face domnul Ioanitoaia, nu as fi impotriva a ceea ce reprezinti , dar modul dumitale de exprimare e unul abject si care da dovada unui jurnalist facut nu nascut. Succes!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

PeCeResoare (1 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 10:46

Cât timp mistrețul cu colți... va mai face legea la CFR , să ne pregătim de ce-i mai rău. A fost Luxemburg, se pregătește Liechtenstein și Andorra.

mg (84 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 15:24

..habar n-am ce caracter are şeful CFR-ului, dar echipa asta s-a dezvoltat frumos de la promovarea în prima ligă şi până acum. Cu Dudelange, nu ştiu zău ce echipă românească s-ar fi distrat. Poate trupa academicienilor din Cliceni..

mg (84 comentarii)  •  3 septembrie 2018, 16:35

..habar n-am ce caracter are şeful CFR-ului, dar echipa asta s-a dezvoltat frumos de la promovarea în prima ligă şi până acum. Cu Dudelange, nu ştiu zău ce echipă românească s-ar fi distrat. Poate trupa academicienilor din Cliceni.

Comentează