Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Și Titanicul tot Ramos l-a scufundat?

Am înțeles și ne-am însușit cu toții explicațiile planetare conform cărora Sergio Ramos l-a ologit pe Nabucodonosor Sallah, luându-l de mâna dreaptă și aruncându-l pe partea cealaltă, să-și scrântească umărul stâng.

Permalink to Și Titanicul tot Ramos l-a scufundat?
miercuri, 6 iunie 2018, 9:34

Ni s-a explicat, pe înțelesul nostru, al profanilor care tot mai cred că n-a fost chiar așa. Au venit experți în judo, karate, lupte în cușcă și alte bătăi cu Jackie Chan, au calculat unghiul la centru, accelerația gravitațională și alte legi ale dinamicii și l-au țintuit pe Ramos la zid.

Acum vin alți specialiști, să ne demonstreze că și bâlbâielile de Cupa Satelor ale portarului lui Liverpool din finala Champions League îl au drept cauză tot pe violentul și lombrosianul căpitan al lui Real, care trebuie dat numaidecât pe mâna Inchiziției.

După finală, Liverpool l-a făcut pachet pe portarul de garaj și l-a trimis în State, la Boston, unde o echipă de specialiști condusă de redutabilul doctor Ross Zafonte a demonstrat în mod infailibil că toate prostiile comise atunci, la Kiev, au drept cauză o comoție pricinuită de o lovitură aplicată în minutul 48, de cine altul decât de Ramos?! În urma loviturii, paznicul de metal învelit cu plasă textilă ar fi suferit o „disfuncție spațială vizuală” care i-a diminuat capacitățile transformându-l din portar de finală de Champions League în ceea ce a văzut toată lumea că de fapt a fost.

E posibil să se fi întâmplat asta, Sergio nu e vreun blând și se pricepe la ghionturi și coate. Dar dacă i-a produs acel cot doar „disfuncția spațială vizuală”, și nu i-a afectat și judecata de ansamblu, de ce n-a cerut Karius schimbare? Hai că până la golul lui Benzema n-au trecut decât 5 minute, dar până când a scăpat săpunul la șutul lui Bale s-a mai scurs aproape o jumătate de ceas, timp suficient pentru neamț să-și dea seama că nu mai vede bine?!

E posibil să urmeze alte brainstorminguri, alte cercetări științifice de înaltă clasă, care să demonstreze fără putere de tăgadă că și aisbergul care a nimerit Titanicul tot de Ramos a fost împins. Cu cotul, firește! Și că Meteoritul Tungus tot el l-a azvârlit, când a bătut un aut!

Comentarii (56)Adaugă comentariu

mircea (1 comentarii)  •  6 iunie 2018, 10:12

macar de-ai suporta si tu o lovitura cu cotul in figura ca si Karius, si un procedeu de judo ca si Salah. Iar cu titanicul, ce sa spun. Incerci sa fii smecher dar nu iti iese.

eu (13 comentarii)  •  6 iunie 2018, 10:14

Sergio Ramos, nu trebuie preaslavit. Este un jucator bun dar fara caracter. Amintiti-va finala de anul trecut. Era 3-1 pentru Real, minutul 82 si bunul Ramos simuleaza grosolan un faul si jucatorul lui Juve i-a rosu. Un jucator care umbla cu tot felul de tertipuri, un simulant (Ramos, Neymar) nu ar trebui numit mare jucator. Adio fairplay, ramai pe tricou doar.

Toni (5 comentarii)  •  6 iunie 2018, 10:28

Eu ca suporter al lui Real am simtit in timpul finalei ca nu ma pot bucura, pentru ca faultul lui Ramos a furat finala. Despre echipa cu care tin, nu pot considera ca a castigat pe merit, din moment ce Real nu a existat pe teren pana la "accidentarea" lui Salah. Ar fi frumos sa fim capabili sa facem diferenta intre echipa si jucatori, si sa nu aparam orbeste golanismele doar pentru ca purtatorul ilegal de creier este imbracat in echipamentul echipei favorite. Va multumesc.

mihai (4 comentarii)  •  6 iunie 2018, 10:36

Umorul tau arata scoala facuta la ff, ce are Babilonia cu Egiptul ? Vorba lui Ioan Chirila, comentaturii de astazi au fost corijenti la doua materii: limba romana si sport. Tu vad ca ai excelat, ai rupt si istoria...

aciduzzo (60 comentarii)  •  6 iunie 2018, 11:19

Dupa ce ai dat cu oistea-n gard rau de tot in ,,Fãt Frumos Egiptean și Balaurul Hispanic'' acum vii sa ne ametesti cu alte ineptii.....stii cum esti Buzarine??.....ca arbitrul ala care este in careu la doi metri de un fault grosolan dupa care se impune penalty ca lumina zilei...arbitrul vede faultul...si nu da penalty...din motive doar de el stiute si apoi, in secunda imediat urmatoare se apleaca putin si face semn cu o mana (care vrei tu dreapta sau stanga), larg deschisa ca jocul poate continua si bineinteles nu fluiera nimic!! Ei bine...tocma acel gest facut cu mana larg deschisa il incrimineaza total si ne si demonstreaza ca stie ca a fost fault! Asta faci tu acum Buzarine....nu ma intereseaza cotul acela aplicat portarului nici cat negru sub unghie, ca dovada ca n-am scris despre acel incident nici macar o litera pe niciun blog.....dar nu ma prosti ca maine e Pastele.....nu incerca sa ma convingi ca mizeria facuta de Ramos lui Salah a fost doar o pura intamplare nefericita! Iar ai dat cu bata-n balta in articolul asta si am zis ca nu te mai citesc.....dar cand vad ce ineptii scrii ....esti ca individul acela care daca ii spune un om ca e beat il contrazice, daca ii mai spune unu se uita chioras la el si daca ii mai spune unul, intr-un final se duce si se culca! Somn usor Buzarine!!

Ciprian (1 comentarii)  •  6 iunie 2018, 11:28

Cel invins cauta intotdeauna alibiuri...

mg (84 comentarii)  •  6 iunie 2018, 11:49

..poate n-o fi vrut(sic!), dar a intrat cu tractorul în lalele.. De-aia l-au pus căpitan, că se pricepe..

Stefan Dobre (1 comentarii)  •  6 iunie 2018, 11:54

Bine ca nu doare "boala" de care suferiti dvs. domnule jurnalist....

MakavelliRo (1 comentarii)  •  6 iunie 2018, 12:08

Alin, problema cu comotiile este ca sunt greu de realizat de catre victime. Tocmai de aceea in rugby fazele sunt oprite pentru ca un jucator sa fie verificat de un medic. De aceea multi fotbalisti insista sa reintre pe teren dupa lovituri la cap, nerealizand faptul ca sunt afectati in vreun fel.

JFM (79 comentarii)  •  6 iunie 2018, 12:13

Pacat, cand te ia valul o iei rau pe aratura.

Doar EU (3 comentarii)  •  6 iunie 2018, 12:13

Superb scris! Hai sa nu ne mai vaitam inutil - aviz amatorilor de mai sus; ce credeati, ca fotbalul este un joc de glezne in curtea scolii si o pasa la portar? Dar hai sa stigmatizam capitanul celei mai bune echipe din lume (incontestabil! dupa ce Real a castigat cu el la carma, 3 ani la rand, 4 din 5) pentru atitudinea de 'golan'! Punct! Orice alt comentariu ulterior (aviz fanilor anti-Madrid) este de prisos...

Agamitza (17 comentarii)  •  6 iunie 2018, 12:13

Buza(rine), degeaba te scremi, capul tii doar sa nu-ti ploua-n gat.

vasco (146 comentarii)  •  6 iunie 2018, 12:21

Veniti voi ziaristii *** sa scrieti articole care se vreau a fi impartiale,dar prin care va aratati caracterul asemanator cu,in cazul de fata al disperatului din apararea Realului madrilen(intentionat nu-i scriu numele),un ticalos adevarat.Iti doresc si tie ,autorule ,sa ai de a face in viata te numai cu caractere ca acestea si daca se poate sa incasezi atatea lovituri"nevinovate"cate a dat la viata lui celorlalti colegi de profesie,fata de care manifesta un dispret ***Toata lumea vrea sa invinga intr-o competitie.Daca esti cu adevarat un campion ,o valoare,nu se poate fara a fi si o valoare morala ,umana.Altfel esti,indiferent de ce pareri mai emit unii buzarini,*** .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Doar EU (3 comentarii)  •  6 iunie 2018, 12:27

Pe imagini se vede CLAR! că Ramos este împins de Virgil van Dijk înainte de a-l lovi pe Karius. Deci nici vorba de intentie!

Doar EU (3 comentarii)  •  6 iunie 2018, 12:30

Cred ca este prima si ultima data cand ma bag in seama sa comentez pe blog. Aici se trezesc toti atotstiutorii si imbecilii, cei care se plictisesc in viata reala si vin sa isi descarce frustrarile aici. Grea meserie de jurnalist sa bagi in seama toate gogomaniile...

miki (2 comentarii)  •  6 iunie 2018, 12:34

nu e de mirare! germanii au avut un singur mare portar: Josef Mayer, in rest, mediocri, sau de genul Karius, portarul cariat......Neuer e mult mai bun la jocul cu piciorul si cu capul, nu ca portar, post in care a facut destule gafe...Kahn la fel: spectaculos, dar gafeur!

Catalin (1 comentarii)  •  6 iunie 2018, 12:34

Meteoritul e de cand a batut penalty-ul ala.

gelu (1 comentarii)  •  6 iunie 2018, 12:41

domnule buzarin, iti doresc ca de azi sa ai parte numai de intalniri cu ”ingerasi” din neamul luț sergiulica ramos !! asa sa ne ajute dumnezeu !! amin !!

FG (24 comentarii)  •  6 iunie 2018, 12:51

..esti dus rau D-le Buzarin - ramos nu mai astfel de golanii face …pentru el capitanul lui Real Madrid fair-playul in sport nu exista … se pare ca nici pentru Dvs. si cu asta am spus tot!

cata (10 comentarii)  •  6 iunie 2018, 12:52

buzarin, esti orice doar ziarist nu poti fi.

Lucian (3 comentarii)  •  6 iunie 2018, 12:53

Daca lui Ramos i se accepta asemenea faulturi grobiene, fara cartonas rosu, atunci sa transformam jocul in fotbal american macar asa jucatorii vor primi si echipament de protectie :) Fotbalul deja a devenit prea perfid (cu simulari, atacuri la adversar, cu lectii de actorie si judo, etc... ) - fara arbitrajul video nu mai are viitor!

Sadrainbow (7 comentarii)  •  6 iunie 2018, 13:00

Oare in urmatorul articol ne vei demonstra ca Ramos e doar o victima? Tu chiar nu ai rusine? E dreptul tau sa te bucuri pentru Real, dar nu incerca sa ne convingi ca Ramos e vreun inger.

Carol K (61 comentarii)  •  6 iunie 2018, 14:03

Faptul era consumat, si-au dat unii cu parerea, trebuia sa te dai in stamba cu un articol atat de otravit? Bravo, ti-a castigat Realul inca un trofeu, glorios. Trebuia sa le mai dai un sut in gura celor de la Liverpool/ Parca pe zi ce trece semeni din ce in ce mai mult cu Firea, razbunator, otravit, pus pe "lamurit" lucrurile daca ti se par inca pe muchie. Stii care e mesajul pe care l-ai dat acum? Ca Realul si suporterii sai injca mai cred ca n-au meritat trofeul, traiesc cu senzatia asta, ii macina ceva, au o frustrare. Asta e mesajul.

Razvan (28 comentarii)  •  6 iunie 2018, 14:05

Buzarine, sunt convins ca ai jucat fotbal profesionist (probabil in Liga Profesionista a Mascaricilor Ratati) si esti un fin cunoscator, desi nu vad cum te-ar putea lovi cineva cu cotul, cu exceptia situatiei cand ar sta pe burta sau in sezut! Despre umorul tau de canal...ce sa zic? Tu dac neaos si intreg la cap si trup (e o gluma!), iti permiti sa faci glume idioate si nedocumentate (ce are Nabucodonosor cu Egiptul doar tu stii - fyi Babilonul era pe unde e azi Irakul) despre oricine! Cand ai sa iesi din conditia de sclavete al lui nea Ovi si Chihuahua al Gsp, poate o sa ai un cuvant de spus...pana atunci vezi ca ramai in urma cu articolele la comanda!

Kris (14 comentarii)  •  6 iunie 2018, 14:08

Fotbalul nu este pentru domnisoare.Ramos este un fundas puternic de care toate marile echipe ale Europei ar avea nevoie.La finala Ligii Campionilor nu vii in zece jucatori daca vrei sa castigi.Nu dai vina pe arbitri pentru neajunsurile proprii.Salah daca era bun nu se rupee asa usor.La cate trante a luat Messi,ar fi trebuit sa fi ajuns mumie egipteana.Salah este istorie.A aparut rapid si tot asa a disparut.Karius este portar de liga doua. Ramos este de 4 ori castigator de CL,este capion mondial si European.Merita respectful cuvenit,chit ca santem cu Barcelona,Iuventus,Bayern sau Liverpool.

vasile (2 comentarii)  •  6 iunie 2018, 14:18

in ultimii ani in Romania e o moda sa fii anti-real. fratilor, sunteti penibili. din ce in ce mai penibili pe zi ce trece. cum puteti sustine ca ramos l-a tras de mana pe sallah ca sa isi rupa umarul si sa il scoata din joc? daca voia sa il scoata din joc putea apela la alte metode care aveau sanse de reusita spre 100%. asa, trantintu-l la pamant, sansele sa il scoata din joc sa fi fost sub 0.1% dar uite ca s-a intamplat. a fost un fault de joc banal care nu avea nici urma de intentie de a scoate adversarul din joc. ce spuneti voi toti sunt basme, ca ala a calculat, ca a stiut cum sa il traga, ca etc. povesti si baliverne de hater - asta sunteti toti care sustineti asta. de acord, nu o fi ramos recunoscut pentru fair-play. dar toata fabulatia asta trece de limitele penibilului. si apropos, ca tot ziceti de cotul aplicat lui karius, se poate vedea clar ca acel cot a fost aplicat pentru ca a fost impins de catre nr4 de la liverpool youtube . com/ watch?v=chyx3g0KeoE Sunteti cu totii penibili.

zorrozabal (36 comentarii)  •  6 iunie 2018, 14:33

Domnu Buzarin!Nu are rost sa incerci sa-i lamuresti pe acesti domni!Si daca nu ar fi jucat Sergio Ramos,faptul ca nu a castigat "cine trebuie"-in opinia lor preconceputa- i-a umplut de venin!De parca nu aveau destul si asa!

Cosma Ionel (9 comentarii)  •  6 iunie 2018, 14:47

daca tii cu realul, tine la tine in sufragerie, sau in redactie, habar n-am. Da nu veni sa indrugi aberatii cu iz de argument in apararea lui Ramos. A mers mult prea departe, iar lumea s-a saturat sa ii acorde circumstante atenuante. Ca vezi doamne, e marele Ramos. Asa ca fugi la bere cu prietenii - daca ii ai - si zi-le lor din astea, nu lumii intregi...

Serban Pop (1 comentarii)  •  6 iunie 2018, 15:01

Acest gen de articole sunt scrise doar sa fie scrise. Complet fara argumente, considerand ca medical a fost probata comotia lui Karius iar atitudinea agresiva la limita bunului simt a lui Ramos e bine cunoscuta, autorul a vrut doar, intr-un mod cat se poate de senzational, sa atraga atentia. Ar trebui sa va fie rusine pentru banii incasati, ati prostit cititorii, pe mine inclusiv!

Tavi (1 comentarii)  •  6 iunie 2018, 15:07

Nu. Nu Ramos. Ce naiba, parca nu stii! Corneliu Coposu, tati!

vasile (2 comentarii)  •  6 iunie 2018, 15:16

@Cosma Ionel, @Serban Pop voi sunteti orbi? youtube . com/ watch?v=chyx3g0KeoE

Observator (1 comentarii)  •  6 iunie 2018, 15:17

Domnule Buzarin, manifestarile huliganice sunt evidente si transpar dincolo de justificari si explicatii, voit logice, dar lipsite de etica si bun simt! Ca jurnalist sportiv poate ar merita sa evidentiati in articolele dv. spiritul sportiv si de sacrificiu de care multi sportivi dau dovada, nu golaniile unui individ precum acest Ramos. Daca ati avea un copil, v-ar conveni sa fie lovit miseleste de un golan precum Ramos, sub pretextul mizei si al competitiei?

Marco (15 comentarii)  •  6 iunie 2018, 15:38

Mistocareala de craiovita noua, marca buzarin. Vorbeste si el de ce cunoaste, si chiar din asta din ce in ce mai putin.

Ilie (57 comentarii)  •  6 iunie 2018, 15:42

De ce n-a cerut Karius schimbare ? Ptr ca e foarte posibil sa nu-si fi dat seama de proportiile efectelor unei comotii cerebrale. Unii sint ... gramada si nu isi dau seama, daramite sa mai ceara schimbare, nu-i asa dom' jurnalist de ostrovarie ?

aciduzzo (60 comentarii)  •  6 iunie 2018, 15:46

Bravo Observator.....dragi iubitori ai fotbalului...cum zicea Topescu acum 30 de ani la inceputul meciurilor pe Ghencea....Real Madrid putea zic eu, sa castige UCL si fara judokanul Ramos....avea argumente solide totusi sa fie considerata echipa favorita in acea finala. Liverpool nu putea emite pretentii foarte foarte mari la castigarea UCL, adica diferenta de valoarea oricum am da-o era clar si raspicat in favoarea Realului. Dar de ce trebuia sa fie pangarita si improscata cu noroi o frumusete de finala CL, in care cel mai bun poate si trebuie sa castige prin mijloace exclusiv sportive? Si stiti ce e cel mai condamnabil dupa parerea mea la toata faza cu Ramos??....Ranjetul acela perfid emanat de Ramos in momentul in care Salah era schimbat, un ranjet indreptat catre banca de rezerve dupa cum am sesizat eu, un ranjet care se traducea...,, Gataaaa....am scapat de inamicul nr. 1....ce credeati ca nu stiu cum sa-l rezolv si pe baietasul asta?? Stati linistiti...aici e Ramos.....Sergio Ramos'' De ce avea nevoie Real Madrid de o asemenea mizerie?? Si...lasati-l pe Buzarin.....mi-am dat seama ca nu stie nici fotbal si e si partinic...are simpatii fara doar si poate dar astea nu trebuie sa razbata dincolo de profesia de jurnalist!

Dan T (17 comentarii)  •  6 iunie 2018, 15:48

Mda, cum de a indraznit lumea sa se ia de Ramos, un inger doar pentru ca joaca la Real iar Salah trebuia luat din nou la un misto ieftin de Ferentari pt ca nu se mai duce la Madrid, se duce la Barcelona.

Bagheera (6 comentarii)  •  6 iunie 2018, 16:22

Buzerine, fotbalul pe care il practica Ramos a fost interzis pe terenul de fotbal acum 20 de ani. Doar ca LUI i se permite... deh, Real Madrid. Are numai cu Bayern doua penaltiuri cat casa (neacordate, desigur) in care se vede CLAR cum il imbranceste pe alde Lewa. Are hent de rosu langa linia portii. Nu am timp, ca ti le-as strange pe toate... dar poti si singur sa te uiti la faze. Sunt cateva pe MECI, nu pe sezon. Dor de Laca...

Dan (2 comentarii)  •  6 iunie 2018, 17:51

Pledoarie goala pentru o bruta. Rudimentar, tehnic vorbind, dar ambitios si "nemilos" cu adversarii, un rau necesar in orice echipa care doreste performanta. O astfel de forta fara mila de cioantele celor din fata sa nu poate decat sa displaca, dar sa recunostem, cine ar putea fi mana murdara care sa se bage la astfel de sarcini daca nu el. Istoria il va uita repede, dar cupele Realului raman vesnice. Portarul german Schumacher l-a nenorocit pe fundasul francez Batiston, dar Germania a ajuns campioana mondiala. Sic transit gloria mundi!

Justin3l (1 comentarii)  •  6 iunie 2018, 18:14

Massachusetts General Hospital, where Karius was examined, receives funds from the Boston Red Sox Foundation which is owned by Fenway Sports Group, who also own Liverpool FC. Comentati asta!

Furcul (8 comentarii)  •  6 iunie 2018, 21:27

Întrebările retorice pe care le pui sunt atât de imbecile încât eu, in calitate de medic, nu ma obosesc sa ti arat ca au un răspuns deoarece ești prea limitat pentru a înțelege cum funcționează creierul uman, mai ales ca tu nu posezi un astfel de organ.

Cat (1 comentarii)  •  7 iunie 2018, 4:32

Justin3l... Se pare ca nu ai auzit de Zaff, acel doctor care a condus ancheta. Un doctor mare, cu reputatie, deci ce ai vrut tu sa faci acolo e lipsit de substanta.. Scoate-ti balariile autohtone din cap! Dragnea e de vina!

Cosmo (48 comentarii)  •  7 iunie 2018, 8:14

Nu Ramos l-a scufundat, mă, că Daum.

durden (126 comentarii)  •  7 iunie 2018, 9:49

Deci stai asa ca sa inteleg. Tu crezi ca niste doctori in activitate din SUA au falsificat un raport medical (ai habar ce patesti pt asa ceva acolo?!?!) ca sa o ajute pe licerpool sa...ce? Habar nu aveam ca esti fan madrid, dar vezi ca o iei razna cu mania persecutiei. Nu are nimeni nimic cu voi, dar cand 9 din 10 oameni zic intr-un fel si al zecelea e fan real si ii contrazice...tu unde crezi ca e problema?

MihaiS (1 comentarii)  •  7 iunie 2018, 10:40

Ramos merita balonul de aur, fara discutii. Campion mondial, dublu campion european, cvadruplu castigator de Champions League (cel mai bun om al Realului in toate cele 4 finale !!!!), capitan de echipa si lider incontestabil. Cel mai bun fundas central de la italienii Nesta si Cannavaro incoace.

Tudor (52 comentarii)  •  8 iunie 2018, 8:03

Ramos e oaia neagră pentru că e alb. A avut nenorocul să se fi luat umăr la umăr cu un nealb și, ghinion, să fie mai tare. De era invers era totul pouliticăl căurect; albul o merita, pentru că , nu-i așa?, e rasist din naștere. (chiar și-în evul mediu, nobilii iberici se mândrau cu înaintașii lor geți, nu goți)

vasco (146 comentarii)  •  8 iunie 2018, 14:12

@tudor,ai fantezii in alb si negru?Viata e totusi colorata,iar daca il intrebi pe hagi"e frumoasa,dar merita traita..."

Obervator (79 comentarii)  •  9 iunie 2018, 8:51

@ vasco si @Tudor Egiptenii sunt reprezentanti ai rasei europoide, deci porniti de la o premisa gresita! Si @ vasco, trebuie sa fii un spirit superior si un as in domeniul tau (vorbesc la modul general) sa-ti permiti sa-l ironizezi cu repetitie pe Hagi! Cred ca nici dupa urmatoarea finala a CCE nu se vor fi stins ecourile acestei finale, iar jalea care i-a cuprins pe admiratorii lui Salah, Klopp si Liverpool (imi placea in trecut, insa acum imi este indiferenta, dupa exagerarile de toate felurile din ultima perioada) si pe anti-madridisti va fi potolita, eventual, doar de victoriile favoritilor la apropiata Cupa Mondiala! Asemanator stau lucrurile in cazurile lui Messi, Nadal si Djokovic, toti contestabili (din cel putin cate un punct de vedere), dar admirati fara rezerve si pe vecie! O (nu cel care a postat o reactie anti-Ramos mai sus).

Standard (1 comentarii)  •  9 iunie 2018, 14:15

Buzarine,tu nu înțelegi nimic. Mai reflectează puțin inainte sa lansezi asemenea prostii.

Tudor (52 comentarii)  •  9 iunie 2018, 16:17

„Egiptenii sunt reprezentanti ai rasei europoide” tot atît de mult precum sînt semiții (palestinienii și israeliții de pildă). Oare nu era unul Kalergi (UE are o medalie cu numle lui) ce zicea că omul viitorului va fi o corcitură de rase precum egiptenii antici?

Obervator (79 comentarii)  •  9 iunie 2018, 18:54

@ Tudor Vad ca sfidati stiinta/biologia cu seninatate! Mai informati-va inainte de a reactiona! O.

Comentează