Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Fãt Frumos Egiptean și Balaurul Hispanic

Pricepuți la fotbal sau ageamii, oamenii televizorului de sâmbătă seara taie lumea cu feliatorul și rezultă două hălci distincte. Una de bine, alta de rău.

La Kiev, binele a luat chipul lui Făt Frumos Egiptean, un mândru fecior măsliniu al […]

Permalink to Fãt Frumos Egiptean și Balaurul Hispanic
duminică, 27 mai 2018, 1:34

Pricepuți la fotbal sau ageamii, oamenii televizorului de sâmbătă seara taie lumea cu feliatorul și rezultă două hălci distincte. Una de bine, alta de rău.

La Kiev, binele a luat chipul lui Făt Frumos Egiptean, un mândru fecior măsliniu al rodnicei văi a Nilului, cu pene de cormoran la pălărie. Răul, balaurul, zmeul, dracul, Belzebut, Lucifer, Aghiuță, ucigă-l toaca, a fost hispanicul blond și bărbos, cu ceafa tunsă fistichiu și tatuată cu o figurină care seamănă cu sigla de la CFR! Bunul Mohamed și mizerabilul, așa-i zice toată lumea, Sergio Ramos. Vărsând flăcări pe nări, întrupat în chip de bestie cu două boturi, ca să latre-n timp ce mușcă, hidra andaluză domiciliată în Castilla i-a rupt intenționat brațul, umărul și toate celelalte oase viteazului Mohamed!

Etichetele s-au pus deja. Ramos e însuși cromozomul Violenței Universale. Nu numai că l-a apucat, la centrul terenului (!), pe Salah, de brațul drept pentru ca acesta să pice precum sacul și să-și disloce umărul stâng! Asta mai treacă-meargă! Dar specialiștii televizorului privit sâmbătă seara au studiat adânc fenomenul și au ajuns la concluzia că până și ororile asupra fotbalului săvârșite de Karius îl au la origini tot pe balaurul cu tricou alb și cu banderolă pe braț. S-a stabilit că înainte de a sta în poartă ca la Videle și de a face gafe inacceptabile nici măcar la Întorsura Buzăului, portarul neamț luat de Klopp pe barba lui de la Mainz și adus în orașul lui Yesterday și Yellow Submarine fusese lovit cu cotul de aceeași bestie de respirație iberică! Și că, năuc, a făcut tot ce-a făcut!

Vorbe de chibiți care n-au rezistat să nu deschidă frigiderul cu bere până la unșpe noaptea! Când spui că accidentarea lui Salah e intenționată, înseamnă că-ți plac telenovelele și că, de regulă, în timpul meciurilor de fotbal te plictisești și muți telecomanda pe ceva mai siropos. Realul de azi, chiar și când Cristiano face cel mai modest meci al carierei sale (care s-a consemnat sâmbătă 26 mai la Kiev) e atât de tare și atât de pliat pe Champions League, încât Liverpool putea să vină nu doar cu Salah, ci și cu Tutankamon, Ramses al Doilea, Nefertiti și Cleopatra, că tot pierdea.

Iar pentru cei care pun totul pe seama lipsei vedetei lui Klopp, să ne aducem aminte că acum doi ani Cristiano a fost urzicat de Payet într-un minut și mai timpuriu, însă Portugalia, fără el, tot a bătut Franța la ea acasă și a luat titlul european.

Comentarii (81)Adaugă comentariu

djuvara (1 comentarii)  •  27 mai 2018, 13:50

Buzarine, ca de multe alte ori, esti vai si amar. Avea el dreptate ciobanul cand se lua de tine acum cativa ani si te facea in toate felurile. Esti, cum ar spune americanii, full of ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

FanCraiova (5 comentarii)  •  27 mai 2018, 13:55

In sfarsit cineva Care Pune punctul pe I , in rest cancan , bla bla , miau miau . Salutati cel mai mare club din istoria fotbalului REAL MADRID restul e cancan

Andrei Cristian (6 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:01

Nenea, ceea ce a facut Ramos era fault si la rugby, atat in prezent, cat si pe vremea lui Tutankamon. Diferenta este ca, la rugby, niste indivizi accepta probe video. Si nu de azi, de ieri, ci cam de pe vremea lui Tutankamon.

Sebi (1 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:01

In general scrii bine, dar acum parca l-am citit pe Cornel Dinu. Si ai exagerat. Pe langa iesirea lui Salah, Liverpool a avut o bara la 1-2 si doua greseli mari ale portarului, plus foarfeca lui Bale, care probabil nu a mai avut si n-o sa mai aiba asemenea executii vreodata. Cam asta ar fi rezumatul meciului, nu numai de Salah si Ramos era de scris.

CătăCătălin (1 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:03

În favoarea cui ți s-a părut că a fost jocul până în minutul30?Până când a fost schimbat Salah cum a decurs jocul,în ce direcție? S-a văzut clar intenția lui Ramos, nu că ar fi fost la prima acțiune de genul ăsta,mereu are intervenții de genul ăsta iar arbitrii parcă se fac că nu văd! !!!

cicero (5 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:03

Esti sigur? Daca ramanea Salah pe teren cu siguranta am fi vazut un alt meci

JFM (79 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:07

Dupa faultul intentionat la Salah si iesirea acestuia Liverpool a ramas cu un mare gol in atac, pana atunci le ascunsesera mingea madrilenilor, dupa aia jocul s-a echilibrat. Da, poarta cormoranilor a fost goala, ca la handbal. Ce sa faca Klopp, portarul pana atunci aparase OK, n-a avut niciun semnal ca va claca psihic. Soarta i-a lucrat pe cei de la Liverpool si a fost generoasa cu Real. Pacat, echipa mai frumoasa a iesit nemeritat de prost din aceasta confruntare.

ionu (1 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:11

buzarine, ramai la scris de craiova si pe unde mai mergi tu, la echipe cu locuri primite pomana sau cumparate.

aicraiova (12 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:16

Aia descrisi in articol sunt fanii lui Liverpool... o specie destul de vaicarita care ar fi gasit tot felul de motive si conspiratii chiar daca ramanea Mohamed pe teren pana la final. Aveti unul si printre editori, unul RTP sau ceva de genul care s-a facut de ras pe tot mapamondul in calitate de *** zelos al lui Basescu.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan (30 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:17

Esti total pe linga domnule "ziarist" ! Nu iti este rusine sa scrii asemenea timpenii ? Toata lumea, mai putin fanii lui Real, stie cine e Ramos. Un macelar adevarat care se va intilni cu alti macelari de teapa lui in Supercupa Europei !

Razvann (1 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:21

Eu am ținut aseară cu Liverpool,recunosc,dar ca sa spui ca Ramos știa cum să-i disloace umarul lui Mo Salah este de râsul curcilor.Nici măcar nu a fost fault clar.A fost pur si simplu ghinion.Trebuie sa fii prost rau de tot sa sustii asa ceva!

diana_napoca (10 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:27

Oricum,*** iar asta este ceva de nepretuit.Pentru restul exista Master card... Bravo Real,ati invins o echipa de idioti care s-au intrecut in ratari demne de curtea scolii...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Anonim (3 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:30

De ce nu discutati și de cotul în cap aplicat lui Karius de același Ramos cu 2 minute înainte de golul lui Benzema?

chris badu (1 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:33

ciocul mic romenocatalanilor

dorel (1 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:35

Vai buzarine dar prost te-a facut ***.

Razvan (1 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:35

Esti un *** cu mintea dislocata

dsd (1 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:39

un articol de toata jena

fakinlol (4 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:41

Cine se uita atent pe reluare vede clar ca primul care baga mana si strange bratul adversarului este Salah, dupa care Ramos il trage pe el dar da drumul la brat cand incepe caderea. Dar fanii lui liverpoola sunt mai drama queens si nu aveau nicio problema cand la ei jucau Skrtel sau Luis Suarez, care ulterior s-a dus langa campioni ai fair playului ca Pique sau Boscheti. Cu salah in teren, Real tot castiga. Si in zece si cu rezervele si daca erau oblicati sa loveasca mingea doar cu piciorul stang.

Andrei (4 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:42

De cativa ani numai suporteri de “rezultat” comenteaza. Multi dintre ei habar nu aveau cine e Liverpool sau Salah pana acum 2 ani, iar acum ca zici ca a pierdut Romania. Liverpool, a fost total pe langa finala. Primele 30 min au avut 9 suturi din care 4-5 blocate la 10 m. O singura ocazie mare la sutul lui Trent. Mane a dat bara de la 20 m ....cu 7 jucatori in fata lui....aia nu e ocazie mare(daca mingea merga 10 cm mai in stanga nici nu ne mai aduceam aminte de sut). Nici Real nu a jucat mare lucru, dar a insistat atat cat sa ii faca sa cedeze si au avut si norocul e a intra acea foarfeca a lui Bale. O echipa la LFC, in finala, la 2-1 , trebuia sa vrea/sa poata sa egaleze....dar jocul spaniolilor a imblanzit atacurile lor. Daca vrei sa castigi UCL si te bazezi doar pe un jucator...nu prea se poate. Scorul putea fi mai mare daca Ronaldo, Bale sau Isco erau mai atenti la finalizare in situatii clare de gol, scapati singuri cu portarul....Cine crede ca LFC a pierdut nemeritat...nu prea intelege nimic din jocul asta.S-a vazut clar emotia lor, Firmino, Karius, henderson n-au jucat nimic . In plus , lipsa rezervelor i-a costat enorm; Lallana nu e de finala de CL.

JFM (79 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:44

Razvann , esti paralel cu fotbalul, ai refulari de cocalar care se crede ca le stie pe toate si trebuie sa iasa cu scandal sa-i puna la punct pe aia "nepriceputii" ... A vazut toata lumea, Ramos l-a faultat in fel si chip pe unde l-a prins, e doctor in a lovi, a trage, a face orice mizerie de jos, in saritura sau in cadere,fara sa fie vazut de arbitru...pana la urma-i iesea un procedeu care sa-l scoata din joc pe egiptean. Asta a fost tactica deja, nu un moment ratacit. Nu ca la faza aia a stiut exact cum sa-l faulteze ca sa-i disloce umarul desi la experienta lui de 13 ani de cotonogar doar la Real nu ar fi exclus sa fi avut o vaga banuiala ce i s-ar fi putut intampla celui vizat, cred ca mai experimentase procedeul pe multi altii. Asta iti spun pentru ca vad ca esti tare neajutorat, baieti din astia priceputi ca tine, autodeclarativ, sunt cu miile pe forumuri , nu esti singurul exemplar toxic.

alex (1 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:45

Bai Aline , nu tu esti ala care era *** de Becali si te facea in toate felurile ? Ba da avea dreptate . Pt acest articol tu ar trebui sa primesti capsuna in jurnalism . Bati campii bai *** . Esti un nimeni , care scrie beat . *** *** @ ALin BUzarin , Salah avea mintea in fata lui ,avea prim planul , cum poti sa debitezi ca se tineau amandoi de mana ? Ramos l-a luat si si-a obtinut interesul , sa il puna jos , doar ca , intentionat nu i a dat drumul *** e o Cur valeeu !

Claudiu (1 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:47

Buzarine un singur cuvant am ptr.tine PENIBIL!

Cosu (10 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:49

Excellent articol !

Ion (3 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:54

Portarul lui Liverpool a pierdut meciul. Cele 2 goluri nu le ia nici un portar de liga a 7-a !

gabineg (5 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:55

Nene Buzarine, uită-te la meciul Romania-Scotia 1-1 din 1975, cand un cotonogar neica-nimeni numit Miller (ce coincidență, nu-i asa), i-a frant aripile pescarusului. Am pierdut atunci o calificare, daca mi-aduc bine aminte.

Atacantul (1 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:56

Si uite asa ne-am mai facut ca scriem ceva, nu conteaza ce, doar sa fie acolo de o juma de pagina A4, ca se mai aud niste clic clic cum se contorizeaza niste vizite pe aceasta pagina care nu stiu daca a vazut si scrieri mai neinspirate decat aceasta. Putea sa vina si Doamne Doamne si Duhul Sfant sa te loveasca cu o atingere cereasca ca oricum nu se mai poate face nimic. Poate doar sa iei vechea masina de scris si sa te gandesti ce scrii stiind ca nu poti sa stergi cuvintele oricand.

Ci (1 comentarii)  •  27 mai 2018, 14:59

Se pare ca nu vezi prea mult fotbal. Cine este cel mai eliminat fundas din la liga? Asa de pricajit sa fie Ramos asta si toate coincidentele astea numai la el sa se intample? Pacat ca ai asa rubrica la ziar.

Shane (2 comentarii)  •  27 mai 2018, 15:10

Astept un articol asemanator maine despre clonatei si ponei.

Cosmin (2 comentarii)  •  27 mai 2018, 15:11

Sincer cred ca am fi văzut alt meci cu salah pe teren. Pana la momentul schimbării realul a cam tremurat, dar despre asta nu mai scrie nimeni! Nici depre cum au ajuns in finala nu se mai scrie, toți au uitat si acum țin cu echipa care a câștigat trofeul! Oricum dacă ne uitam in urma Realul a jucat aproape in fiecare meci in 12 jucatori, portarii adversi, arbitrii sau pur si simplu soarta având un rol esențial in câștigarea acestui trofeu! Cred ca si aceștia meritau câte o medalie!

Cosmin (1 comentarii)  •  27 mai 2018, 15:12

Foarte bine punctat!

caine (4 comentarii)  •  27 mai 2018, 15:13

ramos a facut un fault cinic, de mercenar . pentru cine se pricepe, a fost clara intentia lui de a il scoate din joc pe Salah. daca nu era faza asta , cauta alt prilej. deci, domnul ziarist, desi sunteti demult in fenomen, va informez ca despre fotbal ar trebui sa scrie numai cine l-a jucat (idem si cu arbitrii).

adrianii (3 comentarii)  •  27 mai 2018, 15:21

Buzarine,tocmai ti a explicat Alina Dumitru că ce a făcut cavalerul tău neprihănit sergiulica ramos aseară cu Salah e împotriva regulilor CHIAR și în judo! Ca să înțelegi mai exact si sa nu ne mai cerți aiurea,ai si un video! În rest,cred că un ziar de talia gsp ar trebui să aiba editorialisti mai echidistanti si mai profesioniști.pareri precum cele din acest articol sunt potrivite pentru o discuție la bere cu pretenasii si in niciun caz nu i frumos să urecheasca cititorii,chiar dacă au altă parere decât a lui.

alex (65 comentarii)  •  27 mai 2018, 15:22

Buna ziua! Sunt echipe frumoase care joaca ofensiv, nu păcălesc fotbalul si cat pot respecta ideea de fair-play! Acest jucător de fotbal, dacă ve-ți vrea sa cercetați, are in activitatea lui de fundaș mai multe " realizări" de acest gen.....inclusiv Adrian Ilie fiind ajutat sa-si încheie cariera mai repede dupa o intrare al acestuia pe cand era june la Sivilla. Nu am sa ma refer la comentariile multor susținători ai lui Real Madrid (echipa federații din Spania - implicit cu relații la UEFA) ci doar la declarația acestui ....cotonogar. Pentru ca toti am mai jucat fotbal ii reamintesc spaniolului ca fiecare s-a întâlnit cu câte un oponent care juca la ....rupere...deci intimidare. Un fel de nu pot sa-ți iau mingea, te scot din joc. Cand se analizează o faza, nu se ia ca si ceva singula, ....poate doar subiectivi...cum spunea un forumist mai sus....lovește fara minge la corner, cade si lovește in cădere, ridica piciorul cand face taking la un nivel cat sa aibă alibi....si mai am argumente. Poate ii întrebați si pe Lewandovski si ceilalți .....or sa argumenteze unii....pai altii nu fac la fel .....asta nu înseamnă ca e ok...il mai țineți minte pe Coulio? .....se vrea ....sânge....dar nu uita, ca jucător poți fi chiar tu maine ....sa pierzi doua evenimente intr-o fracțiune de șmecherie .... PS. Una e sa se țină de mana reciproc, alta e sa i bagi mana sub tine intenționat știind ca o sa cazi peste el! ....dovada ca nu i-a părut rau este ca a fugit de la fata locului ....iar cuvintele de dupa amplifica mizeria ....sa nu mai spunem ca a fost atins odată si a sărit ceva de genul ....vedeți!si mie mi se intampla! ....poate il întrebați pe Marius Lăcătuș daca e adevarata legenda cum ca făceau antrenamente fiind sa accidenteze ei daca erau faultati! Zi frumoasa sa avem!

Cosmin (2 comentarii)  •  27 mai 2018, 15:39

Părerea mea e ca Liverpool a făcut un meci perfect aseară! Dacă nu erau acele doua greșeli ale lui Karius si execuția lui Bale(care are șanse sub 1% sa se mai repete vreodată) cred ca Liverpool ar fi câștigat acel meci!! Tactic realul nu a reușit sa surprindă deloc si a fost mult sub nivelul celor de la Liverpool, dar au avut noroc!

gio (23 comentarii)  •  27 mai 2018, 15:41

Aline, este atat de tare Realul asta ca a terminat pe locul 3 in campionat :)). Sigur, o sa zici ca s-a concentrat pe Liga, de parca poate cineva neglija o competitie de forta lui La Liga. Anul trecut Realul era mai tare, a luat si Champions si La Liga. Finala ca finala, dar pana la finala arbitrii au actionat la greu, penaltyul ala penibil i-a salvat cu Juventus iar cu Bayern arbitrul nu a vazut 2 penaltyuri destul de clare. Aseara nu mi s-a parut ca joc peste Liverpool, dar cu 2 goluri facute cadou de portar si o executie ca a lui Bale era greu pt Liverpool sa nu piarda, dar in fine, este atat de buna Realul asta ca-i bate pe Liverpool si cu juniorii daca vrea :)). Btw, comparatia Cristiano Ronaldo- Salah este cel putin comica, Salah este in forma maxima in timp ce Ronaldo mai mult a incurcat jocul Portugaliei la Euro, daca ai vazut Europeanu'..

Bula Parizianu (2 comentarii)  •  27 mai 2018, 15:46

Domnul meu, stiti care e marea problema a microbistului si ziaristului roman de sport si in general al societatii romanesti? Nu exista impartialitate si o logica constructiva si in adversitate! Uite un exemplu, dupa finala pierduta de Olympique de Marseille in ciuda rivalitatii cunoscuta cu cei de la PSG, multi din clubul din capitala au declarat ca e pacat ca au pierdut cei de la OM. Logica cueva de la PSG care declara ca, orice echipa din hexagon care pierde in exterior e o chestie de orgoliu interior a fotbalului francez si e normal ca in afara rivalitatii din campionat echipele trebuie sa se sustina intre ele in afara ce joaca ele in exterior. In Romania s-a tatuat si se tatueaza zilnic cultul razboinic, cine nu e cu mine trebuie sa moara! Aici e si problema societatii romanesti, nu suntem capabili sa alegem ce e bun si ce e rau pentru a avansa impreuna. Acum revenind la subiectul dumneavoastra in ce priveste meciul de aseara, da Ramos e de condamnat fiindca nu este la prima abatere cu toate ca este un mare jucator de gotbal. Da, Salah a fost scos din joc neregulamentar precum Payet l-a scos pe Ronaldo in finala de la Euro si nu e normal sa devii mut cand anumiti jucatori indiferent de valoarea lor li se cauta scuze doar pentru faptul ca am eu o simpatie cu un anumit club sau sportiv. Nu uitati inainte de a fi suporter sau simpatizant trebuie sa fiti ziarist profesionist si asta cere impartialitate ca daca nu apare in ochii lumii ca un jurnal personal pe care il imparti pe net sau pe coli de hartie publicului larg. Dupa meciul lui Garcia cu Halep pierdut de frantuzoaica la Roma, L'Equipe a facut o analiza a meciului dintre cele doua jucatoare de o finete si de un bun simt care ar face sa roseasca pe multi ziaristi romani. Hai sa invatam de la altii ce e bun si de bun simt, nu nuamai tampeniile. ps: nu va acuz, dar la prima privire pe articolul dumneavoastra am avut o senzatie ca aveti o fobie in ce-i privesc pe unii sportivi si originile lor? Poate ca gresesc, dar asa am perceput eu. Ati avut alte subiecte care mi-au placut, acesta m-a lasat un pic cam dezamagit.

Flaviu (51 comentarii)  •  27 mai 2018, 16:43

Domnule Buzarin ... Lăsați ironiile ieftine .. E simplu : la faza accidentării lui Salah nu e nimic deosebit , e o faza de joc , dar la Ramos e de roșu atunci când îl lovește intenționat pe portar .

bogdaniulian (2 comentarii)  •  27 mai 2018, 17:11

looserpool. looser. sore looser.

di livio (37 comentarii)  •  27 mai 2018, 17:18

erai spritat cind ai vazut meciu?...l-ai vazut la birt?...exagerezi cum numa betivii mai reusesc, cu belzebut, ramses si intorsura lu buzau si submarinu de ieri...ce-i ghiveciu asta?...voi nu suflati in fiola cind va prezentati la serviciu?...dac-as fi beat acuma l-as asemana pe Ramos cu Putin sau cu Bashar, nu cu aghiuta...PUtin si Bashar isi elimina adversarii ca n-au curaj sa concureze cu ei...asa si Ramos...a vazut ca trece ramses pe linga el ca expresu si s-a temut ca pierde sampion lig...si-a eliminat adversaru...ca Putin...mai usor cu spritu in incinta gsp

FG (24 comentarii)  •  27 mai 2018, 17:24

Daca urmariti cum joaca Sergio Ramos o sa vedeti multe actiuni de genul asta la limita(sau dincolo de limita) regulamentului aseara trebuia dat fault acolo i-aprons mana si l-a tras in jos ; ca a vrut sa-l accidenteze nu poate nimeni ( doar Ramos) spune . Dar intr-adevar cu.cateva minute inainte de primul gol l-a lovit intentionat ( fara nici o scuza) cu.cotul in cap pe portar - ROSU CLAR - daca vedea arbitrul , dar oare arbitrii aditionali ce pazeau, cert este ca Realul este ajutata de arbitrii!

itu52 (51 comentarii)  •  27 mai 2018, 17:25

Noi, cămilele fotbalului, ne adăpam din oazele Champions League, mai ales în finale pentru a trece mai ușor deșertul fotbalului mioritic. Am văzut aseară, ce nu vezi de multe ori în viață, maleficul și divinul împletind execuții de excepție, prin exponenții lor umani. Bale, Ramos și nefericitul Karius au mai adăugat câteva nestemate la comoara acestei competiții. Procedeul Ramos, împrumutat de la vărul său Chelinii, executat de data aceasta cu subrațul nu cu dinții, va rămâne mult timp referință pentru tehnicile de păcălire a arbitrilor. Ramos concurază cu scamatorii de talie mondială în arta trucurilor, cu deosebirea că el le execută pe terenul de fotbal. Perlele portarului au un farmec aparte sunt cu merit și gafă în egală măsură. Nu poți zice că șutul lui Bale, tras la nivelul gâtului, cu efect și în forță, nu dădea multe mâini pe spate. Tot așa fixația de a pasa cu mâna la nivelul solului, combinată cu șpagatul de vulpoi al lui Benzema, nu are rivalitate în analele fotbalului mare. Diamantul coroanei, pietroiul neîntrecut în carate de când se joacă fotbalul, descoperit ieri la Kiev, îl pune pe Bale în postura de lider al execuțiilor de excepție. Și-a ocupat locul, dacă nu a făcut-o până acum, alături de Pele, Maradona, Ronaldo, Roberto Carlos, Van Basten,Zidane și alți titani ai fotbalului. Balistica de catapultă a loviturii, sigur va fi pusă în ecuație de matematicieni, pentru a conserva o traiectorie greu de realizat cu material uman. Personal am o nelămurire, nu înțeleg cum Zidane, cel degustat de trucurile maiestrului italian Materazzi, tolerează, punând pe brațul plin de vicleșuguri al lui Sergio Ramos, banderola de căpitan. El victima unor șicane fizice și verbale practicate de neîntrecuții Gattuso și Materazzi! A uitat anihilarea valorii, când a fost gratulat cu roșu, în disputa pentru cupa mondială din 2006. Probabil azi, furnizează numele celui pe care Ramos trebuie să-l aibă în vizor. Să fi fost atât de nemilos cu semenul lui religios, cerând eliminarea lui ori Ramos a exagerat procedeul, punând mai multă forță la înșurubare.

Ovidiu (1 comentarii)  •  27 mai 2018, 18:08

Esti prost rau !!! Dai bani sa scri in fituica asta?!

muzzi (1 comentarii)  •  27 mai 2018, 18:18

ca Sergio Ramses al doilea nu a stiut daca ii va rupe lu` Insalata ala clavicula, nu contest! dar ca joaca la rupere prin orice mijloace, nu e de contestat! daca nu reusea cu bratul, probabil ii dadea la cotoaie! aseara meciul a fost echilibrat pana a iesit egipteanul si este un bla-bla ca nu trebuie sa stai intr-un singur jucator! asta a fost strategia care i-a dus in finala! Bale a marcat un gol, desi frumos, ciudat tare! a parut ca s-a intins disperat dupa minge mai mult decat ca a vrut sa dea din foarfeca! karius ala nu are fata de champions finala, cum nici dvs domnul Buzarin, nu aveti fata de ziarist! sa afirmi ca nici daca intrau tutankamon si bla bla bla nu batea Liverpool este de cascadorii rasului! sa te punem si pe matale langa Vanessa si Melissa, practicante de magie alba si ghicitoare? de unde stiai matale ca nu inventa ceva Insalata? stai spate, ca daca Ramses al III-lea era dat afara la faultul la portar, era alt meci! l-ai vazut pe penibil ce se tavalea la 10 minute dupa ce l-a rupt pe Insalata la duelul cu Mane? ala a dat cu piciorul in minge si sensibilul ala penibil se tinea, plin de durere, cu mainile de fata????!!! Realul e echipa sistemului, trebuie sa castige cu orice pret, oriunde! ma intreb care *** sau cati sunt bagati acolo!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Maxentiu (42 comentarii)  •  27 mai 2018, 18:21

Or fi exagerat acuzatorii lui Ramos, dar nici cu articolul asta nu mi-e rusine. O incercare atit de stingace de a face pe Gica Contra demult n-am mai vazut. Si daca atacul lui Ramos la Salah n-ar fi fost intentionat, tot brutal si grav a fost, din moment ce a dus la iesirea victimei de pe teren. Iar cotul in figura lui Karius a fost cit se poate de evident, chiar daca nu poate fi considerat cauza prestatiei penibile a portarului. Asa ca daca vreti argumente in apararea lui Ramos, mai cautati, ca cu astea n-ati nimerit-o. Apoi, cind vii si debitezi cu atita seninatate ca orice-ar fi facut, "Liverpool tot pierdea", ar fi bine sa fii ori prezicator ori toba de fotbal. E clar ca dl. Buzarin nu e nici una, nici alta.

gio (23 comentarii)  •  27 mai 2018, 18:21

Buzarin pare evident un suporter al Realului Madrid. Faultul lui Ramos a fost clar intentionat, i-a prins mana egipteanului, nu cred ca putem crede ca s-a lipit mana aluia din greseala. Acuma ca a intentionat sa-l accidenteze este un pic cam mult, omul a facut un faul profesionist si a avut noroc sa-si scoata adversarul.

Carol K (61 comentarii)  •  27 mai 2018, 19:00

S-a gasit si o eventuala explicatie la starea de confuzie, lipsa de concentrare a lui Karius la primul gol. Cu doar doua minute inainte a primit un cot in cap de la ...Ramos, la o centrare. Dupa ce ca a ajuns in finala ca ultima miloaga Real si-a rezolvat in stil mafiot castigarea acesteia. Pana la iesirea lui Salah nici nu prea stiau pe unde este mingea.

Tot pacalici ramane (2 comentarii)  •  27 mai 2018, 22:00

Ca a fost sau nu intentionat, Ramos a fost si v-a ramane un pacalici. Un caracter 0 barat. Un circar care nici macar circ de calitate nu stie sa faca. Cum se tinea cu mainele de cap cand a cazut, adversarul fiind la 2 metri de el. Si da tind sa cred ca a fost intentionat si faptul ca Ramos zice ca altfel nu are relevanta, doar nu e prost sa recunoasca. Si uite asa pierde Salah si mondialul care pentru el conta enorm si ca fotbalist si ca egiptean. Multa bafta Portugalia, Maroc si Iran.

el fugitivo (3 comentarii)  •  27 mai 2018, 22:43

D-le Buzarin, va respect dreptul la opinie dar este doar opinia d-voastra personala. Real e un club urias, incontestabil, dar anul acesta nu au demonstrat ca merita sa joace finala CL. Revedeti meciurile contra Bayern si Juventus si apoi finala in cauza. Ei singuri sau cu ajutorul arbitrilor s-au umplut de ridicol si de jena. Eu m-am simtit ieri furat de spectacolul asteptat, de catre un macelar . Da , vorbesc de pirogravatul de la Real...individul pereche doar cu Pepe in brutalitati., Cind joci la Real nu ai nevoie de procedee de judo pentru a-ti elimina piesele cheie din echipa adversa, sau astauia i-au ra mas in cap sechele de pe vremea cind era antrenat de marele impostor al fotbalului..Mourinho. Asta faci cind joci la Bate Borisov.... Sint convins ca alta era desfasurarea partidei cu Mo in teren, iar apoi cele 2 goluri cadou , plus o executie rarisima. Real nu a aratat a echipa galactica. Singurul care a dovedit ceva a fost Bale. Ma bucur ca i-a dat peste nas lui Zidane... si atit. Sa vedem cum isi rup oasele in Supercupa Europei madrilenii. as fi prferat o finala Bayern-Liverpool din multe puncte de vedere, dar....

durden (126 comentarii)  •  27 mai 2018, 23:53

Hahahah dumnezeule ce penibil!! Cum sa primesti frate bani pe aberatiile astea?! Vai si amar de noi daca buzarin e considerat mare jurnalist sportiv pe meleagurile astea =))

lithium (1 comentarii)  •  28 mai 2018, 0:02

Ce ai cu Întorsura? =)) Probabil ai auzit si tu o data la stiri de ''Polu' Frigului'' si gata, *hai sa ma folosesc de asta*

Comentează