Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

De fapt, garanția lui Daum e milogeală

Până la aproape 64 de ani, câți face în curând, lui Christoph Daum trebuia să i se limpezeacă ideea că în fotbal nu poți garanta niciodată, nimic.

Permalink to De fapt, garanția lui Daum e milogeală
joi, 31 august 2017, 9:00

Nici dacă ești român pătimaș, subiectiv și uns cu toate aromele dulcege și înșelătoare ale Balcanilor și cu atât mai puțin dacă ești neamț, calculat și riguros prin structura cromozomială.

Selecționerul român, cu 6 puncte din 18 posibile în grupa pentru Mondiale, vine și spune că ne garantează calificarea la Europenele din 2020!!!! Cum s-o garanteze? Moromete l-ar fi dus în Poiana lui Iocan și la primul fum de țigară l-ar fi întrebat pe ce se bazează. Noi nu ne mai întrebăm demult dacă e zdravăn la cap, că sigur e, ci doar ne ieșim din pepeni că ne ia de proști.

Nu poți să spui dinainte că garantezi victoria nici dacă ești antrenor la Real Madrid și joci cu o echipă de liga a treia (Alcorcon a obținut acum câțiva ani o victorie istorică în fața galacticilor) și nici dacă pregătești campioana mondială și urmează să întâlnești Groenlanda sau reprezentativa vreunui atol din Pacific. Fotbalul e fotbal și mingea e rotundă încă de pe vremea când expresia încă nu aparținea limbajului de lemn.

Plus că nu știi grupa. Dacă terminăm aceste preliminarii pe locul patru, ceea ce e foarte probabil, sunt toate șansele să fim în urna a patra valorică. Așa cum arătăm acum, nu batem niciun cap de serie, asta e clar. Dacă ne vin Olanda din urna a doua și vreo Norvegie sau Irlandă dintr-a treia, putem să ne luăm gândul inclusiv de la un eventual baraj.

Și atunci, cum poți tu să vii să ne garantezi calificarea, când n-ai mișcat în fața Poloniei, când n-ai avut niciun corner cu Danemarca acasă și când n-ai reușit să bați în Kazahstan?

A garanta calificarea nu e doar o crasă lipsă de profesionism, ci și o jenantă formă de milogeală. Adică prelungiți-mi contractul, mai dați-mi vreo două milioane de euro timp de doi ani, cu staff cu tot, că în 2019, după ce n-o să am nicio șansă să mă calific pentru 2020, o să vin și o să vă garantez calificarea pentru 2022. Și tot așa, până o să îmbătrânim împreună.

Această garanție fără niciun fel de acoperire coboară pe scara penibilului mai jos chiar și decât acea lingușire grețoasă a neamțului la adresa lui Răzvan Burleanu, într-un moment în care din declarațiile președintelui reieșea că nu mai e atât de convins dacă trebuie să continue cu Daum sau nu și pasa cazul pentru îmbălsămare la Comisia Tehnică.

Comentarii (64)Adaugă comentariu

Dragos (16 comentarii)  •  31 august 2017, 11:04

Limpezeaca.

Bubucul (22 comentarii)  •  31 august 2017, 11:25

Foarte bun articolul!

sundance kid (37 comentarii)  •  31 august 2017, 11:34

Si daca vine un antrenor roman care face selctia pefecta si in plus stie si sa le vorbeasca in limba materna si sa ii motiveze e deja tirziu !! Demagogul asta ne azvirla in urna a patra !! Misiune imposibila . Si-a luat banul si a plecat . AUFWIEDERSEHEN !

mg (84 comentarii)  •  31 august 2017, 11:39

..dacă omu' e pe făraş, de ce mai trageţi în el ? E ca şi cum ai vâna fazani împuşcaţi, puşi pe sfoară ca rufele la uscat.. Mai bine duceţi-vă, careva de la GSP, la pescuit că peştele ăla învelit în gazetă trebuie schimbat.. :)

Kendo (9 comentarii)  •  31 august 2017, 11:56

Ma intreb daca vreunul dintre ziaristii GSP stiu sa foloseasca "de mult" si "demult"... Raspunsul pana acum pare sa fie negativ.

bazileon (28 comentarii)  •  31 august 2017, 12:02

Dar ca Alinǎ de barbat / Pe lume altu' nu-i

gheorghe (2 comentarii)  •  31 august 2017, 12:09

bine scris; cine ii traduce si lui dl Duma? pardon, Daum

bazileon (28 comentarii)  •  31 august 2017, 12:10

Cred ca fac distictia odata / o data. De unde si vorba "odata nu e obicei":). Ori, pe priceperea "nemteasca" a dlui Buzerin, "einmahl ist keinmahl"!!!

Silvio (2 comentarii)  •  31 august 2017, 12:21

Daum vine si ne spune ca nici Mou sau Pep nu ar putea sa faca mai mult dupa care tot el ne garanteaza calificarea la euro 2020. Omu e in delir pe banii federatiei. Harry Potter-ul de la sefia federatiei ar trebui sa-si dea demisia inaintea prafuitului. Sper ca oamenii care merg la meci maine, sa le ceara demisia acestor impostori. Nu mai spun ca selectia e facuta pe genunchi, cred ca omu e high *** cand se uita la meciurile echipelor de club.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai (1 comentarii)  •  31 august 2017, 12:30

Noi nu ne mai întrebăm demult Noi nu ne mai intrebam de mult*

sorin (2 comentarii)  •  31 august 2017, 12:42

OK ! Daum este terminat ! Sunt de acord ca la incheierea contractului (asa fac oamenii seriosi ) trebuie sa plece ! Dincolo de asta, modul in care voi gsp-istii tratati aceasta chestiune este de-a dreptul *** . Daum a facut o declaratie in care spunea ca in situatia in care jucatorii tineri din lot (si-i insira nominal ) se vor dezvolta corespunzator el garanteaza calificarea. Dumneavoastra domnule (scuzati apelativul nemeritat ) Buzarin ,ori n-ati citit declaratia ( ceea ce n-ar fi de mirare avand in vedere profesionalismul de care dati dovada) ori incercati , la fel ca ceilalti colegi din redactie , sa ne "dati prosteala " agatandu-va de jumatate din declaratia omului. RUSINE pentru tupeul ***!

Poli 21 (55 comentarii)  •  31 august 2017, 13:02

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vioteatza (20 comentarii)  •  31 august 2017, 13:26

Un al miilea articol din ciclul " marea ***" ... Si pentru cei care inca nu cunosc strategia, acest articol nu face decat sa pregateasca terenul pentru maestrul Ioanitoaia care maine, inaintea meciului, va infige triumfal laleaua in branza.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Demolarii (11 comentarii)  •  31 august 2017, 13:34

Prin toată media bate același vânt: calificarea. Că până în 1970, am ratat totul timp de 32 de ani, că în 38 ne-a eliminat Cuba, ca din 1970 până în 1990 , România s-a calificat doar la Euro 84, nu ne amintim. Că 10 ani cluburile românești, și următorii 10 ani națională , au avut constantă în rezultate e tot ce contează. Din peste 100 de ani de fotbal, națională României a avut 10 ani rezultate (1990-2000) deoarece un sistem social a ajuns la o maturitate din acest punct de vedere, permițând apariția a 3-4 generații de valoare apropiata, care a permis o continuitate în rezultate. Generația Andone, Rednic, Klein, Lăcătuș, Hagii,Lung a urmat generației : Boloni, Cămătarul, și a fost urmată de generațiile: G Popescu,D Petrescu,Stelea,Sabău,Raduciouiul, și generația lui Adrian Ilie, Prodan,D Munteanu, Selymes. Din 2000 până în prezent au mai fost câte un jucător pe generație, maxim 2 care nu au reușit să coaguleze in jurul lor jucători mai puțin talentați, așa cum de întâmpla la naționalele Țării Galilor sau Serbiei, Croației sau Cehiei. Pe lângă dispariția sistemului de șlefuire a talentului existent până în 1990 ( situația seamănă cu cea a sistemului de irigare din Bărăgan) un alt liant a fost diluat. Este vorba de sentimentul de patriotism, prezent în cazurile naționalelor Serbiei și Croației. Clubul a devenit mai important, în special singurul club care stoarce profit din fotbalul românesc, și unde nu iese din cuvântul patronului. Oare ce se întâmpla cu cariera lui Mutu, dacă în 2005 când a fost chemat la națională pentru meciul cu Cehia-daca îmi aduc bine aminte, iar Mourinho l-a declarat accidentat , rămânea la club? Oricum Romania numai s-a calificat, dar Mutu nu mai era suspendat 7 luni și nu-i era reziliat contractul ( Mourinho gândea ca si I Dumitrescu, care a scos jucătorul din vestiar că nu l-a ascultat). În concluzie,peste 90 de ani din existența națională s-a calificat la turnee finale din 1970, 1984,2008 și 2016. Ar mai fi prezentele din 1930, 1934 și 1938 unde a fost prezentă pe baza de invitație: în 1930 au acceptat participarea 13 echipe, din care 5 au fost din Europa, iar în 1934 și 1938 România a pierdut în primul meci, de calificare. Cu toate acestea degetul arată 1 om, unul singur, ca și responsabil pentru situația existentă. Presa face alianțe cu oameni potenți financiar sau nu, atrași de mirurile și legendele inventate de aceștia ( E cazul unui G Becali, a unui N Badea, ori alții ca ei care au doar drepturi și dreptate- deși evidenta istorică și legea arată o altă situație) fără să-și asume rezultatul evident: sistemul neperformant al fotbalului românesc, atât la nivel de competiție, cât și la nivel de educație, de șlefuire a talentului. Dar , da Daum e vinovatul, pentru că noi ne comportam și gândim românește.

adi_stelistul (70 comentarii)  •  31 august 2017, 13:48

@ Kendo Pacat ca nu te intrebi daca VREUNUL dintre ziaristii gsp STIE etc. Ca asa e corect, nu? Daca tot dai lectii ar trebui sa fii ireprosabil, zic eu. Si in locul tau as sta linistit: "stie" toti. Asta e premisa corecta de la care ar trebui sa pleci pana la proba contrarie, nu sa faci supozitii fara baza.

jijrinovschi (7 comentarii)  •  31 august 2017, 13:51

buzarin -branesti(sa ne traiesti )iar te prostituezi in fata lui tataie ioanitoaia-chiajna,si tii *** sus impotriva neamtului si a lui burli si trupetilor lui,dovedindu-ti inca odata obedienta gregara,incompetenta mirsava si mirlania ***.

Fane (87 comentarii)  •  31 august 2017, 13:58

Noi nu aveam nici o sansa de calificare din momentul tragerii la sorti,avand in vedere ca "strainii" nu joaca,iar "internii"sunt selectionati dintr-un campionat satesc.Inca mai sunt destui macanitori care cred ca prin jocul rezultatelor se mai poate.Mai mult ca sigur din grupa noastra va fi echipa de pe locul 2,ce nu va avea dreptul la baraj.

Vasile (2 comentarii)  •  31 august 2017, 14:24

Cand facem istoria calificarilor trebuie sa facem comparatiile care trebuie. Adica,de ex, in 1972 se calificau la turneul final euro 4 echipe. Si zicem ca am fost slabi si nu ne-am calificat. In 2016 ne-am calificat la turneul final euro unde au fost 24 de echipe. Si cica e performanta. In 2020, daca doar ne calificam la turneul final euro nu e mare lucru, daca nu ne calificam e dezastru. In astea 4 meciuri ce au mai ramas nu trebuie intinerita echipa, ci trebuie cat mai multe puncte ca sa nu cadem in urna a 4-a valorica. Eu zic ca Daum trebuia demis dupa primele 4 meciuri, daca il lasi pana la final mai compromite vreo 2 calificari dupa euro 2020.

Vardasihan (16 comentarii)  •  31 august 2017, 15:10

Dacă nu mai sunt şanse,măcar să încercăm să jucăm fotbal.Presiunea calificării a dispărut.Hai România!

Un spectator (42 comentarii)  •  31 august 2017, 15:27

Daum cred ca vinde himere de cand a a aterizat pe plaiurile mioritice. Sigur nu este sanatos la cap daca face asemenea promisiuni, sau poate fenteaza in continuare credulii de la FRF. Cu el nu mai vedem noi calificare niciodata. Parca este elevul razgaiat, Bula, care promite, se vaita si continua cu prostiile. Poate le vine si celor de la federatie in sfarsit mintea de pe urma. Sa dea Domnul!

jijrinovschi (7 comentarii)  •  31 august 2017, 15:30

bai gsp bai ignorantilor,bai ***,bai ziar de invelit pestele,miine incepe euro baschetul in ruminia si voi habar nu aveti,nici o stire pomanagiilor de la usa lui ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

eu (2 comentarii)  •  31 august 2017, 15:45

Gretosi sunteti voi, cei de la hartia de impachetat peste, care spuneti ca marele atacant denis, singur acasa, trebuia convocat obligatoriu la nationala. Totusi, care sunt calitatile acestui tatar aflat pe ultimul loc printre atacantii din L1... Aaa, scuze. Ciobanul vrea sa-l vanda pe 2 lei , iar daca neamtul nu-l aduce in tricoul tricolor nu poate sa scoata nici macar cat pe o borbura din pipera. Iar voi, marii ziaristi si tinerii

Jean-Paul (27 comentarii)  •  31 august 2017, 15:55

In poza pe care ne-o prezentati, Herr Daum interpreteaza "O sole mio" sau "Lasati-ma sa cant!", pardon, sa antrenez? Sau, gandindu-se la calificarea pentru CM 2018, interpreteaza melodia extraordinar de potrivita, "Fiindca te-am pierdut, am pierdut totul"? P.S. Orice am zice noi, calificarea era pierduta inca din momentul tragerii la sorti. Sa ma ierte Cel de sus, dar l-as intreba pe d-l Ioanitoaia daca, in virtutea experientei de decenii, a crezut sincer ca vom depasi Polonia lui Lewa, Grosicki and co? Cine contesta realitatea pura dar dura, ca nu mai suntem pe vremea lui Hagi, Popescu, Lupescu si Sabau, inseamna ca e paralel cu realitatea. Cand ma gandesc cu cata greutate si chin ne-am calificat pentru Euro 2016 dintr-o non grupa (Finlanda, Irlanda de Nord, Ungaria, Feroe si umbra lui El greco), imi vine sa va spun clar si pe sleau: " credeti ca am uitat, cum ne-am calificat"?

Cosmo (48 comentarii)  •  31 august 2017, 15:56

De data asta ai dreptate, ori n-*** fi citit eu f atent.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adi_stelistul (70 comentarii)  •  31 august 2017, 16:17

@ Jean-Paul Si totusi, iti reamintesc ca 2 dintre echipele acelei non-grupe, cum ii spui, s-au calificat in optimi, Ungaria castigand grupa viitoarei campioane europene (careia i-a inscris 3 goluri (in celelalte 6 meciuri lusitanii au mai primit doar 2 goluri in total) iar Irlanda de Nord pierzand greu, la limita, si cu Polonia ("lui Lewa, Grosicki and co") cat si cu campioana mondiala. Existau argumente circumstantiale care sa ne dea dreptul sa speram, totusi. Pana la urma noi i-am batut pe nord-irlandezi mai rau decat au facut-o polonezii si nemtii, nu? Sa ne lamurim: nu pledez pentru naivitate, sansele erau mici si stiam asta, dar chiar asa, sa ne predam fara lupta? Dupa ce am fost asigurati chiar de impricinat ca stie si fotbalul romanesc si ce trebuie sa faca pentru calificare (e doar un an de la declaratiile acelea).

Jean-Paul (27 comentarii)  •  31 august 2017, 16:51

@adi_stelistul, M-am lecuit de multa vreme sa mai polemizez cu stelistii. N-am s-o fac nici cu tine, desi am argumente mai solide decat cele prezentate de tine. Tu compari mere cu pere si apoi te miri de ce unii cer atatia bani pe prune :)))))))

gebrail (4 comentarii)  •  31 august 2017, 17:21

daum e un german atipic..vorbaret si laudaros nevoie mare, dar fara realizari deosebite..vrea si el niste bani si a gasit banca deschisa, in romania..nu el greseste, ci aia de l-au angajat!

adi_stelistul (70 comentarii)  •  31 august 2017, 17:54

@ jean-paul Pai la ce argumente aduci (mere, pere), cica pastrandu-le misterios pe cele solide pentru tine (bine faci, sa nu raceasca dandu-le drumul in lume), e normal sa nu vrei sa polemizezi. Oricum te-ar durea capul. PS: Stiu, stiu, pe aia cu "pe mine are ce ma durea" e veche. Daca tii neaparat, poti s-o zici.

sfv (1 comentarii)  •  31 august 2017, 18:27

Asta va trateaza dupa prezentarea pe care v-ati facut-o, care este singura posibila in cazul vostru si in care insistati de zeci si zeci de ani! N-ai remarcat c-a spus, printre altele, ca el a popularizat fotbalul in Romania!!! Ceausescu a distrus tara definitiv in clipa in care s-a apucat sa faca din voi agricultorii "viitorul" tarii.

ovidiu_3003 (341 comentarii)  •  31 august 2017, 18:45

...Daum este un antrenor meserias care a preluat o *** de echipa ciuca batailor in Franta ...buna de nimik ...el prin stiinta lui o poate face sa fie invincibila in fata unor tari de valoarea Albaniei ... Daca vreun antrenor crede ca putea sa faca mai mult decat Daum sa iasa in fata si sa i aranjam un amical cu Polonia...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan (19 comentarii)  •  31 august 2017, 19:35

Buzarine, te iau cu binisorul, mai frate tu gandesti ca o ***, omul asta are o mentalitate de invingator. Pe care voi si sunteti destui, nu puteti sa o intelegeti. Daca nu scriai articolul asta, destepta erai. Ti-ai aratat neputinta gandirii. Nu pot sa spun mai multe ca cred ca nu poti sa procesezi, esti depasit de evenimente.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

di livio (37 comentarii)  •  31 august 2017, 20:05

Sinteti chiar asa da muritori da foame? Voi traiti pa spatele lu Daum da luni bune. Ati vazut ca enervati lumea cu obsesia pt Daum si-i dati inainte pt cit mai multe click-uri. Voi nu mai sinteti ziaristi, *** ***. Rugati-l pa Burleanu sa-l mai tina pa Daum, altfel o sa dati faliment. Poate ca Moromete l-ar fi dus in Poiana lu Iocan, Da geambasu unde l-ar fi dus? La Dachau?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Che Guevara (96 comentarii)  •  31 august 2017, 22:32

Daum nu face parte *** si asta dernajeaza. Becali nu mai poate sa isi vanda jucatorii bagandu-i cu japca in echipa nationala. Asa ca au inceput *** sa traga din toate pozitiile in Daum. Burleanu nu il da afara pe neamt nici daca iesim e ultimul loc in grupa. Numai ca sa nu ii faca pe plac lui Gigi. Obisnuiti-va cu asta!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Jos_cenzura (23 comentarii)  •  31 august 2017, 23:24

Nu puneti un link ceva si cu declaratia lui Daum? Nu stiu daca sa va cred pe cuvant, cand il citati.

postacul (37 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 0:42

@ ovidiu Ba tu in primul rind nu esti roman . Sunt satul de cometariile tale iresponsabile si iredentiste la adresa inteligentei romanilor !

MARCELO 84 (6 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 0:48

E normal ! Noi am trimis *** la nemti si acum ne returneaza serviciul.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

sundance kid (37 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 2:09

jijrinovschi Ce ba noi suntem frati romani !

mihnoi (4 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 2:30

Nea Buzarine, Tolontane, Ioanitoaie, Geambas, etc, ca sunteti toti la fel: Problema la Nationala nu e Daum, ca daca ar fi fost asa usor, ne calificam inainte la pas, cand antrenori au fost Satana si cu Dumnezeu ( a se citi pupatorul General de icoane ). Daum a vazut ca merge cu romanismele si baga si el de la el, bravo lui, ca fraier nu e cel care a cerut contractul cu bani, e ala care i l-a bagat pe gat cu sumele respective, a se citi Vochin Ardei Copt! Chiar credeti ca ne calificam la urmatorul Campionat European sau Mondial cu cate 200 de participante? Ca sa fiu foarte clar si consecvent: Toti astia de la Gazeta care dau in Daum, dau de fapt in Vochin, care i-a parasit pentru bani mai multi si se da mai cunoscator ca ei! Nea Buzarine, nu poti sa te pui pe pile la FRF (pila fiind Vochin) si mai apoi sa-l pui pe Iliesta(n) selectioner????

Dragos (1 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 6:19

Eu nu va inteleg de ce va legati de omul acesta?!! Cine la adus la natională? Cine ia facut contractul? Sa inteleg ca a venit singur fara sa stie nimeni nimic!!! Sa trezit el asa din somn si a zis "gata de mânie sunt antrenor al naționalei româniei "? ! Nu cumva este un tip acolo la frf care la adus? Nu cumva tipul asta la gasit pe domnul Daum? Aaa am inteles cand vine vorba de Domnul Burleanu nimeni nu zice nimic!!!! Am inteles!

dan (30 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 8:24

Sinteti penibili toti !!! Ziar de scandal !!! Daum a spus ca DACA cei 4 jucatori vor fi in forma, el poate garanta calificarea !!! Mi-e scirba de voi !!!

bogdan a (10 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 9:00

L-am luat pe neamtul asta fumat, ca asa i s-a parut federatiei, ca un antrenor strain poate aduce un alt vibe. Nimic mai corect ca principiu. Dar daca tot faci pasul asta, ori iei un tinerel pus pe treaba pe bani mai putini, ori unul versat, valoros pe bani mai multi. Noi am luat unul vechi si cu valoare aproape de 0 (la data punerii in functie). Degeaba o fi fost stelar acu' 20 de ani. E ca si cum ai pune un Mercedes din anii 80-90 vs o Skoda noua. Pe de alt aparte, sa ma ierte romansii nostri, dar Contra, Olaroiu, Dan Petrescu etc ce nori au rupt pe afara incat sa merite sa antreneze nationala ?! Si inca ceva: vad ca orice antrenor am avea, Stancu e de neclintit din echipa, nici Hagi nu era atat de sigur de locul de titular. Imi explica si mie cineva cum e posibil asa ceva ?!

anti (12 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 10:30

DEMOLARII, ai cam incurcat generatiile,DORINEL TREBUIE PUS IN GENERATIA LUI HAGI,IAR boloni e cu 12 ani mai mare ca hagi si cu 15 ani mai mare ca popescu.ASEAZA-I frate mai cronologic....

exidpol (35 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 12:08

-articolul este un plagiat (că tot se poartă...) a anecdotei cu ...drobul de sare (optimistule);

vasco (146 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 13:57

Nici acum nu inteleg ce cauta Daum in mizeria asta...

Anonim (78 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 14:31

Da, garantia lui Daum este milogeala curata, dar, prin comparatie cu el, Guardiola a solicitat 10 ani de liniste si de experimente pentru a aduce un trofeu european pe Etihad!! Ambii merita sa fie trimisi ... la plimbare! *** asta din Romania a fost salvatoare pentru stralucitul reprezentant al scolii germane de antrenori, aflat, inainte de acest contract, intr-o prelungita "pauza sabatica"! A.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alexandru Murzea (1 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 18:10

Nu antrenorul este problema ci motivarea jucatorilor. Acesti non "combatanti" uita ca nationala este poarta de plecare spre marile echipe, ca nationala reprezinta tara care este alaturi de ei. Poate veni la carma Angelotti sau Zidan ca nu vor face nimic mai mult ca Daum. Eu cred ca exista interese si ca jucatorii sunt indemnati sa nu joace, sa nu dea totul pe teren. Asta trebuie sa vedem noi.

Bogdan Zap (1 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 18:39

Hai *** Buzarin ! Cu Daum la Euro 2020

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Razvan (1 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 18:42

Nationala este oglinda fotbalului nostru plin de infractori si ***. Nu e vina lui Daum...ziaristi ca voi care scriu la comanda, conducatori de cluburi in faliment, jucatori specialisti in pacanele. ...lasati-l in pace pe Daum.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

haideusicfr (55 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 20:11

Si totusi in teren joaca jucatorii. Nu Daum . Majoritatea stelisti sau fosti stelisti sa le placa "tuturor", care e problema ? Ca nu-l suferiti ,gazetarii GSP ? Ar trebui sa fiti obiectivi si mai ales inaintea unei partide ale echipei Romaniei !!!??? care este si a noastra nu numai a voastra !!! sa tineti cu ea ,sa-i urati succes nu sa publicati uratenii de-a lui Becali de ex (sa piarda Romania cu 7-0 sa-l vad demis pe Daum -declaratie paranoica ). Si Contra si Petrescu au pierdut unde nu se astepta nimeni. Haide Romania !

ovidiu_3003 (341 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 20:49

i a zi ba postac saviu ...de ce nu s roman ?...ca spun adevarul ?...cum a trecut fcsb de Sporting ...asa putea trece si Nationala noastra antrenata de orice roman de Polonia ...ce mi pasa mie de gigisti ca tine care vor sa luam bataie de la Armenia doar ca sa l schimbam pe Daum ...voi nu contati ...va zic ...Amin !!!

Comentează