Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Să admirăm suferința celor mari?

Cronologic, Argentina, Germania și Brazilia au suferit, ultimele două într-un interval de doar câteva ceasuri. Iar când suferă Messi, Kroos (la nemți am ezitat ceva până la nominalizarea superstarului) sau Neymar, oamenii trăiesc voluptatea acelei suferințe. Da, într-adevăr, argentinienii, nemții […]

...

Noi n-o să fim Charlie!

Solidaritate nu neapărat cu caricaturile antiislamice publicate de Charlie Hebdo, ci cu oamenii aceia care au fost secerați de gloanțe când erau la serviciu. Și solidaritate cu o lume întreagă amenințată de terorism. E mult mai corectă expresia ”amenințată de […]

...

Mondialul de peste patru zile

Ultimele noastre amintiri de la Cupa Mondială sunt frezele cromoplatin blond ale „tricolorilor”, situate câțiva centimetri mai sus de ochii triști, ațintiți în iarba de la Bordeaux parcă în căutarea unui viitor împăienjenit. Pe 30 iunie 1998 România pierdea cu […]

...

Și Titanicul tot Ramos l-a scufundat?

Ni s-a explicat, pe înțelesul nostru, al profanilor care tot mai cred că n-a fost chiar așa. Au venit experți în judo, karate, lupte în cușcă și alte bătăi cu Jackie Chan, au calculat unghiul la centru, accelerația gravitațională și […]

...

Adi Gere

„O să mă vedeți ca Richard Gere” e o frază a unui dandy autentic despre alt dandy autentic, albit devreme sub cu totul alte reflectoare decât cele scunde (să nu deranjeze avioanele) de pe stadionul din Pipera. Pe Mutu și […]

...

Cele 50 de milioane de fluturi ai lui Mititelu

Mititelu vrea, deodată sau în rate cu dobândă, banii pe care ar fi putut să-i facă și să-i aibă dacă ar fi fost altfel decât a fost și decât este.

Permalink to Cele 50 de milioane de fluturi ai lui Mititelu
vineri, 23 iunie 2017, 9:04

Fostul patron al fostei Craiove nu mai vrea 258 de milioane de euro de la LPF și FRF, se mulțumește cu 50. 15 acum, ceilalți 35 în rate, timp de 10 ani, plus dobânda aferentă. Plus loc în liga a doua, plus punerea la punct a lui CSU, care să nu mai fie continuatoarea fostului club. Nu e generozitatea unuia care a câștigat un proces, ci lipsa de legătură cu realitatea a unuia care a pierdut acel proces, instanța spunându-i că nu i se cuvine niciun cent.

Calea civilă! Asta e poezia pe care Mititelu o va recita în următorii ani, după ce în ultimii ani i-a amenințat cu cătușele pe Mircea Sandu și pe Dragomir. Nu închideți aparatele de radio, urmează un proces civil de amploare, plus cel puțin alți șase ani de zgomot juridic făcut de un tip, Adrian Mititelu, înzestrat cu rara calitate de a fi atât de persuasiv încât să facă media să-l creadă că nu e Don Quijote, ci Robin Hood.

Mihai Mironică l-a acuzat că, prin procesele sale falansterice, Mititelu a distrus cea mai iubită echipă din România. Răspunsul  lui Mititelu, „prindeți fluturi!”, va face istorie și va putea fi invocat ori de câte ori cineva care vrea să tranzacționeze Nimicul Universal îi acuză de nebunie și de ignoranță pe cei cărora nici prin cap nu le trece să cumpere această prețioasă marfă.

Mititelu vrea, deodată sau în rate cu dobândă, banii pe care ar fi putut să-i facă și să-i aibă dacă ar fi fost altfel decât a fost și decât este.

Se erijează în posesor legal al leului oltenesc de pe stemă și are dreptate. Atâta are el. Un leu. Și 50 de milioane de fluturi, trimiși către alții să-i prindă!

Comentarii (65)Adaugă comentariu

pawn (27 comentarii)  •  23 iunie 2017, 9:28

bagati-i, ma, o fisa de 50 de bani in cutia postala si sa zica "sarut mana" ca i-ati adus-o acasa. nici nu stiu cum poti sa vorbesti la maniera serioasa despre asa ceva.

fcu1948 (9 comentarii)  •  23 iunie 2017, 9:42

Bai buzarine, de la un asa-zis jurnalist cum te pretinzi a fi, m-as fi asteptat sa te documentezi inainte sa lansezi niste idei in spatiul public. Sau sa fi cerut parerea unor specialisti, daca nu ai capacitatea sa decelezi niste informatii. Procesul cu sandu & dragomir a fost pierdut de Statul roman prin DNA care i-a trimis in judecata pe cei 2 si a cerut condamnarea lor la maximul pedepsei. Tot Statul roman prin ANAF a pierdut procesul, instanta respingand actiunea civila impotriva celor 2 inculpati. In schimb, Curtea de Apel a lasat NESOLUTIONATA ACTIUNEA CIVILA intentata de clubul lui Mititelu, adica pe intelesul tau NU a judecat si NU s-a pronuntat asupra cererii de obligare a inculpatilor la plata despagubirilor pt prejudiciul produs. Uite un copy-paste a punctului 6 din sentinta Curtii de Apel: 6. În temeiul art.25 alin.5 cod proc.pen., lasă nesoluţionată acţiunea civilă formulată de partea civilă S.C. FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A., prin lichidator judiciar Agenţia de Insolvenţă S.P.R.L. Bucureşti faţă de inculpaţii SANDU MIRCEA, DRAGOMIR DUMITRU, FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE FOTBAL şi LIGA PROFESIONISTĂ DE FOTBAL. În temeiul art.397 alin.5 cod proc.pen., menţine măsura sechestrului asigurător dispusă prin ordonanţa nr.316/P/2011 din data de 03 aprilie 2012 asupra bunurilor inculpaţilor SANDU MIRCEA (aplicată prin procesul-verbal din data de 05 aprilie 2012 asupra imobilului situat în municipiul Bucureşti, Strada Dr. Burghelea nr.10A, ap.1, sector 2), DRAGOMIR DUMITRU (aplicată prin procesul-verbal din data de 05 aprilie 2012 asupra imobilelor situate în municipiul Bucureşti, Strada Beldiceanu Nicolae nr.2, ap.1, sector 1, Strada Aron Cotruş nr.81, sector 1 şi Strada Tirana nr.1, sector 1) şi LIGA PROFESIONISTĂ DE FOTBAL (aplicată prin procesul-verbal din data de 05 aprilie 2012 asupra imobilului situat în municipiul Bucureşti, Strada Alexandru Vitzu nr.2A, sector 5), măsură care încetează de drept dacă partea civilă S.C. FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. nu introduce acţiune în faţa instanţei civile în termen de 30 de zile de la rămânerea definitivă a hotărârii.

sundance kid (36 comentarii)  •  23 iunie 2017, 9:53

Demagogul asta se credea CAPITALIST cind in realitate el era brutarul si merita " la brutarie " nu DRAGOMIR !! Un "terchea berchea" . Un procesoman bolnav !

Codin (1 comentarii)  •  23 iunie 2017, 9:59

Buzarine, fata de tine care castigi banii cum ii castigi, fraierul asta a pierdut o avere, din cauza vgabontilor din fotbalul romanesc.

Obiectivul (7 comentarii)  •  23 iunie 2017, 10:07

Acest mititel nenorocit ,continua sa traiasca, fiind hranit de presa amatoare si de *** care exista in tara asta!

MATHE KAROLY (1 comentarii)  •  23 iunie 2017, 10:20

Pacat ca acest om nu este luat in seama,Numai cine nu este corect traieste,Fotbalul tare este murdarit.,,Acuma din cauza murdarului echipa nu este lasate.,,La FRF trebuie un om corect si cumva dus acest sport la normal.,Dar va fi greu ca totul merge la bani.,,De ce este din sport facut comert,.?

Emilian (17 comentarii)  •  23 iunie 2017, 10:29

Bun articol! De acord ca nu exista niciun motiv pentru care Mititelu sa primeasca bani. El singur a dus clubul in faliment, iar dupa aia a pretins ca toata Oltenia sa se alinieze in spatele lui pentru o asa-zisa cauza nobila. Asa e, el nu are decat un leu, de care si-a batut joc. Totusi, ma intreb de ce nu ai zis chestiile astea mai demult, caci dupa razboi (decizia Curtii) multi viteji se arata! Asa fac toti gazetarii: daca o echipa castiga ridicati in slavi jucatorii, antrenorul, strategia etc., iar daca pierde atunci sunteti foarte destepti in a preciza cauzele esecului...

danyla (5 comentarii)  •  23 iunie 2017, 10:59

In sfarsit presa din capitala da semne ca incepe sa ia contact cu realitatea !!! ... :) :) :) :) :) Buzarine, ce spunem noi de ani buni incoace ?????!!!! ... Aveti impresia ca suntem toti *** ???!!! ... Mititelu are o singura calitate, este cel mai perseverent si mai determinat om pe care l-am vazut, ... in rest *** la maxim, manipulare grosolana, o minciuna continua si multa prostie ! Pe scurt : *** !!! ... Un singur lucru l-ai gresit : Nici 'Leul" nu este al lui ! Clubul Sportiv Universitatea l-a castigat in instanta anul trecut, iar in toamna o sa-l castige definitiv impreuna cu Palmaresul la ICCJ !! ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

fcu1948 (9 comentarii)  •  23 iunie 2017, 11:04

@ Emilian Tu gandesti inainte sa afirmi ceva? Intrebarea este retorica, stiu deja raspunsul. Daca tu ai o casa si o masina, iar intr-o zi vine presedintele de bloc si ti le ia pe motiv ca ai dat in judecata asociatia de locatari, accepti tacut si resemnat sa pierzi toata averea? Te consideri indreptatit sa pretinzi recuperarea prejudiciului produs? Astept sa imi spui cum ai reactiona intr-o asemenea situatie. Multumesc!

Urod (11 comentarii)  •  23 iunie 2017, 11:11

Nu întotdeauna verdictele date de tribunale sunt corecte....aici se știe clar ca Sandu și Dragomir au făcut abuz....de fapt toată viata lor este un abuz. Acum ca nu s-a făcut dreptatea corecta , un trebuie sa va bucure si să-l luați la mișto pe Mititelu , pt ca el este victima....noi și el , cei care am suportat cei 25 de ani de domnie în fotbal . Mai bine ați verifica cum a fost posibil asa ceva , pt ca schimbarea de o asa maniera a verdictele ridica mari semne de întrebare. Da , poate a făcut greșeli Mititelu , dar ceea ce-au făcut Sandu și Dragomir este cel mai mare abuz în fotbal și va rămâne nepedepsit!!!!!.....va bucura ?!!!!....nedreptatea care s-a făcut lui Mititelu , este de fapt și a noastră. ...și a ta Alin ....Mititelu a cheltuit milioane pt fotbal iar cei care doar au profitat 25 de ani din fotbal , l-au distrus....e bine ? Repet , datorita presiunii imense sub care a fost Mititelu, poate a făcut și greșeli, dar el rămâne victima unui mare abuz....abuz care mâine poate sa i se faca oricui.....de fapt traiul în aceasta tara pt oameni , a devenit el însuși un abuz....ce mai contează ce i s-a întâmplat lui Mititelu....Nu-i asa?!!!!!

Forever U (1 comentarii)  •  23 iunie 2017, 11:39

Acum ceva timp va intrebati cum a reusit Mititelu sa castige 220 mil ( piturca × 39 jucatori) si ce rau e Mititelu ca vrea sa falimenteze fotbalul romanesc , Acum ca cere 50 mil negociabil ati inceput sa radeti iar de el . Cand piturca a cerut si a castigat 7 mil nu a mai prins fluturi. Lui Mititelu I s a facut o nedreptate si trebuie despagubit mai devreme sau mai tarziu indiferent ca VA place chelia lui sau nu. Sper sa plateasca cei responsabili si nu statul roman adica noi.

Juventin (2 comentarii)  •  23 iunie 2017, 11:44

Nu are niciun leu domnule buzarin . chiar gsp a scris despre acest lucru. Leul este la csu printr-o hotarare definitiva si executorie. Acum , ca formator de opinie induceti lumea in eroare , afirmand ca mititelu are leul, desi stiti ca nu e adevarat. Ce incredere sa mai avem in aceasta presa aservita lui mititelu, care tremura la un simplu sms al acestuia?

iuli (1 comentarii)  •  23 iunie 2017, 11:50

@Urod,prietene cel care facut abuzul e mititelu si l-a facut impotriva Universitatii Craiova.cu pretentia ca nimeni sa nu ia atitudine si bazandu-se pe necunoscatori ca tine care cred ca el a bagat banii lui in fotbal. sau nu stii ca el e mostenitorul boierului Negoiescu?da,el e mostenitor stabilit de aceeasi legislatie care acum i-a dat peste bot.uite ca in Romania nu are intotdeauna dreptate doar cel care striga mai tare cum crede mititelu.Sa erijat in luptator impotriva sistemului de care el beneficiat ani la rand,avand impresia ca toti sintem *** si nu putem discerne actiunile lui.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

nuam (1 comentarii)  •  23 iunie 2017, 12:05

ce s-a pus mititelu pe facut conturi fantoma ca sa dea raspunsuri la xerox :)))))

Ramon (15 comentarii)  •  23 iunie 2017, 12:22

din păcate, U a lui Mititelu a fost dezafiliată ilegal, una este ca Sandu și Mitică să fie condamnați, alta e eliminarea fără temei a Craiovei din liga a II-a. Cum Mititelu are drept la proces civil, nu are altă soluție, iar FRF nu este proastă și nici nu cred că are acoperire să scoată o astfel de sumă din gestiune (dacă are). Contractele lui Mititelu sunt legale, la primă vedere, dar cel mai corect este ca o instanță să ia o hotărâre. Eventual, dacă are datorii, să se plătească acelea în primul rând (ca o consecință a falimentului decis de altă instanță).

Nord oltenia (1 comentarii)  •  23 iunie 2017, 12:24

Au uitat suporteri ce suparați au fost și îl înjurau meci de meci pe mititelu.o sa se rezolve și cu palmaresul și marca și atunci sa vedem ce mai zic mititei

Mircea (6 comentarii)  •  23 iunie 2017, 12:34

@Codin: mititelu a pierdut bani, asa cum spui tu, din cauza lui, nu din cauza celor care au condus fotbalul. era membru afiliat la FRF ceea ce inseamna ca a fost de acord si trebuia sa respecte statutul federatiei. acest statut ii interzicea sa actioneze in instanta civila o decizie FRF sau LPF pana cand nu termina toate actiunile sportive. mai avea o cale de atac si anume TAS. el a optat sa incalce regulamentul ceea ce i-a adus dezafilierea mult meritata. sa iti explic pe intelesul tau. nici un om de pe planeta asta nu are dreptul sa mearga la Tribunalul de la Haga atata timp cat nu a incheiat toate actiunile in instanta in tara lui. La fel si in sport. daca el a vrut sa incalce regulamentul este normal sa fie exclus cu toata parerea mea de rau pentru Craiova. eu nu stiu ce tot va uitati voi la el in gura si inghititi nemestecat tot ce spune el insa este clar: el a gresit! FRF si LPF au luat o masura deplasat de brutala insa in conformitate cu regulamentul federatiei. pe langa asta sa spuna mititelu ce vrea cu cei 50 de mil euro care ii cere pentru ca echipa lui a retrogradat sportiv in acel an ceea ce inseamna ca valoarea lotului de jucatori era de maxim 2-3 mil euro. in romania nici o echipa nu valoreaza 25 mil euro si sa retrogradeze sportiv. plus ca avea o groaza de datorii la salarii si cu siguranta ar fi pierdut jucatorii pe gratis, cel putin o mare parte dintre ei.

?????? (23 comentarii)  •  23 iunie 2017, 12:40

CSU Craiova a primit loc în liga a doua , Rapid, Petrolul, etc. reluându-și activitatea din ligile inferioare ?

Mircea (6 comentarii)  •  23 iunie 2017, 13:00

@fcu1948: aici nu a fost vorba de o masina luata de asociatia de propietari pentru ca ai dat in judecata asociatia. daca asociatia avea in regulament, pe care tu l-ai semnat si ai fost de acord cu el, ca in caz de intentare de proces sa iti ia casa si masina atunci era normal sa ti le ia. mititelu a incat regulamentul intentonat. trebuia sa se adresese TAS. daca pierdea si acolo atunci conform regulamentului FRF avea voie sa se adreseze si instantelor civile. de ce nu a facut asta? pentru ca a VRUT sa fie dezafiliat, pentru ca stia ca este in pragul falimentului si astfel sa castige bani nemunciti.

Vlad (10 comentarii)  •  23 iunie 2017, 13:12

@fcu1948, mai lasa vrajelile astea. Daca "statul roman prin DNA", castiga procesul, mititelu acum deborda de bucurie si se lauda ca el cu moise desfiinteaza frf-ul. Au fost toata familia mititelului, impreuna cu *** din peluza sa personala parte din proces? Au fost. Cine primea pagubele de la frf daca "statul roman prin DNA" castiga procesul? Asa ca ia-o mai usor cu preamarirea stapanului tau. Si sa indraznesti sa te iei de Alin Buzarin cand o sa ai 1% din valoarea lui. Pentru moment, esti doar un pierde-vara care comenteaza la absolut fiecare articol despre Universitatea si despre fcu. Spor!

Poli 21 (49 comentarii)  •  23 iunie 2017, 13:16

Acest buzerant se pare ca a pierdut si putinul bun simt cu care l-a trimis mama de acasa .

fcu1948 (9 comentarii)  •  23 iunie 2017, 13:23

@ Mircea. Citeste Constitutia Romaniei si vezi ca la art. 21 scrie clar ca nici o lege nu poate interzice accesul cetatenilor la justitie. Constitutia garanteaza accesul liber la justitie, adica NIMENI SI NIMIC nu poate sa interzica unei persoane sa se adreseze instantelor de judecata. Nici macar regulamentul frf, chit ca a fost semnat de reprezentantii cluburilor. Si chiar daca s-a constatat de catre frf ca Univ. Craiova a incalcat regulamentul si implicit trebuia dezafiliata, nu avea fedetatia cum sa ia din patrimoniul clubului tot lotul de jucatori. Desteptule, una este sa te excluda din asociatia de proprietari de la bloc si ALTA este sa iti ia casa si masina. Sper ca in sfarsit sa fi inteles si tu ceva....

praz (1 comentarii)  •  23 iunie 2017, 13:26

din cauza voastra bubuituri de prazari a ajuns tara in halul asta, toti sinteti la fel ca mititelu asta, prindeti fluturi...

fcu1948 (9 comentarii)  •  23 iunie 2017, 13:32

@vlad Logic ca Mititelu si toata familia lui s-ar fi bucurat daca instanta ii condamna pe sandu&dragomir, doar n-ai fi vrut sa planga. Dar miza pt Mititelu o constituie banii pretinsi cu titlu de prejudiciu, iar instanta NU s-a pronuntat asupra laturii civile. Deci teoretic Mititelu poate sa castige procesul civil si sa primeasca despagubirile cerute. Teoretic. Adica presupunand ca actul de justitie este corect.

fcu1948 (9 comentarii)  •  23 iunie 2017, 13:40

@vlad Si inca un lucru. Cum ai ajuns tu la concluzia ca valorez 1% din buzarin, am fost ambii expertizati si s-a stabilit in mod indubitabil valoarea fiecaruia? Si despre ce valoare vorbesti: de inventar, de achizitie, de piata? Imi reprosezi ca postez comentarii la articolele despre FC Universitatea Craiova. Pai daca tin cu echipa asta din anii '80, ce ai vrea sa fac? Sa comentez la articolele despre Fc Voluntari sau Chiajna? Stiu ca e canicula, dar asta nu ar trebui sa te impiedice sa gandesti.

Blue Aztec (1 comentarii)  •  23 iunie 2017, 14:04

@ Mircea- Nu inteleg de ce-ti bati capul. Tot ce mai are mititelul sunt cateva conturi pe internet si cativa "blonzi" carora si daca le-ai arata ca albul este alb si albastru, albastru, nu vor fi de acord daca nu spune si mititelul asta. Tu chiar crezi ca mititelul si cei cativa blonzi nu stiu ca exista niste reguli pe care in mod voit le-au incalcat. Daca maine astia da o lege, cum ca daca depasesti 200 km pe ora si esti beat la volan, iti confisca masina, evident ca vor aparea alti mititei care vor spune ca masina e propietatea lor si ca nu au voie sa le-o confiste si vor cere bani pe ea. Dar cand ai incalcat legea nu stiai ca asta o se intample? Despre ce vorbim aici? Chiar nimeni nu vede ca atunci cand ii convine mititelul pune legea in fata, dar cand nu cade bine, o ignora? Era o lege ca nu avea voie sa mearga in civil ca va fi dezafiliat? Era. Atunci despre ce vorbim? Sau legalitatea este doar cand ne convine?

Mircea (6 comentarii)  •  23 iunie 2017, 14:11

@fcu1948: nu i-a interzis nimeni accesul la justitie. trebuia sa urmeze pasii pentru a ajunge la justitia pe care o vroia el. ia mergi tu din prima la tribunalul de la haga si vezi daca se uita cineva la tine. cum? hai sa ii dam si pe aia in judecata ca iti interzic accesul la justitie. in nici o lume nu poti sa sari peste etapele justitie pentru ca nu te baga nimeni in seama. trebuia sa mearga la TAS si dupa aia in civil insa el nu a facut asta deci a incalcat statutul FRF. daca nu iti conveneau regulile astea trebuia sa nu se afilieze la FRF sau sa conteste statutul FRF inainte sa aiba el un interes. cand a acceptat statutul nu i s-a parut ca i se limiteaza dreptul la justitie?

Mircea (6 comentarii)  •  23 iunie 2017, 14:14

@fcu1948: si apropo ... FRF nu a luat nimic din patrimoniul Universitatii. jucatorii nu devenit liberi de contract pentru ca nu mai apartineau unei echipe afiliate. contractele nu sunt contracte de munca asa cum ai tu la birou la tine. contractele sunt inregistrate la FRF iar FRF le-a anulat contractul din momentul in care Universitatea nu mai era membru FRF.

Mircea (6 comentarii)  •  23 iunie 2017, 14:18

@Blue Aztec: incerc sa le explic unora ca individul de mai sus ca principalul vinovat este mititelu si sa mearga la el sa ii ceara socoteala. individul de mai sus nu intelege ca statutul are rol de contract intre membrii unei societatii in acest caz federatie prin care membrii societatii se obliga sa respecte statutul si daca nu il respecta accepta sa fie exclus din societate. la fel ca si intr-o tara normala. exista norme, legi, pe care fiecare care vrea sa traiasca in tara respectiva accepta sa le respecte. daca nu le respecta ajunge sa fie pedepsit conform legilor. evident ca are dreptul la judecata insa nu poate merge direct la inalta curte de casatie ci trebuie sa treaca prin toate etapele judecatii care sunt decise de lege. la fel si mititelu, trebuia sa respecte ce scria la regulament dupa care putea sa faca ce vroia. dar el a vrut sa fie revolutionar. de cele mai multe revolutionarii singuri mor si cad in disgratie.

fcu1948 (9 comentarii)  •  23 iunie 2017, 14:51

@Micea+Aztec=love Tribunalul International de la Haga judeca crime de razboi, genocid si crime impotriva umanitatii. Ceea ce nici un tribunal national nu are competenta sa faca. Deci argumentul este similar gradului tau de pregatire juridica&inteligenta. Spui ca un regulament este legea partilor, dar ignori intentionat sau din prostie faptul ca nici un contract/regulament nu poate contine clauze contrare legilor. Ca asa infiintam si noi federatia de furt si inseram in regulamentul de organizare si functionare ca toti membrii afiliati pot fura la greu de la ceilalti. Mai mult decat atat, contractele de munca dintre club si jucator sunt legea partilor (asta nu ai spus-o) si nu pot fi desfiintate de catre o terta parte daca angajatul sau angajatorul nu au solicitat rezilierea lui. Ceea ce nu a fost cazul pt lotul Universitatii Craiova. Voi interpretati totul cum va convine voua, nu tineti cont de lege.

Marius (13 comentarii)  •  23 iunie 2017, 15:07

felicitari pt articol Aline. esti unul din foarte putinii ziarisi care au curajul sa spuna lucrurilor pe nume!

Rares (1 comentarii)  •  23 iunie 2017, 16:22

La munca brutare,nu la intins mana.

Mircea (6 comentarii)  •  23 iunie 2017, 16:52

@fcu1948: pana acum am incercat sa te destept. CEDO iti spune ceva? bun! am formulat eu gresit cu tribunalul de la haga dar pana la urma esti pierdut rau de tot in spatiu. ia spune? poti sa mergi la CEDO daca nu ai parcurs toate etapele din tara ta? poti sa mergi la CEDO cand vrei tu si cum vrei tu? nu este NICI o clauza ilegala. este absurd ca intr-un sport sa te judeci in instanta civila pentru o decizie a federatiei pana nu ai terminat toate caile de atac. nu vrei tu ca fiecare jucator sa mearga in instanta civila pentru fiecare cartonas galben? astea sunt reguile sportului si sunt valabile PESTE TOT IN LUMEA ASTA. vrei tu si mititelu sa fie altfel in romania ca sa faceti voi ce vreti. aperi o cauza a unui infractor si cu aceasta ocazie te asemeni lui. instantele sportive sunt in masura sa iti interzica sa participi la o activitate sportiva in baza unui regulament. daca nu iti convine regulamentul nu cumva vrei tu sa poti ataca in instanta civila pentru ca iti spune tie asta constitutia? o echipa retrogradata in baza unui regulament ce trebuie sa faca? sa atace decizia in instanta civila pentru ca nu i se pare corect regulamentul? sau un jucator suspendat sa atace in civil pentru ca i se interzice sa joace, deci implicit si dreptul la munca? vezi atatea cazuri de jucatori care au fost gasiti dopati si au fost suspendati din orice activitate sportiva. incearca sa GANDESTI mai mult decat iti spune tie mititelu. mititelu a fost penalizat de federatie cu plata intregului contract al lui piturca pe motiv ca i-a reziliat contractul inainte de termen, existand o clauza in acest sens. dovada clara ca in civil piturca a si castigat. pe langa faptul ca mititelu a incalcat un contract care era LEGAL intre el si piturca a mai incalcat si un regulament pentru care a fost de acord. daca regulamentul era stramb ce vrei sa spui? ca mititelu acceptandu-l a incalcat legea? pai sa se dea intai pe el in judecata. este clar ca tu si cei ca tine sunteti orbiti de ce va spune brutarul si nu mai ganditi limpede si drept urmare nu am ce sa iti mai explic pentru ca oricum nu ai intelege. statutul in baza caruia craiova a fost eliminata a fost aprobat de o instanta de judecata la formarea FRF-ului deci statutul este LEGAL. cand o societate, inclusiv FRF-ul, se constitutie un judecator aproba statutul acelei societati. tinand cont ca statul roman a decis ca este un statut regulamentar atunci ce mai vrei?

mihai (4 comentarii)  •  23 iunie 2017, 17:00

Este limpede:U-Mititelu a suferit o mare nedreptate.Ce este CSU? O clona aterizata direct in liga 2-a.Scornicesti a promovat succesiv.M.Sandu,D.Dragomir,Olguta sunt bantuiti.Ma mir ca exista ziaristi care nu vad adevarul.

jerpelea marian (1 comentarii)  •  23 iunie 2017, 17:13

Cele 50 de milioane de fluturi??!! Un fluture, doi fluturi, deci masculin; "cele" nu e feminin ? Intreb si eu....poate avem vreo explicatie.

fcu1948 (9 comentarii)  •  23 iunie 2017, 17:26

@Mircea. M-am convins, esti prost. Rau de tot! Dai exemple care se potrivesc precum nuca in perete, dovada ca habar nu ai despre ce vorbesti, dar iti place sa te bagi in treaba. Confunzi comisiile sportive cu instantele de judecata. Ce legatura au deciziile de pe terenul de joc cu litigiile de munca? Una este sa contesti o decizie a arbitrului in legatura cu jocul de fotbal (cum este cazul unui cartonas) si alta este un litigiu de munca dintre un club si angajat. Pentru primul caz se aplica regulamentele sportive, in al doilea caz codul muncii. Iar in materie de codul muncii competenta materiala o care tribunalul. Nu federatia. Faptul ca Mititelu este infractor o stabileste tot instanta de judecata, nu federatia sau tu. Pana in momentul de fata nu a fost condamnat penal. Chiar sa fi fost condamnat, faptul respectiv nu ii da dreptul nimanui sa-i confiste averea, doar Statului daca instanta de judecata dispune acest lucru. Statutul Frf in varianta de la momentul excluderii Univ. Craiova nu era inregistrat la tribunal, mai documenteaza-te! Si repet: chiar daca excluderea ar fi fost legala/statutara, desfiintarea contractelor de munca de catre o terta persoana (frf) este contrara legii.

un oltean (26 comentarii)  •  23 iunie 2017, 17:38

@Mircea: Vrei sa te dai mai destept decat esti...prietene, U Craiova nu a insemnat Mititelu...a fost printre cele mai frumoase si iubite echipe din Romania, iar asta trebuia sa le dea de de gandit lui Sandu, Dragomir & Co...nu-ti poti bate joc de o intreaga suflare fotbalistica fara sa platesti...doar pt ca vrei tu sa te razbuni pe Mititelu...in Romania legile se schimba zilnic dupa placul fiecaruia...uita-te la ce face PSD-ul in ziua de azi...dupa atatia ani de la Revolutie...ne-am castigat o democratie falsa...in spate tot comunisti am ramas....ce aduci tu in discutie sunt amanunte...ce a ramas din toata povestea, este ca o echipa care a adus glorie Romaniei si fotbalului romanesc, a fost ingropata miseleste, doar pt ca unora nu le-a placut un anumit individ....iar Alin Buzarin trebuia sa se gandeasca la asta, inainte de a scrie articolul asta...a fost un sondaj pe Gsp cu adevarata Stiinta, care a lamurit cam tot...

un oltean (26 comentarii)  •  23 iunie 2017, 18:09

@jerpelea marian: exista o explicatie...Buzarin s-a referit la milioane...nu la fluturi...;)

fcu1948 (9 comentarii)  •  23 iunie 2017, 18:55

@ un oltean. Corecte si pertinente ambele tale comentarii. Cu un singur amendament: fluturii sunt in capul lui buzarin. Si inca o precizare, ca sa inteleaga toti astia care comenteaza aiurea pe aici: Universitatea Craiova este mai presus de netoi, dineli si mititei!

Urod (11 comentarii)  •  23 iunie 2017, 19:05

@iuli.....nici nu ma intereseaza dacă au fost banii lui sau a altuia....de exemplu ma interesează de ce nu au băgat Dragomir și Sandu bani în fotbal ?!!!!...., ei au muls bani din fotbal , iar alti fraierii au bagat bani....nu-l mai scoate vinovat pe Mititelu ca datorita unor fraieri ca el mai discutam de fotbal . E ușor sa vorbești pe bani altuia dar gândește mai profund și ai sa vezi adevărații vinovați. ....asta doar dacă vrei.....

Urod (11 comentarii)  •  23 iunie 2017, 19:11

@un oltean....nu mai vorbi de comuniști, pt ca ei au construit nu au dărâmat. ....acum nu sunt decât h..... care numai în capitalism pot exista....pe vremea aia pt 2000 lei lipsa în gestiune făceai pușcărie. ...acum se fura miliarde de euro....și nici pușcărie nu faci...ce zici , e bine ?!!!!

Urod (11 comentarii)  •  23 iunie 2017, 19:21

@iuli....și încă ceva ...chiar dacă nu erau bani personali , Mititelu trebuie apreciat ca nu i -a dus acasă și ca i-a băgat în echipa....putea foarte bine sa nu se apuce de aceasta prostie iar acum avea și banii și vreo 20 de ani în plus de trait.

Vict (20 comentarii)  •  23 iunie 2017, 19:40

Bai FCU1948 minti de ingheata apele. Mititelu nu mai are nici un club. Fotbal Club U Craiova e o societate in faliment de 3 ani. Lichidatorul judiciar si creditorii controleaza totul. Daca oamenii astia se vor duce in civil sau nu, asta e problema lor, nu a familiei Mititelu. Booveanul e o persoana fizica, cu gura mare si mintea mica, atit. A venit asta in fotbal acum 15 ani si numai minciuni a spus : ca va cistiga trofee cu SRL-ul lui, ca are imnul Stiintei (nu-l are), ca decizia dezafilierii din 2011 va fi anulata (nu a fost), ca va cistiga sute de milioane de Euro, ca Nasu si Corleone vor fi dupa gratii, ca nu se va face stadionul etc. 15 ani de minciuni - atit. E singurul FOST patron de fotbal cu "galerie" pesonala - Gogoasa si Blondu (Peluza Sud) pierd zilele in compania booveanului. Cind te uiti la astia 3 - Booveanul, Gogoasa, Blondu - iti dai seama cit de mult a decazut Craiova fotbalistica, de la anii de glorie, cu galerie onesta, universitari in conducerea clubului, rezultate, imagine, respect din partea tuturor. Un circ penal, in jurul mititelului boovean, dus la groapa de gunoi istoriei alaturi de Zambon, Penescu, Capra, Walter, Adamescu, Moraru etc., alti "proprietari" de branduri care au distrus acele cluburile romanesti.

Vict (20 comentarii)  •  23 iunie 2017, 19:48

@ Un oltean. Sondajele nu lamuresc nimic. Daca unii cred ca "adevarata Stiinta" e familia Mititelu, e problema lor. E tristetea lor. Nicaieri in lume un FOST gropar nu este acea echipa. Este patronul care falimentat Napoli "adevaratul Napoli". Nu. Pe acte, brandul Stiinta Craiova este in proprietatea clubului Craiovei de liga 1. Un sondaj pe site-ul de presa gsp.ro care a sprijinit furibund orice demers al booveanului are valoare zero. E ca si cum faci un sondaj pe Antena 3 despre PNL si crezi ca asta reflecta optinia romanilor. Ieri, ziaristul Mironica i-a spus lui Mititelu ca valoare clauzelor de reziliere, 258 milioane de Euro, a o dovada ca dezafilierea a fost premeditata de boovean ca sa se imbogateasca. Nici un ziar din Bucuresti nu a reprodus aceasta afirmatie a lui Mironica ? De ce ? Pentru ca interesul de circ este promovarea lui Mititelu. Iti sugerez sa incetezi cu victimizarea lui Mititelu. Un impostor promovat in presa, din interesele unora.

fcu1948 (9 comentarii)  •  23 iunie 2017, 21:17

@Vict Bai, Vict, lasa aberatiile ca te faci de ras. Intradevar societatea este in faliment si de administrarea ei se ocupa lichidatorul judiciar. Dar actionar al societatii este in continuare prietenul tau Mititelu. Legea insolventei il OBLIGA pe lichidatorul judiciar sa faca demersuri pt maximizarea averii debitorului falit in vederea achitarii creantelor. Ce motive ar avea lichidatorul sa nu promoveze actiunea civila si sa aiba astfel sansa de a plati creditorii + sa-si incaseze onorariul? Nu contest faptul ca Mititelu a promis multe in plan sportiv si nu prea a realizat nimic. Dar nici nu a fost lasat de mafia din fotbal sa obtina rezultate, adu-ti aminte ce arbitraje defavorabile a avut mereu Universitatea Craiova. Imnul este egal zero, daca te duci la Paunescu jr cu 100.000 euro ti-l da tie pe persoana fizica, vorba lui vanghelie. Si da, Craiova fotbalistica a decazut, insa o facuse inca de pe vremea lui netoiu cand era satelitul lui dinamu, apoi a continuat prabusirea cu retrogradare sub staicu. Mititelu a pus si el umarul certandu-se cu toata lumea si crezand ca este mai tare ca toti. Din pacate pt Stiinta, i-au aratat *** sandu si dragomir cine erau jupanii in fotbal. Tu vrei ca din cauza lui Mititelu sa renunta la echipa pe care am sustinut-o mereu si sa devin peste noapte fanul unui club infiintat in 2013 la Bucuresti tocmai de cei care au distrus Univetsitatea Craiova? Fa-o tu, eu nu pot!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (293 comentarii)  •  23 iunie 2017, 21:25

CSU este adevarata Stiinta Craiova ...nu srl ul lui prichindelu ...nu ne intereseaza ce cred dusmanii ...prichindelu le a vandut puncte atatia ani ...e normal sa l regrete ...instanta aceasta a dat un verdict drept ...nu ai cum sa nu ti platesti antrenorii si jucatorii opt luni si apoi sa ceri pe ei miliarde ...putina decenta.

?????? (23 comentarii)  •  23 iunie 2017, 22:45

Considerați că autorul articolului scrie pentru a fi formator de opinie ?

?????? (23 comentarii)  •  23 iunie 2017, 22:46

Într-un proces civil ?

Vict (20 comentarii)  •  23 iunie 2017, 23:18

Poate ca lichidatorul judiciar va decide sa renunte la procesele cu FRF. Jucatorii au devenit liberi de contract prin aplicarea Art. 3 din ROAF la momentul respectiv. In civil (2014) si penal (2017) FRF a cistigat procesul dezafilierii. Si poate ca lichidatorul judiciar isi va indrepta atentia catre alte surse de venituri (divizarea FCU din 2009). Insusi Mititelu a declarat in 2012 ca imnul este totul (gasesti declaratia pe net) : "Pot sa-si faca alta echipa „Stiinta” sa ia culorile alb-albastre ca nu sunt ale mele, dar de imn nu se pot atinge si fara imn nu au nimic.". Asta e din ciclul : cind Mititelu crede ca are ceva, acel ceva este esential pentru dovedirea identitatii clubului; cind acel ceva e pierdut, brusc acel ceva nu era de fapt esential in dovedirea identitatii clubului :-) :-) :-)

Dan (2 comentarii)  •  23 iunie 2017, 23:46

Este o mizerie de articol !Tendentios ! Sa-ti fie Rusine Buzarin ! *** !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord