Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

De fapt, lumina cui s-a stins?

15.000 de lei pentru Dinamo, 10.000 pentru Steaua. Acestea sunt sancțiunile dictate după Derby de Comisia de Disciplină a FRF

Permalink to De fapt, lumina cui s-a stins?
duminică, 4 decembrie 2016, 9:39

La Dinamo-Steaua au fost cam 22.000 de spectatori. Cumulate, amenzile fac 25.000 de lei. Adică aproximativ un leu de persoană. Chiar dacă per spectator costă un leu, zău, par niște sancțiuni de doi lei. Un fel de aflare în treabă. Apă de ploaie care, la temperatura negativă la care s-a jucat, avea toate șansele să înghețe.

ROAF-ul, FRF, FIFA și Vaticanul
După ce au văzut coregrafiile (impropriu termen, dar încetățenit, spectacolele din peluză pot fi numite eventual scenografii), niște domni au purces la radiografiile moralei și la ecografiile regulamentului. Că pe timpul melodiei de la Telecinemateca (știe oare cineva dintre băieții cu seralul de la Comisie că muzica îi aparține lui Chaplin?) s-a stins, vezi Doamne, nocturna! Grav, extrem de grav!!! Articolul cutare, paragraful cutare. Așa scrie în ROAF! Cu ROAF-ul nu te joci! El are articole și paragrafe, așa cum Biblia are versete și psalmi. Și a fost seară, și a fost dimineață! Ziua a doua.

Păi n-ați văzut că echipa națională a întârziat o dată cu un minut la alinierea de la centrul terenului și Federația a trebuit să plătească pentru asta?! Ce-i aici, sat fără câini? Ați vrut să vă dați mari cu panaramele voastre coregrafice, acum scoateți banii! Distracția costă! Dacă scrie la regulament că trebuie să fii bărbierit doi milimetri sub piele, te bărbierești la doi milimetri sub piele. Aplicarea legii, statul de drept, disciplina organizațională.

Cine a fost prejudiciat de spectacol?
Nimeni, absolut nimeni. Cu excepția Look tv, care are profil generalist, Dolce și Digi sunt televiziuni de sport, care nu-și deranjau programul nici dacă momentul de artă al peluzei dinamoviste ar fi durat o oră, nu doar zece minute. Nu e exclus ca ratingurile secvențelor de start, chiar și cu lampa stinsă, să fi fost peste oricare minut din restul meciului. Și mult peste alte meciuri insignifiante, cu tribune pustii. S-a înregistrat vreo reclamație de la deținătorii de drepturi? Venea cumva Telejurnalul peste noi? Sau aselenizarea? Sau Teleenciclopedia, sau Viața Satului, sau cuvântarea lui Ceaușescu de la Ziua Recoltei?

Un campionat în care se aude bâzâitul muștei
Ne plângem că n-avem spectatori, și chiar nu-i avem. Dar când îi avem, facem ce facem să le dăm în cap. Că unul scapă un chibrit aprins pe jos, că altul face firmituri de la punga cu chipsuri, iar alții își permit să stingă lumina pentru niște clipe în care chiar au ceva de transmis. A doua zi după Derby s-a televizat Pandurii-Voluntari, de la Severin. Spectatori, mai puțini decât oamenii de pază. Am auzit tot, dar absolut tot ce strigau Grigoraș și Florin Marin. Când Grig și Flocea tăceau, se auzeau broaștele orăcăind la malul Dunării. Ba, într-un moment de liniște, a părut că piciorul podului lui Apolodor, vechi de peste două mii de ani, a început să scârțâie. Pandurii și Viitorul nu vor plăti nicio amendă pentru comportamentul spectatorilor, pentru că n-au avut spectatori.

Asta vrem? Meciuri fără oameni în tribune? Spații pustii în care se transportă mingea de colo-colo, fără să intereseze pe nimeni? Da, e normal să se dea amenzi când se aruncă torțe, când se strigă măscări, când galeriile se bat, când se sare gardul. Dar când amendezi doar pentru că s-a stins lumina, ești un funcționar regulamentar, zelos, disciplinat, care vine la fotbal cu mapa la subraț de zici că a venit să citească gazele sau lumina. Lumina aia care s-a stins!

Comentarii (38)Adaugă comentariu

biancorossi (21 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 10:04

felicitari. este purul adevar.

Mozzie (7 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 10:22

Atunci hai ca inaitea fiecarui meci sa apara un ansamblu folcloric,un numar de circ,o trupa de acordeonisti sa dea un mic spectacol.Tot kitsch se numeste ca si "coregrafia" lui Dinamo de parca nu mai putea Romania de atat interes pt gloriile lor...Da-l naibii de meci sa mai astepte ca trebuie distrati ghiolbanii spargatori de seminte din tribune altfel ce sa vezi se supara si nu mai vin !Da domnule Buzarin decat sa am acesle specimene de grota care sa arunce cu de toate in teren(scuteste-ma cu scapatul pungii de pufuleti) sa dea foc sa injure in cel mai trivial mod posibil banca adversa sa faca o atmosfera de mahala pe stadion lasa-i asa,cativa copiii cu bunicii si parintii sa fie o atmosfera placuta,linistita usor de digerat si de catre cei care privesc meciul de acasa ori crezi ca pe telespectatori nu-i deranjeaza acea atmosfera de marlanie totala ? Pentru ca pana la urma din audientele TV traiti toti indirect si presa.Lasa golanii sa stea la puscarie sau la centrele de reeducare iar "coregrafii" sa faca spectacole la ei pe stadion in timpul antrenamentelor echipei,cine vrea sa vada sa plateasca si-un bilet.Sa vedem atunci cat interes exista pt ele.

necsulescu (1 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 10:50

ce vremuri cand era rapidul cea mai mica amenda pleca de la 150000 de lei in sus dar echipele sistemului au fost intodeuna protejate chiar si cu ajutorul vostru al "ziaristilor" tonomat

Barbu Brailoiu (13 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 11:31

domnule Buzărin, poate n-ați observat că de vină pentru lipsa spectatorilor de pe stadioanele românești este calitatea precară a ceea ce se joacă acolo. de ce să te deranujezi, să dârdâi.... când stai cuminte acasă și vezi fotbal de calitate (cu toate facilitățile!) din Spania, Italia, Anglia...?

otulbu (6 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 11:38

Si asta in vremea cind Dynamo Dresda e dusa in deplasarea de la Munchen de valul celor aproximativ 20 000 de fani, cind ultrasii Leghiei se pling ca noul stadion(nota bene, facut pentru standard de turneu final Euro) este prea mic si nu-i mai incape, si cind la noi numarul cel mai mare de spectatori se stringe pe sate in ligile inferioare la meciurile echipelor de traditie. Perpetuam la nesfirsit un sistem obtuz condus de capete prea tari. Sa nu va plangeti ca pleaca tinerii si n-are cine sa va sustina financiar pensiile !

Dr. Dan Patru Tudosie (19 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 11:49

Ma indoiesc ca tu stiai de Chaplin. Altfel, doar 22 de mii de spectatori la derby-ul Romaniei reprezinta o rusine totala.

Bozo (4 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 11:56

Felicitari pentru un articol excelent. Nu mai e nimic de spus in plus.

haudinamo (12 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 12:26

Cineva trebuie sa fie si responsabil. Nu inseamna ca daca nu s-a intamplat ceva rau nu se putea intampla. "Jandarmii" sau cum se numesc burtosii aia din stadioane sunt incapabili si pe lumina, dar pe intuneric. Astia ca voi tipa doar dupa ce se intampla un Colectiv, daca nu se intampla radeti ca prostii de cei care prefera sa-si faca datoria si sa sufle in iaurt.

marc (9 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 12:32

Mda!Ne mai intrebam de ce suntem pe ultimul loc in Europa.Pai cu imbecili ca buzarin unde vrem sa fim?In top?Deci pt buza respectarea legii este optionala.Cine vrea, s-o resecte,cine nu,nu.Ba mai sare si la gatul celor ce cer respectarea regulamentului.Cica d'aia nu vin spectatori,ca vor aia sa fie respectate regulamentele.Doamne,Dumnezeule!Bai buza,daca la regulament scrie sa te barbieresti la 2 cm sub piele,te barbieresti,daca nu,platesti.Asta inseamna stat de drept,democratie.Hai sa incercam sa facem ,,figura''asta la meciul cu Danemarca din primavara.Sa vedem FIFA cum gandeste?Ca tine sau ca FRF?S-or gandi si aia sa nu alunge oamenii de pe stadioane(ca tine}?Intrebi pe cine a deranjat aceasta mizerie.Pe mine m-a deranjat.A fost o chestie care nu ma interesa.Sa-si prezinte istoria la ei in groapa,inainte de meci sau in pauza.Ai priceput?

dinamo_fan (13 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 13:39

Cred totusi ca sanctiunile au fost pentru toate tortele aruncate in interen, care au intarziat meciul cu 3-4 minute. Sunt sigur ca daca nu s-ar fi aruncat nici o torta pe teren s-ar fi inchis ochii si la acel regulament si nu s-ar fi sanctionat o coregrafie care a primit acceptul observatorului, nu a fost facuta ad-hoc. Iar ca sa-i raspund lui Mozzie...nu pot sa fie toti oamenii din lume iubitori doar de teatru si opera. Circul si Arena sunt elemente ale societatii care dainuie de mii si de ani si vin ca raspuns la niste nevoi elementare ale societatii si a individului. Ce numeste tu atmosfera de mahala exista acum, a existat si acum 1000 de ani si acum 2000 de ani si mereu. Stadionul e locul unde vii sa te descarci, sa tipi, sa fluieri si sa injuri daca simti nevoia astfel incat odata iesit de acolo sa nu mai simti nevoia sa faci asa ceva. La fel se intampla cand joci un shooter sau un paintball si nu te catalogheaza nimeni drept criminal sau asasin pentru ca de fapt iti satisfaci niste nevoi umane intr-un mediu controlat. Peoblemele apar cand astfel de comportamente ies din acest mediu controlat si ajung oameni sa se loveasca sau sa se omoare pe strada dar in interiorul stadionului cred totusi ca ne permitem niste libertati evident si acestea in anumite limite.

dinamo_fan (13 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 13:47

@marc .. FIFA are multe interese personale si fura milioane de Euro, nu fi naiv. daca vrei un loc unde totul e cinstit si corect..mergi la muntele Athos si calugareste-te. Nu cred ca scrie nicaieri in regulament ca coregrafiile se penalizeaza iar daca scrie pe undeva lucrul asta atunci ar trebui sters pentru ca este gresit. In plus si cel mai important, o astfel de coregrafie se face cu acordul observatorilor de joc, se primesc niste aprobari asadar mi se pare absurd sa vii sa dai o amenda pentru ceva cu care ai fost de acord sa se faca. Raman la parerea ca amenda s-a dat pe merit pentru tortele aruncate pe teren care au oprit meciul pentru cca 3-4 minute...si nu pentru coregrafie.

Mozzie (7 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 14:19

@Dinamo_fan ...Am mers 30 de ani pe stadioane chiar aici in Romania,derbedeii astia erau o minoritate aproape ca nu ieseau in evidenta.Derbiurile Dinamo-Steaua nu scoteau la suprafata asemenea gunoaie indiferent cat era tensiunea de mare.Tu nu te uiti in Germania,Anglia chiar si Spania ? Vezi tu asa ceva acolo ? Ai vazut atmosfera de pe Anfield ? De la Dortmund sau Barcelona ? Aia vin la opera ? Nu,vin la fotbal.Doar in Estul asta salbatic al Europei se intampla mizeria asta in tribuna,toti frustratii fara personalitate si "neica nimenii" din viata reala vin aici sa-si descarce nervii pentru ca in afara stadionului sunt NIMENI,niste baietasi de cartier fara orizont in viata.Ce facem ? Cedam in fata lor ? OK...faceti-le plecaciuni si hai sa vedem unde va ajunge fotbalul romanesc deocamdata la Rapid,Petrolul si Farul "rautatea si ghiolbania" tribunelor a echivalat cu falimentul echipelor....

Belphegor (91 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 14:25

Bravo Dle. Buzărin , 100% deacord cu dvs. În altă ordine de idei , pe steliști îi poți recunoaște după mesajele insipide , inodore și incolore pline de frustrare și neputință. Băi "Mozzie" , tu te-ai născut ieri? Tu ai fost vreodată pe un stadion DE FOTBAL? Dacă vedeai la știri așa ceva din Italia sau Anglia sau Germania ai fi spus: "Ia uite bă ce fac ăia , nu ca la noi" , dar așa îi dai cu "Trăiască Republica" și cu vrăjeală de asta de de doi lei gen "decît așa... mai bine așa"... Ți-aș spune vreo două de dulce ție și celorlalți gorobeți pe care îi găsește "Corectitudinea Politică" numai cînd este vorba de alții sau cînd ei ȘTIU că nu pot ajunge la struguri , dar nu vreau să mi se "cenzureze" mesajul. Bravo suporterilor dinamoviști. Forza RAPID.

cornel (2 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 14:56

Lumina lui buzarin dupa *** de articol despre Daum, bineinteles

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mozzie (7 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 15:22

@BELPHEGOR ...Uita-te la majoritatea meciurilor de la noi,chiar acum la Voluntari...Ei acum spun ca fac galerie...Cantecele rasuflate ceausiste,ostasesti ... Eu am fost chiar pe stadioanele din Italia,Germania si Spania....Nu compara tu acele galerii aflate in mijlocul unui stadion plin civilizat caruia nu-i este rusine sa si aplaude si compara *** astia dezbracati la bust vezi doamne sa-si arate cocalarul ultimul tatuaj,brute cu fetzele desfigurate de ura aruncand cu ce apuca lovind tot ce prind....N-ai sa vezi asa *** decat in fostele tari comuniste,inapoiuatii Europei

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Carol K (61 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 15:37

Cu cat mai multi si mai violenti pe stadioane cu atat mai putin in fata televizoarelor,atmosfera care o fac este chiar de nesuportat,rog televiziunile sa ia acele microfoane de fond lasati doar comentatorul.Vad ca unii tot se impauneaza "ca merg pe stadioanele noastre" de parca asta ar insemna un mare act de vitejie.Poate in mica lor gasca dintre blocurile ceausiste asta sa fie un semn de barbatie :)))) Coregrafia dinamovistilor a fost OK sunt singurii din tara care dau tonul unui reviriment la acest capitol al atmosferei frumoase pe stadioane...A venit timpul sa ne desprindem de apucaturile astea asazise de traditie pe stadioane si poate intram in lumea buna a marilor tribune,galerii din Europa CIVILIZATA !

George (1 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 15:38

MOZZIE....esti mai prost decat prevede legea. Dar esti doar un frustrat fcsbist...care nici in visele lui alea cele mai erotice pe canapeaua aia cu arcuri sarite crezi ca voi...astia multu sunteti in stare de asa capodopere.....pe teu ca pur si simplu NU VA DUCE CAPUL!!!

octav (1 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 15:42

"Podul lui Apolodor vechi de peste doua mii de ani" ????? Atunci inseamna ca ne aflam macar in anul 2105 , nu-i asa domnule Buzarin. Suntem cam de o seama , istoria Romaniei se facea prima data in clasa a patra , iar acolo ni se spunea ca romanii au facut podul inainte de al doilea razboi cu dacii ( 105-106). Pentru corectitudine!

Mozzie (16 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 16:06

GEORGELE ...esti foarte,foarte inteligent daca ai tinut minte acest cliseu cu "prevazutul legii" folosit de ani buni pe forumuri,peste tot nu doar in zona sportului...Recunoaste ca ti l-au aplicat altii de vreo 50 de ori pana sa-l bagi in memorie :)))

SS (9 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 16:20

@Belphegor...chapeau bas! @alin buzarin...articol excelent, concret, dar mai ales DREPT!! Synt preamulti, prea multi revizori de-ai lui Gogol intr-un stat politienesc peste masura pentru căței (cetateni) si mult prea libertin pentru dulaii (politicienii gen Gigi Becali sau Blonda lui Băse) care prin furt, jaf sau pescheș au transformat tara asta intr-o mare puscarie cu milioane de detinuti, în care doar 1.000 de familii traiesc regeste!

SS (9 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 16:27

@MOZZIE de ce vrei sa fii constipatul incoerent al forumului??? Vezi tu, chiar acum Radu Stefan joaca derby dela capitale intr-un stadion in care non-comunistii tai huiduie mai abitir decat intr-un obor de vite! Ce face Dinamo de 5 ani incoace se numeste ARTA, drava MOZIIE, pe care tu frustrat stelist, nu o sa o inghiti niciodata altfel decat cu mare greutate!

Mozzie (16 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 17:09

SS daca vrei neaparat sa fii penibil....Am scris eu acolo "Germania,Anglia chiar si Spania" ...vezi tu Italia acolo ? Bine,lasa sa fiu eu contra valului ultrasilor decerberati protejati de presa grijulie nu cumva sa dispara specia...

SS (9 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 17:31

@MOZZIE chiar nu inteleg de ce duci in fiinta ta atata ură inutila!? Asta iti va dauna si sa fii sigur ca aceasta atitudine becaloido-minimistă nu va face altceva decat iti va scurta viata! Pana la urma asta e blestemul lobotomizatilor lui Becali care nu mai inteleg nimic dintr-o viata normala. Eu sunt convins ca voi il aveti model pe Gigi Becali, metodele mafiote ale lui Deaconu vi se par corecte iar gusa mare a Îngîmfatului si a Medusei sale penale, stari de normalitate intr-o societate in care frumusetea unor coregrafii unice pentru Europa chiar, in mintea ta bolnava de ura, constituie motive de critica proletaro-***. Crede-ma, indiferent ce crezi tu D-zeu nu stie fotbal, dar e sus si vede! Close.

radu (3 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 19:39

Felicitari ptr articol !!!...in rest sunt unii pe aici care se cred superiori ,vorbesc despre altii dar din fericire ei unt frustratii siteu-lui ,si in viata de zi cu zi sunt niste NIMENI ptr mediu social in care activeaza ... cei care chiar au fost pe alte stadione la meciuri importante ,derby, sau la meciuri internationale intre echipe nationale sau echipe de club ,stiu foate bine ca lucrurile nu sunt nici acolo mereu in ROZ..... uite cava exemple recente de care imi amintesc recent...1---suporter Mancheste United injunghiat la Roma ...2-suporter lui Arsenal injunghiat de fanii Romei,doi fani ai lui Kiev injunghiati in Napoli-ITALIA ,batai cu fanii Sevilliei in Italia etc ...si astea sunt mai dure ,scandaluri cu betivi si drogati iti pot spune o mie de exemple despre englezi ,francezi etc ...asa ca S1CTIR la papitoi !!!

radu (3 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 19:43

@moozie ,nu mai ai nicio sansa in viata ,bai *** !!!!.............Portarul echipei Olympique Lyon, Anthony Lopes (26 de ani), a fost rănit de petardele aruncate din tribună la meciul cu Metz, din campionatul Franţei, el fiind transportat la spital. Partida a fost suspendată în minutul 31............04-12-2016 !!! .... *** *** asta !!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex (2 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 19:46

@marc, buna idee pentru meciul cu Danemarca. Dau o bere (mai multe de fapt) aluia care va stinge lumina vreo 15 minute la meciul cu Danemarca. Iar in timpul ala sa se proiecteze golurile generatiei de aur. Sa fie clar ca nu e vreo defectiune. Si vedem apoi ce sanse de calificare mai avem. Dar daca FRF e de acord, sigur nu vor fi probleme.

hector (3 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 19:47

radule,probabil o sa vina gusterul ala de muzzie si-o sa-ti spuna ca nu este adevarat ,ca doar el a fost acolo in sala ,iar frantujii aia cantau doar La Marseillaise pe doua voci .

Tudy (1 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 19:58

mOZZIE,penibilul esti chiar tu , frustratule!!!Ai vazut barca-REAL???Ai auzit huiduieli la acest meci vazut de peste 600.000.000(sase sute de milioane) de telespectatori??? SS( no offens),acele nume,se scriu cu litera mica...

ADRIAN P. (4 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 22:30

ARTICOL CARE EXPRIMA O POZITIE CORECTA. MULTUMESC ALIN BUZARIN.

Andrei (23 comentarii)  •  4 decembrie 2016, 23:03

Podul lui Apollodor are vreo 1900 de ani, dar erai pe-aproape. Nici nu cer mai mult, ca n-are sens.

Mrc (1 comentarii)  •  5 decembrie 2016, 0:36

Mi se pare ca artiolul asta tot FRF vrea sa loveasca. N-are a face ca s-au aruncat petarde de s-a asteptat 10 min pt un 11 m, n-are a face ca stelistii au facut ce-au facut. Nu conteaza ca media sustine tacit hulganismul, de vina e FRF-ul si comisiile ca amendeaza. Presa nici nu poate scrie un articol elogios, pana nu introducxe si-o soparla. De fapt totul in presa de sport e o soparla. Parerile lui Prunea au ajuns sa depaseasca pe cele ale antrenorilor din liga 1 la un loc. E pentru audienta, sau e pentru ca cineva plateste?

ovidiu_3003 (341 comentarii)  •  5 decembrie 2016, 6:28

...de fapt ne plangem ca nu avem spectatori ...chiar nu i avem ...din cauze multiple ...dar si a blaturilor dintre fcsb si echipele satelit ...

sorin (3 comentarii)  •  5 decembrie 2016, 8:21

Mozzie , pt. fotbalul care se joaca acum in Romania ar merge un ansamblu folcloric inaintea meciurilor chiar si oarece manele ! Lumea s-ar putea sa vina in numar mai mare la stadion ! Marketing !

cardinalul (1 comentarii)  •  5 decembrie 2016, 9:59

Vad multi *** care sar a gatul lui Buzarin pt ca a vorbit despre impartialitate si toleranta. Sunt de acord ca un spectacol sportiv sa fie precedat de un spectacol in tribune. Oricum, doar stelistilor nu le a placut, ceea ce denota o prostie crunta. Articolul e foarte bun, si vorbeste de acea "chichita" care poate ocoli orice regulament sau lege. Haideti sa nu ne mai luam prea in serios si sa fim toleranti atunci cand e cazul.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Horia (4 comentarii)  •  5 decembrie 2016, 22:14

Ai vazut ce-au facut spectatorii de forbal la Cupa regelui la rugby? Dar la handbal? Tineti-i acolo, nu-i mai amendati si lasati alte sporturi in pace!

alterax (14 comentarii)  •  6 decembrie 2016, 19:40

L-ati expatriat pe Ando in Tara Hategului, lasati-l in tara lui Vanghelie...

Anonim (78 comentarii)  •  6 decembrie 2016, 21:07

Tot ce am scris despre Andone este valabil, fapt dovedit si de rezultatul meciului de la Medias! Repet, "Falcosul" este doar un sfatos fara idei! A.

Alexandru Nicolae Ridiche (1 comentarii)  •  14 decembrie 2016, 18:34

Domnule Alin Buzarin. In perioada 2008/2009 au fost difuzate pe piata doua discuri CD sub denumirea Dinamo-Steaua, partea 1 si 2 pe care le-am si cumparat. Intr-unul din ele ati comentat si dvs. derbiul din primavara ( retur ) 1988 incheiat cu scorul de 3-3 iar meciul s-a jucat pe Ghencea ( in tur fusese 0-0 si fusesera eliminati cate 2 jucatori din ambele " tabere " spre finalul meciului disputat atunci pe Stadionul Dinamo ). Ati mentionat faptul ca Dinamo avea nevoie de victorie intrucat pierduse meciul din deplasare la FC Olt si se afla la un punct in urma Stelei. Este total gresit domnule Buzarin iar acest lucru il puteti (re)verifica din statisticile vremii deoarece se gasesc din belsug. Nu eu va contrazic, desi tin minte la perfectie tot ce a fost cel putin din 1976 cand aveam 20 de ani si incepuse sa ma pasioneze fotbalul. Dinamo pierduse toamna in 1987, luna Noiembrie singurul meci din Campionat la Timisoara. Rezultat : 2-1 pentru Poli. Goluri : Ilcu min. 28, C. Varga min. 84 si respectiv I. Varga ( Dinamo ) minutul 85. Acest meci, Poli-Dinamo 2-1 a avut loc in tur, etapa 11 inaintea evenimentelor de la Brasov 1987 de care sunt sigur ca va amintiti. Problema este ca acum, exista si inregistrarea si greseala ( confuzia ) domniei voastre. Abia in Campionatul urmator, 1988/1989 Dinamo a pierdut in deplasare in retur la FC Olt cu 0-1 dupa ce in tur fusese 6-0 pentru Dinamo, la fel ca si in ultima etapa a campionatului 87/88. Va reamintesc ca meciul cu Steaua( tot in returul camp. 88/89 ) avusese loc in Ghencea si s-a incheiat cu victoria Stelei cu 2-1 ( goluri : 1- 0 Hagi ; 1-1 Andone ; 2-1 Balint ) Tot atunci Andone a facut gesturi obscene spre Tribuna unde se afla Valentin Ceausescu. In incheiere va reamintesc faptul ca toate aceste lucruri pe care le-am mentionat sunt reale si le puteti verifica. Cu deosebit respect, Alexandru.

Comentează