Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Timișoara: eu sunt 14, cu minus 14

În sfârșit, Liga 1 e în efectiv complet! Ultima sosită va avea splendidul rol de a încurca lucrurile

Permalink to Timișoara: eu sunt 14, cu minus 14
luni, 1 august 2016, 10:40

Timișoara nu s-a făcut de râs pe Dinamo. A pierdut decent, ceea ce probabil că își și propusese. Nicio clipă n-a dat iluzia că ar putea ciupi un punct. A părut, pentru Rotariu, Gnohere și ceilalți, un sparring-partner mult mai lipsit de vână decât ar fi fost divizionara secundă din Călărași, cu care Andone se gândise să-și umple week-end-ul vacant.

Un vin prost, cu gust de doagă
Dacă n-ar fi intrat în ecuație falimentul Rapidului, ultima sâmbătă din iulie ar fi trebuit să ne arate un Dinamo-Rapid cu scrâșnete și cu galerii pe garduri. Așa, a fost un parastas de prânz cu veterani pioși făcând pase pe parchet și cu o seară în care giuleștenii și-au plâns defunctul în Groapă, atârnând pânze primite cu solidaritate și compasiune într-un loc în care nu demult li se aducea aminte despre Bug și despre mareșalul Antonescu. În locul mereu savurosului Rapid, prima ligă va avea parte de această fiertură fără gust numită ACS Poli. Care, se știe, nu e Timișoara lui Dan Păltinișan sau Stelică Anghel, fie-le ambilor amintirea mereu vie!, ci o poșircă găsită prin cramele Recașului de primarul Robu și ambalată în eticheta violet care a stat într-o vreme pe același raft cu licori fine precum Celtic sau Atletico Madrid.

Această echipă care nu spune nimănui nimic, care joacă acasă în fața unor tribune pustii, o mie de oameni cel mult, va avea în ediția 2016-2017 un singur scop: acela de a se bucura de niște bani din drepturile TV care nu li s-ar fi cuvenit lor, ci altora. Pentru care n-au muncit ei, ci alții.

Cei care retrogradează fără să pice
La facultățile de altădată exista o categorie aparte de candidați. Cei reușiți fără loc. Cu timișorenii flotanți de Recaș treburile stau exact pe dos. Ei sunt nereușiții cu loc. Picați cu brio în ediția trecută, când au fost de asemenea complet nesărați și s-au remarcat doar prin aspectul că au avut mai mulți antrenori decât spectatori în tribune, acești copii ai nimănui o mai iau o dată de la capăt, pregătindu-se de o nouă retrogradare. Nu e exclus ca peste un an să fie altcineva în faliment, iar ei să mai scape o dată. Se continuă într-un fel tradiția de luptă a Ceahlăului de la sfârșitul deceniului trecut, când ba Delta Tulcea n-avea stadionul omologat, ba cine știe ce altceva se întâmpla, că echipa lui Pinalty, mereu prima sub linie, părea sortită veșniciei în prima ligă.

Nici Mourinho nu-i salva!
După ce că ești insipid, incolor, inodor, după ce că nu-i mai ai pe Zicu sau pe Popeștii plecați la Steaua, mai pleci și cu minus 14 (paisprezece, patrusprezece) puncte de penalitate. Poate să te antreneze nu simpaticul Ionuț Popa (drăguță poanta cu pregătirea centralizată desfășurată în centrul orașului!), ci Mourinho, Guardiola și Conte deodată, la cifrele astea n-ai nicio șansă. Dar domnul Robu, primarul coafat vintage, a fost atât de patetic în comunicatele sale încât bastardul municipal a îmbrăcat din nou haina repetenției, zburdând pe gazoanele primei ligi într-un mod total contraproductiv sănătății unui campionat și-așa plăpând și nevaloros.

Sigur că strict pentru cei de la ACS încă un campionat de Divizia A și încă un teanc de bani din drepturile TV sunt apă vie. În rest, li se cam rupe fix în minus cât au. Adică-n paișpe.

Comentarii (45)Adaugă comentariu

sorin (2 comentarii)  •  1 august 2016, 11:07

Cand Timisoara a fost retrogradata din pozitia de vicecampioana ptr niste datorii marunte fata de posibilitatile finaciare ale acelui moment, a fost drept ? Puteti da un exemplu de echipa din prima liga care sa nu fie "fiertura"? Nimic nu mai are legatura stransa cu trecutul din punct de vdere a continuitatii sportive. Consultati statistica mediei de spectatori de la Timisoara din editia trecuta si abia apoi debitati rautacisme oltenesti !

poc (11 comentarii)  •  1 august 2016, 11:10

wow!

Dragos (16 comentarii)  •  1 august 2016, 11:14

Buzarine, ce treaba are Robu sau posirca ta din Oltenia, via Branesti, cu faptul ca Rapid e in faliment? Ai scris un articol aiurea despre absolut nimic. In loc sa infierezi organele care au facut si desfacut regulamente, tu te iei de ACS ca au reintrat in Liga 1. Ce vina au ei ca a furat Copos cat a putut? Sau ca berarul Moraru n-a fost in stare sa-si plateasca datoriile catre stat? Are Robu pacatele lui, fara indoiala, dar tenta articolului tau e cel putin penibila. Esti unul dintre cei mai slabi de la GSP, fara suparare... :(

++ (11 comentarii)  •  1 august 2016, 11:26

in schimb am urmarit ieri meciul Tg.Jiu-Astra la Turnul Severin cu 50 de spectatori. asta sa fie mult laudatul entuziasm oltenesc cu +14 puncte ? de fapt cele 14 puncte sint date de diferenta dintre cele doua curti de conturi intre craiova si Timisoara, nimic altceva.

Flo (20 comentarii)  •  1 august 2016, 11:27

Buzarine...esti penalizat daca nu faci baremul in play-out...de ce? poti sa raspunzi la intrebarea asta?...De ce nu exista aceiasi pedeapsa si pentru echipele din play-off ca si acolo au fost doua echipa care au facut 0 spre 3 puncte.Ce vina are Timisoara ca Rapidul e in faliment?...cate despre cele -14 (patru spre zece puncte) -6 sunt pentru fair-play financiar...vezi in,liga 1 cine mai e panlizat...iar restul de 8 tu crezi ca isi mai au rostul daca echipa e din nou in liga 1?...Nu iti inteleg ura asta fata de fotbalul timisorean dar na...unde nu e nu e!

widoqq (3 comentarii)  •  1 august 2016, 11:41

Pretene, vrei sa fi ce nu esti: inteligent! Vad la tine ura ancestrala pentru timisoreni,la fel cum are tot ce este mitic in tara asta! Este jenant sa judeci Poli cand timisoareanul Rotariu da doua goluri. Sa nu vorbim de cei doi Popesti de la FCS Beaua. Dinamo si FCSC beaua echipe pe care tare le iubesti, au distrus fotbalul romanesc, au trait doar din jucatorii crescuti pe la Craiova, Timisoara, Targu jiu. Vorbesti jenant de urat de Recas si vinul sau acru si pupi in fund pe negoita, becali, MM, Voluntari, Chiajna, Bragadiru- centre importante in fotbalul romanesc si alti fosti si viitori puscariasi. Poate nu stiai, dar un ziarist trebuie sa fie decent.

Soos Vilmos (55 comentarii)  •  1 august 2016, 12:07

In Timisoara este o rusine sa fi BUZARIN ( localnicii cunosc semnificatia acestui cuvint - PIDOSNIC ),asa ca nu ma mir de ineptiile produse de alin, doar ca este o mirlanie , asa ca pot sa ii dau un sfat : sa se ocupe de cele pentru care il defineste numele.

ovidiu_3003 (341 comentarii)  •  1 august 2016, 12:44

Mereu se face gresala can se da exemplu ca daca ar veni antrenori cunoscuti acestia ar veni singuri ...ei vin intodeauna si cu super jucatori ...probabil Mou ar lua campionatul in Ro si daca ar porni de la minus 20 ...trebuie doar sa i platesti salariul pe care l cere si sa i aduci jucatorii pe care i vrea ...daca nu poti sa faci asta ...atunci nu poti spune ca Mou n ar salva Timisoara ...

DARA 2501 (10 comentarii)  •  1 august 2016, 12:49

Citind si articolul (penibil) dar si comentariile nu pot decat sa dau dreptate celor ce au scris inaintea mea. Nea Aline fa bine si retrage porcaria asta de articol. Nu de alta dar te faci de ras. Zau asa! Cu drag. Un MITIC (vorba banatenilor).

Danezu (41 comentarii)  •  1 august 2016, 12:51

Un articol despre nimic , slab spre foarte slab , pacat la un moment dat promiteai...

Anda (5 comentarii)  •  1 august 2016, 12:58

Din partea unei colege de breasla: Nu este nimic mai jenant decat sa lasi Gazeta pentru a fi ofiter de presa la Branesti, de unde sa te intorci cu coada intre picioare! Daca o comuna ilfoveana are voie in Liga I, nu stiu de ce nu ar avea Recasul. Unde mai e minunatul Branesti? Timisoara a intrat in prima liga pentru a avea bani sa continue, ca sa nu ia exemplul de la minunata echipa unde ai prestat!

birlic (12 comentarii)  •  1 august 2016, 13:04

Buzarine,ai un nume predestinat ,sti cumva unde e Recasul iti spun eu ,e la vreo 30 de km de Timisoara localitate ce se confunda mereu cu viile lor si cu vestitele crame din tara si nu numai .Cand au promovat in prima divizie fara ajutoare colaterale au recunoscut ca e prea mare palaria pt. ei si sau ofertat Timisorii pt. a mai sterge din furaciunea facuta de un rapidist al dvs. zis si Iancu de Timisoara de catre colegii dvs. din GSP.Macar pt. respectu orasului revolutionar ,care va facut si pe dvs. sa va puteti exprima cum ganditi!!!! sunteti dator cu scuzele cuvenite ,incusiv D-lui Primar care are mult mai multa scoala decat toti Vanghelistii dvs care administreaza capitala europeana Bucurestiul.Nu va salut

adi_stelistul (80 comentarii)  •  1 august 2016, 13:04

De fapt, daca suntem putin atenti la nuante, Timisoara va avea nu 14 puncte de penalizare, ci doar 7. E sigur ca nu va ajunge in play-off, cu aceasta penalizare - in plus, poate nici nu-si propune, scopul fiind doar drepturile TV, cum spuneti. Dar in play-out i se vor injumatati punctele cu care termina sezonul regulat. Si asta inseamna (e aritmetica aici) ca i se vor injumatati si punctele penalizare. Daca face, sa zicem, 30 de puncte in sezonul regulat si va avea, prin efectul penalizarii, 16, va porni in sezonul regulat cu 8 puncte. Nu se vor injumatati cele 30 de puncte la 15 din care sa i se scada penalizarea de 14. Adica ce vreau sa zic este ca handicapul urias cu care pleaca in aparenta Timisoara in cursa e mai bland, chiar abordabil.

dani (4 comentarii)  •  1 august 2016, 13:28

Alin buzarantul, esti o pleasca! Du-te de unde ai venit frustratule! Atita nesimtire este in tine mai baiete, ca ar trebui sa te ascunzi naibii undeva, sa nu mai auzim de tine 100 de ani. Tin minte cum il blamai cu ani in urma pe Torje, iar cind ai auzit ca are parinti olteni, te-ai linistit. Penibilule frustrat. Dispari prazar nenorocit!

Dragos (16 comentarii)  •  1 august 2016, 13:36

De fapt, daca ai reveni un pic cu picioarele pe pamant, ti-ai da seama ca 30 de puncte inseamna 10 victorii, sau 5 victorii si 10 egaluri, dintr-un total de 26 de etape din sezonul regulat. Daca tu ai impresia ca o echipa care s-a pregatit toata vara pentru Liga a II-a, pentru ca mai apoi sa fie anuntata ca in 2 zile are meci in Stefan cel Mare, va rupe norii, cred ca esti din alt film. Dar daca, sa zicem, nu face decat 15 puncte , atunci ce ne facem? Desteptii lu' peste. Sigur, handicapul e abirdabil: 3 puncte x 26 de etape = 78 de puncte; 78 puncte - 14 puncte penalizare = 64 de puncte. Deci, ar putea accede chiar in CL daca vor, ca handicapul e surmontabil, daca vor castiga toate etapele, nu? :))) Ia-l pe Buzarin si mergeti, sa nu va mai vad... Si mare aritmetician stelist, daca pleci de la premisa ca ACS pleaca nu de la -14, ci de la -7, atunci ar trebui ca bibilica ta sa inteleaga ca are trebui sa fixezi ca si ipoteza ca si cele 30 de puncte fictive pe care ei le vor castiga vor fi, de fapt 15. Deci tot 8 la urma. :))Logica ta e ilogica. Daca injumatatesti dintr-o parte, injumatateste si din ailalta, ca altminteri ajungi sa compari mere cu pere... Habarnam :))

Dragos (16 comentarii)  •  1 august 2016, 13:37

Erata: 5 victorii si 15 egaluri

adi_stelistul (80 comentarii)  •  1 august 2016, 13:51

@ Dragos Sper ca nu vrei sa ma inveti cum e cu aritmetica. Nu ar trebui sa ai tu niscaiva cunostinte pentru asta?

pop ion (3 comentarii)  •  1 august 2016, 14:02

Nu este civilizat a comenta aspectul unui om, chiar de este un cunoscut primar, in rest dl Robu este un om decent, titrat si cu bun simt, ce a ce de unde esti tu buzarine NU exista.

Dragos (16 comentarii)  •  1 august 2016, 14:37

@adi_stelistul: am mai multe decat iti poti imagina tu.

adi_stelistul (80 comentarii)  •  1 august 2016, 14:50

@ Dragos Te asiguri ca te inseli. La matematica nu iti dai cu parerea ca la fotbal sau politica. Iar tu, daca n-ai inteles ce-am spus acolo, esti un simplu parerist. Abordeaza alta tematica, mai pe masura ta, si nu te contrazice in matematica cu mine, te rog: e ridicol, sa stii.

vasile (4 comentarii)  •  1 august 2016, 15:01

nu exista nicaieri in lume asa regulamente ca in romania...un simplu exemplu: sa zicem ca timisoara face 10 p in sezonul regulat (scenariu trist dar realist). dupa injumatatire timisoara ajunge de la -4 la -2, adica va CASTIGA 2p, in conditiile in care toate echipele care sunt pe plus PIERD jumatate din punctele acumulate!!! de ce oare nici o tara din europa nu foloseste sistemul nostru absurd si penibil? despre b.....n nu are rost sa mai comentam, la mintea lui probabil se bucura pt fiecare comentariu in care cineva ii pomeneste numele, pe principiul: cat timp se vorbeste depre tine inseamna ca existi, nu conteaza ca te injura toti. asta cred ca e si scopul cand "scrie" astfel de articole

Dragos (16 comentarii)  •  1 august 2016, 15:07

@adi_stelistul: pe langa cartea de aritmetica, ai lipsit si de la orele de limba. Romana, bineinteles. Nu stiu ce inseamna "parerist", limba mea materna nu recunoaste cuvantul amintit, dar il poti folosi ca pe o licenta poetica, e treaba ta. Cred ca numai tu te-ai gandit, in aritmetica ta, ca vei scadea cele 14 puncte din jumatatea punctelor obtinute in sezonul regulat. Si iti urez sa ai un traseu la fel de "abordabil" in viata, precum cel al timisorenilor, se pare ca iti meriti soarta. Si tu, si Buzarin. Ce fumezi? Ca vad ca e marfa buna. Cum sa te gandesti , desi repet ce am scris mai sus, ca vor face 30 de puncte, cand ei s-au pregatit 2 luni pentru a evolua in Liga a II-a? De asta zic ca esti din alt film. Asa ca, te rog, vezi-ti de drum linistit. Cunostintele despre logica si matematica nu reprezinta punctele tale forte. Se pare ca nici fotbalul. Si da, e ridicol sa nu poti sa iti explici nici macar tie cum te-*** fi gandit ca "handicapul urias cu care pleaca in aparenta Timisoara in cursa e mai bland, chiar abordabil". Hai noroc si success miercuri!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adi_stelistul (80 comentarii)  •  1 august 2016, 15:25

@ Dragos Esti ridicol si nici macar nu te poti prinde de chestia asta. Eu spun ca efectul celor 14 puncte de penalizare la sfarsitul intregului sezon va fi de numai 7 puncte datorita injumatatirii punctelor iar tu imi spui ca Timisoara nu poate face 30 de puncte. N-are nicio treaba cu ce-am zis eu - si daca face 0 puncte in sezonul regulat si 0 in play-out va avea - 7 la sfarsit, nu -14. Si asta e tot ce-am zis. Apoi mi-o bagi si pe aia cu pareristul. Hai, canta la alta masa ca io n-am maruntis sa impart la toti nataraii.

Manix (9 comentarii)  •  1 august 2016, 15:34

DOMNU

Manix (9 comentarii)  •  1 august 2016, 15:56

Este de domeniul bumbasticului,balacescului,nesimtescului si al oricarui cuCvânt care nu exisata in limba romana.Ziarul care tine drapelul dreptatii,al corectitunii,al persecutarii de orice natura, vrea sa ne dam cu trenul cu bilet de la Timisoara-n toata tara iar Rapid sa aiba abonament macar 99 de ani. Fara sa fie renovate sinele de cale ferata si garile.Poate sa deraieze Rapidu'în fiecare etapa dar trebuie sa ajunga-n Gara de Nord.Mai nou vin dinamovistii,stelistii, Mititelu si Garda Financiara sa-i duca în Giuleste cu taxiul.Dragomir îi primeste la el acasa. Poti sa ai diploma universitara,dar daca ai facut facultatea la Timisoara nu este valabila. La Rapid poti sa ai nota patru la purtare ca nu- i bai...

Manix (9 comentarii)  •  1 august 2016, 16:03

Este de domeniul bumbasticului,balacescului,nesimtescului si al oricarui cuCvânt care nu exisata in limba romana.Ziarul care tine drapelul dreptatii,al corectitunii,al persecutarii de orice natura, vrea sa ne dam cu trenul cu bilet de la Timisoara-n toata tara iar Rapid sa aiba abonament macar 99 de ani. Fara bilet,fara sa fie renovate sinele de cale ferata si garile.Poate sa deraieze Rapidu'în fiecare etapa dar trebuie sa ajunga-n Gara de Nord.Mai nou vin dinamovistii,stelistii, Mititelu si Garda Financiara sa-i duca în Giulesti cu taxiul.Dragomir îi primeste la el acasa. Poti sa ai diploma universitara,dar daca ai facut facultatea la Timisoara nu este valabila. La Rapid poti sa ai nota patru la purtare ca nu- i bai...Asteptam un alt articol despre Rapid;Maria Andries a scris unul la fel de penibil si insultant pentru toate echipele din România.Nici macar nu a avut bunul simt sa raspunde zecilor de întrebari despre faptul ca a fost persecutat Rapidul. Cum afirma.Poate ne dai tu exemple,Maria nu a avut nici unul.

Dan (1 comentarii)  •  1 august 2016, 17:02

De ce a trebuit sa ramana Timisoara in prima liga? Timisoara este o echipa RETROGRADATA. Ai retrogradat, nu poti sa mai ramai in liga respectiva. Trebuia promovata UTA, iar daca mai intra o alta echipa in faliment, trebuia sa promoveze Calarasiul. Si asa mai departe. O echipa care retrogradeaza trbuie sa joace in liga inferioara obligatoriu, sa lupte un an si sa promoveze daca e in stare. Neavand nici un obiectiv o sa trucheze meciuri la greu. Daca asta e regulamentul, atunci e trist, promovezi esecul ,insolventa sau dorinta de victorie? Toate meciurile in care va juca Timisoara ar fi aratat cu totul alfel daca juca UTA, fara puncte penalizare, fara insolventa. Articolul este foarte bun, Alin nu s-a luat de Timisoara, oricare alta echipa era in locul Timisoarei merita acelasi tratament.

ovidiu_3003 (341 comentarii)  •  1 august 2016, 17:12

Logic ar fi trebuit sa promoveze UTA insa regulamentul e facut prost si celor doi habarnisti din fruntea fotbalului romanesc nu le a pasat ...ei isi dau mana sa duca fotbalul romanesc de rapa ...Rusinea cu Albania nu i a clintit ...se cred nenuritori indiferent cat de prost merge fotbalul romanesc ...

Varza (3 comentarii)  •  1 august 2016, 17:53

Un articol scris la comanda care in loc sa analizeze gunoiul de sub presurile federatiei si faptul ca la noi sunt in toate esaloanele echipe cu minus datorita procedurilor "stintifico fantastice " ale federatiei, iti cobori calitatea scrisului pana la Recas si primarul orasului. Pot spune ca esti in ton cu moda....penibil.

Relu (2 comentarii)  •  1 august 2016, 18:02

exact din cauza acestui tip de gandire fotbalul romanesc este unde este! Este trist ca asemenea asa zis jurnalist ajunge sa-si exprime parerile in public

Nicolae (1 comentarii)  •  1 august 2016, 18:43

Domnule Buzarin, ce studii aveti, si meseria de baza care este?

Cosmo (48 comentarii)  •  1 august 2016, 20:26

@adi stelistul, lol, la voi matematica se oprește la o *** plus o *** egal doua ***?

++ (11 comentarii)  •  1 august 2016, 21:26

dl. Buzarin nu citi comentariile, nu-ti fac bine si schimba-ti aiureala de sub fotografie, in cazul tau nu se portiveste. imi aduc aminte de ultima tentativa, inainte de a renunta la comentarea meciurilor de fotbal. dupa o repriza intreaga in care i-a confundat pe Ciso cu Luchin, era pe vremea lui Iancu, numiindui neincetat invers, la inceputul reprizei a doua a declarat ca sint citva colegi care i-au atras atentia ca ii confunda si isi cere scuze. a fost ultima incercare de a se da comentator sportiv. sigur ca dupa articolul asta logic ar fi sa faca la fel, dar ma tem ca e om si el si trebuie sa minince ceva, pacat ca in modul asta. dealtfel cei de la Recas fac un vin de mare clasa.

MATEI LIVIU (1 comentarii)  •  1 august 2016, 21:49

Cu cat venin improsti, domnule pseudo-ziarist-presedinte sau ce mai esti...Nu te-am vazut asa de vehement cand Timisoara a fost retrogradata pe baza dosarului de licentiere din postura de vicecampioana. Si inca ceva la care mintea ta odihnita ar trebui sa se gandeasca : in momentul in care regulile dupa care a fost retrogradata Timisoara au devenit deranjante pentru alte echipe care nu trebuiau zgandarite, brusc au fost eliminate sau indulcite. In incheire as dori sa iti reamintesc ca Timisoara a revenit in liga 1 dupa un regulamnet conceput tot de mintile luminate ale diriguitorilor forbalului romanesc, nu s-au tras niciun fel de sfori pentru aceasta echipa. Sunt curios daca ai fi fost la fel de vehement daca in locul lui Poli ar fi fost vorba de Voluntari, Chiajna sau alta echipa comunala, de traditie... P.S Meseria de ziarist presupune echidistanta, corectitudine si profesionalism, dar in momentul in care alegi sa scrii pentru fituica pentru care scrii , toate aceste principii se duc naibii....

Popa (1 comentarii)  •  1 august 2016, 23:22

Mizerie…atat pot spune citind acest articol scris de un frustrat plin de rautate si venin ***. Sa iti fie rusine Buzarin, dar nu cred ca cunosti acest termen...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

andrei (23 comentarii)  •  2 august 2016, 8:49

Cand vrem sa-i lingusim pe unii, le zicem ca se reinventeaza, cand vrem sa-i pleznim zicem ca-s clone. Daca spuneti ca Poli de acum ne e aceiasi cu a lui Paltinisan, demonstrati-ne cu Rapidul actual a acelasi cu a lui Rica, Ion Ionescu.

Kroko (1 comentarii)  •  2 august 2016, 9:01

Auzi?!? SAVUROSUL RAPID si posirka POLI ?!? Dace nu facea neste blatturi,nu mai era "savuros",era doar o poschirka de pluton in seria I-a din Liga a II-a! Dar nu-i nimic NU UITATI ca ati ramas cu "SAVUROASELE" Voluntari,Chiajna !!!!

Jonny (2 comentarii)  •  2 august 2016, 9:40

Buzarine! Dupa ce ca esti prost crescut si slabut profesional, mai si semnalizezi. Nici o surpriza, faci parte din categoria celor care sunt numiti pe nedrept jurnalisti sportivi. Ti-ar sta mult mai bine langa menghina sau pe tractor, pe bune!

Muscat Otonel (1 comentarii)  •  2 august 2016, 9:59

Gura pacatosului adevar graieste! Am ajuns sa bem posirca in fata televizoarelor la meciurile ligii1. Iar Poli de acum nu este Poli de altadata, e o clona insipida. Degeaba va ambalati - adevarata Poli e in B acum. In B pe merit, nu in A ca posirca de Recas pe regulamente tampite! Rapid intr-adevar ar fi dat savoare campionatului, lucru indubitabil: audienta mare, bani in plus. Nu inteleg de ce televiziunile cu drepturi de transmisie nu au presat LPF-ul in acest caz, cu toate ca in halul in care se afla Rapidul nu stiu ce ar fi putut din nou inventa. Iar circul abia urmeaza: daca Moraru se misca destept pana pe 24 august si obtine suspendarea falimentului sa vezi caterinca.

ovidiu_3003 (341 comentarii)  •  2 august 2016, 10:39

Trebuiesc schimbate aceste regulamente proaste cat mai repede ...in fruntea LPF si FRF nu avem oameni vizionari ...deci nu s buni de conducatori ...

fan fotbal peste 80 ani (1 comentarii)  •  2 august 2016, 11:05

Toti va pretindeti cu multa cultura,chiar si sportiva dar raspundeti urmatoarei intrebari:cate roate are vaporul si la ce inatime zboara ?

Dragos (16 comentarii)  •  2 august 2016, 11:34

@Dan: asa e, Timisoara a retrogradat, dar nu vad de ce UTA sau Calarasiul ar fi trebuit sa joace ele in Liga I, in detrimentul echipei de pe Bega. Nici UTA, nici Calarasiul, nu au obtinut promovarea, atunci de ce sa joace? E aceeasi intrebare, in oglinda, cu cea pe care tu ai pus-o. Si nu cred ca o poti argumenta. @Muscat Otonel: nimeni nu pretinde ca ACS Poli e adevarata Poli. Nu mai exista nicio echipa "adevarata" intre astea, toate sunt continuatoare, mai mult sau mai putin. Dar sa spui ca adevarata Poli e in "B", e prea de tot. Cum sa fie adevarata Poli in "B", cand asociatia a luat fiinta acum 5 ani: : "Totul a pornit de la trialul organizat în august 2012 de echipa ce tocmai promovase din Campionatul Municipal în eșalonul al cincilea". Aaaa, ca e sustinuta de suporteri, asta e o alta discutie. Deocamdata si din pacate, Timisoara trece printr-o criza puternica de personalitate. Si tot deocamdata, Timisoara este echipa legitima, care are dreptul regulamentar de a evolua in Liga I. Insa nu pot sa observ prostia de a depuncta echipele in timpul desfasurarii campionatului sau inainte de inceperea lui. Si vreau sa reiau intrebarea userului vasile: daca Timisoara va termina cu -4 puncte sezonul regulat, inseamna ca va pleca de la -2 in play-out? Adica i se vor adauga puncte? Legile lu' peste...

mal. (17 comentarii)  •  5 august 2016, 17:45

Îmi pare rău că am citit așa de târziu articolul de la publicarea sa. Sau... niciodată nu e prea târziu! Adevărat spuneți, dle Buzărin. Probabil că din acest motiv se inflamează „tifosi”! Restul comentariilor (cu ce jucători ar veni Mou, cum ar fi dacă n-ar fi...) nu fac altceva decât să ne arate cât de mici sunt unii. Atacurile josnice sper să vă bine-dispună! Cât despre echipa din Recaș apărată de primarul din Timișoara, o adevărată comedie. Ar trebui să-și schimbe numele în „ACS Drpturi TV Club”! Toate bune!

Anonim (78 comentarii)  •  6 august 2016, 11:47

@ Dragos Daca justitia s-ar fi pronuntat la timp, nu dupa amanari succesive, Dunarea Calarasi ar fi promovat direct, iar UTA si Dacia Unirea Braila ar fi jucat un prim baraj! justitia (nu merita majusculele) nu s-a pronuntat la timp nici in cazul iesirii din insolventa a lui Dinamo, situatie in care CSMS Iasi a jucat (si i-a avut "in mana" pe "zmeii zmeilor" din Split) in Europa League. Si ne mai amintim ca aceeasi justitie (nicidecum oarba, ci aservita) a influentat si alegerile din fruntea FRF! A.

Nicolae (1 comentarii)  •  17 iunie 2017, 12:01

Domnule Buzarin, cum sta treaba acuma, este frumos ceea ce dumneavoastra ati scris despre Timisoara? Deci, cine s-a facut de ras, Timisoara sau dumneavoastra?

Comentează