Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Trădătorul Craioveanu și toți trădătorii Craiovei

Gică Craioveanu nu se mai regăsește în proiectul CSU. Rînd pe rînd nu s-au mai regăsit acolo Cârțu, Săndoi, Geolgău, Silviu Lung, Adrian Popescu.

Permalink to Trădătorul Craioveanu și toți trădătorii Craiovei
marți, 26 ianuarie 2016, 12:50

Profesorul Stroe a închis ochii înainte de promovarea în prima ligă, iar Tilihoi, Negrilă, Donose și Ungureanu au devenit în timp dinozauri decorativi.

Adrian Mititelu, ferecat în turnul dreptății sale eterne, obține victorii importante în instanță, dar comite eroarea fundamentală de a crede că un contract de angajare sau o simplă declarație de susținere a CSU, adică a unei echipe de fotbal a orașului Craiova, alta decît cea al cărei supliciu îl ispășește el în mod nemeritat, echivalează cu o trădare.

Mititelu urlă pe Facebook, făcîndu-l pe Craioveanu trădător, profitor, lipsit de caracter și de loialitate. Asta deși Gică îi vînduse indulgențe într-un recent interviu, spunînd „Adrian se va ridica și va revigora fotbalul din Craiova”.

Așadar, susținînd o echipă din Craiova care în campionatul trecut a stat 20 de etape neînvinsă și a readus peste 25.000 de oameni la un meci, nu numai Craioveanu e trădător, ci toți ceilalți. Chiar, e interesant de văzut cum arată o echipă ideală a trădătorilor, adică a acelora care au interacționat în ultimii doi ani și jumătate cu CSU:

Silviu Lung – Negrilă, Săndoi, Tilihoi, Ungureanu – Geolgău, Donose, Badea – Cârțu, Cămătaru, Craioveanu.

Rezerve: Tibi Lung, Vrăjitoarea, Gușatu, Calafeteanu (cu toții antrenori la juniorii CSU), apoi Adrian Popescu, Mogoșanu, Naicu, Cristescu. Președinte etern, Corneliu Andrei Stroe. Antrenor, Nicolae Zamfir, veteranul nea Țîcă.

Mititelu a spus că pentru trădarea lui, Craioveanu n-ar mai trebui să pronunțe timp de 10 ani numele Universității Craiova. E o variantă, însă canonul trebuie aplicat și celorlalți. În acest timp, ar trebui să se audă doar el, Adrian Mititelu. Nu spunînd sau scriind ceva pe Facebook, ci chiar făcînd ceva. Că de vorbit și de scris e ușor.

Comentarii (35)Adaugă comentariu

ovidiu_3003 (341 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 13:33

mititelu a vandut meciuri …si in plus n a reusit niciodata dar absolut niciodata s o bata pe fcsb …pe nimeni din Craiova nu mai interesaza acest personaj …

dac.impielitzat (6 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 13:50

karekt 🙂
o mica precizare „Că de vorbit și de scris e ușor” … inexact. de vorbit si scris prostii e usor asa cum faci dumneata de multe ori. articolul asta face exceptie.
mi-aduc aminte cand erati la tv domnule… ca o cotofana acra care parca are o muratura acra in gura tot timpul si viata i se pare o mizerie de la un cap la altul.
sper sa va fi revenit… e drept ca nu ma mai uit la tv. dar macar pentru cei care se mai uita… inca.

Bogdan (4 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 14:53

Bai oameni buni,
Am innebunit cu totii???Cum sa faca Adrian Mititelu ceva, daca FC U Craiova este in faliment?
Adrian Mititelu a pierdut pe veci U Craiova, nu inteleg cum unii oameni mai asteapta ceva de la el.
Pe de alta parte, ce victorii a repurtat in instanta Mititelu?
Uita lumea ca s-a dat o sentinta a Tribunalului Bucuresti, care specifica ca FC U Craiova a lui Mititelu nu este continuatoarea clubului care a facut performante in anii 90, pierzand cu acesta ocazie si sigla cu LEUL?
Cine mai asteapta ceva de la Mititelu legat de o noua echipa care sa aiba cat de cat o legatura cu U Craiova, parerea mea este ca nu are un minim de cunostinte juridice, ca sa nu spun altceva.
E usor a scrie dupa impresii, insa pana la urma e vorba de ce simte fiecare:cine se simte reprezentat de o echipa familiei Mititelu sau cine se simte reprezentat de o echipa unde printre actionari regasim Primaria Craiova si Clubul Sportiv Universitatea Craiova, proiect girat sa nu uitam de profesorul Stroe.
Vremea rugaciunilor la Mititelu a durat 2 ani (2011-2013).N-a putut sau n-a vrut, chiar nu mai conteaza.Viata merge mai departe.
Nu puteam sa stam ca pensionarii din Cismigiu, sa ne amintim ca a fost candva o echipa U Craiova, la fel cum isi amintesc unii de Progresul Bucuresti.

ADRIAN MITITELU (3 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 14:55

Mda! Rastelmacesti lucrurile cu intentia clara de a-ti mai servii INCA odata amicii din Craiova cu an articol pro CSU. Desi esti craiovean get -beget si cunosti bine situatia NICIODATA nu ai dorit sa spui lucrurilor pe nume in ceea ce priveste Csu. Mari jucatori ai STIINTEI pe care tu i-ai enumerat ,afla ca eu unul i-am iubit enorm . Faptul ca unii dintre ei au ales sa sustina prin minciuni si demagogie proiectul impus de PSD SI SANDU MIRCEA ii descalfica total. Insa toate aceste intamplari nefericite dar care imbraca forma penala vor fi lamurite de autoritatile statului in urmatoarele luni. Asfel ca tu ,un jurnalist de calibru cu state vechi vei putea sa tragi o concluzie bazata pe dovezi si solutii, nu pe supozitii si zvonuri . O zi buna!

tesio (1 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 15:02

Corect, D-le Buzarin!! Bine spus!! Multi il consideram pe mititelu decat un maimutoi si un neavenit.

ADRIAN MITITELU (3 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 15:06

Mda ! Un articol pro CSU ,cam ca toate cele scrise de tine pe acest subiect. Amicii tai cunoscuti din Craiova o sa fie printre putini care o sa-l savureze. Alin,oameni chiar s-au prins ca am in mare parte dreptate,chiar daca la inceput au avut serioase rezerve. Demagogia cu fostele marii glorii numai tine nici macar in Craiova. Eu unul i-am iubit enorm,dar acum si-au facut un mare deserviciu. Oricum, in curand se vor limpezii apele si va iesi la iveala pe deplin adevarul. Asfel vei avea un bun prilej sa scrii despre CRAIOVA,CSU dar mai ales despre UNIVERSITATEA CRAIOVA. O zi buna.

mihai dan (1 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 15:12

domnule Buzarin, lasati fostii fotbalisti, lasati-l pe mititelu, ce ziceti de noi suporterii care nu am calcat la meciurile clonei si ne gandim zi de zi la meciurile trecute al Universitatii Craiova, ce ziceti de dezafilierea celei mai iubite echipe, ce ziceti de promovarea clonei, ce ziceti de meciul csu-universitatea craiova cand am fost suporterul echipei mele ce juca in deplasare pe oblemenco, ce ziceti de tara asta, lasati personajele care s-au dus pentru bani la clona. Mai era ceva, ce ziceti de gica popescu cand sa dus la dinamo, cand noi la craiova nu mai aveam jucatori ca-i luase netoiu la caini …….. vreti sa va mai spun?

OLTENIA echipa originala (2 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 15:16

acolo se amesteca stiinta cu fotbalul si iese un „club mititel-u craiova” poate asta e numele corect acolo CM-U CRAIOVA, fudulia ca echipa studenteasca reprezinta stiinta pe stadioane si ca cei mai sunt la stiinta a facut ca sa nu mai fie fotbal acolo, defapt nu a fost niciodata daca nu avea Paunescu grija sa nu fie calcata in picioare fotbalistic echipa boema a studentilor din Banie. Au fost 5 de Stiinta in tara Craiova, Iasi, Bucuresti, Cluj si Timisoara ultimele 2 au si castigat in anii 1950-1966 cate o cupa a Romaniei. Stiinta Craiova s-a chinuit pana in 1964 anul promovarii prin divizia C si B, disparand chiar in 1962 prin fuziunea cu Electroputere CFR a rezultat CS Orasenesc. Apoi cu Paunescu langa Ceausescu a avut succes lunad locul Rapidului lui Dej fostul maistru de la Grivita. Asa s-a ridicat aceasta legenda reala dar nu total, sunt convins ca o echipa OLTENIA CRAIOVA asa cum a fost ea reprezentativa pentru olteni din 1915 si 1920 la inceputurile competitiei romanesti, ar fi fost mult mai puternica. Iar culorile rosu-galben specifice stemei Olteniei ar fi fost mult mai calde si mai pe sufletul oltenilor. O singura solutie este onorabila, TOT CLUBUL UNIVERSITAR – CS Universitatea Craiova sa devina OLTENIA CSU CRAIOVA la toate sporturile si sa adopte culorile rosu si galben ca alternativa cel putin pentru deplasare. OLTENIA CSU CRAIOVA e numele natural al echipei, sa lasam STIINTA in afara stadionului nu suntem pe calculator. fotbalul e un joc care se joaca pe un camp de lupta

Bobby (21 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 16:06

Buzarine – ce o tot dai cu CSU ??? Ai numit fostul SRL al lui Mititelu drept FCU, asa cum era in acte ? (acel SRL infiintat in 2002 nu s-a numit niciodata Universitatea Craiova). La Napoli milioane de fani sint tradatori pentru ca au inteles ca dupa falimentul unei socitati, alta societate – fondata de alti oameni de afaceri, nu tot de groparii acelui club – duce mai departe spiritul napoletan ? Iti e dor de Mititelu ? Care sint victoriile alea in instanta ale booveanului de care vorbesti ?? Intr-o tara civilizata, Mititelu nu era personaj de presa. Tu si cu cei de la GSP il tineti in viata – si doar DNA-ul va putea face lumina in acest caz.

mumu csu (5 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 18:21

Buzarine…din echipa aia enumerata de tine lipsaste „sarea si piperul”, adica ILIE BALACI. Si de la meciurile clonei lipsesc suporterii…aia care au sustinut UNIVERSITATEA in meciul cu clona…
Mititelu poate ca nu mai are bani acum,dar asta pentru ca i-a cheltuit la UNIVERSITATEA, nu ca altii care vindeau si iarba…
P.S.- e fomica mare,nu?

fcu1948 (11 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 19:06

Băi buzarine, tu ori ești, ori te prefaci! Nu-ți spun cum, că intuiești.
Degeaba o întorci ca la Ploiești și afirmi acum că csu este echipa orașului Craiova,. Știm cu toții că tu și ceilalți corifei ai mirificului proiect de succes csu clona, ați afirmat răspicat că respectiva echipă este adevărata Universitatea Craiova.
Nimeni, nici măcar Mititelu nu l-ar fi făcut trădător pe craioveanu DACĂ gică ar fi spus că csu clona este echipa orașului Craiova. În schimb el a afirmat sus și tare că csu clona este continuatoarea Științei, iar echipa care a jucat din 1994 și până în 2011 sub titulatura de Universitatea Craiova este o echipă oarecare.
În aceste condiții, DA, gică craioveanu ESTE UN TRĂDĂTOR!!
Și-a trădat pentru 40 de arginți echipa care l-a format și care l-a propulsat spre marea performanță. Degeaba se căiește acum și caută indulgența suporterilor Universității Craiova, gestul său seamănă mai degrabă cu cel al șobolanilor care părăsesc corabia atunci când se scufundă.

ionel (7 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 20:07

Uitati domnule Buzarin, D-l Ticleanu nu este in lista. Stiti de ce? Pentru ca este printre putinii care au inteles. Daca vreti, care NU A TRADAT. Parerea mea: D-l Mititelu, are dreptate. Ah, ca nu este un tip educat, este alta poveste. Dar, este un luptator, nu un hot sau un tradator. Parerea mea.

mumu csu (5 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 20:18

De ce e in astdptare comentariul?

n.l.m (1 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 21:01

Mititei in opozitie,psdisti la putere…un lucru este cert :usor,usor sunt indepartati sau pleaca singuri toti mari fotbalisti care au imbracat acest tricou mult iubit al Universitati Craiova.Clona probabil isi va regasi locul din toaleta publica .Aceasta echipa clonata peste noapte politic nici cu bilete date prin scolii pe la elevi nu strangea 1000 de spectatorii .Infintata peste noapte,patronu la parnaie,echipele au jucat una impotriva celeilalte,tot stadionul injura si scuipa clona iar acum apar maimutele astea intretinute de partidul ciumei rosi si spun ca este adevarata continuitoare a U Craiova…Fugiti in padure ciumatilor si luati-l si pe Mititelu cu voi ca sa aveti ce face.Mizerii clonate ce sunteti.

dan (2 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 22:51

Să înţelegem că
Cu Ştefănescu în locul lui Săndoi,Balaci în locul lui Badea şi Crişan în locul lui Craioveanu,puteam avea iar Craiova Maxima??

dan (2 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 22:53

No ,păi şi cine n-o vrut?

dan (4 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 22:58

mititelu un o absolut!atit! o rusine!

Bubucul (22 comentarii)  •  26 ianuarie 2016, 23:30

Pentru mine Adrian Mititelu este un personaj retardat, precum Borcea și alții, care chiar nu ar trebui luați în seamă. Nu înțeleg ușurința cu care ziarele care se consideră serioase se uită în gura unora ca Becali, Mititelu, Borcea și cei asemenea lor și îi mai și citează sau le comentează declarațiile (citește Inepțiile)!!!

luckas (10 comentarii)  •  27 ianuarie 2016, 0:08

sunt din timisoara si tin cu craiova…unica…universitatea…nu clone inscrise direct in liga secunda…nu sunt oltean,iar in familie,din 6 persoane,5 tin cu universitatea…nu urmaresc nici eu,nici alt membru evolutia cenusiilor sau csu…cum se cheama echipa asta a lui olguta…deci domnule buzarin,eo pot ignora mizeria inscrisa in liga secunda direct,ori trebuie cu lamaie sa o inghit…?

Marius (15 comentarii)  •  27 ianuarie 2016, 0:26

salut Alin, excelent articol. uite ca pana si distrugatorul fotbalului craiovean comenteaza pe aici 🙂 ca vb aia dupa ce a bagat in pamant ideea de fotbal la Craiova asta i-a cam ramas, sa comenteze pe net.

vreau sa fac doar 2 mentiuni: 1. pacaliciul din booveni nu a obtinut nicio victorie importanta prin intanta. ba din contra in ultima vreme a suferit niste victorii usturatoare – a pierdut stemele si verdictul favorabil de la tribunal a fost casat de curtea de apel – dar presa aservita lui (fanatik si gsp) normal ca au omis lucrurile acestea si i-au construit imaginea asta FALSA de om care a obtinut victorii in instanta cand el saracul (si la propriu si la figurat) pierde procese pe banda rulanta.

2. nu imi permit eu sa il contrazic pe Gican dar ce sa revigoreze mascaricul asta? cu 0 bani in conturi si 0 minte in cap individul asta de trista amintire nu poate sa mai revigoreze nici macar un cotet de gaini. in plus pe el il injura si „clonatii” si „adevaratii”.. e injurat si hulit si de suporterii CS U si de suporterii FC U .

Ghisan Nicolae (2 comentarii)  •  27 ianuarie 2016, 1:46

Respect !! Gica Craioveanu! Forzza Stiinta!

Ghisan Nicolae (2 comentarii)  •  27 ianuarie 2016, 1:49

Respect Gica Craioveanu!

viorescu (6 comentarii)  •  27 ianuarie 2016, 7:35

Lasati mortii in pace va rog. A fost odata ceva frumos, ceva inlocuit acum cu noroi mocirlos, negru precum materia ce mai nou domina universul. Pe de alta parte totul parca a fost un test. Un test picat cu brio. Iar eterne cu adevarat sunt doar Steaua si Dinamo…Dar si asta e un test. Tot picat…

vasco (146 comentarii)  •  27 ianuarie 2016, 8:22

Pana cand societatea romaneasca nu va iesi din marasmul coruptiei…nici fotbalul nu va gasi calea spre performante,spre competente.Cu @ patroni@ ca si Mititelu,Becali,Borcea,Niculae…,cu presedinti de frf si lpf ca si Sandu,dragomir,cu de alde Kassai..numai mafie si scandal,nu are cum sa iasa vreodata ceva bun.Pacat de unii copii care spera sa ajunga si ei fotbalisti mari,la cluburi mari de afara.Se rateaza pe mana unora ca si cei enumerati mai sus,plus clica de samsari…

geo y (1 comentarii)  •  27 ianuarie 2016, 8:59

nu stiu ce intelegeti voi cititori din amalgamul acestui articolasi dar eu unul nu inteleg mare lucru acestia oare sunt ziaristi acestui cotidian daca da pacat de acest ziar

Vasile (11 comentarii)  •  27 ianuarie 2016, 9:23

L-ați omis dintre rezerve pe Jerry Gane. Iar Ovidiu Stângă ar putea face parte chiar din primul 11.

manon (1 comentarii)  •  27 ianuarie 2016, 11:06

imaginea foto spune tot despre cum vedea fotbalul marele mititel ! este luata inainte de inceperea meciului U Craiova – Vaslui 0-1 meci, vandut de brutar, care putea califica pe U in cupa UEFA ! S-A folosit de imaginea lui Gica ,in scopuri personale obscure, asa cum s-a folosit de tot ce insemna istorie si prezent ptr UNIVERSITATEA CRAIOVA ! in concluzie, acest personaj,mititel, ramane unul de trista amintire ! stima MAXIMA ptr Gica Craioveanu !

luckas (10 comentarii)  •  27 ianuarie 2016, 15:39

Aline…uitasem…vorbeai de Napoli…poate ne spui cand au jucat una contra celeilalte Napoli versus clona Napoli… aici FC Universitatea a jucat contra lui cenusiul Craiova… vezi tu draga Aline,in Italia nu e loc de clone…poate din cauza asta au ei ceva titluri mondiale,pentru ca joaca pe teren,nu in birouri….si tot de Napoli…baietii astia napolitanii,au jucat in liga a 3-a…si prin fotbal,au promovat pana in serie A…cenusiul Craiova…cu cine a jucat barajul de promovare ptr divizia C…iar apoi ptr div B…?

brazvan (35 comentarii)  •  27 ianuarie 2016, 16:10

după stil și după ortografie, domnul ce se semnează (cu majuscule, semn de ego dezvoltat, la pachet cu nesiguranță de sine) pare chiar adrian mititelu. așa că dacă tot e prin zonă, poate răspunde la o întrebare: cum de se face că s-a certat cu ABSOLUT toată lumea din fotbal? e cumva deținătorul dreptății absolute, sau, mai prozaic, un om ce nu poate ține o pruetenie/

mulțumesc de răspuns…

Anghel (1 comentarii)  •  27 ianuarie 2016, 17:52

Observ ca oltenii sunt cei mai vehementi ! Cum de nu v-a deranjat sa aveti o echipa din Craiova in prima liga , fara sa aveti dreptul?Asa cum este dl.Mititelu, s-a luptat pentru fotbalul craiovean .Doriti o echipa continuatoarea celei din 1915?
Perfect ! Gasiti pe cineva cu bani si incepeti din ligile inferioare.Dar palmaresul echipei din anii ‘ 80 , este la Mititelu

mumu csu (5 comentarii)  •  27 ianuarie 2016, 18:29

Tot ce insemna traditie, culori,palmares,suporteri,toate sunt la MITITELU, mai bine zis sunt in afara fotbalului momentan. Astept cu interes ca MITITELU sa inscrie UNIVERSITATEA in liga 3-a,a4-a,cum o fi…sau,poate cumpara cineva echipa(nu ma intereseaza cu cat), e la fel de bine. Cert este ca nimeni nu haleste clona…

ZONA MAGHERU (20 comentarii)  •  28 ianuarie 2016, 0:55

@ mihai dan

Hei Rup ! Asta zicem .

Radu (5 comentarii)  •  28 ianuarie 2016, 9:59

După cum poți vedea și din comentariul postat mai jos de pseudo-patronul ăsta de echipă în faliment pe care îl tot amintești (Adrian Mititelu, sunt convins că e scris de el sau de fiu-su – are aceleași deficiențe de comunicare specifice unei persoane cu probleme la mansardă ce se regăsesc și pe pagina sa de Facebook), alternativa la CSU este o gaură neagră și urât mirositoare. Prietenul tău (?) A.M. nu știe decât să amenințe, să insulte și să strice orice îi pică în mână. E o persoană neplăcută, un derbedeu (ajuns la vârsta a treia) ce traversează o criză perpetuă de personalitate. Singurele sale reușite sunt desființarea Științei și acest conflict lung și stupid între oameni ce iubesc aceeași echipă! Nimeni din Oltenia nu-l mai vrea prin preajma Științei, chiar și cei ce nu cred în proiectul CSU. Măcar acum stă pe Facebook, sparge semințe și înjură pe toată lumea – te-ai găsit matale să-i dai idei să se activeze…

Che Guevara (96 comentarii)  •  28 ianuarie 2016, 10:36

BUZARIN 🙂 te recunosti in descrierea asta ? România nu va fi niciodată o țară sănătoasă atâta vreme cât va fi dominată de o presă bolnavă. Un ziarist care își respectă meseria și democrația nu linșează instituții fundamentale ale statului de drept (justiția, presa independentă, Președinția etc.), nu calcă în picioare destine și dreptul la propria imagine, nu apără corupți, nu aduce la TV infractori dovediți, nu manipulează lumea pentru un interes personal sau de grup, nu isterizează populația pentru a câștiga audiență și bani. Raportul MCV pune degetul pe rană și mai arată un vinovat: CNA. Nu e prima oară, nu se schimbă nimic. Iar partea cea mai interesantă este aceea că există MULTĂ lume dispusă să crediteze aceste entități media care, în lumea civilizată, nu ar putea rezista. Rezultatul? O masă de oameni cu minți atrofiate, electorat amorf și manipulabil, politicieni speculanți și profitori, rezultate dezastruoase ale guvernării, viață tot mai proastă pentru votanți și tot mai bună pentru șmecherii cu sau fără putere la TV, viitor sumbru pentru democrație și generațiile tinere, națiune sub semnul întrebării, popor supus dispariției.

Emilian (18 comentarii)  •  29 ianuarie 2016, 12:51

Foarte bun articol! Echipa, oricare ar fie ea, este a orasului in primul rand, nu a lui Mititelu sau a Olgutei, iar fostii mari jucatori au inteles acest lucru, fara sa le pese prea mult cine da banii! Pana una alta Mititelu este un tip lipsit de scrupule si de credibilitate care a monopolizat un simbol si atat, nu stiu cine poate avea incredere in el.

Comentează