Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Ce-are Simona de nu mai cîștigă?

Uite că nu e așa, se mai întîmplă să ai și blocaje, să te bată locul 106 mondial. E sport, nu joc pe calculator.

Permalink to Ce-are Simona de nu mai cîștigă?
joi, 2 iulie 2015, 9:45

Titlul nu e original, e doar o parafrază sau poate chiar o parodie (imitarea ironică a unei anumite expresii) la un alt titlu, apărut acum aproape patruzeci de ani, în Almanahul Sportul 1976, tipărit la finalul anului 1975. Se titra acolo, destul de certăreț, peste două pagini față în față, culese în plumb: „Ce-are Ilie de nu mai cîștigă?”.

Ilie Năstase, ajuns aproape de treizeci de ani, era mustrat patriotic că nu mai ajunge sus în fiecare Grand Slam, că a coborît de pe locul 1 mondial pe care-l deținuse la finalul lui 1973, că începea să mai piardă din cînd în cînd în fața lui Vilas, a lui Connors sau a foarte tînărului Bjorn Borg. Așa loser cum îl catalogau specialiștii compatrioți c-ar fi, a atins totuși, în vara următoare, finala de la Wimbledon, pe care a pierdut-o în fața unui Borg mai tînăr cu zece ani.

Acum, deși sîntem inclusiv fizic aproape cu totul alții, parcă ne-am mutat în urmă cu aproape patru decenii și sîntem nemulțumiți de Simona Halep. Mai că ne vine să titrăm ca atunci, „Ce-are Simona de nu mai cîștigă?”, singura diferență fiind mijlocul de producție, adică plasticul tastaturii digitale în locul plumbului de la linotip.

Năstase avea atunci dreptul să mai piardă din cînd în cînd, după cum și Halep are tot dreptul din lume să aibă perioade mai proaste, să nu fie în formă, să ne priveze de plăcerea de a sparge semințe și de a îngurgita beri la terase privindu-i semifinalele sau finalele de Mare Șlem.

A cîștigat trei turnee anul ăsta și probabil că ne așteptam că o să ne ofere după-amieze lungi la Wimbledon și nopți albe la US Open. Uite că nu e așa, se mai întîmplă să ai și blocaje, să te bată locul 106 mondial. E sport, nu joc pe calculator. Și am avea dreptul să fim aspri și sentențioși în măsura în care am fi și ajutat-o măcar cu un capăt de ață să ajungă acolo unde a ajuns.

Comentarii (44)Adaugă comentariu

danmark (3 comentarii)  •  2 iulie 2015, 10:48

Asa este. Toata lumea se leaga de Simona care mai de care in comentariif. rautacioase.

dan (1 comentarii)  •  2 iulie 2015, 11:27

Foarte bun articolul.Poate il citeste si Geambasu

vlad (35 comentarii)  •  2 iulie 2015, 11:37

Domnul Buzarin, nu e problema in sine ca pierde, problema este ca nu e un accident. Accident a fost la US Open cu Lucic Baroni…. a trecut un an de-atunci si accidentele s-au inmultit. Si iarasi, nu faptul ca a pierdut meciuri e problema, ci modul in care a facut-o. Daca luati jocul si punctele facute din martie – aprilie incoace nu sunt de top 50 mondial, desi a infruntat jucatoare in cel mai bun caz mediocre. Asta este ingrijoratoare…. tendinta

Andrei F (98 comentarii)  •  2 iulie 2015, 11:37

In sfirsit un articol foarte bun…Sint atitia care vorbesc despre Halep de ai zice ca sintem cei mai tari in tenis.Tocmai citisem un comentariu al primului antrenor al sportivei si cite articole nu sint acum despre caderea lui Halep.Daca Halep este stricata de parinti(cum ne spunea primul antrenor)intreb si eu de ce antrenorii,cunoscatorii de tenis care tot comenteaza nu gasesc alta sportiva macar de nivelul ei?Sau am devenit atit de exigenti incit Halep musai trebuie sa cistige?…Pai si cind o facea se gasea unul ca sa fie nemultumit…

Cip (24 comentarii)  •  2 iulie 2015, 12:05

Bravo dle Buzarin!
Ati mai spalat putin rusinea articolului destul de neinspirat al colegului dv.!

Quiss (1 comentarii)  •  2 iulie 2015, 13:26

În sfârșit un articol pertinent pe gsp. Bravo, domnule! E sport, astăzi căștigi, mâine poți foarte bine să pierzi, se întâmplă tuturor.

Tom (11 comentarii)  •  2 iulie 2015, 13:49

Corect domnule Buzărin! Toți sportivii au și perioade mai proaste în care nimic nu se leagă. Problema este alta însă. Reacția ei sfidătoare și lipsită de tact, atunci când a spus că nu are de dat socoteală nimănui. Ba ai, domnișoara Halep! Ai de dat celor ce s-au sculat în creierii nopții să te vadă jucând, ai de dat celor ce te-au încurajat peste tot ( Si-mo-na …Si-mo-na…îți spune ceva?) Ai de dat celor ce au cheltuit bani pe acolo pe unde ai jucat- pe bilet, pe benzină unora. Ai de dat proștilor care au plecat de la serviciu, unii pierzând bani ca să cadă meciurile tale. Ai de dat celor ce și-au prelungit șederea prin țări exotice și scumpe ( de frumoasa doamnă blondă ale cărei imagini au făcut inconjurul planetei… cea care suferea în tribune, care mușca din tricolor, îți mai amintești?) Ai de dat celor cărora le-ai explicat că nu mergi la Fed Cup pentru a pregăti bine sezonul de zgură. Care zgură, poate zgura care o simțim noi în dinți după ce ne-am certat pentru tine cu cei ce te făceau albie de porci! Așa cum te-ai bucurat la încurajările care ți-au adus măcar câteva puncte, poate tocmai alea câștigătoare de trofee și bani, tot așa trebuie să ne explici ce se întâmplă. Ți-au rămas puțini fani Simona! Foarte puțini! Nu din cauza rezultatelor slabe, se întâmplă oricui, ci din cauza aroganței tale, a comportamentului tău de tip gintă, cu subordonarea în fața familie, mai ales a trogloditului de tată ( măcar învață-l să se imbrace civilizat ( când i-am văzut pe el și Ruzici cu prosopul pe cap … la Wimledon, am crezut că fac infarct. Cam asta am avut de spus, domnișoara Halep! Succes și multă baftă!

Dan (1 comentarii)  •  2 iulie 2015, 14:13

Gresit! Intrebarea este ”ce are Simona de nu mai joaca?”

Cat (1 comentarii)  •  2 iulie 2015, 15:21

Excelent punct de vedere, domnule Buzarin!
Si mai ales ca nici unul dintre cei care comenteaza cu rautate nu a ajuns nr.3 mondial in domeniul sau de expertiza (sau in Top 10)!

birlic (12 comentarii)  •  2 iulie 2015, 15:30

Domnule, de ce esti” buzaran” ,daca ea nu ar fi spus ca se simte bine, ca joaca un tenis care-i place ,ca nu are nici-o presiune, ca si-a imbunatatit serviciul , ca totusi nu se asteapta la mari realizari de la iarba… si ne-a dat a intelege ca nu se compara locul 3 cu locul 106, am gresit noi ca ne-am asteptat la mai mult si ca suntem dezamagiti si pe drept cuvant, o spunem cu voce tare?

Gabi (1 comentarii)  •  2 iulie 2015, 16:49

E clar că-i într-un blocaj psihic. Dar a ajuns aici în primul rând din cauza unei inconstanțe ce ține de staff-ul tehnic. Prea des îi schimbă, fiecare e cu stilul lui, fiecare caută să-i impună un joc ce poate că nu o caracterizează. În locul ei, l-aș suna pe Wim Fisette.

Argus (5 comentarii)  •  2 iulie 2015, 17:28

„na-ti-o buna ca ti-am dres-o”! |Bravos!”! Dovedesti ca nu spui „vorbe urate”! Ca, nu-i asa, si Ilie Nastase a avut caderi de forma (comparatie absolut nelalocul ei, pentru simplu motiv ca aduni „mere” cu „pere”(final si inceput de cariera, varsta…). Apoi, chiar crezi ca astfel, cu „vorbe frumoase” (nu ca cele „urate” folosite pe blog de Cristian Geambasu-punct devederea pe care-l impartasesc 100%, si il salut pe aceasta cale!). Vaicareala cu starea emotionala, presiune…este in contradictie totala cu declaratiile, fara acoperire, facuite inaintea turneelor „cu bucluc” (Sttugart, R.Garros si acum, Wimbledon) ba ca si-a imbunatatit, serviciul (vezi „dublele” cu Cepalova), ca va juca „cum stiu eu (cu trimitere la antrenor, ca vezi Doamne, am jucat „cum m-a sfatuit acesta) si tot asa, scuze, scuze…ceea ce „mataluta”, dle. Buzerin, purtator de „vorbe frumoase” se pare ca nu vrei sa „le-asterni” pe hartie, chiar daca, sunt atat de evidente. Intrebarea-i „cui folosesc” fiindca, nu-I asa, nu profitam de faptul ca „hartia suporta orice, ar fi mare pacat sa abuzam de…lipsa de „protectie” a acesteia. In final, salutary si astept sa citesc pe blog comenarii legate de fotbal, care, recunosc, sunt mai „la obiect” decat cele despre tenisul Simonei.

Rafas (2 comentarii)  •  2 iulie 2015, 17:43

Un loser ca si ea….e normal sa mai piarda ….dar e anormal sa aiba becalismele alea in teren si in afara terenului!….

Eddie (3 comentarii)  •  2 iulie 2015, 18:05

Judecand dupa asprimea sentintelor date in scris, cred ca Dl. Geambasu a ajutat-o foarte mult pe Simona sa ajunga in varf de clasament :)) … cu siguranta cu mai mult decat un capat de ata… as specula eu „cu cel putin 2 capete de ata”

TUDORICA (7 comentarii)  •  2 iulie 2015, 18:20

Mi se pare ca avem in fata o campanie propagandistica dedicata acestei panarame.Sa speram ca presari o sa inceteze sa mai faca encomioane acestei impertinente si infatuate aromance( proprie acestei etnii fara tara).Domnule Buzarin ati vazut cum joaca Sarapova,ati vazut cata gratie si eleganta,parca ar fi balerina la Balsoi Teatr si n-o mai lauda nimeni,nici n-are nevoie.Aromanca voastra are fata de dansatoare la caminul cultural din Ceamurlia,fata din popor.Sa fiti sanatosi dragi ziaristi si s-o laudati pe mai departe si pe ea si pe unchiul ei ciobanul milionar,ca asta-i comanda.

Alin (1 comentarii)  •  2 iulie 2015, 19:03

Buna seara,

Eu am sustinut intotdeauna faptul ca Halep a ajuns intamplator pe locul III mondial ! Dintr-un accident, as spune. Am spus ori de cate ori am comentat despre ea ca nu poate mai mult. Si nici nu va putea vreodata. Speram sa ma insel ca doar este de-a noastra, vorba aia. Eu am pariat ca Begu va fi mult mai buna decat Halep. Am sa sustin in continuare aceste lucruri.

valentin (2 comentarii)  •  2 iulie 2015, 19:14

unde deschizi calculatorul pe orice ziar citesti de simona.dar d-lor mai sunt si alte sportive intr-ale tenisului si nu amintiti nimic.andreia mitu confunda terenul de tenis cu podiumul de prezentare a modei,i-si da coada pe umeri sa prinda bine in instantaneu si uita ca mingea a si trcut pe linga ea.
monica niculescu nu se mai debaraseaza de acele mingi taiate care adversara are timp sa-si lege sireturile pana trece fileul.ma tot intreb oare cand va abandona ac procedeu sa devina o buna jucatoare.are antrenor?

georgescu (3 comentarii)  •  2 iulie 2015, 19:53

Observatie interesanta: caderea Simonei a incepu practic cu absenta din meciul de FedCup cu Canada. Tot atunci a inceput ascensiunea ( mai modesta sau semnificativa) pentru Niculescu, Begu si Mitu. Ar trebui trase de aici niste invataminte ( pentru cine considera ca mai are si de invatat )

georgescu (3 comentarii)  •  2 iulie 2015, 19:58

Ce frumos merge Niculescu cu Cepalova. Deja are un set. Poate ea e mai curajoasa si mai ia unul. Atunci poate ar fi ea in topul stirilor si nu pe cine a mai batut Steaua in amicale sau analize psihologice de genul: de ce nu mai cistiga XXXX….

georgescu (3 comentarii)  •  2 iulie 2015, 20:44

Cred ca psihicul de invingator din FedCup a adus-o pe Monica la acest nivel, aratindu-i ca , prin munca si concentrare , fara figuri si fitze de vedeta, poate invinge . Bravo Monica !!!!!!

Anastasia (2 comentarii)  •  2 iulie 2015, 20:58

Sa-l sune pe Fisette? Nu ar da-o el pe Azarenka pt Simona Halep. Azarenka are sanse mari in tenis. Jocul ei convinge.

gelu (1 comentarii)  •  2 iulie 2015, 21:10

Bravo Alin. Geambasu stai jos, ai nota 2

teo (3 comentarii)  •  2 iulie 2015, 21:10

pt. ca de o perioada cred ca pune mai mult accentul pe viata extrasportiva.se vede cu ochiul liber ca nu mai are acea sprinteneala,parca e si mai rotunjoara,plus mentalul la care nu a excelat vreodata.avea mai multa ambitie totusi.dar eu zic ca normal ca dupa 2 ani f.buni sa mai guste si ea din micile placeri.important va fi sa stie sa se opreasca la timp,altfel caderea va fi definitiva si-o sa ajunga sa mai castige doar prin challenge-uri sau un tur,doua cu noroc in turnee importante

Anastasia (2 comentarii)  •  2 iulie 2015, 21:11

Sa nu uitam ca Simona a raspuns super la intrebarea ‘What inspires you?’ (site WTA): ROMANIA. Doar ea a dat un asemenea raspuns, gandindu-se la tara si la fanii romani. Celelalte jucatoare au spus ca familia e sursa lor de inspiratie.
Cred ca ii pare f rau ca jocul ei a dezamagit si poate ar fi cazul sa lasam de la noi si sa o incurajam. A primit o lectie dura (chiar mai multe), nu la fel de rau precum Bouchard, insa ar fi minunat sa credem in ea. Ce ziceti de modul rusinos in care a pierdut Carla Suarez Navarro in primul tur … in 52 de minute? Nici nu auzisem de Jelena Ostapenko pana acum. Sa ne bucuram ca Monica a invins-o pe Cepelova si sa ne concentram pe Begu si Niculescu acum!!!!!

radu (1 comentarii)  •  2 iulie 2015, 21:39

Are bani , deaia nu mai câștigă……

Petrache (11 comentarii)  •  2 iulie 2015, 22:09

In evul mediu prostimea se aduna sa caste gura cum vreun nenorocit, pe motive reale, dar mai ales imaginare, era tras pe roata, sfartecat, spanzurat, decapitat etc…Cu cat condamnatul era mai „important” cu atat masele se extaziau mai dihai de suferinta respectivului. Acum la moda printre complexatii din Romania este datul cu pietre in Simona. Multi dintre cei care au strigat sus si tare „traiasca regina!” se imbulzesc sa o aduca in alai pe esafod. Nu am vazut in presa romaneasca nici un cuvant de incurajare pentru fata asta de 22 de ani (inca un copil!) car ne-a adus atatea clipe magice!

danm (2 comentarii)  •  2 iulie 2015, 22:23

Ea a ridicat prima stacheta atat de sus nu noi pretentiile. De aia daca nu te numesti Hanescu nu ai voie sa iesi din primul tur. 😉

cata (1 comentarii)  •  2 iulie 2015, 22:33

De la familie vine totul… probabil… De cand a luat stilul lu’ uchiu-sau ( G. Becali ), schimband antrenorii ca pe ciorapi, au scazut si rezultatele. Ca si Gigi, crede ca nu are nevoie de antrenor, le stie pe toate. Numai ca Gigi s-a desteptat, cand a lasat antrenorii in pace…au aparut si trofeele. Sper sa priceapa si Simona , ca talent are …

Laviniu (1 comentarii)  •  2 iulie 2015, 23:27

Mi se pare foarte corect articolul dvs. Felicitari!

v1ad (2 comentarii)  •  2 iulie 2015, 23:54

Scaderea accentuata de forma a inceput din momentul in care a inceput sa fie pozata giugiulindu-se noaptea prin jeep-uri. Foarte simplu. Halep, momentan, nu este cu gandul la tenis, ci la masculul/ii ce o asteapta acasa.

Dan (1 comentarii)  •  3 iulie 2015, 0:04

Sunt de acord cu poziția d-lui Buzărin, totuși nu mă părăsește senzația că raportul mediatizare- valoare a fost forțat și fals supraunitar!

Romil (2 comentarii)  •  3 iulie 2015, 1:16

Ca orice om are şi Simona defectele ei,dar şi daruri
pe măsura defectelor!Articolul este cel mai de bun simţ din câte s-au scris, felicitări d-le Alin Buzărin.Doar în pomul care aduce roade aruncă proştii cu pietre,cei cuminţi savurează roadele sau îşi văd de treaba lor…

Serban (4 comentarii)  •  3 iulie 2015, 5:39

Vad ca ai si fani,domnule ziarist!Tot ca si ei,nu prea le ai cu tenisul!Asta e un sport pe care trebuie sa-l si joci (bine) spre a-l intelege!E altfel decat fotbalul.Marele comentator sportiv pe care l-a avut tara asta(singurul,de altfel!),Cristian Topescu,a incercat si el de cateva ori sa comenteze,a vazut ca nu e ca la handbal sau fotbal,unde era doctor si,cu bun simt,a renuntat!I-a lasat pe specialisti.Pe vremea aceea minunata de care vorbesti,pe vremea celui care a adus atata bucurie amaratilor de romani,dar care ne-a si facut sa suferim cu mentalitatea sa tipic romaneasca,cel mai plin de fantezie si complet tenisman ce a existat vreodata,pana a aparut Federer!Ilie Nastase.Pai o compari pe Halep cu ala!Chiar ca te joci pe computer(locul doi ,cu locul unu…si asta e tot!).Singurul punct in care poti sa-i asemeuiesti…e mitocania!Si ala injura si vorbea urat pe teren si facea gesturi nepotrivite!Iar in ’76,an de care vorbesti(prostii!),Ilie era la apusul carierei!Fata asta abia a inceput si s-a si sfarsit!Scrie curajos de ce se intampla asta!Chiar nu-ti dai seama!?!Desi nu este dotata fizic,are talent si e tenace,a ajuns mult mai sus decat sunt posibilitatile ei reale,dar ar fi putut sa se mentina cat de cat acolo daca….ar fi avut un antrenor!!!A avut unul dar l-a dat afara!Ala a adus-o acolo,nu ta-su sau ma-sa!In zilele noastre nu mai merge fara antrenor.Copiii astia sunt niste masini,nu au creier nici cat o gaina(nici Nastase nu avea,dar,repet,el era un geniu,juca din instinct si,daca se nastea in Gemania,ar fi fost greu de egalat vreodata!!!),au nevoie de un ochi si un cunoscator,care trebuie sa posede si calitati pedagogice si sa impuna o disciplina stricta,sa-i calauzeasca pe drumul spre succes!De ce crezi ca toti au o armata de antrenori?!Crezi ca Federer,Serena sau Nole nu stiu tenis?!Trebuie sa le arate vreun fost campion cum sa loveasca mingea?!Au nevoie de un dirijor,de el depinde totul!Si ce face proasta noastra?! Il concediaza si isi ia niste papagali de iau bani putini si fac ce spune ea,plus ca-si si permite sa urle la ei in timpul meciului!Federer e cel mai bun tenisman al tuturor timpurilor,si nu l-am vazut vreodata sa spuna ceva lui Boris!
Fata asta are deci nevoie sa scape de familie si apoi sa-si dea seama unde e banca ei si sa se aseze cuminte acolo.Apoi sa-si ia un guru de antrenor si sa faca ce spune ala.Atunci poate ajunge si numarul 1.Asta banuind ca mai dispare si Serena aia,sau o prind astia ce droguri ia!

pitipetrolistul (1 comentarii)  •  3 iulie 2015, 7:18

ca de obicei ati pus punctual pe i.FB articolul

Fibra (87 comentarii)  •  3 iulie 2015, 8:32

Bravo Monica!

gebrail (4 comentarii)  •  3 iulie 2015, 9:10

lumea e nedumerita, fiindca simona se afla ,,artificial” pe locul 3 in clasamentul PTA..clasamentul asta, e ca si ala, FIFA – Coca Cola, unde, echipe care joaca cu malta, andora si san marino sunt mai sus decat alea care iau fotbalul in serios si joaca cu echipe tari!! sincer, sunt multe jucatoare peste ea, ca valoare…numai ca, presa romaneasca e foarte partinitoare si exagerata…

marcel puscas (1 comentarii)  •  3 iulie 2015, 9:46

BRAVO !

zugun (1 comentarii)  •  3 iulie 2015, 12:33

Cu totii o iubim si o vom iubi/admira pe Simona;dar si ea trebuie sa constientizeze ca din momentul ,,captarii emotiilo/trairilor” noastre , pe buna dreptate ca urmare a muncii si rezultatelor ei, ea apartine si celor care o urmaresc si se bucura/mandresc cu performantele ei si sa nu se supere pe cei care uneori nu putem trece cu vederea , oameni /romani suntem, peste ,,caderile”ei. Ridica-te Simona !

brazvan (35 comentarii)  •  3 iulie 2015, 13:59

dacă n-ar fi așa nervoasă și nu și-ar schimba antrenorii ca pe șosete, asta, după o prealabilă umilire în public, ar trezi simpatii mai multe.

Hasbe (4 comentarii)  •  3 iulie 2015, 17:21

Corect este ceea ce spuneți dar ideea de a o compara pe Halep cu Năstase e nostimă dar e infantilă. Nu avem nicio jucătoare de tenis, în viață sau trecută la cele veșnice care să valoreze cât un deget mic al lui Ilie Năstase! Oricâte milioane de USD ar fi câștigat. De jucători români de tenis care să poată fi comparați cu Năstase, știe toată lumea, nici nu poate fi vorba. Nu am priceput ce legătură are autorul cu tenisul. Adică e comentator sportiv ? De când?

Mihai de Mihai (1 comentarii)  •  3 iulie 2015, 22:09

Caracterul ei urat este de vina pentru reactiile negative si atunci cand pierde dar si atunci cand castiga. Unii oameni refuza sa iubeasca neconditionat un sportiv chiar si foarte bun daca acesta nu are si un comportament decent. Pana la urma, sportivii de peformanta sunt, vrem, nu vrem, modele urmate de copii nostri.

Regele Hagi (6 comentarii)  •  4 iulie 2015, 1:56

Hai sa n-o comparam pe Simona cu marele Ilie Nastase…e aproape o blasfemie!

NicU (1 comentarii)  •  4 iulie 2015, 20:00

sa-si tot schimbe antrenorul in continuare…o sa aiba rezultate bune asa..
e ca in fotbalul romanesc.

kELOO (12 comentarii)  •  4 iulie 2015, 21:56

@Serban, ce comentariu, m-ai facut sa rad!
In linii mari, cred ca ai dreptate, dar cine stie, poate Simona se corijeaza, are destul timp.
Problema generalizata la tinerii din ziua de astazi este ca se plictisesc cam repede!

Comentează