Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Frumoșii și urîții Mărțișorului

Vai, cît de urît a jucat Craiova!!! De aproape două zile telefonul personal de plastic negru stochează acest gen de reproșuri. Amici mai noi sau mai vechi, cunoscîndu-mi originile oltenești pe care n-am nici un motiv să le ascund, vorbind […]

marți, 3 martie 2015, 9:59

Vai, cît de urît a jucat Craiova!!! De aproape două zile telefonul personal de plastic negru stochează acest gen de reproșuri. Amici mai noi sau mai vechi, cunoscîndu-mi originile oltenești pe care n-am nici un motiv să le ascund, vorbind serios sau urmărind doar să tachineze, glosează pe această temă plictisitoare, chiar mai plictisitoare decît acel 0-0 din Parcul Romanescu.

Televiziuni, ziare, site-uri, jucători steliști, suporteri ai fotbalului, esteți, iubitori ai frumosului întrupat în fiorul unei pase cu călcîiul deplîng echilibrul planetar grav afectat de orientarea defensivă a Craiovei și își manifestă reala îngrijorare că stratul de ozon s-a subțiat din cauza aglomerării oltene din propria jumătate, uneori chiar din propria treime de teren.
Chiar așa, de ce să te aperi în fața Stelei cînd ai putea să ataci, să nu lași pe nimeni în defensivă și să pierzi triumfător și estetic, cu 5-2 sau cu 7-3? Chiar dacă rămîi în zece oameni, tu du-te peste ei, treci în așezare 1-1-8, încalecă-i și sigur vei lua o căruță de goluri.

Nu contează că joci cu Briceag, prima dată titular în Liga 1, contra lui Adi Popa, trimite-l în față și interzi-i prin lege orice privire îndreptată către terenul propriu. Admiră-i masca lui Rusescu, Frăsinescule, lasă-i spații, spune-i cît de hain era Unai Emery că nu-l băga nici un minut la Sevilla, du-te în atac neapărat, nu contează că ai tăi au rămas în zece, împodobește duminica de Mărțișor cu frumusețea pe care o merită. Pune-i și șnur, să arate mai bine!

Gata! Nu există fotbal frumos și urît, ci doar fotbal bun și prost. Pe Extensiv s-a jucat cam de nota 6, departe de Liverpool-City și chiar de Pandurii – Craiova de etapa trecută, care a fost, măcar pentru România, un meci bunicel. Dar vinovată pentru această notă modestă nu e doar Craiova. Campioana multiplă a României a intrat în repriza a doua, după eliminarea lui Brandan, doar de două ori în careul oltean. Singura pasă verticală a Stelei, „pe gaură” cum se spune în argotica stadioanelor, i-a aparținut aprioric rudimentarului Gabi Tamaș. Unde erau esteții, bijutierii, maeștrii în filigran din linia de mijloc a mereu spectaculoasei Steaua?

Cum adică, unde erau? Nu se zăreau printre mușuroaiele de cîrtiță ale gazonului, cînd doreau să preia, mingea le spărgea plombele. De acord că Bawab e măcar la fel de tehnic precum Stanciu? E vreun sacrilegiu să spunem asta? Dar în timp ce iordanianul a acceptat să-și bage gleznele printre hîrtoape, Nicușor i-a acuzat pe olteni că s-au apărat ca la handbal. Corect, doar că el a făcut mereu pași. Pași și atît, nimic mai mult!

Comentarii (46)Adaugă comentariu

tesio (13 comentarii)  •  3 martie 2015, 10:21

Articolu` mi-a mers la inima!! Unii stelisti au fost circari pe teren!! HAI CRAIOVA!!

Gabriel (1 comentarii)  •  3 martie 2015, 10:24

…e usor a scrie cand nu ai nimic de spus… :))

gabi (9 comentarii)  •  3 martie 2015, 10:24

Daca toata lumea e de parere ca CSU a jucat cum se joaca la div C,dumneata vrei sa spui ca asta e un fotbal modern,un `catenacio` marca Cartu…Nu ,asta e `autobaza` Cartu…chiar ziarul dumitale domnule Buzarin a scris asta!Iar Steaua ,nu are mijlocasi de filigram cum invoci ,asa ceva nu exista la Steau ,dar stiu ca are CSU niste mijlocasi centrali de te apuca `jena`…Pai ala de culoare, ca nu ma intereseaza jucatorii Craiovei face un fault la 5 minute si daca intra unul mai tare la el se tavaleste pe jos de zici ca are piciorul rupt…Concluzia mea:CSU Craiova joaca cel mai urat fotbal din Liga 1…PS. Nu sunt stelist dinamovist sau rapidist,ca sa nu ma judeci dupa echipa domnu`ziarist!

Razvan (1 comentarii)  •  3 martie 2015, 10:39

La cate blaturi ai facut la branesti mi-ar fi rusine sa mai fac pe desteptul pe aici.

Si cum naiba ai ajuns la gsp, nu mai bine te prindea stilul de cancan al prosportului.

Yo (2 comentarii)  •  3 martie 2015, 10:39

Da ma Buzarine, cum zici tu. Iar Olguta e mai frumoasa decat Oprescu. Acum sper ca esti multumit. Adio si-un praz verde!

Misu de la scularie (1 comentarii)  •  3 martie 2015, 10:47

Bun asa,
Rusinea Ligii Campionilor e o echipa mica,
10 ani fara victorie!!

MRR (6 comentarii)  •  3 martie 2015, 10:50

buzarine, nu o sa te uit cum tineai fatis partea stelei ori de cate ori aveai ocazia…acum ca s-a terminat cascavalul incerci sa fii impartial, dar nu-ti iese…probabil mai speri la niste zer, daca la cascaval nu se mai poate :)))

ipsilante (10 comentarii)  •  3 martie 2015, 10:51

Dupa bocetele stelistilor de luni, precum ca au dureri de spate, de oase, de masele…, ma gandesc, daca nu ar trebui sa se apuce, pe viitor, de balet sau sah! Stiinta a jucat modest, recunosc, dar ei cu ce au fost mai buni? La Ludogoretz sau Aalborg n-au jucat pe Extensiv… Ce-au aratat? O vorba spune, mai bine fruntas la tara, decat codas la oras… Steaua sau, ca sa fiu arogant, FC Gazde, se vrea mare scula de echipa, dar nu mai e nici macar aici, in tara. Mult zgomot, putin fotbal. Asta a devenit echipa lui Becali, intr-un campionat romanesc sarac, stors, aproape in faliment. Pentru o echipa nou promovata, Stiinta e in grafic, ca sa zic asa, cu alcatuirea unei grupari puternice, cu pretentii la performante. Vom vedea ce ne vor aduce anii viitori. FORZA STIINTA!

xolv (13 comentarii)  •  3 martie 2015, 10:57

Pai nu era Craiova campioana ultimelor 13 etape ? Nu aveau ei 30 de puncte, mai mult decat Steaua ? Astia sunt rivalii de peste noapte ai campionilor ? Mai mult decat „le rupem picioarele” sau „ii facem cu arbitrii”, mentalitatea fotbalistica provinciala n-a generat.

ovidiu_3003 (341 comentarii)  •  3 martie 2015, 11:09

Mie mi a placut cum ajucat CSU …nu m am plictisit deloc …daca jucam 11 la 11 ii bateam …

john.peris (4 comentarii)  •  3 martie 2015, 11:11

Ironic ca de obicei dl Buzarin,intrebarea ar fi ‘ ce are p—- cu plamanu’ sau sula cu prefectura (primaria in cazul de fata)?? Aceasta Clona a Craiovei este sustinuta din BANI PUBLICI, vi se pare normal ca acesti oameni , in frunte cu aceasta nulitate Cartu sa fie remunerati pentru acest gen de spectacol jalnic ? Steaua a avut momente de joc incantator ( o spune un dinamovist ! ) dar nu se poate juca cu un adversar care stie doar „la malai „!Eclipsa dvs. de forma se prelungeste!!

calin (41 comentarii)  •  3 martie 2015, 11:33

Ride ruptul de cirpit.

Ionut (1 comentarii)  •  3 martie 2015, 11:37

Dl. Buzarin, ati trecut cumva de partea clonei? Acum ceva timp spuneati ca asta nu e Universitatea, acum ii luati apararea? Pacat…am crezut ca sunteti de cuvant

aneurism (1 comentarii)  •  3 martie 2015, 11:49

pentru cineva care a ar fi vazut doar repriza a 2-a, articolul e pertinent si justificabil. dar prima repriza? daca sorin si emil le-au spus jucatorilor, bah nu ne putem bate cu astia, hai sa jucam la 0-0 pana prin min 70 sa nu luam scor, apoi pe final sa fortam si noi un pic, cred ca este gresit pentru echipa ca atitudine si mentalitate. planul se pare ca a fost dejucat de brandan, care, desi prin prin bunavointa arbitrului la sfr. 1 reprize a scapat de penalty si eliminare, a insistat la inceputul reprizei secunde cu acel fault absolut stupid si in sfarsit a fost eliminat. probabil 11 contra 11, cu un herghelegiu intrat proaspat in ultimele 20 de min ar fi contat si Craiova in atac…

ochi_ager (1 comentarii)  •  3 martie 2015, 12:16

Așadar, dragi antrenori, urmați sfatul maestrului din Brănești: puneți esteții, bijutierii, maeștrii în filigran să valseze printre mușuroaiele de cârtiță ale gazonului.
Că ăsta-i fotbalul ce-i place d-lui Buzărin…

cosmin (1 comentarii)  •  3 martie 2015, 12:47

bun articol felicitari

Silviu (9 comentarii)  •  3 martie 2015, 12:49

„Maestre” , ai dreptate : numai Steaua e de vina pentru spectacolul prost de duminica ! Se „vede” ca esti un deontolog adevarat ! Cred ca , din neatentie , desigur , nu ai observat „iscusinta” prazarilor de a folosi o tarla de praz , cat un teren de handbal , pentru a lupta cu „invadatorii” ! Si daca jucau in sapte era greu sa intri in careul lor ! „Vitejia” dinaintea meciului s-a vazut la sfarsitul lui cand pupau pamantul ca nu au luat bataie ! Apropo , stii cumva daca Steaua a jucat cu portar ?

Iulix_73 (3 comentarii)  •  3 martie 2015, 13:06

Schimba-ti tata dioptriile , ca nu mai vezi bine ! Ala a fost tere de fotbal ? De unde vrei tu ” maeștri în filigran ” pe un teren pe care se accidenta si un tractor … ?

MANDRU CA SUNT OLTEAN (1 comentarii)  •  3 martie 2015, 13:11

un articol echilibrat si care spune lucrurilor pe nume. NUmai un idiot putea sa iasa la atac avand un om in minus timp de o repriza. Parerile pacalicilor din fotbal nu conteaza. Bravo domnule Buzarin! Respect! STIINTA E NUMAI UNA = CS UNIVERSITATEA CRAIOVA!

Sorin (1 comentarii)  •  3 martie 2015, 13:13

daca reusea Mateiu sa marcheze la faza aceea cand a patruns in careu prin apararea slaba a miticilor, ii faceam praf, cred ca se impuscau aia. Sa le dai gol increzutilor aia in 9 oameni e ceva. Oricum Steaua asteapta doar pomeni, 11 m etc, numai ca nu a fost Tudor. Aia nu e campiona. Rusineeeeee.

nos (3 comentarii)  •  3 martie 2015, 13:59

Bai Aline, in ultimul timp ai scris articole bune, pana la asta. Ai dat cu mucii in fasole. Ai demonstrat ca indiferent cat de citit te-ai da, tot un oltenas mintenas limitat ramai.
Pai si in istorie, aia care se apara sunt ajutati de decor (ceata, mlastina, inghet, etc.). Mai bine incepeai articolul spunand ca s-a jucat la Rovine in campii decat in parcul Romanescu. Normal ca a fost un meci de divizia C, pe un teren (pardon, tapsan de divizia C). Imi amintesti de vremurile de acum vreo 10-15 ani cand veneau adversari tari in Ghencea, si atat Steaua cat si nationala se bazau pe mocirla de acolo. Atitudine de inapoiat. In loc sa condamni echipa care a facut antijoc, tu te iei tot de cea care a mai incercat ceva, ceva… Cat despre Cartu, a fost mare ca jucator, dar ca antrenor e un pars (na’ ca folosii si un cuvant familiar). Pacat!

Cinezan Vladimir (6 comentarii)  •  3 martie 2015, 14:55

Pe piaţa liberă, morcovii se vând la preţ redus pentru cei de la FCSB. Gâlcă şi amicii ştiu de ce !

dan (1 comentarii)  •  3 martie 2015, 14:55

din 10 echipe care joaca cu Baarcelona9 se apara cu toti in careu.si totusi se gasesc solutii daca le cauti in fotbal si nu in cluburile din Bucuresti.poate le-a ordonat ciobanul din pirnaie prin tf sa nu bata.

edd (1 comentarii)  •  3 martie 2015, 15:33

buzarin, tu oricum esti un sclav vandut. un om fara demnitate, csu nu e stiinta

Vic (21 comentarii)  •  3 martie 2015, 16:43

Felicitari domnule Buzarin pentru un articol echilibrat despre Universitatea Craiova. Continuati sa acrieti pe aceasta tema ! Fotbalul craiovean a murit in 2011. Cine are statura morala sa-l reconstruiasca : comunitatea locala, plus clubul sportiv Universitatea Craiova, plus Craiova Maxima, plus investitorii privati, sau nebunul care a ingropat, falimentat si dezafiliat acest mit plus fanii pe care el i-a platit ? A cui clona are mai mult ADN alb-albastru – a familiei Mititelu, sau a Craiovei ?

Pentru edd (21 comentarii)  •  3 martie 2015, 16:46

Dar care echipa e Stiinta ? Orice SRL facut peste noapte de Mititelu ? Este clubul Fotbal Club U Craiova, infiintat de Dinel Staicu in 2002, vindul lui Mititelu in 2005, si falimentat si dezafiliat (adica disparut din fotbal) in 2014 ? Sau noul club SC U Craiova SA facut de familia Mititelu in 2013 – o noua clona interlopului ? E Stiinta acolo unde e Mititelu (creatorul Craiovei Minima), sau unde e Corneliu Stroe, creatorul Craiovei Maxima ?

cata (2 comentarii)  •  3 martie 2015, 17:28

Un articol f. bun. Felicitari!

Xbotz (10 comentarii)  •  3 martie 2015, 17:35

Ce poti sa-i ceri unui oltean limitat?Cum poti sa fii mingicar,sa controlezi balonul si sa faci spectacol pe un astfel de gazon?Nici Barcelona cu Messi si Neymar nu reusea sa-i dea mai mult de 1 gol Craiovei la cat de prost a fost gazonul si la cat de exagerat s-a aparat Craiova.O repriza intreaga s-a jucat 11 la 11 si astia de la Craiova nu au tras un sut pe spatiul portii.Plus ca in prima repriza Steaua a avut o ocazie uriasa,cand Popa si-a trimis adversarul dupa seminte,a scapat apoi Popa singur cu Balgradean si s-a ridicat eronat fanionul iar apoi Brandan comite penalty clar si nu este acordat.In a doua repriza aceeasi poveste,Steaua rateaza doua mari ocazii de gol si nu primeste pe final penalty la faultul asupra lui Tucudean.Deci doua penalty-uri neacordate,3 sanse uriase de gol plus acea faza a lui Popa unde,foarte probabil,se marca.De partea cealalte Craiova super defensiva,0 suturi pe poarta si 31% posesie.Si tu zici ca CSU a jucat bine,normal si ca merita egalul nu?Daca te consider ziarist fii obiectiv,nu mai scrie articole aiurea si nu te mai lasa influentat de originile tale si de personajele din anturajul tau.La Craiova a fost furt ,s-a vazut si la final cand sa dus Cartu la Avram si la strans in brate,acelasi Cartu care la ultima confruntare cu Steaua,cand au luat-o meritat cu 1-0 era sa bata arbitrul intalniri si un cameraman care-l filma prea deaproape.Rusine!

nick70 (3 comentarii)  •  3 martie 2015, 17:52

omule ai vocatie de fatalist ,dac mizeria aia de o joaca craiova e fotbal uita-te tu la el ,daca ala e stadion inseamna ca ne meritam soarta si daca sponsorizati echipa din bani publici ca asa vrea betiva aia de olguta ,ne meritam toti soarta

Marius (9 comentarii)  •  3 martie 2015, 18:20

Toata tara este suparata de jocul Craiovei dar nimeni nu spune mai nimic de faptul ca Viitorul a jucat 50 de minute cu doi oameni in plus si nu au inscris, ba, mai mult, nici nu si-au creat ocazii…

Despre Universitatea Craiova (21 comentarii)  •  3 martie 2015, 18:39

Felicitari domnule Buzarin ca scrieti despre Universitatea Craiova. Nu mai locuiesc in tara de citiva ani – e frumos sa citesc cite ceva despre echipa mea de suflet. Pina la urma Craiova a murit in 2011, cu faliment si dezafiliere. Ma bucura renasterea Universitatii Craiova cu Craiova Maxima, Clubul Sportiv Universitatea Craiova, investitori privati etc. Eforturi similare de renastere s-au intimplat la Fiorentina si Napoli, eforturi aplaudate de fanii de acolo. Doar un nebun ar mai dori ca fostul gropar Mititelu sa fie implicat in aceasta renastere. Sa-si ia marcile OSIM, ca atita mai are, si sa le lase mostenire copiilor si copiilor copiilor copiilor lui, asa cum ne ameninta de vreo 10 ani.

Simplu (1 comentarii)  •  3 martie 2015, 19:07

BUCURESTENI,ADIO SI-UN PRAZ VERDE! NU MAI SUNTETI PE VREMEA MITITELULUI DE ACUM ,LA CRAIOVA UN PUNCT O SA SE CASTIGE FOARTE GREU ! AVANTI,AVANTI !!! O VIATA INTREAGA,O VIATA INTREAGA NOI LANGA TINE VOM FIIIIII ,U CRAIOVA,U CRAIOVA LANGA TINE MEREEEEU !!

Its1134 (1 comentarii)  •  3 martie 2015, 19:34

Sigur ai luat mult “pe gaură” și chiar la “buzărin” ca să scrii mizeria asta. Imparțialu’ lu’ tata. Jurnalistule! Bravo! Meriți o parte din premiul Pulizer. Doar prima parte, dar de mai multe ori. (Prima parte adică ‘puli’. Te văd mai prost așa și mi-era fircă să nu-nțelegi greșit.)

BDM (3 comentarii)  •  3 martie 2015, 20:05

foarte bun articolul, desi observ ca sunt multi stelisti care nu sunt de acord cu acest continut. Frustrarea devine apasatoare cand se loveste de mandria exacerbata a olteanului

unul corect (1 comentarii)  •  3 martie 2015, 20:11

Ai grija ce scrii buzarine ca poate suna telefonul ala negru de plastic si la celalalt capat il descoperi pe mititelu ! Vrei si tu sa intri la urgentza? Dc nu te conformezi si tu asa cum o fac decebal radulescu, radu naum ivanovici….etc? Dc nu stai in pozitie de drepti cand suna mititelu , asa cum o fac ei?

remember (3 comentarii)  •  3 martie 2015, 20:24

Articol bun ….asta e adevarul.

edward (1 comentarii)  •  3 martie 2015, 20:56

acum niste ani dinamo kiev spulbera barcelona cu un 3-0 4-0 cred adica tur retur.. si doar pe contraatac… si n-am auzit ca cei de la barca sa zica ceva de autobaza lui lobanovsky….apropo.. cum craiova e clona universitatii asa si steau e clona stelei…nici o legatura cu cluburile din anii 80….doar suporterii… echipa e unde sunt suporterii.. ei sunt istorie unui club…. jucatoriii, antrenorii se vand, pleaca ,,,, suporterii raman..

cornel (10 comentarii)  •  3 martie 2015, 23:03

La care ”mijlocasi” te referi mai nea Aline ? La Coltescu, Dima sau Balaj ?!

UCV (1 comentarii)  •  3 martie 2015, 23:47

Aceasta echipa nu e multipla campioana, s-a infintat acum 2 ani…numai scrie prostii…pot sa joace si finala de UCL si tot nu tin cu ei, atata timp cat ei ma preostec in fata si imi spun ca 15 ani mergeam degeaba la stadion si ca asta ar fii echipa mea de suflet..nu aia pe care eu am urmato 15 ani, nici nu vreau sa aud de ei…daca ar fi venit si spuneau este un proiect nou..vrem sa avem fotbal in craiova si asta este echipa orasului se numeste cs craiova sau cs municipal craiova sau oricum altcunva..as fi tinut cu ei, bineinteles nu cu aceiasi ardoare cu care iubeam stiinta, dar in cazul de fata…ii uras mai mult decat pe steaua si dinamo la un loc….CSU esto o echipa a sistemului asa cum au fost steaua si dinamo

Anon (1 comentarii)  •  4 martie 2015, 0:16

Conco sau Buzi (cum preferi?), vezi că Rapidul a bătut echipa asta fantomă numită FCSB… A, am uitat: CSU nu există decât de 2 ani şi în niciun caz nu poate pretinde apelativul „Craiova”… Vezi că are nevoie Chiajna de tine – nu ştiu băieţii care e drumul mai uşor spre Liga a 2-a.

VULTURUL (7 comentarii)  •  4 martie 2015, 9:06

Asa d-le Buzarin un articol direct si la obiect. Numai pentru cine stie fotbal. Se vede ca nu au vazut ce meciuri face Chelsea in Anglia de castiga cu un singur sut la poarta si se apara tot meciul. Nu a mai fost Tudor sau Balaj(cat de smechereste a fluierat cu Rapid-ul) sau altul de imi scapa acum. Argaseala stie tot, cred ca atunci cand doarme pune plasture la gura sa nu cumva sa vorbeasca in somn.
P.S. Aveti grija de controlul antidoping sa se faca la toate meciurile. Pana atunci sa le dea purgative sa fie subtirei si rai cand intra pe teren.

fcu1948 (11 comentarii)  •  4 martie 2015, 23:26

Băi buzarine, cam cum poate o echipă înființată în urmă cu 18 luni să fie multiplă campioană a României??
O fi wcsu clona un fel de Prâslea cel Voinic, Greuceanu sau Făt Frmos, dovadă că a intrat direct în Divizia B și apoi a promovat încâlcând regulamentele, dar nici chiar așa!!!

Pelendava (5 comentarii)  •  5 martie 2015, 7:50

„# 31 Despre Universitatea Craiova on 03.03.15 at 6:39 pm”…. CORECT STIMABILE. Chapeau!

Pelendava (5 comentarii)  •  5 martie 2015, 7:53

Peste cativa ani n-o sa mai vorbeasca nimeni despre cum a fost meciul acesta, zero-la-zero. In istorie raman numai cele cu multe goluri sau cele intr-adevar frumoase. Pana una-alta se pare ca fcsb-istii nu pot digera faptul ca au jucat doua etape si n-au reusit sa marcheze. Bucurati-va macar ca ati luat un punct mieluseilor! Mhwoahahaaaa! Hai Craiova, hai Stiinta!

dan (41 comentarii)  •  7 martie 2015, 3:17

Foarte urat din partea ta .

Marian (1 comentarii)  •  7 martie 2015, 12:26

domnul Fcu1948…grea limba romana…era vorva despre Steaua (multipla campioana a Romaniei…). Cat despre rautatile astea cu clona…neclona…vreau sa spun un singur lucru: gorjean fiind am tinut intotdeauna cu Craiova, nu cu Pandurii, iar cand am fost „infiat” de orasul Craiova(1998) am tinut cu toate echipele din oras sau zona…Jiul IELIF, Electroputere, Chimia sau Armata Craiova. Asadar echipa asta clona sau nu joaca pentru Craiova, haideti sa lasam rautatile la o parte si sa sustinem Craiova fotbaistica…hai Craiova, oricare ar fi ea!

Comentează