Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Ioan Niculae Ceaușescu

Ioan Niculae e un fel de Gigi Becali fără har, amestecat cu Ceaușescu în vizită de lucru printre știuleți imperiali, dați cu baiț ca să lucească în privirea marelui conducător. După fiecare meci distruge doi-trei fotbaliști, îl face cerb imperial […]

miercuri, 29 octombrie 2014, 9:10

Ioan Niculae e un fel de Gigi Becali fără har, amestecat cu Ceaușescu în vizită de lucru printre știuleți imperiali, dați cu baiț ca să lucească în privirea marelui conducător. După fiecare meci distruge doi-trei fotbaliști, îl face cerb imperial pe antrenor, împușcîndu-l fix în frunte, și face poligonul cu Dinu Gheorghe, cerîndu-i explicații televizate, cînd ar putea s-o facă între patru ochi.

Se bagă peste tot, în tehnică, în tactică, în viziune, are versiuni personale, firește infailibile, asupra accidentării lui Bukari. Conform propriei sale opinii, Bukari trebuia să fie luat la Glasgow, trecut pe foaie, eventual chiar băgat în teren. Deși președintele, antrenorul, medicul sau asistenții sînt cu toții de altă părere, firește că nimeni n-are competența lui Niculae, și-atunci rămîne ca el. Doar el, numai el, el și numai el știe cel mai bine cum e cu glia, cu accidentările, cu fabricile, cu fosta Securitate și cu tactica.

Acest gen de dictator a dispărut demult din peisajul lumii civilizate, mai putînd fi regăsit ocazional prin ceva gubernii ruso-ucrainene și, cu certitudine, în Africa Ecuatorială, unde Bokassa și Idi Amin e imposibil să n-aibă urmași. E un comportament care probabil că-i furnizează plăceri personale, dar în exterior această imagine jalnică de stăpîn arhaic nu e contrabalansată nici pe departe de actul pozitiv al investiției în fotbal. Probabil că Niculae investește în fotbal pentru a mai avea încă un domeniu în care să-și afișeze competența și încă niște subordonați care să-i tremure de frică.

De mirare e că un om cu o anumită dimensiune în fotbal, Dinu Gheorghe, suportă această condiție, devenită cronică, de perie cu care marele magnat își lustruiește aproape zilnic bombeurile. Să ai peste două decenii în fenomen, să fi lucrat, printre alții, cu Mircea Lucescu și să rabzi să te penetreze zilnic verbal un șef de calitate îndoielnică, înseamnă o umilință imposibil de suportat.

Oricît ar fi salariul de mare, un om care-ți aplică acest tratament merită în cel mai bun caz să-l lași cu ochii în soare, să aducă el antrenori, să vindece el genunchi și, eventual, să dea el și goluri. Asta dacă nu cumva ai și niște amănunte interesante despre el, pe care le-ai putea povesti la o cafea procurorilor, care ați văzut în ce vervă se află!

Comentarii (52)Adaugă comentariu

andy (3 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 21:29

Dinu Gheorhe ia prafuri,ramase de cand era sef la vama,si l doare in …… ur de ce spune hipopotamul .

nyk (10 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 21:30

Buzarin, ai ramas adinc incastrat in filozofia comunista, mai adainc chiar decat Niculae.Acest lucru se intampla la toate echipele cu unic investitor .Cine plateste doreste sa stie pentru ce plateste. Nu vor ca jucatorii sa joace doar cand vor ei si ei sa-i plateasca orbeste tot timpul. Nu dau dreptate nici echipei nici lui Dinu care se crede in grandomania lui mai mult decat este: un angajat (salariat) de la care se asteapta rezultate pe masura platilor. Dar la noi mai dureaza pana iesim din perioada aceasta a capitalismului romantic pe care o traieste si Buzarin insusi. Baieti, vin vremuri grele, bate vantul a urgie.Situatia va fi in viitorul apropiat cu mult mai grea decat este acum.

ss (4 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 21:43

a

akka (2 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 21:47

La Zimnicea , spre exemplu , muncitorii lucreaza simbata ,duminica sau de sarbatori legale fara sa fie platiti.Cine misca , a 2-a zi e somer. Cel mai mare salariu e 1000 lei.Orice angajat trebui ,musai policalificat : platantator si culegator de tutun , brutar ,viticultor ,etc. Cind e culesul viilor se inchid sectii de lucru de diferite domenii, toata lumea merge la cules indiferent ce zi este.
Ceausescu era copil pe linga acest securist tiranic.

lute (34 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 21:50

impecabil articol, esti printre cei mai buni!

ss (4 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 21:50

nyk, cat de prost si primitiv gandesti! tot ce debitezi tu este exact pe dos,intr-o tara civilizata! alin are dreptate ,genul acesta de oameni a apus de mult in tarile occidentale,dar noi suntem mai aproape de putin si rusia decat de civilizatie! patronii inteligenti au interesul ca in femeia de servici ,in primul rand,sa fie multumita,ea facand un lucru pe care el niciodata nu va fi in stare,daca intelegi ce vreau sa spun! d-astia ca niculae sunt in toata tara si astia sunt principala cauza ca romania e la coada europei! pare bizar ,dar asa este!

ss (4 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 21:54

Felicitari d-le Alin ca incercati sa educati oamenii si in alta directie decat cea invatata de la mafiotii mitica,sandu si toti ceilalti preistorici!

florin (2 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 22:06

Felicitari!

nucred (3 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 22:07

nu inteleg de ce ii sunt luate interviuri da na poate nu ma pricep eu

urmaresc campionatul angliei de 2-3 ani si nu am vazut nicaieri pareri ale investitorilor si au astia emisiuni de fotbal de zici ca is obsedati si nu mai stiu de altceva in viata

da ne gasim noi care suntem niste amatori in materia asta sa avem la emisiuni presedinti de club si investitori ca sa vezi

adi (7 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 22:14

Foarte bun articolul.Pacat ca nu sunt multi cei care il citesc si sunt si mai putin cei care il inteleg.
Daca ar fi fost in titlu cuvantul „Becali”,ar fi fost sute sa isi dea cu parerea pro sau contra.

qpax (3 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 22:21

Asa se intampla cu cei care baga banii (lor) intr-un fenomen care nu produce nimic dpdv financiar, in situatia economica a Romaniei contemporane. Unde ai fost tu presedinte … cine baga banii, primaria din Branesti? V-am zis si in cazul lui Becali si lui Mititelu, Porumboiu, si acum … bagati fratilor banii vostrii, in fotbal … si ii scoateti pe investorii astia problema din fotbal … asa se face, nu votandu-l pe basescu, care sa subjuge toate institutile din tara asta, si sa-i scota el afara cu procuroru’ lui Peste, pe cei care nu contribuie la jocurile lui politice si financiare. Asta este de fapt arhaism, pentru ca si fascistii erau mult mai evoluati in mentalitate decat atat.

Dar nici sa nu bagi nici un ban, ci sa scoti, bani de fapt din fotbal … ca tine, ca Dinu Gheorghe, etc … o anumita categorie … eu le zic lipitori (e dreptul meu) … si sa te crezi mare Zmeu … Nu-i plange tu de mila lui Dinu Gheorghe … Niculae este unul din putinii oameni din fotbal care isi mai cheltuie banii lui (si ai vreunei comunitatii) … si Dinu, a concubinat mereu cu astfel de cluburi, finantate exclusiv in privat, pentru ca si banii primiti sunt mai multi … ‘sacu’ e fara fund’ … daca ar pleca de la Astra … si-ar gasi foarte greu angajament in conditile pe care le vrea el, pentru ca nu mai plateste nimeni, fotbalu romanesc … lumea s-a mai luminat.

Si o ultima chestie, eu am mereu aceasta impresie, ca voi ‘ziaristii’ va dati cu parerea si de cele mai multe ori va pronuntati (cu subiect si predicat, si eventual verdict de condamnare) depre o varietate de domenii, pe care nu le stapaniti … cum ar fi cel juridic (spre exemplu), dao in colo … si voi nu sunteti nici finantatori, nici fani (in multe cazuri) si nici mari specilisti in fotbal … if i may say!

Si inca un aspect, ca nici mie nu-mi place Niculae, ca persoana … dar ultima propozitie din editorialul tau suna prea … basista ca sa o pot digera … santaj, amenintare, ce vrea sa fie? Si de ce simit nevoia, sa-ti argumentezi punctul de vedere in acest fel, uni l-ar caracteriza fascist … ca si iesirea ta la adresa lui Vssarass (care dupa delegarea lui Kovacs din weekend il vreau plecat de la CCA … dar in nici un caz nu simt nevoia sa-l riduculizez pe considerente de etnie).

ss (4 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 22:25

nucred, pt ca la noi primeaza banul,nu caracterul omului ,nu competenta lui,nu cat de cinstit au fost facut acei bani, ci cati bani ai! exact gandire tziganeasca, nu conteaza cum faci banii ,doar sa-i faci si esti barosan!

crisan arnold (1 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 22:27

sunt un antrenor de fotbal care a antrenat si in strainatate, cu acest articol ,MISTER BUZARIN ,mi ati castigat respectul total pe viata,

Va multumesc pt faptul ca ne ati luat apararea si noua antrenorilor,sanatate dumneavoastra si familiei dumneavoastra.

antrenor H.C.

PS. Va rog sa ramaneti acelasi om deosebit…

Mario (1 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 22:28

Pai, asa afli de fapt cine este Dinu Gh. nu Nicolae, caci noi stim ce este Nicolae.

@nyk (14 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 22:30

nyk, iti doresc sa te dea patronul afara, sa te execute silit banca si sa paralizezi de dragul capitalismului.

dembele (12 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 22:36

comportament de tov. maior de la secu. eu unul am avut de a face cu astfel de oameni pe vremea lui ceasca si cat de cat ai cunosc. sant oameni mici plini de importanta , pt. ei cei din jur nu conteaza , inainte de 89 ai vedeau pe toti potentiali dusmani ai regimului , astazi sant doar niste slugi netrebnice.ca asta sant multi in aceasta tara , iar dezastrul de la ora actuala in mare parte li se datoreaza.

cristian (2 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 22:43

Curios il cunosc pe dl. Dinu Gheorghe din 1986 si este pt. prima oara cind aud pe cineva plingindu-l. Nu cred ca este cazul este prea puternic. In schimb cred ca dl. Ion Nicolae il poate intreba pe dl. Copos,pe dl.Gigi Becali pt. ce baga banii in fotbal..

Aurel (2 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 22:52

Bravo Aline! Ziarsiti si reporteri de TV, va rugam nu-l mai invitati pe parveniyul asta pe ecran.

Lereter (21 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 22:58

Fotbalul „este guvernat” de citeva legi : el nu este matematica,victoria poate lipsi ,desi posesia este de 80% (Inter a luat,asa,cu Mourinho,un titlu european).Conteaza grupul,conteaza coeziunea,lotul,pregatirea profesionista. Conteaza siantrenorul,managerul. Rezultatele nu vin imediat. Iancu a mai avut la Timisoara un pas,pina sa fie campion,dar s-a prabusit.Niculae-Astra a bagat bani, a facut stadion,dar nu e reusit sa faca un grup cu o identitate a unui oras,pentru ca se bazeaza ,doar pe mercenari,nu pe suporteri.Chiar si Dinu Gheorghe e un mercenar,dar in lot are multi, care sint multumiti ca-si primesc banii,si nu pun osul. Nu au traditia Stelei,nici macar a Craiovei,si nici nu o vor avea niciodata,Niculae nu s-a inteles cu Ploiestiu,.nu-i iubeste nici Giurgiul. Orice patron poate sa ceara socoteala,dar depinde cum o face. Rufele se spala,deobicei,in familie. Niculae nu poate chestia asta. In 1-2 ani ASTRA se va prabusi precum Urziceniul,Vasluiul,(si astia au tinut de un singur om),pentru ca nu are suport de la spectatori ,in spate,iar fotbalul este tinut in viata de suportul fanilor. Echipa fara fani e condamnata,fotbalul nu se produce pentru preamarirea patronului,ci pentru multumirea fanilor. ASTRA nu are chestia asta.La un moment dat,cam ca la Paskani,ca la Porumboiuca la Iancu,ca la Stan,ca la constanta (etc) se duce drk totul,pentru ca ASTRA nu este o echipa a fanilor,nici a unui oras,este -DOAR_ echipa lui Niculae. Si asta nu este suficient. Cit despre caracterul lui Niculae,Dinu Vama sau altii ca ei sa fim seriosi…”banii vorbeste”,nu ratiunea !

Adi (1 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 23:19

Articol rar si bun, pentru ca oamenii care nu incearca sa-i impace pe toti, sunt putini.

mihai (1 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 23:40

Voi face ce nu am facut niciodata . Fara sa argumentez voi spune asta: ioan Nicolae de la Asta mizerie de om. Zici ca sunt huligan dar acest om nu-mi da alta varianta. De astia trebuie sa scapam

durden (126 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 23:52

dumnezeule mare,mai lasa-ne prietene cu articolele tale de 2 bani despre patronii din fotbal!!chiar asa,n-ai nici talent, nici resurse incat sa gasesti si tu un subiect rezonabil?!!?

nicu.cucu (1 comentarii)  •  29 octombrie 2014, 23:52

E posibil sa il interziceti pe micul ecran…asta e un personaj de desene animate de Halloween,,,sperie tot ce misca….imaginea perfecta a 25 de ani de capitalism original romanesc

dan marcel (2 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 0:13

Adica Gigi Becali are har? Care? Harul spumelor la gura? Atunci e spumos! Harul exprimarii aberante? Atunci e expresiv! Poate ca are har religios, si-atunci ar trebui sanctificat… Domnule, Gigi Becali nu numai ca n-are niciun har, el e un caine, si nici macar unul de rasa, ci o javra jalnica. Daca ala este modelul dumitale de om cu „har”, m-am lamurit asupra valorilor la care te raportezi. Cat despre Niculae, ceea ce spui dumneata acum, oamenii din Bereasca Ploiestilor stiu de peste doua decenii: individul e un nebun furios cu dese crize de turbare securistica. O simpla „halta de-o bere” la una din carciumile din Bereasca ti-ar da subiecte despre acest personaj sinistru pentru cativa ani. Printre altele, e un secret al lui Polichinelle ca Niculae are cel putin zece muncitori de la „Astani” pe constiinta.

Florin (1 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 0:21

In sfarsit citesc un articol bun si direct pe problema , felicitari Alin , daca ai sa pastrezi aceasta linie promit sa-ti citesc reportajele si pe viitor

Gabi (3 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 0:50

Felcitară domnule Alin Buzărin pentru acest articol! În sfârşit cienva ia atitunde impotriva acestui personaj odios, care tot timpul este nemulţumit, nerecunoscător şi vrea să dea impresia că le ştie pe toate!

gica contra (2 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 0:55

EXCELENT ! FELICITARI !

nu asa (20 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 1:02

1. eu nu il inghit pe taranus. este mai rau ca gigi.
2. dar geambasule, cu acest articol in mana, te poate da in judecata si castiga foarte usor. nu-i zic cum si nici de ce sa se lege, dar cu un bun avocat te face de vorbesti singur.
3. nu a vrut sa mearga la gigi si a dat de unul mai rau…

dan (43 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 1:03

corect!

dan marcel (2 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 1:04

Rectific: „Adsani”

motanul incaltat (199 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 1:12

Poate ca tot ce spui e adevarat despre Ioan Niculae dar sa-i plingi de mila luiDinu Gheorghe te face cel putin penibil….Eu habar n-am ce cauta acest personaj in fotbal…..Are fata de tortionar dupa mine….Ma refer la Dinu Gheorghe……

GOGU SCLIPICI (2 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 2:02

Nea nicu de la Astra aduce putin asa din profil cu „Kim Jong-un” pare ca are si din apucaturile acestuia raportate la fotbal

Zaietz (1 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 3:10

si punctul pe i a fost pus!!!

claudiu (18 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 5:51

Dar presa de ce promoveaza maimuta asta?

adi_stelistul (70 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 7:08

– „această imagine jalnică de stăpîn arhaic nu e contrabalansată nici pe departe de actul pozitiv al investiției în fotbal”, ziceti. Eu cred ca e, totusi.
– „Probabil că Niculae investește în fotbal pentru a mai avea încă un domeniu în care să-și afișeze competența și încă niște subordonați care să-i tremure de frică.” Proces de intentie gratuit.
Ca sa va fac si eu unul as spune ca articolul pare rabufnirea unui angajat suparat ca patronul (incompetent, cum altfel?) poate sa-l traga de urechi cand nu produce profit (lucru usor de demonstrat cu cifre indubitabile) cand el, salariatul, stie foarte bine ca singurul rol al patronului este sa bage bani intr-o afacere din care el (tot salariatul) sa castige un salariu cat mai bun muncind cand are chef.
Da’ eu nu va fac un proces de intentie. O sa zic ca, desi aveti dreptate, il compatimesc pe Niculae. Isi face foarte mult rau singur. De vina e temperamentul sau coleric, cred eu. Si sunt destul de competent in domeniu, fiind la randul meu un coleric.
Eu zic ca un investitor ca Niculae e benefic pentru fotbalul nostru. Amintiti-vi-l pe Becali, cum se baga peste tot si orice interventie publica a sa strica atmosfera la echipa. Parca inainte de a pleca spre Poarta Alba isi revenise cat de cat. Sa avem rabdare si cu Niculae.

popa mihai (2 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 7:09

Dar daca va angaja pe d.voastra si pe Ilie Stan era bun Niculae? Cum de mai aveti tupeul sa vorbiti despre fotbal cand v-ati demonstrat incompetenta ca presedinte? De ce va straduiti sa faceti in acest articol ironii pe tema democratie-dictatura, daca insasi ideea principala a articolului arata cat de ”bine” intelegeti democratia criticand un om in legatura cum modul isi conduce propria afacere?

badu (1 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 8:16

Bravo Alin, ai perfecta dreptate.Ai uitat sa amintesti si italochineza ce o foloseste

Danutz (4 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 8:51

Nea Buzarine, uitasi nene ca romanul e bun la toate? Cum adicatelea sa nu se priceapa sefu’ la tactica, achizitii si mai ales la medicina? Pai nu de asta e sef? Are el vreun consilier in vreo problema? Nu! De ce? Ca l-ar fura! De banii aia … stii matale care. Hotului ii este frica de hoti, nu?
NICUristul Lae, lae bucalae, are atata hapsaneala in el de te miri ca nu isi fura ceasul singur. Omul e bisnitar si nu cred ca are vreo treaba cu afacerile adevarate. Investitiile de dimensiuni mari nu se fac pentru un profit imediat, decata daca is de tip TUN! Ele se inchid repede repejor dupa EXPLOZIE. Vezi aici NOKIA (venit-bagat-luat-plecat), Siman, Bucsaru …
Oricum, DNA-ul e intr-o asa nebuloasa incat nici ei nu mai pot garanta usa urmatoare la care vor bate 😉 Aviz astora cu multe usi 😉

andrei (23 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 8:56

Ati spus ca patronul Astrei e un dictator pe care il mai putem intalni prin guberniile ruso-ucrainene. Abordati subiectul cu Mircea Lucescu si fotbalistii romani care au jucat sau joaca pe acolo, (Stoican sau Florescu de exemplu) si o sa aflati ca sunteti intr-o mare eroare. Da, in spatiul ex sovietic sunt oligarhi, regimuri diferite de democratia vestica, dar cand vorbim de fotbal si de sport in general, aflati ca patronii echipelor sunt discreti, presa de sport este chiar de sport, tabloidizarea e un fenomen minor, nu o sa gasiti hoardele de asa zise reporterite de sport care fac marcaj strans, 24 ore din 24, la toti patronii cu gura bogata, ca sa nu zic altfel. Ma gandesc cu groaza ca, incepand din mai anul viitor, va reincepe penibilul spectacol cu Becali in libertate, gazetele vor suplimenta personalul pentru „escorta” lui Gigi, fara el Steaua a obtinut 2 titluri si cu sanse sa il ia pe al treilea consecutiv, sa vedeti „rezultate” cand va toca proprii jucatori in presa. Concluzia este ca vina nu este doar a patronilor guralivi ci si a presei incapabile sa faca jurnalism sportiv. Traiasca tabloidul !

costel (1 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 9:03

mda….scurt si la obiect. dureros adevar si din pacate nu e chiar izolat. mai sunt cazuri dar nu sunt asa de mediatizate. bravo pt articol !

nicolaepetre (1 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 9:24

Total de acord cu @nucred.
Până la urmă omul își debitează inepțiile pentru că are posibilitatea să o facă, pentru că i se ia interviu, pentru că este întrebat de tot felul de dudui habarniste, pentru că apare la TV și în ziare. Eu nu l-am auzit vreodată pe Abramovic dându-și cu părerea pentru că nu este întrebat, alții sunt interesați strict de fotbal, fac emisiuni cu și despre fotbal unde discută despre fotbal, numai aici interesul e spre can-can că, deh, fotbal de unde. Voi jurnaliștii ați creat acest cult al „atotștiutorilor” în fotbal alergând ca nebunii cu microfonul și camera de filmat să-i întrebați pe patroni verzi și uscate când patronii ar fi trebuit lăsați în pace. Cum pe Becali nu îl mai aveți (momentan), v-ați îndreptat atenția spre alții, ba spre Porumboiu, ba spre Iancu, acum că nici ăștia nu mai sunt în peisaj, l-ați luat în colimator pe Niculae.
Să fim serioși, e un subiect jenant, nu știu cum nu vă e rușine să mai scrieți articole despre așa ceva, când toți acești „omnipotenți” sunt creațiile mass-mediei, că voi i-ați crescut nu cu biberoane, ci cu microfoane zilnice, de au ajuns să se creadă zei în fotbal.
Vom apuca oare ziua în care într-un ziar/blog de sport, că și așa sunt pe ducă, să citim DOAR despre sport și nu despre viețile patronilor și alte astfel de bazaconii?

birlic (12 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 9:42

Buzarine ,cu nume predestinat,adica oieru care acum fura din fotbal e in mintea ta mai sus ca Nicolaie nici macar la egalitate ,ba mai mult il compare cu Ceausescu ,pai pe vremea lui, Steaua a avut cel mai bun parcurs European ,acum abia a adunat un punct .Mai gandeste cand scrii ,dar mai ales cum scrii ca buzaranii din astia ca tine ,gasesti pe la toate colturile ,mai ales alea mai rotunjite stil Ionitoaia.

cristi (1 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 10:09

un articol fff bun, ar mai fi de adaugat si toate relele pe care le face NICULAE fotbalistilor.
Si mai ales de unde are acesti bani pe care ii arunca cu atata usurinta?????????

allenatore (4 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 10:12

poate critica fiindca critica pe banii lui. atat timp cat nu trimite biletele cu primul 11 si nu face schimbari in timpul meciului prin telefon totul este in regula.

păunoaia ovid (1 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 11:05

pai ce, ghe becali are har?

Danezu (41 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 11:35

Foarte bun articolul , bai kyn ești prost rău de tot… informat. Problema este ca daca îți faci toți angajații prosti ( odată sau pe rand) _ incompetenți înseamnă ca tu ești mai rău , doar tu ii platesti / adică ești prostul proștilor si o mai spui si in gura mare.

Catalinfb (2 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 11:42

Aline, cainii latra, caravana trece si vorba lui Becali…se trezeste Dinu Gheorghe si cand se duce la baie mai vede cateva mii de euro pe chiuveta. :))

lord belial (29 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 12:12

ioan niculae e un fost securist. intr-o tara normala, locul lui era acum la puscarie.

Steaua-1986-forever (5 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 12:13

1. „Ioan Niculae e un fel de Gigi Becali fără har”- nu am stiut ca ciobanul avea „har”. Poate printre cei mai slabi de inger sau cei care au trecut prin ciclul primar ca rata prin apa si apoi s-au oprit la clasa a V-a.
2. „De mirare e că un om cu o anumită dimensiune în fotbal, Dinu Gheorghe, suportă această condiție” – Dino Vuma (a se inlocui vocalele..) este unul din personajele care au pacalit foarte multa lume: este expert in aranjamente (de tot felul), are multe „cunostiinte” printre baietii aia cu fluierul in gura, a pacalit destui patroni pana acum insa din pacate este zero in fotbal. Asta au spus-o multi, inclusiv marele Balaci acum cateva zile la tv. Supararea lui „Ioan Nicolae Ceausescu” este alta: Din0 Vuma nu isi face exact treaba pentru care a fost adus. Adica sa „induioseze” arbitrii pentru favoruri „astrale”. Si pentru asta au cheltuit multi bani dar eficienta destul de redusa in ultima vreme. Deci, investitii mari, eficienta zero, fapt observat de „capitalistul” fost ofiter de Securitate. Ar merita un articol despre „managerii” din fotbal (inca nu avem , poate peste 10 ani …) si o sa vedeti cum Dinu, MM si altii si-au sabotat propriile cluburi (in mod voit), si-au furat patronii, etc….

simmy hawkeye (1 comentarii)  •  30 octombrie 2014, 22:45

Pentru @dan marcel: Amice, stii ceva, dar dupa ureche: Niculae are pe constiinta mai mult de zece muncitori, dar firma se cheama „ARTSANI” nu adsani sau astani. Oamenii din Ploiesti chiar stiu o multime de ticalosii despre acest personaj mult mai sinistru decat Ceausescu; printre altele, un var de-al meu mi-a povestit ca Niculae l-a aruncat cu mana lui intr-un cazan cu plastic din ala incins pe un maistru care ceruse o marire de salariu. In firmele lui nu comenteaza nimeni nimic, omul le-a demonstrat de mult angajatilor ca daca vrea ii omoara pe toti si nu pateste nimic! Mai nebun decat el e doar alalalt Niculaie, de la Brasov: ala, cand l-apuca pandaliile, trage cu pusca si cu pistolul prin birouri!

Comentează