Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Nu televiziunile de sport sînt problema, ci ţara!

GSP TV, DigiSport, Sport.ro sînt luate la ţintă. Prea mult Gigi!

Vineri seara, ora 18:45. Antena 1, emisiunea lui Mădălin Ionescu, „Acces Direct”. N-am reţinut tema, cert e că la acel moment de timp, la şapte fără un sfert, Gigi […]

sâmbătă, 26 septembrie 2009, 6:57

GSP TV, DigiSport, Sport.ro sînt luate la ţintă. Prea mult Gigi!

Vineri seara, ora 18:45. Antena 1, emisiunea lui Mădălin Ionescu, „Acces Direct”. N-am reţinut tema, cert e că la acel moment de timp, la şapte fără un sfert, Gigi Becali dănţuia cu foc, machidoneşte, înconjurat de muşate armâne transbalcanice. Probabil că people-metrele şi-au dat acele peste cap, luînd-o razna, către Nirvana minutului de aur.
Antena 1 nu e televiziune de sport şi nici „Acces direct” nu e vreo emisiune de profil. Ci doar un exemplu dintre multe altele, în care Gigi Becali, un emanat, aşa cum se spune, al presei sportive, părăseşte nişa şi devine un personaj oferit întregului popor, nu numai microbiştilor.

Televiziunile de sport sînt puse la zid, mai ales de către presa scrisă generalistă. Într-adevăr, poate că sportul pe micul ecran poate fi prezentat altfel decît se face acum. Poate că ideea cu un moderator în studio, cu un jurnalist invitat şi cu legături telefonice la diverşi patroni din fotbal e revolută. Dar aceeaşi presă generalistă care acuză nu-l ocoleşte, nici ea, pe Gigi. În plus, pune cioporul de microfoane în faţa lui Băse la Sîmbra Oilor, în faţa lui Geoană cînd acesta năşeşte, în faţa Elenei Udrea după ce ministresa se va fi descălţat pe plajă şi va fi spus că avem un litoral minunat şi programe turistice mirobolante.
Nici televiziunile nu sînt mai prejos. GSPTV poate fi acuzat de prea mult Gigi atunci cînd pe celelalte canale va fi prea mult Mozart sau prea mult Shakespeare. Nu se întîmplă asta, constatăm doar că e prea mult Ogică, prea mult Garcea, prea mult divertisment răsuflat. Televiziunile comerciale pun în prime-time americănisme cu multe împuşcături şi cu ketch-up pe post de sînge, în timp ce filmele bune pot fi văzute, contra cost, pe HBO, sau, la TVR, vinerea după miezul nopţii.

Şi în presa scrisă lucrurile stau cam la fel. România e ţara în care un ziar precum Cotidianul are mari probleme, din cauza tirajului mic, iar tripleta tabloidă Libertatea-Click-Cancan, adunată, bate la porţile milionului de exemplare pe zi. Pînă la urmă, ce e mai ludic şi mai necultural să pui pe prima pagină? Că Gigi l-a dat afară pe Bergodi de la Steaua sau că lui Axinte, în urma unei operaţii de implantare a unui inel gastric, i-a crescut penisul cu un centimetru?

Pentru cei cărora televiziunile de sport continuă să le miroasă a derizoriu, o ultimă informaţie: România e ţara care a reuşit s-o teleporteze pe Maia Morgenstern de la Hollywood spre platoul de filmare al unei telenovele. În schimb, e greu de crezut că o să-l vedem vreodată pe Papadopol, votat de popor între primii actori din istoria României, să facă drumul invers, de la „Regina” la „Patimile lui Christos”. Asta nu se va întîmpla niciodată!

Comentarii (253)Adaugă comentariu

FFTS (2 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 19:16

Bravo, multumim GSPTV, Gazeta Sporturilor, Antena 123Internationaletc! Sunteti foarte buni, felicitari pentru emisiunile voastre minunate. Va multumesc ca imi dati exact ceea ce vreau sa vad. Dl. Buzarin, va doresc multe satisfactii profesionale (a nu se confunda cu cele finaciare) pe mai departe!

Succes mult in continuare!

DelMihay (1 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 19:21

Ba da,la tv. e problema,şi vă dau un exemplu chiar de la voi din trust,GSP TV. Aveau 2 super emisiuni,de FOTBAL ADEVĂRAT,”Zona Verde” şi „All Goal”, programate la ore rezonabile,dar le+au împins spre miezul nopţii,pt că acolo nu era întrebat J.J. de starea naţiunii!

Andrei (1 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 19:38

Ceea ce faceti voi la majoritatea emisiunilor de pe GSP TV (mai putin cele ale lui Vochin si inca vreo 2) nu are nicio legatura cu sportul (la fel e si pe Digi Sport, Sport.ro etc.). De exemplu, Adrian Georgescu a scris bine despre asta pe blogul lui. E doar o cearta organizata intre niste semi-interlopi care au echipe de fotbal. singura scuza pe care o aveti e ca peste tot e cearta organizata, mai ales la emisiunile politice de pe antene sau realitatea. Nu va dati victime pentru ca sunteti departe de asta.

cat despre Papadopol, a fost actor decent pana sa joace in telenovele (a se vedea „Marfa si banii” si „Occident”), dar, ca majoritatea actorilor, are nevoie in primul rand de bani.

brick (1 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 19:44

Vi-l recomand (daca-mi permiteti) pe Albert Camus .

mihai-dudu (19 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 19:47

Va cautati scuze!
Succes!

Valentin (1 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 19:48

Domnule Buzarin, haideti sa privim problema altfel: avem o mana de romani care tanjesc dupa normalitate. Poftim! De ce sa nu plecam de la aceasta idee si sa ne propunem o perspectiva noua? Cum i-am spus si domnului Naum: poate ca cei ce isi urla agonia pe blogsport nu fac parte din audienta gsptv. Poate ca iubesc sportul, dar nu-l mai pot urmari din ratiuni de igiena personala. Haideti sa schimbam sensul in care ne deplasam. Haideti sa ne indreptam spre normalitate.

Amby (1 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 20:06

Articolul e tipic pentru presa de orice fel din ultima vreme: daca ceilalti fac asa, noi de ce sa facem altfel?
Problema e urmatoarea: daca nicio televiziune nu da Shakespeare, atunci el va fi uitat si ne vom aminti numai de tipul cu oile. Cineva trebuie sa preia initiativa!
Exemplu: o seara memorabila totusi, in Europa League acum o saptamana si ceva. Stau si ma uit si eu sa vad faze, comentarii, tactici, ceva – orice. Sa vad ca ne laudam cu victoria lui Dinamo la Graz sau a Clujului acasa. Sau cu egalul totusi memorabil al Timisoarea de la Amsterdam. In loc de asta, pana la doua noaptea, cand inchid elevizorul scarbit, mi se vorbeste numai de oierul care s-a certat cu antrenorul. Asta era stirea serii, domnilor?! Rusine sa va fie!

mikutu (3 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 20:07

dupa naum (3 articole de gen , unu nu era de ajuns!!!) apari si dumneata cu aceeasi dezvinovatire ! totul e clar , cand incepeti sa va dezvinovatiti in grup , si fiecare in parte , sunteti convinsi de vina ce o purtati !

Sepp D (17 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 20:14

corect spus.numai ca nu poporul l-a votat pe papadopol in primii actori ai romaniei,ci unii care s-au nascut si isi fac vietile admirand prostul gust,lipsa de valoare si tiganismele. altminteri,papadopol e un interpret bun intre cei de nivelul sau,dar ce te mai mira ce voteaza manelizata,atata timp cat,au votat pe mirel radoi,sau pe becali in topul primilor 50 d romani all time?

americanu (1 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 20:29

Adevarat este ca ati devenit trompetele lui Becali. In fuga dupa audienta ,ne dati circ in loc de adevarate dezbateri sportive.

misujon (5 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 20:36

Bravo cititori!!! Domnilor Buzarin,Naum…gsp-isti,digitv-isti…sport.ro-isti,scoateti-va Barna din Ochi si cititi de mai multe ori comentariile lui Mikutu,Amby,DelMihay…si restul,poate intelegeti intr-un final sensul opiniei poporului!Noi nu vrem asta,noi nu mai vrem sa-l vedem pe GB la tv,la sport,la news,la documentare,la alimentara…niciunde.Nu intelegeti ca daca nu il mai dati,nu il mai sunati,nu-l mai intrebati,noi nu vom fi tristi,ba mai mult ne vom bucura?Vi s-au oferit alternative (gazetaresti si de rating)dar nu vreti sa faceti cariera decat prin scandal.
Fiti profesionisti domnilor! Va pasa de sport?!Poate prea putin!

speedofmind (11 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 20:43

Buzarine, acesta e cel mai adecvat exemplu de articol … ce nu trebuia scris! Mai ales de tine! Cum poti sa negi o realitate evidenta? Gigi + filmuletul porno nu sunt subiecte de sport! cand o sa intelegeti asta? Cand o sa realizati ca NU NE INTERESEAZA DE CATE ORI A FOST GIGI LA WC?

Sincer, ma asteptam mai mult de la tine, ca de ceilalti (ca sa nu spun „restul”) nu ma mai mir de mult …

Tataee (1 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 20:49

naum si buzarin au o mica problema. spun ca daca intra jiji la tel, audienta se duce la 1%. adica putin peste 100.000 de oameni! si restul??? nu se incearca deloc cautarea celorlalti, care stiu ca nu are rost sa dea pe gsp, digi, sport.ro pt ca stiu ca acolo dau de gigi, iancu, borcea, samd. nicio televiziune de sport n-a incercat sa atraga nemultumitii sau indiferentii cu emisiuni adevarate, ci s-au lafait in acel 1-2% rating care ii orgasmeaza profund.

pmhail (1 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 20:51

Apropo de procentele voastre si ratingul mincinos pe care tot il invocati, nu pot sa cred ca GG are x% rating si (x/4)% voturi. Oricum „felicitari” pentru emisiunile sportive cu tematica GIGI.

Ion Ionescu Muc (9 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 21:07

E greu pentru un ghesepist sa-si imagineze o zi de emisie fara GB! Ar insemna munca! Si asta e problema Romaniei! Romanilor le place sa traiasca bine dar nu le placa sa munceasca! Tragedia spatiului carpato-dunarean!

merlin (6 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 21:15

corect, toate televiziunile s-au OTV-izat de ceva vreme….si asta m-a facut sa renunt aproape in totalitate la TV (singurele exceptii fiind posturile din categoria discovery si eventuri sportive importante)…si asta se intampla cu tot grupul meu de prieteni si cunoscuti ;). Cei care inca au ramas legati de televizor sunt persoanele de 45-70+ ani dintr-o categorie foarte bine delimitata….unde au plecat ceilalti? pe foarte multi dintre ei ii gasiti aici in spatiul virtual: pe forumuri, youtube, in mmo-uri (jocuri online, nr. romanilor prezenti in comunitatile romanesti sau internationale de gaming a crescut extraordinar de mult varstele lor ducandu-se dincolo de 50 de ani)….concluzie: internetul este nou in peisaj dar creste invariabil si asta va afecta televiziunile din toata lumea nu doar din romania. De ce se intampla asta?…pentru ca putem alege singuri informatiile care ne intereseaza.

p.s.

de ce as sta in fata TV-ului urmarind isteriile unor indivizi cu un vocabular de 250 de cuvinte din care jumatate obscenitati si trivialitati si nu as iesi la o plimbare cu bicicleta dupa o zi la birou?

Wikipedia (57 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 21:18

D-ul Buzarin,
Ati spus si dumneavoastra ca pe langa reviste de can-can, exista si alt gen de ziar (gen Cotidianul). Dar nu avem nici o emisiune/televiziune de sport ca si Cotidianul. NU AVEM CE ALEGE in afara de jiji, borcea, etc. Si chiar nu intelegeti ca exista si alt segment de piata, care nu vor sa vada scandal si care are putere de cumparare mai mare decat gloata care vrea circ si paine? Totul tine insa de vointa si de managment. Daca cei care ar trebuii sa incerce sa schimbe ceva, nu inteleg acest lucru, atunci e clar unde se va ajunge. Bine ca exista lege, ca altfel am fi vazut doar filme pt adulti 24/7 la GSPTV.

Dragos (1 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 21:25

Cine se scuza, se acuza ! So…..

antonio „insurgentii” (1 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 21:36

nu pot sa va cer altceva,e simplu sa cauti targetul asta ,ccu 8 clase, care consuma drame de familie si personaje gen jiji,nikita si eleva porno.daca voua nu va e rusine cu ce faceti e ok,mergeti inainte.dar in afara banilor pe care ai castigati nu vad ce satisfactie aveti.respect pt ioanitoaia care se tine departe.voi…atata puteti.ca in reclama aia,voi asta visati,asta pictati

extreme (6 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 21:38

ganditi cam simplist,d-le buzarin. „pai si ala face asa. ce,eu sunt mai prost?” daca toti intelectualii din tara aia o sa se bage in mocirla,unul cate unul,pe motiv de audienta si de preferintele romanilor si aratand cu degetul ca si altii fac la fel,atunci vom avea o tara ca o troaca de porci,dand pe-afara de laturi,fara nici o insula de curatenie. si-atunci sa nu ne mai miram de ce ne pleaca tinerii straluciti spre alte zari. da,tinerii aceia supradotati cu aplecare catre frumos,catre estetic,catre ordine,catre profesionalism, aleg sa se stabileasca in alte tari,pentru ca acolo se simt sufocati. iar eu ma numar printre ei,d-le buzarin. nu demult am luat decizia sa raman in strainatate,sa fac studii aici, pentru ca locul meu nu e intr-o tara unde adevaratele valori sunt mahalaua,kitchul si marlania,unde becali e un adevarat pastor al neamului romanesc.
sunteti pe o corabie ce se scufunda,d-le buzarin,dar nu aveti curajul sa sariti in apa,zicand: da ailalti de ce nu sar in apa? ce,eu sunt mai prost,sa sar primul?

cip (1 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 21:39

nu tara e de vinaci foamea voastra dupa glorie….de cate ori trebuie sa faci un lucru bun trebuie sa renunti la tine… v-ati creat nume cu el

GentleGiant (10 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 21:57

1. Dle Buzarin, articolul dv are o singura calitate. E unicul care a atras numai comentarii de bun simt – si ii felicit pe toti cei care au postat pina acum. Oameni decenti sint totusi destui in tara asta.
2. Articolul dv e construit pe un argument de baza bolnav. „Daca toti fac asa, noi de ce nu (de ei de ce nu va luati)?” Cred ca va dati seama singur de penibil si de fundatura pe care ne-o propuneti.
3. Dl Naum (pomenit oportun de ceilalti cititori) e prea subtil pentru a vedea sanatos lucruri de baza si ca si dv e un defetist deghizat.
4. NU VA SUFOCATI??????????????

Cris (1 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 22:02

Niciodata nu o sa puteti sa ne convingeti ca nu televiziunile sunt problema. Rolul TV nu este, in primul rand, acela de a educa? Asta e educatie? Microfonul in fata lui gb si „conversatie” cu el de minim 30 de minute, ca sa nu vi-l fure sport.ro! Ne dezamagiti crunt. Romania nu e plina doar de manelisti si marlani. Sunt si oameni cu bun simt si educati, pe care, de dragul audientei, ii trimiteti din ce in ce mai departe de TV.

andrei (10 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 22:03

ati gasit scuza cea mai usoara. nu sunteti mai breji decat restul, felicitarile noastre!
principiul pe care il enuntati aici inseamna ca daca ceilalti vor sari de pe bloc, o sa sariti si dv?
e greu, e clar, sa va deosebiti de restul breslei jurnalistice si sa va apucati de treaba serioasa!
in loc sa identificati aici o oportunitate de afaceri: daca toata presa se concentreaza pe publicul mancator de gb etc., atunci dv daca ati face altceva ati avea mari sanse sa castigati cota de piata importanta printre cei care nu isi doresc asta, va multumiti sa continuati jurnalismul de scandal.

Bradut Florescu (4 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 22:04

Bravo, Bravo, Bravo! De zece mii de ori bravo!

tavi_c (26 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 22:18

Refuz sa cred ca ai preluat stafeta. Daca mai deschid gptv-ul o fac pentru tine,Vochin si Catalin Oprisan.In rest toti o apa si -un pamant.
Postarile ,in marea lor majoritate,extrem de competente si de un remarcabil bun-simt nu va pun oare pe ganduri? Nu acesta ar trebui sa va fie publicul tinta?
P.S. Cum ati reusit sa faceti rating cand veriga lipsa a lui Darwin era fie la puscarie ,fie in campanie electorala?

Stoica (1 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 22:24

Multzumim Becali esti Patronul cu cele mai mari rezultate din fotbalul Ronanesc te vom sprijini mereu noi suporteri adevaratzi ai Stelei , afara cu Huligani de pe Ghencea si din toata tzara de fapt nu au ce cauta pe stadion Huligani sa stee acasa sau in fatza televizorului Bafta Becali esti cel mai tare.

mihai-dudu (19 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 22:24

D-le Buzarin,

Am facut-o si ptr D-l Naum, dar mai fac un efort si mai imi pierd un pic din timp sa va fac un calcul care arata ca nu iesiti mai bine daca il dati numai pe JiJi.

Este clar ca JiJi are publicul sau iar acest public este imposibil sa-l cresteti ca numar in vreun fel. Sunt in fiecare zi aceeasi oameni (aceleasi persoane nominale)care se uita la TV sa-l vada pe JiJi.

Presupunem ca 30 minute pe zi, 100000 de oameni se uita la JiJi, in fiecare zi aceeasi oameni, deci intr-o luna audienta Dvs pentru jumatea de ora zilnica a lui Jiji este tot de 100000 de oameni, ei fiind aceeasi.

Acuma presupunem ca in fiecare zi, in jumatea de ora alocata lui Jiji, transmiteti emisiuni interesante si diverse de fotbal sau sport in general (up to you). Daca numai 25.000 de oameni se uita zilnic la aceste emisiuni diferite de sport care il inlocuiesc pe Jiji, iar dintre acestia sigur cel putin 5000 sunt persoane diferite de la o zi la alta (pentru ca subiectele sunt diferite), intr-o luna veti aduna 20.000 + 5000*30 = 170.000 de oameni diferiti care se uita la emisiuni diferite de sport. Acesti oameni evident ca au capacitati diferite de cumparare si evident ca vor reprezenta in mult mai mare masura publicul si partea dinamica, viitorul tarii. Ratingul dat de JiJi este un rating dat de o masa de oameni statica, fara dinamism, nu reprezinta progres, nu reprezinta diversitate, nu reprezinta poporul.

Nu sunt expert in rating dar cred ca acest calcul nu este lipsit in totalitate de realism. Din acest calcul ar reiesi ca cel mai mare rating pe luna l-ati avea in situatia in care Jiji apara doar o singura data la TV intr-o luna. Asa ca e loc si pentru el, dar rar.

Daca aveti argumente contra e bine sa le expuneti ca sa se inteleaga mai bine subiectul.

GentleGiant (10 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 22:32

Si inca ceva: nu cred ca sinteti atit de naivi, voi cei din media, inca sa nu stiti ca AVETI un rol educativ. Nu explicit, dar implicit sigur – e simplu: cine vede ceva pe TV sau pe hirtie crede, subconstient, ca acel lucru A MERITAT sa fie publicat. De aici, aveti in continuare rol de promotori a ceea ce ALEGETI sa publicati. Asa ca toate non-valorile de care va plingeti inclusiv voi sint propria voastra creatie. Sinteti, stiti sau nu, ipocriti si judecati cu doua balante. Sinteti „partner in crime” cu toate deseurile astea umane pe care le promovati.

GentleGiant (10 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 22:35

RUPETI ODATA CERCUL ASTA VICIOS SI PUBLICATI SI PENTRU OAMENII INTELIGENTI SI DE BUN SIMT AI ACESTEI TARI, CARE NU-S PUTINI! RISCATI SI VOI O SAPTAMINA RATINGUL SI VEDETI CE NAIBA SE INTIMPLA.
DACA VA SCAD VINZARILE SI VI SE ACCESEAZA SITE-UL MAI PUTIN, OK, INAPOI IN NOROI. DAR AVETI O SAPTAMINA, ATIT, ACELE COJONES.
POATE O DATI IN BARA CU BANII, DAR O SAPTAMINA VETI DORMI MAI IMPACATI – SINT SIGUR CA SCINTEIA ACEEA DE ONOARE NU S-A STINS IN VOI.

malasuerte (5 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 22:40

Pai vad ca ati identificat problema.

Aveti dreptate, tara e de vina, n-am mai auzit in vreo alta tara civilizata ca ziaristii sau realizatorii de emisiuni tv sa dea vina pe cititori/telespectatori pentru calitatea extrem de slaba a articolelor/emisiunilor tv. New approach!

Acum, stim ca identificarea problemei e marele pas spre rezolvarea ei .
Ce aveti de gand sa faceti?

Excluzand desigur varianta continuarii livrarii de bomboane agricole pe (candidul,dar in acelasi timp extrem de percutantul) motiv ca si altii o fac si merge excelent

tavi_c (26 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 22:42

Revin la target-ul vostru(publicul tinta) .Asa-i ca nu ai vrea sa iesi la o cafea ,bere,etc.cu # 27 h 10.24 ?

mihai-dudu (19 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 22:43

Stoica,

Ce legatura au huliganii de care vorbesti cu cei ce discuta aici pe blog sau la Naum.

Du-te ma pe alt blog. Sau alta planeta mai bine.

roman (2 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 23:02

aaa, pai daca si altii fac rating cu becali, atunci sinteti iertati!
uite, dupa articolul asta, o sa renunt la a mai accesa gsp.ro pentru ca nu mai am ce citii in afara de Ceausescu2 , iar voi in loc sa va puneti mari semne de intrebare legate de evolutia Dictatorului, va gasiti alibiuri! va doresc doar atit: Becali presedinte!
rusine sa va fie!

Costi (7 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 23:03

Domnule Buzarin,
In aceeasi zi in care v-ati mancat din timp cu acest articol, Steaua si Baia Mare au jucat finala campionatului national de rugbi. Nu am reusit sa dau de aceasta informatie despre sport pe situl gsp si nici in forma tiparita a Gazetei. Asa ca, daca vreti sa turuiti in continuare despre sport, nu mai folositi aceeasi placa, intoarsa pe ambele fete, pur si simplu schimbati-o. Doar asa ati arata ca va pasa.

allexa (1 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 23:04

hai sa te intreb ceva jurnalistule fara vina: cu ce te deosebesti tu, care se presupune ca esti specialist pe probleme sportive, de cel axat pe mondenitati si scandaluri sociale? iti zic eu- cu nimic!
vezi tu, aceasta e problema de fapt. oamenii ca tine nu dau dovada de profesionalism si se confunda cu cei care, intr-adevar, vor becalisme si analfabeti.
asa ca, nu mai da tu vina pe tara si fa ceva care sa schimbe mentalitatea romanilor ca de aceea esti acolo. oricine ar putea sa faca o emisiune in care sa stea la caterinca cu un cioban, dar mai putini care sa faca o analiza sportiva pertinenta. intelegi?…

Pliciul (2 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 23:05

Foarte mare dreptate are mihai-dudu.
oare voi cum va simtiti cind stati in emisiune cite 30 minute cu bebali.Pe linga ca este un incult (asa educa el tinerii: spunind ca el mai mult de citeva pagini nu poate citi).Cum va simtiti voi ca niste oameni care ati citit la viata voastra,sa aveti ca VIP pe Becali in emisiune?

De ce Domnule Buzarin nu-l sunati pe Iures de exemplu? De ce nu apare Iures cite 30 minute ? Ca omul ala ar avea multe de spus si am vazut ca se pricepe la fotbal.Oare lui Radu Naum,tie,lui Geambasu,etc cine poate sa interzica sa nu fie Iures invitat permanent in locul acestui becali de la care iti vine sila sa il asculti.Intr-adevar publicul pe care voi il doriti nu va urmareste.Oamenii vostri sunt in marea majoritate :
„oameni statici, fara dinamism, nu reprezinta progres, nu reprezinta diversitate”.VReau sa vad si eu 1 luna de zile daca in loc sa sunati la Becali „gresiti” si-l sunati pe Iures.Nimeni nu v-ar putea reprosa.Aplicati tactica perversului becali: am gresit sefu numarul.

realistu (6 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 23:08

Sport1 e singura televiziune de sport care chiar da sport aproape non-stop. Cu exceptia catorva emisiuni de shopping, rezonabile pentru o televiziune comerciala, daca vei sport, gasesti sport. Oare ei de ce pot si celelalte posturi de sport nu pot?

robert (1 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 23:22

Ceea ce ma bucura cel mai mult in toate aceste comentarii, atat la articolele domnului Naum cat si ale domnului Buzarin, este ca va gasesc pe voi, oameni de calitate, pe care nu va vad, in general, pe strada, la serviciu sau in alte parti. Nu credeam ca mai existati! Adevaratul castig este faptul ca s-a facut auzita o alta voce, un alt curent, sufocat pana acum de publicul preferat de GSP, DIGI si celelalte. Nu stiu daca aparitiile acestea vor reusi sa schimba ceva, dar, pentru mine, e placut sa stiu ca existati. Va multumesc pentru toate comentariile postate, multe dintre ele adevarate articole, care merita citite mai mult decat articolul care le-a generat.

tulceanul (1 comentarii)  •  26 septembrie 2009, 23:25

nu inteleg de ce atata nervozitate in exprimare prieteni ! dupa ultima batjocura marca becali la adresa stelei implicit si asupra mea suporterul, am ales sa protestez ! si o fac zilnic ! si sper sa o fac la nesfarsit pana ma vindec : de cate ori la stiri sportive sau la alte posturi tv apare europarlamentarul schimb canalul ! nu ma mai intereseaza acest om ! punct.
iar ziarul acesta nu-l mai cumpar ! aa..cu mici exceptii : integrala Ioan Chirila .

Pliciul (2 comentarii)  •  27 septembrie 2009, 0:42

Exact lucrul asta i l-am reprosat si lui Radu naum.
Au avut un rol enorm in a apropia publicul spre ciclism.Lumea .fara sa vrea incepea sa descopere un lucru frumos datorita a 2 ziaristi.Deci s-a dovedit clar ca ei au avut un impact puternic asupra multor oameni.Pentru ca se stie ca acum 11 ani cind au inceput cei 2 sa comenteze Turul Frantei,foarte foarte putini se uitau la Turul Frantei, Turul Italiei sau Turul Spaniei in special.Acum sunt foarte multi.

Eu va spun si ma jur ca daca va intalnesc pe strada va arat obrazul.Nu incalc nicio lege.Atit cred ca pot si eu face pentru a ma „descarca”, pentru a-mi arata frustrarea,deznadejdea si neputinta de a face ceva.

Am citit regulamentul si nu sunt motive pentru a nu aparea acest post.

Eu (3 comentarii)  •  27 septembrie 2009, 0:52

D-le Buzarin,

degeaba incercati sa ascundeti televiziunile de sport in spatele altor vinovati, tot in acelasi grup intra. Degeaba incercati sa justificati alegerile televiziunilor de sport cu greselile altora ca nu veti reusi. De ce? Pentru simplu fapt ca tot alegeri gresite raman. Si tot ce veti face va fi sa continuati indobitocirea in masa. Si nu uitati: in aceasta masa de dobitoace trebuie sa traiti si dumneavoastra.
M-am tot gandit, in loc de aceste talkshow-uri interminabile, de ce nu se prezinta pe aceste posturi niste documentare despre foste glorii (nu doar din fotbal), autohtone sau internationale, poate asa vor avea sansa oamenii sa vada si calitati pe care se pot cladi caractere umane.
Cat timp prezentati mereu certuri in direct tot ce veti face va fi sa incitati lumea la violente si din acest motiv va faceti si voi vinovati pentru violentele din ultima vreme.
Va repet, societatea in care traim este SI o consecinta a alegerilor acestor televiziuni. Si va repet, in aceasta societate trebuie sa traiti si dumneavoastra… si copiii dumneavoastra.
Imi cer scuze daca nu am fost foarte coerent, dar sper sa se inteleaga mesajul pe care am vrut sa-l transmit.

P.S.: Cand ati vazut filme de calitate pe HBO?

anti-impostori (2 comentarii)  •  27 septembrie 2009, 1:07

BATI CIMPII, si o faci fara gratie. Nu tara e de vina, la romani functioneaza faza aia cu forma inaintea fondului. Daca tv-urile ar difuza o luna de zile Shakespeare si Mozart in fiecare seara (ca sa iau doar exemplele tale), in prima zi dintr-a doua luna ratingurile ar fi mult mai mari decit sint acum cind apare oierul europarlamentar ex-bisnitar. Asa sint romanii, si cine stie sociologie, intelege de ce afirm asta. Dar nu aveti curaj sa treceti de luna aia, asa ca dati vina pe noi, tocmai voi, somnorosii creatori ai unui monstru.

sorin chiuzan (2 comentarii)  •  27 septembrie 2009, 1:26

domnule buzarin….te rog sa urmaresti 2 episoade, care imim vin pe moment in minte….1, dupa minunea de la liberec a cainilor, toate posturile tv, fie ele, din trustul din care faci parte sau rivale, au dat ca prima stire acel tampit interviu cu gigi becali, care declara ca s`a bucurat etc etc, in plus, pe sport.ro, la sosirea cainilor pe aeroport, era in direct prin videoconferinte jiji becali….2 urmareste inca o data fazele cele mai importante de la dinamo – urziceni de saptamana trecuta….vezi reactia lu gradinescu la golul urzicenilor, si vezi reactia lui la cele 2 goluri dinamoviste….90% din voi, gazetari cu nume sau fara nume, apartineti stilului becalovenian….nu va mai ascundeti dupa deget….tin minte meciu csm tg mures cu dinamo, din cupa romaniei, sezonu trecut, ati venit la mures, d`le buzarin sa comentati meciul, erati negru de suparare dupa golu marcat de bostina….

V (1 comentarii)  •  27 septembrie 2009, 1:29

Stii care e problema Aline? Ce te faci cu aia care urmaresc televiziunile de sport si chiar sunt satui de gigi? Eu as vedea sport gramada la TV, dar nu am unde. Daca e talk-show, e gigi oriunde. mai nou, e gigi si iancu. Daca e fotbal, e slab, daca e fotbal bun, inainte, dupa si in pauza e Ivanovici (anglia sau spania pe digisport). daca nu sunt astea, atunci este vreun Oncescu, o moarte din carpati etc. Problema este ca nu exista o concurenta decat pe acelasi segment de telespectatori, pe acelasi profil de emisiune.
Eurosport este, inca, un program urmarit. De ce? nu are fotbal de calitate, are din cand in cand un tenis mai rasarit, are turul frantei in iulie si campionate (atentie!) de snooker. E insa RELAXANT. daca ma uit doua ore la gsptv, sport.ro si altele, ma doare capul la propriu, sunt indispus, nervos, imi vine sa ii injur pe toti aia care consider eu ca au opinii de rahat despre subiectele discutate acolo. nu se poate altfel? oare? cine a incercat? uite exemplul gsptv. ce a facut cu miile de ore de inregistrari din liga I? mai nimic. un top al golurilor, poate ca si unul al ratarilor, a dat meciuri integrale in reluare (audienta zero)… unde sunt oamenii care sa intre in detaliu, care sa studieze golurile unui atacant si apoi sa imi spuna cum loveste de ex. costea mingea aia, cum face gigel bucur pasii aia? ma refer la un fel de portrete tehnice pentru cei mai buni jucatori… este doar o idee pe care nu o vezi niciunde. stiu, e munca si probabil ca nici macar nu ar bate ca rating un „telefon” la gigi, dar ofera-mi (tu ca tv, nu tu adica Buzarin 🙂 ) varianta sa vad si asa ceva, chiar si la 12 noaptea.
si ai dreptate cu politica, de aceea surorile televiziunilor de sport voi spune ca sunt antena3 si realitatea. acolo nu e gigi, sunt insa aceiasi si aceleasi povesti.

grumpy (2 comentarii)  •  27 septembrie 2009, 1:36

Ca de obicei, ai dat-o cu oistea-n gard.
Incercind sa scuzi mizeria creata de voi, presa sportiva, ai adus un exemplu (zici tu din „presa cealalta”) de toata jena. Pai ala este exemplu?
Voi l-ati creat pe Gigi. Ma uit (din ce in ce mai rar) la voi cum ati fi in stare sa stati cocosati, ca la „lapte gros”, in fata lui, doar-doar va va baga in seama. Pentru un punct de rating va lasati jigniti, uneori umiliti chiar, de o panarama de om.
Cit o sa mai tina?
Si, dupa ce nu va mai tine, ce alta panarama veti mai ridica??

Catalin Asavoaei (2 comentarii)  •  27 septembrie 2009, 1:54

„Daca ceilalti papa rahat, e si normal sa ne bulucim si noi ca sa nu pierdem momentul”. „Tara e de vina pentru noroi si mocirla, noi doar le furnizam la timp”. Frumoase mesaje emise de domnul Buzarin Si datatoare de sperante „pentru un viitor mai bun” si „un fotbal mai curat”. Cata mizerie, cata micime si ce scuze penibile inventati. Exista o vorba in trecut „gusturile nu se discuta”. Acum nu mai este valabila pentru ca, intr-o acceptiune moderna si evolutionista, gusturile se educa. Dar, pentru asa ceva ai nevoie sa stii ce inseamna cu adevarat un gust bun pe cand voi mancati acelasi fel de mancare expulzat din buda palatului pentru ca mananca si altii. Ce ar fi sa dati voi tonul la altceva? Asa e ca nu puteti?

lol (14 comentarii)  •  27 septembrie 2009, 2:31

Solidaritatea de breasla vad ca functioneaza. In loc sa purtati un dialog viu in interiorul ei (Adrian Georgescu fiind singurul care nu a marsat), ne lasati pe noi sa venim cu contraargumentele. Eu unul nu le voi repeta, am facut-o la Dl. Naum destul.

O singura fraza: uneori, raul cel mai mic nu e indeajuns de mic pentru a fi ales. Cu alte cuvinte, NU VREAU sa aleg intre patronul Stelei si Axinte. Vreau sa aleg intre SPORT si Axinte. Voi chiar nu intelegeti romaneste??? M-am saturat de gargara de la televiziunile de „sport”. VREAU TRANSMISIUNI IN DIRECT DE SPORT. Dati popice, dati poker, dati wrestling, numai scutiti-ne de palavrele interminabile pe teme ce NU NE INTERESEAZA.

cezi (6 comentarii)  •  27 septembrie 2009, 3:16

Acum cateva zile,tot aici pe gsp,am vazut niste cifre…despre cum a aparut jj la sport.ro si a crescut audienta in jumatea aia de ora ,de la 3500 de tv pe canalul sport.ro la 24 000,in jumate de ora, cum spuneam!Asta era o scuza:de aia il cauta televiziunile pe becali(e intentionat b mic)!Am comentat atunci,spunand ca daca asta cautam atunci asta meritam!!Insa gandind un pic mai mult,nu e asa!Cate televizoare sunt in tara?Orice familie are!Cate familii sunt?10 milioane?De la 3500 la 24000 o fi mult in procente,dar gandind la cati nu se uita la televiziunile astea de doi lei,cu inviatatii lor de doi lei,cu programele lor de doi lei,nu e aproape nimic!!!restul, de la 24 000 de telvizoare,la 7,8 milioane?Ori erau pe alt canal, ori inchise!Daca jumate erau inchise,inseamna ca doar vreo 1 la suta din toti s a uitat la sport.ro!!!atat voiam sa zic!!!Multumesc

br3b (1 comentarii)  •  27 septembrie 2009, 3:26

Eh, uite cum amestecam mere cu pere si folosim numai exemple de emisiuni tabloide de la Antena1 si Kanal D pentru a generaliza intreaga presa. Exemplele alese si generalizarea sunt profund imorale.
Problema Dvs. e una de Relevanta. In cazul Steaua inca aveti o scuza ca Becali e PR manager si controleaza toata informatia spre presa, Steaua trebuie sa fie povestita prin el. Dar pentru ceilalti monstri teve crescuti in laboratoarele gsp chiar nu aveti nicio scuza.

Comentează