Arhiva

Toate articolele
Cele mai noi articole de Arhiva
De cînd îl știu

Vara lui 1987. Radio București difuza lunea o emisiune de sport, “Magazin sportiv”, o retrospectivă a săptămînii precedente. Acolo, de ceva vreme, Ovidiu ținea o rubrică. În vara aceea, după Wimbledon, a recitat, cu vocea sa joasă și gravă, o […]

...

Ponta a vrut să se folosească de imaginea lui Halep în campanie, dar ea l-a refuzat

Mai întîi știrea, fără comentariu. În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de […]

...

Reunirea de la Rahova

Ieri, de ziua lui Gică Popescu, Hagi i-a strîns și au mers la Rahova. Pe Stelea și pe Didi, pe Dumitrescu, pe celălalt Ilie, „Cobra”, pe Gâlcă, pe Gabi Balint. Plus Chivu, cel care va putea spune peste ani că […]

...

Revoluție în fotbal declanșată de comentatorii TVR! » Iată 10 informații care vor bulversa Universul :)

FIFA a decis să-i introducă pe cei 8 comentatori TVR în albumele Panini. Mario Balotelli a anunțat pe Twitter că oferă 4 Bocanaci și 3 Mihoci pe un Șelaru. Celebrul comediant american Dave Chappelle a declarat că a ajuns la […]

...

Ion Țiriac, bomba nucleară și o demonstrație de meserie

Sînt 12 ani de atunci. Un interviu cu Ion Țiriac pe tema finalei de Cupa Davis cu SUA, cea de la București, din 1972. Bogdan Enoiu și trupa sa de la McCann au organizat atunci un eveniment superb, „Rejucarea unui […]

...

Ponta a vrut să se folosească de imaginea lui Halep în campanie, dar ea l-a refuzat

Mai întîi știrea, fără comentariu. În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de […]

joi, 20 noiembrie 2014, 7:18

Mai întîi știrea, fără comentariu. În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de afaceri Ion Țiriac. Refuzat la început, Victor Ponta și cei din staff-ul lui au insistat PÎNĂ cînd Simona le-a „explicat” că este accidentată și că în perioada asta n-are voie să facă mișcare. Ultimul care a încercat s-o convingă să-l ajute în campania electorală a fost chiar premierul.

Acum comentariu. Ghinion însă! Fata de 23 de ani a înțeles că familia ei trebuie să trăiască într-o altă lume. Doar ea și Gheorghe Hagi nu și-au vîndut iubirea pe care românii le-au dăruit-o doar lor. Nu vreunui politician. Știți ce a cîștigat Duckadam care a votat Ponta? Sau Szabo? Sau Iordănescu sau Năstase Ilie sau toți cei de la cor care au organizat vineri, înainte de alegeri o șușă la care l-au invitat și pe Ponta? Au cîștigat dispreț. Au cîștigat mila pe care eu unul le-o port pentru ce au făcut. Pe mulți i-am iubit pentru ce au făcut în sport, dar nu pot să nu-i condamn pentru că m-au rămas doar acolo. Așa cum au făcut Hagi și Halep. Să fie clar: același tip de reacție îl aveam și dacă în loc de Ponta era Iohannis. Nu folosiți dragostea de suporter așa. BRAVO, SIMONA! Am înțeles de ce faci parte dintr-o altă galaxie!

Comentarii (49)Adaugă comentariu

Nestor (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 19:42

ce articol lingusitor. nu pot sa cred ca astfel de oameni lucreaza in media romaneasca si ne intoxica in fiecare zi.

nelu (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 19:43

De acord cu Simona, de acord că lumea trebuie să știe ce-i pe pământ, nu însă cu vitejii de după război. De ce n-ai publicat, tinere, această știre la timp, caldă? Acuma miroase a viteazul de după…

Cristi F (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 19:55

Bravo Decebal ! bine punctat

liviu (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 19:58

Eu cred ca daca era invers accepta. Sa nu uitam ca cei doi sunt aromani si se considera oarecum „minoritari”. Sa observam ca maghiarii au votat masiv cu Iohannis. Asta nu scuza in vreun fel actiunile celorlalti cu toate ca si sportivii pot avea simpatii politice. In cazul lui Duckadam care este si etnic german este totusi stelist precum VV.

Tata Glontzu (3 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 20:07

D-le Radulescu trebuie sa multumiti familei si staff-ului tehnic al Simonei, ei sunt cei care i-au deciziile mari, nu fata. Acolo sunt niste oameni intelepti care au inteles c a orice asociere cu imaginea vreunui politician flamand le va aduce un dispret imens din partea poporului.
Cat despre ceilalti pomeniti in articol e lesne de inteles de ce au procedat asa, la Ilie nu putem avea pretentii nu a excelat niciodata la capitolul neuronal, Iordanescu nu putea musca mana care l-a hranit financiar si politic (desi nu era vreun descult rupt in coor) iar de bizon nu se poate spune decat ca abilitatea sa e la fel de mare ca cea a udmr-ului, a fost mereu pe langa cei de la putere, a stiut cum sa-i perie si a avut foloase imense din asta, nu a facut niciodata vreo donatie fara a avea ceva cel putin triplu inapoi, parca s-ar fi nascut in vreun chibutz.
Poate aveti „tupeul” sa faceti o ancheta/investigatie despre cum a convins-o pe woody sa deturneze fonduri europene pentru construirea unui obiectiv privat.
Mioara Roman este somata de RAPPS sa evacueze casa pe care neulander si-a dat-o in ’90 in Primaverii, despre cat si cum plateste chirie bizonul la casoiul din aceeasi zona, daruit in aceleasi zile fierbinti de acelasi fost premier, nimeni nu a avut curaj sa scrie. Doar Maria Andries l-a luat recent in coarne. Va aluturati ei sau preferati prudenta ?
Toate cele bune

dinu cozma (2 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 20:12

inteleg ca e o crima sa votezi altceva decat iohannis…mai ramane sa ii lapidam pe cei care au alta opinie politica decat a noastra.

NICOLAE (3 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 20:12

Bravo Simona !

GIGI BECALI (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 20:12

Intimplator ca cei doi sint aromani (hagi si halep)? …adica nu chiar romani….ca si presedintele….bravo lor!!!

asd (11 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 20:26

basistule

bogdan (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 20:27

Decebal, stiu foarte bine ca esti de ‘sub podul grant’ de la mai multe persoane pe care le cunosc si din reactiile tale, dar pentru articolul asta meriti doar respect. Bravo!

Dan (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 20:35

E pacat cand sportul se amesteca cu politicul,si „zeii”de ieri devin muritori…

zappy (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 20:40

dupa ce i-a furat mii de like-uri pe facebook,a mai avut tupeul asta?

Tudor (15 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 20:48

@dinu cozma: Ia explica-ne tu de unde ai tras concluzia asta? Sau e la moda sa te victimizezi?

sergioi (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 21:00

Tie n-are cum sa-ti fie mila de Duckadam, Szabo, Nastase,sau Iordanescu! Tu te-auzi ce spui? Cine esti tu in comparatie cu ei? Nimeni! Fiecare are dreptul sa sustina si sa-i placa de cine vrea….ca e bine sau rau nu tu decuzi

teniss (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 21:01

dispret nu cred , ca treaba cu oameni se face , asa buna -rea ! Ar fi avut succes sigur daca baga rapid un sms ! Ca in tara noastra mana pe mana se spala !

elidapop (3 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 21:07

@ NESTOR – Corect! Si nu e singurul! toti ziaristii sunt lingusitori fie de-o parte, fie de cealalta! Se poate vedea din continutul articolelor lor! Rusine pt voi, ziaristilor, pt ca ne intoxicati cu mizeriile voastre! P.S nu am votat cu nimeni, pt niciunul din cei 2 candidati nu m-au convins!

Razvan (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 21:10

Nu au castigat niciun dispret. Ei au avut o optiune politica, este democratie, au dreptul la asa ceva.

Chiar daca nu am votat cu omul pe care il sustineau ei, nu inseamna ca acum sunt niste oameni lispsiti de valoare.

Asemenea atitudine nu-si are locul intr-o tara dezbinata, trebuie sa incatam o data URA asta pentru cei care au alte preferinte decat noi. DIn pacate, ultimii 10 ani au dezbinat tara asta si toata lumea uraste pe toata lumea.

Falcao (2 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 21:24

Felicitari Simonei si foarte valoroasa informarea !
Pacat ca unii comentatori n-au inteles nimic !

Craiovean (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 21:33

Saptamana trecuta am trecut prin Resita si era un poster cu Halep care voteaza Ponta. Probabil a aflat si ea ca Ponta a folosit imaginea ei fara sa-si dea acordul si de aici si invitatia catre Iohanis de a canta imnul national la meciul de Fed Cup.

Lawrence Lazar (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 21:47

Ce iti mai place sa inventezi prostii, domnule Radulescu.

unul (6 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 21:58

Domnule Radulescu, Hagi Gheorghe a votat cu Ponta, stiti de ce ? Sa fie gratiat cumnatu’ !

Doc (5 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 22:22

Nu era mai normal sa refuze spunand (poate chiar numai in privat, stafului lui Ponta) ca voteaza cu Klaus? Oricum n-ar fi pierdut decat simpatiile unor tampiti care nu accepta ca altii au alte pareri; in plus de asta, fata nu prea depinde cu nimic de Guvern, ea isi castiga banii singura, prin strainatate.

dani (5 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 22:24

Vreau sa scriu ceva despre bunul simt al omului anonim, de pe strada. Am mers la un butic sa cumpar o piine. Nimic neobisnuit. I-am spus tinarului de 20 de ani care vindea piine, ca vreau sa le dau la porumbei sa manince. Erau la 20 metri de noi. Baiatul mi-a dat piinea si a refuzat sa ia bani de la mine:daca dati la porumbei vi-o dau gratis! Omenie, bun simt, educatie! Sa-i dea bunul Dumnezeu numai bine!

adrian (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 22:41

De admirat reactia Simonei; felicitari pentru atitudine Decebal Radulescu.
P.S. @Nestor, stiu ca GSP este parte a trustului intact, dar de ce trebuie sa intri pe toate link-urile lui? rezuma-te la A3.

valiza.epo (2 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 22:46

Pastilele…
Unde-mi sunt pastilele ….
ADUCETI-MI TRATAMENTUL …..

ovidiu (2 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 23:41

Tare stirea ! Bravo Halep si Hagi ! Tare Halep! Jenant Ponta !

Neuronal Breakdown (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 23:41

Szabo este membra a guvernului, ea a devenit un om politic. Tata Puiu a fost senator, tot om politic a ajuns. Alta meserie, alte reguli. Dispretul Dvs nu se aplica in cazul celor doi. Ati dat in bara. Ma rog, ziarist sportiv, n-ai cu cine.

Marc (19 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 23:51

Oricand in afara campaniei electorale ar fi fost ceva normal
Dar in campanie sau precampanie daca faci asta e ca si cum ai confisca un bun national.
Pentru Nastase si Iordanescu e scuzabil (nu inseamna ca eu ii scuz!) pentru ca ei de mult au renuntat la a fi un simbol sportiv, devenind politicieni ai unui partid.

mihnea (7 comentarii)  •  20 noiembrie 2014, 23:59

Decebale, sa stii ca nu prea imi placi, dar TE FELICIT SINCER pentru acest articol, BRAVO !!!

unul (6 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 0:04

Domnule Radulescu, Hagi Gheorghe a votat cu Ponta, sa iasa cumnatu’ de la Rahova !

Iulian (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 0:04

Pentru ca sunt rock-er si tu asculti manele (sau invers), meriti dispret. Pentru ca ai votat cu Ponta si nu cu Iohannis (sau invers) meriti dispret. Pentru ca esti un jurnalist care scrie :”dar nu pot să nu-i condamn pentru că m-au rămas doar acolo.” , nu verifici si postezi chestia asta MERITI DISPRET. Si uite asa presa intradevar prosteste poporul si terfeleste valorile. Cand vei avea rezultatele celor cu care dai de pereti (numai pentru ca e parerea ta personala), lasa-i pe cei care au facut performanta si Romania cunoscuta sa aibe si ei parerile lor personale. Pana atunci, in Romania viatza este greu. Am lasat o punga de semintze in ashteptare la coltzu blocului matale, expres pentru tine. Itzi doresc NOPTZI ALBE

schimbul 3 (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 4:00

Szabo, Iordănescu, Năstase – bani putini – putina putere, deci tratam ca atare. Dar Ion Tiriac e omu care a facut „poze” cu toti politicienii. Ai inspiratia sa-l mentionezi dar il tratezi colateral si nu-l bagi in oala.
Din legile imbecilitatii: oamenii pe care candva ii considerai inteligenti si rationali se vor dovedi imbecili fara drept de apel.

ciupi (112 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 6:57

daca noi, astia care ne bagam in comentarii ca mai-stiu-eu-ce-in-nu-stiu-ce ne facem treaba in functie de echipa pentru care suferim, un jurnalist nu poate avea simpatii?! daca devine subiectiv cand scrie il putem lua la intrebari.

radulescu stefan (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 7:01

Bravo Bica! E de bine ce se intampla in Romania.Nu o sa curga lapte si miere,dar macar nu ne mai prostesc aia.A explodat mamaliga.Felicitari pt articol.

Dan (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 7:58

Bravo, Simona!

Epigonul (4 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 8:05

Eşti superficial, Decebal Rădulescu. Se cunoaşte că partea asta cu politica nu e punctul tău forte. Prea îi bagi pe toţi în aceeaşi oală. Ilie Năstase şi Iordănescu fac parte din PSD, deci ăştia sunt implicaţi direct, nimeni nu are dreptul de a le interzice să facă politică. Apoi mai sunt cei care susţin un candidat sau altul din pură convingere, prin alte părţi se cheamă lobby. Dacă le conteşti dreptul ăsta, ai o problemă cu democraţia însăşi.
De condamnat sunt doar cei care îşi declară public susţinerea doar pentru a obţine ulterior avantaje negociate în schimbul acestei susţineri. Felicitări Simonei că a rezistat pressing-ului, dar asta nu înseamnă că toţi ceilalţi trebuie arătaţi acuzator cu degetul. Zici că la fel ai fi procedat şi dacă îl susţineau pe Iohannis. Ţi-l dau exemplu pe Rebengiuc, care a avut ceva de spus în calitate de om al cetăţii, ca şi în alte dăţi. Sau tu crezi că a făcut-o interes?
Fă şi tu diferenţa dintre un om pe care îl admiri pentru ceva şi opţiunile sale din cu totul alt domeniu.

Kal-El (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 8:55

Articol scris de GSP ? Wow .. dar gsp nu mai face parte din trustul intact sau cum ? ori o sa trebuiasca sa-ti cauti alt job Radulescu :)) Pana una alta fiecare voteaza ce vrea ,e o tara democrata , avem liber arbitru si nu are voie sa ne puna nimeni pumnul in gura, la fel e si cu sustinerea unui candidat .

liviol (7 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 10:22

Pe langa normalitatea acestui gest, este de remarcat faptul ca l-a invitat pe noul președinte -Klaus Iohannis sa joace o partida demonstrativa!
Adica, este evidenta simpatia acestei fete extraordinare pentru bun simt, pentru normalitate si antipatia fata de prostul gust, superficialitate sau falsitate!

mircea (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 11:11

De ce cei care l-au votat pe Iohanis sunt mai deosebiti decat cei care l-au votat pe Ponta. sunt primii mai telectuali decat ceilalti sunt ,hai sa fim seriosi fiecare crede si isi alege ce vrea ,este democratie,sunt eu idiot ca tin cu rapidul,si nu cu universitatea cluj,ma fratilor scrieti despre sport nu faceti politica .Halep o fi refuzat pentru ca tine cu ecologistii

alexandru valeriu pantelimon (13 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 13:14

Dispretul ti-l asiguri tu baiatule ! In loc sa faci politica mai bine ai scrie mai aplicat ca jurnalist sportiv . Cine iti permite sa fi judecator in legatura cu votul a peste 5.000.000 de romani. In mod sigur lipsa ta de talent intr-o profesiune grea cand ai antecesori ca Raul Bart , Ioan Chirila, Radu Urziceanu, Eftimie Ionescu, Hristache Naum,Piki Groner, Paul Ochialbi …Singurul tau merit in acest articol este ca ne-ai reamintit de acesti corifei ai presei sportive. In rest cauta-ti o meserie poate mai potrivita , caci cronicar sportiv nu esti !

pawn (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 13:36

articol contrazis de stirea nou-nouta de astazi, ha, ha, ha!
in care se anunta ca „fecioara maria” (pardon „fecioara simona”) l-a invitat pe presedintele unora (al meu in nici un caz, la fel cum n-a fost nici basescu) sa cante imnul national la nu stiu ce meci de-al ei.
cum e, domnu’ radulescu? iti pastrezi afirmatiile din articol, ca prin implicarea ei politica simona halep va castiga doar dispret?? soarta e cam ironica si ne contrazice cand ne e lumea mai draga, nu?

stolo (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 14:09

Simona e controlata in totalitate de tatal ei. Asa ca acesta i-a spus sa nu se afiseze cu Ponta deoarece Mazare i-a amenintat pe machidonii din Constanta ca, daca nu iese Ponta presedinte, vor avea probleme cu afacerile lor.

emil (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 15:25

domnilor vad ca debitati doar prostii pe aici.nici mie dl Radulescu are dreptate…toti au devenit oameni politici pentru ceva interese.dna Szabo imi spuneti ca are ceva in comun cu politica?sau Nastase are ceva cu politica?poate tata Puiu dar si el doar pentru interes…doar e general si are pensie de general desi nu cred ca a vazut o arma de aproape….Nastase vroia si el un teren nu stiu pe unde…de Tiriac nu vorbesc…..toti si-au vandut imaginea pentru niste facilitati…nu si Simona….asta a vrut sa sublinieze dl Radulescu..nu conteaza cui.

ploiesteanu (2 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 19:45

Tot respectul meu, Simona ! Ei sunt figuri trecătoare, tu însă rămâi în sufletul nostru ca o sportivă magică.

Parmalat (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 21:29

Cu siguranta l-ati uitat pe Tiriac, cam acesta ar fi tri-oul, Tiriac, Hagi, Halep!!!

zoo (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2014, 22:41

si totusi, Simona nu l-a ignorat total pe Victor: http://www.numaiu.ro/parodisiac/simona-halep-il-felicita-pe-victor-ponta-de-acum-stim-amandoi-cum-e-pe-locul-2

radu (15 comentarii)  •  22 noiembrie 2014, 7:02

Sa credem ca Hagi nu a votat cu Ponta ? Ala care a promis gratierea lui Popescu ?
Si parca se organiza o licitatie de catre Camelia Potec avand ca premiu un meci cu Halep,atunci nu mai era accidentata Halep ?

Stefan (1 comentarii)  •  25 noiembrie 2014, 0:12

Draga Simona.Celebritatea ta o datorezi,in exclusivitatate,
numai muncii tale,a talentului care-i un dar Dumnezeiesc
si sprijinului acordat de toti a-i tai.Faptul ca ai refuzat sati
murdaresti cariera sportiva cu clipuri politice de sorginte
electorala,te face si mai celebra in ochii romanilor.Celebri-
tati sportive am mai avut si vom mai avea.Dar,poate prea multi dintre ei,au aceptat sa devina lachei prin a face
matanii unor politicieni mediocri si compromisi.Si asta,numai pentru a poza in oameni”importanti”,fara sa aiba – in afara de talentul,performanta si pretuirea publica – si un dram de inteligenta,prin care sa-si apere,
in stare pura,ceea ce au dobandit prin munca si sudoare,
fara a le mototoli in mocirla politicii noastre dambovitene,
asa cum au facut Ilie N.,Dukadam,Iordanescu si inca multi alti.Ca pe tine,Simona,ii vad si-i admir pe marele
Hagi si pe Nadia.Pentru gestul tau de refuz,te felicit si
astept sa de admir in marile competitii din anul’15!

pystaru (1 comentarii)  •  5 martie 2015, 18:08

Felicitarii pentru intrebarile pertinente puse domnului Burleanu. L-ai facut sa transpire rau si te rog stai cu ochii pe ei sa puna mana sa faca treaba nu sa fure cu ea.

Comentează